Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Låsby

Sider: [1]
1
Fri Debat / Pølle's IP adresse og port
« Dato: August 10, 2017, 10:47:02 pm »
Indhold fjernet - GuBBi.

2
Jeg syntes mine hvide underbenklæder er tiltagende frække for de er begyndt at sende mig æggende blikke og komme med uartige opfordringer til at jeg 'tar' dem gennem gylpen! Ja, det lyder måske lidt underligt, men de nærmest tigger om at jeg 'gør det' med dem, hvilket så gør at jeg ikke kan falde i søvn før jeg har åbnet for sprinkleranlæget og har klattet i dem.

Er det normalt?

3
Fri Debat / AFSTEMNING: Rik er løs i pøllen... men hvor meget?
« Dato: August 10, 2017, 08:08:57 pm »
Rik/Pølsemesteren har genoptrykt verdens længste indlææjj igen - efter tidl. at have offentliggjort det på SS-debatten. Men hvor løs er Rik i pøllen?

4
Fri Debat / Spionbriller hvor man kan lure på pigers undertøj !
« Dato: August 10, 2017, 04:53:50 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=Sf6Qr40evu8

Jeg har fundet de frækkeste briller... se ovenfor. Hvis man tager dem på kan man se hvad for noget undertøj folk bruger - specielt pigerne altså - altså med mindre man hedder Carlo Jensen og bøgese.

Ville I drenge ikke bare gerne vide hvor man køwer lortet henne?! Nogen der ved noget? Jeg vil have sådan nogen!

5
Jeg har på nuværende tidspunkt lige psykopatguffet en 1/2 pose TropeMix fra Bilka mens jeg har grinet over sol.dk's udløbne rodcertifikat. Det er med tørrede bananskiver, rosiner, ananas, papaya, mango og kokos. Uuughh det smager psyko-godt! Men efter ca. 1-2 timer begynder man altså at gasse sig selv - og vi taler om nogle gasarter som selv kommunekemi ikke ville aftage til destruktion. De ville skulle til udlandet. Og d ik gaz!

Men samtidig dufter de lifligt og også lidt frækt...?!... sådan nogle svulstige exotiske højeksplosive stormprutter. Der står gul røg ud af røvhullet på en når man guffer TropeMix.

Kender du t? og hva sir do t d? Kan du også lide at lufte til dine egne prutter?

vh. Hr. Låsby

6
Fri Debat / Min ost lugter
« Dato: August 07, 2017, 08:23:40 pm »
Hvad gør jeg ved min lumre lugteost i køleren? Det drejer sig om en lidt speciel ost af mærket Hjejlen i grøn folie og med tyk gul voks udenpå. Når man lige har hjembragt denne skønne kommenost fra ostehandleren så bemærker fruen - endskønt den er HELT ny og just hjemtaget - at den lugter som et (citat) "lighus". På det der stadie vil både jég og hunden gerne spise den med velbehag. Vi guffer den helt vildt - flere gange om dagen. Så går der nogle tid og dage bliver til uger. Så begynder den at svede en styg klar væske overalt og den dufter så som et kadaver. Omtrent som en stor fisk man har kylet ud i møgspanden og hvor der er 14 dg. til den tømmes OG hvor naboen beder en om at flytte møgspanden udenfor fordi den trækker ind til ham og han mistænker om der ligger et lig nede i den. Jeg spiser videre med velbehag. Hunden begynder nu at undgå mig og konen har lukket den inde i 2-3 skraldeposer i køleskabet. Til sidst er der ikke ret meget tilbage og konsistensen er ret smuldret.

Skal vi fortsat lugte til osten nu? Det er dét afstemningen her handler om.

7
Fri Debat / Udløbet rodcertifikat på sol.dk
« Dato: August 06, 2017, 09:49:15 pm »


Det kan ikke lade sig gøre at oprette profiler derovre - hva' sir I t SS ?
Spørgsmålet om de vil køre unthrusted derovre fordi de ikke har råd til en forlængelse?

vh. Hr. Låsby

8
Fri Debat / Sjove feriebilleder
« Dato: August 04, 2017, 10:41:51 pm »
Helst kun eet i hvert svar og ikke citater for at undgå gentagelser9
Fri Debat / Politiefterforskning Lolland
« Dato: August 03, 2017, 11:06:48 pm »

Preben Nielsen /vagthavende

G'aften - det Politiet - Nakskov Nærpoliti.

Politiet vil komme på IT-kriminalitets forebyggende hjemmebesøg hos 3 borgere på Lolland i morgen. Disse 3 bedes være på deres bopæl kl. 08:00.
Der skrives under denne profil fordi Politiet ikke vil vække unødig uro. Låsby S. er tillige blevet undersøgt af politiet og frifundet pure.

De 3 er:

1. Hr. Poul Jørgensen
2. Hr. Ole Jensen

og

3. Frk. Bente Susanne

Alle hjemmehørende på adressen Krøngevej 3 i Krønge.

Bemærk: Mobiltelefoner skal politiet specielt have adgang til da man mistænker mistænkelig "hakker"-aktivitet via mobil samt skift af IP (som er ulovligt på Lolland)


vh. Preben Nielsen, Nakskov Nærpoliti, efterforskningsleder.


/vagthavende.

Sider: [1]