Unanswered Topics

Sider: [1] 2
1
Tøsehjørnet / Mere demokratisering
« Nyeste indlæg af Carlo Dato Juni 01, 2020, 08:18:28 pm »
mellem kønnene. Her en anording så kvinder kan urinere stående.

2
Fri Debat / Muslimmand leger julemand
« Nyeste indlæg af Petra Dato Maj 30, 2020, 07:42:15 am »
Hvis du ser en ældre mand med et stort hvidt skæg, der kører rundt i en grøn stationcar fyldt med bamser, så bør du tage kontakt til politiet.

https://www.dagens.dk/112/boernelokker-med-julemandsskaeg-og-bilen-fuld-af-bamser-jagter-smaa-boern

" Julemanden " beskrives :

175 cm høj

Mørk i huden

Stort hvidt skæg

Almindelig af bygning

Iført rød, sort og hvid trøje

Kørende i en grøn, ældre stationcar.

Muslimmand elsker børn.

Muhammed elskede et barn på 9 år.

Muhmmed får altid en BMW af kommunen og ikke en skrældekasse?

3
Fri Debat / Muslimmand udvises af Danmark efter endt straf?
« Nyeste indlæg af Petra Dato Maj 29, 2020, 07:56:35 am »
En 29-årig irakisk mand skal forberede sig på lang tid i fængsel, inden han bliver udvist af Danmark.

Årsagen skyldes en episode den 24. december 2018. Her forsøgte den 29-årige mand at dræbe din kæreste. Det gjorde han ved at stikke hende med en kniv fire gange i kroppen og i nakken.

Nu holder muslimerne ej fred Juleaften?

https://www.dagens.dk/112/29-aarig-irakisk-mand-udvises-smed-kaeresten-i-havnen

Derefter skubbede han tørklædet ned i det kolde vand, selvom han udmærket var klar over, at stof suger vand?

 :hyper:
4
Fri Debat / IKEA og 800 muslimer fejrer Ramadanen
« Nyeste indlæg af Allah ved bedst Dato Maj 28, 2020, 12:48:05 pm »
https://www.foxnews.com/world/coronavirus-germany-ikea-parking-lot-ramadan

I den tyske by Wetzlar nord for Frankfurt gav det lokale IKEA-varehus 800 muslimer lov til at benytte firmaets parkeringsplads til at afholde fællesbøn i forbindelse med afslutningen på Ramadanen.


 :heart: :heart: :heart:  ALLAH   :heart: :heart: :heart:

                          :Cherna_29:
5
Fri Debat / Muslimmænd kan ej arte sig i danmark
« Nyeste indlæg af Petra Dato Maj 18, 2020, 07:51:40 am »
https://www.dr.dk/nyheder/indland/12-anholdt-efter-uroligheder-ved-stram-kurs-demonstration

Men muslimmænner er hjernedøde.
Særligt, mens de sulter dagen lang?

Hjemsendelse er løsningen.

Haha...
6
Religion-& Filosofi / Enden på ny-liberalismen
« Nyeste indlæg af Carlo Dato Maj 17, 2020, 03:37:36 am »
Er der virkeligt ikke nogle flere der vil være med til at debattere hvad der kommer ud af krisen?

Er det i orden jeg bringer billeder? Her et mere, der viser hvad vi står over for.

7
Alt det andet / Skæbnen ramte ham.
« Nyeste indlæg af Carlo Dato April 19, 2020, 07:56:52 pm »
I Thailand tror de på skæbnen. Man har ikke selv indflydelse på ens tilværelse. Når man f eks kommer ud for en trafikulykke, så er det ikke noget man selv har indflydelse på, f eks ved at køre ordentligt. Hvordan det går ses her på nogle billeder fra FB.

Jeg funderer bare på: hvad blev der af lasten?

8
Samfund- & Kultur / Pakistaner dræber konen: Tævet ihjel foran børnene
« Nyeste indlæg af Licensnægteren Dato April 08, 2020, 12:04:51 pm »
Dejligt at Forrædertinget har givet fremmede fjender som ham her dansk statsborgerskab  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:


Citér

Igennem 15 år har velfærdsmigranten Kamran Khan beriget danskerne med ekstrem vold og overgreb på sin hustru og sine børn.

Det hele kulminerer i efteråret 2018, da en 34-årig kvinde ligger dødeligt såret i en ambulance på vej til Rigshospitalet. Hendes skader er så omfattende, at hendes liv ikke står til at redde.

39-årige Kamran Khan, der er pakistansk statsborger, har ifølge politiet indespærret kvinden i et voldshelvede i månederne op til hendes død.

Pakistaneren tvinger endda sine børn til at se på, mens han tæver livet ud af deres mor.

“Det er en meget grim og ulykkelig sag på alle måder,” siger anklageren i sagen, Rune Rydik.

Den voldsberusede Kamran Khan slår sin 34-årige hustru overalt på kroppen med flad hånd og knyttet næve. Pakistaneren gennembanker sit forsvarsløse offer med en økse, et aluminiumsbat, en skruemaskine, en hammer og andre slagvåben.

Kvinden bliver offer for den særlige patriarkalske voldskultur, der er velkendt i islamiske lande. Her er kvinder mindre værd end mænd. I flere muslimske lande er kvindedrab og vold en integreret del af retssystemet. Denne kultur er blevet bragt til Danmark igennem de seneste årtier

Politiets beskrivelse er næsten ubærlig. Den 39-årige Kamran Khan tramper hustruen i hovedet, så hendes ene øre delvist bliver revet af. Den aggressive indvandrer skyder konen med en strømpistol og kronrager hende. Ydmygelsen er total.

Omkring midnat 1. oktober 2018 slipper Kamran Khan for alvor sin blodrus løs på hustruen. Han slår hende med knyttede næver, griber om hendes strube, løfter hende op og rusker hende voldsomt.

Kvindens liv er ved at ebbe ud, og Kamran Khan ringer 112, men tør ikke at tale med alarmcentralen. Pakistaneren giver telefonen til sin datter

Parret har tre børn på henholdsvis fire, 15 og 16 år. Det er den ældste datter på 16 år, der må tale med myndighederne:

“Jeg ringer angående min mor. Hun er gået i choktilstand,” lyder det i nødopkaldet fra teenagedatteren.

Datteren lyver, angiveligt under trusler fra den voldelige far, om det voldsomme optrin. Hun fortæller, at moren har slået sit hoved ind i en vask og er faldet ned ad en trappe et par dage inden.

“Hun svarer mig ikke, men trækker bare vejret,” fortæller datteren i telefonen med panik i stemmen.

Kort tid efter ankommer ambulancen. Den 34-årige kvinde bliver kørt til Rigshospitalet, hvor hun dør klokken 17.20 den følgende dag.

Obduktionen af den 34-årige mor viser 48 forskellige tegn på vold - blandt andet underhudsblødninger, ar i ansigtet og akut betændelse samt svamp i begge lunger.

Gennem en periode på 15 år er kvinden ifølge myndighederne blevet udsat for vold på skiftende adresser i København, Pakistan og Midtsjælland.

Der er ikke krig eller hungersnød i Pakistan. Alligevel har danske politikere importeret en pakistansk drabs- og voldsmand af værste karakter.

Politiet mener ikke, at Kamran Khan udelukkende er kvindemorder. Pakistaneren giver den også som kynisk børnemishandler, der begår forfærdelige overgreb på parrets børn.

Den 15-årige søn bliver, fra han er cirka fire år, slået med et træbat, et bælte og en flaske. Han bliver desuden skudt med en såkaldt ‘hardball-pistol’ og overdænges med lussinger og knytnæveslag.

Den 16-årige datter får lussinger og bliver tævet i hovedet med en fjernbetjening, indtil hun bløder

Parrets mindste barn på fire år har fået lussinger næsten fra fødslen.

Politiet finder fire peberspray, en halskniv, et knojern, fire ladte gaspistoler og dopingmidler i Kamran Khans hjem i Osted på Midtsjælland.

Der bor 25.949 pakistanere i Danmark. Den pakistanske indvandring tager til i 1960’erne og 1970’erne på grund af mangel på ufaglært arbejdskraft. I de næste årtier stiger antallet af pakistanere voldsomt i Danmark i forbindelse med de berygtede familiesammenføringer.

Sammen med den pakistanske indvandring følger bagsiden af den muslimske kultur. Eksemplerne er mange og skræmmende:

I 2005 bliver den 18-årige pakistanske kvinde Ghazala Khan myrdet. En stor gruppe pakistanere konspirerer om at redde en muslimsk families ære. I alt deltager ni personer i æresdrabet på Ghazala Khan.

I 1995 bliver en 25-årig pakistansk mand likvideret af sin svigerfamilie i København. Drabsofferet har vanæret familien.

I 1996 bliver en pakistansk kvinde dræbt af sine to brødre i København. Drabsofferet vil ikke længere bo hos sin mand.

I 1997 får en 20-årig pakistansk kvinde skåret halsen over af sin storebror. Kvinden nægter at leve i et tvangsægteskab med sin fætter. Drabet bliver overværet af flere familiemedlemmer.

I 2003 bliver en pakistaner beskudt af en 19-årig pakistaner i Aarhus. Offeret er gift med den 19-årige pistolmands søster. Skyderiet er et forsøg på at genoprette den pakistanske families ære.

I 2019 bliver en 26-årig pakistansk mand dømt for at have voldtaget og mishandlet sin ægtefælle i Storkøbenhavn over en femårig periode.

Den nedslående liste med den tvivlsomme pakistanske ‘kulturberigelse’ fortsætter i det uendelige.

I foråret 2020 nægter den drabssigtede Kamran Khan sig skyldig i alle anklager om hustruvold og børneovergreb. Den pakistanske statsborger “bestrider” ikke at have udøvet vold mod sin kone.

***

Lige nu arbejder det pakistanske folketingsmedlem Sikandar Siddique på at få fløjet 300 pakistanere til Danmark. Sikander Siddique har en fortid hos den islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir
https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2020/04/pakistaner-drber-konen-tvet-ihjel-foran.html
9
Videnskab / Corona fordoblingstid
« Nyeste indlæg af Forsvareren Dato April 02, 2020, 08:57:32 pm »
I de tyske medier tales der meget om epidemiens fordoblingstid, der for Tyskland er 10 dage. Væksten i antal tilfælde er altså eksponentiel og med denne fordoblingstid. Fordoblingstiden varierer fra land til land, som man kan se på https://de.statista.com/statistik/daten/studie/1104844/umfrage/verdoppelungszeit-der-corona-fallzahlen-nach-laendern-maerz/

Tyskland går meget  op i at få forlænget fordoblingstiden. Men i de danske medier har jeg ikke hørt om fordoblingstid overhovedet. Så hvad mon den har været i Danmark?
10
Politik / Meningsmålinger - Det samlede overblik
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato Marts 30, 2020, 03:47:59 pm »
Regeringen øger forspringet i meningsmålingerne

Rød blok har efterhånden ført stort i flere år, og øger kun forspringet.

I dag er der kommet en ny meningsmåling, der ser endnu bedre ud, men den bringer jeg ikke, fordi jeg ikke vil plukke kirsebær  :smile1:https://www.berlingske.dk/barometeret
Sider: [1] 2