Nylige indlæg

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Samfund- & Kultur / I andre lande sprænger de bomber
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato I dag ved 06:45:39 pm »
Er det ikke bare et fredeligt land, når det kommer i landsdækkende nyheder, og skaber offentlig debat, at en mor har givet to pædagoger en lussing  :smile1:
22
Det har de selv fortjent.

Hvad ville du havde sagt hvis det var de gule der mobbede de røde?
23
Det har de selv fortjent.
24
De røde forsætter med at mobbe dem i de gule fagforeninger
Gult fagforbund: Vores medlemmer mobbes
Skældsord og kolde skuldre vendes i disse dage mod medlemmer af gule fagforeninger fra deres kollegaer.
Snylter. Nasserøv. Usolidarisk.

Det er nogle af de skældsord, som medlemmer af det gule fagforbund Frie Funktionærer er blevet mødt med fra kollegerne i de seneste uger.

Men der er også dem, der rent faktisk går og overvejer, om de skal sige deres stilling op, fordi det er så ubehageligt at gå blandt deres kollegaer

RUNE HENNEBERG
Siden en storkonflikt begyndte at true arbejdsmarkedet, har Frie Funktionærer dagligt fået henvendelser fra medlemmer, som føler sig chikaneret af kollegerne, fordi de ikke er med i en traditionel fagforening.

- Der er dem, der ringer i et øjebliks ophidselse, fordi de er sure på deres kollegaer. Men der er også dem, der rent faktisk går og overvejer, om de skal sige deres stilling op, fordi det er så ubehageligt at gå blandt deres kollegaer, fortæller Rune Henneberg, der er souschef og chef for juridisk afdeling hos Frie Funktionærer.

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/fyn/gult-fagforbund-vores-medlemmer-mobbesMen dem i de gule mobber ikke dem der er med i en rød fagforening. Mobberiet går kun en vej her og det er den røde vuggestue der mobber alle dem der ikke ønsker at være med i fagforeningsdiktaturet.
25
Religion-& Filosofi / Her bliver Lyjse glad.
« Nyeste indlæg af Carlo Dato I dag ved 05:30:52 pm »
Udateret artikel.

Hundredevis af muslimske flygtninge i Finland konvereter til kristendommen fordi de ikke længere har brug for islam. Selv om jeg mener at den enes nisse på loftet, kan være lige så god som den anden, vil jeg alligevel ønske dem velkommen til den frie tankes religion. Og for kvindernes vedkommende, tillykke til en tilværelse uden social kontrol og fætrenes næver. Og tillykke til en tilværelse, hvor man ser normal ud.http://dailyeb.com/2017/11/08/hundreds-of-muslim-refugees-in-finland-convert-to-christianity-because-they-no-longer-need-islam/
26
Hun måtte gå så vidt som at tilkalde politiet, da personalet blev mål for et lidt for voldsomt temperament, der ifølge lederen endte i et direkte overgreb mod nogle af de ansatte. Årsagen skulle have rod i kulturelle misforståelser.

Islam blev grundlagt med vold. Islam blev udbredt med vold. Islam fungerer med vold. Islam skal fordrives fra Europa med vold. Men i mellemtiden kunne det være sjovt med nogle gummikugler.
27
Læs mellem linjerne.

"GILLELEJE: En børnefødselsdag tidligere i dag gik så meget over gevind i Gilbjerg Børnehuse, at det endte med, at politiet måtte tilkaldes. Ifølge den daglige leder angreb vrede forældre nogle af husets pædagoger. Det betegnes af lederen som et voldeligt overgreb.

Børnene var forståeligt nysgerrige, da politiet kom på besøg. Fotos: Allan Andersen.

Leder af Gilbjerg Børnehuse, Ida Maria Høgild, er stadig rystet, da Netavisen Gribskov fanger hende på telefonen kort efter, at en gruppe forældre ved 13-tiden uventet gik til angreb på hendes personale under en fødselsdagsfest.

– Der er styr på situationen i forhold til børnene. Det er det vigtigste. Men selvfølgelig kan jeg ikke sige andet, end at det har været en voldsom oplevelse, indleder Ida Maria Høgild, daglig leder i børnehuset.

Leder: Det var et voldeligt overfald
Hun måtte gå så vidt som at tilkalde politiet, da personalet blev mål for et lidt for voldsomt temperament, der ifølge lederen endte i et direkte overgreb mod nogle af de ansatte. Årsagen skulle have rod i kulturelle misforståelser.

– Nogle børn havde været til fødselsdag, og dem der holdt dagen mente, at det skulle ske på en anden måde, end hvad pædagogerne lige var parat til at lade ske. Vi har en politik om, at personalet ikke efterlader børn alene. Jeg har aldrig oplevet noget som det her, forklarer hun og oplyser, at temperamentet begyndte at blusse op hos forældrene, da de ikke fik sin vilje.

Læs seneste opdatering i sagen her: 25-årig mor sigtet for vold, hærværk og tyveri

– De ansatte stod i vejen for et voldsomt temperament. De har været udsat for vold. Så er den ikke længere. Børnene har heldigvis ikke set noget, men det er meget alvorligt set med mine øjne som leder, forklarer Ida Maria Høgild, der har sat en telefonvagt i gang for at stå til rådighed hvis forældre eller kolleger skulle have lyst til at tale om dagen. Forældrene er desuden blevet orienteret på intranettet.

– Nu er det weekend, men vi snakker om det hele på mandag, og jeg har sat en telefonvagt op, så alle kan ringe til mig, forklarer hun, inden hun bliver nødt til at slutte samtalen for at tage sig af situationen og få sendt de sidste børn hjem.

Følger sagen
Netavisen Gribskov har kontaktet vagtchef hos Nordsjællands Politi, Jan Hedager, der bekræfter, at de har været tilkaldt børnehaven kl. 13.03, men at der ikke er foretaget anholdelser endnu. Netavisen er ikke bekendt med identiteten på de involverede forældre."

https://www.netavisengribskov.dk/drama-i-boernehaven-vrede-foraeldre-gik-til-angreb-paa-paedagoger/
28
Fri Debat / Sv: Anti-røds univers
« Nyeste indlæg af Carlo Dato I dag ved 04:33:30 pm »
Citat af Anti-rød fra 2015. Kors i hytten!

Anti-rød sidder og hygger sig nede i et dybt hul af selvmodsigelser. Og selv om han har forladt arbejdsmarkedet går han stadigt højt op i fagforeningers gøren og laden, selv om han slet ikke er medlem af nogen fagforening.

Men han vil ikke sige det lige ud, at han går ind for diktatoriske tiltag mod fagforeninger og dikterede overenskomster.
29
Samfund- & Kultur / Sv: Gør nu Grønland til en selvstændigt land
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato I dag ved 04:24:20 pm »
Artiklen taler vel for sig selv, hvad tatoveringer angår.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/valgigroenland/video-groenlaendere-bliver-tatoveret-i-ansigtet-vi-tager-vores

Jeg har ikke set nogen med inuit tatoveringer i ansigtet endnu, men det er da også snart længe siden, jeg har været i Nuuk.

Det er da muligt, at det vil komme, hvis en tatovør med inuit tatoveringer som speciale, rejser op langs kysten og arbejder sig frem.
30
Fri Debat / Jeg er træt af at forklare dig, hvad du har skrevet
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato I dag ved 03:07:42 pm »

Spørgsmål til anklageren, så må vi se om der kommer et logisk svar.


Hvorfor vil du have staten som er arbejdsgiver, (Eliten)
ikke må have nogen indflydelse på overenskomst forhandlingerne.
Hvem skulle fagforeningerne ellers forhandle med. Sig selv ?

Du skriver:
Det vil anti ændre, så eliten i ministerierne kommer til at styre arbejdsmarkedet.

AR:
Det er løgn, og jeg vil bede sig citere mig for den holdning, eller indrømme du lyver så vandet driver.

Hvor har jeg givet udtryk for ministerierne ene og alene uden fagforening eller andre, skal styre arbejdsmarkedet.
Det er den løgn du kommer med. BEVIS DEN SÅ


Til alle læsere.
Jeg beviser hermed at socialisme bygger på løgn.

Når jeg ikke hele tiden linker til det, som du kræver - så er det ikke fordi - jeg ikke kan - men fordi du kræver det næsten hver dag. Jeg har fandeme da andet at lave end at lede efter dine gamle kommentarer for at bevise, hvad du skriver. Du misbruger det.

Citat af anti-rød: "Jeg vil have et andet system.
Jeg mener strejker er overflødige, men vil ikke forbyde dem.
Til gengæld vil jeg ligestille strejker med opsigelse, og arbejdsgiveren naturligvis har ret til at antage andre.
Vil en lønmodtager ikke arbejde på en given arbejdsplads kan han opsige sin stilling uden forklaring.
En arbejdsgiver kan til gengæld opsige en ansat uden forklaring.
Jeres socialistiske diktatur vil være fjernet.
Jeg mener der samtidigt bør være bedre og mere klare regler, for arbejdsretlige sager.
Disse "råbe og skændes" konfrontationer er mig for primitive."

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=1537.msg14889#msg14889

Citat slut

Det vil jo så sige, at hvis de offentlige ansatte strejker om kort tid, så har du selv skrevet, at eliten skal fyre så mange som muligt af de offentlig ansatte og ansætte nogen andre for at straffe dem, fordi de strejker. Du går altså ind for, at eliten skal misbruge statsmagten imod fagbevægelsen.

Jeg ved godt, at det er nødvendigt at forhandle med eliten som en modpart og træffe aftaler - men du går ind for, at eliten skal styre/bestemme/misbruge magten.

Man styrer sgu da helt vildt, hvis man fyrer dem, der stiller krav (og benytter deres strejkeret, som har været en dansk rettighed i over hundrede år).

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 10