Nylige indlæg

Sider: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Fri Debat / Sv: God hustru du har,
« Nyeste indlæg af Tørresnoren Dato I dag ved 11:01:16 am »

Så ka du lære det ka du,  :girl_smile:

Der fokuseres jo så meget på børnearbejde - og det er såmænd fint nok..

- men hvad med alle os stakler som efter et langt og opslidende arbejdsliv havde planlagt et roligt og afslappende otium..?  :ohmy: Aldrig er jeg da blevet pisket så meget rundt, som efter jeg gik på pension..!

Nå, nu er de værste vinduer pudset - og godkendt af Kommandusen..!  :JC_spank:

- nu skal jeg lige ha' ordnet lidt i drivhuset - og så tror jeg sgu at jeg sniiiiger mig over til min gode nabo, Preben - vi er nemlig i gang med et hygge-projekt omkring at renovere en gammel Ferguson traktor sammen..

Og hvad er vel bedre end at få lov til at 'hygge-beklage' sig til en anden hårdt plaget pensionist, fortælle nogle gode løgnehistorier, få sorte fingre - og måske dele to kolde 'klokken-12-pilsnere'  :LaieA_050:

- jow, det er sandelig hårdt at være mig....  :big_grin: :blum:   
12
Politik / Debatten her er for evnesvage fordi
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato I dag ved 10:56:04 am »
Eliten kan ALTID skiftes ud med DNMs styreform. Her kan den dårligt nok skiftes ud hver 4 år. Og så må man huske at der er direkte demokrati, så eliten i et DNMstyre har ikke så meget magt som NWO-eliten har i dag. Deres system er også meget anti levebrødspolitikkere, så man ser ingen Carl Holst typer i et DNMstyre.

Du bliver ved med at tale usandt om det direkte demokrati, for der er flere muslimer i Schweiz, end der er i Danmark. Det må der jo ikke være.

- og senatet - som skal lede det hele - er ikke folkevalgt. Forhold dig da for fanden til det, i stedet for at fyre noget pladder af om noget andet.

Jeg har sagt at der alle perkerne mister deres stemmeret og vil blive smidt ud af Danmark bagefter. Forskellen på NWO-eliten og DNMs senat er at NWO-eliten ikke kan stemmes ud, det kan folkene i et DNMstyre. I EUssr er der kun diktatur https://ditoverblik.dk/eu-kommissionsformand-vil-fjerne-veto-i-skatte-og-udenrigspolitik/

- men:

1. Du nægter totalt at forholde dig til, at NMR går ind for, at Norden skal ledes af et senat, som IKKE er folkevalgt.

2. Der skal være direkte demokrati som i Schweiz (hvor folket har stemt om lovgivning, der har givet flere muslimer i Schweiz, end der er i Danmark). Det er selvmodsigende.13
Politik / Sv: Er Den Nordiske Modstandsbevægelse udemokratisk?
« Nyeste indlæg af homofaber Dato I dag ved 10:45:35 am »
Der er alt for mange der sluger NWO-elitens propagandaløgne. Men i det mindste så går det rigtigt godt for Gyldent Daggry i Grækenland selvom NWO-eliten vil have Grækenlands eneste anti NWO parti gjort ulovligt. NWO ønsker nemlig at forbyde alt hvad der er anti NWO.

Prøver du på at debattere eller har du opgivet?
14
Fri Debat / Uddannelse til RJ folket!
« Nyeste indlæg af Convex Earth Dato I dag ved 10:43:55 am »
Uddannelse til RJ folket!

https://www.youtube.com/watch?v=dz5XB15Zos8

"Allow Yourself to See Flat Earth With Perspective"

"Join me on the beach in Phuket looking at the horizon on the Andaman Sea, making observations about perspective and how it is the imaginary curve on flat earth.

When you allow yourself to see things as they really are, you realize we are not on a spinning ball but in fact on a flat, stationary earth.

Perspective is the imaginary curve on flat earth."

Perspektiv er den imaginære kurve på flad jord!

Tillad dig selv, at se den flade jord med perspektiv!

Gå ud i naturen og se hvordan ting virkelig er, vil du indse at vi ikke er på en spindende kugle, men i virkeligheden er på en flad og stationær jord!

Den etablerede videnskab og NASA, snyder dig med dine perspektivøjne, til at tro på jord krumninger!

Hvis du står ved havet, vil det og horisonten altid rejse sig op til øjenhøjde, og himlen og skyer vil gå ned til horisontlinjen!

Dette er en optisk illusion i dine øjne, for du ved jo godt at de skyer du ser i horisonten er lige så højt oppe som dem lige over dig!

Det samme er det med havet eller hvis det var landjorden - det går ikke opad men helt lige ud til horisontlinjen!

Men vores øjne er skabt fra naturens side, til at se havet gå op og himlen gå ned til horisonten som er forsvindings punktet!

Det er derfor vi ikke kan se længere end til horisonten!

Hvis du sejler ud til den første sete horisont, vil du blot se en ny horisont i samme afstand længere ud!

Derude ved horisont 2, vil skyerne være lige højt oppe som lige over dig ved før du sejlede ud!

Og så vil du se ud mod horisont 3, hvor skyerne igen ser ud til at gå ned mod havet, og havet op til horisont 3!

Igen en optisk illusion i dine øjne, som ikke er virkelighed!

Ergo - vi kan herefter konkludere, at jorden og havet er helt flad og er stationær!

Fup eller fakta?
15
Fri Debat / Det er FAKE NEWS
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato I dag ved 10:38:21 am »
Marrakesh-erklæringen er fra 25.-27. januar 2016 - og den blev ikke "den 2. maj i år i al stilhed vedtaget i Marrakesh af en lang række landes udenrigs- og integrationsministre".

I hvert fald ikke kristne ministre.

http://www.marrakeshdeclaration.org/files/Declaration-Marrakesh-Eng-27.pdf

Desuden er der gode grunde til, at regeringen slutter op om Marrakesh erklæringen - så hvorfor skal vi lytte til DEBATVRØVL fra nogen, som aldrig nogen sinde selv ville læse Marrakesh erklæringen - og som insisterer på at debattere noget, som de ikke ville drømme om at læse?
16
Politik / Sv: Er Den Nordiske Modstandsbevægelse udemokratisk?
« Nyeste indlæg af Licensnægteren Dato I dag ved 10:29:29 am »
Der er alt for mange der sluger NWO-elitens propagandaløgne. Men i det mindste så går det rigtigt godt for Gyldent Daggry i Grækenland selvom NWO-eliten vil have Grækenlands eneste anti NWO parti gjort ulovligt. NWO ønsker nemlig at forbyde alt hvad der er anti NWO.
17
Politik / Sv: Punkt 4 beskriver hvilket system de vil have i stedet for
« Nyeste indlæg af homofaber Dato I dag ved 10:15:51 am »

Eliten kan ALTID skiftes ud med DNMs styreform. Her kan den dårligt nok skiftes ud hver 4 år. Og så må man huske at der er direkte demokrati, så eliten i et DNMstyre har ikke så meget magt som NWO-eliten har i dag. Deres system er også meget anti levebrødspolitikkere, så man ser ingen Carl Holst typer i et DNMstyre.

Den kan ikke skiftes ud, fordi der ikke er tilslutning blandt befolkningen. Ser man på det politiske spektrum er magten centreret omkring midten i økonomiske og socialt stabile lande. Befolkningen har simpelthen ikke grund til at stemme på nynazister. Der er heller ikke flertal for dem, ej heller er det den "politiske elite", der modarbejder dem. Du har en opfattelse af, at Nordfront har stor tilslutning i befolkningen, men at det den bliver undertrykt af en fiktiv NWO-elite, men det er befolkningen, der ikke ønsker dem. Du ignorerer totalt, at det ikke lykkedes DP at samle nok vælgererklæringer. Daniel troede jo også selv på, at han var på vej i Folketinget med over 16% af stemmerne. Personer som jer lever ikke i virkeligheden. Det er derfor, du bliver nødt til at omtale de etablerede medier som Fake News og erstatte dem med fiktive skrækscenarier, så der kan opstå uro og sociale samfundstabere tilslutter sig de højreekstremistiske grupper.
De er en værre dummernik.  :smile1:
18
Samfund- & Kultur / Sv: I søndags var jeg ovre og hente mit telt
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato I dag ved 10:14:05 am »
Lagde du rigtig mærke til, at de 27 kalve fra Østgrønland der blev udsat via Zoologisk Have i København til Kangerlussuaq i Vestgrønland voksede til omkring 10.000 på kun 40 år?

Jeg formoder man har krydset bestanden med dyr fra andre bestande, ellers ville genpuljen være meget svag.

Citér
Det er en helt fantastisk vækst, som har overgået alle forventninger, så bestanden er på ingen måde truet  :smile1:

Ja, der er ingen rovdyr af betydning der og ingen (epidemiske) sygdomme.

Jeg har selv tænkt på, at genpuljen kan være svag, men jeg ved ikke, hvordan man har udvalgt de 27 kalve.

Naturen er også i særklasse gunstig for moskusokser i Vestgrønland, så de udvoksede hanner bliver 100 kg større - end de bliver, hvor de stammer fra.

Mennesket er nok den eneste fjende, de har her, for der er ingen ulve og isbjørne er sjældne på land på grund af "åbenvandsområdet". De hedder altså isbjørne, fordi de er knyttet til isen. Hunnen går i hi på land, når de skal føde, men ellers foretrækker de at være på is til havs.

Jeg har før mødt nogen, som ikke tror på det, fordi de ved, at der er isbjørne på land i Canada, men det er en nødløsning, når der bliver langt til havis.

Isbjørne her er kommet ud af kurs fra vestisen eller storisen, og går en gang imellem på land, mens de vandrer. Der er for lidt kalorier på land til en stor bjørn.

19
Fri Debat / God hustru du har,
« Nyeste indlæg af genuine Troll Dato I dag ved 09:43:08 am »
Det er helt fint at hun sørger for du ikke keder dig,

Så ka du lære det ka du,  :girl_smile:
20
Fri Debat / Løkke vil have muslimsk indvandring!
« Nyeste indlæg af Convex Earth Dato I dag ved 09:34:31 am »
Løkke vil have muslimsk indvandring!

https://denkorteavis.dk/2018/dansk-folkeparti-slaar-alarm-regeringen-er-ved-at-underskrive-en-erklaering-der-kan-medfoere-nordafrikansk-indvandring-til-danmark/

"Den danske asylpolitik lider i øjeblikket under en række konventioner og traktater, der begrænser Folketingets muligheder for selv at bestemme indvandringen her til landet.

Nu er en ny erklæring på vej med yderligere indskrænkninger af Folketingets handlefrihed, når det gælder indvandring.

Der er tale om den såkaldte Marrakesh-erklæring. Den er blevet til på initiativ af Marokkos regering, og blev den 2. maj i år i al stilhed vedtaget i Marrakesh af en lang række landes udenrigs- og integrationsministre.

Blandt dem også fra Danmark."

Tulle har to planer - en plan A og en plan B!

Plan A består i, at hvis blå stue får flertal, vil han og DF i regering med Løkke, og smide LA ud!

Plan B består i, at hvis rød stue får flertal, vil han og DF i regering med Mette Frederiksen (S), og udelukke R, SF, AL og Ø fra indflydelse!

Med Løkke får han masseindvandring fra muslimske migranter fra Nordafrika som artiklen skriver!

Med S får Tulle det samme, da der ikke vil være flertal for sådan en regering, og dette betyder at R, SF, AL og Ø kommer til at bestemme alt om indvandring!

Imidlertid er der også en plan C, nemlig at vælgerne stemmer på Nye Borgerlige og får den rene vare, i stedet for alle lappeløsningerne!?

Din mening?
Sider: 1 [2] 3 4 ... 10