Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Forsvareren

Sider: [1] 2 3 ... 60
1
Så kender man Dummark igen. Anti-rød har ret i at dummerne dømmer politisk i Danmark med sådanne straffe  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
Du ville måske også gerne have, at din far var blevet udvist til et andet land, da du kun var 9 år gammel?

Problemet i denne sag har helt klart været, at han har kone og barn i Danmark. Havde man udvist ham, havde man ødelagt familien. Måske var konen og børnene flyttet med ham til Island, hvor de næppe taler sproget. At tvinge en 9-årig til at skifte til en skole, hvor der tales islandsk, som den 9-årige jo næppe forstår et ord af, ville være særdeles barsk. Men det ville jo også være alt for hårdt for moderen både at skulle passe barn og gå på arbejde, hvis faderen var blevet sendt helt til Island og derfor ikke kunne afløse moderen mere.

At du kan blive forarget over dommerens forståelse og menneskelighed, fordi du er jaloux og gerne havde set den 9-årige gå til grunde, viser jo bare, hvor sørgeligt dit eget liv må have været, når du ligefrem ønsker hævn over for en 9-årig.

Dommerens advarsel bør faderen dog tage alvorligt. For han var helt sikkert blevet udvist, hvis hans søn bare havde været nogle få år ældre.

2
Typisk vil anklageren, forsvareren ikke indrømme socialister opfører sig som tidligere tiders herremænd og gullashbaroner.
Hvorfor skulle vi dog indrømme, at alle socialister er ligesom de allerværste, der kun er socialister af navn??

Du vil jo heller ikke indrømme, at du som højreekstremist er ligesom Breivik, Hitler, Himmler, Goebbels og lignende personer, der jo alle var højreekstremister, ligesom du jo også er! Så du er vel den værste hykler af alle?  :smile1:

3
Det lyder da ellers som et typisk rødt styre når der er meget censur og diktatur.
Næh, det lyder da meget mere som et højreekstremt styre, når der er meget censur og diktatur. :smile1:

Tænk bare på Hitler, Mussolini, Franco eller Salazar i sin tid. Eller på det nuværende Polen eller Ungarn, der jo også er censurglade højreekstreme lande.

Jeg anerkender ikke de tidligere østbloklande som egentlig socialistiske, fordi der bør være demokrati under socialisme. Noget som højrefløjen derimod altid har været lidt ligeglade med.

4
Politik / Sv: Ny socialdemokrat skriver i Arbejderen
« Dato: I dag ved 01:10:27 pm »
Arbejderen er partiavis for Kommunistisk Parti, der blev dannet ved sammenslutning af DKP/ml og Kommunistisk Samling i 2006.

Jeg er enig med Anklageren i, at det er problematisk, at Bjørn Brandenborg skriver blogs i et helt andet partis partiavis, når han er valgt af Socialdemokraterne, fordi det kan skabe forvirring. Men det er trods alt hans eget valg, og sålænge hans blogs stadig har socialdemokratisk indhold, så er problemet vel til at overse.

5
Anklageren taler meget om tredelingen. Hvordan var det nu, i det socialistiske styre Sovjetunionen, DDR eller alle andre socialistiske lande. Var der demokrati, og uafhængige domstole.
 :ohmy:
Nej, der var censur og ikke demokrati. Partierne fik derfor altid 99-100% af stemmerne ved “valgene”. Landene var derfor heller ikke egentlig socialistiske, fordi censuren i stedet skabte et korrupt og meget bureaukratisk styre. Men nu er du jo også selv modstander af demokrati?

6
Det handler vel mest om, at anti-rød er en doven fattigrøv, der er misundelig, fordi mere arbejdsomme mennesker har flere penge og mere familie, end han har.  :smile1:

7
Folket og loven var imod denne handling som hun udførte (det var grunden til at hun kom i husarrest til at begynde med) Dette er en lov der giver op til 15 års fængsel. Dummeren valgte at løslade hende hvilket tydeligvis er en politisk dom, da det er ikke fordi at der mangler nok beviser på at hun er skyldig i menneskesmugling.

https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-07-02-den-tyske-kaptajn-carola-rackete-er-blevet-loesladt
Du vrøvler, fordi du ikke forstår hverken demokratiet eller magtens tredeling.

I denne sag var regeringen imod hende. Den lagde derfor pres på politiet, der så måtte undersøge sagen og arresterede hende.

Men domstolene er uafhængige af både det aktuelle regeringsparti og politiet. De er jurister, der kun skal tolke lovene og beviserne. I denne sag havde regeringspartiet ikke opbakning i loven, og hun blev derfor frikendt.

I anti-rød samfundet, der jo er et fascistisk-racistisk samfund uden magtens tredeling, ville hun være blevet dømt, fordi domstolene ikke ville have været uafhængige, men derimod korrupte, ligesom politiet jo også ville have været. Både domstolene og politiet ville derfor have været i lommen på regeringspartiets ledelse.

8
Jeg ved ikke, hvad du mener med, at det ikke passede med Keynes?

Er det noget, du mener Keynes har udtalt sig om - eller mener du den praksis, man havde før stagflationen?
Jeg mener følgende, der er kopieret fra wikipedia vedrørende stagflation:
“John Maynard Keynes did not use the term, but some of his work refers to the conditions that most would recognise as stagflation. In the version of Keynesian macroeconomic theory that was dominant between the end of World War II and the late 1970s, inflation and recession were regarded as mutually exclusive, the relationship between the two being described by the Phillips curve.”

Det var dette, der fik økonomerne til at droppe Keynes i en del år og søge andre forklaringer på stagflationen i 1970erne, hvor man jo til økonomernes overraskelse fik inflation og recession samtidigt. Keynes blev dog rehabiliteret en del igen, da man indså, at man kunne kombinere Keynes med noget andet, der forklarede stagflationen bedre. Men der er stadig en konkurrence mellem neo-Keynes og neoclassical economics.

9
Ifølge the Guardian er der tale om tilbagegang for højre-nationalisterne i forhold til deres forventninger. Ikke nok måske. Men deres ønske om at få to-trediedels flertal, så de kunne ændre forfatningen, kiksede. Se https://www.theguardian.com/world/2019/oct/14/poland-populist-law-and-justice-party-increases-majority

10
Der var ellers nul respons fra din side, da jeg skrev om stagflationen  :tatice_03:
Det, der interesserede mig ved stagflationen i 1970erne var bare, at den ikke passede med Keynes. Jeg er ikke økonom, og det er du vist heller ikke. Men hvis du alligevel er interesseret i en dybere forklaring på stagflationen, så findes den f. eks. på https://www.thebalance.com/what-is-stagflation-3305964

11
Alt det andet / Sv: Tidligere mediemand rendte med ½ mill. dkr.
« Dato: Oktober 14, 2019, 08:19:58 pm »
Problemet er formentlig, at Peter Linck allerede er blevet undersøgt i forbindelse med sine to konkurser, der jo drejede sig om trecifrede millionbeløb. Se https://finans.dk/erhverv/ECE9911857/euromanstifters-plan-mislykkedes-er-gaaet-personligt-konkurs/?ctxref=ext

12
Samfund- & Kultur / Sv: Skattesænkninger.
« Dato: Oktober 14, 2019, 07:55:32 pm »
Fra http://denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Økonomi/Økonomisk_teori/neoklassisk_økonomisk_teori :

“Neoklassisk økonomisk teori var dominerende indtil krisen i 1930'erne. Det blev da umuligt at opretholde antagelsen om, at priser, herunder løn, fastsættes således, at der er ligevægt på vare- og arbejdsmarkedet. Dette resulterede i John Maynard Keynes' The General Theory of Employment, Interest and Money (1936).

Fra midten af 1950'erne til midten af 1970'erne talte mange økonomer, specielt Paul A. Samuelson, om den neoklassiske syntese. Man var enige om, at de økonomisk-politiske implikationer af Keynes' teori var, at hvis blot staten førte den rette finans- og pengepolitik, ville neoklassisk økonomisk teori alligevel kunne accepteres som en beskrivelse af virkeligheden.

Den første oliekrise i 1973 satte efter manges mening spørgsmålstegn ved denne syntese. Det viste sig, at inflation og arbejdsløshed kunne optræde samtidig. Kritikere som Milton Friedman og Robert E. Lucas mente, at dette stred mod den neoklassiske syntese.

Betegnelsen neoklassisk anvendes også om dele af økonomisk teori og om modeller, baseret på neoklassiske metoder og grundantagelser, fx har Robert M. Solow arbejdet med neoklassiske vækstmodeller.

Ikke alene den neoklassiske syntese, men også neoklassisk økonomisk teori har været hårdt angrebet og er ofte erklæret død. Hvis man imidlertid ser på den økonomiske teori, som eksisterer og udvikles i 1990'erne, er det mere bemærkelsesværdigt, i hvor høj grad teorien er baseret på og generaliserer resultater og metoder, som stammer fra neoklassisk teori. Se også makroøkonomi.“

14
Politik / Sv: Trumps nære allierede i Mellemøsten
« Dato: Oktober 14, 2019, 06:14:44 pm »
Trumps nære allierede er Erdogan og Mohammed bin Salman fra Saudi Arabien.

Russerne er de store vindere - så det ligner meget den værste uge for amerikansk mellemøst-politik i mange år.
Ja, Trump har svigtet både Israel og kurderne. Men så må Israel jo selv tage over. Se https://nationalinterest.org/blog/buzz/hypersonic-missiles-israels-f-35s-are-upping-ante-syria-87261

15
Almen / Sv: Radikalisering via internettet
« Dato: Oktober 14, 2019, 05:13:38 pm »
Reaktionerne fra partierne I Tyskland er nærmest den omvendte i forhold til Danmark. For CDU/CSU kræver mere overvågning af denne radikalisering og flere beføjelser til politiet. SPD og FDP er derimod forbeholdne og mener ikke, at mere overvågning nødvendigvis hjælper.

Herhjemme er det jo derimod de blå partier, der ikke ser radikaliserede højreekstreme som nogen trussel.

Sider: [1] 2 3 ... 60