Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - sun^lady

Sider: [1]
1
Dyr / Katten afleverede lige en levende rotte..!
« Dato: November 17, 2012, 03:07:35 pm »
Min lille fine Isis, der kun vejer 2½ kg, kom lige hjem med en levende rotte, og slap den løs på mit gulvtæppe. Heldigvis havde hun brækket ryggen på den, så den kun kunne bruge forbenene. Et ordentlig dask med en sko, bragte den hurtigt ud af dens pinsler. Det var ganske vist ikke verdens største rotte, men alligevel... synes hun er dygtig. Men kunne hun ikke have slået den ihjel først. Håber ikke kun en dag kommer og slipper sådan en fætter løs inde i min seng. Det har hun gjort en gang, med en levende mus  :shok:


2
Alt det andet / Lige til at blive mild og glad af
« Dato: September 25, 2012, 10:45:13 am »
En far der giver sin lille søn en fantastisk oplevelse.  :heart: Det er liiidt mere avanceret end at flyve drage  :biggrin:


3
Samfund- & Kultur / Hvorfor kan drenge ikke gå i kjole?
« Dato: Juli 11, 2012, 05:31:46 pm »
Herbert på 3 år, elsker at klæde sig ud i kjole, og forældrene har ladet ham gå i børnehave med kjole på. Det er der rigtig mange der ikke kan acceptere, og nogle har endda ment at Herbert burde tvangsfjernes, fordi forældrene lader ham gå i kjole. Hvorfor er det så forfærdeligt egentlig? At piger går i drengetøj og leger med såkaldt drengelegetøj, er helt accepteret. Men omvendt er noget frygteligt noget. Er mænd virkelig så bange for deres identitet?

I artiklen på DR siger mandeforskeren Kenneth Reinicke:

Citér
- Maskuliniteten er mere sårbar og skrøbelig i vores samfund end femininiteten, og derfor er sanktionerne mere barske. Hvis man ikke levere op til normerne som dreng, betaler man en hård pris. Mandekønnet er i høj grad konstitueret ved det, man ikke er som mand: "Jeg er i hvert fald ikke svans og homo." Derfor er der også meget mere angst blandt drenge for at falde uden for normerne. Homofobi simpelthen et skabende element for mange drenge og mænds venskaber og omgangsformer, siger han.

Er maskulinitet sårbar og skrøbelig, og hvorfor? Er kvindekønnet det stærke køn, også på det område? Kan det da ikke være fuldstændig ligegyldigt hvilket tøj man har på? Hvorfor betyder det så meget, hvad man tror andre tænker om en?

Kilde: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/07/11/151244.htm?rss=true

4
PC, internet og maskiner / WordPress
« Dato: Juli 11, 2012, 09:09:26 am »
Nogen der laver hjemmesider i WordPress?
Jeg synes det er en rigtig god måde at lave hjemmesider på, men jeg foretrækker at lave mine egne designs, frem for de færdige templates man kan hente på nettet. Jeg har lige sendt naboens hjemmeside i luften i går: http://dortes-dagpleje.dk/ Der mangler dog stadig lidt finpudsning og nogle gallerier.

Den næste jeg skal lave, bliver for en veninde der opdrætter russian blue katte. Og så skal jeg vist have kigget lidt på min egen  ;D

5
Fra medierne / Hun er født under en heldig stjerne
« Dato: Juni 30, 2012, 10:27:55 pm »
Så heldigt at der lige kom de rette mennesker forbi i det rette øjeblik, så den lille pige blev reddet.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1783846.ece

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad mon den lille pige kommer til at gøre af forskel engang - hvis nogen. Det unge par der fandt hende, har i hvert fald gjort en kæmpe forskel for den lille pige.

6
Dyr / Skrigehals uden lige
« Dato: Juni 30, 2012, 10:21:04 pm »
Sikke dog en charmerende lille skrigeballon. Utrolig så meget stemme der kan være i sådan en lille krop  ;DSider: [1]