Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Tigermanden

Sider: [1] 2 3 ... 19
1
Politik / Når racismen viser sit hæslige ansigt
« Dato: Februar 27, 2020, 11:05:13 pm »
Racisme er det laveste der findes (herinde repræsenteret ved Rudi og hans mange, mange profiler), og mens vi burde tage imod de stakkels flygtninge med åbne arme, så ser vi her, hvordan nogle betjente forsøger at dræbe en stakkels mor med sit lille barn - ved at smadre dem mod togskinner og overlade dem til en krank skæbne. Sådan er de - de højreorienterede, de borgerlige, racisterne. Dem må og skal vi bekæmpe med alle midler.


2
Samfund- & Kultur / Det er meget enkelt
« Dato: Oktober 18, 2019, 11:29:01 am »
Det er sådan set meget enkelt: Jeg og Anklageren er IKKE den samme - I kan  da selv se, at han skælder ud på mig, så det er jo et bevis på, at vi IKKE er den samme!

3
Religion-& Filosofi / Fanødragten
« Dato: Oktober 12, 2019, 11:12:26 pm »
""Fanø Dagbog" er en udstilling med kæmpe fotos, som viser fanødragtens funktion og betydning. Udstillingen, der kan ses frem til 18. november, imponerer og bevæger de mange gæster. Én beklædningsgenstand i den traditionelle klædedragt, den såkaldte strude, beregnet til at beskytte for sand og blæst dækker hele underansigtet til." :aww: :Cherna_29:

4
Fra mig til dig / Til murersvenden
« Dato: Oktober 10, 2019, 06:32:28 pm »
Jeg har sendt dig en privat besked.

5
Fri Debat / Indvandrere lever længst
« Dato: Oktober 05, 2019, 09:07:53 am »
Den har været oppe at vende før, men jeg fandt en artikel om det, som jeg ikke tidligere har læst, så jeg bringer den lige her.

"Indvandrere fra ikke-vestlige lande bliver ældre end etniske danskere, viser ny analyse. Ifølge integrationsministeren kan det billede, som analysen tegner, både aflive myter og skabe grundlag for ny værdikamp."Blandt andet lyder det:

"Indvandrere med ikke-vestlig baggrund lever længere end etniske danske mænd og kvinder. Det viser en ny analyse fra Ankestyrelsen, som offentliggøres i morgen. Nærmere bestemt kan 65-årige indvandrere fra bl.a. Mellemøsten, Afrika og Fjernøsten forvente at leve cirka et år længere end etniske danskere og indvandrere med vestlig baggrund."

For mig er det en positiv ting, at afrikanske og mellemøstlige indvandrere levere længere end danskere, for det siger noget om præcis det, jeg altid har påstået, nemlig at der er meget, vi kan være af Nydanskerne.

Læs hele artiklen her: https://www.berlingske.dk/samfund/indvandrere-lever-laengst

6
Samfund- & Kultur / Minimumsnormeringer
« Dato: Oktober 03, 2019, 04:03:33 pm »
Lad os debattere noget andet end Islam.

Vi på den humanistiske venstrefløj har længe talt højt om minimumsnormeringer i landets institutioner - vuggestuer og børnehaver, så vores børn kan få en sikker start i samfundet som ligeværdige individer i et godt fællesskab. Det sikrer børn, der kan navigere i samfundet også i fremtiden, når de er blevet voksne, med empati og ansvarsfølelse.

Jeg synes, at de højreorienterede har været fraværende i debatten - og det er vel fordi de ikke synes dette er et vigtigt emne - er de ligeglade med børn, eller hvad er forklaringen? Det er da påfaldende, at vi på venstrefløjen gerne melder ud, at det her er sgu vigtigt - mens de højreorienterede åbenbart ikke synes vores børn er vigtige nok til at retfærdiggøre merudgiften.

7
Politik / Respekten for Islam
« Dato: September 11, 2019, 09:59:45 pm »
Jeg og andre kloge hoveder talte om det allerede tilbage i 70'erne: Respekten for Islam og for de mange nye danskere. Det var nok ikke noget, der fyldte meget i debatten dengang, men efter den vidunderlige udlændingelovgivning af 83 kom der mere fokus på det. Nogle var imod tilstrømningen, men vi var mange, der var glade og meget åbne allerede dengang. Og vi var også opmærksomme på, hvor vigtigt det var at modtage de mange nye danskere med åbne arme, venlighed og ikke mindst respekt for deres religion. Jeg vil faktisk vove den påstand, at de problemer - det er ikke mange, men de der nu har været med indvandringen skyldes den almindelige lade danskers manglende respekt for Islam. For hvis bare I havde mødt dem med forståelse dengang, så havde vi heller ikke set en højere kriminalitetsrate hos de nye danskere i dag. Så det er danskernes egen skyld. Jeg var selv meget åben helt fra start og var tidligt med til at etablere en dansk - Islamisk venskabsforening, som såmænd findes i bedste velgående endnu, og der var det altså en selvfølge, at arrangementer var kønsopdelte - også for vi, der på det tidspunkt endnu ikke selv var Muslimer, sådan at de danske kvinder i foreningen selvfølgelig havde aktiviteter med de Islamiske kvinder, og vi mænd lavede noget sammen. Det er netop den slags accept af den Islamiske levevis, som jeg i høj grad mener, den almindelige dansker kunne lære noget af. Åbn da øjnene! Tag kulturen ind, og brug den aktivt i jeres eget liv! Danskere har ingen kultur - der findes reelt set ingen dansk kultur - her er muligheden for at blive kulturelt rigere og nå vejen til et gladere sind. Man skal da være tosset for ikke at ønske dét.

8
Debat om debatten / Er Kaj Vilhelmsen med her på debatten?
« Dato: Juni 15, 2019, 11:24:29 pm »
Kaj Vilhelmsen (f. 1950) blev på landsmødet i august 2013 præsenteret som nyt ledelsesmedlem. Han er desuden Danskernes Partis spidskandidat i Københavns Kommune og Region Hovedstaden ved efterårets kommunal- og regionsrådsvalg.

Det er langt fra første gang at Kaj Vilhelmsen opstiller som kandidat for et initiativ på den yderste højrefløj. Tværtimod har han mere end 25 års erfaring med at engagere sig i nationalistisk politik.

Kaj Vilhelmsen gjorde sin første optræden i forbindelse med Den Danske Forenings (DDF) stiftelse i 1987, hvor han fra september 1988 og et år frem sad i foreningens styrelse.

I november 1989 stillede han for første gang op til kommunalvalget i Københavns Kommune for Borgerlisten Stop Indvandringen sammen med en række andre medlemmer af Den Danske Forening.

I februar 1990 blev han og efterfølgende flere andre af de DDF-medlemmer, der var involverede i Borgerlisten, ekskluderet fra DDF.

Samme måned stiftede Kaj Vilhelmsen et nyt parti, Nationalpartiet Danmark (NPD), på et hemmeligt møde i Ringsted.

NPD var en sammensmeltning af en række forskellige fremmedfjendtlige lokallister. Partiet blev betragtet som værende nazistisk inspireret, og af samme årsag blev folk i DDF ekskluderet, såfremt de også var aktive i NPD.

Kaj Vilhelmsen var formand for det lille parti, og han forsøgte at stille op til Kommunalvalget i Københavns Kommune i 1993, hvilket mislykkedes, da partiet ikke havde indsamlet nok stillere.

I 1997 opstillede Kaj Vilhelmsen igen til kommunalvalg i København, denne gang for Fælleslisten Mod Indvandring, og senere for Fremskridtspartiet i København til folketingsvalget i 2001.

Kaj Vilhelmsen er desuden kendt for at drive den kontroversielle københavnske lokalradio, Radio Holger, der oprindeligt blev startet af NPD i 1994, og siden drevet af ham privat.

Kaj Vilhelmsen er to gange blevet dømt for overtrædelse af racismeparagraffen, i forbindelse med udtalelser, som han er fremkommet med i sine radioudsendelser.

Den første racismedom fik han dog i 2001, da han på Fælleslisten Mod Indvandrings hjemmeside havde offentliggjort en artikel, der bl.a. udtalte at »voldtægt af ikke-muhamedanske kvinder er en indgroet del af muhamedansk kultur.«

De to seneste tilfælde er sket i Radio Holgers udsendelser. Vilhelmsen fik i juni 2006 14 dages betinget fængsel ved Østre Landsret for følgende udtalelse den 21. juli 2005 som en reaktion på terrorbomberne i London i 2005:

»Der er kun to mulige måder at reagere på, hvis man skal forhindre denne bombeterror: Enten at fordrive alle fremmede muhamedanere fra Vesteuropa, så de ikke kan komme til at lægge bomber, eller at udrydde de fanatiske muhamedanere, dvs. at slå en betydelig del af de muhamedanske indvandrere ihjel. Det er naturligvis at foretrække at fordrive alle de fremmede muhamedanere fra Vesteuropa, for det er den humane løsning. Det er altså repatriering, vi må vælge. Men hvis vi intet gør, så fortsætter den muhamedanske terror.«

Den 2. august 2006 udtalte Kaj Vilhelmsen i en 10 minutter lang monolog i Radio Holger, at: »vort land er forvandlet til den tredje verdens affaldsplads« og »vi ønsker ikke noget bastardsamfund, hvor tilfældige fremmede kalder sig danskere«.

For disse udtalelser kvitterede Østre Landsret i januar 2010 med 30 dages ubetinget fængsel, en straf der blev skærpet pga. dommen fra 2006.

Som konsekvens af dommene fik Radio Holger i 2006 inddraget sin sendetilladelse for bestandigt. Radioen forsatte dog som internetradio frem til marts 2013, hvor Danskernes Parti opstartede deres internetavis Nationaldemokraten.dk.

Herefter stoppede Kaj Vilhelmsen sine radioudsendelser og blev i stedet en af de faste og mest aktive skribenter på Nationaldemokraten.

Allerede i august 2012 stoppede Kaj Vilhelmsen med at udgive sit månedlige internetmagasin Patrioten, der ellers havde eksisteret siden NPD-tiden, med den begrundelse fra Vilhelmsen, at det skete til fordel for en ny nationalistisk internetavis.

https://modkraft.dk/artikel/danskernes-parti-persongalleriet

9
Fri Debat / Køb din T-shirt her
« Dato: Juni 12, 2019, 01:05:02 pm »
Et rigtig godt projekt som en reaktion på den racisme, danskerne møder Nydanskerne med.  :smile1:

https://www.runforcover.dk/vare/159524-merchandise-alle-maa-vaere-i-danmark-t-shirt-hvid"TIL BØRN OG VOKSNE!

Måske er du eller nogle i din familie fra et andet land. Måske er du eller nogle i din familie muslimer. Måske er du nervøs for, om nogle bliver smidt ud? Den her kampagne er til dig. Til os. Den er faktisk til alle. For den handler om, at ingen skal være bange for, om nogle bliver smidt ud af Danmark. For alle må være i Danmark! Og dem, der taler om at smide en masse ud ad landet, er ikke særligt mange. De er meget få. Husk det, og sig det videre til dem du kender, der tænker på de her ting.

DJ Tanja Frkskov har sat gang i denne flotte kampagne "#allemåværeidanmark" fordi hun synes at retorikken i debatten er kørt helt af sporet herhjemme. - Det er Run For Cover enige i, og derfor støtter vi dette projekt. Spred budskabet. Især børn og unge skal forstå at Stram Kurs's planer ikke bliver til noget.

Alle pengene går direkte til projektet!"

10
Politik / Hvor høj er Lars Løkke?
« Dato: Juni 05, 2019, 11:36:10 pm »
Er der nogen, der ved det? Jeg synes, han ser så lille ud.

11
Politik / Tillykke til danmark - tillykke til demokratiet
« Dato: Juni 05, 2019, 10:47:39 pm »
Islamkritikken er for evigt smadret, og den sorte højrefløj er totalt lammet de næste mange årtier. df går under som parti i løbet af de næste ti år, og den ekstremistiske højrefløj vil derefter udgøres af nogle få tosser, før den forsvinder helt.


12
Debat om debatten / Nu hvor Anklageren er kommet hjem ...
« Dato: Maj 14, 2019, 11:43:48 am »
Nu, hvor vi igen kan glædes ved Anklagerens guldkorn, er der kun at spørge den gode Gubbi - kan vi ikke få like-knappen tilbage? Den har jeg altså savnet, nu hvor jeg har læst Anklagerens nye indlæg. :JC_doubleup:

13
Fra mig til dig / Velkommen tilbage til Anklageren
« Dato: Maj 11, 2019, 11:30:09 pm »
Jeg vil bare i al ydmyghed have lov til at sige velkommen tilbagen til Anklageren. Det er så godt at se dig igen her på siden. Jeg tør nok sige, at vi er mange, der har savnet dig. Nu kan forummet nok blive sig selv igen, hvor vi igen har en humanistisk og fornuftig leder som sidens ansigt udad til, danmarks bedste debattør. Og så er det da perfekt timet nu, hvor danmark igen får en rød regering. Intet kunne være mere perfekt. Jeg vil i hvert fald godt stå frem og sige, at jeg har savnet dig, og jeg ser frem til dine mange begavede og skarpe indlæg i tiden fremover. Tak for dig!  :JC_doubleup:

14
Fra medierne / Hvor høj er Lars Løkke?
« Dato: Maj 09, 2019, 08:20:58 am »
Hvor høj er han? Jeg synes, han ser så lille ud.

15
Samfund- & Kultur / Stadig mere racisme
« Dato: Maj 03, 2019, 09:57:44 pm »
Det forlyder, at en Muslimsk mor, der kom gående på Tagensvej i København i går, blev overfaldet af nogle danske racister. De skulle angiveligt have sparket moren ned og kastet barnevogn med barn ned ad en skrænt. Det er de metoder, vi som danskere, møder forfulgte Muslimer med. Grib dog i egen barm, kære venner, og find det åbne danske frisind frem, og byd de mange fremmede velkommen. Dyrk da kærligheden i stedet for hadet. Hvor Islam hersker, har mennesker fred i hjertet.

 :aww: :Cherna_29:

Sider: [1] 2 3 ... 19