Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 794
1
Politik / Sv: Erdoğan giver Assad et ultimatum
« Dato: I dag ved 05:07:51 am »
Det snerper til i området omkring Idlib i Syrien. Ganske vit har både syrerne, russerne og iranerne indgået en aftale om ikke at gå ind i området, men aftaler med dem er ren taktik.

Men nu har syrerne dræbt 33 tyrkiske soldater i et luftangreb. Det kommer ikke til at gå stille af og Tyrkiet har krævet at NATO støtter dem. Eller vil Tyrkiet åbne for grænserne for flygtninge og vi ved allesammen godt hvor de vil rejse videre hen. Der er omkring en million mennesker på flugt fra Assad-styret i Idlib og de ved godt st torturfængslerne ventet dem, hvis Assads sikkerhedsstyrker får fat i dem. Den værste flygtningekrise i den syriske borgerkrigs historie.

Det ER et fælles europæsisk ansvar, selv om alle lande, også Danmark, ikke vil have noget med det at gøre. Så de stuves fortsat sammen i nogle kummerlige flygningelejre i hjørnet af det rige Europa.

I artiklen oplyses at der er 3,7 millioner syriske flygtninge i Tyrkiet nu, og der kommer flere.

https://www.tagesschau.de/ausland/tuerkische-soldaten-syrien-tod-101.html

2
Politik / Sv: Oversvømmelserne
« Dato: Februar 27, 2020, 08:06:48 pm »
En der ved hvad hun tsler om. Copy&paste fre Maria Reumert Gjerdings FB-side.

"

Maria Reumert Gjerding

2 timer · 

I denne uge har jeg rejst rundt i Jylland og set, hvad det voldsomme vejr har betydet af oversvømmelser rigtig mange steder. Vinterens vejr viser, hvad vi kan forvente meget mere af i en verden, hvor klimaforandringerne allerede er en realitet. Nemlig langt mere ekstremt vejr og meget, meget mere vand. Det skal vi forberede os på, og det skal vi tilpasse os til.

Men jeg bliver voldsomt bekymret, når jeg i medierne kan se både landbrug og politikere mene, at vejen til klimatilpasning er at grave vores vandløb bredere og dybere. Lad mig skære det ud i pap: det virker ikke!! Det betyder bare at vandet ledes endnu hurtigere ind til naboen, eller til de byer der ligger nedstrøms. Derudover vil det være en strategi, der har store og alvorlige konsekvenser for naturen i vores vandløb.

Det, der virker, er, at omdanne lavtliggende landbrugsarealer til vådområder eller enge, der kan oversvømmes når det regner, og som langsomt frigiver vandet til omgivelserne. Det er den type løsninger vi har brug for. Ikke en landsdækkende massakre på vandløbene.

Billederne jeg har taget, viser netop en eng, der har denne funktion. Om sommeren bliver den afgræsset, om vinteren kan den parkere vandet i landskabet. Løsninger som denne vil ikke kun være til gavn for den enkelte landmand, men også for klimaet, da mange af vores lavbundsjorde bidrager til udledning af store mængder CO2. Danmarks Naturfredningsforening har sammen med Landbrug & Fødevarer foreslået at tage netop 100.000 hektar landbrugsjord ud af drift til gavn for klima, klimatilpasning og natur. Jeg synes, forslaget kun er endnu mere relevant efter den vinter, vi har været ude for. Lad os nu komme i gang! 💦"

3
Politik / Sv: Oversvømmelserne
« Dato: Februar 27, 2020, 06:41:21 pm »
Kan du så ikke fortælle os om planen er at udstyre 400.000 muhammedanere med hver deres egen gravemaskine eller om én muhammedaner (der er kvalificeret til den) skal betjene en gravemaskine og de 399.999 andre bare - i ægte kommunal stil - skal stå og kigge på?
Betjening af rendegraver og gravemaskiner kræver sikkert både kørekort, certificater, sikkerhedskursus og uddannelse ligesom det også gør til gaffeltruck.
Du er simpelthen pissedum, din torsk.  :big_grin:

Nu var det faktisk mig der lavede en fælde for ham, med regnestykket med grøfterne. Og han røg i med begge ben. Men nu fremtuerer han, i dumhed, med  sandsække.

Jeg har faktisk været med til at fylde sandsække. Man skal være to om det. En til at holde sækken og en til at skovle i. Og det tager højst et minut at lave en sandsæk. Er der en regnelærer til stede? Hvor mange timer vil der gå før vi skal til at importere sand fra Sahara i enorme dumperskibe for at holde 400 000 muhamedanere beskæftiget?

Og hvad vil pensionisterne, der godt nok synes at det er lidt vådt, mon synes om at der kommef nogle muhamedanere og dænger ders hus til med sandsække?

4
Dyr / Sv: Hellere græshopper end islam
« Dato: Februar 27, 2020, 04:57:44 pm »
Den gode norske forfatter Hege Storhaug kalder sin interessante bog  "Islam. Den 11. landeplage."
I bibelens fortælling om Egyptens landeplager, er græshopperne nr. 8.

Men dengang havde ingen regnet med, at verden skulle opleve en 11. landeplage, der er værre end alle de andre!

Nej, den 11. landeplage er mobilkameraer. For hvor kan folk dog være til plage med dem. Den 12. landeplage er tatoveringer. Føj, hvor er folk grimme, der har dem.

5
Politik / Sv: Oversvømmelserne
« Dato: Februar 27, 2020, 04:53:30 pm »
En muhamedaner graver 20 meter grøft om dagen. 400 000 muhamedanere graver 8 000 000 meter grøft om dagen til at aflede regnvand. Det er 8 000 kilometer. En grøft er en meter bred. Hvor mange dage vil der gå før hele Danmark er gravet væk?


6
Dyr / Sv: En and er i stand til at æde over 200 græshopper om dagen
« Dato: Februar 27, 2020, 04:43:11 pm »
Nu er der græshoppeplage rundt omkring i verden, og det er oplagt at bruge biologisk bekæmpelse.

Græshopper vil være gode som proteintilskud til svin, men ænder kan selv gå rundt og æde sig gennem problemet - og så vil den oven i købet være økologisk.

Har du nogen gode ideer?

Læste det godt. Totalt uden jordforbindele. Som når Anti-rød vil sende 400 000 muhamedanere ud og grave grøfter.

Først skal du have opdrættet 3 milliarder ænder. De skal fodres under opvæksten og transporten ud til hvor de skal virke. Det er mange skibsladninger andefoder. Når de 3 milliarder ænder er på plads, så er græshopperne væk for mange år siden.

7
Helbred / Sv: Gør du noget for at leve sundt?
« Dato: Februar 27, 2020, 03:59:31 pm »
Et sidespring. Nogle gange når jeg er ned og handle i f eks Føjtex. Hvad nu hvis vor civilisation bryder sammen efter at være  levet overrendt av hunnere, saraccenere og mongoler. Og arkæologerne om 3000 år begynder at stadere hvad vi har levet af. Og derfor udgraver et supermarked. De vil nok finde ud af at danskerne i år 2020 har levet af chips og slik, læskedrikke, vin og dyremad.

I min Rema1000 er det knap så slemt.

8
Politik / Sv: To citater om Storåen
« Dato: Februar 27, 2020, 03:09:33 pm »
De nordjyske landmænd er dybt utilfredse med hvordan kommunerne vedligeholder åer og vandløb. Var det gjort rigtigt, kunne mange af vinterens oversvømmelser være undgået.

Ja, bønderne er liberalister. Og at gribe i egen barm er der ikke noget med i de kredse. Nu har bønderne ageret for dræning, indvinding af landbrugsjord og udretning af åer. Og nu har vi balladen for årtiers eller århundreders forkert pleje af landskabet. Enorme ødelæggelser de har udvirket.

Hvis bønderne skulle bestemme så  skulle alle åer og vandløb være i rør og kanaler.

9
Politik / Sv: To citater om Storåen
« Dato: Februar 27, 2020, 01:28:02 pm »
Vi ser de to socialister Carlo og Anklageren fortsat håner og tager afstand til at ville hjælpe de hvis huse står under vand.

Nå, men så må du selv på banen og fortælle hvad der skulle gøres.

Ikke som dengand da du ville give tørkehjælp til landbruget, som ikke skulle koste noget.

Heller ikke noget med at sætte 400 000 muhamedanere til at grave grøfter, for så kan vi hurtigt regnd ud at der snart ikke bliver til at komme frem for alle de grøfter.

Citér
Jeg opfordrer alle til at ræsonnere over det menneskesyn.

At staten ikke skal være nanny?

Citér
Det sidste nye er de radikale er indstillet på et mistillidsvotum til regeringen. Så må vi se.
Så alvorligt er det.

Over lidt vand?

10
Siden september har antallet af flygtninge til EU været det laveste i mange år - så det var endnu en storm i et glas vand.

Nej, det er det modsatte af en storm i et glas vand, selv om vi trækker gardinerne for og ikke vil vide noget om forfærdeligheder der foregår. Meget lidt om det i danske medier, men i månedsvis har det spidset til i Grækenland. Nu er det gået amok i flygtningelejren på øen Lesbos.

Der er 42 000 flygtninge stuvet sammen i en lejr der beregnet til 8000. Og dagligt kommer flere til fra Tyrkiet.

https://www.tagesschau.de/ausland/lesbos-ausschreitungen-103.html

11
Først skal der laves propaganda for at radikalisere danskerne, og det gør man ved at bilde folk ind, at alle muslimer er kriminelle og vil voldtage vores kvinder.

Jeg tror de fleste anerkender at vi har fået et enormt problem inden for vore grænser med islam. Def er ikke det samme som at synes alle muslimer er kriminelle.

12
Sådan er det - og snak dog for din egen skyld logisk om konsekvenser - i stedet for om skyld.

Du er jo et fornuftsvæsen
  :smile1:

Grib dog i egen barm. Og spørg dig selv om hvordan det er kommet der til?

Nu har I i 40 år snakket om integration, men det går den forkerte vej. Havde det gået den rigtige vej, havde DerRudi og konsorters argumentation været afmonteret.

I bliver jo bare ved med at benægte og lukke øjnene.

I Sverige og Tyskland er det gået endnu værre. De andre partiers benægtelse har gjort Sverigesdemokraterne til Sveriges største parti. Samme tendens med AfD i Tyskland. Tro ikke at benægtelsen af problemerne gør situationen bedre. Det vil tværtimod medføre radikalisering.

13
Helbred / Sv: Gør du noget for at leve sundt?
« Dato: Februar 27, 2020, 08:24:58 am »
Jeg har altid gået og drukket frugtjuice og tænkt at det vsr sundt, for det er frugt jo. Men nej. Æble- og appelsinjuice indeholder lige så meget sukker som cola.

14
Fri Debat / Sv: PET har fortsat et øje på de højreekstremistiske miljøer
« Dato: Februar 27, 2020, 08:14:55 am »
Tænk, er det ved at gå op for dig Carlo, at man ikke skal være skidefuld,  hvis man skal se den vold / terror, vi har fået ind i vores land.
Vi er mange, der har forsøgt, at åbne jeres øjne, men de svar man får, er kun SPAM  :bad:

Lyjse, når du siger "vold/terror" ind i vort land, så er det vildt overdrevet od svækker troværgihede.

Når du bliver ved med den "Tigerklager", så må du regne med ar få retur at du må være fuld.

15
Helbred / Sv: Gør du noget for at leve sundt?
« Dato: Februar 27, 2020, 06:16:31 am »
Carlo kunne nok have godt af dem.

Det er rigtigt. Men nu håber jeg ikke DerRudi læser med her, for han går højt op i at snage andre debattørers privatoplysninger.

Nu har jeg lige fået trænet understellet op. Musklerne er en ting, men det gjorde herre-naller at få trænet ledene op til at smøre igen. Det var meget værre end musklerne.

Men der skal mere til. Nu tager jeg til Thailand og der er målet min træning. Uha, det ser rigtigt skidt ud for overkroppen. Min tanke er netop at jeg vil udføre øvelser jeg kan udføre hjemme på gulvet i min stue i thaihytten.

Men tak for link. Det er den vej jeg vil gå.

Sider: [1] 2 3 ... 794