Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 49
1
Velfærdsjæger''logik'' som tak for at man får gratis kost og logi, så laver/planlægger man et terrorangreb mod det land der har givet en gratis kost og logi. Det er totalt gak gak  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:Syrisk mand ville dræbe tilfældige mennesker med knive og en eller flere bomber.


Ifølge anklagemyndigheden forberedte en syrisk mand, sammen med en allerede terrordømt mand, at ville dræbe tilfældige mennesker med knive og en eller flere bomber.

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) har tiltrådt anklagemyndighedens indstilling om, at der nu bliver rejst tiltale.

Det oplyser vicestatsadvokat Anders Riisager fra Statsadvokaten i København i en pressemeddelelse.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/asylansoeger-tiltalt-planlaegge-terrorangreb-i-koebenhavn

2
Denne kamprapport fra DNM er der nogen der GYSER så meget over at nyheden er kommet på TV2 Fyn

Hærværket mod Lambdas lokaler i Brogade foregik torsdag ved 13-tiden. Nogle personer, der angiveligt kommer fra organisationen "Den nordiske modstandsbevægelse Nordfront", klistrede plakater og bannere op på facaden.

Plakaterne indeholdt blandt andet budskaber som:

"Modstandsbevægelsen mener, at kun en mand og en kvinde kan indgå ægteskab og stifte familie, og at adoption skal være forbeholdt den naturlige familiekonstellation."

På Nordfronts hjemmeside beskriver gruppen sig som en revolutionær nationalsocialistisk kamporganisation.

Gruppen ønsker "at fremhæve og ophøje den traditionelle familie, kernefamilien, som det ideelle og naturlige". De vil "kriminalisere homolobbyen og anden folkefjendtlig propaganda som aktivt modarbejder og forsøger at bekæmpe den naturlige orden" og "forbyde homoseksualitet i det offentlige rum".


Hvis i vil GYSE så læs dette. Det er uden tvivl rigtig god reklame til DNM med denne omtale.
https://www.tv2fyn.dk/artikel/haervaerk-mod-homoseksuelles-klublokale
https://www.nordfront.dk/aktion-homolobbyen-lambda-odense/


GYSER i også?

3
I har nok hørt om den sag. Der er kommet dom i den sag nu og dummerne kom igen med en idotisk lav dom som er totalt til grin  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:FIRE MÅNEDERS BETINGET FÆNGSEL  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :angry: :angry: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:HVAD SKER DER FOR DE DUMMERE? http://www.lokalavisen.dk/112/2018-12-12/-Gav-kammerat-d%C3%B8dbringende-stof-i-flaske-18-%C3%A5rig-slipper-for-f%C3%A6ngsel-3735594.html


Hvad mener i om denne alt for lave dom?

4
Politik / GLÆDELIG MILITÆRGRØN JUL TIL DANMARK
« Dato: December 08, 2018, 09:35:19 am »
Foto fra det onde Assad-regime, som de moderate terrorister flygter skrigende væk fra:https://syrienblog.net/2018/12/02/glaedelig-militaergroen-jul-til-danmark/


Min kommentar: Hvor ser det onde onde Assadstyre bare meget slemt ud på det billede  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


5
Fra medierne / DR’S NYTTIGE SYRISKE PRÆMIEPERKER
« Dato: December 08, 2018, 09:27:11 am »
Hvordan kan man andet end at elske Syrienblog når de rammer så meget plet som de gør med denne artikel? Denne artikel er en ægte kvalitetsartikel som selv ikke Dagens Blæser kunne gøre bedreI en tid hvor fremmede voldtægter, gaderøverier og butiksplyndringer finder sted lige foran danskerne og Politiet, har DR fundet 1 ud af 100.000. En lægestuderende syrisk flygtning.

Først var hun superstudent og der kom store artikler. Nu skal den gamle vin igen sælges på nye flasker. Vi kan da ikke begrænse indvandringen, når disse kulturberigere ikke bringer andet end superstudenter og fremtidens læger til Danmark, er den falske parole.

Det historien ikke melder noget om er, at pigen og hendes mor på trods af deres påståede gode intentioner i Danmark til stadighed bærer deres dybt islamistiske slør, som end ikke en moderne kvinde i Syrien har gjort de sidste 25 år. Hvorfor er det altid de mest troende, der kommer?

Det er der en god forklaring på. Faderen Mohamed Zuher Al Yousif, Rugkobbel 4B st, 6200 Aabenraa fra Det Muslimske Broderskab i Syrien er fængslet in absentia i Syrien efter syrisk terrorlov for terrorforbrydelser begået i Syrien i 2012. Han er en kriminel på flugt.

De skulle skamme sig, at de tillader sig at tro at de bare kan komme rendende her. De er så beskidte, disse middelaldervæsener. Det er ikke mennesker, det er affald og ukrudt.

Nu sidder de så i Danmark på din regning og plabrer løs som evige ofre over for MSM og Udlændingestyrelsen om Assad og kemiske gasangreb. De skal vide, at vi holder øje med Syriens fjender, uanset hvor de befinder sig. Vi vil modarbejde dem hvor end de befinder sig.

UDVIS DETTE AFFALD TIL ASSAD!
Lad ham gøre med dem, hvad helvede han vil. Det vedkommer ikke en dansker i Danmark.

UD! UD! UD! UD!


https://syrienblog.net/2018/12/06/drs-nyttige-syriske-praemieperker/7
Politik / Duterte angriber kulturradikale præster
« Dato: December 07, 2018, 08:06:43 am »
Jeg ved ikke hvad Phil mener om det, men jeg er selv positiv over at der er en som gør noget imod de mange kulturradikale præster som desværre også er et problem i Filippinerne som det er i Danmark og andre lande i Europa. Philippine President Rodrigo Duterte has said his country’s Catholic bishops are “useless fools” and should be “killed”, the latest attack by the controversial leader on the church, which has opposed his deadly war on drugs.

In a speech at the presidential palace on Wednesday, Duterte was quoted in local news reports as saying in a mix of Filipino and English: “These bishops that you guys have, kill them. They are useless fools. All they do is criticise.”Duterte er en politikker med nosser. Jeg ville til enhver tid skifte Forrædertinget ud med Duterte.
https://www.aljazeera.com/news/2018/12/philippines-duterte-kill-useless-catholic-bishops-181205132220894.html
8
Nok en af de fedeste kommentarer fra Paludan som man kun kan være 100% enig i
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/1070463901270196224

9
Fra medierne / Uhyggeligt fund på legeplads: Hobbykniv limet til rutsjebane
« Dato: December 04, 2018, 03:32:59 pm »
Vi husker nok de andre dumme trends som er kommet til ForræderDanmark. Løse hjulbolte, stenkast fra broer osv og her er den seneste idiottrend


Legepladser er sat i verden for, at små børn skal have det sjovt og udvikle sig.

Men på en legeplads på Skovfogedvænget i Frederiksværk kunne det været gået helt galt, hvis en opmærksom medarbejder fra boligselskabet i området ikke havde slået alarm.

Vedkommende fandt et knivsblad fra en hobbykniv klistret fast på rutsjebanen med silikone, præcis det sted hvor man normalt sætter hænderne.

Derudover var der også hældt masser af silikone på selve rutsjebanen.

Derfor blev politiet tilkaldt, og de kunne heldigvis nå at fjerne hobbykniven, inden det gik helt galt. Ekstra Bladet har talt med Nordsjællands Politis presseafdeling, der oplyser, at de stadig efterforsker sagen.

De kunne dog ikke oplyse yderligere, og derfor arbejder Ekstra Bladet på en kommentar fra lokalpolitiet for at høre mere om efterforskningen.

Ifølge Nordsjællands Politi er det på nuværende tidspunkt kun et sted, hvor der er blevet fundet et knivsblad fra hobbyknive på en legeplads.

Nordsjællands Politi fik anmeldelsen klokken 14.28 mandag.


https://ekstrabladet.dk/112/uhyggeligt-fund-paa-legeplads-hobbykniv-limet-til-rutsjebane/7424152

10
Så teorien om NWO-diktaturet er helt rigtig. Men han går vel også rundt med en sølvpapirhat?


Att frånta medborgarna möjligheten att använda kontanter är att leda dem rakt in i en digital diktatur. Det menar Björn Eriksson, tidigare rikspolischef i Sverige.

Han är talesperson för Kontantupproret, ett nätverk av olika intresseorganisationer, branschförbund och privatpersoner som alla jobbar för att hålla kvar kontanter som betalningssätt i Sverige.

– Monopolisterna kommer alltid att föredra kort för det är det man tjänar pengar på, säger Eriksson.

Han oroar sig för en framtid där man monterar ner det enda offentliga betalningssystemet, det vill säga kontantbetalningen, till förmån för de privata bankerna.


https://svenska.yle.fi/artikel/2018/12/01/utan-kontanter-gar-vi-rakt-in-i-en-digital-diktatur-tidigare-rikspolischef-varnar?fbclid=IwAR15FfATPQg0M_-5Lc_F7k0w4PmU18AyFW6UIi9m1NVoO8bhlYnA1BxNt20

Det er ikke uden grund at alle de store NWO-banker og betalningskort som VISA og Mastercard støtter et kontantløs samfund. De går nemlig ind for NWO-diktaturet  :angry: :angry:

11
Politik / Ny GYSEnyhed: Hezbollah er klar til krig mod Israel
« Dato: December 02, 2018, 07:37:52 pm »
Det kan man nemt GYSE af. BonusGYS er det foto sputniknews bruger hvor de giver en flot romerhilsen. Det må uden tvivl give et ekstra GYS. Nu hvor Israel støtter NWO-terroristerne imod Assad, så er det fint at Assad får noget opbakning fra Hezbollah imod NWO-eliten som ønsker at dræbe Assad. Jeg tror helt sikkert at Israel tænker sig en ekstra gang inden de angriber igen.

https://sputniknews.com/middleeast/201812011070301858-israel-hezbollah-lebanon-video/


GYSEfotoet

12
Politik / Hvor meget tror i at Stram Kurs stormer frem i denne måned
« Dato: December 02, 2018, 12:27:33 am »
Den super spændende liste som Anklageren er helt tosset med (især da DP var et aktivt parti) bliver snart opdateret igen. Tror i at Stram Kurs forsætter med at være i pole position over Shariapartiet? Og hvor meget tror i at de kommer til at STORME frem i denne måned? https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer

13
Før var minimumbelønnelsen 20 dages på et dansk luksusferie. Nu får man mindst 1 års ophold i et dejligt skatteyderbetalt luksushotel  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/nu-strammes-skruen-over-for-jura-og-co-straf-mangedobles/7420631


Spild af skattekroner. Man skulle gøre som Israel og skyde dem ved grænsemuren.


14
Samfund- & Kultur / I MuhammeDanmark kommer der en 24 meter høj minaret
« Dato: November 29, 2018, 08:55:01 am »
Jeg ved godt at brovterne ikke kan forstå hvorfor jeg kalder Dummark for ForræderDanmark og Dummark, men for andre er det meget indlysende  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
Den 24 meter høje minaret er næsten fiks og færdig for Aarhus´ 7.000 tyrkere. Det er den første i Aarhus og skyder op i industrikvarteret i Brabrand.BRABRAND: Nu er den næsten færdig med sine 24 meter højde. Kranen gør i disse dage de sidste detaljer færdige på Aarhus' første minaret.

Bygherren er Tyrkisk Kulturforening, der for år tilbage byggede den tyrkiske moské på Sintrupvej i Brabrand, og nu er den første minaret i Aarhus snart helt på plads. Det sker bag genbrugspladsen, side om side med vognmandsfirmaer og andet industri, hvor kuplen på moskéen også er på plads.

Minareten er først og fremmest et symbol, har Tyrkisk Kulturforening tidligere udtalt til Stiften.dk. Et symbol på, at de 7.000 tyrkere i Aarhus nu har fået en reel moské, et værdigt sted at dyrke deres religion. Brabrand Ulu Cami, som det nye tyrkiske kulturcenter hedder, rummer den første nybyggede moské i Aarhus og den første tyrkiske moské i Danmark.

https://amtsavisen.dk/oestjylland/Nu-skyder-den-op-Aarhus-faar-sin-foerste-minaret/artikel/415581


Hvad mener du om at tyrkerne har endnu et værdigt sted at dyrke deres stenalderreligion i Danmark? Syntes du at der skal være tyrkere og moskere i Danmark, eller syntes du at tyrkerne som knuselsker islam og Erdugal skal sendes hjem til deres lortehul Tyrkiet?

Sider: [1] 2 3 ... 49