Om din-debat.dk => Debat om debatten => Emne startet af: politisk ukorrekt efter Januar 29, 2018, 12:37:26 am

Titel: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 29, 2018, 12:37:26 am
Der har unægteligt været mange tosserier fra Lolland på det sidste, hvor moderator har været fraværende.

Men hvad mener du om det? Er det for meget med tosserierne fra Lolland eller kan vi slet ikke få nok derfra og derom?
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 29, 2018, 12:46:32 am
Jeg har selv svaret:

Jeg synes det er ok med lidt tosserier fra Lolland. Men alt med måde.

For grundlæggende kan jeg godt se humoren i noget af det. Der er sådan lidt Sonny Souflé og akavet og absurd 80´er humor over det.

Omvendt er jeg dog nogle gange bekymret over omfanget af stalkingen. Går det ud over nogen virkelig person? Eller er det hele bare fis og ballade og lider ingen reelt overlast? Er samtlige PJ´ere bare fiktive identiteter eller findes personen i virkeligheden? Det er jo afgørende, om der virkeligt er nogen, der stalkes og chikaneres eller om det hele bare er én mands gakkede fantasier...

Hvis vi nu antager, at PJ er en ægte person, så tager jeg selvfølgelig afstand fra stalkingen og personforfølgelsen. Men omvendt er der også ting, der tyder på, at personen selv i et vist omfang leger med og bærer brænde til bålet. Hvilket nok er årsagen til, at der ikke for alvor er blevet skredet ind overfor stalkingen endnu. Her mener jeg, at når stalker opretter et hav af PJ-tråde, så kunne PJ jo ignorere det, for så ville stalker hurtigt blive træt af at skrive om det. Men PJ hopper jo i fælden hver gang. Og motiverer hermed stalker til at blive ved.

PJ har klaget lidt over, at vi andre bærer brænde til bålet ved at deltage i trådene. Men altså PJ, du går jo selv hele tiden ind og svarer på stalkers provoktioner, hvilket jo bare giver ham mere og mere blod på tanden (forudsat at det hele som sagt ikke er det pure opspind - altså at det er én og samme person, der spiller både PJ og stalker :hyper:). Hvorfor skulle vi andre så ikke også deltage, når du selv hele tiden deltager? Og jeg ser sådan på det, at så længe GuBBi ikke skrider ind og lader trådene køre, så må det jo i praksis betyde, at tråden er godtaget af admin.

Noget andet er så, at jeg dybest set tvivler jeg på, om der nogensinde har været nogen ægte PJ her på debatten. Er de ikke fakes allesammen? I mine øjne har ingen af dem, jeg har set herinde, virket specielt troværdige og givet mig indtryk af at være THE REAL DEAL. :smile1:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: genuine Troll efter Januar 29, 2018, 01:01:55 am
Sådan her skrev Poul jørgensen::>

Uddrag fra::> Tryg min bare r...

Citerer>
Poul Jørgensen‎
til
 Nationen! Cup
25. januar 2014 ·

tryg forsikringssvindel A/S.
Jeg har tabt en erstatningssag imod tryg, efter lovene skulle jeg havde vundet, men.

tryg har fremlagt dokumentfalsk for retten.
tryg bortskaffede for sagen vigtige dokumenter.
tryg direkte løj i retten.
D:14/12-2010 fik tryg et påbud af Højesteret, det påbud overtrådte tryg, det gad tryg ikke rette sig efter.

I afgørelsen i Højesteret henviser retten direkte til et dokumentfalsk brev, som begrundelse for deres afgørelse.

Fra D:28/9-2004 og 3-år frem lovede tryg mig erstatningen mundtligt, erstatningens størrelse blev fastsat af ASK D:1/3-2007, og sagsbehandleren hos tryg blev ved med at sige, at nu får du snart din erstatning, helt frem til august 2007.

Det var først da sagsbehandleren havde sendt min sag ned i trygs regnskabsafdeling, og de opdagede at det ikke var små-penge de skulle af med, så sagde de pludseligt, at min sag nok var forældet.

Dette er en meget kort forklaring af min sag, der er en længere forklaring på dette link.
http://www.sol.dk/…/2015068-tryg-min-bare-rov-indlaeg-nr-35…

Tråden blev låst, der gik ged i det, tonen gik helt amok, jeg svare igen som jeg bliver tiltalt, og nogen var bevist ude på at få mig stoppet, det lykkedes bare ikke helt.

Jeg er meget gal på tryg, jeg vil havde det svineri de laver stoppet, Pga. den afgørelse i Højesteret har 2.500- andre ofre hvert år også mistet deres erstatninger i følge ASK(Arbejdsskadestyrelsen), så hvis I også er blevet snydt af tryg, så skriv til mig på Mail: Poul.Joergensen@sol.dk det er der over 100 der har gjort, men jeg vil godt havde at vi bliver flere, så mange så vi kan tvinge regeringen på banen, så de gør noget for at stoppe forsikringer som tryg, og deres måde at se stort på lovene.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Det skulle være den ægte Poul, så enhver kan se der er forskel på måden det er skrevet på,  :girl_smile:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 29, 2018, 01:08:01 am
Der eksisterer sikkert denne Poul Jørgensen. Men jeg tror bare slet ikke, at han er på din-debat for tiden.

Derfor har jeg svært ved at tage trollerierne alvorligt, fordi jeg antager, at selve debattens præmis er dén, at det hele er fis og ballade og det er - tror jeg - samme person, der sidder og spiller alle rollerne i denne sæbeopera.

Problemet opstår dog, hvis denne PJ faktisk eksisterer, fordi så er nogle af de påstande, der fremføres om ham, jo ret grove. 1. Fordi de er udokumenterede. 2. Fordi manden ikke kan forsvare sig.

Hvad den virkelige PJ laver for tiden og hvor han opholder sig, hvis han overhovedet lever endnu, aner jeg dog ikke. Jeg tror bare ikke, at han er her på siden. Eller for den sags skyld på SOL heller.

Så betragter vi ham som en fiktiv eller i hvert fald delvist fiktiv karakter, kan jeg godt se det sjove i noget af sagaen. Men er han en rigtig person, som nogen forfølger, synes jeg egentlig ikke, at det er så morsomt...jeg har dog bare aldrig set noget definitivt bevis på mandens eksistens. Og det er nok derfor, jeg er delvist overbærende overfor trollerierne. Hvis manden virkeligt blev forfulgt, tror jeg, at han nemt kunne få det stoppet. Det ville da bare være at gå til politiet med en udskrift af det hele, så har de pligt til at gå ind i sagen. Og nægter de så dette, ville manden stadig have et hav af muligheder for at tale sin sag. F.eks. gå til Ekstra Bladet. Eller lave Youtube-videoer, hvor han fremstiller sin sag på en troværdig måde.

Men fordi der netop intet sker i sagen og fordi manden aldrig har fremført sin sag på en særligt troværdig måde, tyder meget på, at det hele er et stort narreteater. Ellers tror jeg, at der ville være blevet grebet ind for længst, hvis det var sandfærdigt, hvad vi bliver præsenteret for. :yes:

Jeg forsøgte lige at google og se, om denne sag imod Tryg overhovedet eksisterer i virkeligheden.

Og jeg fandt dette dokument, som faktisk stemmer overens med PJ´s sag:

http://www.hoejesteret.dk/hoejesteret/nyheder/Afgorelser/Pages/Forldelsesaferstatningskrav.aspx

Citér
Dom afsagt den 27. marts 2012.

A
mod
Tryg Forsikring A/S

Krav på erstatning for personskade efter færdselsuheld var forældet

A var på grund af forældelse afskåret fra at gøre krav på erstatning for personskade efter et færdselsuheld i 1985, hvor han blev påkørt.

Føreren af den anden bil var ansvarsforsikret i Tryg Forsikring, som anerkendte erstatningsansvaret og bl.a. betalte A godtgørelse for svie og smerte.

A, som kort tid inden trafikuheldet i 1985 havde været udsat for en arbejdsulykke, rettede i 2004 henvendelse til Tryg Forsikring og krævede erstatning for de skader, som han mente skyldtes færdselsuheldet.

Tryg Forsikring, som tog forbehold for forældelse, undersøgte sagen. Da der ikke kunne findes en forligsmæssig løsning, udtog A stævning i 2007.

Højesteret fastslog, at kravet mod Tryg Forsikring var forældet, og stadfæstede dermed Østre Landsrets dom.

- Så måske er sagen faktisk reel. Om manden hedder PJ, melder historien dog intet om. Så teoretisk kan det være en helt anden person...

Og hvis PJ findes, hvorfor præsenterer han ikke sin sag på en mere overbevisende måde? Det ville være ret nemt at vinde folks sympati i kamp mod de store kanoner, hvis man præsenterede sin sag på en saglig og nuanceret måde.

Det, som springer i øjnene ud fra dokumentet ovenover, er at manden tilsyneladende først har fremlagt erstatningskrav 19 år efter ulykken. Det virker umiddelbart som lige lovligt sent, så er det ikke forventeligt, at sagen da må have været forældet? :smile1:

En anden ting er, at hvis han havde haft en arbejdsulykke kort inden bilulykken, så kan det måske være svært at fastlægge så mange år efter, hvilke af hans evt. følgeskader, der måtte have været forårsaget af trafikulykken. Så jeg kan godt se det tricky i denne sag. Det virker som en lidt kompleks sag.

Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 29, 2018, 01:33:52 am
KONKLUSION:

Af ovenstående konkluderer jeg, at der findes en eller anden person, der har kørt en sag imod Tryg, som svarer til PJ´s. Om denne mand ER PJ, har jeg ingen mulighed for at vide. Og om PJ er aktiv herinde eller på SOL, er ligeså ikke til at vide. Jeg har dog ikke set nogen, der for alvor har overbevist mig om, at han skulle være den ægte PJ. Det, jeg har læst fra de kanter, har virket usammenhængende og forvrøvlet. Så jeg tror en troll står bag de påståede PJ´ere herinde.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Anklageren efter Januar 29, 2018, 02:02:55 am


Det, som springer i øjnene ud fra dokumentet ovenover, er at manden tilsyneladende først har fremlagt erstatningskrav 19 år efter ulykken. Det virker umiddelbart som lige lovligt sent, så er det ikke forventeligt, at sagen da må have været forældet? :smile1:

En anden ting er, at hvis han havde haft en arbejdsulykke kort inden bilulykken, så kan det måske være svært at fastlægge så mange år efter, hvilke af hans evt. følgeskader, der måtte have været forårsaget af trafikulykken. Så jeg kan godt se det tricky i denne sag. Det virker som en lidt kompleks sag.

Normalt er landsretten den eneste ankemulighed.

Man kan ikke selv bestemme, om ens sag kan ankes til Højesteret, som kun behandler sager af principiel betydning - og kun dommen i landsretten kan ankes - ikke skyldsspørgsmål.

Derfor var der jo kød på sagen, for ellers var den aldrig blevet behandlet i Højesteret. Det var en principiel sag om forældelse.

PJ hænger sig dog i detaljer, som ingen betydning har, og det virker forvirrende.Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Lunavecchia efter Januar 29, 2018, 03:04:39 am
Der har unægteligt været mange tosserier fra Lolland på det sidste, hvor moderator har været fraværende.

Men hvad mener du om det? Er det for meget med tosserierne fra Lolland eller kan vi slet ikke få nok derfra og derom?

Spørgsmålet lyder:
Vil du have mere eller mindre nyt fra Lolland herinde?

Så er der 5 mulige svar, man kan afkrydse, hvoraf den første mulighed lyder således:
Ja. Jeg gider ikke høre på det pis mere.

Hvad svarer man ja til? At man vil have mere eller mindre?
Naturligvis giver svaret sig selv, hvis man ikke gider at høre på det pis mere, men stadig kan man ikke svare ja til et enten/eller-spørgsmål.

Det kunne være, man skulle have flyttet Dansk Sprognævn til Aalborg i stedet for at placere det i Bogense  :blum:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 29, 2018, 03:14:07 am
Der har unægteligt været mange tosserier fra Lolland på det sidste, hvor moderator har været fraværende.

Men hvad mener du om det? Er det for meget med tosserierne fra Lolland eller kan vi slet ikke få nok derfra og derom?

Spørgsmålet lyder:
Vil du have mere eller mindre nyt fra Lolland herinde?

Så er der 5 mulige svar, man kan afkrydse, hvoraf den første mulighed lyder således:
Ja. Jeg gider ikke høre på det pis mere.

Hvad svarer man ja til? At man vil have mere eller mindre?
Naturligvis giver svaret sig selv, hvis man ikke gider at høre på det pis mere, men stadig kan man ikke svare ja til et enten/eller-spørgsmål.

Det kunne være, man skulle have flyttet Dansk Sprognævn til Aalborg i stedet for at placere det i Bogense  :blum:

Det er da skam talesprog. "Ja (altså), jeg gider ikke høre mere på det pis". Den vending har jeg skam da hørt før. :yes:

Er du da skam i øvrigt dansklærerinde? Jeg troede du underviste i italiensk med det italienske nick du da skam har. :blum:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Lunavecchia efter Januar 29, 2018, 03:22:25 am
Det er da skam talesprog. "Ja (altså), jeg gider ikke høre mere på det pis". Den vending har jeg skam da hørt før. :yes:

Er du da skam i øvrigt dansklærerinde? Jeg troede du underviste i italiensk med det italienske nick du da skam har. :blum:
Hvis det er talesprog, kunne svaret lige så vel have været: "Nej, jeg gider ikke at høre mere på det pis". Og det er sådan, jeg har det.

Jeg underviser ikke i hverken dansk eller italiensk eller noget andet, men jeg er nok lidt af en sprogspasser  :blum:

Det meste af mit arbejdsliv har jeg arbejdet inden for drikkevareindustrien, for nu at sige det pænt  :big_grin:
 
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 29, 2018, 07:29:07 am
Anklageren.

Endeligt en konkret kommentar, som faktisk trækker sagens kerne frem "kød på sagen", det siger sig selv, at man ikke bare kan få en sag i Højesteret uden der er noget helt galt når sagen har været tabt i både By og Landsretten.

Jeg rejste først mit erstatningskrav overfor tryg efter næsten 19-år, men tryg havde jo accepteret min sag som en de skulle betale erstatning til i 1986, og så er forældelsesfristen på 20-år efter loven, og det fremgår også af det brev tryg sendte til ASK D:7/12-2005, også kan 1908-loven slet ikke komme på tale.

Og det var præcist også derfor jeg selv uden juridisk hjælp fik tilladelsen til at få min sag for Højesteret, min sag var tabt i By og Landsretten efter en lov som slet ikke kunne bruges i sager af min sags karakter.

I/Overfor Højesteret skete der så bare det, at der uden min viden blev fremlagt X-antal falske breve og det at jeg havde en af verdens dårligste advokater, som ikke læste eller forstod de breve eller så at de var falske, min advokat burde have haft set, forstået de breve, og det at min sag slet ikke burde kunne komme ind under 1908-loven, hvilket også er grunden til at jeg er "lidt" efter advokaterne som sådanne, det at de tager en sag som de ikke har nogen juridisk indsigt i.

Hvis man læser afgørelsen i min sag, så fremgår det meget tydeligt at Højesteret har lagt stor vægt på 2 breve som begrundelse for deres afgørelse, begge breve er falske, tydeligt falske, det burde min advokat havde set og gjort indsigelse imod, og i torien burde juristerne i Højesteret også havde set det, og de burde havde kontaktet politiet, der er tydeligt tale om overtrædelse af straffelovens § 171 og §172, det er i bund og grund det hele min sag drejer sig om i dag.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen   
Titel: Fint velformuleret brev. FOR velformuleret. ;)
Indlæg af: Desdicardo efter Januar 29, 2018, 09:26:54 am
Jeg undrer mig over at du bliver ved med at udgive dig for Poul Jørgensen. Jeg var på soldebatten dengang han optrådte på slap line. Du er langt fra det 'billede' jeg fik af ham på det tidspunkt.

PS. Du glemte vist alle dine stavefejl. ;))
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 29, 2018, 11:31:52 am
Anklageren.h

Endeligt en konkret kommentar, som faktisk trækker sagens kerne frem "kød på sagen", det siger sig selv, at man ikke bare kan få en sag i Højesteret uden der er noget helt galt når sagen har været tabt i både By og Landsretten.

Jeg rejste først mit erstatningskrav overfor tryg efter næsten 19-år, men tryg havde jo accepteret min sag som en de skulle betale erstatning til i 1986, og så er forældelsesfristen på 20-år efter loven, og det fremgår også af det brev tryg sendte til ASK D:7/12-2005, også kan 1908-loven slet ikke komme på tale.

Og det var præcist også derfor jeg selv uden juridisk hjælp fik tilladelsen til at få min sag for Højesteret, min sag var tabt i By og Landsretten efter en lov som slet ikke kunne bruges i sager af min sags karakter.

I/Overfor Højesteret skete der så bare det, at der uden min viden blev fremlagt X-antal falske breve og det at jeg havde en af verdens dårligste advokater, som ikke læste eller forstod de breve eller så at de var falske, min advokat burde have haft set, forstået de breve, og det at min sag slet ikke burde kunne komme ind under 1908-loven, hvilket også er grunden til at jeg er "lidt" efter advokaterne som sådanne, det at de tager en sag som de ikke har nogen juridisk indsigt i.

Hvis man læser afgørelsen i min sag, så fremgår det meget tydeligt at Højesteret har lagt stor vægt på 2 breve som begrundelse for deres afgørelse, begge breve er falske, tydeligt falske, det burde min advokat havde set og gjort indsigelse imod, og i torien burde juristerne i Højesteret også havde set det, og de burde havde kontaktet politiet, der er tydeligt tale om overtrædelse af straffelovens § 171 og §172, det er i bund og grund det hele min sag drejer sig om i dag.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Du skylder læserne, at få af vide hvad 2 biler, dit pilleforbrug,hegn og nogle småting alt i alt kostede Tryg.
Dit ævl med de falsk breve, dem har vi ser og der er kun i dit hoved de er beviser.

Jeg gentager . Hvad betalte Tryg for det uheld i 1986, du skal  ikke svare på andet end det.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 29, 2018, 01:09:25 pm
"Stina"en ny terrence/en ny flixtor/en ny maris Osv......
 Følg nu loven, vi skal følge lovens ord uanset hvad, "DL" siger, den der med hånd eller ord har givet udtryk for, skal stå ved det.

I 1986 lovede tryg/baltica mig erstatningen på skrift, D:7/12-2005 skrev tryg til ASK, at de skulle betale erstatning til mig.

Man skal være meget dum eller kalde sig for "stina" for at man ikke forstår det, det at baltica i 1985/86 betalte X-antal Kr til min medicin beviser jo kun at de havde accepteret deres erstatningsansvar, de vil sgu-da ikke bare smide penge efter alle og enhver for sjov, du kan umuligt være så ubegavet et du tror det.

Poul Jørgensen 
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 29, 2018, 01:16:08 pm
"Stina"en ny terrence/en ny flixtor/en ny maris Osv......
 Følg nu loven, vi skal følge lovens ord uanset hvad, "DL" siger, den der med hånd eller ord har givet udtryk for, skal stå ved det.

I 1986 lovede tryg/baltica mig erstatningen på skrift, D:7/12-2005 skrev tryg til ASK, at de skulle betale erstatning til mig.

Man skal være meget dum eller kalde sig for "stina" for at man ikke forstår det, det at baltica i 1985/86 betalte X-antal Kr til min medicin beviser jo kun at de havde accepteret deres erstatningsansvar, de vil sgu-da ikke bare smide penge efter alle og enhver for sjov, du kan umuligt være så ubegavet et du tror det.

Poul Jørgensen


Typisk adfærd for en der lyver.
Dit udomssnak ændre ikke på du fik betalt piller , tabt arbejdsfortjeneste osv osv.

Alligevel tror dit syge sind du har krav på et par millioner mere.

Man er endnu dummere når man kalder sin profil Ole Jensen men afslutter med Poul  Jørgensen.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 29, 2018, 01:29:49 pm
Anklageren.

Endeligt en konkret kommentar, som faktisk trækker sagens kerne frem "kød på sagen", det siger sig selv, at man ikke bare kan få en sag i Højesteret uden der er noget helt galt når sagen har været tabt i både By og Landsretten.

Jeg rejste først mit erstatningskrav overfor tryg efter næsten 19-år, men tryg havde jo accepteret min sag som en de skulle betale erstatning til i 1986, og så er forældelsesfristen på 20-år efter loven, og det fremgår også af det brev tryg sendte til ASK D:7/12-2005, også kan 1908-loven slet ikke komme på tale.

Og det var præcist også derfor jeg selv uden juridisk hjælp fik tilladelsen til at få min sag for Højesteret, min sag var tabt i By og Landsretten efter en lov som slet ikke kunne bruges i sager af min sags karakter.

I/Overfor Højesteret skete der så bare det, at der uden min viden blev fremlagt X-antal falske breve og det at jeg havde en af verdens dårligste advokater, som ikke læste eller forstod de breve eller så at de var falske, min advokat burde have haft set, forstået de breve, og det at min sag slet ikke burde kunne komme ind under 1908-loven, hvilket også er grunden til at jeg er "lidt" efter advokaterne som sådanne, det at de tager en sag som de ikke har nogen juridisk indsigt i.

Hvis man læser afgørelsen i min sag, så fremgår det meget tydeligt at Højesteret har lagt stor vægt på 2 breve som begrundelse for deres afgørelse, begge breve er falske, tydeligt falske, det burde min advokat havde set og gjort indsigelse imod, og i torien burde juristerne i Højesteret også havde set det, og de burde havde kontaktet politiet, der er tydeligt tale om overtrædelse af straffelovens § 171 og §172, det er i bund og grund det hele min sag drejer sig om i dag.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Kom med noget helt konkret i disse to skrivelser det gør du tror der er begået dokumentfalsk
http://i.imgur.com/VgK0wQv.jpg

https://imgur.com/a/B0mU6

Forsøg at svar på dette uden perfide personangreb.
.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 29, 2018, 01:41:09 pm
"Stina"en ny terrence/en ny flixtor/en ny maris Osv......
 Følg nu loven, vi skal følge lovens ord uanset hvad, "DL" siger, den der med hånd eller ord har givet udtryk for, skal stå ved det.

I 1986 lovede tryg/baltica mig erstatningen på skrift, D:7/12-2005 skrev tryg til ASK, at de skulle betale erstatning til mig.

Man skal være meget dum eller kalde sig for "stina" for at man ikke forstår det, det at baltica i 1985/86 betalte X-antal Kr til min medicin beviser jo kun at de havde accepteret deres erstatningsansvar, de vil sgu-da ikke bare smide penge efter alle og enhver for sjov, du kan umuligt være så ubegavet et du tror det.

Poul Jørgensen

Du fik erstatning den gang i form af de ting jeg nævnte.
Du har skriftligt at man ikke kan se om det lille fremspring et kommet af du hoppede ind idet rør. Ellers du kørte uden sele og slog hoved i forruden.
Du fik piller erstattet biler.
En skade som den giver 26.000 kr du fik væsentlig mere.

Her er hvad Tryg skrev til ASK
https://m.imgur.com/EHKT5ni (https://m.imgur.com/EHKT5ni)

De vedgår erstatningsansvaret. Hvis ASK når frem til erstatningsberettiget skade. Men det gjorde ikke.
Du tager ting der passer dig ud af en sammenhæng.
Du forstår ikke hvad du læser
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: lyjse efter Januar 29, 2018, 01:53:06 pm
Politisk ukorrekt
Citér
Der har unægteligt været mange tosserier fra Lolland på det sidste, hvor moderator har været fraværende.


Ja, man får indtrykket af, at de er mere eller mindre tossede dernede ... jeg kommer lige i tanke om Tv udsendelsen PÅ RØVEN I NAKSKOV det er samme typer, vi oplever her på debatten !

Jeg begriber ikke, hvorfor de ikke bare sætter sig - med en øl eller flere, og får diskuteret deres problemer privat, så vi andre kan slippe for deres SPAM  :bad:

Gubbi har åbenbart opgivet, det ser ud til, han bare kører sit forum i sænk  :angry:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: måneskin efter Januar 29, 2018, 01:56:05 pm
"Stina"en ny terrence/en ny flixtor/en ny maris Osv......
 Følg nu loven, vi skal følge lovens ord uanset hvad, "DL" siger, den der med hånd eller ord har givet udtryk for, skal stå ved det.

I 1986 lovede tryg/baltica mig erstatningen på skrift, D:7/12-2005 skrev tryg til ASK, at de skulle betale erstatning til mig.

Man skal være meget dum eller kalde sig for "stina" for at man ikke forstår det, det at baltica i 1985/86 betalte X-antal Kr til min medicin beviser jo kun at de havde accepteret deres erstatningsansvar, de vil sgu-da ikke bare smide penge efter alle og enhver for sjov, du kan umuligt være så ubegavet et du tror det.

Poul Jørgensen


Typisk adfærd for en der lyver.
Dit udomssnak ændre ikke på du fik betalt piller , tabt arbejdsfortjeneste osv osv.

Alligevel tror dit syge sind du har krav på et par millioner mere.

Man er endnu dummere når man kalder sin profil Ole Jensen men afslutter med Poul  Jørgensen.
      Poul ved ikke hvad han skal kalde sig  :dash2:   Men nu skal du høre hvorfor han kalder sig det navn .     Navnet Olejensen  er en mand der skulle til Tyskland og købe hvidevarer , men nu havde han hørt så meget om ham Poul , så han ville tage chancen og køre den vej ad Krønge og besøge ham ,   det var sørme også godt han gjorde det , for hans bil gik i stykker , men heldigvis sad Poul og kæresten ude i laden kl 5 om morgen , Poul lavede bilen , og da Olejensen ville give ham lidt for det , sagde Poul nej , så kan du gøre noget for en en anden gang.    :blum:     Glad kørte Olejensen afsted , men da han sad på sit hotelværelse  havde han glemt at spørge om de skulle være venner , så han ville besøge Poul igen  :dash2: :dash2:     Det var en sjov historie at høre fra Olejensen , Poul jørgensen .  :JC_doubledown: :JC_doubledown:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 29, 2018, 01:56:11 pm
"Stena".

Tag nu og fat det, begge breve et OK, det er intet galt med de 2 breve, alt er helt efter bogen.

Der er vist bare en ting du ikke lige har forstået, begge breve har et DokumentNr: fra Højesteret, begge breve er fremlagt for Højesteret som et sendt brev til mig D:3/11-2004, både dokument 000267 og 000268, tryg fik først dokument 000268 sidst i juli 2005 fra ASK, det kan jeg dokumentere, så så er den ikke længere, men i Byretten i Glostrup D:6/2-2007 sagde trygs advokat, at han først efter sagen var berammet til Byretten havde fundet det dokument (000268), det står i retsbogen, så det kan der ikke være tvivl om.

Så forklar mig lige engang!, hvordan kan trygs advokat overfor Højesteret påstå, at han har sendt mig et brev, et som han i Byretten D:6/2-2007, sagde at han ikke havde D:3/11-2004, selv en idiot kan sgu da se det ikke kan lade sig gøre.

Men "Stina", ,,,,, måske er du præcist den idiot som tryg leder efter, alle andre der har set sagen siger det er umuligt, tryg kan umuligt havde sendt et brev som de skriver de ikke kan havde sendt, det står der jo klart og tydeligt på side 1 i samme brev, på side 1 skriver tryg klart og tydeligt at de ikke har side 2 i samme brev, og det forklarede trygs advokat i Byretten at de ikke havde.

Jeg vil meget nødigt kalde dig dum, (måske ubegavet), men ikke direkte dum, men man kan sgu-da ikke sende et brev som man ikke har før næsten 4-år efter, prøv at forholde dig til det fakt.

Poul Jørgensen

PS: det er et helvedet med alle de falske profiler du/i opretter, prøv nu at blive på en profil.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Phil efter Januar 29, 2018, 02:00:10 pm
Politisk ukorrekt
Citér
Der har unægteligt været mange tosserier fra Lolland på det sidste, hvor moderator har været fraværende.


Ja, man får indtrykket af, at de er mere eller mindre tossede dernede ... jeg kommer lige i tanke om Tv udsendelsen PÅ RØVEN I NAKSKOV det er samme typer, vi oplever her på debatten !

Jeg begriber ikke, hvorfor de ikke bare sætter sig - med en øl eller flere, og får diskuteret deres problemer privat, så vi andre kan slippe for deres SPAM  :bad:

Gubbi har åbenbart opgivet, det ser ud til, han bare kører sit forum i sænk  :angry:

Hvis han ikke kan blokere IP adressen, er den eneste måde at stoppe det på nok at man første gang skal registrere med en e-mail adresse, hvor man så får tilsendt et link man skal trykke på for at komme ind.

Det vil ikke afsløre nogens identitet, for man kan bare lave en neutral e-mail adresse til formålet, men det vil gøre det så besværligt for spammerne at skulle hele besværet igennem for så kun at nå et enkelt indlæg eller to inden de bliver bannet igen.

Til gengæld kunne det højne debatten væsentligt og få mange fornuftige debattører der kun skulle gennem besværet med registreringen een gang til at vende tilbage.

Det kunne måske også få GuBBi til at interessere sig lidt mere for den galeanstalt DD efterhånden ligner.


Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 29, 2018, 02:08:10 pm
"Stena".

Tag nu og fat det, begge breve et OK, det er intet galt med de 2 breve, alt er helt efter bogen.

Der er vist bare en ting du ikke lige har forstået, begge breve har et DokumentNr: fra Højesteret, begge breve er fremlagt for Højesteret som et sendt brev til mig D:3/11-2004, både dokument 000267 og 000268, tryg fik først dokument 000268 sidst i juli 2005 fra ASK, det kan jeg dokumentere, så så er den ikke længere, men i Byretten i Glostrup D:6/2-2007 sagde trygs advokat, at han først efter sagen var berammet til Byretten havde fundet det dokument (000268), det står i retsbogen, så det kan der ikke være tvivl om.

Så forklar mig lige engang!, hvordan kan trygs advokat overfor Højesteret påstå, at han har sendt mig et brev, et som han i Byretten D:6/2-2007, sagde at han ikke havde D:3/11-2004, selv en idiot kan sgu da se det ikke kan lade sig gøre.

Men "Stina", ,,,,, måske er du præcist den idiot som tryg leder efter, alle andre der har set sagen siger det er umuligt, tryg kan umuligt havde sendt et brev som de skriver de ikke kan havde sendt, det står der jo klart og tydeligt på side 1 i samme brev, på side 1 skriver tryg klart og tydeligt at de ikke har side 2 i samme brev, og det forklarede trygs advokat i Byretten at de ikke havde.

Jeg vil meget nødigt kalde dig dum, (måske ubegavet), men ikke direkte dum, men man kan sgu-da ikke sende et brev som man ikke har før næsten 4-år efter, prøv at forholde dig til det fakt.

Poul Jørgensen

PS: det er et helvedet med alle de falske profiler du/i opretter, prøv nu at blive på en profil.

Tryg måtte få alt der lå i din sag i Arbejdsskadestyrelsen. Dette fremgår af tilslutningsaftalen.
Men det fatter du ikke. De har fået alt der ligger fra du vil have sagen 2.2 1998.
Får du også af vide her.
https://m.imgur.com/PoqnuSD (https://m.imgur.com/PoqnuSD)

Hvis du rent faktisk havde dokumentfalsk. Så er det mange år tiden du blev rådet til at få en advokat til at stævne Tryg. Du bliver ved med at rende Politiet på døren. Hvis ikke også det er løgn. De skal kun efterforske efter beviser, men dem påstår du jo du har.
Du kan ovenikøbet selv skrive stævningen og aflever til dem. Hvis du ikke har råd til en advokat. Så hvorfor sidder du her og fylder folk med løgn når du burde gøre noget aktiv.
6 år har du haft intet et sket.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 29, 2018, 02:10:02 pm
Phil.

"GuBBI" skal havde nogle "klik"/brugere for så køre "forretningen", problemet er bare at der er 2-3-"bruger" der har 20-30-profiler som bevist ødelægger alt for andre, GuBBI skal bruge "klik", og trolden giver mange "klik", det at det så ødelægger hele debatten, det tror jeg ikke lige GuBBi kan se, trolden skræmmer jo alle andre langt væk, men det kommer nok en dag.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 29, 2018, 02:15:14 pm
Phil.

"GuBBI" skal havde nogle "klik"/brugere for så køre "forretningen", problemet er bare at der er 2-3-"bruger" der har 20-30-profiler som bevist ødelægger alt for andre, GuBBI skal bruge "klik", og trolden giver mange "klik", det at det så ødelægger hele debatten, det tror jeg ikke lige GuBBi kan se, trolden skræmmer jo alle andre langt væk, men det kommer nok en dag.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Han skal starte med at blokere dig igen. For de trusler.
Permanent betydet han ikke ville have dig her.
Selv om du er lusket ind under nyt navn.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 29, 2018, 02:16:32 pm
Ja, man får indtrykket af, at de er mere eller mindre tossede dernede ... jeg kommer lige i tanke om Tv udsendelsen PÅ RØVEN I NAKSKOV det er samme typer, vi oplever her på debatten !

Ingen tvivl om at de typer findes i ret stort antal dernede. Men jeg har nu også mødt folk fra Lolland, der virkede ganske normale. Så vi skal heller ikke skære dem alle over én kam. Heroppe i Nordjylland er der også en del skæve typer. Nogle mener jeg selv er én af dem. :ohmy: Men ellers har vi da skam både Rudi og Ammefar heroppe. :yes:


Jeg begriber ikke, hvorfor de ikke bare sætter sig - med en øl eller flere, og får diskuteret deres problemer privat, så vi andre kan slippe for deres SPAM  :bad:

I gamle dage gjorde landsbytosserne da også sådan. I dag er de rykket ind i cyberspace, så hele landet skal trækkes med dem. I gamle dage sad de bare på den lokale kro og tossede rundt.

Jeg husker da også sådanne typer fra min barndom. Der var både PJ-typen, Flixtor-typen, MariS-typen og Olsen-typen. De var ret tossede, men til tider meget sjove. Og så længe de kun tossede rundt på den lokale kro, bodega eller nede ved havnen, så var de jo ret harmløse.

MariS-typen havde vi et par hundrede meter fra mit barndomshjem. Hun var en total sladretante og fortalte man hende noget, vidste hele byen det senest en uge senere. Hun var ret intrigant og elskede sensationer og dramaer. Hun havde en butik i mange år og hun elskede at hive sladder ud af kunderne for så at fortælle det videre til de næste kunder. Hende skulle man ikke fortælle alt for mange private ting. :ohmy:

PJ-typen kom tit hos mine bedsteforældre, fordi han var deres genbo. Han mente hele tiden, at verden var imod ham og han bestilte ikke andet end at brokke sig og kværulere. Og flere gange om ugen havde han læserbreve i avisen, hvor han brokkede sig over, hvor uretfærdigt alting var. Han lever endnu og er oppe i 90´erne.

Olsen-typen husker jeg også én af. En ret lummer karl. En ældre mand, der altid pralede af, hvor meget "pels" han havde fået gennem årene. Og han var ret indiskret og kunne finde på at spørge de unge drenge i byen, om de fik sex og om de fik ordnet nogle lækre tøser. Han var en rigtigt lummer Olsen-type. :yes:

Gubbi har åbenbart opgivet, det ser ud til, han bare kører sit forum i sænk  :angry:

Det er også mit indtryk, at GuBBi har givet op. For hvorfor skulle han ellers ignorere enhver henvendelse?

Der er dog den lille mulighed, at han kan være udenlands. Så måske er han lovligt undskyldt. Det er en uge siden, han sidst var logget ind, kan jeg se.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Phil efter Januar 29, 2018, 02:24:39 pm
Phil.

"GuBBI" skal havde nogle "klik"/brugere for så køre "forretningen", problemet er bare at der er 2-3-"bruger" der har 20-30-profiler som bevist ødelægger alt for andre, GuBBI skal bruge "klik", og trolden giver mange "klik", det at det så ødelægger hele debatten, det tror jeg ikke lige GuBBi kan se, trolden skræmmer jo alle andre langt væk, men det kommer nok en dag.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Jeg kunne såmænd sagtens selv lave et sådant forum hvor man skulle registrere med e-mail og så fik tilsendt et link, det kan gøres automatisk med en database, - det er der sikkert flere andre der også kunne.

Men den eneste jeg ville tiltro at være moderator er GuBBi, - og så er vi jo lige vidt.

Jeg kan kun anbefale ham selv at udstyre sin egen debat med en database til formålet.

Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: måneskin efter Januar 29, 2018, 02:25:53 pm
Phil.

"GuBBI" skal havde nogle "klik"/brugere for så køre "forretningen", problemet er bare at der er 2-3-"bruger" der har 20-30-profiler som bevist ødelægger alt for andre, GuBBI skal bruge "klik", og trolden giver mange "klik", det at det så ødelægger hele debatten, det tror jeg ikke lige GuBBi kan se, trolden skræmmer jo alle andre langt væk, men det kommer nok en dag.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
     Du skal da ikke sidde og spille smart Poul , nu gentager jeg mig selv igen , hvorfor blev du bannet herfra , har du glemt det , det har jeg ikke , to gange trusler , og vil ødelægge en mands forretning , og opsøge manden på hans bopæl .   Så du behøver sgu ikke sidde og spille smart .  :dash2:   Du fik en permanent  banning , og hvad betyder det poul  :angry:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Klondyke Carl efter Januar 29, 2018, 02:34:21 pm
Politisk ukorrekt
Citér
Der har unægteligt været mange tosserier fra Lolland på det sidste, hvor moderator har været fraværende.


Ja, man får indtrykket af, at de er mere eller mindre tossede dernede ... jeg kommer lige i tanke om Tv udsendelsen PÅ RØVEN I NAKSKOV det er samme typer, vi oplever her på debatten !
Jeg begriber ikke, hvorfor de ikke bare sætter sig - med en øl eller flere, og får diskuteret deres problemer privat, så vi andre kan slippe for deres SPAM  :bad:

Gubbi har åbenbart opgivet, det ser ud til, han bare kører sit forum i sænk  :angry:

Hvis han ikke kan blokere IP adressen, er den eneste måde at stoppe det på nok at man første gang skal registrere med en e-mail adresse, hvor man så får tilsendt et link man skal trykke på for at komme ind.
Det vil ikke afsløre nogens identitet, for man kan bare lave en neutral e-mail adresse til formålet, men det vil gøre det så besværligt for spammerne at skulle hele besværet igennem for så kun at nå et enkelt indlæg eller to inden de bliver bannet igen.

Til gengæld kunne det højne debatten væsentligt og få mange fornuftige debattører der kun skulle gennem besværet med registreringen een gang til at vende tilbage.


Det kunne måske også få GuBBi til at interessere sig lidt mere for den galeanstalt DD efterhånden ligner.

Helt i vinkel!  :thumbsup:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: lyjse efter Januar 29, 2018, 03:16:25 pm
Politisk ukorrekt

Citér
Det er også mit indtryk, at GuBBi har givet op. For hvorfor skulle han ellers ignorere enhver henvendelse?

Der er dog den lille mulighed, at han kan være udenlands. Så måske er han lovligt undskyldt. Det er en uge siden, han sidst var logget ind, kan jeg se.

Ja - GuBBi logger ind, og skynder sig ud igen, uden at "røre en finger"  :angry:

Men Musenfryd står jo også, som administrator.....  :bee:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 29, 2018, 03:18:58 pm
Politisk ukorrekt

Citér
Det er også mit indtryk, at GuBBi har givet op. For hvorfor skulle han ellers ignorere enhver henvendelse?

Der er dog den lille mulighed, at han kan være udenlands. Så måske er han lovligt undskyldt. Det er en uge siden, han sidst var logget ind, kan jeg se.

Ja - GuBBi logger ind, og skynder sig ud igen, uden at "røre en finger"  :angry:

Men Musenfryd står jo også, som administrator.....  :bee:

Ja og det er det, som får mig til at mene, at GuBBi HAR givet op. Fordi før i tiden slettede han hurtigt indlæg, hvis han fik en anmeldelse. Nu logger han ind og så ud igen - uden at der sker noget som helst. Og det er jo ikke fordi, det ville tage mere end få minutter at banne et par brugere.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: lyjse efter Januar 29, 2018, 03:21:25 pm
Phil
Citér
Hvis han ikke kan blokere IP adressen, er den eneste måde at stoppe det på nok at man første gang skal registrere med en e-mail adresse, hvor man så får tilsendt et link man skal trykke på for at komme ind.

Sådan mener jeg også det foregik, da jeg oprettede mig herinde...i begyndelsen fik jeg nemlig besked på min mail-adr. - når nogen havde sendt en PB - det fik jeg dog "slået fra"  :smile1:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: lyjse efter Januar 29, 2018, 03:31:12 pm
Stina

Citér
Selv om du er lusket ind under nyt navn.

Og det er DU jo også !!!!

Der dukker nye spammere som dig op, hver eneste dag, og det er de samme syge personer, der kører en hetz mod en mand.

Det er JER SPAMMERE med jeres familie-billeder og jeres sygelige trang til bar røv og små tissemænd, jo værre jo bedre for jer, eller er I kun 1-2 stykker ....

Har I virkelig ikke andet at gå op i  ???

Sådan nogle tabere fra Nakskov med bar røv  :bad:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 29, 2018, 03:45:57 pm
Stina

Citér
Selv om du er lusket ind under nyt navn.

Og det er DU jo også !!!!

Der dukker nye spammere som dig op, hver eneste dag, og det er de samme syge personer, der kører en hetz mod en mand.

Det er JER SPAMMERE med jeres familie-billeder og jeres sygelige trang til bar røv og små tissemænd, jo værre jo bedre for jer, eller er I kun 1-2 stykker ....

Har I virkelig ikke andet at gå op i  ???

Sådan nogle tabere fra Nakskov med bar røv  :bad:

Jeg troede ærligt talt du var bedre begavet en PU.Det ser jeg så ikke er tilfældet.


Hvad blande i emsige idioter jer overhoved i Gubbis motiv for siden flyder.

Man skulle ellers mene her var emmer for jeg i form af hvilken vej skal wc rullen vende eller  hvad er du taknemmelig for.

Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Jørgen Rasmussen efter Januar 29, 2018, 03:53:49 pm
Lyjse har da helt ret. To minutter efter at Stina angriber Lyjse, poster Viggo så endnu en lille tissemand.

Pudsigt "sammentræf"...

(Stina og Viggo er samme person).


M.v.h. Jørgen Rasmussen
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 29, 2018, 04:02:47 pm
Lyjse har da helt ret. To minutter efter at Stina angriber Lyjse, poster Viggo så endnu en lille tissemand.

Pudsigt "sammentræf"...


M.v.h. Jørgen Rasmussen

Det "bevis" er næsten lige så holdbart som Jørgensens dokumentfalsk.
Ikke sært han forsvandt. Og dukker op som dig. Som sørme også underskriver et debatindlæg.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Jørgen Rasmussen efter Januar 29, 2018, 04:08:17 pm
Lyjse har da helt ret. To minutter efter at Stina angriber Lyjse, poster Viggo så endnu en lille tissemand.

Pudsigt "sammentræf"...


M.v.h. Jørgen Rasmussen

Det "bevis" er næsten lige så holdbart som Jørgensens dokumentfalsk.
Ikke sært han forsvandt. Og dukker op som dig. Som sørme også underskriver et debatindlæg.

Du er Viggo og det er din tissemand man ser. Den er 4 cm. lang og derfor har du intet sexliv!!!
:JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 29, 2018, 04:17:14 pm
Lyjse har da helt ret. To minutter efter at Stina angriber Lyjse, poster Viggo så endnu en lille tissemand.

Pudsigt "sammentræf"...


M.v.h. Jørgen Rasmussen

Det "bevis" er næsten lige så holdbart som Jørgensens dokumentfalsk.
Ikke sært han forsvandt. Og dukker op som dig. Som sørme også underskriver et debatindlæg.

Jeg hører ikke så mange stemmer mere men jeg har fået papilotter i håret som sådan nogle små søde papfigurer. Jeg har fuld terræn frihed!

vh David Jørgensen på 1. sal.

Den dag du fatter du faktisk hjælper bedrageren med de latterlige billeder, er meget vundet.

Han skal modsiges på det juridiske.
Titel: Sv: Ja, hvad mon GuBBi vil gøre?
Indlæg af: Klondyke Carl efter Januar 29, 2018, 04:22:02 pm

Det er også mit indtryk, at GuBBi har givet op. For hvorfor skulle han ellers ignorere enhver henvendelse?

Der er dog den lille mulighed, at han kan være udenlands. Så måske er han lovligt undskyldt. Det er en uge siden, han sidst var logget ind,
kan jeg se.


Nej, den kommende nat er det 10 døgn, siden han var logget ind. Det får mig til at tænke på - og sådan set også håbe - han er midt i nogle forhandlinger om at afhænde den bunke l ..., støj og spam, han står som administrator for lige nu. Et eventuelt salg til én, der måske har sat sig som mål at genoprette Din-debat.dk som et forum med alvorligt mente indlæg om tidens spørgsmål?
Det er mit indtryk at forummet til en vis grad har været sådan engang - flere har hentydet til brugere, de havde respekt for men som praktisk talt alle er forsvundet som resultat af især to meget skrivende personers ulidelige trang til at dominere alt og alle. Bare for at hævde sig i selvspejlende emneoprettelser. (Og så de der "afstemninger"...som ikke interesserer nogen på denne jord!!)
Jeg bifalder det Phil skrev om, at en ny måde at registrere på, skulle kunne lokke nogle af de gode debattører tilbage. Det ville da være lykkeligt, for som forummet ser ud nu ...puha! En debatside er det i hvert fald ikke.

Jeg var ganske vist ikke med, da siden var bedst, men enhver kan da via forum klikke ind på spændende emner i 2015-2016 og se, at da var der altså nogen, der kunne skrive. Der var også trolle og idioter, som bare ville afspore og stoppe debattråde, men de kunne ikke sådan overtage det hele, som tilfældet er nu, hvor de fine skribenter er skredet.
Titel: Sv: Ja, hvad mon GuBBi vil gøre?
Indlæg af: Massey efter Januar 29, 2018, 04:30:43 pm

Det er også mit indtryk, at GuBBi har givet op. For hvorfor skulle han ellers ignorere enhver henvendelse?

Der er dog den lille mulighed, at han kan være udenlands. Så måske er han lovligt undskyldt. Det er en uge siden, han sidst var logget ind,
kan jeg se.


Nej, den kommende nat er det 10 døgn, siden han var logget ind. Det får mig til at tænke på - og sådan set også håbe - han er midt i nogle forhandlinger om at afhænde den bunke l ..., støj og spam, han står som administrator for lige nu. Et eventuelt salg til én, der måske har sat sig som mål at genoprette Din-debat.dk som et forum med alvorligt mente indlæg om tidens spørgsmål?
Det er mit indtryk at forummet til en vis grad har været sådan engang - flere har hentydet til brugere, de havde respekt for men som praktisk talt alle er forsvundet som resultat af især to meget skrivende personers ulidelige trang til at dominere alt og alle. Bare for at hævde sig i selvspejlende emneoprettelser. (Og så de der "afstemninger"...som ikke interesserer nogen på denne jord!!)
Jeg bifalder det Phil skrev om, at en ny måde at registrere på, skulle kunne lokke nogle af de gode debattører tilbage. Det ville da være lykkeligt, for som forummet ser ud nu ...puha! En debatside er det i hvert fald ikke.

Jeg var ganske vist ikke med, da siden var bedst, men enhver kan da via forum klikke ind på spændende emner i 2015-2016 og se, at da var der altså nogen, der kunne skrive. Der var også trolle og idioter, som bare ville afspore og stoppe debattråde, men de kunne ikke sådan overtage det hele, som tilfældet er nu, hvor de fine skribenter er skredet.


Mon ikke han bare lade  med at forny domainet, så siden lukker ned.

Ja, det er synd Helles indlæg blev spammet ihjel, så hun fandt andre græsgange, dem er vi sikkert flere der savner.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 29, 2018, 05:46:29 pm
Phil.

Læg lige mærke til det, nye profiler kaster sig straks over mig, vi ved/jeg ved det er en og samme person, hvordan skal den person havde så meget magt over debatten, det er jo urealistisk og helt forkert, personen ødelægger jo alt omkring sig, selv "Din-debat" og hvad vil han så.

jeg håber så, af hele mit hjerte, at det indlæg skrevet af "GuBBI-kontra Christian" er et ægte indlæg, og at grunden til at vi ikke ser "GuBBi " lige nu er fordi han er på ferie, sammen med nogen der betyder mere for ham end debatten, i mine øjne er det så en losseplads han kommer hjem til, og jeg vil forstå hvis han lukker den totalt ned og sletter alt.

Redaktøren på en avis har det fulde ansvar for alt hvad der bliver skrevet i avisen, juridisk set så han GuBBi det samme ansvar, "mussefryd" var så vågen her i dag, så i teorien er hun medansvarlig i følge loven.

Der er sket så meget her på debatten de sidste 10-12-dage som ikke bare er ulovligt, men også strafbart, det kan alle se.

Hvorfor tager I ikke afstand fra det, hvorfor skal I patu give næring til "trolden", hver gang I gør det, så er I ikke bedre end selve trolden selv, jeg vil sige at I er være end trolden, trolden er en syg person, dem der svare trolden er mindst lige så syge som trolden er.

Tænk lige over det.

Poul Jørgensen 
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: måneskin efter Januar 29, 2018, 05:59:58 pm
Phil.

Læg lige mærke til det, nye profiler kaster sig straks over mig, vi ved/jeg ved det er en og samme person, hvordan skal den person havde så meget magt over debatten, det er jo urealistisk og helt forkert, personen ødelægger jo alt omkring sig, selv "Din-debat" og hvad vil han så.

jeg håber så, af hele mit hjerte, at det indlæg skrevet af "GuBBI-kontra Christian" er et ægte indlæg, og at grunden til at vi ikke ser "GuBBi " lige nu er fordi han er på ferie, sammen med nogen der betyder mere for ham end debatten, i mine øjne er det så en losseplads han kommer hjem til, og jeg vil forstå hvis han lukker den totalt ned og sletter alt.

Redaktøren på en avis har det fulde ansvar for alt hvad der bliver skrevet i avisen, juridisk set så han GuBBi det samme ansvar, "mussefryd" var så vågen her i dag, så i teorien er hun medansvarlig i følge loven.

Der er sket så meget her på debatten de sidste 10-12-dage som ikke bare er ulovligt, men også strafbart, det kan alle se.

Hvorfor tager I ikke afstand fra det, hvorfor skal I patu give næring til "trolden", hver gang I gør det, så er I ikke bedre end selve trolden selv, jeg vil sige at I er være end trolden, trolden er en syg person, dem der svare trolden er mindst lige så syge som trolden er.

Tænk lige over det.     Ved du hvad Poul jeg syntes ikke rigtigt at Tørresnoren er her inde ret meget , hvad mon det skyldes . Er det ikke også ulovligt at du skider på at du truer folk , jeg ved hvor du bor henne , skal jeg ødelægge din virksomhed ,og det blev du bannet for ,evig banning , og så sidder du her og spiller kong smart .  :dash2:

Poul Jørgensen
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Massey efter Januar 29, 2018, 06:10:59 pm
Phil.

Læg lige mærke til det, nye profiler kaster sig straks over mig, vi ved/jeg ved det er en og samme person, hvordan skal den person havde så meget magt over debatten, det er jo urealistisk og helt forkert, personen ødelægger jo alt omkring sig, selv "Din-debat" og hvad vil han så.

jeg håber så, af hele mit hjerte, at det indlæg skrevet af "GuBBI-kontra Christian" er et ægte indlæg, og at grunden til at vi ikke ser "GuBBi " lige nu er fordi han er på ferie, sammen med nogen der betyder mere for ham end debatten, i mine øjne er det så en losseplads han kommer hjem til, og jeg vil forstå hvis han lukker den totalt ned og sletter alt.

Redaktøren på en avis har det fulde ansvar for alt hvad der bliver skrevet i avisen, juridisk set så han GuBBi det samme ansvar, "mussefryd" var så vågen her i dag, så i teorien er hun medansvarlig i følge loven.

Der er sket så meget her på debatten de sidste 10-12-dage som ikke bare er ulovligt, men også strafbart, det kan alle se.

Hvorfor tager I ikke afstand fra det, hvorfor skal I patu give næring til "trolden", hver gang I gør det, så er I ikke bedre end selve trolden selv, jeg vil sige at I er være end trolden, trolden er en syg person, dem der svare trolden er mindst lige så syge som trolden er.

Tænk lige over det.     Ved du hvad Poul jeg syntes ikke rigtigt at Tørresnoren er her inde ret meget , hvad mon det skyldes . Er det ikke også ulovligt at du skider på at du truer folk , jeg ved hvor du bor henne , skal jeg ødelægge din virksomhed ,og det blev du bannet for ,evig banning , og så sidder du her og spiller kong smart .  :dash2:

Poul Jørgensen

Da han truede var det ulovlig.
At han møver sig ind igen, er trist da Gubbi burde have stoppet ham øjeblikkelig, men han har ikke en gang læst anmeldelserne af det, så den landsby tosse kan føre sig frem.

Håber det er noget som ferie der har holdt Tørresnorren væk, eller har den ækle personage vundet først omgang.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Charlie efter Januar 30, 2018, 06:58:41 pm
"Stina"en ny terrence/en ny flixtor/en ny maris Osv......
 Følg nu loven, vi skal følge lovens ord uanset hvad, "DL" siger, den der med hånd eller ord har givet udtryk for, skal stå ved det.

I 1986 lovede tryg/baltica mig erstatningen på skrift, D:7/12-2005 skrev tryg til ASK, at de skulle betale erstatning til mig.

Man skal være meget dum eller kalde sig for "stina" for at man ikke forstår det, det at baltica i 1985/86 betalte X-antal Kr til min medicin beviser jo kun at de havde accepteret deres erstatningsansvar, de vil sgu-da ikke bare smide penge efter alle og enhver for sjov, du kan umuligt være så ubegavet et du tror det.

Poul Jørgensen

Du fik erstatning den gang i form af de ting jeg nævnte.
Du har skriftligt at man ikke kan se om det lille fremspring et kommet af du hoppede ind idet rør. Ellers du kørte uden sele og slog hoved i forruden.
Du fik piller erstattet biler.
En skade som den giver 26.000 kr du fik væsentlig mere.

Her er hvad Tryg skrev til ASK
https://m.imgur.com/EHKT5ni (https://m.imgur.com/EHKT5ni)

De vedgår erstatningsansvaret. Hvis ASK når frem til erstatningsberettiget skade. Men det gjorde ikke.
Du tager ting der passer dig ud af en sammenhæng.
Du forstår ikke hvad du læser

Han har fået erstatninger fra de respektive forsikringer, samt fået en samfunds pension.
Hans problem, som jeg ser det, er, at han ikke vil anerkende erstatningernes størrelser!
Naturligvis kunne han have forsikret dig for skader, andre havde påført dig.
Det er netop en sådan forsikring, der ville have stillet ham tilfreds.
Den hedder på almindelig jævn dansk for en ulykkesforsikring.
En ulykkesforsikring ville have givet ham  en pose penge i forhold til forsikringens størrelse, og den invaliditetsgrad, han *er* blevet tilkendt.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Charlie efter Januar 30, 2018, 07:17:04 pm
"Stina"en ny terrence/en ny flixtor/en ny maris Osv......
 Følg nu loven, vi skal følge lovens ord uanset hvad, "DL" siger, den der med hånd eller ord har givet udtryk for, skal stå ved det.

I 1986 lovede tryg/baltica mig erstatningen på skrift, D:7/12-2005 skrev tryg til ASK, at de skulle betale erstatning til mig.

Man skal være meget dum eller kalde sig for "stina" for at man ikke forstår det, det at baltica i 1985/86 betalte X-antal Kr til min medicin beviser jo kun at de havde accepteret deres erstatningsansvar, de vil sgu-da ikke bare smide penge efter alle og enhver for sjov, du kan umuligt være så ubegavet et du tror det.

Poul Jørgensen


Typisk adfærd for en der lyver.
Dit udomssnak ændre ikke på du fik betalt piller , tabt arbejdsfortjeneste osv osv.

Alligevel tror dit syge sind du har krav på et par millioner mere.

Man er endnu dummere når man kalder sin profil Ole Jensen men afslutter med Poul  Jørgensen.

Har du set beregningerne på den lovpligtige erstatning han fik dengang?
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 30, 2018, 07:23:47 pm
"Stina"en ny terrence/en ny flixtor/en ny maris Osv......
 Følg nu loven, vi skal følge lovens ord uanset hvad, "DL" siger, den der med hånd eller ord har givet udtryk for, skal stå ved det.

I 1986 lovede tryg/baltica mig erstatningen på skrift, D:7/12-2005 skrev tryg til ASK, at de skulle betale erstatning til mig.

Man skal være meget dum eller kalde sig for "stina" for at man ikke forstår det, det at baltica i 1985/86 betalte X-antal Kr til min medicin beviser jo kun at de havde accepteret deres erstatningsansvar, de vil sgu-da ikke bare smide penge efter alle og enhver for sjov, du kan umuligt være så ubegavet et du tror det.

Poul Jørgensen


Typisk adfærd for en der lyver.
Dit udomssnak ændre ikke på du fik betalt piller , tabt arbejdsfortjeneste osv osv.

Alligevel tror dit syge sind du har krav på et par millioner mere.

Man er endnu dummere når man kalder sin profil Ole Jensen men afslutter med Poul  Jørgensen.

Har du set beregningerne på den lovpligtige erstatning han fik dengang?

Nej, den er en stats hemmelighed.
Men den vil utvivlsom kaste et helt andet lys over sagen, end kun hans version.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Jørgen Rasmussen efter Januar 30, 2018, 07:37:39 pm
Det er sygt, at du sidder og snakker med dig selv, skizofrene menneske.

Hvad med om du gik ud i den friske luft og talte med din gode nabo, Poul Jørgensen, i stedet?


Med venlig hilsen

Jørgen Rasmussen, overlærer
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Charlie efter Januar 30, 2018, 08:10:36 pm
"Stina"en ny terrence/en ny flixtor/en ny maris Osv......
 Følg nu loven, vi skal følge lovens ord uanset hvad, "DL" siger, den der med hånd eller ord har givet udtryk for, skal stå ved det.

I 1986 lovede tryg/baltica mig erstatningen på skrift, D:7/12-2005 skrev tryg til ASK, at de skulle betale erstatning til mig.

Man skal være meget dum eller kalde sig for "stina" for at man ikke forstår det, det at baltica i 1985/86 betalte X-antal Kr til min medicin beviser jo kun at de havde accepteret deres erstatningsansvar, de vil sgu-da ikke bare smide penge efter alle og enhver for sjov, du kan umuligt være så ubegavet et du tror det.

Poul Jørgensen


Typisk adfærd for en der lyver.
Dit udomssnak ændre ikke på du fik betalt piller , tabt arbejdsfortjeneste osv osv.

Alligevel tror dit syge sind du har krav på et par millioner mere.

Man er endnu dummere når man kalder sin profil Ole Jensen men afslutter med Poul  Jørgensen.

Har du set beregningerne på den lovpligtige erstatning han fik dengang?

Nej, den er en stats hemmelighed.
Men den vil utvivlsom kaste et helt andet lys over sagen, end kun hans version.

Denne dom er ret interessant, har du læst den?
http://www.hoejesteret.dk/hoejesteret/nyheder/Afgorelser/Pages/Erstatningforerhvervsevnetab4.aspx
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 07:08:45 am
Stop nu lige engang.

Jeg har IKKE fået nogen erstatning for trafikulykken, Baltica/tryg betalte mine piller i ½-år og tabt arb-fortjeneste/svie og smerte i 101-dage, det har intet med en erstatning at gøre, det eneste det beviser er at tryg erkendte deres erstatningsansvar.

Hvilket Baltica klart og tydeligt skrev til mig i juli- 1986, de skrev at jeg var indtrådt i selskabet som den sikrets part i selskabet, også kan ens erstatningskrav ikke forældes Jf forsikringsaftaleloven.

Hvilket tydeligt fremgik af det brev tryg D:7/12-2005 skrev til ASK, tryg gav udtryk for at de godt var klar over at de skulle betale erstatning til mig efter erstatningsansvarsloven, vel vidne at der var tale om en ældre sag, der havde kørt meget længe for mig.

Det må da også virke lidt underligt for nogen, at tryg kontaktede og betalte ASK for at få fastsat min erstatnings størrelse, og det først var da tryg opdagede hvor meget de skulle betale, at tryg begyndte med at min sag muligvis kunne være forældet, hvis sagen muligvis kunne have haft været forældet, så ville det mest fornuftige da havde været at have haft fået det fastsat inden de lovede mig erstatningen, alt andet ville være for dumt.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Titel: Muslimerne er og bliver uønsket - trods Jeres idioti
Indlæg af: 12:30 efter Januar 31, 2018, 07:40:40 am
Stop nu lige engang.

Jeg har IKKE fået nogen erstatning for trafikulykken, Baltica/tryg betalte mine piller i ½-år og tabt arb-fortjeneste/svie og smerte i 101-dage, det har intet med en erstatning at gøre, det eneste det beviser er at tryg erkendte deres erstatningsansvar.

Hvilket Baltica klart og tydeligt skrev til mig i juli- 1986, de skrev at jeg var indtrådt i selskabet som den sikrets part i selskabet, også kan ens erstatningskrav ikke forældes Jf forsikringsaftaleloven.

Hvilket tydeligt fremgik af det brev tryg D:7/12-2005 skrev til ASK, tryg gav udtryk for at de godt var klar over at de skulle betale erstatning til mig efter erstatningsansvarsloven, vel vidne at der var tale om en ældre sag, der havde kørt meget længe for mig.

Det må da også virke lidt underligt for nogen, at tryg kontaktede og betalte ASK for at få fastsat min erstatnings størrelse, og det først var da tryg opdagede hvor meget de skulle betale, at tryg begyndte med at min sag muligvis kunne være forældet, hvis sagen muligvis kunne have haft været forældet, så ville det mest fornuftige da havde været at have haft fået det fastsat inden de lovede mig erstatningen, alt andet ville være for dumt.

Venlig Hilsen Poul JørgensenGAAAAAAAAAB!

Get a life!

 :dash2:
Titel: Sv: Muslimerne er og bliver uønsket - trods Jeres idioti
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 31, 2018, 10:39:58 am
GAAAAAAAAAB!

Get a life!

 :dash2:

Andefar i Andeby spiser Andesteg mens han vugger på sin buttplug oppe i Anderumpen....

(er det ikke sådan du plejer at skrive 12.30? :blum:)

Og det er da mindst lige så meget trolleri som PJ...
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 31, 2018, 10:57:16 am
Tryg betalte hvad en ansvarsforsikring normalt dækker.
Havde du selv tegnet en ulykkesforsikring havde du fået en bedre dækning, forudsat du havde en skade af det uheld, hvilket dine papirer ikke tyder på.
Du kan lægge opgørelsen ind her, så man se hvad der Fakta. Dine udlægninger er ikke pålidelige.


Der er intet underligt i Tryg inddrager  Arbejdsskadestyrelsen
Det er almindelig procedurer.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Kjell efter Januar 31, 2018, 11:48:27 am
alt for meget derfor bliver dindebat.dk lukket ned om lidt
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 02:08:52 pm
Stina.

Færdselslovens § 101.
§ 101 Den, der er ansvarlig for et motordrevet køretøj, skal erstatte skader, som køretøjet volder ved færdselsuheld eller ved eksplosion eller brand, der hidrører fra brændstof- anlæg i køretøjet.

Erstatningsansvarsloven.
 Kapitel 1

Erstatning og godtgørelse for personskade og tab af forsørger

Personskade

§ 1. Den, der er erstatningsansvarlig for personskade, skal betale erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, helbredelsesudgifter og andet tab som følge af skaden samt en godtgørelse for svie og smerte.

Stk. 2. Har skaden fået varige følger, skal der tillige betales godtgørelse for varigt mén samt erstatning for tab eller forringelse af
erhvervsevne.

 Forelæggelse for Arbejdsskadestyrelsen

§ 10. Såvel skadelidte som skadevolder kan indhente en udtalelse om spørgsmålet om fastsættelsen af méngraden og erhvervsevnetabet fra Arbejdsskadestyrelsen. Udtalelsen skal så vidt muligt afgives inden 1 år og senest 2 år efter fremsættelsen af anmodningen om en udtalelse. Hvis den erhvervsmæssige situation ikke er afklaret, kan Arbejdsskadestyrelsen, når der foreligger særlige omstændigheder, afgive en midlertidig udtalelse. I så fald skal det af udtalelsen fremgå, at den er midlertidig.

 Genoptagelse

§ 11. En afsluttet sag om godtgørelse eller erstatning kan på skadelidtes begæring genoptages, hvis sagens faktiske omstændigheder ændrer sig væsentligt i forhold til dem, der blev lagt til grund ved sagens afslutning. Vurderingen af, om genoptagelse kan ske, skal foretages for hver enkelt erstatningspost for sig, jf. dog stk. 2 og 3.

D:2/2-1998 forelagde jeg sagen for ASK, (arbejdsskadestyrelsen) efter erstatningsansvarslovens § 10, helt efter loven, tryg var bekendt med skaden helt tilbage i 1985/6, da de der betalte for svie og smerte og udgifter til medicin, i 1986 indtrådte jeg som den sikrets part i selskabet, i følge skrivelse à juli 1986 fra tryg/baltica, også kan en erstatningssag ikke forældes.

D:1/3-2007 blev mine skader efter trafikulykken fastsat til et EET på 25% og et meen på 5% igennem ASK betalt af tryg, et EET på 25% udløser en løbende erstatning på 6.138-Kr om måneden indtil erstatningen er fuldt udbetalt, men nationalbanksrenten plus 7%.

Hvis du stadigt mener noget andet, så henvis til en lov som modbeviser det jeg har fremlagt, hvad du eller jeg mener er totalt lige meget, dette er hvad loven siger.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen   Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 31, 2018, 02:38:45 pm
Stina.

Færdselslovens § 101.
§ 101 Den, der er ansvarlig for et motordrevet køretøj, skal erstatte skader, som køretøjet volder ved færdselsuheld eller ved eksplosion eller brand, der hidrører fra brændstof- anlæg i køretøjet.

Erstatningsansvarsloven.
 Kapitel 1

Erstatning og godtgørelse for personskade og tab af forsørger

Personskade

§ 1. Den, der er erstatningsansvarlig for personskade, skal betale erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, helbredelsesudgifter og andet tab som følge af skaden samt en godtgørelse for svie og smerte.

Stk. 2. Har skaden fået varige følger, skal der tillige betales godtgørelse for varigt mén samt erstatning for tab eller forringelse af
erhvervsevne.

 Forelæggelse for Arbejdsskadestyrelsen

§ 10. Såvel skadelidte som skadevolder kan indhente en udtalelse om spørgsmålet om fastsættelsen af méngraden og erhvervsevnetabet fra Arbejdsskadestyrelsen. Udtalelsen skal så vidt muligt afgives inden 1 år og senest 2 år efter fremsættelsen af anmodningen om en udtalelse. Hvis den erhvervsmæssige situation ikke er afklaret, kan Arbejdsskadestyrelsen, når der foreligger særlige omstændigheder, afgive en midlertidig udtalelse. I så fald skal det af udtalelsen fremgå, at den er midlertidig.

 Genoptagelse

§ 11. En afsluttet sag om godtgørelse eller erstatning kan på skadelidtes begæring genoptages, hvis sagens faktiske omstændigheder ændrer sig væsentligt i forhold til dem, der blev lagt til grund ved sagens afslutning. Vurderingen af, om genoptagelse kan ske, skal foretages for hver enkelt erstatningspost for sig, jf. dog stk. 2 og 3.

D:2/2-1998 forelagde jeg sagen for ASK, (arbejdsskadestyrelsen) efter erstatningsansvarslovens § 10, helt efter loven, tryg var bekendt med skaden helt tilbage i 1985/6, da de der betalte for svie og smerte og udgifter til medicin, i 1986 indtrådte jeg som den sikrets part i selskabet, i følge skrivelse à juli 1986 fra tryg/baltica, også kan en erstatningssag ikke forældes.

D:1/3-2007 blev mine skader efter trafikulykken fastsat til et EET på 25% og et meen på 5% igennem ASK betalt af tryg, et EET på 25% udløser en løbende erstatning på 6.138-Kr om måneden indtil erstatningen er fuldt udbetalt, men nationalbanksrenten plus 7%.

Hvis du stadigt mener noget andet, så henvis til en lov som modbeviser det jeg har fremlagt, hvad du eller jeg mener er totalt lige meget, dette er hvad loven siger.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Tryg betalte biler, hegn, brille . Du fik for tabt arbejdsfortjeneste. Og svie og smerte i form af dem midlertidige erstatning Tryg betalte til 26/11 1991

Du har i forskellig helbredsundersøgelse ikke haft skade der kan relateres til dit færdselsuheld. Ellers kunne du have fået lidt flere penge.

Ansvarsforsikringen kun midlertidige udbetalinger, hvilket du fik.

Før at gå løbende udbetalinger tegner man en ulykkesforsikring, så løbende udbetalinger som du beskriver.
Som jeg forstår dig havde du ingen, men vil have modpartens forsikring til dette.

Arbejdsskadestyrelsen afviste din sag som arbejdsskade. Det kunne også have givet dig lidt penge, forudsat du kunne fremvise andre skader en den du gik erstatning for med røret.
Ingen forsikring udbetaler penge 2 gang for 1 skade.
De påpeger også at du ikke har skader der kan relateres til trafikuheld.

Der står 15, ikke 25 som du postulere.


Din sag er forlængst afsluttet, havde speciel læger kunne finde yderligere skade, derfor fik du ikke flere penge.

Glem den sag du spilder  tid på noget du aldrig vil få medhold i.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 03:08:38 pm
Stina.
Tryg betalte ASK 5.000-Kr D:7/12-2005 for at fastsætte mit EET og meen som følge af trafikulykken D:23/10-1985, D:1/3-2007 kom afgørelsen fra ASK, et EET på 25% og et meen på 5%, det har flere lagt ud her offentligt, så det kan ikke debatteres.

De 15% du henviser til er nok mit EET for ulykken da jeg fik 750-Kg i hovedet D:13/8-1985, men det er en helt anden sag som intet har med trafikulykken at gøre, den har tryg betalt erstatning for, så slut med den sag.

D:1/3-2007 kom afgørelsen fra ASK i sagen om trafikulykken, et EET på 25% og et meen på 5%, så havde tryg præcist 14-dage til at betale efter loven, som jeg også blev lovet D:5/3-2007 af sagsbehandleren hos tryg, alt efter "bogen".

D:18/4-2007 påstår tryg de skulle havde sendt et brev til mig, brevet afslutter med, at de er meget uenige med ASKs afgørelse, men de er villige til at indgå et forlig, men så skal min advokat kontakte tryg inden 3-måneder, det brev har jeg.

Så er det hvad siger LOVEN om det?, tryg viste jo helt tilbage i 1986 at der var en uafsluttet sag.
----------------------------------------
§ 96. Når selskabet er vidende om en indtruffen forsikringsbegivenhed, kan det ikke gennem forhandlinger med den sikrede bevirke, at den skadelidtes ret ifølge § 95 derved indskrænkes eller forspildes.
---------------------------------------------
§ 95. Når den sikredes erstatningspligt over for den skadelidte er fastslået og erstatningens størrelse bestemt, indtræder den skadelidte i den sikredes ret imod selskabet, for så vidt han ikke er fyldestgjort.
---------------------------------------------
 Og så er den bare ikke 1-meter længere, Vedr trygs erstatningsansvar.

Så skriver du speciallæger?, ja tak, det har jeg, en siger mit EET er nedsat med OVER 75% som følge af de 2 ulykker i 1985, ASK er så kommet frem til et samlet EET på 40%, så jeg syntes at tryg skal være meget glade for ASKs afgørelse.

Poul Jørgensen


Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 31, 2018, 03:21:40 pm
alt for meget derfor bliver dindebat.dk lukket ned om lidt

Det lyder som en god idé.

Synes trolls har alt for frit spil herinde og når GuBBi bevidst ikke har skredet ind i 14 dage, tyder det meget på, at han har bestemt at lukke biksen, for i modsat fald tvivler jeg på, at han ville have ignoreret henvendelser, som han jo har gjort de par gange, han var online for 10-12 dage siden.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 31, 2018, 03:30:44 pm
Stina.
Tryg betalte ASK 5.000-Kr D:7/12-2005 for at fastsætte mit EET og meen som følge af trafikulykken D:23/10-1985, D:1/3-2007 kom afgørelsen fra ASK, et EET på 25% og et meen på 5%, det har flere lagt ud her offentligt, så det kan ikke debatteres.

De 15% du henviser til er nok mit EET for ulykken da jeg fik 750-Kg i hovedet D:13/8-1985, men det er en helt anden sag som intet har med trafikulykken at gøre, den har tryg betalt erstatning for, så slut med den sag.

D:1/3-2007 kom afgørelsen fra ASK i sagen om trafikulykken, et EET på 25% og et meen på 5%, så havde tryg præcist 14-dage til at betale efter loven, som jeg også blev lovet D:5/3-2007 af sagsbehandleren hos tryg, alt efter "bogen".

D:18/4-2007 påstår tryg de skulle havde sendt et brev til mig, brevet afslutter med, at de er meget uenige med ASKs afgørelse, men de er villige til at indgå et forlig, men så skal min advokat kontakte tryg inden 3-måneder, det brev har jeg.

Så er det hvad siger LOVEN om det?, tryg viste jo helt tilbage i 1986 at der var en uafsluttet sag.
----------------------------------------
§ 96. Når selskabet er vidende om en indtruffen forsikringsbegivenhed, kan det ikke gennem forhandlinger med den sikrede bevirke, at den skadelidtes ret ifølge § 95 derved indskrænkes eller forspildes.
---------------------------------------------
§ 95. Når den sikredes erstatningspligt over for den skadelidte er fastslået og erstatningens størrelse bestemt, indtræder den skadelidte i den sikredes ret imod selskabet, for så vidt han ikke er fyldestgjort.
---------------------------------------------
 Og så er den bare ikke 1-meter længere, Vedr trygs erstatningsansvar.

Så skriver du speciallæger?, ja tak, det har jeg, en siger mit EET er nedsat med OVER 75% som følge af de 2 ulykker i 1985, ASK er så kommet frem til et samlet EET på 40%, så jeg syntes at tryg skal være meget glade for ASKs afgørelse.

Poul Jørgensen

Ja,det var det.

Men det ændre ikke du fik hvad loven foreskriver dengang.

Havdecdu skulle have løbende kompensation for erhvervsevnetab skulle have tegnet en ulykkesforsikring.
Og Du ikke siden har kunne fremvise nogen skade der kan relateres og berettige til mere erstatning.
 Selvfølgelig skal Tryg betale for vurderingen Arbejdsskadestyrelsen eksperter.

Sådan er kommandovejen.

Tryg gør dig opmærksom på sagen er afsluttet for deres vedkommende. Men er parat til genoptagelse hvis du har skader du ikke har fået erstatning for.

Du har fået hvad der tilkommer dig, længere er den ikke.
Uanset hvad du finder af paragraffer til at lægge røgstør for sandheden.

Det dokument med det erhvervsevnetab vil være yderst interessant at se.

Du vil gerne have os til at tage stilling til din sag, så scan du dokumentet, selvfølgelig uden personlige oplysninger ud  her.
.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Carlo efter Januar 31, 2018, 03:32:38 pm
8Synes trolls har alt for frit spil herinde og når GuBBi bevidst ikke har skredet ind i 14 dage, tyder det meget på, at han har bestemt at lukke biksen, for i modsat fald tvivler jeg på, at han ville have ignoreret henvendelser, som han jo har gjort de par gange, han var online for 10-12 dage siden.

Så du snager i Gubbis gøren og laden?

Henvendelser fra dig, sletter han ulæst.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 31, 2018, 03:34:51 pm
8Synes trolls har alt for frit spil herinde og når GuBBi bevidst ikke har skredet ind i 14 dage, tyder det meget på, at han har bestemt at lukke biksen, for i modsat fald tvivler jeg på, at han ville have ignoreret henvendelser, som han jo har gjort de par gange, han var online for 10-12 dage siden.

Så du snager i Gubbis gøren og laden?

Henvendelser fra dig, sletter han ulæst.

Du bliver da dummere og dummere at høre på...

Føler du dig egentlig truffet, siden du forsvarer trolls og er misfornøjet over, når jeg henvender mig til GuBBi over trolls?

P.S.: Det er ikke bare mig, han ikke har besvaret de sidste par uger. Men alle.

Og han plejer nok at være flink til at svare pænt - ikke altid, men de fleste gange.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: måneskin efter Januar 31, 2018, 03:57:29 pm
Stina.
Tryg betalte ASK 5.000-Kr D:7/12-2005 for at fastsætte mit EET og meen som følge af trafikulykken D:23/10-1985, D:1/3-2007 kom afgørelsen fra ASK, et EET på 25% og et meen på 5%, det har flere lagt ud her offentligt, så det kan ikke debatteres.

De 15% du henviser til er nok mit EET for ulykken da jeg fik 750-Kg i hovedet D:13/8-1985, men det er en helt anden sag som intet har med trafikulykken at gøre, den har tryg betalt erstatning for, så slut med den sag.

D:1/3-2007 kom afgørelsen fra ASK i sagen om trafikulykken, et EET på 25% og et meen på 5%, så havde tryg præcist 14-dage til at betale efter loven, som jeg også blev lovet D:5/3-2007 af sagsbehandleren hos tryg, alt efter "bogen".

D:18/4-2007 påstår tryg de skulle havde sendt et brev til mig, brevet afslutter med, at de er meget uenige med ASKs afgørelse, men de er villige til at indgå et forlig, men så skal min advokat kontakte tryg inden 3-måneder, det brev har jeg.

Så er det hvad siger LOVEN om det?, tryg viste jo helt tilbage i 1986 at der var en uafsluttet sag.
----------------------------------------
§ 96. Når selskabet er vidende om en indtruffen forsikringsbegivenhed, kan det ikke gennem forhandlinger med den sikrede bevirke, at den skadelidtes ret ifølge § 95 derved indskrænkes eller forspildes.
---------------------------------------------
§ 95. Når den sikredes erstatningspligt over for den skadelidte er fastslået og erstatningens størrelse bestemt, indtræder den skadelidte i den sikredes ret imod selskabet, for så vidt han ikke er fyldestgjort.
---------------------------------------------
 Og så er den bare ikke 1-meter længere, Vedr trygs erstatningsansvar.

Så skriver du speciallæger?, ja tak, det har jeg, en siger mit EET er nedsat med OVER 75% som følge af de 2 ulykker i 1985, ASK er så kommet frem til et samlet EET på 40%, så jeg syntes at tryg skal være meget glade for ASKs afgørelse.

Poul Jørgensen
         Hvorfor skulle Tryg dog være meget glade , åh jo fordi de ikke betaler en krone mere til dig , så jo du har ret Tryg skal være glade.  :blum:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 04:03:22 pm
Stina.

Jeg fik ikke min erstatning, tryg lovede mig den helt tilbage i 1986 efter lov om erstatningsansvar, de forlangte bare jeg skulle kunne bevise det, derfor blev brevet (dokument 000268) sendt til ASK D:2/2-1998 fra min læge til ASK, alt efter loven.

Hvis du vil kommentere sagen mere, så må du henvise til en/nogle love der giver dig medhold, ellers er du "tom-snak" og det gider jeg ikke mere.

Poul Jørgensen

Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 04:05:04 pm
Måneskid.

Tryg har overtrådt loven, og det syntes du er sjovt, næste gang er det dig de tager røven på, skal jeg så være glad, du er godt-nok bare for dum at høre på.

Poul Jørgensen
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 04:09:24 pm
Måneskid.
Et spørgsmål, som du godt må svare på.

Er det OK, at true med at ville skyde mig.
Er det OK, at true med at ville køre mig ned.
Er det Ok, at true med at ville brænde en lade ned hos mig.
Er det OK, at udgive sig for at være en anden for på ulovligs at få oplysninger om mig.
Er det OK, at lave personforfølgelse.
Er det OK, at udstille ens søn på nettet.
Er det OK, at havde truet med at kontakte ens søns arbejde og udstille ham på hans arbejde.

Måneskid!, der er kun 2 svarmuligheder på de spørgsmål, et ja, eller et nej, i teorien ret simpelt, selv du må kunne svare.
Poul.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: måneskin efter Januar 31, 2018, 04:11:56 pm
Tryg har ikke overtrådt loven , de fik medhold og du tabte ,   hvis jeg fik bøvl med et forsikringsselskab , ville jeg da slet ikke sidde og tude på en debatside , og du er godt nok dum at høre på , en 30 år gammel tabt sag , du får jo aldrig medhold , Tryg løb med sejren og du tabte , sådan går det sommetider . 
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 31, 2018, 04:12:11 pm
Måneskid.
Et spørgsmål, som du godt må svare på.

Er det OK, at true med at ville skyde mig.
Er det OK, at true med at ville køre mig ned.
Er det Ok, at true med at ville brænde en lade ned hos mig.
Er det OK, at udgive sig for at være en anden for på ulovligs at få oplysninger om mig.
Er det OK, at lave personforfølgelse.
Er det OK, at udstille ens søn på nettet.
Er det OK, at havde truet med at kontakte ens søns arbejde og udstille ham på hans arbejde.

Måneskid!, der er kun 2 svarmuligheder på de spørgsmål, et ja, eller et nej, i teorien ret simpelt, selv du må kunne svare.
Poul.

Jeg svarer nej til dem alle, fordi jeg gerne vil tage offentligt afstand fra den slags personforfølgelse.

Forudsat, at den HAR fundet sted - hvad kun du jo ved. :yes:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: måneskin efter Januar 31, 2018, 04:18:59 pm
Måneskid.
Et spørgsmål, som du godt må svare på.

Er det OK, at true med at ville skyde mig.
Er det OK, at true med at ville køre mig ned.
Er det Ok, at true med at ville brænde en lade ned hos mig.
Er det OK, at udgive sig for at være en anden for på ulovligs at få oplysninger om mig.
Er det OK, at lave personforfølgelse.
Er det OK, at udstille ens søn på nettet.
Er det OK, at havde truet med at kontakte ens søns arbejde og udstille ham på hans arbejde.

Måneskid!, der er kun 2 svarmuligheder på de spørgsmål, et ja, eller et nej, i teorien ret simpelt, selv du må kunne svare.
Poul.
   Gå til de rette myndigheder og få hjælp , herinde er der da ikke nogen der kan hjælpe dig , og så stop dog dit hyleri .  Er det ok at opsøge Tøresnoren privat , og true med at udstille hans firma .          Du vil ikke svare mig hvad en permanent banning betyder.  :dash2:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 04:22:33 pm
Måneskid.
Et spørgsmål, som du godt må svare på.

Er det OK, at true med at ville skyde mig.
Er det OK, at true med at ville køre mig ned.
Er det Ok, at true med at ville brænde en lade ned hos mig.
Er det OK, at udgive sig for at være en anden for på ulovligs at få oplysninger om mig.
Er det OK, at lave personforfølgelse.
Er det OK, at udstille ens søn på nettet.
Er det OK, at havde truet med at kontakte ens søns arbejde og udstille ham på hans arbejde.

Måneskid!, der er kun 2 svarmuligheder på de spørgsmål, et ja, eller et nej, i teorien ret simpelt, selv du må kunne svare.
Poul.

Måneskid for en i helvedet, jeg har ALDRIG opsøgt nogen fra nogen debatforummer privat, ALDRIG, dem der har kommet det på ærmet af dig er overtrolden af dem alle.

Men svar lige på spørgsmålet, det er kun 2 muligheder, så selv du må kunne finde ud af at svare, JA eller NEJ.

Poul Jørgensen
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: politisk ukorrekt efter Januar 31, 2018, 04:24:19 pm
Måneskid.
Et spørgsmål, som du godt må svare på.

Er det OK, at true med at ville skyde mig.
Er det OK, at true med at ville køre mig ned.
Er det Ok, at true med at ville brænde en lade ned hos mig.
Er det OK, at udgive sig for at være en anden for på ulovligs at få oplysninger om mig.
Er det OK, at lave personforfølgelse.
Er det OK, at udstille ens søn på nettet.
Er det OK, at havde truet med at kontakte ens søns arbejde og udstille ham på hans arbejde.

Måneskid!, der er kun 2 svarmuligheder på de spørgsmål, et ja, eller et nej, i teorien ret simpelt, selv du må kunne svare.
Poul.

Måneskid for en i helvedet, jeg har ALDRIG opsøgt nogen fra nogen debatforummer privat, ALDRIG, dem der har kommet det på ærmet af dig er overtrolden af dem alle.

Men svar lige på spørgsmålet, det er kun 2 muligheder, så selv du må kunne finde ud af at svare, JA eller NEJ.

Poul Jørgensen

Jeg synes også, at det ville klæde Måneskin, hvis han ville tage offentligt afstand til de ting, du har været udsat for.

Han har jo ikke noget problem med at være solidarisk med Tørresnoren, når denne muligvis er blevet truet og stalket. Men så er det da også rimeligt, at han tager afstand fra, hvis DU har været udsat for det samme.

 :yes:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 04:27:01 pm
Hvorfor skal alle indlæg jeg svare på, uanset hvad jeg svare, hvorfor skal det så drejes så det kommer til at handle om min sag imod tryg, samme person svare mig hver eneste gang,(under forskellige profil-navne.), og så kommer det til at handle om min sag.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 31, 2018, 04:28:49 pm
Stina.

Jeg fik ikke min erstatning, tryg lovede mig den helt tilbage i 1986 efter lov om erstatningsansvar, de forlangte bare jeg skulle kunne bevise det, derfor blev brevet (dokument 000268) sendt til ASK D:2/2-1998 fra min læge til ASK, alt efter loven.

Hvis du vil kommentere sagen mere, så må du henvise til en/nogle love der giver dig medhold, ellers er du "tom-snak" og det gider jeg ikke mere.

Poul Jørgensen

Læg de  opgørelser du fik i forbindelse med trafikuheld, så folk kan se du fik en midlertidig erstatning til 1991.
Der er aldrig påvist varig men i den sag, det behøver jeg ikke finde live for. Din sag er afvist af Arbejdsskadestyrelsen og naturstyrelsen.

Du har ret i dette er spild af tid, så med mindre du lægger opgørelsen ud, så spilder vi tiden på uvedkomne dato og andet udenomssnak.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 04:30:11 pm
Politisk Ukorrekt.

"Måneskin" er af hun-køn, så meget ved jeg, vi var engang "venner" på SOLèn, indtil hun trådte frem med hvem hun virkeligt var.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: måneskin efter Januar 31, 2018, 04:30:53 pm
Lad nu være med at spile offer , hvis dine fortællinger er sande , er det meget mærkeligt 1448 ikke er skredet ind for længst , men svar mig på hvorfor du søger sympati herinde , hvad vil du have folkene herinde skal gøre.   Poul Ole hvad betyder en permanent banning ,kom nu alle ved det bare ikke dig .   
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 04:34:29 pm
STINA.

Jeg vil helt ærligt skide på hvad du mener, personligt om min sag, henvis til bare en eneste lov der giver tryg medhold, en lov som jeg ikke kan afvise.

"Terrence" har flere gange lagt ASK`s afgørelse ud her på Din-debat, og du er "gammel" nok til at kunne huske den, med mindre du bare vil spille dum, hvilket jeg tror lige nu, du er jo stadigt en af de falske profiler der kun er oprettet for at jagte mig fra, såååååååå :( .

Poul Jørgensen
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 04:34:47 pm
Måneskid.
Et spørgsmål, som du godt må svare på.

Er det OK, at true med at ville skyde mig.
Er det OK, at true med at ville køre mig ned.
Er det Ok, at true med at ville brænde en lade ned hos mig.
Er det OK, at udgive sig for at være en anden for på ulovligs at få oplysninger om mig.
Er det OK, at lave personforfølgelse.
Er det OK, at udstille ens søn på nettet.
Er det OK, at havde truet med at kontakte ens søns arbejde og udstille ham på hans arbejde.

Måneskid!, der er kun 2 svarmuligheder på de spørgsmål, et ja, eller et nej, i teorien ret simpelt, selv du må kunne svare.
Poul.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: måneskin efter Januar 31, 2018, 04:36:43 pm
Politisk Ukorrekt.

"Måneskin" er af hun-køn, så meget ved jeg, vi var engang "venner" på SOLèn, indtil hun trådte frem med hvem hun virkeligt var.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
      Nu lyver du igen , hvorfor skulle jeg dog være venner med dig , jeg kan ikke lide folk der er løgnagtig , og altid skal have medlidenhed  uanset hvad , du har skabt dig på snart alle debatter , få dog hjælp til alle dine tvangstanker , i stedet for at søge sympati herinde  :bad:   
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 31, 2018, 04:45:57 pm
STINA.

Jeg vil helt ærligt skide på hvad du mener, personligt om min sag, henvis til bare en eneste lov der giver tryg medhold, en lov som jeg ikke kan afvise.

"Terrence" har flere gange lagt ASK`s afgørelse ud her på Din-debat, og du er "gammel" nok til at kunne huske den, med mindre du bare vil spille dum, hvilket jeg tror lige nu, du er jo stadigt en af de falske profiler der kun er oprettet for at jagte mig fra, såååååååå :( .

Poul Jørgensen

Dit trafik uheld er behandlet efter erstatningsansvarsloven.
Du fik bil, briller for svie og smerte og tabt arbejdsfortjeneste.


Jeg kan godt forstå du ikke lægger den opgørelse frem, da den modsiger sig.
Du vil bare spy had. Har ingen sag men lyver om alt i forløbet.

Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 04:52:26 pm
STINA.

Jeg fik sgu da ingen bil, jeg fik sgu da ingen briller, hvor pokker har du det fra ?.

Og igen, henvis til en eneste skide lov der giver tryg medhold, en som jeg ikke kan "jorde"/svare igen på, bare en lov.

Jeg vil skide på hvad du mener og tror, det er lovene der tæller, din og min mening har intet med sagen at gøre, prøv nu at fatte det.

Poul Jørgensen
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Januar 31, 2018, 04:57:11 pm
STINA.

Jeg fik sgu da ingen bil, jeg fik sgu da ingen briller, hvor pokker har du det fra ?.

Og igen, henvis til en eneste skide lov der giver tryg medhold, en som jeg ikke kan "jorde"/svare igen på, bare en lov.

Jeg vil skide på hvad du mener og tror, det er lovene der tæller, din og min mening har intet med sagen at gøre, prøv nu at fatte det.

Poul Jørgensen

Tryg erstattede den Ford Escort du kørte i. Ejerne af denne fik penge til en anden.

Igen du fik en opgørelse dengang, men vil ikke lægge den  ind her. For bliver det tydelig du lyver.

Alt dette er iøvrig ligegyldig, for din sag et tabt på at være forældet.
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Olejensen efter Januar 31, 2018, 05:08:07 pm
HOV hov du!, "Christian M.".

Det er rendyrket INJURIE det du lukker ud her, kom nu! du kan vel for pokker selv se hvad det er du har skrevet, men igen så er du jo igen bare en falsk profil som kun jagter mig, så PYT med dig og det lort du lukker ud.

Poul Jørgensen
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Jørgen Rasmussen efter Januar 31, 2018, 05:12:32 pm
Jeg skal lige bede jer om at holde en god tone.

På forhånd tak.


Med venlig hilsen

Jørgen Rasmussen, overlærer.
Titel: Sv: Muslimerne er og bliver uønsket - trods Jeres idioti
Indlæg af: 12:30 efter Februar 01, 2018, 12:34:37 pm
GAAAAAAAAAB!

Get a life!

 :dash2:

Andefar i Andeby spiser Andesteg mens han vugger på sin buttplug oppe i Anderumpen....


Du har tungen op i røven på Muhammed!

 :blum:

(er det ikke sådan du plejer at skrive 12.30? :blum:)

Og det er da mindst lige så meget trolleri som PJ...
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Charlie efter Februar 02, 2018, 01:05:45 am
STINA.

Jeg fik sgu da ingen bil, jeg fik sgu da ingen briller, hvor pokker har du det fra ?.

Og igen, henvis til en eneste skide lov der giver tryg medhold, en som jeg ikke kan "jorde"/svare igen på, bare en lov.

Jeg vil skide på hvad du mener og tror, det er lovene der tæller, din og min mening har intet med sagen at gøre, prøv nu at fatte det.

Poul Jørgensen

Tryg erstattede den Ford Escort du kørte i. Ejerne af denne fik penge til en anden.

Igen du fik en opgørelse dengang, men vil ikke lægge den  ind her. For bliver det tydelig du lyver.

Alt dette er iøvrig ligegyldig, for din sag et tabt på at være forældet.

Typisk, han vil ikke vise hele sagen, men kun de ting han mener passer i hans kram, så den opgørelse kan du kigge i vejviseren efter.
Så kommer han med hans ringe jurakundskab, og så eller udenomssnak.

Han er slet ikke interesseret i at diskutere den sag, kun få det til at se ud som om han er et stakkel offer, men virkeligheden er han prøver at få flere penge end alle andre med samme småskader
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Charlie efter Februar 02, 2018, 01:13:41 am
STINA.

Jeg fik sgu da ingen bil, jeg fik sgu da ingen briller, hvor pokker har du det fra ?.

Og igen, henvis til en eneste skide lov der giver tryg medhold, en som jeg ikke kan "jorde"/svare igen på, bare en lov.

Jeg vil skide på hvad du mener og tror, det er lovene der tæller, din og min mening har intet med sagen at gøre, prøv nu at fatte det.

Poul Jørgensen

Hvad blev enden på din historie om traktoren, kan der ikke blive en lille erstatningssag ud af den?


Der var en her i dag der prøvede at køre mig ihjel, med en stor Johndeere traktor med en stor vendeplov på, der er ikke så meget at tale om, han prøvede virkeligt at køre mig ihjel, først kørte han halvvejs ud på vejen og så så han mig, så bakkede han tilbage i sin indkørsel, og pludseligt gav han gas og drønede direkte ud i mig fra hans markvej, jeg havde ikke en ensteste chance, jeg var inde imellem hans hjul på hans store traktor inden jeg fik bremset ned og nåede ud i rabatten, vi havde øjenkontakt da han bakkede tilbage i hans indkørsel, men aligevel ræsede han direkte ud i mig, han har spejle så han kan se hvis der kommer nogen fra der hvor jeg kom fra. Vi havde øjenkontakt da han baggede tilbage i hans indkørsel, og han så mig, jeg havde lys og det hele på min Trillet 2000H, men pludseligt drønede han bare direkte ud i mig, bare så i ved det, det er ikke sjovt at ligge imellem 2 store traktorhjul med en lille Trillet2000H, jeg overlevede og har anmeldt svinet for drabsforsøg, for intet mindre var det, manden så mig, og han valgte at køre direkte ind i mig, og hvorfor gjorde han så det???????????????????????? Manden var ham som var hos mig D:24/6-2013, som kunne være mit vidne på at jeg IKKE havde drukket noger den dag, men han ville ikke vidne i retten, han sagde at han ville sige, at det kunne han ikke huske, så vi blev uvenner, og i dag prøvede han så at køre mig ihjel, bevist, manden var sikkert fuld, ellers gør man da ikke sådanne noegt. Nå men jeg har så anmeldt det til politiet, og tro det eller ej ,,,,, Men de sagde, og tro det eller ej, du skal henvende dig på din lokalpolitistation på mandag, hvis der ellers er en betjent, ellers må du vente til der er en betjent som kan modtage din anmeldelse??????. Kom nu, der er tale om et drabsforsøg fra en person som muligvis er påvirket, og det må så vente til på mandag, manden er nok ædru på mandag, manden prøvede virkeligt at køre mig ihjel, så hvad nu?. Jeg havde lige været nede og handle for min ven,(ham med græsplænen)(det er hans nabo jeg taler om.) da jeg blev påkørt, manden/bonden er tydeligt syg i "sukkerroen" eller meget påvirket af et eller andet, men det at direkte at prøve at køre mig ihjel, man kan da ikke bare køre folk ihjel, eller hvad?. Venlig Hilsen Poul Jørgensen
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: El_Nino efter Februar 02, 2018, 11:11:46 am
STINA.

Jeg fik sgu da ingen bil, jeg fik sgu da ingen briller, hvor pokker har du det fra ?.

Og igen, henvis til en eneste skide lov der giver tryg medhold, en som jeg ikke kan "jorde"/svare igen på, bare en lov.

Jeg vil skide på hvad du mener og tror, det er lovene der tæller, din og min mening har intet med sagen at gøre, prøv nu at fatte det.

Poul Jørgensen

Hvad blev enden på din historie om traktoren, kan der ikke blive en lille erstatningssag ud af den?


Der var en her i dag der prøvede at køre mig ihjel, med en stor Johndeere traktor med en stor vendeplov på, der er ikke så meget at tale om, han prøvede virkeligt at køre mig ihjel, først kørte han halvvejs ud på vejen og så så han mig, så bakkede han tilbage i sin indkørsel, og pludseligt gav han gas og drønede direkte ud i mig fra hans markvej, jeg havde ikke en ensteste chance, jeg var inde imellem hans hjul på hans store traktor inden jeg fik bremset ned og nåede ud i rabatten, vi havde øjenkontakt da han bakkede tilbage i hans indkørsel, men aligevel ræsede han direkte ud i mig, han har spejle så han kan se hvis der kommer nogen fra der hvor jeg kom fra. Vi havde øjenkontakt da han baggede tilbage i hans indkørsel, og han så mig, jeg havde lys og det hele på min Trillet 2000H, men pludseligt drønede han bare direkte ud i mig, bare så i ved det, det er ikke sjovt at ligge imellem 2 store traktorhjul med en lille Trillet2000H, jeg overlevede og har anmeldt svinet for drabsforsøg, for intet mindre var det, manden så mig, og han valgte at køre direkte ind i mig, og hvorfor gjorde han så det???????????????????????? Manden var ham som var hos mig D:24/6-2013, som kunne være mit vidne på at jeg IKKE havde drukket noger den dag, men han ville ikke vidne i retten, han sagde at han ville sige, at det kunne han ikke huske, så vi blev uvenner, og i dag prøvede han så at køre mig ihjel, bevist, manden var sikkert fuld, ellers gør man da ikke sådanne noegt. Nå men jeg har så anmeldt det til politiet, og tro det eller ej ,,,,, Men de sagde, og tro det eller ej, du skal henvende dig på din lokalpolitistation på mandag, hvis der ellers er en betjent, ellers må du vente til der er en betjent som kan modtage din anmeldelse??????. Kom nu, der er tale om et drabsforsøg fra en person som muligvis er påvirket, og det må så vente til på mandag, manden er nok ædru på mandag, manden prøvede virkeligt at køre mig ihjel, så hvad nu?. Jeg havde lige været nede og handle for min ven,(ham med græsplænen)(det er hans nabo jeg taler om.) da jeg blev påkørt, manden/bonden er tydeligt syg i "sukkerroen" eller meget påvirket af et eller andet, men det at direkte at prøve at køre mig ihjel, man kan da ikke bare køre folk ihjel, eller hvad?. Venlig Hilsen Poul Jørgensen


Du lider da også for en form af Cruetzfeld-Jakob-syndromet :gamer3: :JC_rant:
Titel: Sv: AFSTEMNING: Fylder de lollandske tosserier for meget herinde?
Indlæg af: Stina efter Februar 03, 2018, 01:02:26 pm
Stina

Citér
Selv om du er lusket ind under nyt navn.

Og det er DU jo også !!!!

Der dukker nye spammere som dig op, hver eneste dag, og det er de samme syge personer, der kører en hetz mod en mand.

Det er JER SPAMMERE med jeres familie-billeder og jeres sygelige trang til bar røv og små tissemænd, jo værre jo bedre for jer, eller er I kun 1-2 stykker ....

Har I virkelig ikke andet at gå op i  ???

Sådan nogle tabere fra Nakskov med bar røv  :bad:
Når man har så lille hjernekapacitet,  at man ikke kan se forskel på tissemandsbilleder og mine med relevans for Poul Jørgensen postulater,så burde man tie,frem for at stå som idiot med Politisk korrekt og han rablerier.