Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 160
1
Samfund- & Kultur / Sv: Jeg skærer det ud i pap
« Dato: Juni 24, 2019, 07:56:29 pm »
Jeg kan nemlig ikke forstå, at du lader som om de ustraffede efterkommere ikke eksisterer - selvom de er de fleste.

God humor - har du overhovedet læst, hvad jeg skrev?

Ja, heldigvis er det kun en lille del, der er kriminelle, men så længe niveauet ligger så meget højere end gennemsnittet for hele befolkningen, har man en opgave at løse. Og det burde være i alles interesse.

Men det jeg spurgte om var, hvorfor du bragte info om, at de dårligst uddannede danskere skulle være ligeså kriminelle som ikkevestlige indvandrere - hvis det ikke var for at undskylde at ikkevestlige indvandrere er mere kriminelle. Det har du ikke svaret på.

Men nevermind.

Jeg synes, at en debat - hvor man kun har mulighed for at gå ind for - eller være imod muslimer - hurtig bliver kedelig.

Jamen så skrive noget andet - f.eks. den smeltende is på Grønland.

2
Fri Debat / Sv: Snart længe siden.
« Dato: Juni 24, 2019, 07:54:20 pm »
Det er snart længe siden vi har haft et godt gedigent muslimsk terrorangreb i Europa. Måske en eller anden der har svunget med en økse i en bus og råbt noget om halal.

Er der ikke nogen her der længes efter noget ordentligt.

Ligeledes er det gået tilbage med bandeskydeierne. Ærgrer I jer ikke?

De kan komme nu, hvor EU er ved at tillade ISIS børn at returnere til forfædrenes land - hvilket jeg mener er skide forkert. Disse horeunger + deres mødre (hvis da ikke døde), skal sq ikke nix have lov til at komme retur. Forældrene valgt, og så må den overlevende i fangelejrene tage sig af deres horeunger - ikke noget den enkelte stat i EU skal bekymre sig om. :triniti: :orc:

3
Religion-& Filosofi / Sv: Indvandrebørn på ferie - lang ferie
« Dato: Juni 24, 2019, 07:48:48 pm »
Vi bør også trække debattører i deres folkepension eller boligtilskud for hvert indlæg de laver om islam eller hver gang de nævner noget med muslimer.

--- og islamistiske sympatisører trækkes hver gang de blot viser deres grimme fjæs i d.-d. :Laie_5: :JC_rant:

4
Efter Saddan Husseins fald opstod der et magttomrum - fordi de vestlige tropper opløste hæren og politiet - og så var der småt med myndigheder, da de trak sig ud.

Det kurdiske område i Nordirak tiltrak derfor islamister fra store dele af verden, og de dannede Islamisk Stat.

I starten kunne kurderne ikke magte dem, så Islamisk Stat bredte sig fra Nordirak og ind over grænsen til Syrien - og det grænseområde område blev islamisk Stats kerneområde.

Syrien havde i forvejen problemer med "det arabiske forår", og derfor havde Islamisk Stat medvind i starten.

Med til historien hører, at de to diktatorer i Irak og Syrien tilhørte Baathpartiet - et nationalistisk politisk parti, grundlagt i Syrien i begyndelsen af 1940'erne af Salah al-Bitar (1912-80) og Michel Aflaq.

De to lande er det eneste sted i verden, hvor Baathpartiet fik magten - og i dag har partiet så kun magten i Syrien - fordi Baathpartiet er blevet forbudt i Irak.

Citér
De to lande er det eneste sted i verden, hvor Baathpartiet fik magten - og i dag har partiet så kun magten i Syrien - fordi Baathpartiet er blevet forbudt i Irak

Hmmm - er du nu så sikker på det :l_sunny: :JC_snack:

5
Religion-& Filosofi / Indvandrebørn på ferie - lang ferie
« Dato: Juni 21, 2019, 11:17:47 am »
https://www.dr.dk/nyheder/indland/ihsan-var-bortrejst-maaneder-i-skoletiden-dansk-roeg-i-glemmebogen

Mener disse familier, ikke skal trækkes i børnecheck; de skal m/børn smides yt-av-hier - retur til deres opr. lande. De vil jo alligevel aldrig lære dansk, så ud med dem, hvorfor skal DK belemres med dette rakkerpak til uintegrebar rotteyngel. :yu: :morpheus:


6
Religion-& Filosofi / Sv: Kristendommen er fredens religion
« Dato: Juni 20, 2019, 03:22:10 pm »
Det er da synd for dig, at du skal næsten 500 år tilbage i tiden, for at overbevise andre om, hvad kristendommen er  :blum:

Har du hørt om  N.F.S. Grundtvig (1783-1872) ?


Grundtvig var foruden salmedigter også en betydningsfuld teolog og filosof, som har lagt navn til grundtvigianismen, og som har præget Danmark både i kirken og blandt folket – ikke mindst med folkehøjskolerne.

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kronik/grundtvigs-bibelsyn?_ga=2.65554989.2060294159.1560976359-123425262.1540209186

Det gamle testamente er noget af det mest bloddryppende, der nogensinde er skrevet, og det er jeg sikker på, at Anklageren vil være enig med mig i.

Det gamle testamente er noget af det mest bloddryppende, der nogensinde er skrevet, og det er jeg sikker på, at Anklageren vil være enig med mig i.

Citér
Jaeh klaphat - og koranen er en kopi ad det gamle testamente - eller omvendt. De er to alen af samme stykke. Så stik du bare blodtuden ind.  :morpheus: :to_keep_order: 

7
Samfund- & Kultur / Sv: Forældede kønsrollemønstre
« Dato: Juni 19, 2019, 01:57:07 pm »
I mange muslimske lande har man forældede kønsrollemønstre, som går ud på at kvindens plads er i hjemmet.

De kommunale sagsbehandlere gør et arbejde for at muslimske kvinder skal ud på arbejdsmarkedet. Så går der nogen dage, og så melder de sig syge, fordi manden ser det som et angreb på hans mandighed - at han ikke kan forsørge familien.

Det er et af de største integrations problemer, og det er svært at læse på grund af muslimernes æresbegreber.

Det kan godt være, at man kan overbevise manden om det fornuftige ved at konen arbejder - men hans kammerater driller ham med, at han ikke kan forsørge konen.

Det tager sin tid at ændre normerne, og på det område er muslimerne 50 år efter den vestlige verden.

Der ligger en frigørelse i at kvinderne har deres egne penge - og det er ikke alle muslimske mænd interesserede i. Det kender vi fra Danmark for 50 år siden.

Muslimer = Muhamzer KAN IKKE integreres. Kan IKKE INTEGRERES. Og lige - hvor mange årtier har de været her?? Fatter ikke EU ikke har nedskrevet forordninger vedr. fremmede religioners tilstedeværelse i de enkelte lande, som så selv kan bestemme hvilke trosretninger, der må være i pågældende land.  :kattemad_03: :JC_PacMan:

8
Politik / Sv: Hvad mon Mette Frederiksen når frem til?
« Dato: Juni 19, 2019, 01:37:42 pm »
Nu vil det vise sig, hvad fremtiden bringer - med S-RV-EL-SF.  :ohmy:

Ja, du kan tro, vi glæder os til de mange nye danskere! :big_grin: Det er da helt fantastisk, at vi igen får en humanistisk og socialistisk indstillet regering. Og det vil sikre os mange spændende kulturelle input i de næste mange årtier. Det er da en spændende kulturproces, der nu skal til at starte, synes du ikke også, Rudi?  :yes:

Årh klaphat - der er heldigvis valg om 4 år - ikke årtier. Bøv. :JC_PacMan: :girl_devil:

9
Fra medierne / Sv: Danmarks Ramadanradio og valgkampen
« Dato: Juni 19, 2019, 01:34:09 pm »
Så sluk dog for tossekassen eller skift til en anden kanal der svarer bedre til din smag.

Det hjælper jo lige fedt, da man betaler til licensen, når man har en p.c., så Ramadanradio, får sq stadigvæk penge.

10
Fri Debat / Sv: Det kommer godt nok til at tage sin tid.
« Dato: Juni 19, 2019, 01:29:26 pm »

I løbet af 50 års indvandring er der kommet 5-6 procent muslimer i landet, og nu går det langsommere.

Men allerbedst, at tallet går negativt - jo hurtigere, jo bedre.  :clapping:

Så må du skisme producere nogle flere Danske børn gamle jas hvis els der skal være nogen til at forsørge os i alderdommen,  :girl_wink:

Tja - men jeg snart 78 år, så min tid som avlstyr, er længst forbi. Det må alle disse 25 - 30årige evighedsstudiner, som skal se at komme i gang. :Laie_6:

11
Fri Debat / Sv: Det kommer godt nok til at tage sin tid.
« Dato: Juni 18, 2019, 09:56:48 am »
Vi ved, at den tidligere imam og ledende i Islamisk Trossamfund, Kasim Said Ahmad er en fremtrædende islamist. For ham står koranens ord over demokratiet og dets love, også i Danmark. Hans grundlov er shariaen - den bindende lov for muslimerne.
Og shariaen er jo netop en lov, som gælder for samfundet, for alt muligt i muslimens liv. Kom ikke og sig, at den nogensinde kan forenes med demokrati. Dette ved Pernille Skipper, men som mange andre venstreekstreme søger hun indtil videre fællesskab med islam.

Under profetkrisen i begyndelsen af 2006 demonstrerede K.S. Ahmad meget tydeligt, hvordan han ser på danske demokratiske værdier: Han og andre muslimske ledere assisterede særdeles aktivt magthaverne i muslimske lande, som forsøgte at knægte ytringsfriheden.

Nogen tror vist, at de islam-allierede Morten Østergaard og Pernille Skipper ikke forstår, hvad islam er. Det er en stor fejl. Vær sikker på, at de ved præcis, hvad de laver. Og jeg vil påstå, at en mere udpræget landsforræderadfærd er ikke set herhjemme siden 1945. Skipper som denne K.S. Ahmad i valgkampen udnævnte til at være "vores kandidat nummer 1 i København" !

RV og ELs seneste adfærd er et lærestykke i, hvordan man bevidst bruger demokratiet til at ødelægge et land og senere - som muslimerne ønsker - at afskaffe demokratiet, når de er mange nok.


I løbet af 50 års indvandring er der kommet 5-6 procent muslimer i landet, og nu går det langsommere.

Men allerbedst, at tallet går negativt - jo hurtigere, jo bedre.  :clapping:

12
Politik / Sv: Intet som involverer muslimer kan udlægges positivt
« Dato: Juni 17, 2019, 10:22:36 am »


Citér
Det kører ikke rigtig for modstanderpartierne  :smile1:

Naeh - det går jo op og ned i denne verden. :JC_cheers:

13
Historie / Sv: Vort flotte DANNEBROG fylder 800 år
« Dato: Juni 15, 2019, 08:39:36 pm »
dannebrog er et nationalistisk og dermed racistisk symbol, og det reagerer andre naturligvis på :angry:Dét er ægte demokrati!  :big_grin:

Tror sq også du er til grin - og skal hænges til tørre - for du brændes af . Klaphat og forræder.  :MG_229:

14
Fri Debat / Sv: Folkeskole forbyder V-tegnet
« Dato: Juni 15, 2019, 08:34:31 pm »
Jeg er en, der godt kan lide de liberale frihedsværdier, demokrati og troen på menneskerettighederne. Jeg mener, det er en af de vigtigste ting for samfundet.

Så er det da heldigt at du bor i et demokratisk land som Danmark og ikke i en eller anden bananstat i den muslimske verden - eller at du ikke er kvinde i de muslimske parallelsamfund her,hjemme for så er "demokrati og troen på menneskerettigheder"  noget ret abstrakt noget

Ja, tror også homofaber er en lille muslimsk bananflue, som er lykkelig over ikke at leve i et muslimsk bananvælde - eller sandland.

15
Politik / Sv: Intet som involverer muslimer kan udlægges positivt
« Dato: Juni 15, 2019, 08:30:39 pm »
Jo større man er . jo tungere falder man.

Sider: [1] 2 3 ... 160