Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 299
1
Citér
Jeg er ligeglad med velfærdsjægerne!


Jeg gider ikke se nyhedsudsendelserne i aften.
Enhver ved, at de vil flyde over med jammer og gråd over de mange "flygtninge", som pt drukner i Middelhavet i forsøg på at nå italiensk kyst og dermed EU.
TV-medarbejderne vil kalde dem flygtninge, selv om vi ved, at de er lykkejægere, som håber at få del i den velstand, de har hørt så meget om.
Og "eksperter" vil gøre en masse ud af, at det hele er "vores" skyld; vi skulle i virkeligheden bare åbne ladeporten for millioner af disse fremmede, som i realiteten er mulige fjender, som kommer for at tage land og velstand fra vore efterkommere.

TV- og radiojournalister får penge for at gå velfærdsjægernes ærinde.
Men hvorfor er der så mange andre, der heller ikke kan tænke?

Jeg kan godt li' den britiske dame, som i dag har sat ord på, hvad det er der foregår, og at vi burde forsvare os håndfast imod det:

http://www.tv2.no/a/6820719

Selvfølgelig vil nogle forarges over den med 'kakerlakker' - men prøv lige at vende, hvad det egentlig er hun skriver. Hun vil have krigsskibe til at ledsage dem tilbage.
Det er da glimrende! De skal ikke være i Europa. Og de er stadig ikke på flugt fra krig og tortur, den slags.

Disse velfærdsjægere i bådene er parasitter på vej til dit spisekammer.
Der skal de da ikke være!

Det er nok derfor, jeg lades fuldstændig kold, når medierne hulker om, at et antal af dem er druknet.


http://www.din-debat.dk/index.php?topic=1369.0

Nu er der gået fire år og intet har ændret sig. Jeg tvivler på at hverken mig eller Rudi i dag er uenig i det fornuftige indlæg som han kom med for fire år siden. Jeg er i hver fald ikke.

2
Religion-& Filosofi / Sv: Et moralsk problem.
« Dato: I dag ved 10:01:50 pm »
En forsikring hjælper ikke mod vand der trænger ind i huse. Gad vist hvad den evnesvage forestiller sig.

I det socialistisk Anti-røde samfund vil alle offentlige kasser straks blive åbnet for dem der har båret sig tåbeligt ad.

Men til sagen. Hvad mener i om dem der drukner i Middelhavet? Nægteren har et moralsk problem, for han mener de er velfærdsjægere. Men hvad mener I andre?

Hvis de ikke er velfærdsjægere hvad er de så? Den eneste grund til at de kommer til vesten er for at få livsvarigt velfærd. Selv hvis man har lavet kriminalitet i sit hjemland så kan man komme til vesten og få livsvarigt velfærd  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

3
Jeg håber, at PET, myndighederne og psykiatrien og din mor holder godt øje med dig.

PET og myndighederne har haft ham i kikkerten, ja. Men fundet ud af han ikke deltager i anre højrenational aktiviteter end at skrive på sit tastatur. Han deltager ikke højrenational møder eller aktiviteter. Men myndighederne har fundet ud af at han aldrig kommer i job og bliver nyttig samfundsborger, så han er nok indstillet til invalidepension.
Du aner ikke hvor mange klistermærker jeg har sat op  :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:

Så det er dig, der sætter klistermærker på æblerne og bananerne.
Jeg tænker mere på disse klistermærker som folk går og GYSER over :hyper:


4
Religion-& Filosofi / Sv: Et moralsk problem.
« Dato: I dag ved 06:16:38 pm »
Når man kommer forbi et sted og der er en i vandet der er ved at drukne, har man både juridisk og moralsk pligt til at gøre hvad man kan for at redde ham/hende. Ingen tvivl om det. Sådan er vor kultur.
 
Men når det sker lidt længere væk, f eks i Middelhavet at mennesker er ved at drukne, gælder så ikke den samme moralske pligt? Jeg synes. Men hvor langt væk skal en druknende person være for at det ikke vedrører os?

https://www.dagbladet.no/kultur/hvor-langt-unna-ma-et-barn-som-drukner-vaere-for-du-slutter-a-bry-deg/71397829?fbclid=IwAR3y11AW2sRbMEbprb075WIp-RH0VPaYFwZiAjhATa4GkofUvHdBKuyBe4Q

Der er nogen her på DD som har et moralsk problem, når de erklærer at vi bare skal lade folk drukne i Middelhavet.

Der dør millioner af mennesker hvert år, så jeg er stoppet med at GYSE over døde velfærdsjægerbørn.

5
Jeg håber, at PET, myndighederne og psykiatrien og din mor holder godt øje med dig.

PET og myndighederne har haft ham i kikkerten, ja. Men fundet ud af han ikke deltager i anre højrenational aktiviteter end at skrive på sit tastatur. Han deltager ikke højrenational møder eller aktiviteter. Men myndighederne har fundet ud af at han aldrig kommer i job og bliver nyttig samfundsborger, så han er nok indstillet til invalidepension.
Du aner ikke hvor mange klistermærker jeg har sat op  :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:

6
Syrienblog skuffer aldrig når de har en ny artikel


Citér

Regimet i Kabulhavn vil give alle migranter fri adgang til videregående uddannelse i Danmark. MSM kalder dem stadig “flygtninge”, men Shebbi fra LTF er jo egentlig også flygtet til Spanien, hvis vi endelig skal bruge deres analogi. En kort videregående uddannelse i den billige skala koster fra 400.000 kroner ekskl. integrationsydelse/SU/boligsikring. Du betaler.

Osman Darwish fra Syrien i Vejen, der går på VUC, er meget utilfreds med Østerbyskolen, hvor hans datter Eima Darwish går. Det ville være løgn at skrive gratis, fordi danskerne betaler.

I mellem tiden har vi kigget lidt på Damaskus Universitet, hvor der tilsyneladende er fuld gang i sommerens dimissionsfester. Det krævede hverken ministerbil, spindoktor eller partibagland at undersøge syreres uddannelsesforhold i Syrien, men blot internetadgang og omkring 10 minutter.

Det er vist det, man kalder at være til grin for egne penge. Selv Berlingske skrev i går, at ledigheden for syrere i Danmark er større end for nogen andre. Det lader ikke helt til, at det var hjertelægerne der kom. Til gengæld fik vi glæde af legenderne numsegramseren og tændstiksmanden. Ren romantisering af en sexforbryder og en IS-terrorist, der ville “dolke københavnere”.

Tricktyveri eller trickdemokrati? Først kom grænsekontrollen, men hvad nytter den, når man alligevel bare kan sige “asyl”. Så kom paradigmeskiftet. Nu skulle de endelig udvises. Så kunne de pludselig ikke udvises på trods af folketingsbeslutning. Så skulle de tilbydes penge for frivilligt at rejse hjem. Nu skal de så have videregående uddannelse uden beregning.

Stort tillykke til alle dimitterede syrere – i Syrien!Militærnægterydelse: Alle kan købes for penge – også hvis det kræver et nyt “hjemland”. Det er uden tvivl sjovere at modtage 16.000 kroner om måneden for ingenting end at aftjene værnepligt.

Migranter kommer ikke bare til Danmark. De bliver købt og betalt af regimet i Kabulhavn.

https://syrienblog.net/2019/07/21/dimissionsfest-i-syrien-danmark-vil-give-syrere-fri-uddannelse/


7
Kan vi blive enige om at Homofaber skal heller ikke bestemme hvad mit motiv er for at se videoen er?

Du har selv lige sagt, at du bliver seksuelt ophidset over at se voldsvideoer. Det er derfor nemt at tro, at du synes, at drabsvideoen er spændende og ophidsende. Peter Madsen så jo også videoer af kvinder, der blev tortureret og slået ihjel, før han selv gik i gang med knive, strips og skruetrækkere og myrdede en uskyldig kvinde. Du vil ikke advare mod islam, for du fantaserer om en europæisk borgerkrig og ved at dele og se videoen kan du være med sprede had og islamisk stats propaganda. Du bruger videoen som propaganda til din højreekstreme kamp og blæser på, at de efterladte har udtalt, at de ønsker, at folk lader være med at se og dele videoen. For dig er det vigtigere at se blod end at have sympati med de efterladte.

Jeg håber, at PET, myndighederne og psykiatrien og din mor holder godt øje med dig.
PET holder øje med os alle sammen  :hyper:

8
Nu hvor vi ved at klimaforandringerne ikke er menneskeskabt. Så virker det som spild af tid at debattere energi og klima.


Det skal jeg have bevis for http://www.din-debat.dk/index.php?topic=9603.0

9
Samfund- & Kultur / Meningsløs debat
« Dato: I dag ved 01:23:16 pm »
Nu hvor vi ved at klimaforandringerne ikke er menneskeskabt. Så virker det som spild af tid at debattere energi og klima.

10
Kan vi blive enige om at Homofaber skal heller ikke bestemme hvad mit motiv er for at se videoen er?

11
Det kan være strafbart at dele videoen jf. dansk lovgivning. De efterladte har bedt folk om ikke at dele og se videoen. Du skal bare lukke røven og efterkomme de efterladtes ønsker og ikke stille spørgsmål ved begrundelsen.
Hvis det er vigtigere for dit at dele og se videoer af billeder af folk, der bliver slået ihjel end at efterkomme de efterladtes ønsker om IKKE at dele og se den, er du virkelig et dumt svin uden empati.
Jeg ønsker heller ikke at se muslimer og andre perkere i Danmark, men det kan man desværre ikke undgå at se. Alle der går ind for islam i Danmark burde se videoen, så de ved hvad islam er for noget. Især når Løkke som den landsforræder han er skrev under på FN's migrationspagt i Marokko kort tid efter at dobbeltdrabet fandt sted. Når Forrædertinget går ind for at IS-terrorister kommer tilbage til Dummark så er det vigtigt at forstå hvad IS er for noget. Et billede siger som bekendt mere end 1000 ord. Men det er nu et par måneder eller tre siden jeg så Marokkovideoen så du er ret sent ude, men jeg kan glæde dig over at jeg også så hyggevideoen hvor Branton Tarrant går ind i en moske et par dage efter at det fandt sted. Hverken du, løgnepressen, strisserne eller nogen andre skal bestemme hvad jeg ser :blum: :blum: :blum: :blum:

Det siger meget om dig og din sympati for de efterladte. Du ønsker terror og du ønsker at IS skal fortsat eksistere og begår terror så du kan sidde og se videoer og bruge dem til propaganda. Selv Travakoli har undskyldt at hun delte den, da hun hørte, at forældrene blev krænket og ikke ønskede det. Hvis du nu havde været lidt mere mentalt moden ville du også kunne se, at det er det rigtige at gøre af respekt.
Tror du seriøst at jeg ønsker IS-terrorister i verdenen (hvor der kommer nogen til Dummark) ?

Ja, ellers ville du da ikke gøre så meget reklame for dem og blæse på de efterladtes følelser. Dem, der slog pigerne ihjel, tænkte jo heller ikke på de efterladte og deres sorg - det gør du heller ikke. Du har derfor mere til fælles med islamiske mordere og terrorister.
Onanerede du også til videoen?
Nej men det gjorde jeg til den her https://www.viralevideoer.dk/voldsom-video-her-gennemprygler-politiet-indvandrere-med-jernstave/

12
Det kan være strafbart at dele videoen jf. dansk lovgivning. De efterladte har bedt folk om ikke at dele og se videoen. Du skal bare lukke røven og efterkomme de efterladtes ønsker og ikke stille spørgsmål ved begrundelsen.
Hvis det er vigtigere for dit at dele og se videoer af billeder af folk, der bliver slået ihjel end at efterkomme de efterladtes ønsker om IKKE at dele og se den, er du virkelig et dumt svin uden empati.
Jeg ønsker heller ikke at se muslimer og andre perkere i Danmark, men det kan man desværre ikke undgå at se. Alle der går ind for islam i Danmark burde se videoen, så de ved hvad islam er for noget. Især når Løkke som den landsforræder han er skrev under på FN's migrationspagt i Marokko kort tid efter at dobbeltdrabet fandt sted. Når Forrædertinget går ind for at IS-terrorister kommer tilbage til Dummark så er det vigtigt at forstå hvad IS er for noget. Et billede siger som bekendt mere end 1000 ord. Men det er nu et par måneder eller tre siden jeg så Marokkovideoen så du er ret sent ude, men jeg kan glæde dig over at jeg også så hyggevideoen hvor Branton Tarrant går ind i en moske et par dage efter at det fandt sted. Hverken du, løgnepressen, strisserne eller nogen andre skal bestemme hvad jeg ser :blum: :blum: :blum: :blum:

Det siger meget om dig og din sympati for de efterladte. Du ønsker terror og du ønsker at IS skal fortsat eksistere og begår terror så du kan sidde og se videoer og bruge dem til propaganda. Selv Travakoli har undskyldt at hun delte den, da hun hørte, at forældrene blev krænket og ikke ønskede det. Hvis du nu havde været lidt mere mentalt moden ville du også kunne se, at det er det rigtige at gøre af respekt.
Ståmandsargument. Tror du seriøst at jeg ønsker IS-terrorister i verdenen (hvor der kommer nogen til Dummark) ?

13
Det kan være strafbart at dele videoen jf. dansk lovgivning. De efterladte har bedt folk om ikke at dele og se videoen. Du skal bare lukke røven og efterkomme de efterladtes ønsker og ikke stille spørgsmål ved begrundelsen.
Hvis det er vigtigere for dit at dele og se videoer af billeder af folk, der bliver slået ihjel end at efterkomme de efterladtes ønsker om IKKE at dele og se den, er du virkelig et dumt svin uden empati.
Jeg ønsker heller ikke at se muslimer og andre perkere i Danmark, men det kan man desværre ikke undgå at se. Alle der går ind for islam i Danmark burde se videoen, så de ved hvad islam er for noget. Især når Løkke som den landsforræder han er skrev under på FN's migrationspagt i Marokko kort tid efter at dobbeltdrabet fandt sted. Når Forrædertinget går ind for at IS-terrorister kommer tilbage til Dummark så er det vigtigt at forstå hvad IS er for noget. Et billede siger som bekendt mere end 1000 ord. Men det er nu et par måneder eller tre siden jeg så Marokkovideoen så du er ret sent ude, men jeg kan glæde dig over at jeg også så hyggevideoen hvor Branton Tarrant går ind i en moske et par dage efter at det fandt sted. Hverken du, løgnepressen, strisserne eller nogen andre skal bestemme hvad jeg ser :blum: :blum: :blum: :blum:

14
Samfund- & Kultur / Sv: Englemager
« Dato: Juli 20, 2019, 07:32:53 pm »
Navnene er kendt. Men at de har alt den magt og er en del af NWO er ikke særlig kendt.

15
Samfund- & Kultur / Sv: Der er den her
« Dato: Juli 20, 2019, 07:15:41 pm »
Det var en video der kom ud https://www.youtube.com/watch?v=Za4tsfdpeMw

Ha ha ha - mener du alvorligt, at en video af nogen mennesker, der sørger over at Trump vandt valget er et bevis for, at NWO styrer verden  :big_grin:

Det er også dybt selvmodsigende, når Trump bekæmper Syrien og Iran - og er kammerater med Saudi Arabien (set i lyset af dine sære udgydelser i øvrigt).

Trump har lige pralet med, at han har givet ordre til at skyde en drone ned.
Det er en video fra 2016, længe før at Trump svigtede sine vælgere.

Sider: [1] 2 3 ... 299