Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 168
1
Fra mig til dig / Sv: Tigermandens banning ophævet.
« Dato: Februar 18, 2020, 05:20:19 pm »
@Anklageren
Citér
Jeg ville ellers gerne have været fisker i Hanstholm. Jeg har aldrig været vild med at være lærer, og hvis jeg ikke kom til at arbejde med IT, havde jeg ikke holdt det ud :smile1:  Det er meget mere frit at fiske.

Hvad rager det os?  'Vi' vil gerne se nogle seriøse debattører herinde i stedet for selvoptagede psykopater, der bare sidder og piller navle eller råber bøsse efter dem, hvis meninger de ikke kan lide.  :blum:

En anden ting: Hvornår kommer tigeren så? Du må vel vide det, og jeg har endnu ikke set ham udfolde sig!

 En anden ting: Hvornår kommer tigeren så? Du må vel vide det, og jeg har endnu ikke set ham udfolde sig!]

Den stribede kat ala tiggeren ala tigerhomo, ala tigeren, er vist p.t.bannet her, men jeg ved han /hun / det husere på en en anden platform  :vinsent: :vampire:

2
Nok samme muslim?
Der nyder min grotte.

Men et nej, de ej forstår.
De har mindre hjerne end et får?

Carlo skriver og skriver.
Han aldrig opgive?

Han vil give mig et rimjob.
Hvad med at få et arbejde?

Stop nu klammos!

Den klamme muhamzkse må sq være klam - mega klam, hvis han vil se din "grotte" - fy for for fanden -  :angry: :zorro: :stinker: :prankster:

3
Man kunne tro når man laver vold at man så kommer i fængsel i Dummark. Men selvom man laver vold flere gange så kommer man ikke i fængsel i Dummark  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :angry:

Citér
.Omkring klokken 23 begik de fem dømte vold om mod person i Skaterparken på Bytoften, da de i fællesskab tildelte personen flere slag i hovedet med knyttet hånd, et spark i hovedet samt flere skub.

Samme aften tre kvarter senere forsatte fire af de fem med at uddele øretæver. En person fik tildelt flere slag i hovedet og fik kastet en flaske på sig. Det udløste hævelser, en bule i hovedet, en hudafskrabning på underlæben samt en misfarvning på skulderen.

16. oktober 2018 var tre af de dømte i 'aktion' igen sammen med en fjerde ung mand. Ved svømmehallen i Skanderborg blev der råbt ukvemsord efter halbestyreren samt udvist 'truende og støjende adfærd' mod denne. Den ene af de dømt fremsatte desuden en trussel om hævn, hvis epiosden blev anmeldt til politiet.

Endelig blev to af de unge mænd dømt for vold begået 12. januar 2019 ved spillesteder Walther på Adelgade i Skanderborg. Her tildelte de en person adskillige slag i ansigtet og på kroppen med både flad og knyttet hånd og sparkede personen i ryggen og i hovedet, da han lå ned.

Alle fem fik BETINGET fængsel  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
https://skanderborg.lokalavisen.dk/112/2020-02-05/-S%C3%A5-faldt-hammeren-Unge-d%C3%B8mt-for-vold-i-Skaterparken-i-Galten-7150757.html

Avisen skriver: "så faldt hammeren"
Det gjorde den da ikke.

Sådan en gang pladderhumanisme, hvor de unge oven i købet risikerer at komme på en skatteyderbetalt rejse til Caribien med opvartende pædagoger.

I USA har man opdragelselejre hvor de indsatte skal tage imod ordrer, gå i bestemt tøj, følge et bestemt skema, og ellers lære at indordne sig. Det har vist gode resultater.

Til alle jer forargede røde radikale bløddyr, der mener jeg er helt fra den, så er det ikke anderledes end det jeg oplevede da jeg var soldat. Så i kan godt spare jer.

Jeg gad godt se, hvordan i vil modargumentere mod en anti-rød indgriben overfor den slags.
Der ser i.https://ekstrabladet.dk/nationen/utilpasset-ung-sendt-paa-opdragelsestur-til-caribien-pris-247422-kroner/6341688

Utilpasset ung sendt på 'opdragelsestur' til Caribien: Pris 247.422 kroner
Kriminelle og utilpassede unge sendes på dyre opdragelsesture til eksotiske destinationer, og det vækker forargelse hos danskerne

For en slap politik vi har - disse utilpassede SKAL sendes ud af landet og retur til deres oprindelige land :mamba: :pooh: :snegurochka:

4
Videnskab / Sv: Cape Towns vandforsyning
« Dato: Februar 06, 2020, 04:47:25 pm »
Det ved vi ikke noget om. Nogle gange regner der mere end andre. Men da man talte om klimaforandringer i starten af 90'erne fremsatte man prognoser om mere ekstremt vejr. Ikke specifikt varmere vejr.

Nu er der ikke så meget debat i at poste nyheder, men jeg gør det alligevel..................................

Thailand har i længere tid været ramt af tørke og Mekong-floden truer med at forsvinde. Nu er rekordtørke i Thailand. Sidste år på denne tid var der luftforurening af bl a naturbrande, der gav verdens værste luftforurening i Chiang Mai og Chiang Rai. I disse dage er den helt gal i Bangkok med luftforurening.

Artiklen siger ikke noget om at tørken skyldes klimaforandringer.

https://bangkokjack.com/2020/02/01/thailand-drought-serious/?fbclid=IwAR3jQAJNet2e3XkFs7YpOc_I8Xr-xi5bja2ylu1VBnn7PBbBToPIqFoLDU0

Årh - men du som jo lever i Thailand, skulle jo vide det.++
Klimarealisme.dk har altid fornuftige artikler om klimaet, tit også mange som løgnepressen ikke bringer. Her er endnu en god artikel.
Citér
Glemmer du så husker jeg…….
Husker du hvorledes en del danske medier, heriblandt TV2 og DR, bragte artikler og TV-indslag om tørken i Cape Town i begyndelsen af 2018?

”Millionby løber tør for vand den 12. april”. (TV2 24-01-2018. )(ref. 1)

” Cape Town oplever den værste tørke i 100 år… Byen risikerer at løbe tør for vand den 12. april”. (DR 02-02-2018. (ref. 2)

” Eksperter vil slæbe isbjerg fra Antarktis for at redde Cape Town fra tørke.” (Jyllands-Posten 01-05-2018)

” Sydafrika kalder tørke for en national katastrofe. Tørke har hærget store dele af Sydafrika og truer med at efterlade hovedstaden Cape Town uden drikkevand”. (Jyllands-Posten 13-02-2018. (ref. 3)

” Cape Town mangler vand – 12. april venter katastrofen”. Fyens.dk

Selveste NASA posterede en artikel, hvor der stod, at “Cape Towns seks største vandreservoirer kan samlet lagre 898.000.000 liter vand, men de indeholdt kun 26 procent af denne mængde pr. 29 januar 2018. Theewaterskloof dæmningen, det største vandreservoir og kilden til omtrent halvdelen af byens vand, er i den dårligste stand, med et vandstandsniveau på kun 13 procent af kapaciteten”. (ref. 4)

Og hvordan er det er gået siden? Som et første udgangspunkt er det nok ganske sikkert at sige, at det er gået rimeligt godt for ellers ville næsten alle medier have udsendt et sandt tæppebombardement af rapporter og artikler med overskrifter som ’Tørke: Stor national katastrofe har ramt Sydafrika’, ”Millionby er løbet tør for vand, folk på flugt”, ”Global opvarmning har tørlagt Cape Town”, ”Regeringen overvejer at sende en fregat til Antarktis, som skal sejle isbjerg til Cape Town” og lignende.

Hvordan står det til i dag?
En enkel Google søgning viste hurtigt frem til en artikel med følgende overskrift:
”Cape Towns dæmninger: Her er hvor meget vandstanden er steget i 2019.”
Hovedparten af Western Capes kvaler er blevet lempet. Her er den episke rejse, som vandstanden i Cape Towns dæmninger gik igennem i 2019.
‘The South African’ den 3. december 2019. (ref. 5)
Af artiklen fremgår det, at Cape Towns seks største vandreservoirer er 81,16% fyldte per 3. december, altså en voldsom fremgang fra de 26%, som NASA omtalte for knap to år siden. Tallene er troværdige for de stammer fra det ’Sydafrikanske departement for vand og sanitet’.
Allerede sidste år var der væsentlig fremgang i vandstands-niveauet.
Intet under, at man sjældent hører om den slags i mange medier! Man skulle jo nødig risikere at ødelægge den muntre stemning, som kommer med den vedvarende fascination af og spekulationer i katastrofe-scenarier og den fiktive ’klimakrise’.

p.s.
Det vides ikke, om den nuværende socialdemokratiske regering har nogen planer om at transportere isbjerge – med eller uden isbjørne – fra Antarktis til Cape Town med en dansk fregat.
p.p.s.
Vandgennemstrømningen i det majestætiske Victoria Falls er oppe på 282 kubikmeter i sekundet per 18. december. Sidste år på samme dato var tallet på 227 kubikmeter.

(Ref. 1) https://nyheder.tv2.dk/udland/2018-01-24-millionby-lober-tor-for-vand-den-12-april
(Ref. 2) https://www.dr.dk/ligetil/cape-town-oplever-den-vaerste-toerke-i-100-aar
(Ref. 3) https://jyllands-posten.dk/international/Afrika/ECE10304934/sydafrika-kalder-toerke-for-en-national-katastrofe/
(Ref. 4) https://earthobservatory.nasa.gov/images/91649/cape-towns-water-is-running-out
(Ref. 5) https://www.thesouthafrican.com/news/cape-town-dam-levels-latest-december-2019/?fbclid=IwAR0y5EWRBg9OQwpCCGCvX1PVhltnHjlgUqrvBZfkQf_gUh86QgLA5oHQlVs
https://klimarealisme.dk/2019/12/19/cape-towns-vandforsynings-episke-rejse-i-2019/
Klimarealisme.dk har altid fornuftige artikler om klimaet, tit også mange som løgnepressen ikke bringer. Her er endnu en god artikel.
Citér
Glemmer du så husker jeg…….
Husker du hvorledes en del danske medier, heriblandt TV2 og DR, bragte artikler og TV-indslag om tørken i Cape Town i begyndelsen af 2018?

”Millionby løber tør for vand den 12. april”. (TV2 24-01-2018. )(ref. 1)

” Cape Town oplever den værste tørke i 100 år… Byen risikerer at løbe tør for vand den 12. april”. (DR 02-02-2018. (ref. 2)

” Eksperter vil slæbe isbjerg fra Antarktis for at redde Cape Town fra tørke.” (Jyllands-Posten 01-05-2018)

” Sydafrika kalder tørke for en national katastrofe. Tørke har hærget store dele af Sydafrika og truer med at efterlade hovedstaden Cape Town uden drikkevand”. (Jyllands-Posten 13-02-2018. (ref. 3)

” Cape Town mangler vand – 12. april venter katastrofen”. Fyens.dk

Selveste NASA posterede en artikel, hvor der stod, at “Cape Towns seks største vandreservoirer kan samlet lagre 898.000.000 liter vand, men de indeholdt kun 26 procent af denne mængde pr. 29 januar 2018. Theewaterskloof dæmningen, det største vandreservoir og kilden til omtrent halvdelen af byens vand, er i den dårligste stand, med et vandstandsniveau på kun 13 procent af kapaciteten”. (ref. 4)

Og hvordan er det er gået siden? Som et første udgangspunkt er det nok ganske sikkert at sige, at det er gået rimeligt godt for ellers ville næsten alle medier have udsendt et sandt tæppebombardement af rapporter og artikler med overskrifter som ’Tørke: Stor national katastrofe har ramt Sydafrika’, ”Millionby er løbet tør for vand, folk på flugt”, ”Global opvarmning har tørlagt Cape Town”, ”Regeringen overvejer at sende en fregat til Antarktis, som skal sejle isbjerg til Cape Town” og lignende.

Hvordan står det til i dag?
En enkel Google søgning viste hurtigt frem til en artikel med følgende overskrift:
”Cape Towns dæmninger: Her er hvor meget vandstanden er steget i 2019.”
Hovedparten af Western Capes kvaler er blevet lempet. Her er den episke rejse, som vandstanden i Cape Towns dæmninger gik igennem i 2019.
‘The South African’ den 3. december 2019. (ref. 5)
Af artiklen fremgår det, at Cape Towns seks største vandreservoirer er 81,16% fyldte per 3. december, altså en voldsom fremgang fra de 26%, som NASA omtalte for knap to år siden. Tallene er troværdige for de stammer fra det ’Sydafrikanske departement for vand og sanitet’.
Allerede sidste år var der væsentlig fremgang i vandstands-niveauet.
Intet under, at man sjældent hører om den slags i mange medier! Man skulle jo nødig risikere at ødelægge den muntre stemning, som kommer med den vedvarende fascination af og spekulationer i katastrofe-scenarier og den fiktive ’klimakrise’.

p.s.
Det vides ikke, om den nuværende socialdemokratiske regering har nogen planer om at transportere isbjerge – med eller uden isbjørne – fra Antarktis til Cape Town med en dansk fregat.
p.p.s.
Vandgennemstrømningen i det majestætiske Victoria Falls er oppe på 282 kubikmeter i sekundet per 18. december. Sidste år på samme dato var tallet på 227 kubikmeter.

(Ref. 1) https://nyheder.tv2.dk/udland/2018-01-24-millionby-lober-tor-for-vand-den-12-april
(Ref. 2) https://www.dr.dk/ligetil/cape-town-oplever-den-vaerste-toerke-i-100-aar
(Ref. 3) https://jyllands-posten.dk/international/Afrika/ECE10304934/sydafrika-kalder-toerke-for-en-national-katastrofe/
(Ref. 4) https://earthobservatory.nasa.gov/images/91649/cape-towns-water-is-running-out
(Ref. 5) https://www.thesouthafrican.com/news/cape-town-dam-levels-latest-december-2019/?fbclid=IwAR0y5EWRBg9OQwpCCGCvX1PVhltnHjlgUqrvBZfkQf_gUh86QgLA5oHQlVs
https://klimarealisme.dk/2019/12/19/cape-towns-vandforsynings-episke-rejse-i-2019/

5
Fri Debat / Sv: Langt sjovere at være voldelig venstre ekstremist
« Dato: Februar 05, 2020, 05:17:36 pm »
Det ser ud til her har været en særdeles voldelig højreorienteret på færde.

"Buschauffør tiltalt for vold: Kørte bus ind i muslimsk optog

Sikkerhedsvagter blev ifølge tiltalen skubbet foran bus linje 3A over en strækning på cirka 100 meter på Nørrebrogade i København, der var afspærret på grund af optog"

https://ekstrabladet.dk/112/buschauffoer-tiltalt-for-vold-koerte-bus-ind-i-muslimsk-optog/7989426?fbclid=IwAR0NwUMDcxGZo0XUhqYqWKqB98ZAid_iJeoVWrGN6hkdWmmbLVJrV6KkWeg

Muhamzser er hele til fare for resten - mååsqueke er du også  :ph34r: :scout: :shablon_01:

6
Fri Debat / Sv: Jeg er her ikke for bundskrabets skyld
« Dato: Februar 05, 2020, 05:11:56 pm »
- og så kører det derudaf med den slags tomme indlæg - dag ud og dag ind - år ud og år ind [/size]  :yes:
Og du elsker det jo. For det er trods alt derfor, at du er her hver eneste dag og deltager i kampen for at få alle andre til at forlade forummet, før du selv som den allersidste kan lukke og slukke. :yes:

Jeg har ikke været ret aktiv de sidste par dage på grund af niveauet.[color=yellow]Snemand - fjern dohg disse troilde  :alien: :alcoholic: :alc:[/color][/font]

7
Fri Debat / Sv: Halvering af rigspolitiet
« Dato: Februar 05, 2020, 05:06:20 pm »
Statsministeren klar til at halvere Rigspolitiet:

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/stottepartier-advarer-mod-halvering-af-rigspolitiet

Forslaget lægger op til 20 nye lokalpolitistationer, 10 i øst og 10 i vest.

Hmmm - Gad vide om det hænger sammen med den øgede vold blandt højreorienterede pensionister ?

Hvad tror du ?
Nok ikke den bedste ide  :angry: :morpheus:

8
Almen / Sv: Presset på priserne
« Dato: Februar 05, 2020, 05:03:22 pm »
Hvad jeg skrev var.

Klokken 16.49 blev politiet tilkaldt til Føtex i Roskilde Stationscenter, hvor en mand fra Slovakiet var blevet tilbageholdt, da han havde stjålet en bluetooth højtaler, samt nogle USB-kabler og en deodorant til en samlet værdi af 1.258 kr.
Men han skal ikke udvises, lød det fra Udlændingestyrelsen


Så burde der stå tydeligt i deres manual, at udlændinge der har stjålet, skal straks udvises.

Alle anti-røde vil mene det er helt i orden.
Men hvad mener de venstreorienterede ?

Jeg skrev intet om færselsforseelser, som forsvareren  forsøgte at misinformere om.
Hold dig til sagen.-
Du lyver. For du skrev jo i stedet følgende:

Citér
TV2
Søndag formiddag var den unge mand involveret i en ulykke, hvor han i høj fart kørte op bag i en bil med en 41-årig kvinde og tre børn.
Kvinden og en syvårig pige blev dræbt på stedet. To andre børn blev kvæstet i ulykken, der skete ved Hodsager mellem Holstebro og Herning.
Det var denne unge mand, som du var utilfreds med ikke blev udvist, selvom han jo sikkert havde boet i Danmark i masser af år!

----- og du kører stadig rundt på en tri-hjulet - ikk´???? :Mauridia_22: :Laie_87A:

9
Citér
Det mest dystre klimascenario er nu et utænkeligt udfald, og det skal både medier og forskere tage notits af. Det påpeger klimaforskere i tidsskriftet Nature.


Citér
Tilbage i 00’erne udviklede klimaforskere flere modeller, der ville vise konsekvenserne af forskellige udviklinger. Den mest pessimistiske af dem, kaldet RCP8.5, ville medføre en opvarmning på næsten fem grader ved næste århundredskifte.

Men det behøver vi ikke frygte, skriver Zeke Hausfather fra Breakthrough Institute, Californien og Glen P. Peters fra klimacenteret CICERO, Oslo, i det videnskabelige tidsskrift Nature.

”Hvad der oprindelig var en slags worst-case-scenario med mindre end 10 procents sandsynlighed er i dag ekstremt usandsynligt,” siger Zeke Hausfather til BBC.

Grunden er blandt andet, at priserne på clean tech er faldet, mens kulforbruget ikke er steget de senere år. Men, påpeger forskerne, det nu ikke-aktuelle scenario RCP8.5 bliver stadig brugt flittigt, og dette er problematisk:

”Vi argumenterer for, at vi har misbrugt det værste klimascenario,” tilføjet Zeke Hausfather.

De to forskere hæfter sig i Nature-artiklen ved, at en væsentlig del af klimalitteraturen betegner RCP8.5 som ”business as usual”, altså antyder det som et sandsynligt endepunkt i fraværet af en streng klimalovgivning. Medierne forstærker tendensen i offentligheden ved at undlade detaljerne.

Et særligt problem opstår, når worst case- og best case-scenarier stilles op ved siden af hinanden, siger forskerne, fordi det sætter fokus på ekstremerne frem for de mange nuancer – og udfald, som modsat RCP8.5 kunne tænkes at forekomme. Dette er blandt andet sket i IPCC’s studier, konstaterer de to forskere.

”Gad vide, om den gennemsnitlige videnskabsmand kender nuancerne ved RCP8.5? Det ville være interessant at vide,” siger Glen P. Peters til BBC.
https://indblik.net/2020/02/03/klimaforskere-afviser-worst-case-scenario/

Indskrænk dog for h... dit gylla  :girl_werewolf: :fiona_dog2:

10
Videnskab / Sv: Cape Towns vandforsyning
« Dato: Februar 05, 2020, 04:56:29 pm »
Klimarealisme.dk har altid fornuftige artikler om klimaet, tit også mange som løgnepressen ikke bringer. Her er endnu en god artikel.
Citér
Glemmer du så husker jeg…….
Husker du hvorledes en del danske medier, heriblandt TV2 og DR, bragte artikler og TV-indslag om tørken i Cape Town i begyndelsen af 2018?

”Millionby løber tør for vand den 12. april”. (TV2 24-01-2018. )(ref. 1)

” Cape Town oplever den værste tørke i 100 år… Byen risikerer at løbe tør for vand den 12. april”. (DR 02-02-2018. (ref. 2)

” Eksperter vil slæbe isbjerg fra Antarktis for at redde Cape Town fra tørke.” (Jyllands-Posten 01-05-2018)

” Sydafrika kalder tørke for en national katastrofe. Tørke har hærget store dele af Sydafrika og truer med at efterlade hovedstaden Cape Town uden drikkevand”. (Jyllands-Posten 13-02-2018. (ref. 3)

” Cape Town mangler vand – 12. april venter katastrofen”. Fyens.dk

Selveste NASA posterede en artikel, hvor der stod, at “Cape Towns seks største vandreservoirer kan samlet lagre 898.000.000 liter vand, men de indeholdt kun 26 procent af denne mængde pr. 29 januar 2018. Theewaterskloof dæmningen, det største vandreservoir og kilden til omtrent halvdelen af byens vand, er i den dårligste stand, med et vandstandsniveau på kun 13 procent af kapaciteten”. (ref. 4)

Og hvordan er det er gået siden? Som et første udgangspunkt er det nok ganske sikkert at sige, at det er gået rimeligt godt for ellers ville næsten alle medier have udsendt et sandt tæppebombardement af rapporter og artikler med overskrifter som ’Tørke: Stor national katastrofe har ramt Sydafrika’, ”Millionby er løbet tør for vand, folk på flugt”, ”Global opvarmning har tørlagt Cape Town”, ”Regeringen overvejer at sende en fregat til Antarktis, som skal sejle isbjerg til Cape Town” og lignende.

Hvordan står det til i dag?
En enkel Google søgning viste hurtigt frem til en artikel med følgende overskrift:
”Cape Towns dæmninger: Her er hvor meget vandstanden er steget i 2019.”
Hovedparten af Western Capes kvaler er blevet lempet. Her er den episke rejse, som vandstanden i Cape Towns dæmninger gik igennem i 2019.
‘The South African’ den 3. december 2019. (ref. 5)
Af artiklen fremgår det, at Cape Towns seks største vandreservoirer er 81,16% fyldte per 3. december, altså en voldsom fremgang fra de 26%, som NASA omtalte for knap to år siden. Tallene er troværdige for de stammer fra det ’Sydafrikanske departement for vand og sanitet’.
Allerede sidste år var der væsentlig fremgang i vandstands-niveauet.
Intet under, at man sjældent hører om den slags i mange medier! Man skulle jo nødig risikere at ødelægge den muntre stemning, som kommer med den vedvarende fascination af og spekulationer i katastrofe-scenarier og den fiktive ’klimakrise’.

p.s.
Det vides ikke, om den nuværende socialdemokratiske regering har nogen planer om at transportere isbjerge – med eller uden isbjørne – fra Antarktis til Cape Town med en dansk fregat.
p.p.s.
Vandgennemstrømningen i det majestætiske Victoria Falls er oppe på 282 kubikmeter i sekundet per 18. december. Sidste år på samme dato var tallet på 227 kubikmeter.

(Ref. 1) https://nyheder.tv2.dk/udland/2018-01-24-millionby-lober-tor-for-vand-den-12-april
(Ref. 2) https://www.dr.dk/ligetil/cape-town-oplever-den-vaerste-toerke-i-100-aar
(Ref. 3) https://jyllands-posten.dk/international/Afrika/ECE10304934/sydafrika-kalder-toerke-for-en-national-katastrofe/
(Ref. 4) https://earthobservatory.nasa.gov/images/91649/cape-towns-water-is-running-out
(Ref. 5) https://www.thesouthafrican.com/news/cape-town-dam-levels-latest-december-2019/?fbclid=IwAR0y5EWRBg9OQwpCCGCvX1PVhltnHjlgUqrvBZfkQf_gUh86QgLA5oHQlVs
https://klimarealisme.dk/2019/12/19/cape-towns-vandforsynings-episke-rejse-i-2019/

Hvad med at begrænse dig- lidt  - meget - klaphat :JC_cookies: :girl_haha:

11
' ...nu har han også papir på, at han ikke blot er klam, men også en seksualforbryder af værste skuffe. '

Nej, min sexualforbrydelse går bare ud på at jeg render rundt og viser den frem. Vidt og bredt.

 :bad:  :bad:  :bad:

Hvad med at stikke ""PIBEN"" ind - klapkatte?? :Laie_16: :Laie_2:

12
Tant og fjas / Sv: Storbritannien - et splittet land i opløsning
« Dato: Februar 02, 2020, 09:17:59 pm »
Hvis ikke de fattige englændere får det bedre, så er det en fiasko.

En kapitalistisk succes måles på om den økonomiske elite bliver rigere. F eks afkastene på aktiemarkederne. Hvis de rige i Storbritanien bliver rigere, så er brexit en succes.

CARLO - ehhh - gør den så det?? :l_moto: :JC_pray: :devil: :diablo (2): :diablo:

13
Videnskab / Sv: Tåge
« Dato: Februar 02, 2020, 09:15:41 pm »
I dag skinnede solen, men så kom der tåge ind over landet ude fra havet.

Det undrer mig lidt i tyve graders frost, for jeg ville tro at vandet frøs til iskrystaller og faldt ned som sne.

Det er ganske normalt vintervejr med frosttåge. Dog ved lavere frostgrader. Jeg ved ikke hvad der betinger at det falder som sne?

Næh CARLO det skulle jo have været -10c og snestorm. :almirena_04: :ike:

14
Carlo komme med så meget sludder og vrøvl, men måske kan han fortælle hvorfor Albanien ikke er lige så rigt som Singapore.

Fordi i Albanien er det ikke gået så godt med kasinoer.

CARLO hva' har Albanien med Singapore at gøre? :on_the_quiet2: :LaieA_013:

15
Fri Debat / Sv: Jyllands-Postens nye satiretegning
« Dato: Januar 29, 2020, 07:53:10 pm »
Tråden handler ikke om pest

Neah . men derfor behøver du sq ikke at råbe op.  :aikido: :aggressive:

Du gør da slet ikke  :bad:

Det er ikke mig, som skriver med mega stort rødt.  :almirena_04:


Sider: [1] 2 3 ... 168