Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: [1] 2 3 ... 258
1
Fri Debat / Hævn på hævn på hævn på ......
« Dato: April 22, 2019, 12:12:11 pm »
Nu kom Hævnen overskriften dækker over mere og hævnen kom til Sri Lanka, i form af lokale islamister, der fik hjælp fra internationale islamister.

https://jyllands-posten.dk/international/asien/ECE11332269/minister-lokale-islamister-stod-bag-massakre/


Hvor får I fra at angrebet på uskyldige civile på Sri Lanka skulle være hævn for noget bestemt ?

Ved angrebet i Christ Church angav gerningsmanden nøjagtigt med navne og begivenheder hvad hans angreb var hævn for.

Det syntes ikke at være tilfældet ved terroren på Sri Lanka, der i modsætning til Christ Church heller ikke var retningsbestemt mod nogen bestemte personer, grupper eller ideologier, men derimod blot den almindelige sindssyge muslimske terror mod alt og alle, udelukkende for at sprede yderligere skræk, frygt og underkastelse for muslimer i samfundet generelt.

Desuden har muslimerne lavet lignende terror aktioner længe før det, så muslimernes terror angreb på Sri Lanka ville være kommet uanset, - og der vil komme mange endnu, mange forskellige steder på jorden, det ved vi udmærket alle sammen.

Det nye er kun at vi nu ser forskellige grupper i samfundet prøver at sætte en stopper for det ved modangreb og hævn som i Christ church, - i ren afmagt over ingen andre gør noget.

Men der er den store forskel at ved hævn angrebene på muslimer har almindelige mennesker intet at frygte, de er retningsbestemte og rammer kun meget sjældent andre end de muslimer det var tiltænkt.

Der er en verden til forskel.
2
Samfund- & Kultur / Sv: Kristne børn flygter fra muslimsk plejefamilie
« Dato: April 07, 2019, 09:50:36 pm »
“Taking in persecuted Christians is our moral and constitutional duty all at once,” he added.

Meget vel, men hvad skulle en der flygter fra Vesteuropa leve af i Polen eller Ungarn? Man kan ikke engang sprogene og begge er svære sprog.

Tage sin fiskestang med og fiske? Det kan man heller ikke for alt er rovfisket. Der findes ikke noget større end hundestejler.Manden søger næppe asyl i Polen eller Ungarn med mindre han er i stand til at klare sig selv, - men at klare sig selv er selvfølgelig noget der er totalt utænkeligt for en kommunist hvor alle helst skal være 7-4 kulier og gå i række på en fabrik eller i et kollektiv.

Men vi andre lever gudskelov i 2019 og ikke i 1917, så manden er måske IT-specialist, har en net-butik, er bilforhandler eller har andre forretningsforbindelser. Han må i hvert fald have en ide om hvordan han skal klare sig når han søger asyl i Polen, men det melder historien ikke noget om for hans vedkommende og jeg tror næppe han regner med evig statsforsørgelse som i Danmark.

Kvinden der har fået asyl i Ungarn angives at være skuespillerinde og mon ikke der stadig findes teatre og laves film og TV i Ungarn ?

Der findes masser af eksempler på at børn lærer sig et nyt sprog på mellem et halvt og et helt år hvis de sendes i den lokale skole/børnehave, forudsat naturligvis at klassen ikke i forvejen er fyldt med elever der taler arabisk og det er de jo heldigvis ikke i Polen. Min egen søn lærte da et par sprog på den måde.

Jeg tror ikke du skal tage de muslimer der efter 20 år i landet stadig ikke kan tale sproget som typisk, for andre end muslimer.

Nu er det ikke mere end et par år siden jeg sidst var i polen og lagde mærke til der er kommet en hulens masse asiater, visnok vietnamesere. De var i fuld gang alle steder, på markedspladser og med små værksteder, systuer, restauranter o.s.v. og det så faktisk ud til at gå glimrende for dem. Så kan russeren sikkert også.

3
Samfund- & Kultur / Kristne børn flygter fra muslimsk plejefamilie
« Dato: April 07, 2019, 08:52:33 am »
Der kommer flere og flere eksempler på kristne familier der flygter fra muslim invasionen og islamiseringen af vest-europa og må søge asyl i Polen og Ungarn, der som de selv siger "lige fra begyndelsen har skelnet mellem økonomiske emigranter og rigtige asylsøgere"

Kristne børn flygter fra muslimsk plejefamilie
En kristen russisk far og hans tre mindreårige døtre har søgt asyl i Polen, fordi de svenske myndigheder har anbragt de tre piger i pleje hos en muslimsk familie.
https://24nyt.dk/kristne-boern-flygter-fra-muslimsk-plejefamilie/

Vanvittigt at anbringe tre mindreårige piger i pleje hos en pædofet familie.

Christian Dad Flees Sweden with Daughters Placed in Muslim Foster Care, Claims Asylum in Poland
Bartosz Lewandowski, the lawyer for Lisov and his family, slammed Swedish authorities after a man shouted something in Swedish to the girls before they gave their testimony to the judge. “This shows how the Swedish services manipulate children,” he said.
https://www.breitbart.com/europe/2019/04/06/man-flees-sweden-poland-daughters-placed-muslim-foster-home/

Hungary Offers Asylum as Sweden Prepares to Deport Christian Convert Actress to Iran
Hungary has offered asylum to Christian convert Aideen Strandsson because the Swedish government plans to deport her to Iran where she could face prison or even the death penalty for apostasy.
https://www.breitbart.com/europe/2017/08/15/hungary-take-rejected-christian-asylum-seeker-sweden/#

Deputy Prime Minister Zsolt Semjén released a statement on Hungary’s official government website saying: “Right from the beginning, we have differentiated between economic migrants and genuine asylum-seekers.”

“Taking in persecuted Christians is our moral and constitutional duty all at once,” he added.

Det er også ret interessant at læse kommentarerne i debatten under artiklerne

https://twitter.com/BreitbartLondon/status/897457860908654592


4
Samfund- & Kultur / Sv: Når muslimerne ikke kan/vil svare....
« Dato: April 06, 2019, 12:46:07 pm »
Man behøver ikke at være herinde i særligt lang tid, før man bemærker, at de få muslimer og (i mindre grad) deres medløbere altid bliver enormt aggressive, når vi andre nævner alle de forfærdelige ting ved islam. I den forløbne uge har de skabt sig som små vræleunger, som nogen har frarøvet deres slik. Prøv at lægge mærke til "debattøren" homofaber!  :dance3:  :rofl:

Formaster man sig til at nævne eksempler på muslimernes hykleri, deres løgn og forstillelse, deres ikke-demokratiske sindelag. Så varer det ikke mange minutter før shitstormen er over dig. Men da en modbydelig, ondskabsfuld religiøst betonet ideologi ikke kan forsvares troværdigt, og da ovennævnte personer jo heller ikke er begunstiget med indlysende evner, får vi ikke andet end hylen og skrigen. Så kan man få 'stjålet' sin signatur eller sit profilbillede, som derefter males over med et rødt kryds - helt i 'antifascisternes' ånd ...

Det er jo ikke let for trebanden homofaber/carlo/tigermanden, at få det til at se ud, som om de repræsenterer de islamiske masser, derfor er brugen af "vi" gennemgående. Det er ligesom på den gamle tegning: "Ryk lidt længere til siden, det skal jo se ud, som vi er et helt regiment."  :big_grin:

"Vi gider ikke høre på dit muslimævl!" lød et af homofabers dybsindige, analyserende "debatindlæg" forleden. Jeg rapporterede det for en gangs skyld til moderator, men han synes, den slags er umådelig sjovt og "godmodigt drilleri" (!) og skrider aldrig ind. Visse mennesker er totalfredet. Det er de vilkår, du må være klar over, at du skriver under herinde. Hvis du er national og svarer fx homofaber igen i hans egen rendestens-tone - ja, så er du i stor risiko for at blive bannet. "Sådan er det bare", siger den radikale, og det må vi så indrette os under og alligevel søge at få sandheden om islam frem. Også herinde.

Det sidste være sagt til de få men go'e nationalt betonede skribenter, jeg endnu kan få øje på på dette forum.
Og forstå mig ret: Jeg opfordrer jer jo til at fortsætte, trods de ulige vilkår. Skriv så længe i har mulighed for det, påpeg alle de rædselsfulde ting ved islam - for det er den, der er vort fædrelands og folkets fjende nu. Det er ikke Sovjetunionen og dens lydstater som under Den kolde Krig eller i fordums dage "tysken". Nej, det er den snigende, vedholdende islamisering, vi skal kæmpe imod.


"Tak for kaffe"

Jeg mener helt alvorligt, når jeg spørger dig, hvorfor vi skal tvinges til at forholde os til jeres meninger om islam. Debat er en diskussion mellem to eller flere personer og ikke bare en envejskommunikering fra dig om din mening om islam. Så kan du oprette en blog. Det er lidt det samme, som når fladjordstosser ikke går op i andet end at spamme andre brugere. Alle har emner, som de foretrækker end andre, men det er ikke debat at komme med en eller anden enetale.
Jeg gider ikke diskutere islam og muslimer, fordi det i bund og grund er et røvsygt emne og det er det samme og det samme, som I har sagt de sidste 15-20 år. Det er derfor også tåbeligt at ville påtvinge andre at forholde sig til noget, som man ikke gider. Jeg gider heller ikke se fodbold eller gå op i, hvilken rødvin der egner sig bedst til steg. Det er pisse irriterende, når andre påtvinger deres interesse eller meninger, når man ikke har. Sådan er det også med jer patrioter og fældrelands (fnis) tapre krigere. Gå nu ud på gaden, lav nogle løbesedler, stamp i jorden.
Det er derfor, jeg driller dig, fordi det et eller andet sted er komisk at tro, at du kan ændre noget ved at oprette 10 islamkritiske indlæg.

For resten, så mener jeg aldrig noget ondt med min humor og kommentarer. Hvis det er sådan, at der er personer, som jeg ikke gider, ignorerer jeg dem helt. Men jeg kan ikke dømme folk, som jeg aldrig har mødt.

Der er ingen der tvinger dig til at forholde dig til noget som helst, eller påtvinger dig noget du ikke gider - det er dig selv der vælger at blande dig, - i debatter mellem andre, med den påstand at det ikke interesserer dig - og derfor må de så heller ikke diskutere det ?

Skal andre debattører spørge dig hvad de må debattere her på forummet ?

Du kan jo bare selv oprette tråde om emner der interesserer dig, - men de ville til gengæld nok ikke interessere ret mange andre.

"Hvis der er personer du ikke gider ignorerer du dem helt" skriver du selv, - kan du ikke finde ud af at gøre det samme med emner der ikke interesserer dig, - i stedet for at forsøge at lukke munden på folk der ikke deler dine meninger ?

Dine intetsigende småborgerlige meninger om både muslimer og andre emner kan du lige så godt selv gå ud på gaden og dele ud på løbesedler, eller lave din egen blog med, - de ser ærlig talt ikke ud til at interessere ret mange her.

Muslimerne og deres opførsel er til gengæld et globalt problem, der debatteres over hele jorden, det er et emne i de internationale medier hver eneste dag og yderst sjældent for noget godt, det er ved at ændre det politiske billede i hele europa og truer med at splitte EU. Flere lande har allerede helt smidt dem ud og flere er på vej efter hånden som det går op for folk hvad de står for.

Ikke så underligt væmligboerne ikke bryder sig om at få at vide hvad deres vanvittige politik har været skyld i, - men det er vigtigt hele tiden at fortælle dem hvad det er for noget lort de har fået trukket ned over ørerne på andre mennesker, vold, voldtægter, kriminalitet og et langsomt farvel til velfærdsstaten.

En 68`er generation der fik det hele forærende, velfærd i lange baner serveret på et sølvfad, levet højt på den velfærd  generationen før dem havde skabt for deres børn og (troede de) børnebørn, - der nu har sat hele lortet over styr i deres dumhed og naivitet og ved at tro den slags kan deles med hele verden.

Begynder de at føle lokummeret brænde og indse de selv kan komme til at stå til ansvar for deres idioti ?
5
Fri Debat / Forskellen på mod og nosser
« Dato: Marts 30, 2019, 01:16:43 pm »

6
Fri Debat / Sv: Når veganisme udarter sig
« Dato: Marts 30, 2019, 01:07:13 pm »

7

INDVANDRERE I DANMARK 2015
Mandlige ikke-vestlige efterkommere havde i 2014 et straffelovsindeks på 252. Det svarer til, at deres kriminalitetsniveau er 152 pct. højere end hele den mandlige befolkning. De tilsvarende indeks for ikke-vestlige indvandrere er 114, og for mænd med dansk oprindelse er det 98. Med et indeks på 43 for vestlige indvandrere og 94 for deres efterkommere havde disse to grupper de laveste kriminalitetsniveauer på straffelovsområdet i 2014.


https://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=20403

FORKERT, - at give alle ikke-vestlige indvandrere skylden for muslimernes høje kriminalitetsrate.

Ikke-vestlige indvandrere fra demokratiske lande/kulturer har normalt en kriminalitetsrate omkring ca. 4 %, - ikke kun i Danmark men globalt.

Ikke-vestlige indvandrere fra muslimske kulturer/lande har en kriminalitetsrate omkring 50 - 60 %, - ikke kun i Danmark men i samtlige lande de har invaderet.

Kriminalitetsraten for almindelige danskere ligger omkring 10-12 %

Når man opgør raten for ikke-vestlige indvandrere er der altså en himmelråbende og markant forskel på muslimske og ikke-muslimske indvandrere, også selv om de alle kommer fra ikke-vestlige lande.

Muslimer og ikke-muslimer bør altså opgøres hver for sig for at give et sandfærdigt og retvisende billede. Sammenblandingen under "ikke-vestlige" får indvandrere fra demokratiske ikke-vestlige lande til at fremstå mere kriminelle end de virkelig er, og får samtidig indvandrere fra muslimske kulturer/lande til at fremstå mindre kriminelle end de i virkeligheden er.
8
Samfund- & Kultur / Sv: Ung voldelig indvandrer i en nøddeskal
« Dato: Marts 26, 2019, 10:31:52 am »
En dansk teenagepige forelskede sig åbenbart i en 20-årig indvandrer. Det kan måske godt tyde på, at hun ikke hører til de skarpeste knive i køkkenskuffen, men derfor skal hun jo ikke trakteres med tæsk og trusler.

Den 15-årige Skive-pige ville have et møde på en venindes bopæl med indvandreren, som hun havde slået op med. Her blev hun mishandlet med slag og spark, hvorefter han blev anmeldt for vold.
Så forsøgte han at få pigen til at trække anmeldelsen tilbage, og da hun ikke ville det, truede han igen og kastede en gryde efter hende.

https://denkorteavis.dk/2019/indvandrer-tiltalt-for-vold-mod-dansk-kaereste-naegter-alt/

Men han nægter selvfølgelig alt. At lyve for danske myndigheder er han sikkert vant til; han er tidligere dømt for vold.

Og han siger, det er pigens skyld.
Og det er hendes mors skyld, hun kan ikke lide ham (tænk dog!)

Ja, vi kender typen. Det er danskernes skyld, når de hærger, udøver vold osv. De forbandede 'racister.'


Du glemte at nævne det var en muslimsk indvandrer, - og ja, så er hun sgu ikke den skarpeste kniv i skuffen og har selv bedt om det.

Det er jo trods alt ikke alle indvandrere der giver problemer, og især ikke dem der i forvejen kommer fra andre demokratiske lande/kulturer, - så giv ikke dem skylden for muslimernes aggressivitet, vold og terror.9
Religion-& Filosofi / Sv: Det liberale verdensbillede
« Dato: Marts 25, 2019, 10:46:20 am »

Udbytningen og uligheden eksisterer uafhængigt af at der er nogen der påpeger den, eller agerer på den. Akkurat som tyngedeloven eksisterer uden Newton.

Jeg har ikke udtrykt sym- eller antipati for noget. Konstaterer bare hvordan det er. Og har ikke den fjerneste ide om noget perfekt samfund.
Og hvad er så ideen og formålet med at fortælle/påpege noget om udbytningen og uligheden som alle udmærket ved i forvejen, - når du alligevel ikke har noget alternativ eller noget at tilføje ? Har du en løsning på problemet ?

Ellers virker det netop som om du prøver at fortælle folk om tyngdeloven, som alle udmærket kender i forvejen og som er der uanset at hverken dig eller Newton behøver fortælle os om den.

Der er mig bekendt ingen der har benægtet at der er ulighed eller at der finder udbytning sted rundt om på jorden, både i de kapitalistiske og de kommunistiske og alle andre samfund, så hvor vil du egentlig hen med det ?

- og hvem kunne iøvrigt finde på at slå telt op på skærver og med jernbaneskinner midt gennem teltet når der tydeligvis findes skov og grønne arealer lige ved siden af ? - med mindre formålet direkte er at provokere og spærre for togtrafikken. Skinner der ikke bliver brugt ruster på overfladen, det er dem her ikke.
10
Samfund- & Kultur / en flok nazister stod og heilede på Slotspladsen
« Dato: Marts 24, 2019, 11:07:27 am »
Jeg tjekkede lig de andre: Kashif Ahmad, Sikander Siddique og Qasam Nazir Ahmad. Ikke rigtigt noget negativt at sige. Den ene har været med Hizt-ut-Tahrir, men nu rakker han ned på dem.

Men DerRudi har måske viden om dem, som vi andre ikke har. Ellers hænger DerRudis indlæg i laser.


Iranskfødte Anahita om omstridt fredagsbøn: "Jeg får kvalme, og alt i min mave vender sig"
Politiker Anahita Malakians mener, at forsamlingsfriheden blev godt og grundigt misbrugt ved Hizb ut Tahrirs fredagsbøn i går på Christiansborg Slotsplads.

"Nu siger jeg det, som det er, og det bliver ikke pakket ind i politisk korrekthed. Jeg får kvalme, og alt i min mave vender sig ved dette billede. Alt! Hvorfor? Fordi det er en ekstremistisk magtdemonstration på lige fod, hvis en flok nazister stod og heilede på Slotspladsen. Det er et billede på, at islamismen i Danmark er så udbredt, at det ikke bare manifesteres denne dag ved denne aktion, men også i dagligdagen, som vi tror stadig er baseret på danske værdier. Småt og langsomt - men så sikkert som alluha akbar i moskeen," lyder det fra Anahita Malakians, som samtidig sender moderate muslimer en alvorlig opsang med på vejen.

"Jeg er så skide træt af at se disse billeder, der står uimodsagt af de såkaldte demokratiske muslimer. I stedet for Paludan (Stram Kurs-leder, red.) så burde de netop have lavet en moddemonstration for at vise at ekstremister ikke skal udnytte deres private tro. Hvor fanden var I? I jeres stilhed sørgede I for, at vi andre, der ikke ønsker dette latterlige syn, pludselig er fremmedfjendske. Også selvom I selv skulle være imod synet. Men tavse er I - og så kalder I os for racister, der ikke skal stemmes på," tordner Nye Borgerliges 36-årige kandidat, der er indstillet som folketingskandidat af Gentofte Vælgerforening.

http://www.lokalavisen.dk/nyheder/2019-03-23/-Iranskf%C3%B8dte-Anahita-om-omstridt-fredagsb%C3%B8n-Jeg-f%C3%A5r-kvalme-og-alt-i-min-mave-vender-sig-4483917.html?trackid=Jp%20lister%20mest%20l%C3%A6ste11
Religion-& Filosofi / Sv: Kapitalismen og privat ejendom.
« Dato: Marts 23, 2019, 08:07:47 am »
Der har aldrig været lighed for mennesker og der skal bestemt heller ikke være det.

(min kursivering). Jamen, som jeg utallige gange har skrevet, interesserer jeg mig ikke for hvordan det bør være. Drømmelande lader vi liberalisterne om.

Citér
Der kan selvfølgelig være fornuft i at begrænse alt for stor økonomisk ulighed hvor en håndfuld mennesker ejer hele jorden og resten ingen ting, ..................

Hvem skulle begrænse en alt for stor økonomisk ulighed? Siden 1870'erne har vi haft arbejderbevægelsernes politiske organisationer, der har spillet med i de højest udviklede lande. Men den æra er ved at være slut. Fagforeningerne får ringere og ringere opslutning. Og Socialdemokratierne er ved at være færdige overalt.

Citér
Hvis alle lande havde demokratisk frihed til selv at vælge som i vesten, ville der slet ikke eksistere kommunistiske lande i verden.

Der er ingen kommunistiske lande i verden mere - er vi lige blevet enige om. Cuba? Der bor færre mennesker i Cuba end der er gadefejere i Chongqing.

Men du får lige et billede af nogle hjemløse i det rige Tyskland, og så kan du fortælle mig hvilken "demokratisk frihed til selv at vælge" de har?Den liberale snak om "demokratisk frihed til selv at vælge" er bare en forfløjen liberal floskel.

Du fortæller iøvrigt at du kommer en del i Fillippinerne.  Så ved du også udmærket at for hovedparten af befolkningen der, gælder at de må æde det der er. For der er ikke andet. Ikke som mig, der kan vælge mellem salami og rullepølse når jeg er henne i Rema1000.


Jo du beskæftiger dig da i høj grad med hvordan det burde være når du kommer med alle dine kommunistiske statements om dit kommunistiske "drømmeland" hvor alle er lige.

Hvis dine "hjemløse" ellers har tysk statsborgerskab, har de nøjagtig samme demokratiske muligheder for at stemme ved valgene og dermed stemme ja eller nej til et kommunistisk samfund som alle andre - det var det spørgsmålet drejede sig om.

I Tyskland har de endda muligheden for at uddanne sig til næsten hvad som helst deres IQ rækker til helt gratis, - præcis som alle andre. De er sikret gratis hospitals og lægehjælp helt gratis, - præcis som alle andre, - så hvad er det for demokratiske rettigheder og friheder du mener de ikke har ?

Det eneste de ikke har mulighed for er nok at blive direktører for Mercedes eller WV i morgen, - men det har nok mere med uddannelse og IQ  at gøre end med deres demokratiske rettigheder.

Det er tydeligvis der den største årsag til forskellen på folk og deres levevilkår ligger og ikke i deres demokratiske rettigheder.
Det er netop det kommunisterne aldrig har forstået og villet anerkende og nok også derfor deres samfund kører på røven gang på gang.

At fagforeninger og socialdemokrater er ved at være færdige overalt, skyldes ganske enkelt at deres tid er forbi og ingen af dem er løsningen på nutidens problemer, snarere tværtimod, og de derfor i den grad har passeret sidste salgsdato og efter hånden mistet befolkningens opbakning.

Der er vist ingen der dør af sult nogen steder i verden efter hånden, så selvfølgelig kan du vælge mellem salami og rullepølse i Rema 1000, - dem i teltene kan også frit vælge mellem ris, spagetti eller kartofler og dem i villaen kan vælge mellem oksefilet eller T-bone steak, - men det har stadig noget med uddannelse, IQ og tilpasning at gøre og ikke deres demokratiske rettigheder.

Der er heller ingen der "underkaster" sig fordi de servicerer andre, vi lever faktisk alle af at servicere hinanden på en eller anden måde, - syntes du også tjeneren, taxichaiúfføren eller buschaufføren "underkaster" sig fordi de betjener dig, serverer din mad og kører dig hjem bag efter ?12
Religion-& Filosofi / Sv: Kapitalismen og privat ejendom.
« Dato: Marts 22, 2019, 10:15:20 am »
Er korruption unikt ved kapitalismen?

Ja, hele den kapitalistiske verden er i korruptionens vold.

Citér
Mit argument var at kapitalisme ikke er den eneste model der skaber ulighed, hvilket er en pointe du igen og igen ignorerer.

Jeg ignorer det bevidst, fordi min interesse er hvordan kapitalismen fungerer.

Citér
Når det er sagt kan jeg nemt svare på dit spørgsmål: DANMARK.
Vi overgik (i hvert fald så småt) til liberalt demokrati i 1849, og samfundet er blevet langt mere lige siden da, både økonomisk og indflydelsesmæssigt.

De sidste 40 år er uligheden vokset i Danmark.

Citér
Bortset fra det lader det til at du definerer al ulighed som et onde, og al lighed som et gode i sig selv.

Aner det ikke. Konstaterer bare faktum.

Citér
Den grundantagelse er jeg uenig med, og jeg kunne godt tænke mig at høre om det bare er dit filosofiske udgangspunkt, eller om du har et moralsk argument for hvorfor det skulle forholde sig sådan.

Hverken filosofisk udgangspunkt, eller moralsk argument.

Citér
Og jeg interesserer mig mest for hvordan kommunismen fungerer.

Nok temmelig selektiv måde at interessere sig på.

Citér
Og da kommunisme skaber hungersnød, ....................................

Da kommunisterne kom til magten i Kina, var det første de gjorde, at forbedre fødevaresituationen. Kina havde altid været ramt af den ene hungerkatastrofe efter den anden.

Citér
Ja, lande hvor lovgivning ikke lever op til definitionen af kapitalisme mht. beskyttelse af privat ejendomsret, er ikke kapitalistiske.

Men så har du forsynet din argumentation med en helgarderet tipskupon. Når man påpeger noget uheldigt ved kapitalisemen, kan du til enhver tid hævde "Det er ikke kapitalisme."


Der har aldrig været lighed for mennesker og der skal bestemt heller ikke være det.

Nogle er kloge andre knap så kloge, nogle er kønne og andre det modsatte, nogle er høje nogle er små, nogle kan løbe og andre må gå, nogle kan planlægge og organisere, andre er afhængige af dem der kan det, nogle har store fødder andre har små og vi har også forskellige farver, ideologier og indstillinger, - så glem alt det vrøvl om lighed og at vi alle skal være ens.

Hvis mennesker skulle være "lige" i kommunistisk forstand, ville naturen have skabt os med samme indstilling og samfundsstruktur som myrer eller bier.
Mennesket er ganske vist flokdyr, men flokken består af individualister.

Hvis vi skal være så "lige" alle sammen skal vi vel også have 6 godkendte frisurer og 5 godkendte jakkesæt så vi kan blive helt lige og ens alle sammen ?

Så uligheden længe leve, - alternativet er for rædselsfuldt.

Der kan selvfølgelig være fornuft i at begrænse alt for stor økonomisk ulighed hvor en håndfuld mennesker ejer hele jorden og resten ingen ting, men det gøres ikke ved at gøre os alle "lige", - det kan slet ikke lade sig gøre ad den vej da vi, i modsætning til bier og myrer, allerede fra fødslen og livet igennem er forskellige.

Hvis alle lande havde demokratisk frihed til selv at vælge som i vesten, ville der slet ikke eksistere kommunistiske lande i verden.13
Samfund- & Kultur / Sv: Demonstration/moddemonstration på fredag
« Dato: Marts 20, 2019, 07:08:19 pm »

Er det ikke politiets opgave at sikre ytringsfrihed og sikkerhed i en "retsstat", som du jo kalder det ?

Hvis ikke politiet gør det, bliver det næppe nogen poetisk retfærdighed, men derimod de mest voldeliges retfærdighed vi får at se.

Du har ret, men den poetiske retfærdighed består i at de grupper der kommer op og toppes med hinanden alle sammen vil knægte ytringsfriheden for andre. Det er det der gør det så smukt! Endelig kan disse ekstremister slås direkte med hinanden, uden at det store uskyldige flertal bliver ramt af krydsilden.


Nå da da, jeg troede ellers de radikale gik ind for dialog, - med eller uden kaffe.

Nu vil du have de skal slås, - der må være noget jeg har misforstået.

Du skriver også at "de alle sammen vil knægte ytringsfriheden for andre", det er så vidt jeg kan se på Paludans videoer heller ikke sandt, - hvis ytringsfrihed vil de undertrykke ?

Jeg kunne i stedet forestillet mig at dem der ville knægte andres ytringsfrihed med vold, blev tvunget til at lære at debattere på et fornuftigt og intelligent grundlag. Vi kan jo se på Paludans videoer at det netop er evnen til at modargumentere logisk og intelligent det kniber med for størstedelen af de voldelige.

Hvordan skulle det ske uden politiet til at holde de voldelige væk fra de ikke-voldelige, - som jo bare vil benytte deres egen grundlovssikrede ytringsfrihed.

Samtidig demonstrerer de hvor ringe vilkår selvsamme "ytringsfrihed" efter hånden har fået i DK, når der nu kun er ytringsfrihed under politibeskyttelse.14
Religion-& Filosofi / Sv: Kapitalismen og privat ejendom.
« Dato: Marts 20, 2019, 06:40:38 pm »

Ikke just. Ved de socialistiske magtovertagelser der har været, har man konfiskeret godsejernes jord og delt den ud til bønderne.


Sikke noget vrøvl. Den kommunistiske "stat" (kommunistpartiet) misbrugte bare bønderne som soldater og kanonføde til at stjæle jorden fra godsejerne "i arbejdernes navn".

Jorden blev aldrig delt ud til bønderne, - den blev aldrig deres, - nu blev det bare "staten" (kommunistpartiet) der ejede den i stedet.
 
Så bønderne fik stadig lov at pløje, så og høste, men nu var det "staten" (kommunistpartiet) der kom og hentede høsten.

De generelle forhold for bønderne blev over hovedet ikke ændret eller forbedret af det, - snarere tværtimod.15
Samfund- & Kultur / Sv: Demonstration/moddemonstration på fredag
« Dato: Marts 20, 2019, 06:22:48 pm »

Håber ikke politiet dukker op. Ønsker ikke at uskyldige pligtopfyldende politibetjente kommer til skade. De andre grupper mener det er fint at gøre skade på andre i deres ideologis navn, så de kan bogstaveligt talt bare slå sig løs. Det har potentialet til at blive den største omgang poetiske retfærdighed nogensinde fanget på kamera.

Er det ikke politiets opgave at sikre ytringsfrihed og sikkerhed i en "retsstat", som du jo kalder det ?

Hvis ikke politiet gør det, bliver det næppe nogen poetisk retfærdighed, men derimod de mest voldeliges retfærdighed vi får at se.


Sider: [1] 2 3 ... 258