Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Ieed

Sider: 1 2 [3] 4 5
31
Tøsehjørnet / Sv: AFSTEMNING: Har GuBBi styr på pisset?
« Dato: Juli 29, 2017, 12:20:53 pm »
Det er helt klart også bedre end ligegyldige diskutionet om hvilken vej lokumsrullen skal vende. Nu er piller Poul jo sat uden for døren uden kighul. Så han bliver næppe det store samtaleemne.

Det undrer mig, at han ikke kan finde vej tilbage hertil. Det er da ellers pærelet. Kan hans søn af en it-ekspert ikke hjælpe ham?

Eller er han her mon allerede i Inkognito, som det så fint hedder...

Med al respekt så handler denne tråd ikke om Pølsestegeren af naturpølser fra Krønge, men om GuBBis meningspoliti.

Der er én og kun én grund til at jeg oprettede den her afstemning og det var at jeg blev tosset over at Gnubberen skulle fjerne et svaralternativ fra en anden afstemning oprettet af Torsten. Her måtte Torsten ikke skrive David Jørgensen og bringe hans smukke kontrafej som et alternativ. Det er rent berufsverbot og minder en del om det man praktiserede i Tyskland i begyndelsen af 43'.

Og nu vi taler om DJ. PJ og DD er disjunkte så længe DJ ikke ved mere om IT end hvordan man installerer Officepakker fra MSDN. Eller måske rettere så længe banningen varer. For jeg har ladet mig fortælle at endskønt at Gnubberen skriver at banningen ikke har udløb da timer den alligevel ud efter nogle dage (3-4 dg. ca.). Derudover véd vi at PJ daglig forsøger at logge ind - det kan man se på profilen som bekendt. Så rent faktisk kán Rik-reorien godt være sand.

Men jeg fornemmer at jeg taler om noget nu som jeg ikke må for meningspolitiet uden selv at havne i samme situation.

32
Tøsehjørnet / Sv: AFSTEMNING: Har GuBBi styr på pisset?
« Dato: Juli 29, 2017, 12:07:34 pm »
Det har han da også gjort ,Nobody har fundet en vej til at komme tilbage på  :ohmy:  nu hedder han bare Rik , tro mig det er Nobody .  :big_grin:

Bevis det.

33
Tøsehjørnet / Sv: AFSTEMNING: Har GuBBi styr på pisset?
« Dato: Juli 28, 2017, 10:06:51 pm »
Jeg stemte på Kim Jong-un da han er Geniernes Geni.

Jeg formoder vi taler Kim?

Og jeg stemte ds.  :hyper:

34
Tøsehjørnet / Sv: AFSTEMNING: Har GuBBi styr på pisset?
« Dato: Juli 28, 2017, 10:05:59 pm »
Jeg stemte slet ikke på det nonsens som `Olsen´ har sat op,  :girl_sad:

Tsk, tsk... det er helt fantastisk at man kan være meget en bitterfisse for jeg kan slet ikke komme i tanker om hvornår du har sagt noget sødt og pænt. Altid negativ og puuhaaa! Håber ikke du har en kæreste eller mand for det ville da være synd for ham.

Men Anna alligevel, tror du ikke du ville kunne stramme lidt op i fremtiden? Bare een sød bemærkning hver dag gør jo underværker.

(og det samme gælder ham det gamle spektakel i den hvide skjorte jeg ikke lige kan huske hvad hedder)

35
Tøsehjørnet / AFSTEMNING: Har GuBBi styr på pisset?
« Dato: Juli 28, 2017, 03:52:32 pm »
Spændende test af om han føler sig gået for nær  :blum:

36
Tøsehjørnet / Sv: AFSTEMNING: Den lækreste debattør?
« Dato: Juli 28, 2017, 03:24:53 pm »
Mon Phil har kneppet alle de der thaikællinger på hans profil bedled?

37
Tøsehjørnet / Sv: AFSTEMNING: Den lækreste debattør?
« Dato: Juli 28, 2017, 01:16:03 pm »
HELT KLART: Torsten

Og omkr. den manglende mulighed, fjernet af meningspolitiet, så kan den bare nævnes ved navn istf.

38
Mandehørmen / Sv: hold kæft hvor er un lækker [NSFW]
« Dato: Juli 28, 2017, 11:41:27 am »
nå, ,men så drøæmmer han jo nok om det samme som mig, en sød og dejlig kæreste og en lille famile og arbejde og hus,

det er vist helt normale ting at tænke på i min alder? tror du ike? tænkte du ikke på de ting, da du var i 30erne?

Nej, det gjorde jeg da skam ej.

Det med villa, vovse, Volvo og wife har aldrig trukket særligt i mig. Jeg er en fri fugl, der ikke gider binde mig til kone og børn og den slags.
Jeg får helt lyst til at bruge LIKE knappen. Phil... kan jeg komme over til dig i 2018? Jeg tager pils med!

39
Mandehørmen / Sv: hold kæft hvor er un lækker [NSFW]
« Dato: Juli 28, 2017, 11:39:34 am »
Vidste I at det pga. bilafgifterne og næsten 0 solgte volvoer nu ikke mere hedder Villa, Volvo og Vovhund. Nu hedder det Villa, vogn og wifi.

Nå men bortset fra det så syntes jeg at jeg bliver mere og mere liderlig som årene går. Jeg må og skal ind på xvideos og xhamster næsten hver dag og have spillet den af eller, hvis jeg ikke kan finde min iPad, finde Daells Varehus katalogerne fra 80'erne frem hvor de stadig havde fyldige damer på trikotagesiderne i hvidt undertøj og andet æggende lingeri. Katalogerne ligger jo på nettet nu om dage på kb.dk hvis man ikke (som jeg) har gemt originalkataloger fra udvalgte storhedsår i 80'erne. Problemet er at flere af siderne hænger sammen nu og at farvetrykket så går af i den modsatte side - hvilket er et ret stort samfundsproblem hjemme hos os. Plus risikoen for at ens kone eller børn finder dem (igen) og begynder at stille væmmelige spørgsmål alá "Far hvorfor har du de der gamle reklamer? Har de ligget ude i regnvejr?"

Og selvom jeg er 50 i dag så ligger jeg stadig ikke sjældent og piller ved min tissemand nede i mine pyjamasbukser, hvilket både giver pletter nogle dumme steder og nogle dumme forklaringsproblemer.

Så jég skal have udløsning *hver* dag. Er du også en tiltagende liderlig gammel gris?


40
Politik / Sv: Det glade vanvid...........
« Dato: Juli 27, 2017, 10:18:38 pm »
Men for at fortsætte min kommentar om et plejehjem/feriehjem på Philippinerne, har jeg kig på et lille misligholdt hotel på en dejlig palmestrand der endnu ikke er overrendt af turister.

Det ligger lige ud til stranden, der er 12 værelser med bad, plus restaurant i stuen og stor forhave til borde og stole.

Vi kan lease det på 5 eller 10 årig kontrakt til en særdeles fornuftig pris, man kan også købe det men vi plejer bare at lease for en periode.

Hotellet står helt tomt og lukket lige nu, der bor kun en familie i stuen til at passe på det.

Der kom ikke nok kunder dertil af sig selv, og dem der havde det havde ingen begreb om selv at skaffe kunder fra udlandet dertil. Derfor har det været lukket i snart 2 år.

Hotellet er naturligvis stærkt misligholdt og skal sættes grundigt i stand inden det kan bruges.

Til gengæld er materialerne billige og arbejdslønnen for en almindelig arbejder ligger på 30 kr om dagen, og for en god håndværker 45 kr/dag. Så det koster ikke en formue at sætte i stand.

Jeg har i sinde at arbejde videre med projektet, men skulle der være nogen her på DD der har lyst til at købe en share af det og være med, så er det nu.

Nu har jeg ikke været på Philipinerne, men der er garanteret dejligt dernede. Priserne du nævner minder noget om Thailand hvor jeg har kneppet en del thailudere som er ok pris/stramhed taget i betragtning. Men deres bryster er små så hvis man er til store Kesslerjader så er det ikke stedet. En thailuder koster ca. 50,- kr at have udløsning i. Hvad koster de i Philipinerne Phil?

Er der mulighed for at jeg kan komme over og besøge dig en dag i 2018?


41
Fri Debat / Sv: Hvor mange profiler har DU haft på din-debat?
« Dato: Juli 27, 2017, 10:05:54 pm »
Fin forsvarstale, Nordboen. Men jeg finder det suspekt, at du lige nu loggede ud - og så kom BannerFøreren på. Lige bagefter. Og I skriver på samme måde.

DOG vil jeg give dig det, at jeg er enig i, at der sikkert er et par af højrefløjsprofilerne, der er styrede af Tigermanden. Og det er - indrømmet - svært at vide for udenforstående, som mig, hvilke præcist.

Men i hvert fald fastholder jeg stadig, at 5-6 af højrefløjsprofilerne er styret af kun 1-2 personer. Fordi jargonen og stilen er påfaldende ens. Og fordi de hele tiden logger ud og ind efter hinanden og desuden giver hinanden thumbs up konstant. DU, nordboen, har f.eks. en thumb-up-statistik på over 1 pr. indlæg, hvilket er suspekt. De fleste brugere herinde har måske én thumb up for hvert andet eller tredje indlæg. Så når en bruger har en thumb up for hvert indlæg eller mere, så ringer der nogle alarmklokker for mig. Det tyder på, at vedkommende har flere profiler, som han bruger til at give sig selv likes med.

F.eks. har Dansknationalist kun 18 thumbs up på 274 indlæg, selvom han skriver fornuftigt. Det viser for mig at se at han er ægte, da han ikke har andre profiler, som han bruger til at like sig selv. Du Nordboen, har derimod 227 likes på 217 indlæg. Unaturligt højt. Så det lugter af, at du nu nok giver dig selv likes fra andre profiler...

Min egen like-statistik er også helt normal. Et like for hvert tredje indlæg. Havde jeg - som du mener - haft et hav af profiler, havde jeg vel givet mig selv en masse likes og havde ligesom du selv haft mindst én like pr. indlæg. :yes:
Omkr. LIKE:

Det er sådan lidt kukkasseteater det at du kan trykke på sådan en 'kan lide'-knap. Jeg bruger det ALDRIG fordi det er rystende ligegyldig. Det svarer til hvis man skriver et kærestebrev og modtageren så kan svare "ja"... ELLER det er dss. hvis man ser en video på xvideos og så der kommer der en dialogbox om hvor der spørges "Vil du kneppe en fed liderlig kælling i aften 100m væk uden din kone ved det?" og svarmulighederne er "Ja". Der er jo ingen grund til at spørge hvis man kun kan svare een ting!

Det ville være lidt mere sigende med alternativer og navnlig ville det være et fint alternativ at fjerne knappen. Det er meningsløst hvis man ikke kan svare det modsatte - det er nonsens!

Derudover burde profilen følge IP. Det ville fjerne selvrygklapperproblemet næsten helt (Tor er udelukket fra dd).

42
Mandehørmen / Sv: hold kæft hvor er un lækker
« Dato: Juli 27, 2017, 08:37:43 pm »
vil du ikke også gerne have kærlig hedf og trykhed? tror altdså ikke det er mig der er galt på den her.

Jo selvfølgelig har vi allesammen brug for kærlighed, nærhed og trykhed. Men det kan man jo sagtens få sammen med en luder også. Og så får man lige skudt raketten af samtidig... ka do føl maj? Og mange thaier vil også gerne have man  :blum: dem i fissen. Og vi taler dybt ind i fissen med tungen. Ikke sådan noget pitte-pjat som en hund, men IND I FISSEN med tungen! Især er det frækt på de stramme af dem og de må helst ikke være myndige for så de strammest og naturligt glatte udenpå fissen.

Kan du også godt at slikke fisse?

Så hvis man skal summe det hurtig op så er min hobby fgl.: https://www.xvideos.com/video23963134/i_let_my_friend_pump_his_cum_in_me

vh.
Hans Kurt

43
Mandehørmen / Sv: hold kæft hvor er un lækker
« Dato: Juli 27, 2017, 03:53:14 pm »
Men har du nogensinde kneppet en rigtig thai eller er du bare en bums der sidder og er så fuld at du ikke kan ramme tastaturet?

En thai luder ude i provinsen koster 600,- /h og så tager hun imod i alle huller uden gummi. Jeg har bollet rigtig mange af dem og de er rigtig liderlige - især hvis man åbner potten og viser dem 1.000 kr. sedlerne...

Så der skal nok arbejdes lidt med Husforbi før du har råd.

Ps. Og de gider ikke bænkbumser der ikke er rene!

44
Min jargon-gong fejler skam ingenting. Jeg står inde på Hibriplids hvis der er at du vil mødes. Men bænkbumsen lader vi sidde på sin bænk ude i Brønshøj for jeg bryder mig ikke så meget om bøssekarle også fordi de render rundt med alle mulige sygdomme og utøj osv. Men en champagnebrus kan det da godt blive til.

Ses vi?

kl. 11:00 - tor.?

Din jargon er da skam ganske spøjs. Men blot siger jeg, at du ikke HEEELT lyder som den ægte ieet.

Mere som Olsen... :hyper:

Nej NU må jeg bede ! Hr. Olsen? Hvem er denne Hr. Olsen?

Men bortset fra det så er jeg på Hibriplids nu ... hvor ér du?

45
Ieet, gamle swinger, hvordan står det til du gamle? Du fik rigtig Poul Jørgensen på nakken, hva' - dengang :cat: Ja, som jeg husker det skrev han både dit navn og by.

Nå, kan du ha' det, gamle jas. :drool: :drool: :drool:

Kærlig hilsen Albert Johansen

Nu hvor ieet er taget på ferie, ifølge ham selv, så føler jeg, at jeg bliver nødt til - i hans fravær - at gøre opmærksom på, at ieed ikke er den ægte ieet. Men en copycat.

Den ægte ieet hedder....ja, ieet. Den uægte kalder sig ieed. Med d. :yes:

Det er i øvrigt også nemt at høre, da ieet har en helt anden jargon end den der. :smile1:

Min jargon-gong fejler skam ingenting. Jeg står inde på Hibriplids hvis der er at du vil mødes. Men bænkbumsen lader vi sidde på sin bænk ude i Brønshøj for jeg bryder mig ikke så meget om bøssekarle også fordi de render rundt med alle mulige sygdomme og utøj osv. Men en champagnebrus kan det da godt blive til.

Ses vi?

kl. 11:00 - tor.?

Sider: 1 2 [3] 4 5