Nylige indlæg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Fri Debat / Sv: Sandhedens time
« Nyeste indlæg af Carlo Dato I dag ved 05:25:13 am »
Mon det her vil få Licensnægteren til at give op? Ikke til at tro. Snart har han nogle andre der stormer frem.
2
Fri Debat / Sandhedens time
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato I dag ved 05:10:43 am »
Højrefløjen her på debatten ynder at fremstille sig selv, som om de er talsmænd for danskerne i deres syn på indvandringen, og nu fik vi så deres opbakning blandt almindelige danskere målt ved kommunalvalget.

Dansk Samling opstillede i AArhus og på Frederiksberg.

I AArhus hvor Poul Sivertsen var opstillet fik Dansk Samling  77 stemmer eller 0,1% af stemmerne.

På Frederiksberg hvor Lone Nørgaard var opstillet fik Dansk Samling 56 stemmer eller 0,1% af stemmerne.


En anden af debattens højrefløjs favoritter, Stram Kurs - klarede sig ikke bedre.

I København fik Stram Kurs 164 stemmer som svarer til 0,0% af stemmerne fordi man skal længere ud i decimalerne for at måle det. Var det ikke der, formanden Rasmus Paludan stillede op?

I Glostrup fik Stram Kurs 25 stemmer, som svarer til 0,2% af stemmerne.

I Albertslund hvor næstformand Casper Mose Hansen stillede op fik Stram Kurs 25 stemmer, som svarer til 0,2% af stemmerne.

I Kalundborg fik Stram kurs 33 stemmer, som svarer til 0,1% af stemmerne.

Det er altså ikke højrefløjen her på debatten, som har en holdning til indvandringen, som danskerne i almindelighed deler  :smile1:
3
Fra medierne / Sv: GYYYYYYYYYYSSSSSSS
« Nyeste indlæg af Carlo Dato I dag ved 02:38:59 am »
Så enkelt og præcist kan det siges.
Ingen ville betale en formue for at blive smuglet over Middelhavet, hvis de vidste de omgående blev sendt retur, og de under ingen omstændigheder fik sociale goder i pose og sæk.

Vi har haft den en millard gange. Dem med at sende dem retur, er ren luft.

Det eneste effektive ville være at slæbe deres både langt ud på åbent hav for at de kan krepere ynkeligt. Thailand har gjort noget effektivt ved det.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/thailands-flaade-traekker-skibe-med-flygtninge-til-havs-igen

Thailand er rigt og tyndt befolket. De ved godt at hvis muslimer først kommer ind, så sønderkneper de landet.
4
Politik / Det blev et fornuftigt valg
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato I dag ved 02:17:01 am »
Klokken er nu 02.02 dansk tid, og her er den 22.02.

Kilden er TV2 og 99,7 procent af stemmerne er optalt: http://nyheder.tv2.dk/kommunalvalg17/resultaterSocialdemokratiet blev den store vinder og Venstre blev den store taber. DF gik også tilbage, og Konservative gik frem.

Nye Borgerlige fik under en procent af stemmerne, og det er ringe. Alternativet klarede sig lidt bedre med 2,9 procent.

Stram Kurs, som mindst en her har stemt på, er for ubetydelige til, at de er nævnt.


5
Fra medierne / Sv: Det vil nok fungere fint i fantasiland
« Nyeste indlæg af Carlo Dato I dag ved 02:11:09 am »
Hvad med Gubbis forslag om at skabe en enklave i Nordafrika, hvor flygtningene kan bo og arbejde under ordnede forhold?

En by på størrelse med Shanghai i den libyske saltørken.

Mange problemer. Hvor vil man finde alle de kvinder der skal til alle de bordeller en sådan by skal have?
6
Samfund- & Kultur / Sv: Farvelfærd
« Nyeste indlæg af Evalu Dato I dag ved 12:45:57 am »
Jeg vil have flere ufaglærte ansat i den offentlige sektor i ganske almindelige jobs, ligesom det var førhen i tiden. En vejmand i kommunerne var ikke i løntilskudsjob, men var overenskomstansat ligesom alle andre - og det er bare et eksempel.

Jeg er enig
7
Politik / Sv: Kommunalvalg 2017, live
« Nyeste indlæg af Lunavecchia Dato I dag ved 12:27:22 am »
Nye Borgerlige ligger i skrivende stund på 0,9% og har altså haft en del lavere tilslutning end, i hvert fald jeg, havde forventet. Det lykkedes dem dog at vinde en plads i byrådet i Hillerød. Igen er jeg ikke sikker på hvor stor effekten til et folketingsvalg, men jeg tror resultatet trods alt er lidt bekymrende for dem, fordi en lav forventelig tilslutning kan betyde at folk stemmer på et andet parti for at undgå at miste deres stemme til spærregrænsen.
Hvad Nye Borgerliges plads i byrådet i Hillerød angår, er det gammel vin på nye flasker, nemlig Mette Thiesen, der har siddet i byrådet de seneste 4 år, de fleste år som medlem af De Konservative, som hun forlod i juni 2017 for at melde sig under fanerne hos Nye Borgerlige. I øvrigt med det resultat, at en anden partihopper, som troede, han var spidskandidat i Hillerød, sprang fra, da Mette Thiesen kom på banen.


8
Politik / Sv: Kommunalvalg 2017, live
« Nyeste indlæg af GuBBi Dato I dag ved 12:18:43 am »
Nå, der er vidst ingen tvivl om at dette kommunalvalg er kærkomment for den røde fløj, og specielt for socialdemokraterne.

Hvis man skal spekulere fremtidigt folketingsvalg, må man sige at det for den røde fløj er et positivt tegn, men igen kan det nok diskuteres hvor tæt korrelation der er mellem kommunalvalg og folketingsvalg, og jeg har ærligt talt ikke researchet den korrelation.

En anden ting man kan bide mærke i er hvor godt de konservative faktisk har klaret sig på landsplan: 9,1% i skrivende stund. Hvis det resultat kan smitte af på et folketingsvalg, kan det være at de konservatives langvarige krise måske endelig er slut.

Nye Borgerlige ligger i skrivende stund på 0,9% og har altså haft en del lavere tilslutning end, i hvert fald jeg, havde forventet. Det lykkedes dem dog at vinde en plads i byrådet i Hillerød. Igen er jeg ikke sikker på hvor stor effekten er til et folketingsvalg, men jeg tror resultatet trods alt er lidt bekymrende for dem, fordi en lav forventelig tilslutning kan betyde at folk stemmer på et andet parti for at undgå at miste deres stemme til spærregrænsen.
9
Samfund- & Kultur / Sv: Farvelfærd
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato I dag ved 12:16:50 am »
Jeg beklager mig over, at der ikke længere er jobmuligheder for ufaglærte, der droppede tidligt ud af skolen - og det bliver kun værre med den nye teknologi. Jeg taler om rigtige jobs, og at det er oplagte jobs for ufaglærte kontanthjælpsmodtagere.

Tidligere havde kommunerne vedligeholdelsespligten af fortovene langt flere steder end i dag, og det drejer sig om at udskifte knækkede fliser og rette skæve fliser op. Ikke noget der kræver store investeringer.

Der er stadig nogen som dropper tidligt ud af skolen, så hvad skal de lave i fremtiden?

Der vil fortsat være behov for ufaglært arbejdskraft,  medmindre disse job bruges til arbejdsprøvning/aktivering af kontanthjælpsmodtagere, der så skal arbejde lige så hårdt blot uden at få andet end kontanthjælpen ud af det.

Det kan ikke være meningen, at det offentlige skal stille gratis underbetalt arbejdskraft til rådighed for det private arbejdsmarked.

Det siger jeg heller ikke. Jeg vil have flere ufaglærte ansat i den offentlige sektor i ganske almindelige jobs, ligesom det var førhen i tiden. En vejmand i kommunerne var ikke i løntilskudsjob, men var overenskomstansat ligesom alle andre - og det er bare et eksempel.

Nu linker jeg for en gangs skyld til Arbejderbevægelsens Erhvervsråd (selvom jeg ikke plejer at linke til AE, fordi kilden automatisk bliver draget i tvivl).

Citat: "I 1995 var omkring hvert fjerde job i Danmark besat af en ufaglært. I dag er det ca. hver ottende job. Det er en halvering af de ufaglærte på arbejdsmarkedet."

Siden 1995 er antallet af ufaglærte i beskæftigelse med andre ord faldet med 312.000 personer.

https://www.ae.dk/analyser/andelen-af-ufaglaerte-paa-arbejdsmarkedet-er-halveret-paa-20-aar

Citat: "Ser man bort fra arbejdsløse i offentlige løntilskudsjob, var der under Helle Thorning-Schmidts ledelse en stigning i antallet af offentligt ansatte på godt 4.000 personer, mens der under Lars Løkke Rasmussens ledelse har været et fald på ca. 6.000 personer."

https://www.ae.dk/analyser/faerre-offentligt-ansatte-under-lars-loekke-rasmussen


10
Debat om debatten / Sv: Hvad blev der egentlig af GYSE-kulturen?
« Nyeste indlæg af Anklageren Dato November 21, 2017, 11:52:31 pm »
Her er bare en af de mest GYSene indlæg du har skrevet
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7117.msg94938#msg94938

Målet med indlægget er at skabe et GYS.

Det er bare et enkelt indlæg ud af de mange, jeg har skrevet.

Undtagelsen der bekræfter reglen.

Sider: [1] 2 3 ... 10