Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 43
1
Politik / Regeringskrise i Tyskland
« Dato: November 30, 2019, 07:17:35 pm »
Nu er der lige kommet nyhed om at tyske SPD har fået en ny ledelsesduo. Saskia Esken und Norbert Walter-Borjans. De er imod regeringskoalitionen med CDU/CSU, så nu falder regeringen. Det er svært at se hvordan der kan dannes en ny flertalsregering, så der ligger en langvarig regeringskrise og parlamentarisk kaos foran. Og det vil lægge EU stille i lang tid.

Og så har AfD lige roteret rundt og fået en ledelse der skal gøre partiet "regierungswillig und -fähig" og mere professionelt ledet.

Grundlæggergenerationen er væk fra partiets ledelse.

2
Visdom, kloge ord og dine historier / Danmarks klogeste M/K.
« Dato: November 29, 2019, 10:33:32 am »
Jeg mener at Holger Bech Nielsen rangerer helt i toppen. En anden i toppen er Milena Pankova, men hun finder på det mest skingrende ind imellem. en tredie megt klog er Klement Kjærsgård, men han skulle dæmpe for sin knæver engang imellem

I mine øjne, for at være klog, så skal man have en bred horisont. Der findes også meget kloge mennesker der er ret snævertsynede. Det er de tre ikke.

Andre forslag?

Men så til Danmarks dummeste mand. Jeg mener det er Sidney Lee. Men problemet med at udpege den dummeste, er at man til enhver tid kan finde en der er endnu dummere. Der findes åbenbart ingen bundgrænse for hvor dum man kan være.

Men der er grænser for hvor klog man kan være. Og det måles ikke i IQ.

3
Almen / AFA'ernes nye front
« Dato: November 21, 2019, 09:16:44 pm »
 ...................... klimafronten.

Jeg har ikke hørt om det før, men der holdes nogle konferencer for klimabenægtere i Tyskland. „Europäische Institut für Klima und Energie“. Nu skulle der holdes en i München. Men til græmmelse, så har hotellet hvor konferencen skulle finde sted, opsagt aftalen af sikkerhedsgrunde. Der har nemlig været 20 AFA'er fra "Antikapitalistisk Klimagruppe" været inde i hotellets lobby og sunget sange og delt løbesedler ud. Så hotellet frygter hvad der videre kan ske.

https://m.tagesspiegel.de/politik/nh-hotelgruppe-laedt-eike-aus-klimawandel-leugner-muessen-sich-neuen-veranstaltungsort-suchen/25222726.html?fbclid=IwAR0S0GMUU43T6UHfPTMuDqciJdRZgkIGj1RGbUitBwg0zIhMtjDful1hnoM

1 - 9 til AFA'erne.

Min mening om det? Det er noget værre noget.

4
Samfund- & Kultur / En snudesmasker ..................
« Dato: November 21, 2019, 06:20:51 am »
Til dem der altid bedyrer at der er meget terror og at der bliver mere og mere af den. Disse oplysninger kan du garanteret ikke læse i Den Korte Avis.

https://www.tagesschau.de/ausland/terrorismus-index-101.html

Fra 1914 er antallet af terrorofre halveret fra 2014. I Europa, inklusive Tyrkiet er faldet fra 200 i 2017 til 62 i 2018.

Dog er der sket en tredobling af højreorienteret terror, fra sølle 26 til sølle 77.

Hvad så? Vil disse oplysninger så lukke enhver fremtidig debat om 'al den terror' her på D-D? Og at der vil blive fundet på noget andet at vi skal GYSE over. DRÆBERsnegle eller løsnede hjulbolte?

5
Politik / Trump. Åh. Gud......!!!!
« Dato: November 18, 2019, 06:19:11 pm »
Trump har fået en religiøs rådgiver. Endda en blondine, som dog ikke frister til huggeblokken.

Men hør hende. Der er tungetale og det hele.

kvindelighttps://www.facebook.com/NowThisPolitics/videos/408647796738859/

Alt håb lades ude.

6
Alt det andet / Nej, ikke DET!
« Dato: November 17, 2019, 03:07:25 pm »
Meget undertrykkelse kan man slippe afsted med. Men rører man deres biler, går de på gaden.

I Iran har en liter benzin kostet ca 50 øre, men nu forhøjes prisen til en krone. Det fører til "Landesweit gingen Menschen auf die Straße, es kam zu Ausschreitungen."

https://www.tagesschau.de/ausland/iran-protest-117.html

Hvorfor sidder jeg og tænker på Homofaber der mener at man kan forhøje skatterne?

7
Samfund- & Kultur / U-landshjælps effekt
« Dato: November 12, 2019, 05:03:27 pm »
Der var nogen der brokkede sig over at Somalia "fik" en milliard kroner af Danmark. Det kan være en god investering, for begge lande, på den lange bane. Det er set før ..............

I 1962 iværksatte Danmark et U-landshjælps-projekt i Thailand. Med at opbygge kvægbrug og mejerier. Det kostede selvfølgelig, men det medførte andet økonomisk samvirke og goodwill for Danmark, som var en stor økonomisk fordel for begge lande.

Virksomheden som blev grundlagt, eksisterer den dag i dag, selv om Danmark forlængst er ude, er virksomheden en stor operatør på det fjernøstlige marked for mælkeprodukter.

Derfor skal u-landshjælpen forøges massivt, men liberalister tænker altid kortsigtet.
8
Historie / Mens der fejres
« Dato: November 09, 2019, 04:51:42 pm »
30 årsdagen for murens fald. Det er fortvivlende. Hele vejen gives DDR skylden. Muren skyldes en fuldstændig stejl og kompromisløs holdning fra Vestmagternes og især den tyske Forbundsrepubliks side.

Sovjetunionen var ikke interesseret i muren og grænsehegnet, da den var afsindigt dyr. Og DDR ville hellere end gerne bruge ressourcerne på at gavne deres befolkning, frem for at bevogte grænsen. Og de ville hellere end gerne indgå en aftale med Vesttyskland for at undgå muren. Men det ville Vesttyskland ikke. Vesttyskland ville KUN opsluge DDR-staten.

9
PC, internet og maskiner / En kikset date.
« Dato: November 03, 2019, 07:47:42 am »
Hun møder en skøn gut, men der bliver tudefjæs og bestyrtelse fordi han ikke er på Facebook og andre sociale medier.

https://www.facebook.com/richard.wells.39566/videos/10157170265503816/

10
Politik / Trump får genvalg.
« Dato: November 02, 2019, 11:37:19 am »
Bl a fordi han er blevet populær på at lyve. Så er det bare med at lyve endnu mere op til næste valg. Så skulle den være hjemme. Noget her om hvorfor:

https://www.tagesschau.de/ausland/trump-wiederwahl-analyse-101.html

Trump har faktisk leveret.

"Auch sonst begeistert Trump im eigenen Lager, weil er mit beispielloser Konsequenz den angekündigten Kulturkampf ausficht: Mauerbau an der Grenze, weg mit lähmender Umweltgesetzgebung, weiter Waffen für jedermann, Hurra-Patriotismus zu jeder Gelegenheit. Und er nimmt kein Blatt vor den Mund, wenn es gegen die geht, von denen sich Trumps Fans seit Jahren bevormundet oder missachtet fühlen."

11
Mandehørmen / Albanske nyhdesoplæsere er ikke ilde
« Dato: November 01, 2019, 05:29:41 pm »

12
Samfund- & Kultur / Bravo Birthe
« Dato: Oktober 28, 2019, 07:48:13 am »
I sagen om de såkaldte Syrienskrigere, har man muligvis vedtaget at de kan fradømmes deres statsborgerskab af politikere. Altså en sammenblanding af den dømmende og den udøvende magt. Birthe Rønn Hornbech skriver det rammende her:

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/birtheroennhornbech/ECE11710890/politikerne-har-bombet-danmark-tilbage-til-inkvisitionen/?fbclid=IwAR1IZ9YQfugA8bQeGDQ9n7e8gxE3G7v46v6GCk5jZV2dGxsEt5YsCp4oAi4


13
Fri Debat / Ny højreterror.
« Dato: Oktober 22, 2019, 05:00:52 pm »
Gerningsmændene bag kapringen af ambulancen i Oslo er kendt af politiet fra de højreorienterede miljø.

Hvordan går det med al den angivelige muslimske terror?

14
Politik / Kinas ekspansion
« Dato: Oktober 22, 2019, 03:24:49 pm »
Her specifikt Kambodia, men det samme overalt. De kommer ikke med investeringer, men som en besættelsesmagt. Med deres økonomiske indflydelse, vil de også have politisk indflydelse.

Og de kommer ikke som den sædvanlige kapitalistiske udbytning, hvor man ansætter lokale til lave løn og hæver profitten. Kineserne kommer med deres egen arbejdskraft der underbyder den lokale næring sender de lokale ud i slummen i forstæderne.

Og hvad der følger med når kineserne kommer: "Mit ihnen kamen chinesische Mafiabanden: Prostitution, Menschenhandel, Drogen. Die Kriminaitätsrate hat sich vervielfacht."

https://www.tagesschau.de/ausland/sihanoukville-101.html

I Thailand kan jeg høre at befolkningen er splittet. De er galde for kineserne kommer med gysser, men sure over at de udkonkurerer det lokale næringsliv.

15
Politik / Ikke kun Erdogan
« Dato: Oktober 16, 2019, 02:14:42 am »
eller Putin, eller Orban eller Jaroslaw Kaczynski. Men vi har et styre af samme åndelige beskaffenhed blandt de gamle EU-lande, nemlig Spanien. Tekst af Pelle Dragsted er copy&pastet nedenfor.

Katelanske politikere er blevet idømt lange fængselsstraffe, blot for at bruge deres ytringsfrihed. Klare politiske domme af den slags som Nægteren og anti-rød så godt kan lide.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Løslad Spaniens politiske fanger!!!

Det her er Carme Forcadell, Raul Romeva og Jordi Cuixart.

Carme og Raul er folkevalgte politikere. Mine tidligere kollegaer. Jeg har mødt dem i de catalanske parlament og i deres ministerkontorer. Og Romeva har som minister gæstet folketinget. Jordi er leder af Cataloniens største NGO - Omnium.

I dag er de tre, sammen med ni andre politikere og NGO-ledere, idømt straffe på op til 13 års fængsel. Dømt for at have støttet afholdelsen af en folkeafstemning hvor catalanerne frit kunne tilkendegive om de ønskede selvstændighed fra Spanien.

Politikerne og NGO-lederne er dømt for at opvigle til vold i forbindelse med folkeafstemningen. Men det er en absurd påstand. Jeg var til stede under folkeafstemningen. Og de eneste der brugte vold var de spanske politifolk og sikkerhedsstyrker som i tusindvis var blevet sendt til Catalonien for at forhindre afstemningen.

De catalanske vælgere optrådte med en imponerende værdighed og ro, selvom de blev angrebet med ekstrem vold og agressivitet, knipler og gummikugler når de forsøgte at stemme. Politikerne og NGO-lederne opfordrede igen og igen borgerne til at optræde fredeligt og værdigt.

Det et derfor rent Orwell at mine kollegaer dømmes som ansvarlige for den vold som de spanske myndigheder anvendte mod fredelige catalanske vælgere.

Det er en demokratisk skamplet på EU, at folkevalgte politikere for første gang siden 2. verdenskrig har siddet fængsler i to år væk fra deres børn og familier, og nu skal henslæbe op til 13 år bag tremmer. For hvad? For at åbne mulighed for den mest demokratiske handling der findes – at lade borgerne frit tilkendegive deres holdning ved en folkeafstemning.

Hvis et land i Europa uden konsekvenser får lov at fængsle deres politiske modstandere, så vil andre følge trop. Derfor er det også pinligt, at ikke mindst socialdemokraterne har vendt det blinde øje til den udemokratiske adfærd fra deres spanske søsterparti, som har regeringsmagten i Spanien.

Alle demokratiske kræfter i Europa må nu samles om at kræve fuld amnesti til de catalanske politiske fanger.

Del gerne videre…

Sider: [1] 2 3 ... 43