Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Anti-rød

Sider: [1] 2 3 ... 363
1
Fri Debat / Sv: Husk Allah
« Dato: Juni 19, 2019, 09:17:02 pm »
Anti-rød overtræder alle grænser for anstændighed ved at bringe det billede.Forklar hvordan sandheden om muhammedanerne er uanstændig ?

Du kan ikke komme med en seriøs forklaring.

Vi kan godt læse, og det var en gammel nyhed. Du behøvede ikke bringe et billede. Du bedriver det, som man kalder propaganda.Det var dog en ynkelig smøre.
Muhammedanere begår bestialske mord hver dag i deres religions navn.Koranen skriver (sura 35)

35.7 De vantro har en hård straf i vente.

8.39 Bekæmp dem,… indtil al religion tilhører Allah.

40.70-72 De, der kalder Koranen og det, vi har sendt vore udsendinge ud med, for løgn, de skal få at se: når de i lænker og med kæder om halsen bliver slæbt af sted, dyppet i kogende vand og derpå brugt som brændsel i ilden!

41.26-27 De, der er vantro siger: ”Hør ikke på denne Koran! Snak løs imens! Måske kan I undertrykke den!” Vi vil lade dem, der er vantro smage en streng straf og gengælde dem…

34.33 Inderst inde fortryder de, når de ser straffen og vi lægger lænkerne om halsen på dem, der var vantro. Får de gengæld for andet end det, som de gjorde?

3.151 Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er vantro…
76.4 Til de vantro har vi beredt lænker og kæder og flammende

ild.

9.123      I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro,  der er i nærheden af jer1 Lad dem finder jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

5.51 I som tror (på Allah), !Tag ikke jøder og kristne til venner! De er hinandens venner. Den af jer, som slutter venskab med dem bliver en af dem.

3.28 De troende (muslimer) skal ikke tage sig de vantro til venner. Den der gør det hører slet ikke Allah til...

3.61 …Lad os nedkalde Guds (dvs. Allahs) forbandelse over dem…

33.1 og 33.48 Adlyd ikke de vantro og hyklerne.

9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

22.19-22 …Til dem, der er vantro, vil der blive skåret klæder af ild. Kogende skoldhedt vand skal gydes over deres hoveder, så deres indvolde og hud smelter. Krumstave af jern (jernkøller) venter dem.

36.8 Vi lægger lænker om deres hals, helt op til hagen, så de må holde hovedet højt.

69.30-32 Grib ham! Bind ham! Lad ham så brænde i helvedesilden. Læg ham så i en lænke halvfjerds alen lang!

4.89  De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem. Tag ingen af dem til ven eller hjælper!

4.102 De, der er vantro, ønsker intet hellere, end at I er glemsomme med jeres våben!

47.5 Når I møder dem, der er vantro, så hug dem (med sværdet) over halsen
(betyder. Skær hovedet af dem)*
 Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.

47.8 Men de, der er vantro, død over dem!

33.64 Allah har forbandet de vantro og beredt dem en flammende ild.

33.68 Herre! Giv dem den dobbelte straf, og læg en stor forbandelse over dem.


Ham allah er vist en ubehagelig fætter.
Den der kan skrive sådan er en hedning.To unge kvinder på ferie  i Marokko, fik halsen skåret over til hovedet var skåret af.
Det der står i koranen er altså ikke oldgammel tekst,men den rene skære uhyggelige lov for muhammedanere, der bliver udført den dag i dag.
Læg mærke til man i Tv flæber over Marokanerne skam er kede af det, og islam slet ikke er sådan
noget puha..............ja det skal fedt hjælpe.
Tag aldrig på ferie i muhammedanerlande og behold hovedet.


Hvordan vil tigermanden og allah badalla ved det hele, forklare sig ud af det her, uden det stinker.

2
Fri Debat / Sv: Husk Allah
« Dato: Juni 19, 2019, 07:17:38 pm »
Anti-rød overtræder alle grænser for anstændighed ved at bringe det billede.Forklar hvordan sandheden om muhammedanerne er uanstændig ?

Du kan ikke komme med en seriøs forklaring.

3
Fri Debat / Sv: Husk Allah
« Dato: Juni 19, 2019, 03:32:00 pm »
Allah ved bedst.

Anklageren ved, at Islam er fredens religion,

ALLAH ER STOR.


"Anklageren ved, at Islam er fredens religion"

Det er en modbydelig løgn.
Muhammedanere brænder en fange levende i et jernbur!

Det er sandheden om "fredens religion" mere bestialsk og modbydelig satanisk religion findes ikke.
Det er ondskaben selv,og det vil ramme danskerne en dag.
Flere eksperter, som har set den 22 minutter lange video fra Islamisk Stat, kalder videoen den mest afskyelige til dato.

Den jordanske pilot Moaz al-Kasaesbeh er brændt levende indespærret i et bur i en henrettelse designet til at påføre maksimal lidelse. Det viser en video, som eksperter kalder den mest afskyelige fra Islamisk Stat, vi hidtil har set.

4
Religion-& Filosofi / Sv: Ejendomsret til jord.
« Dato: Juni 16, 2019, 10:41:25 pm »
Hvordan kan nogen sætte sig på ejendomsretten til jord? Det er en naturressource. For mig forekommer det uretfærdigt at nogen kan tilegne sig den. Engang i fortiden, hvor der ikke var mennesker, lå jorden uden ejer. Men med den historiske udvikling, og samfundenes klassedeling, har nogen tilegnet sig ejendomsretten til jorden. Ikke tildelt af de højere magter, men i kraft af deres egne magtpositioner.

Den amerikanske økonom Henry George påpegede at de sociale og økonomiske fremskridt der bliver gjort i en kapitalistisk markedsøkonomi, opsluges af jordejere.

https://da.wikipedia.org/wiki/Henry_George

Fordi værdiskabelsen i samfundene finder kun sted i produktionen. Værdiskabelsen i besiddelse af jord er derfor overførsel af værdi fra produktionen til spekulationen. Vi så det udfoldet for vore øjne da ballonen eksploderede i forbindelse med den seneste finanskrise.

I Danmark har vi haft partiet Retsforbundet der gik ind for ideen og som var stærkt repræsenteret i Folketinget op til 70'erne. I 1962 var de i en position så de kunne sætte et forslag om fuld grundskyld til folkeafstemning. Dvs at værdistigninger på fast ejendom skulle beskattes med 100%. Forslaget faldt selvfølgelig med et brag. Og der blev virkeligt igangsat en gyserkampagne fra de borgerliges side. Plakaten med den sorte hånd der tager den lille mands hus.

Nu ved jeg at ideerne ikke er gennemførlige politisk. Men leg alligevel lidt med tanken om at værdistigninger på ejendom beskattes 100 %. Hvilke fordele det ville indebære for en retfæridg fordeling.
'


Men leg alligevel lidt med tanken om at værdistigninger på ejendom beskattes 100 %. Hvilke fordele det ville indebære for en retfærdig fordeling.


Hvilken tåbelig ide.
Hvad har du nogensinde skabt Carlo.

5
Politik / Sv: Optimistiske regerings forhandlinger
« Dato: Juni 11, 2019, 09:02:51 am »
Der er ikke gået mange dage, og nu klager de røde over "det er Lars Løkkes skyld"
At der ikke er penge nok. De røde havde ellers stillet krav og forlangener om penge så de kunne ødsle ud til højre og venstre.
Vent og se, nu kommer der en jammerdal af klager.

Grøn omstilling. En ny religion har set dagens lys, der går ud på at tilbede de store vindmøller, og gå fuldstændigt i selvsving.
Jeg mener også der skal ske noget, men at sidde de praktiske muligheder overhøring, og bruge situationen til en fordummet retorik, for at slå andre oven i hovedet, og propagandere for det hele skal ske med socialistiske metoder, så det bliver målet i sig selv, er bare så typisk.
Det er en dans om guldkalven, hvor den repræsenterer en forældet og uduelig ideologi.

LAs nye formand var i tv, og slog på man skulle udnytte det der lå ligefor. Som isolering af ejendomme og varme op med el for eks. istedet for olie. Det ville spare 65% co2.

Intervieweren - en ræverød lejesvend, - var edder rasende og afbrød hele tiden.
Som de plejer.

6
Politik / Sv: Hvordan tror I valget kommer til at gå?
« Dato: Juni 08, 2019, 07:33:41 pm »
Valget.

Kan nogen fra højresiden forklare mig hvorfor en del danskere,  de røde, ønsker flere voldtægter begået af muhallaer, flere overfald, flerer arbejdsløse, færre penge til ældreplejen, hvor gamle fru Jensen fortsat kommer til at sidde i lortebleer, Noget de røde påstod ville blive afskaffet, men enhver kunne sige sig selv er løgn.

De røde må for så vidt også gerne forsøge at forklare det med deres ubehjælpsomme og underbegavede sludder.

Kan du ikke svare os på, hvem der konkret og deskriptivt har ytret ønske om flere voldtægter, overfald osv? Det står heller ikke noget nogle af partiprogrammerne.


Det er det resultat der faktuelt kommer ud af de rødes politik virker i samfundet. Alene det grænsekontrollen nu fjernes vil betyde flere muhammedanere.


Aha, så det er bare en påstand du kommer med, når du ikke kan henvise til noget konkret. Vilde påstande, fagter og varm luft.De røde må for så vidt også gerne forsøge at forklare det med deres ubehjælpsomme og underbegavede sludder.

Prøv så at forklare de kvinder der er blevet voldtaget, det kun er varm luft.
 :bad:

7
Politik / Sv: Hvordan tror I valget kommer til at gå?
« Dato: Juni 08, 2019, 06:51:30 pm »
Valget.

Kan nogen fra højresiden forklare mig hvorfor en del danskere,  de røde, ønsker flere voldtægter begået af muhallaer, flere overfald, flerer arbejdsløse, færre penge til ældreplejen, hvor gamle fru Jensen fortsat kommer til at sidde i lortebleer, Noget de røde påstod ville blive afskaffet, men enhver kunne sige sig selv er løgn.

De røde må for så vidt også gerne forsøge at forklare det med deres ubehjælpsomme og underbegavede sludder.

Kan du ikke svare os på, hvem der konkret og deskriptivt har ytret ønske om flere voldtægter, overfald osv? Det står heller ikke noget nogle af partiprogrammerne.


Det er det resultat der faktuelt kommer ud af de rødes politik virker i samfundet. Alene det grænsekontrollen nu fjernes vil betyde flere muhammedanere.https://www.bt.dk/voldtaget/unik-optaelling-10-ud-af-12-overfaldsvoldtaegter-begaas-af-indvandrere-eller

Unik optælling: 10 ud af 12 overfaldsvoldtægter begås af indvandrere eller efterkommere

Det er den barske virkelighed,  jo flere der kommer jo flere voldtægter. Du kan ganske enkelt ikke tilbagevise det med dine drømme glansbilleder.

8
Politik / Sv: Hvordan tror I valget kommer til at gå?
« Dato: Juni 08, 2019, 03:35:38 pm »
Valget.

Kan nogen fra højresiden forklare mig hvorfor en del danskere,  de røde, ønsker flere voldtægter begået af muhallaer, flere overfald, flerer arbejdsløse, færre penge til ældreplejen, hvor gamle fru Jensen fortsat kommer til at sidde i lortebleer, Noget de røde påstod ville blive afskaffet, men enhver kunne sige sig selv er løgn.

De røde må for så vidt også gerne forsøge at forklare det med deres ubehjælpsomme og underbegavede sludder.

9
Fra medierne / Sv: DRs partiske afslutningsdebat
« Dato: Juni 05, 2019, 04:16:55 pm »
Enhedslisten vil halvere dansk svineproduktion.

I Anti-rød-land vil der nemlig være masser af landbrugsstøtte til at sikre overproduktionen.


I anti-rød land, er man pragmatisk og går ikke efter socialistiske utopier, åbenbart tror man der kan nedlægge store dele af landbruget og stadigvæk bevare export der er med til at give velstand.

I anti-rød land vil man arbejde sammen med EU om at fjerne landbrugsstøtten. Så længe EU ikke fjerne denne, vil dansk landbrug gå fallit, hvis vi går enegang Så er det slut med Carlos skinker.

Anti-rød samfundet vil arbejde for at omlægge til Økologi i takt med der er bønder der vil.
Sådanne nogen som Carlo og enhedslisten vil tvangskollektivisere landbruget til økologi, hvad enten der er bønder til det eller ej. De kigger ud over markerne og dikterer "her skal være økologi"
Hvem der skal arbejde med det, når landmanden er skredet, til Polen eller Portugal.  Så tager man blot en illusion og kalder det for virkelighed. Planøkonomi.

 

10
Samfund- & Kultur / Sv: Mordet på Marie
« Dato: Juni 05, 2019, 12:54:07 pm »
Kain var den første med socialistiske tendenser.

Han slog sin bror Abel ihjel fordi han - Kain- var misundelig over det offer han bragte ikke blev accepteret af Gud, som den bedste. Fordi Kain var egoistisk.11
Fra medierne / Sv: DRs partiske afslutningsdebat
« Dato: Juni 04, 2019, 06:14:46 pm »
Af to onder, vælger man det mindste.

Det ville være et lykkeligt Danmark der fik en anti-rød regering.
Slut med at være socialkontor for hele verden.
Ingen muhammedanere, smarte love, til at forstå, ingen tåbelige afgifter på en flot udsigt, ældreservice man ikke stillede mistillid til, osv.

12
Fra medierne / Sv: DRs partiske afslutningsdebat
« Dato: Juni 04, 2019, 04:05:24 pm »
Enhedslisten vil halvere dansk svineproduktion.

Hvad kan man ellers vente sig ?
Fra næste uge vil Mette Fredriksen kaste sig i armenere på venstrefløjen. En venstre
med-statsminister. tror jeg ikke hun kunne drømme om. Når socialdemokrater skal dele, er det efter devisen "vi tager det hele"

Vi får højere skatter, mere bureaukrati, ingen grænsekontrol, masser af muhammedaner indvandring, for nu får de endnu flere penge, vi får et stort hop til venstre, men ikke bedre pleje for de ældre, roadpricing, hvor alle bilister skal betale for at køre på vejen. Gamle skeletter i skabet bliver taget frem og pudset af.
Og der er intet vi kan gøre ved det, foreløbig.

Mon ikke vi får valg igen om et års tid - forhåbentligt.

Lad nu bare Mette dødsejler danne regering i et stykke tid, og vælt den så.
Så kan vi igen få en borgerlig regering.


13
Fri Debat / Sv: Knep din hest - utaknemmelig bæst af en vantro hund
« Dato: Juni 01, 2019, 12:58:09 pm »
Du skriver mange gange, at Allah er stor - men hvor stor er han?

Underkastelse under Allah blev hovedsagen i Muhammeds nye religion. Allah er skaberen, der står bag og over denne verden. Han har sin trone oven over de syv himle. Det var her, han satte sig efter skabelsens seks dage. Som en orientalsk fyrste sidder han på sin trone omgivet af skaren af engle. Han har igen ligemand. Det er i islam en meningsløshed at tale om flere guder, ligesom det i et samfund er en meningsløshed at have to regerende fyrster.Koranen skriver (sura 35)

35.7 De vantro har en hård straf i vente.

8.39 Bekæmp dem,… indtil al religion tilhører Allah.

40.70-72 De, der kalder Koranen og det, vi har sendt vore udsendinge ud med, for løgn, de skal få at se: når de i lænker og med kæder om halsen bliver slæbt af sted, dyppet i kogende vand og derpå brugt som brændsel i ilden!

41.26-27 De, der er vantro siger: ”Hør ikke på denne Koran! Snak løs imens! Måske kan I undertrykke den!” Vi vil lade dem, der er vantro smage en streng straf og gengælde dem…

34.33 Inderst inde fortryder de, når de ser straffen og vi lægger lænkerne om halsen på dem, der var vantro. Får de gengæld for andet end det, som de gjorde?

3.151 Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er vantro…
76.4 Til de vantro har vi beredt lænker og kæder og flammende

ild.

9.123      I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro,  der er i nærheden af jer1 Lad dem finder jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

5.51 I som tror (på Allah), !Tag ikke jøder og kristne til venner! De er hinandens venner. Den af jer, som slutter venskab med dem bliver en af dem.

3.28 De troende (muslimer) skal ikke tage sig de vantro til venner. Den der gør det hører slet ikke Allah til...

3.61 …Lad os nedkalde Guds (dvs. Allahs) forbandelse over dem…

33.1 og 33.48 Adlyd ikke de vantro og hyklerne.

9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

22.19-22 …Til dem, der er vantro, vil der blive skåret klæder af ild. Kogende skoldhedt vand skal gydes over deres hoveder, så deres indvolde og hud smelter. Krumstave af jern (jernkøller) venter dem.

36.8 Vi lægger lænker om deres hals, helt op til hagen, så de må holde hovedet højt.

69.30-32 Grib ham! Bind ham! Lad ham så brænde i helvedesilden. Læg ham så i en lænke halvfjerds alen lang!

4.89  De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem. Tag ingen af dem til ven eller hjælper!

4.102 De, der er vantro, ønsker intet hellere, end at I er glemsomme med jeres våben!

47.5 Når I møder dem, der er vantro, så hug dem (med sværdet) over halsen
(betyder. Skær hovedet af dem)*
 Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…med henblik enten på benådning eller løskøbelse bagefter.

47.8 Men de, der er vantro, død over dem!

33.64 Allah har forbandet de vantro og beredt dem en flammende ild.

33.68 Herre! Giv dem den dobbelte straf, og læg en stor forbandelse over dem.


Ham allah er vist en ubehagelig fætter.
Den der kan skrive sådan er en hedning.To unge kvinder på ferie  i Marokko, fik halsen skåret over til hovedet var skåret af.
Det der står i koranen er altså ikke oldgammel tekst,men den rene skære uhyggelige lov for muhammedanere, der bliver udført den dag i dag.
Læg mærke til man i Tv flæber over Marokanerne skam er kede af det, og islam slet ikke er sådan
noget puha..............ja det skal fedt hjælpe.
Tag aldrig på ferie i muhammedanerlande og behold hovedet.


14
Politik / Sv: GYSE-kulturen
« Dato: Juni 01, 2019, 12:43:00 pm »

anklageren oplever aldrig noget med muslimer og alligevel skal vi se hans løgnagtige udtalelser og tage manden alvorligt :ROFL:

Hans hjernedøde udgydelser og tåbelige konklusioner må du tage med, det er en del af ytringsfriheden.

Men at tage ham alvorligt, - det er der vist ikke ret mange andre end hans ven og kollega tigermanden der gør.

Sådan skal I satme ikke skrive om Anklageren! :angry: :angry: :angry:

Anklageren er en rigtig mand, der blandt andet kører hundeslæde og jager isbjørn, og den slags kan I ikke matche, så jeg kan egentlig ikke se, I har andet valg end at lade jer dominere af Anklageren.  :big_grin:Hvad hjertet er fuld af løber skærmen af med...........

Af indlægget kan man se, at en muhammedaner der er socialist kræver vi underkaster os islam og socialisme, hvor alle går i takt og ligger underdanigt med røven i vejret.
-
-
-
Jeg har lige hørt i tv2 news, at socialdemokraterne ønsker opført små boliger så flere flytter til de store byer, og affolker provinsen.

" I skal den underlynene mig være til at have styr på, så vi ledere har magten over jer"
Skal vi også gå i ens formand maotøj !

Nå meningen er, at vise socialdemokraterne ikke har ændret sig siden 1800 tallet. Kæft trit og retning, samt brandbeskatning. Fra vugge til grav.
En ting er sikkert og vist, når socialdemokraterne får regeringsmagten, hvad de brændende ønsker sig, sker det kun hvis de lader sig trække mod venstre altså SF og enhedslisten.
Der vil til fadet.
Det Mette Frederiksen har gået og foregivet, at de er trukket til højre mod midten - tja, enhver med lidt mellem ørerne kan se det er en dækningsløs check.

15
Politik / Sv: Hold da helt kæft
« Dato: Maj 31, 2019, 01:04:44 pm »
"Helten" har svømmet i "hele" 20 minutter med våddragt og svømmefødder  :tatice_03:

Et parti der bygger på fup

En våddragt er en dragt lavet, så man kan holde sig varm i koldt vand - og alligevel bliver det nævnt i oplægget, at det halvkolde vejr som det var til morgen kræver styrke og nosser  :big_grin:

Den svage præstation er så uinteressant, at det næsten ikke har nået pressen - og er bare et udtryk for desperation over, at NB dykker i meningsmålingerne.

Du snakker og røven går på dig muslimernes beskytter
Fik du set Paludan ved Voldensmose i går? Ellers har du muligheden igen i dag https://www.tv2fyn.dk/artikel/nu-proever-han-igen

Var derovre på cykel og noget alle lagde mærke til, var alle de tykke, bange, politifolk der lynhurtigt fik kørt Paludan væk fra alle de store modige aggressive muslimer.

Området var total spækket med hættetrøjer og forpokker hvor politiet er bange.forslag.


Sider: [1] 2 3 ... 363