Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Tigermanden

Sider: [1] 2 3 ... 18
1
Fri Debat / Rasmus Paludan er jaget vildt
« Dato: April 17, 2019, 08:02:34 pm »
Fra Berlingske tidende:

Både såkaldt utilpassede unge og folk fra bandemiljøet på den københavnske vestegn er tilsyneladende meget opsatte på at gå i konfrontation med Rasmus Paludan.

Dette er en del af baggrunden for Københavns Vestegns Politis beslutning tirsdag om at forbyde en demonstration af Paludan, der har stiftet partiet Stram Kurs.

Oplysningen kommer fra politiinspektør Mogens Lauridsen tirsdag aften.

- Vi modtog adskillige informationer fra forskellig side om, at rigtigt mange af vores utilpassede og nogle fra vores bandemiljøer ville prøve at have fat i ham, siger han.

Og det uanset, hvor Rasmus Paludan ville gennemføre sin demonstration.

Dertil kom de alarmerende informationer fra Københavns Politi om blandt andet fundet af en skarp håndgranat.

- Hvis det er den slags midler, man overvejer at bringe i anvendelse, så er både Rasmus Paludan og alle andre i nærheden af ham i farezonen, siger Mogens Lauridsen.

Han bekræfter, at der dermed er en potentiel risiko for nogens liv.

- Truslen mod ham som person og Stram Kurs' arrangementer var større, end da vi gav tilladelse til en demonstration, konkluderer politiinspektøren.

Indgrebet løber frem til klokken 15 onsdag, og Paludan har svaret igen ved at sige, at han agter at demonstrere i politikredsen igen klokken 15.01.

Dette har Københavns Vestegns Politi imidlertid ikke fået nogen skriftlig anmeldelse om tirsdag aften, lyder det fra Mogens Lauridsen.

- Når vi modtager den, vil vi vurdere situationen på ny, siger politiinspektøren.

https://www.berlingske.dk/samfund/folk-fra-bandemiljoeet-er-ude-efter-stram-kurs-stifter?fbclid=IwAR1GyMb_7Pr5nAKO9ARdGXDOhjcYCID1SpljsoQSYdCAxRUMMoolnGK-eXY

:dance3: :JC_you_rock: :JC-hysterical: :JC-LOL:

2
Fri Debat / Om den rette udtale af ordet "Islam"
« Dato: Marts 17, 2019, 11:11:42 pm »
Der er åbenbart nogen usikkerhed om, hvordan ordet "Islam" skal udtales, idet en del - måske især højreorienterede - udtaler det med tryk på første stavelse: IS-lam. Denne udtale er imidlertid forkert. Trykket skal ligge på anden stavelse, der skal trækkes ud og gøres lang, sådan at det bliver en lang, blød og lækker lyd, "Islaa-am". Det er så kønt at høre på, man kan virkelig høre, at det er noget meget vidunderligt.

3
Fri Debat / Nu mangler vi Rudi på banen
« Dato: Marts 16, 2019, 07:15:58 am »
Rudi har ikke været meget for at kommentere på det frygtelige, nazistiske terrorangreb i New Zealand.  :angry: Må vi få lov at høre, Rudi, støtter du angrebet, eller tager du afstand fra det? Sådan som du plejer at føre dig frem herinde, synes jeg nok, at du skylder os et svar!  :angry:

Sådan et forfærdeligt angreb ét sted i verden er et angreb på Muslimer i hele verden. Allah vil få jorden til at åbne sig under gerningsmændene og deres støtter og drikke deres blod!

4
Samfund- & Kultur / Kan I forestille jer et Islamisk danmark?
« Dato: Februar 21, 2019, 10:39:00 pm »
Jeg synes, det på mange måder er så spændende at leve i vores tid, hvor man endnu ikke med sikkerhed kan sige, hvilken vej vinden blæser. Jeg taler selvfølgelig om, hvorvidt danmark ender med at blive en Islamisk nation - ja, et Kalifat, kunne man vel godt kalde det. Der er jo statistikere og fremtidsforskere, der mener, at der med tiden vil blive Islamisk flertal her i landet, og jeg tror altså også, at der vil ske noget helt specielt, når først 51% af befolkningen er blevet Muslimer. Ja, så vil resten hurtigt følge med, fordi man ikke ønsker at stå uden for de mange fordele, der er ved at være Muslim i et Islamisk samfund. Jeg tror, der vil sænke sig en ro over landet. Man vil opleve, hvordan de mellemmenneskelige relationer vil blive varmere og mere ægte. Mennesker vil ikke længere lyve eller strides. Det er noget meget smukt. Der vil komme tætte bånd til de Mellemøstlige riger, hvor kulturerne vil flyde frit uden hensyntagen til menneskeskabte grænser. Det er en slags paradisisk tilstand, hvor mennesket virkelig kan opfylde sit potentiale. Hvad synes I andre om sådan en fredfyldt fremtid? Jeg ville gerne have, at alle mennesker i hele verden var Muslimer.

 :aww: :Cherna_29:

5
Hele danmark elsker Tove Manswell - og det er ikke uden grund, for hun er altså en herlig ældre dame, der har et moderne syn på det meste. Om klimakrisen lyder det:

"Jeg tænker, at det er for sent, eller det er i hvert fald meget sent, at vi vågner op, og de kan jo ikke vågne op de der politikere. Det er dybt alvorligt."

Og så kender hun det Islamiske sindelag, som hun beskriver sådanne:

"Muslimerne, det er de venligste mennesker i verden. Hvis du har brugt alle dine penge og står med håret ned ad nakken, som jeg gjorde, da jeg var ung, tager de dig ind og giver dig mad."

Og hvor har hun dog ret, den venlighed, som den Islamiske verden viser resten af verden - man ser ikke noget lignende andre steder i verden.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/98-aarige-tove-jeg-ryger-hash-hver-dag


6
Politik / Ole Stephensen er død - 63 år
« Dato: Februar 06, 2019, 10:08:18 pm »
Journalist Ole Stephensen er død onsdag aften i sit hjem i Gentofte uden forudgående sygdom. Han blev 63 år.

Det oplyser familien til Ritzau.

Han mistede bevidstheden omkring klokken 18.30. Trods hurtig indsats fra redningsfolk og læger lykkedes det ikke at genoplive ham.

Ole Stephensen efterlader sig sin hustru og to døtre på henholdsvis 19 og 21 år.

Ud over at være journalist var han kommunalpolitiker i Gentofte Kommune for De Konservative.

Selv om Ole Stephensen er uddannet journalist, var han i høj grad også kendt for sine evner på filmlærredet.

Hans karriere på filmlærredet blev skudt i gang i 1985 i rollen som den godmodige Walter i de tre "Walter og Carlo"-film med Jarl Friis-Mikkelsen.

Også på tv blev han kendt - blandt andet for sin værtsrolle sammen med Suzanne Bjerrehus i "Eleva2ren" på TV2. Senere var han gennem ti år vært på "Go' Morgen Danmark" på samme kanal.

Ole Stephensen har desuden haft sit eget produktionsselskab.

https://ni.dk/ni-news/transform-article.php?ID=13c5c519-5437-4ba3-8ac0-3c2d979f9fdc

7
Politik / 61 procent skræmmes fra den offentlige debat pga den hårde tone
« Dato: Februar 01, 2019, 10:01:41 pm »
-

8
Samfund- & Kultur / "Hadprædikanter" findes slet ikke.
« Dato: Januar 30, 2019, 11:58:23 am »
 Lovgivningen, der skal forhindre såkaldte "hadprædikanter" er helt hen i vejret, for en gennemgang viser, at denne slags prædikanter slet ikke findes.

De, der er blevet omfattet af forbuddet, er tværtimod gode, vestligt orienterede humanister, der tror på demokratiet, som de selvfølgelig også støtter. De er blevet ofre for en racistisk mistænkeliggørelse, og det må vi have stoppet. Se selv:

www.facebook.com/24syv/videos/821897721478882/

www.24syv.dk/programmer/hadpraedikanterne

9
Fri Debat / Eurabia
« Dato: Januar 27, 2019, 11:24:42 pm »
Det er altså Islam, der sejrer. Hvad har I egentlig tænkt jer at gøre ved det?


10
Fri Debat / Mens du sov: Muslimer tog skraldet på Rådhuspladsen
« Dato: Januar 02, 2019, 07:49:04 am »
 - Det er en vigtig del af Islam, at man er loyal over for det samfund, man er en del af, lyder det fra Muslimer For Fred.

Solen var knap nok stået op efter nattens store nytårsfester.

Men på Rådhuspladsen i København var der allerede liv igen mellem krudt, knuste flasker og konfetti, hvor gule veste samlede fyrværkerirester op.

Det er gruppen Muslimer For Fred, der har gjort det til en tradition at samles om at få gjort Rådhuspladsen i København pæn igen efter nattens fest.

Det samme gør de på Rådhuspladsen i Aarhus og ved moskeen i Hvidovre.

Og i år var de for første gang på gaden i Nakskov.

- Det er en vigtig del af Islam, at man er loyal over for det samfund, man er en del af, siger Imad Malik, der er talsmand for Muslimer for Fred, til TV 2.

Startede som en lille tradition

Derfor har Muslimer For Fred siden 2012 samlet skrald ind på Rådhuspladsen i København nytårsdag.

Den morgenfriske tradition stammer faktisk fra Hvidovre og blev startet af medlemmer af menigheden i Danmarks første moské, Nusrat Djahan-moskéen.

- Der var bare for rent i Hvidovre og for mange, der gerne ville deltage, forklarer Imad Malik.

Inspirationen fandt de i lande som Tyskland og Storbritannien, og også i vores nabolande, Sverige og Norge, går muslimer i dag på gaden for at gøre rent.

"Hverdagshelte"

Det er både børn og voksne, der er med til at rydde op. Og for første gang dukkede der i år et par frivillige op, som ikke er medlemmer af menigheden i Hvidovre.

De frivillige mødes først til morgenbøn klokken 6 og tager derefter i samlet flok ud og samler krudt og skrald.

- Det startede som en tradition om at gøre noget godt for andre, siger Imad Malik.

- Men vi er også glade for, at det har skabt et andet og mere positivt fokus på muslimer, end det man mest ser til hverdag.

Men snart spredte den sig til andre dele af Danmark i takt med, at gruppen af frivillige voksede.

De frivillige mødes først til morgenbøn klokken 06 og tager derefter i samlet flok ud og samler krudt og skrald. Og på sociale medier er opbakningen stor. Ord som "hverdagshelte" og "respekt" er en sidevogn til de flestes kommentar med et "tak".

Muslimer For Fred er glade for opbakningen og understreger, at alle er velkomne - selv om de godt ved, at det starter for tidligt for de fleste festramte mennesker i Danmark.

- Men vi har jo heller ikke drukket alkohol i nat, så vi klarer det nok, siger talsmand Imad Malik med et grin.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-01-01-mens-du-sov-muslimer-tog-skraldet-paa-raadhuspladsen?fbclid=IwAR2YScffvA9H6QKEW3W2zShv7Tf3gHluxftL3xGJ_fvtE2twHdRsC38wge0


11
Fri Debat / Den positive Islam-tråd
« Dato: December 17, 2018, 11:20:50 pm »
Jeg synes, der skrives så meget hadsk herinde fra den sorte højrefløj om Islam, men jeg vil gerne være med til at bringe et mere nuanceret billede, så denne tråd er til, man kan poste om alle de fantastiske ting ved Islam. Jeg vil gerne selv lægge ud med et klip, der omhandler den Muslimske livsglæde og åbenhed:


Man skal godt nok være en meget sur gammel mand for ikke at komme til at smile af det her.

12
Fra medierne / Racismen når nye højder
« Dato: December 14, 2018, 01:15:55 pm »
Saksede lige nogle udpluk fra en avisartikel:

"En dygtig og højtuddannet Nydansk, som altså tilfældigvis går med Burka, er blevet nægtet ansættelse i en vuggestue i Aarhus, selvom vuggestuen længe har haft besvær ved at at finde en til pladsen.

I den danske offentlighed er det åbenbart ikke den åbenhed og accept af vores forskellighed, der skal til, for at man kan arbejde, som den man er, i en dansk vuggestue. Kvinden, der ønsker at være anonym, udtaler:

"Jeg er uddannet psykolog, men har ikke kunne finde arbejde inden for mit felt, nu prøvede jeg så at søge denne stilling, men jeg blev mødt med et krav om, at jeg ikke kunne være iklædt burka i min kontakt med børnene. Det er så ærgerligt, synes jeg."

Vi går glip af rige menneskelige ressourcer her, fordi vi som danskere ikke kan tolerere et lille stykke stof.

Imens leder vuggestuen fortsat efter en pædagogmedhjælper, der kan udfylde pladsen, og de store tabere i denne ulykkelige sag er børnene."

Nå, så har hørefløjen da fået det, som de ville have det.  :bad:

13
Fra medierne / Kender I foreningen Stop Diskrimination.?
« Dato: December 05, 2018, 07:24:45 am »
Super godt interview med Stop Diskrimination om den nazistiske kz-lejr på Lindholm. Se lige hvordan værterne ikke engang får et ben til jorden. Den diskussion har vi på den gode side vundet lige fra starten!  :aww: :Cherna_29:

https://www.facebook.com/24syv/videos/2236737799930815/

15
Fri Debat / Flypassagerer handlede med hjertet
« Dato: Oktober 21, 2018, 08:17:56 am »
I Storbritannien blev en ung somalisk dreng reddet fra at blive udvist, da en gruppe flypassagerer handlede resolut - og med hjertet - og simpelthen krævede, at barnet fik lov at blive. Så Nu er han trykt og godt tilbage i hjemlanden Storbritannien, hvor de er forpligtet at tage sig af ham.

https://www.document.dk/2018/10/15/flypassagerer-hindrede-deportation-af-somalisk-voldtaegtsmand/

 :aww: :Cherna_29:

Sider: [1] 2 3 ... 18