Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 231
31
Fra medierne / Sv: Hvis det var din mor der var i ubåden
« Dato: August 11, 2018, 11:56:09 am »
Jeg holder nu på at mennesker der er idømt en straf og kommet i fængsel til afsoning skal ikke yderligere pines med overfald fra medfanger, heller ikke Peter Madsen
Ville du så være ok med at Peter Madsen fik et god liv i et luksusfængsel?

Kommer ikke ikke en sk!d ud på om det var min mor, Peter Madsens liv er ødelagt forstår du det ikke, hvem tror du ville ansætte ham eller komme sammen med ham eller noget at gøre med ham i det hele taget, han bliver verdens ensomste menneske,  det er vel nok den værste straf man kan få, :girl_sad:

Der vil altid være nogle kvinder der er tossede nok, der ser man også med Peter Lundin  :dash2:

33
I skal bestemt ikke snydes for dagens kulturberigelse  :hyper:Københavns Vestegns Politi efterlyser en ung mand, som torsdag klokken 16:05 stod bag et brutalt gaderøveri mod en 81-årig kvinde på Mørkhøjvej i Søborg.

Her henvendte gerningsmanden sig først til den 81-årige kvinde, og efterfølgende skubbede han hende, så hun mistede grebet om sine ting. Manden kunne derfor stikke af med hendes taske med personlige effekter, nøgler og mobiltelefon.


Gerningsmanden beskrives som: mellemøstlig af udseende, 19-21 år, 175-180 centimeter høj. Han var brun i huden, havde krøllet hår, talte dansk og var iført en blå/grøn ternet skjorte, beigefarvet shorts og sneakers.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet.

Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48 eller 1-1-4.
http://www.lokalavisen.dk/112/2018-08-10/-Brutalt-gader%C3%B8veri-mod-81-%C3%A5rig-kvinde-Skubbet-omkuld-og-fl%C3%A5et-for-v%C3%A6rdier-2548445.html


Hvad mener du om de politikkere som har lukket sådanne mennesker ind i Danmark?

34
Politik / Sv: DF vil have loft over folk som kan blive familiesammenført
« Dato: August 10, 2018, 07:30:59 pm »
Den vil virke i alle lande i vest-europa da landene vil have nul kulturberigelser og have langt flere penge til folket.

35
Fra medierne / Hvis det var din mor der var i ubåden
« Dato: August 10, 2018, 04:36:24 pm »
Jeg holder nu på at mennesker der er idømt en straf og kommet i fængsel til afsoning skal ikke yderligere pines med overfald fra medfanger, heller ikke Peter Madsen
Ville du så være ok med at Peter Madsen fik et god liv i et luksusfængsel?

36
Politik / DF vil have loft over folk som kan blive familiesammenført
« Dato: August 10, 2018, 04:12:27 pm »
Mere idiotisk symbolpolitik fra DF. Hvis loftet ikke er på MINUS så hjælper det ikke en skid. Min politik er derimod intet loft over familiesammenførningerne som skal føre hele familien tilbage til det lortehul hvor de kom fra. Det er politik der virker


https://www.facebook.com/520449347983427/posts/2281057841922560

37
Fra medierne / Sv: Det lyder som om du nød han fik tæv,
« Dato: August 10, 2018, 04:06:27 pm »
Jeg holder nu på at mennesker der er idømt en straf og kommet i fængsel til afsoning skal ikke yderligere pines med overfald fra medfanger, heller ikke Peter Madsen
Jeg tror nu at de fleste danskere var glade for at han fik tæsk  :big_grin:

38
Politik / Sv: Du stikker da selv pruthullet op imod Allah
« Dato: August 10, 2018, 12:52:37 pm »


Licensnægteren priser muslimske lande for at være bedre end Danmark, og har blandt andet kaldt styret i Syrien "det dejlige demokratiske anti NWO Assadstyre".
Assadstyret er ikke et muslimsk styre. Man er ikke tvunget til at have burka på i Syrien og der er flere kirker der. Der er mere ytringsfrihed i Syrien end i NWO-England eller NWO-Tyskland. At give en romerhilsen er ikke strafbart i Syrien.

39
I det mindste er der da en af hans medindsatte der i onsdags har stukket ham én:
https://ekstrabladet.dk/112/peter-madsen-overfaldet-i-faengslet/7260412

...
Den sigtede overfaldsmand er en anden indsat på 18 år.

Politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi bekræfter, at en 47-årig indsat i fængslet er blevet overfaldet under fællesskab med en anden indsat, som er blevet sigtet for vold. Men vil ikke bekræfte, at det er Peter Madsen.

- Ved overfaldet er der udøvet vold, og der er en skade i ansigtet som følge af den vold, siger Kim Kliver og tilføjer, at der ikke er anvendt slagvåben. Det er ikke fundet grundlag for at fremstille den sigtede i grundlovsforhør.Han fortæller, at offeret blev bragt til kortvarig behandling, men er tilbage i fængslet igen.

Ser ud til at Peter Madsen keder sig
https://www.bt.dk/krimi/peter-madsen-soeger-pennevenner-fra-faengslet

Hvem er dum nok til at skrive til ham?

40
Denne artikel minder om en anden artikel men den er stadigvæk værd at læse. Efter dette voldsomme mord skal man naturligvis havde et rigtigt godt ophold i et dansk luksusfængsel  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:Peter Madsen, som sidder fængslet på livstid for mordet på den svenske journalist Kim Wall, efterlyser pennevenner, så han kan fordrive tiden i Storstrøms Fængsel, hvor han afsoner. I hvert fald er hans Facebook-profil blevet opdateret med en besked med hans nye adresse i fængslet og en efterlysning af pennevenner. Peter Madsen har ikke selv internetadgang i fængslet, så beskeden er skrevet af en ukendt person, der underskriver sig Zagadka, hvilket betyder “gåde” på polsk. Personen har fået adgang til Peter Madsens profil.

Men pennevenner eller ej, så er der ellers rig mulighed for at socialisere med andre fanger i Storstrøms Fængsel. Det forklarer institutionschef i Storstrøms Fængsel, Michael Gjørup, som B.T. har bedt om at beskrive det daglige liv i fængslet Han understreger, at han ikke kan udtale sig om Peter Madsens forhold, men alene udtaler sig om fængslets generelle forhold. Han kan heller ikke bekræfte, at Peter Madsen sidder i fængslet. Det har forsvarer Betina Hald Engmark dog bekræftet overfor B.T.

»Vi arbejder med at døgnet cirka er opdelt i tre gange otte timer. Altså otte timers arbejde, otte timers hvile og otte timers søvn,« siger Michael Gjørup og fortsætter:

»Fangerne skal også lave deres mad selv i et fælles køkken. De skal også vaske deres eget tøj og så videre. Vi vil gerne sørge for, at de indsatte kan lære at opretholde en hverdag, der minder om den udenfor fængslet,« siger han.

Storstrøms Fængsel er et af de bedste steder, som man kan havne i det danske fængselsvæsen, såfremt man altså har fået en fængselsdom til afsoning. Fængslet åbnede i oktober sidste år og rummer i øjeblikket 196 fanger, hvor der er plads til 250. Fangerne er fordelt på i alt 32 afdelinger.

»Du ville nok opleve afdelingerne som et moderne kollegie. Der er lyst og indrettet med varme farver. På afdelingen er der et stort fælles rum og køkken,« siger Michael Gjørup.


Ja fordi de skal nemlig ikke være en straf at få fængselsSTRAF. Når man får en forvaringsdom så forventer jeg at det fængsel personen kommer til at være i (nu hvor Dummark ikke har dødsstraf) kommer til at være et meget hårdt fængsel. Det er vel logisk når man har lavet noget så slemt som noget der giver en forvaringsdom?


https://www.bt.dk/nyheder/madsens-liv-i-faengsel-det-er-som-et-kollegievaerelse-med-lys-og-varme-farver

 :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :angry: :angry: :angry:


41
Politik / Det gør han da
« Dato: August 10, 2018, 10:44:09 am »
Er det dem der giver Trump en højere approval rating end Obongo i samme periode?  :big_grin: :big_grin:

Det er ikke mindst Trumps partikammerater, jeg hentyder til,

Trump er navlebeskuende, så han er en dårlig kilde, som altid skriver, at han klarer sig fantastisk godt.
8 sejre ud af 9 er da meget godt.

42
Politik / Hvem er ''Resten af USA''?
« Dato: August 10, 2018, 09:37:39 am »
Trump kalder sig selv "din yndlingspræsident"  :big_grin: :big_grin: :big_grin: :big_grin: :big_grin: :big_grin:

Resten af USA er af en anden mening.Det gik rigtig godt for Trump

The Republicans have now won 8 out of 9 House Seats, yet if you listen to the Fake News Media you would think we are being clobbered. Why can’t they play it straight, so unfair to the Republican Party and in particular, your favorite President!
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1027211440225243137
Er det dem der giver Trump en højere approval rating end Obongo i samme periode?  :big_grin: :big_grin:

43
Fra medierne / Sv: Ny drabsrekord i våbenfrie Brazilen
« Dato: August 10, 2018, 09:25:26 am »
Til Homofaber

It is estimated that there are around 17 million firearms in Brazil,[6] 9 million of which are unregistered.[1] Some 39,000 people died in 2003 from gun-related injuries nationwide.[6] In 2004, the number was 36,000.[1] Brazil has the second largest arms industry in the Western Hemisphere.[7] Approximately 80% of the weapons manufactured in Brazil are exported, mostly to neighboring countries; many of these weapons are then smuggled back into Brazil.[7] Some firearms in Brazil come from police and military arsenals, having either been "stolen or sold by corrupt soldiers and officers."[7]

In 2005, a majority of Brazil's population voted against banning the sale of guns and ammunition to civilians in a referendum. However, the Brazilian Department of Justice (Ministério da Justiça), which performs each individual's mandatory background check (which is made prior every gun acquisition, and every three years after it is acquired, which allows gun confiscation at the discretion of authorities), have been forbidding almost every citizen from buying guns,[8][9] based on the Executive Order # 5.123, of 07/01/2004 (Decreto n.º 5.123, de 1º de julho de 2004),[10] which allows the Federal Police to analyze the given reasons for owning a gun, under which "self defense" is not considered a valid reason because there are allegedly sufficient public police officers to maintain nationwide security.[11]

Thus, disarmament is effectively happening in Brazil,[12] as are massive gun confiscations,[13] notwithstanding its refusal by Brazilian people (at the referendum of 2005). Some argue that this will increase gun homicides. Other research shows that there is a decrease in firearm deaths correlating with disarmament.[14][15] However, 2012 marked the highest rate of gun deaths in 35 years for Brazil, 8 years after a ban on carrying handguns in public went in to effect,[16] and 2016 saw the worst ever death toll from homicide in Brazil, with 61,619 dead.[17]

https://en.wikipedia.org/wiki/Gun_laws_in_Brazil

44
Fra medierne / Ny drabsrekord i våbenfrie Brazilen
« Dato: August 10, 2018, 08:56:08 am »
En stram våbenlov virker bare ikke  :JC_doubledown: :JC_doubledown:Data show a 3% increase of people killed in 2017 from the previous year; rapes also rose 8% to 60,018

Brazil broke its own record for homicides last year, according to new figures which showed that 63,880 people were killed in 2017 – a 3% increase from the previous year.

Data from the independent Brazilian Public Security Forum said that an average of 14 people died at the hands of police officers every day – an increase of 20% from the previous year.

Rapes also rose 8% to 60,018, while murders of women increased 6.1% to 4,539.

“It is a devastating scenario,” said Renato Sérgio de Lima, director of the forum, who said the homicide figures had been exacerbated by antiquated laws and police procedures and the growth in organised crime. Most victims were young, black men from poor urban areas, he said.

“The numbers show we have a serious problem with lethal violence,” he said.

The chilling statistics are likely to play into October’s elections where crime is a key issue for many voters. Rightwing presidential candidate Jair Bolsonaro leads some polls on a platform that includes loosening gun controls and giving police more licence to kill.

“We have two persistent phenomena: violence against women and criminal gangs dealing in drugs and arms,” Lima said.

https://www.theguardian.com/world/2018/aug/09/brazil-sets-new-record-for-homicides-63880-deaths


Vi tager den igen

“We have two persistent phenomena: violence against women and criminal gangs dealing in drugs and arms,” Lima said.

En gang til

“We have two persistent phenomena: violence against women and criminal gangs dealing in drugs and arms,” Lima said.


Denne sætning siger alt hvad du behøver at vide om våbenfrie Brazilen. Som sagt mange gange før så stopper det ikke kriminelle med at have våben, kun lovlydige borgere. I det mindste er der en kandidat der har fattet det lidt.

45
Politik / GYYYYYYS: Italien ramt af bølge af vold mod indvandrere
« Dato: August 09, 2018, 06:36:32 pm »
Hvor er det mærkligt at Italienerne er sure og gør modstand efter alt den kulturberigelse fra kulturberigerne. Men her er noget i kan GYSE over


Der er ikke nogen nødsituation med racistiske overfald, kun en nødsituation med indvandring, mener den italienske regeringstop.

Italiens nye regering tiltrådte 1. juni 2018 og siden da har der været 25 voldsepisoder mod indvandrere og efterkommere.

Angrebene tæller et skud i ryggen på en lille pige, en mand dræbt af lokalt vagtværn og senest et overfald på diskoskasteren Daisy Osakue, der har nigerianske forældre.

Fælles for angrebene er mistanken om racistiske motiver.

»Lad være med at være så hysteriske«
Italiens nye regering er en koaliationsregering mellem protestpartiet Femstjernebevægelsen og det højreorienterede parti Lega Nord, hvorfra indenrigsminister Matteo Salvini har udmærket sig med en række kontroversielle udtalelser:

»Der er ikke nogen nødsituation med racistisk motiverede overfald. Lad nu være med at være så hysteriske,« har Salvini udtalt, fortæller journalist Charlotte Sylvestersen fra Milano.

»Men der er en nødsituation med indvandring«, slutter indenrigsminister Matteo Salvini.


Hvis i vil GYSE så læs resten her https://www.radio24syv.dk/udvalgte-nyhedshistorier/italien-ramt-af-boelge-af-vold-mod-indvandrere

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 231