Unanswered Topics

Sider: [1] 2 3 4
1
Samfund- & Kultur / Det er meget enkelt
« Nyeste indlæg af Tigermanden Dato I dag ved 11:29:01 am »
Det er sådan set meget enkelt: Jeg og Anklageren er IKKE den samme - I kan  da selv se, at han skælder ud på mig, så det er jo et bevis på, at vi IKKE er den samme!
2
Samfund- & Kultur / Halvdelen af de ikke-vestlige er stærkt troende muslimer
« Nyeste indlæg af Arild Dato Oktober 16, 2019, 09:05:33 am »
Der har været flere undersøgelser i Danmark, der viser at unge islam-troende er mere religiøse (fundamentalistiske) end deres forældre. Københavns kommune lavede en i fjor.

Nu har Kristeligt Dagblad fået indblik i en årlig undersøgelse fra Udlændinge- og Integrationsministeriet. Den viser, at 48 procent af de ikke-vestlige efterkommere erklærer sig helt enige i, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det er ikke så svært at regne ud, hvilken religion de tænker på, vel?

Forkvinde for Rådet for Etniske Minoriteter, Halina El Abassi mener også, at tallene hænger sammen med, at de unge muslimer er mere religiøse end forældrene.

https://denkorteavis.dk/2019/alarmerende-hver-anden-ikke-vestlig-efterkommer-vil-forbyde-kritik-af-religion-danmark-bliver-mere-islamiseret/

Som man kan læse i linket, mener fremtrædende muslimer forudsigeligt, at "det er danskernes skyld."  :bad:

Til dem, der ikke hører til 'Tigerklageren's afsporingsslæng, vil jeg sige:

Tænk over, hvad dette betyder. Cirka halvdelen af alle de ikke-vestlige i Danmark mener, at "man ikke må kritisere (deres) religion."

Hvordan tror du, de vil stille sig i en tilspidset situation? På den danske stats side? Ha ha ha.
Jeg har ikke svært ved at forestille mig, at alle disse unge, som er stærkere islamisk troende end forældrene, vil vende sig imod danskerne. Også med våben.  :sad:3
Fri Debat / Hvad blev der nu af useriøse-Helga
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato Oktober 15, 2019, 03:52:10 pm »
Hvem er mon hvem  :smile1:
4
Politik / Krigen mod ISIS var spildt
« Nyeste indlæg af Forsvareren Dato Oktober 14, 2019, 03:27:39 pm »
Se https://edition.cnn.com/2019/10/14/middleeast/isis-battle-wasted-gains-intl/index.html

Krigen mod ISIS kostede 11.000 soldater livet. Men det var ifølge CNN spildt, fordi ISIS krigerne nu bryder ud af lejrene.
5
Politik / Voldsomt og umotiveret overfald på 13-årig pige: Flok af drenge efterlyses
« Nyeste indlæg af Licensnægteren Dato Oktober 14, 2019, 12:41:52 pm »
Alle de 5 drenge var udenlandsk af udseende  :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Citér
Pige blev lørdag slået og sparket i Gentofte
En 13-årig pige fra Allerød blev lørdag aften overfaldet af en gruppe på fem drenge i Gentofte, oplyser Nordsjællands Politi.

Pigen havde været til IsDisco i Gentofte Sportspark tidligere på aftenen og var ved 21-tiden på vej på McDonalds ad Ved Stadion/ Brogårdsvej, da en dreng fra en flok, som gik foran pigerne, pludselig gik hen og tog fat om pigens hals og trak hende til jorden.


Herefter kom tre andre drenge fra gruppen og sparkede pigen på benene, ligesom de slog hende på siden af kroppen og i ansigtet. Pludselig gik det op for drengene, at de slog på en pige, og sagde til hende, at de havde forvekslet hende med en anden. Herefter tilbød de hende 100 kroner og at hun kunne slå dem, som kompensation, så de ville ”stå lige”. Det blev imidlertid afvist af pigen.

Drengene beskrives således:

A: Udenlandsk af udseende, mørkt hår, spinkel af bygning, ca. 140-150 cm høj, ca. 14-15 år, iført en hvid hoodie, sorte bukser, sorte sko, samt en sort cap. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog.

B: Udenlandsk af udseende, herunder helt mørk i huden, ca. 170-180 cm høj, ca. 14-15 år, iført hvid/blå/grå jakke, sorte bukser og sorte sko. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog.

C: Udenlandsk af udseende, mørkt hår med krøller på toppen og kort i siderne, ca. 170-180 cm høj, 14-15 år, iført en sort bomber jakke, sorte bukser af mærket Nike. Medbragte sort Carharrt skuldertaske. Talte dansk med accent, og kunne tale et udenlandsk sprog. Han havde desuden et stort mellemrum mellem fortænderne.

D: Udenlandsk af udseende, spinkel af bygning, ca. 160 cm høj, 14-15 år, kort mørkt slik hår, iført en mørkeblå sweatshirt med et rødt logo foran, sorte bukser og sorte sko, briller. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog

E. Udenlandsk af udseende, spinkel af bygning, ca. 140-150 cm høj, ca. 14-15 år, iført en grå langærmet trøje samt sorte bukser og sko. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog. E havde tilsyneladende ikke været aktiv i overfaldet.

 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: https://www.lokalavisen.dk/112/2019-10-14/-Voldsomt-og-umotiveret-overfald-p%C3%A5-13-%C3%A5rig-pige-Flok-af-drenge-efterlyses-6093901.html
6
Dyr / Bestikkelse i dyreverdenen
« Nyeste indlæg af Carlo Dato Oktober 14, 2019, 05:26:34 am »
Ja, det findes. En bjørn har fundet ud af at give vagthunden en dådyrknogle. Men hunden er optaget af knoglen, raider bjørnen skraldespanden.

7
Dyr / Spækhuggere angriber den store hvide haj og æder dens lever
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato Oktober 11, 2019, 05:16:28 pm »


I 2017 drev en del store hvide hajer i land i Sydafrika, som manglede leveren, og man fadt ud af, at de var dræbt af spækhuggere.

https://www.livescience.com/59058-great-white-shark-necropsy-photos.html

Spækhuggere er intelligente dyr, og en flok specialiserer sig i at jeg bestemte bytter.

I Norge er der spækhuggere, der jager sild - men der er altså også nogen, der jager den frygtede hvide haj.

https://jyllands-posten.dk/annoncering/innovation_norge/ECE9965133/naerkontakt-med-verdens-stoerste-pattedyr/

Her i Grønland er problemet nærmere, at mennesker jager spækhuggere og spiser dem, og det advares der imod, fordi de indeholder miljøgifte.

Citat: Ud for Østgrønlands kyst jager havets ulve: spækhuggerne. Og gennem de sidste fem år er de steget i antal. Nu er de selv blevet byttedyr, da fangere jagter den store hval, der vejer mange gange mere end en isbjørn og som derfor er et godt bytte med masser af føde for mennesker og slædehunde.

Tidlige undersøgelser har imidlertid vist, at spækhuggere fra Stillehavet har de suverænt højeste mængder POP’er (persistente organic pollutants) af alle undersøgte arter. Og nye, foreløbige resultater fra Grønlands Østkyst viser også at spækhugger, der spiser andre havpattedyr har koncentrationer af POP’er ti gange højere end i isbjørne.

http://arctic.au.dk/da/news-and-events/nyheder/vis/artikel/spaekhuggere-paa-den-groenlandske-menu-vaekker-bekymring/8
Fri Debat / Politiet eftersøger en radikal vælger?
« Nyeste indlæg af Petra Dato Oktober 09, 2019, 07:56:20 am »
Mellemøstlig af udseende
30-35 år gammel
180 cm høj
Almindelig kropsbygning
Skaldet
Var iført sort tøj
Medbragte en rygsæk

https://24nyt.dk/mellemoestlig-mand-slaar-ung-kvinde-i-hovedet-politiet-beder-om-hjaelp/

9
Fri Debat / 180 dage i ghettoen
« Nyeste indlæg af Petra Dato Oktober 06, 2019, 07:58:00 am »
Afsnit 2.

Dette afsnit fokuserede blandt andet på det daglige svineri i området, og den unge Tanja er en smule bestyrtet over stanken i opgangen og de skraldespandslignende forhold i elevatoren. Dog griber hun det hele an som en handlekraftig elevrådsformand og sætter en seddel op ved hoveddøren – skrevet på både dansk og arabisk – med opfordring til ikke at smide affald overalt. Men det er, som man siger, op ad bakke, og sedlen rives i første omgang ned.

https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/dansk-venlighed-i-ghettoen-goer-ingen-forskel?utm_source=rss_eniro

Muslimmænner siger, at de vasker den hver dag.
???
De vil gerne sniffe til min grotte.
Dem opfører sig som en rotte?
10
Politik / Handelskrigen
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato Oktober 04, 2019, 11:08:26 am »
Du har sikkert lagt mærke til, at Verdenshandelsorganisationen, WTO, har givet USA grønt lys til at lægge ekstra told for 7,5 milliarder dollar på varer fra EU.

Det skyldes, at den europæiske flyfabrikant Airbus har fået billige statslån og dermed haft en fordel i forhold til sin amerikanske konkurrent Boeing.

Derfor varsler USA en stigning på 10 procent i told på europæiske fly og en 25 procents stigning i told på landsbrugsvarer som ost, skinke, vin og whisky fra Europa.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/eu-klar-til-gengaeld-vil-laegge-afgift-paa-vin-og-hummer

Lyder det ikke, som om EU har udnyttet USA?

Det gør det måske nok for en overfladisk betragtning, men sagen om nogen EU landes tilskud går tilbage til 1970'erne. Afgørelsen har altså taget sin tid.


- MEN USA har også gjort det

Der kører en anden sag ved WTO - hvor EU har klaget over - at USA har kanaliseret mere end 23 milliarder dollars i "ulovlig hjælp" til Boeing.

Det er lidt mere end USA har klaget over, at EU har givet i "ulovlig hjælp" til Airbus.

I 2010 og 2011 fastslog WTO, at begge virksomheder havde fået milliarder i "ulovlig bistand".

Sagen om Boeing er ikke afgjort endeligt i WTO endnu - men mon ikke den også snart bliver det?

https://www.ft.com/content/de3f9c12-e3a0-11e9-9743-db5a370481bc

Mens vi skændes om detaljerne vil en handelskrig udløse fattigdom i hele verden - så hvad bør der gøres?
Sider: [1] 2 3 4