Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 130
31

Den artikel PU bringer kan koges ned til, at det er svært at afgøre, om ekstreme hvide nationalister løj, da de påstod at Nikolas Cruz var med i Republic of Florida  - eller om ekstreme hvide nationalister lyver nu, hvor de påstår at Nikolas Cruz ikke var med i Republic of Florida.

En af delene er selvfølgelig løgn.

Kun en tåbe påstår, at mainstream medierne har talt om 18 masseskyderier i USA i år - så det siger rigtig meget om dem, der tilbageviser den påstand, som aldrig har været fremsat.
Jeg gætter på det første. Men vi ved begge to at du håber stærkt på det sidste. Du har nemlig savnet en ny Breivik som vi kan GYSE over i lang tid.

Det kan da godt være, at Jordan Jereb løj om at skoleskyderen var med i hvid magt miljøet, fordi sherig´ffen ikke har fundet beviser for det - men det er vammelt at misbruge en national tragedie til reklameformål.

Du snakker om en kaliber .22 - men så lille en kaliber kan højst slå en hare ihjel  :smile1:

Det er i hvert fald forbudt at skyde dyr, som er større end en hare, med så lille en kaliber - fordi risikoen for at de løber sårede videre uden at dø er meget høj.

På den ene side side syntes jeg at det er dumt at ''misbruge en national tragedie til reklameformål'' af åbenlyse grunde plus det at det skader den nationalistiske bevægelse i USA. Men selvom jeg mener det var meget dumt så er der dog et god ting og det er at de igen viser at man ikke kan stole på løgnemedierne. Nationalististerne i USA har længe været sure på løgnemedierne og gør alt hvad de kan for at de mister troværdighed (se også pissgate som også var en sag hvor løgnemedierne stolede blindt på en person som så viste sig at det var en stor løgn) Det er nok det eneste positive med det

''Du snakker om en kaliber .22 - men så lille en kaliber kan højst slå en hare ihjel  :smile1:''
Man kan lave fin nok skade til at personen er slemt såret med en .22 (og rammer man rigtigt så kan man også dræbe med det) men når man skyder efter en skydeskive så er det ikke så vigtigt hvor meget skade man kan lave med det.

32
Jeg fandt dette foto hos den artikel PU bringer. De viser at de masseskyderier som der har været i USA ikke rigtig har været masseskyderier https://i.imgur.com/qBxpQ2d.png

Den artikel PU bringer kan koges ned til, at det er svært at afgøre, om ekstreme hvide nationalister løj, da de påstod at Nikolas Cruz var med i Republic of Florida  - eller om ekstreme hvide nationalister lyver nu, hvor de påstår at Nikolas Cruz ikke var med i Republic of Florida.

En af delene er selvfølgelig løgn.

Kun en tåbe påstår, at mainstream medierne har talt om 18 masseskyderier i USA i år - så det siger rigtig meget om dem, der tilbageviser den påstand, som aldrig har været fremsat.
Jeg gætter på det første. Men vi ved begge to at du håber stærkt på det sidste. Du har nemlig savnet en ny Breivik som vi kan GYSE over i lang tid.

33
Fra medierne / Sv: Ham der udførte skoleskyderiet i USA var demokrat
« Dato: Februar 16, 2018, 05:17:17 pm »
Jeg vil da ikke undlade at fremhæve én af de førnævnte skudepisoder:

1. februar   Salvador B. Castro Middle School   California   Los Angeles   En 12-årige pige skyder og sårer ved et uheld fire elever i sit klasselokale.

Lykkeligvis var der ingen døde, men man tør ikke tænke på hvor mange af den slags uheld, der kunne ske, hvis hver eneste elev havde sit våben med i skole.
Jeg går til skydning hver uge. Men selvom alle skyder med en .22 Long Riffel så er der ikke sket noget på noget som helst tidspunkt. Hvorfor skulle der så det på andre tidspunkter hvis de har lært hvordan man håndtere og bruger våbenet. Jeg mener dog at de skal bruge pistol og ikke en riffel da det er en del nemmere at holde en pistol end en riffel.

34
Fra medierne / Sv: Ham der udførte skoleskyderiet i USA var demokrat
« Dato: Februar 16, 2018, 04:08:33 pm »
Jeg fandt dette foto hos den artikel PU bringer. De viser at de masseskyderier som der har været i USA ikke rigtig har været masseskyderier https://i.imgur.com/qBxpQ2d.png

35
GYYYYYYYYYYYYYYYS
Hvor i artiklen GYSER jeg?

Højrefløjen er ikke blevet udsat for vold i Danmark, siden Gravers blev overfaldet i en parkeringskælder for ti år siden - så du går til fjerne lande for at få dækket dit GYSE-behov.


Nu var det jo dig der GYSEDE først under Charlottesville efter at James Fields kørte nogle ned. Jeg putter bare context på hvorfor han gjorde det.

37
Stram Kurs har kun samlet 93 vælgererklæringer (du mener sikkert, de stormer frem). Det kan ikke betyde den store opbakning i befolkningen, så jeg tror, at der statistisk er en meget lille mulighed for, at der er mange andre end dig, der er enig med dem.

Men at tale for at kaste folk ud med eller uden faldskærm er bare tomme ord og varm luft. Men det lyder simmert meget fornuftigt med en betinget udvisning.

Hvorfor mener du ikke at udvisningen skal være ubetinget? Jeg tror ikke ret mange kender til Stram Kurs.

38
Taget fra en ny brochure fra Den Danske Forening med interessante spørgsmål som de opforder at dele ud
Her kan du læse både spørgsmål og kilder til info.

 

Vidste du, at

 

- antallet af oprindelige danskere toppede med 5,124 mio. i 1981 og er faldet hvert år siden?

   (Dst. (Danmarks Statistik) Statistikbanken)

 

 - antallet af indbyggere er vokset hvert år siden vedtagelsen af udlændingeloven af 1983?

   (Dst. Statistikbanken)

 

 - 15.028 udlændinge fik dansk statsborgerskab i 2016?

   (Dst. Statistikbanken)

 

- Den Danske Forening for 30 år siden forudsagde, at bådflygtninge ville strømme til Europa?

   (Dst. Statistikbanken)

 

- ingen af de konventioner, Danmark har underskrevet, pålægger Danmark at tage imod flygtninge ved grænsen?

   (BT 27/8 2016)

 

- i Danmark er antallet af moskéer steget ca. 50 procent til 170 på kun 10 år! Fortsætter udviklingen, vil der være 370 moskéer om 20 år!

   (Berlingske 21/12 2017)

 

- døtre af muslimer ikke tør at gifte sig med danskere af frygt for æresdrab?

   (TV2 26/8 2013)

 

- unge danske piger lokkes til ægteskab med muslimer, som de senere ikke tør forlade?

   (BT 19/6 2011,TV2 15/3 2016)

 

- 35 procent af alle kontanthjælpsmodtagere er ikke-vestlige indvandrere?

   (Berlingske 21/3 2017)

 

- 43 procent af alle, som har modtaget kontanthjælp i mere end 10 år, er fra ikke-vestlige lande?

   (BT 24/3 2017)

 

- 85 procent af de københavnske ægtepar, der modtager kontanthjælp, er ikke-vestlige?

   (TV2 13/7 2016)

 

- 37 procent af de ikke-vestlige indvandrere modtager overførselsindkomst?

   (Dansk Arbejdsgiverforening, Agenda 27/5 2017)

 

- Red Barnet og andre "humanitære" organisationer hjælper alle de afrikanere, de kan, over Middelhavet til Europa?

   (Politiken  18/7 2017)

 

 - børn af ikke-vestlige indvandrere klarer sig væsentligt dårligere i skolen og senere end danske børn?

   (Berlingske 11/3 2017)

 

- islam giver ikke-muslimer tre valgmuligheder: at konvertere til islam, at betale beskyttelsespenge eller at blive dræbt?

   (Middle East Forum 28/5 2015)

 

- Den Danske Forening har advaret mod den muslimske indvandring i mere end 30 år?
http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-10247-mid-1-params-12.html

39
Et modsvar til løgnemediernes og brovtebandens snak om antallet af masseskyderier i USA

http://freebeacon.com/issues/media-push-gun-control-activists-misleading-school-shooting-count-includes-window-broken-bb-gun/

Nikolas Cruz har lagt et billede af sig selv op på Instagram, hvor han bar en Trump-kasket med "Make America great again" - så han var en typisk højresnoet våbentilhænger.

Hvordan er de så?

Der er ingen tvivl om, at våbentilhængerne ønsker sig en potensforlænger, fordi de mangler selvtillid (og at de ikke forestiller sig, at "modstanderen" også har våben).

Det kan man næsten udlede af, at der aldrig er nogen almindelige borgere, som går i ildkamp med gerningsmanden under et masseskyderi.

Når våbentilhængerne ikke forsvarer nogen med våben i den virkelige verden, så kommer alle licensnægterens argumenter til at virke ret så tåbelige.

Jeg vil vædde en kasse bananer på, at Licensnægteren ikke kan komme med en eneste solstrålehistorie om, at en gerningsmand til et af de mange masseskyderier er blevet stoppet af en tilhænger af den fri våbenlov.

Det er altid politiet, som går i ildkamp med en massemorder i aktion - hvis der er nogen, som gør det - og politiet ville selvfølgelig være bevæbnet, selvom der var våbenkontrol.


Jeg ved ikke hvad der skete under dette skoleskyderi andet end at det var i en våbenfri zone da der ikke er nok oplysninger. Men som med Charlottesville så er jeg sikker på at der kommer nok oplysninger frem så man kender sandheden til sidst. Jeg kan dog sige at der har været rigtig mange gange hvor et våben REDDER liv i USA.Fact Sheet: Guns Save Lives
A. Guns save more lives than they take; prevent more injuries than they inflict
* Guns used 2.5 million times a year in self-defense. Law-abiding citizens use guns to defend themselves against criminals as many as 2.5 million times every year -- or about 6,850 times a day. [1] This means that each year, firearms are used more than 80 times more often to protect the lives of honest citizens than to take lives. [2]

* Of the 2.5 million times citizens use their guns to defend themselves every year, the overwhelming majority merely brandish their gun or fire a warning shot to scare off their attackers. Less than 8% of the time, a citizen will kill or wound his/her attacker.[3]

* As many as 200,000 women use a gun every year to defend themselves against sexual abuse.[4]

* Even anti-gun Clinton researchers concede that guns are used 1.5 million times annually for self-defense. According to the Clinton Justice Department, there are as many as 1.5 million cases of self-defense every year. The National Institute of Justice published this figure in 1997 as part of "Guns in America" -- a study which was authored by noted anti-gun criminologists Philip Cook and Jens Ludwig.[5]

* Armed citizens kill more crooks than do the police. Citizens shoot and kill at least twice as many criminals as police do every year (1,527 to 606).[6] And readers of Newsweek learned that "only 2 percent of civilian shootings involved an innocent person mistakenly identified as a criminal. The 'error rate' for the police, however, was 11 percent, more than five times as high."[7]

* Handguns are the weapon of choice for self-defense. Citizens use handguns to protect themselves over 1.9 million times a year. [8] Many of these self-defense handguns could be labeled as "Saturday Night Specials."

Læs resten her https://www.gunowners.org/sk0802htm.htm

40
Igen mere kulturberigelse. Hvilken straf tror i det andet svin i Danmark? Da vi bor i ForræderDanmark så får den anden vel også en betinget udvisning
https://ekstrabladet.dk/112/kurdisk-bande-har-plyndret-supermarkeder-i-hele-landet/7042164Retten i Aarhus har torsdag kendt to irakiske statsborgere skyldige i en meget omfattende sag om tricktyverier.

Gennem en periode på to år har den kriminelle duo i selskab med flere andre turneret landet rundt og stjålet varer fra supermarkeder for langt over 300.000 kroner.

En af mændene, der er 55 år og bosat i Åbyhøj, straffes med halvandet års fængsel og en betinget udvisning. Hans makker på 46, der bor i det vestlige Aarhus, får først sin dom senere.


Er du enig med at 1,5 års fængsel og en betinget udvisning? Eller er du enig med Stram Kurs om at de begge skal smides ud af Danmark fra et fly med faldskærm med det samme?

41
Nu er der ikke kommet nok oplysninger om det seneste skoleskyderi til at jeg kan sige at jeg ved fuldt ud hvad der skete. Men jeg ved en del om hvad der skete i Charlottesville/Unite The Right. Her indrømmer lederen af terrorgruppen Rednick Revolt at han skyd efter James Fields inden James fields kørte nogen mennesker over i selvforsvar
 

Dwayne Dixon, a leader of the left-wing Redneck Revolt militia group, admitted to chasing Charlotesville driver James Fields with a rifle shortly before Fields allegedly crashed into a group of protesters, killing Heather Heyer, on August 12, 2017.

 

Why did Dixon chase Fields before the crash? Big League Politics asked Dixon about this on the campus of the University of North Carolina at Chapel Hill, where Dixon works as a cultural anthropology professor.

The interview quickly went haywire, with Dixon attacking our cameraman and calling the police to report on “an intruder” on the public college campus:


https://bigleaguepolitics.com/leftist-professor-chased-charlotesville-driver-rifle-attacks-big-league-cameraman-video/
http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/armed-antifa-professor-admits-chasing-charlottesville-driver-rifle-deadly-crash/
https://www.youtube.com/watch?v=kcFfz7TtPogHvis man vil vide mere om Charlottesville så er denne artikel om hvordan politiet fejlede stort værd at læse
http://dailycaller.com/2017/12/01/report-police-failure-lead-to-charlottesville-violence/

Hvis du vil vide mere on denne Antifa gruppe så har noget så overraskende som ABC news lavet en fin video som du kan se her
https://www.facebook.com/pg/abcnews.au/videos/

Ellers er der en rigtig god artikel her http://jasonkessler.us/2018/01/13/james-fields-was-chased-with-a-semi-automatic-rifle-before-crash/

42
Fra medierne / Sv: Ham der udførte skoleskyderiet i USA var demokrat
« Dato: Februar 16, 2018, 12:34:56 pm »
Et modsvar til løgnemediernes og brovtebandens snak om antallet af masseskyderier i USA

http://freebeacon.com/issues/media-push-gun-control-activists-misleading-school-shooting-count-includes-window-broken-bb-gun/


43


1. Har du glemt alle de terrorangreb i Europa som har en stram våbenlov? https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_terrorism_in_Europe_(2014%E2%80%93present) her er en fin liste

2. Havde læren og eleverne haft et våben på sig så havde dette terrorangreb ikke fundet sted eller i værste tilfælde så ville der højst være et par der var blevet skudt.

Hvor tåbelige svar kan man komme med?

Der er jo aldrig nogen, som skyder igen under et masseskyderi - selvom man har en fri våbenlovgivning.

Jo der er. Hvis der er et masseskyderi så hjælper det meget hvis alle har et våben på sig. Hvis du er i et sted hvor alle har en riffel så ville der nok være færre der dør som man til dels ser her
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_Congressional_baseball_shooting

I et sted hvor der ikke er nogen med et våben i nærheden så kan masseskyderen bare skyde løs. Det er ikke uden grund at 98% af masseskyderier i USA er i våbenfrie zoner
http://www.foxnews.com/opinion/2015/07/28/gun-free-zones-are-killing-us.html rigtig god artikel fra John R. Lott 

Du ved godt at en AR-15 er en semi automatisk riffel? Det vil sige at man ikke bare kan holde knappen inde og så bare skyde løs. Så er der 20 mennesker med en AR-15 som kan finde ud af at bruge våbenet, så efter det første skud fra masseskyderen så ville masseskyderen får 20 skud igen.

44
Fra medierne / Dette skoleskyderi skete i en våbenfri zone
« Dato: Februar 16, 2018, 10:57:38 am »
Bro, bro, bro... antallet af samlede mord i usa viser at der er så mange flere "breiviker" derovre, fordi en ny breivik ikke behøver planlægge men bare kan gøre det spontant.

Du kan jo se på hvor mange der bliver myrdet i norge i forhold til hvor mange der bliver myrdet i usa. Flere våben giver flere mord igennem hele befolkningen over en lang periode.


Det ville det. Hvor mange tror du Breivik ville havde dræbt hvis alle havde et våben på sig?

Våbenfri zoner (Gunfree zones) er Gunfree KILLING ZONES fordi at massemorderen er helt fri til at dræbe uden at de selv bliver skudt. Hvorfor tror du så mange angreb i USA er i våbenfrie zoner?


“The fact is this tragedy happened in a gun free zone, where sadly over 98 percent of the public mass shootings occur.

https://gunowners.org/goa-on-florida-shooting.htm

Gun Owners of America (minder om NRA bare endnu mere våbenglade) linker til disse to sider for at bevise deres påstand

http://www.leg.state.fl.us/statutes/index.cfm?App_mode=Display_Statute&Search_String=&URL=0700-0799/0790/Sections/0790.06.html
https://crimeresearch.org/2014/09/more-misleading-information-from-bloombergs-everytown-for-gun-safety-on-guns-analysis-of-recent-mass-shootings/

Virker troværdigt for mig. Stod det til mig var der ingen våbenfrie zoner i USA.

45
Fra medierne / Sv: Det argument har vi haft før
« Dato: Februar 16, 2018, 10:52:48 am »
Lol, Bro. Du kan da ikke seriøst mene at lærere og børn skal rende rundt med våben altid og at det vil mindske antallet af mord? Man kan bare se på antallet af mord i usa i forhold til europa, så kan enhver forstå hvorfor man ikke vil have flere våben spredt hos folk.1. Har du glemt alle de terrorangreb i Europa som har en stram våbenlov? https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_terrorism_in_Europe_(2014%E2%80%93present) her er en fin liste

2. Havde læren og eleverne haft et våben på sig så havde dette terrorangreb ikke fundet sted eller i værste tilfælde så ville der højst være et par der var blevet skudt.
Det ville det. Hvor mange tror du Breivik ville havde dræbt hvis alle havde et våben på sig?

Tæt på det samme antal. Så havde han måske bare brugt andrer metoder. Men hvis alle bærer våben, finder terrorister da bare en anden løsning. Bomber med partisansøm og alle de våbenbærende har ikke en chance.

Jeg er enig her. Derfor virker en stram våbenlov ikke da terroristerne bare bruger andre løsninger som en lastbil.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 130