Din-debat.dk => Fri Debat => Emne startet af: Anti-rød efter Oktober 22, 2016, 02:19:33 pm

Titel: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: Anti-rød efter Oktober 22, 2016, 02:19:33 pm
Her er et farvet og kontroversielt indlæg.

Jeg læser følgende overskrift:
Astrofysiker: Smadret Mars-maskine er en succes

Han må bestemt være socialdemokrat for at kunne diktere "denne sandhed".

Maskinen til flere milliarder blev smadret. Hele historien minder om manden der faldt ned fra en skyskraber. Han tænkte "det her går aldrig godt"  manden fald og faldt, så han tænke videre:
"nåh, på den anden side er det gået meget godt indtil videre"

Jeg mener hele hysteriet om Mars, er afgørelser af dårlig kvalitet, men jeg vil gerne korrigeres hvis det er muligt.
Man ofrer mange milliarder på en maskine der skal lande på Mars, fordi de europæiske akademikere
vil "lege" med.
Ingen tænker på USA har landet flere maskine på Mars, oven i købet nogen der kan køre rundt. Kunne europæiske akademikere, ikke bare have ringet til USA og spurgt der.
De ville endvidere have kunnet få at vide, Mars ikke er andet en grus og sten, og ikke et klap interessant. Hvad skulle man kunne få ud af at se verdens største sandkasse. Intet som helst.
Der er nok nogen der mener "nu ved vi der ikke er liv.
Og ? Der er jo ikke noget at komme efter"

Jo siger man, der er bestemt store gevinster at hente. Den samme slags mennesker træffer afgørelser af ringe kvalitet, når det drejer sig om muhammedanere.
Her bruger man også milliarder, men får intet som helst ud af det. Tværtimod.
Alt det sludder vi har måttet lægge øre til, om alt det man kan opdage af kulturelle værdier, er
lige så lidt givtigt, som at opdage Mars faktisk er nul og niks, og ikke byder på andet end grus og sten.

Hvad så med DF. Jo deres akademikere der har gået 20 år i skole, træffer afgørelser om brug af EU midler, Hvor man burde have tænkt sig om.
Hvorfor har man ikke en plan for hvad det skal medføre, og så bruge rettidig omhu, for at fastslå, om det er korrekt og kvalitetsmæssig god tænkning.
Men nej, man kaster sig ud i dumheder og frås, der kun skader almindelige mennesker.

Hvorfor pokker tænker man ikke ?
Mars fiasko, indvandrer fiasko, EU fiasko. Beslutninger af særdeles ringe kvalitet.
DF bliver overfaldet med både seriøse og useriøse angreb. Det burde de have regnet ud. De røde lejesvende der stiller de samme spørgsmål om og om igen, de husker slet ikke på de rødes numre.

Her er en gang frås.
Villy Søvndal i vildt fråseri.
Lejede privatfly til 270.000 på skatteydernes regning, for at kunne holde to dages ekstra ferie.


Jeg tvivler ikke på anklageren kan trylle dette om til en succes, ligesom det  var en succes at marsmaskinen til flere milliarder blev smadret.

Sig mig, hvad foregår der her ???
Titel: Der er også en intelligent version
Indlæg af: Anklageren efter Oktober 22, 2016, 02:47:20 pm
Når man arbejder på at landsætte et modul på Mars, så udfordrer man i den grad den viden, som man allerede har, og er tvunget til at lave nye opfindelser.

Udforskningen af rummet har derfor kastet mange nye videnskabelig opdagelser, helt nye materialer af sig med fantastiske egenskaber og forskning i rummet har givet anledning til Nobelpriser i fysik.

Hvis vores forfædre havde lyttet til anti-rød - Gud forbyde at det bliver muligt - måtte vi stadig vente på at opfinde ploven.

Titel: Sv: Der er også en intelligent version
Indlæg af: Anti-rød efter Oktober 22, 2016, 03:05:29 pm
Når man arbejder på at landsætte et modul på Mars, så udfordrer man i den grad den viden, som man allerede har, og er tvunget til at lave nye opfindelser.

Udforskningen af rummet har derfor kastet mange nye videnskabelig opdagelser, helt nye materialer af sig med fantastiske egenskaber og forskning i rummet har givet anledning til Nobelpriser i fysik.

Hvis vores forfædre havde lyttet til anti-rød - Gud forbyde at det bliver muligt - måtte vi stadig vente på at opfinde ploven.


Jeg vidste du ville komme med det der udenomssnak.
Man har gjort opdagelserne om nye materialer på jorden. Ikke på månen eller mars - vel.
Så man kunne have sparet milliarder.

Hvis vi havde haft socialisme i stenalderen, ville vi stadig hugge i flint.
Vi befinder os i stenalderen.
Vi hører om de forskellige, også om kølige and. Sådan blev han kaldt fordi han foretrak kulde og sne.
Han ville have neanderthalerne til at holde op med at arbejde, medmindre de fik noget mere af alting.
Han var også arrig på kloge ugle, som havde noget imod de ur-neanderthalere fra syd der var kommet til bopladsen. Han havde studeret dem grundigt.

Dagliglivet gik sin gang som det plejede, dog var der noget nyt under opsejling.
Dygtige bæver - ja sådan hed han - idet de fleste på den tid havde navn efter et dyr. Han var igang med at hugge flint til nyttige redskaber. Hurtige hjort var en god jæger der gjorde brug af Dygtige bævers pilespidser, som han betalte med jagtudbytte.

Kloge bjørn havde mærket, at det var blevet småt med vildt og havet begyndte at trække sig tilbage. (afslutning på jægerstenalderen) så han var begyndt at rydde skov, ved at brænde det af.
Han havde forresten fundet ud af noget træ forkullede og udgjorde udmærket brænde. Noget der kom mange tilgode.
Det gik vældig fint for ham.

Så var der også neanderthalerne.
De skilte sig ud med deres flader pander og dumme ideer. De holdt meget af at samle dig i flokke hvor de snakkede og snakkede, uden rigtigt at sige noget fornuftigt.
kvinderne holdt meget af at gå med tøj de farvede rødt, og så slæbte de rundt på skindsække som de prægede med underlige tegn medens de sang rytmisk gucciguccigucci.

Neaderthalerne hjalp til med at finde flint og fjerne træer. De havde ikke selv set muligheden, men var dog indforstået med at hjælpe til.
Som betaling fik de lov til at spise hos Kloge bjørns kone.
Flittige Amina hed hun, hvorfra navnet så stammede. Nok fra vejlerne.

Men så begyndte en neaderthaler der blev kaldt Tordenkæft at snakke højlydt med de andre neaderthalere. "Hvorfor finder i jer i at blive udnyttet" "I skal forlange noget mere, og det kan i gøre ved at stille jer op foran flittige Amina, og sige i ikke vil spise der, fordi I vil have noget mere for at fjerne træer"


Kloge bjørn, dygtige bæver, Hurtige hjort, blev så enige om at give noget til neaderthalerne, og mest til Tordenkæft, for det mente han var rimeligt.
Men nu begyndte flere andre neaderthalere at blande sig.

Kvinderne slog sig sammen i en lille gruppe, med især emsige thornskade og kvinden hin lange fra den vestre ager, der lå ude ved overdrevet. De lagde planer gjorde de.


"Har i lagt mærke til det er blevet koldere i vejret, det er garanteret Kloge bjørns skov afbrænding der er skyld i det" "Det skal i neaderthalere ikke finder jer i"
Hurtige hjort får også for mange dyr ud af at gå på jagt, uden at give jer ret meget. Tordenkæft havde ristet en del runer, men ingen gad købe eller læse dem, det kneb også for mange af de unge at kunne læse dem. så Tordenkæft måtte lukke sit runeristeri.

En af kvinderne blandt neaderthalerne, noget vissen og indtørret at se på. Hendes tale irriterende at høre på, så man fik ondt i ørerne.
Det var Thornskade fra før, hun begyndte at opilde alle neaderthalerne til at kræve korn af Kloge bjørn, flintøkser af Dygtige bæver og hvad der nu blev fremstillet på bopladsen.

"Det er kun rimeligt sagde hun".  Hvis i alle sammen giver mig noget for det, skal jeg fortælle jer hvordan i skal bære jer ad. Jeg lover flere flintøkser, mere jagtudbytte, bedre vejr, og noget for alle at bestille. Neaderthalerene var nemme at narre.

Det gik neaderthalerne så med til. Det var trods alt Kloge bjørn og Hurtige hjorts skyld vejret var blevet dårligere og mere koldt så de havde brug for pelse fra de dyr Hurtige hjort havde nedlagt. Det var kun rimeligt de fik, når de nu havde brug for det.

Emsige Thornskade så anklagende ud. Men nøjedes ikke med det. Hun og tordenkæft kom med mange anklager, selvom de ikke helt kunne blive enige om hvem af dem der betød mest.


En dag blev det kloge Bjørn for meget, så han pakkede sammen og drog søndenom, ned til et område hvor han kunne dyrke sin jord, uden at skulle aflevere hvad han dyrkerde og stå til regnskab for neaderthalernes mange ideer.

Flittige bæver havde tænkt sig at begynde på en ny opdagelse han havde været smart nok til at skaffe sig. Bronze blev det kaldt. Fremragende til at lave økser af, men det havde neaderthaler-flintindsamlernes talsmand, Fede Skov sat sig imod. Der skulle samles flint og det skulle kun han bestemme. Bronze ville tage arbejdet fra flintindsamlerne.

Neaderthalernes ledere var dog noget bekymret for Dygtige bæver havde svært ved at bytte flintøkser med de sydlige nabostammer, der foretrak redskaber i bronze.
Man beskyldte selvfølgelig flintmageren for ikke at være dygtig nok, og overvejede om ikke han og flintindsamlerne skulle undervises i flintfremstilling.
Hvilket han naturligvis skulle betale med flintøkser og pilespidser.

Da ingen andre var så dygtige som Dygtige bæver, blev han sat til at undervise sig selv i flinthuggeri fremadrettet.
Af en eller anden grund mente neaderthalerne at de vidste mere om at fremstille flintøkser end Dygtige bæver gjorde.

Der var en del ned fra syd der havde hørt om neanderthalernes rundhåndethed, så de kom og slog sig ned på bopladsen. De havde nogen sære vaner, og stillede særlige krav. de ville bestemt ikke spise de vildsvin der blev slagtet. Så hurtige hjort Dygtige bæver og de andre måtte knokle ekstra hårdt. Neaderthalernes ledere var stolte af sig selv, se bare hvor godt det går. Det må det gøre når så mange gerne vil bo hos os.

Dygtige bæver opgav med et suk.
Så vidt vides hugges der stadigvæk flint i stammen, men Hurtige hjorts efterfølgere, og flere andre var draget sydpå hvor de kunne få lov til at gøre det de nu var bedst til.
Det kunne neaderthaleren emsige Thornskade og kvinden fra den vestre ager bestemt ikke lide, men havde alligevel hemmeligt en aftale om de selv af rejse sydpå.

----------

Hvis nogen synes der er en klar sammenligning med forholdene i dagens Danmark er det absolut tilsigtet.

Titel: Sv: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: Anklageren efter Oktober 22, 2016, 03:36:12 pm
Det har været lovligt at strejke i Danmark, men det var det ikke i de kommunistiske lande.

(https://frankbentin.files.wordpress.com/2009/02/kaspars-bolig1.jpg)

Sådan boede man i landet, hvor ingen strejkede. Her i Riga.

(http://www.egebaek-byg.dk/wp-content/uploads/Parcelhuse.jpg)

Til sammenligning var parcelhuse samtidig den almindeligste boligform i Danmark, hvor man altid har strejket

Titel: Sv: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: Anti-rød efter Oktober 22, 2016, 04:23:35 pm
Det har været lovligt at strejke i Danmark, men det var det ikke i de kommunistiske lande.

(https://frankbentin.files.wordpress.com/2009/02/kaspars-bolig1.jpg)

Sådan boede man i landet, hvor ingen strejkede. Her i Riga.

(http://www.egebaek-byg.dk/wp-content/uploads/Parcelhuse.jpg)

Til sammenligning var parcelhuse samtidig den almindeligste boligform i Danmark, hvor man altid har strejket


Kun for socialdemokrater at forstå. Vi andre gør ikke.
Anklageren mener nemlig.

At arbejde giver dette resultat.
(https://frankbentin.files.wordpress.com/2009/02/kaspars-bolig1.jpg)

Ikke at arbejde giver dette resultat.
(http://www.egebaek-byg.dk/wp-content/uploads/Parcelhuse.jpg)

At smadre maskiner på mars er stor succes.
At træffe beslutninger af dårlig kvalitet er fremskidt.

At være socialdemokrat er ............... ja hvad mon?


Titel: Nu skal jeg fortælle dig en hemmelighed
Indlæg af: Anklageren efter Oktober 22, 2016, 04:50:15 pm
Velstand er et synonym for høj løn.

Det får man ikke, hvis Kloge Bjørn beholder det hele.

Det hænger snævert sammen med, at Kloge Bjørn aldrig fik neanderthalerne som kunder i Sovjetunionen, fordi neanderthalerne ikke ejede noget, og derfor ikke kunne betale.

Sådan var det ikke i Danmark, hvor fagbevægelsen sikrede, at Kloge Bjørn fik betalingsdygtige kunder, og så snurrede hjulene.

Det giver fremskridt at forsøge at løse problemer med at landsætte et modul på Mars, fordi man bliver dygtigere af at gøre det. Næste gang lykkes det, fordi man har udviklet sig.

Det er næsten ligesom da Jacob Ellehammer i 1905 begyndte en række forsøg med en motordreven flyvemaskine på øen Lindholm.

Hvis du havde levet dengang, havde du skrevet:
Maskinen til flere tusinde blev smadret. Hele historien minder om manden der faldt ned fra et højt bjerg. Han tænkte "det her går aldrig godt"  manden fald og faldt, så han tænke videre: "nåh, på den anden side er det gået meget godt indtil videre".

Jeg mener hele hysteriet om en flyvende maskine, er afgørelser af dårlig kvalitet, men jeg vil gerne korrigeres hvis det er muligt.

Man ofrer mange millioner på en maskine, der skal kunne bevæge sig oppe i luften, fordi de akademikerne vil "lege" med. 17. december 1903 løftede brødrene Wrights hjemmebyggede flyvemaskine sig fra jorden i 59 sekunder. Hvad skulle man kunne få ud af at løfte sig tre meter op i luften . Intet som helst.

Titel: Sv: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: homofaber efter Oktober 22, 2016, 04:59:54 pm
Eller da man opfandt fjernsynet - og så endda i farver! Det var også bare en gang gøjl. Spild af penge. Eller spaltningen af uran - hvad er der galt med tørv. Og hvad med bilen - en vogn uden heste. Det er jo hekseri!
Havde det stået til Anti-rød, var intet af det sket.
Titel: Sv: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: homofaber efter Oktober 22, 2016, 05:02:36 pm
Sådan vil det set ud i Anti-rd-samfundet.
Titel: Sv: Nu skal jeg fortælle dig en hemmelighed
Indlæg af: Anti-rød efter Oktober 22, 2016, 05:18:28 pm
Velstand er et synonym for høj løn.

Det får man ikke, hvis Kloge Bjørn beholder det hele.

Det hænger snævert sammen med, at Kloge Bjørn aldrig fik neanderthalerne som kunder i Sovjetunionen, fordi neanderthalerne ikke ejede noget, og derfor ikke kunne betale.

Sådan var det ikke i Danmark, hvor fagbevægelsen sikrede, at Kloge Bjørn fik betalingsdygtige kunder, og så snurrede hjulene.

Det giver fremskridt at forsøge at løse problemer med at landsætte et modul på Mars, fordi man bliver dygtigere af at gøre det. Næste gang lykkes det, fordi man har udviklet sig.

Det er næsten ligesom da Jacob Ellehammer i 1905 begyndte en række forsøg med en motordreven flyvemaskine på øen Lindholm.

Hvis du havde levet dengang, havde du skrevet:
Maskinen til flere tusinde blev smadret. Hele historien minder om manden der faldt ned fra et højt bjerg. Han tænkte "det her går aldrig godt"  manden fald og faldt, så han tænke videre: "nåh, på den anden side er det gået meget godt indtil videre".

Jeg mener hele hysteriet om en flyvende maskine, er afgørelser af dårlig kvalitet, men jeg vil gerne korrigeres hvis det er muligt.

Man ofrer mange millioner på en maskine, der skal kunne bevæge sig oppe i luften, fordi de akademikerne vil "lege" med. 17. december 1903 løftede brødrene Wrights hjemmebyggede flyvemaskine sig fra jorden i 59 sekunder. Hvad skulle man kunne få ud af at løfte sig tre meter op i luften . Intet som helst.


Kloge Bjørn var en ildsjæl der udviklede ny teknik. Det gjorde neaderthalerne ikke.
Han betalte neaderthalerne, men de var aldrig tilfreds.

Ellehammer var også en ildsjæl, og fandt på sin flyvemaskine, uden neandethalernes hjæp.
Hvis ikke det var for Mars, kan jeg forstå du mener al teknisk udvikling aldrig var sket. Hm......
USA har allerede for mange år siden landet maskiner på Mars. Hvorfor skal ESA så opfinde den dybe tallerken forfra. Det lyder ikke som om de har lært noget. Bevares de er akademikere.

Iøvrigt sagde alle de kloge akademikere inden flyvemaskinen blev opfundet, at maskiner tungere end luft aldrig ville kunne hæve sig fra jorden ved egen kraft.

Den udvikling der skete i løbet af 1800 tallet og velstanden steg, skete ikke, for der var ikke noget socialdemokrati.

hm......Titel: Sv: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: Anti-rød efter Oktober 22, 2016, 05:26:45 pm
Eller da man opfandt fjernsynet - og så endda i farver! Det var også bare en gang gøjl. Spild af penge. Eller spaltningen af uran - hvad er der galt med tørv. Og hvad med bilen - en vogn uden heste. Det er jo hekseri!
Havde det stået til Anti-rød, var intet af det sket.

Aprospos selvkørende hestvogne (automobiler) så var det Carl Friedrich Benz der opfandt bilen med benzinmotor. Det havde ikke meget med Mars eller socialisme at gøre.
Henry Ford fik udbredt bilen og gav sine arbejdere lønforhøjelse helt uden nogen fagforening.
Dette er en uigendrivelig kendsgerning.

Det eneste socialisterne har opfundet er Karl Marx der opfandt marxisme. Sikken en velstand det har medført. Se bare på Cuba og Nordkorea m.v.   :crazy:
Var det en beslutning af god kvalitet?

I 1969 landede man en mand på månen, og siden skete der ikke så meget.

Titel: Sv: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: Anti-rød efter Oktober 22, 2016, 05:33:44 pm
Sådan vil det set ud i Anti-rd-samfundet.


Er det DSB`s nyeste futtog. Kaldet IC 4 new edition.
Titel: Sv: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: Anklageren efter Oktober 22, 2016, 06:32:21 pm
Er det DSB`s nyeste futtog. Kaldet IC 4 new edition.

Her ser man en socialist forsøge at oplyse Kloge Bjørn


Titel: Sv: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: Carlo efter Oktober 22, 2016, 09:04:48 pm
Aprospos selvkørende hestvogne (automobiler) så var det Carl Friedrich Benz der opfandt bilen med benzinmotor.

Nu er du plat igen. Der var ingen der opfandt bilen. Bilen forudsætter en mængde andre enkeltudviklinger + at det forudsatte at man havde noget at bruge en bil til.

Det har snarere været fremkomsten af et velhavende borgerskab, der har været drivkaften, for at der blev udviklet biler

Citér
Henry Ford fik udbredt bilen og gav sine arbejdere lønforhøjelse helt uden nogen fagforening.
Dette er en uigendrivelig kendsgerning.

Og Carnegie sendte tæskehold ud for at myrde arbejderne. Det er også uigendriveligt, at de militser som kapitalisterne brugte i de gyldne dage i USA, havde flere medlemmer en hele den amerikanske hær. Sådan til lige at bortføre, lemlæste og myrde et par stykker, hvis de skulle finde på at strejke.

Citér
Det eneste socialisterne har opfundet er Karl Marx der opfandt marxisme. Sikken en velstand det har medført. Se bare på Cuba og Nordkorea m.v.   :crazy:
Var det en beslutning af god kvalitet?

Ja, og før Newton var der ingen tyngdekraft.

Karl Marx teorier er deskriptive og anvendte videnskabelige metoder. F eks var han den der beskrev, at der er et årsag->virkningsforhold i samfundet og historien. Banalt, men det accepterer fladpandede borgerlige liberalister jo ikke. De tror gudhjælpemig at virkninger opstår ud af den blå luft.

I Cuba har de et gratis og frit sundhedssystem af betydeligt bedre kvalitet end det i USA.

Citér
I 1969 landede man en mand på månen, og siden skete der ikke så meget.

Er der aldrig nogen, der har fortalt dig at du er lidt smådum? Ikke at jeg så meget som kunne finde på at antyde det.
Titel: Sv: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: Anti-rød efter Oktober 22, 2016, 09:23:47 pm
Aprospos selvkørende hestvogne (automobiler) så var det Carl Friedrich Benz der opfandt bilen med benzinmotor.

Nu er du plat igen. Der var ingen der opfandt bilen. Bilen forudsætter en mængde andre enkeltudviklinger + at det forudsatte at man havde noget at bruge en bil til.

Det har snarere været fremkomsten af et velhavende borgerskab, der har været drivkaften, for at der blev udviklet biler

Citér
Henry Ford fik udbredt bilen og gav sine arbejdere lønforhøjelse helt uden nogen fagforening.
Dette er en uigendrivelig kendsgerning.

Og Carnegie sendte tæskehold ud for at myrde arbejderne. Det er også uigendriveligt, at de militser som kapitalisterne brugte i de gyldne dage i USA, havde flere medlemmer en hele den amerikanske hær. Sådan til lige at bortføre, lemlæste og myrde et par stykker, hvis de skulle finde på at strejke.

Citér
Det eneste socialisterne har opfundet er Karl Marx der opfandt marxisme. Sikken en velstand det har medført. Se bare på Cuba og Nordkorea m.v.   :crazy:
Var det en beslutning af god kvalitet?

Ja, og før Newton var der ingen tyngdekraft.

Karl Marx teorier er deskriptive og anvendte videnskabelige metoder. F eks var han den der beskrev, at der er et årsag->virkningsforhold i samfundet og historien. Banalt, men det accepterer fladpandede borgerlige liberalister jo ikke. De tror gudhjælpemig at virkninger opstår ud af den blå luft.

I Cuba har de et gratis og frit sundhedssystem af betydeligt bedre kvalitet end det i USA.

Citér
I 1969 landede man en mand på månen, og siden skete der ikke så meget.

Er der aldrig nogen, der har fortalt dig at du er lidt smådum? Ikke at jeg så meget som kunne finde på at antyde det.

Om jeg er lidt smådum, måske ,når jeg kan stille spørgsmål, som du ikke formår at svare på.

Forresten skriver du:
I Cuba har de et gratis og frit sundhedssystem af betydeligt bedre kvalitet end det i USA.

Og flere politiske fanger end USA.

Hitler var god ved sin schæferhund Blondi.
Castro var god ved sig selv. Og ikke så god ved sine kammerater der blev skudt.
Titel: Som en politibil behøver fanger
Indlæg af: Anklageren efter Oktober 22, 2016, 10:09:28 pm
Anti

10 neanderthalere arbejder for Kloge Bæver, som har opfundet en måde at dyrke jorden på (selv om onde tunger hviskede, at det var naturen selv, der i tidernes morgen havde fundet en metode, så planter kunne formere sig, men de sagde det ikke højt, for Kloge Bæver var det ikke sundt at blive uvenner med).

De får en krone om dagen af Kloge Bæver for at bære åget, så Kloge Bæver kan drive den af i sin hængekøje, som han også har opfundet.

En dag kommer Kloge Ugle iklædt en flot dragt af uld, for han har opfundet en måde at væve uld og farve det flot blåt med farve-vajd, som voksede på stranden - og alle pigerne flokkedes om den flotte fyr.

Inden længe arbejdede 6 af de 10 neanderthalere for Kloge Ugle, for alle ville gerne være populære ved pigerne, så der var god afsætning af de flotte dragter, som også lunede så godt, når dagene blev kortere.

De fik også en krone om dagen, men nu begyndte der at blive knaphed på korn i det lille samfund, selvom Kloge Bæver krævede, at de 4 neanderthalere - som han stadig havde - skulle bære åget noget længere hver dag, for den krone de tjente - for han var blevet lidt svær af at ligge i hængekøjen, så han var lige så stille blevet en smule afhængig af neanderthalernes arbejde.

Nu gik alle og håbede på, at der ikke kom flere kloge fyre forbi, så Kloge Bæver mistede flere neanderthalere, for der var allerede ved at gå for meget Anti-rød i samfundet.

...

Titel: Sv: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: Carlo efter Oktober 22, 2016, 10:13:43 pm
Her hvordan problemløsning forgår i Anti-rød-land.

https://youtu.be/XqTkWKNp4hU
Titel: Sv: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: Carlo efter Oktober 23, 2016, 01:29:33 am
Om jeg er lidt smådum, måske ,når jeg kan stille spørgsmål, som du ikke formår at svare på..

Et kinesisk ordsprog siger, at en tåbe kan stille et spørgsmål som ti vise ikke kan svare på.

Citér
Forresten skriver du:
I Cuba har de et gratis og frit sundhedssystem af betydeligt bedre kvalitet end det i USA.

Og flere politiske fanger end USA.

I USA er der tre millioner indsatte i fængsler. Det er en hel industri at sætte uskyldige folk i fængsel, eller at sætte dem ind i lang tid for småforseelser. 11 år for besiddelse af en joint, var der en der fik.

Citér
Hitler var god ved sin schæferhund Blondi.
Castro var god ved sig selv.

Det kommunistiske styre i Cuba har gjort hvad de kunne for at forbedre forholdene for deres befolkning. Desværre har den kapitalistiske omverden gjort hvad de kunne for at holde Cuba nede.

Citér
Og ikke så god ved sine kammerater der blev skudt.

60 000 dræbte i det Anti-røde El Salvador i 80'erne. 100 000 dræbte i det Anti-røde Guatamela i 80'erne. En halv million dræbte under FARC-krigene i det Anti-røde Columbia. Hurra for kapitalismen. Men Anti-rød elsker hunde, men er ligeglad med 100 000-vis af døde mennesker.
Titel: Sv: Mars, DF, Muhammedanere.
Indlæg af: Anti-rød efter Oktober 23, 2016, 11:11:38 am
Om jeg er lidt smådum, måske ,når jeg kan stille spørgsmål, som du ikke formår at svare på..

Et kinesisk ordsprog siger, at en tåbe kan stille et spørgsmål som ti vise ikke kan svare på.

Citér
Forresten skriver du:
I Cuba har de et gratis og frit sundhedssystem af betydeligt bedre kvalitet end det i USA.

Og flere politiske fanger end USA.

I USA er der tre millioner indsatte i fængsler. Det er en hel industri at sætte uskyldige folk i fængsel, eller at sætte dem ind i lang tid for småforseelser. 11 år for besiddelse af en joint, var der en der fik.

Citér
Hitler var god ved sin schæferhund Blondi.
Castro var god ved sig selv.

Det kommunistiske styre i Cuba har gjort hvad de kunne for at forbedre forholdene for deres befolkning. Desværre har den kapitalistiske omverden gjort hvad de kunne for at holde Cuba nede.

Citér
Og ikke så god ved sine kammerater der blev skudt.

60 000 dræbte i det Anti-røde El Salvador i 80'erne. 100 000 dræbte i det Anti-røde Guatamela i 80'erne. En halv million dræbte under FARC-krigene i det Anti-røde Columbia. Hurra for kapitalismen. Men Anti-rød elsker hunde, men er ligeglad med 100 000-vis af døde mennesker.Jeg vil bare gerne vide hvorfor du sad i fængsel ?