Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 177
31
mange flere anklager.


Det er kulturberigelse igen.Den 22-årige, der er anklaget for at have ramt og dræbt en 68-årig kvinde i Silkeborg, er en del af en hel gruppe af vanvidsbilister i Skive, fortæller politiet.

Narko, vold, hasarderet kørsel og trafikdrab.

Alt sammen er det voldsomme forseelser, som ifølge Midt- og Vestjyllands Politi er blevet begået af en 22-årig mand fra Skive af anden etnisk herkomst.

Det fremgår af politiets anklageskrift, som TV MIDTVEST er kommet i besiddelse af.

Sidstnævnte, det tragiske trafikdrab, kostede den 19. januar 2018 en 68-årig kvinde livet i Silkeborg, efter den anklagede angiveligt skulle have ramt hende med 105 kilometer i timen, da hun var ved at krydse Viborgvej.Her er de væsentligste punkter i politiets anklageskrift
Januar 2018 – Ramte og dræbte en 68-årig kvinde med 105 kilometer i timen i Silkeborg. Han flygtede efterfølgende fra gerningsstedet.
December 2017 – Manden kastede flasker og glas mod to mænd og en kvinde på Bar-Mix i Viborg. Alle tre fik skader i ansigtet.
December 2017 – Taget med en 10 centimeter lang halskniv på sig.

September 2017 – Taget for at hensynsløs kørsel på Skivevej i Herning Kommune. Manden overhalede 10-15 biler på en strækning over otte kilometer uden at sikre sig, at han ikke var til fare for sine omgivelser.
September 2017 - Kørte 147 kilometer i timen på Skivevej mod Møldrup i en zone, hvor hastighedsgrænsen er på 80 kilometer i timen.
Januar 2017 – Kørt i hasarderet og i narkopåvirket tilstand i gågaden i Skive. Han nægtede at stoppe, da politiet ankom.

Er siden 2016 blevet taget adskillige gange for narkokørsel og for at være i besiddelse af narko.
Er siden 2016 blevet taget fem gange for at køre uden kørekort. I det ene af tilfældene var det på motorcykel.
Har fusket med sit kørekort på rådhuset i Skive. Har desuden kørt uden sele og talt i håndholdt mobiltelefon bag rattet.
 

Læs hele artiklen her https://www.tvmidtvest.dk/artikel/vanvidsbilist-anklaget-draebe-kvinde-med-105-km/t-politiet-har-mange-flere-anklager

32
Samfund- & Kultur / Sv: Internetkriminalitet 2017
« Dato: Maj 17, 2018, 06:31:58 am »
Det er også et problem. Jeg ved dog ikke hvad løsningen er. Måske tvinge nem-id med betalninger så man ikke bare kan bruge andres kort?

33
Samfund- & Kultur / En dansk-patriotisk Grønlandshymne
« Dato: Maj 16, 2018, 08:17:41 am »
Hvor er det dejligt med flere Grønlandsartikler på Blæseren. Jeg ved at Anklageren er stor fan  :big_grin:Det viser sig til både min og forhåbentlig også læserens store forfærdelse, at de uforskammede Grønlændere er i besiddelse af deres egen nationalsang. Tænk sig, en nationalsang for et folk, der i 1300-tallet kom vadende til en i forvejen skandinavisk bosat ø.

Sangen findes både på dansk og på polarperkernes eget arktisarabiske jægerstenaldersprog. På sidstnævnte har sangen titlen Nunarput utoqqarsuanngoravit (“Vort land, som er blevet så gammelt”), mens man på dansk har valgt det lidt mere mundrette Vort ældgamle land.

Som enhver, der følger Claus Boatsinkers skriverier, utvivlsomt ved, er de hæmnings- og samvittighedsløse tundratyrkere—når da de ikke er travlt optagede af at hælde brændevin i hovedet og begå sexforbrydelser mod deres eget afkom—i fuld gang med at stjæle vores ø. Jeg har, hele denne uheldige situation taget i betragtning, set mig nødsaget til at omskrive deres “nationalsang”, så den lidt bedre afspejler nutidens politiske virkeligheder.

Hvor den oprindelige sang består af hele fem vers, har jeg nøjedes med tre; men jeg er overbevist om, at jeg på tre vers kan sige mere, end en grønlænder ville kunne på 10—ja, nok mere end en grønlænder ville kunne sige overhovedet. Synes man i øvrigt, at jeg gør brug af nogle lidt mærkværdige versefødder, bør man huske på, at jeg blot holder mig til sangens melodi, som jo er skrevet af en grønlænder. Man skal derfor nok gerne have drukket en halv flaske Rød Aalborg, før man helt kan følge med.

Men her er den altså: sangen, der gerne skal få is-ISIS ned med nakken—Vor ældgamle ø—

Vor ældgamle ø i det højeste nord,
Du, Danmarksimperiets hovedandel,
Nu trues, da griske sælfangere tror,
At de fra os kan vriste rigets kronjuvel.

Til våben, I danskere, fat jeres mod,
Lad ej eskimoen jer betvinge;
Mal Grønland som Dannebrog—rødt-hvidt med blod—
Til inuitten knæler for vor sværdklinge!

Ja, dansken skal sejre i Sisimiut,
Fra Godthåb og helt ned til Qaqortoq.
I spæklystne isfolk, jert styre er slut!
Harpunens dag sig nærmer, vi har fået nok.


https://dagensblaeser.net/2018/05/15/en-dansk-patriotisk-groenlandshymne/

34
Hvis du citerer almindelige medier, så puster du til jødehad og rabiat antisemitisme ifølge Hans Rustad.

https://www.document.dk/2018/05/15/antisemitisme-er-en-daarlig-investering/
Tjaaa, og hvem er så Hans Rustad? National- og kulturkonservativ journalist og blogger, fortæller en hurtig søgning

For nylig var der et debatindlæg på politiken dk fra en eller anden, jeg ikke husker navnet på længere.
Han fremførte, at hvis ikke Israels fantastiske bidrag til Eurovision Song Contest vandt konkurrencen i år, var det tegn på den stigende antisemitisme  :negative:

Herre Jemini!
Desværre vandt sangen, som jeg ganske vist ikke har hørt - ligesom jeg ikke har hørt nogle af de øvrige bidrag - men bare damens udseendet :JC_doubledown:
Nå, men skal jo ikke dømme efter udseendet  :blum:

Sangen er endnu dårligere end hendes udseende   :hyper:

35
Mere idiotiDe dræbte ved grænsen skyldes Hamas kyniske brug af mennesker som kanonføde. Men sådan som Ritzau skildrer historien er det her bare en fortsættelse af fordrivelsen i 1948.

Ritzau forsøger endog at vifte med palæstinensernes lange historie i landet, hvor jøderne slog sig ned for 3.000 år siden. Palæstinenserne er de senere år gået over til at benægte jødernes historiske rødder.

Vi ser her et eklatant eksempel på alliancen mellem islamister og venstrefløjen. Det er en alliance bygget på antisemitisme.Ingen kommentarer..................................................................................

36
Hvis du citerer almindelige medier, så puster du til jødehad og rabiat antisemitisme ifølge Hans Rustad.

https://www.document.dk/2018/05/15/antisemitisme-er-en-daarlig-investering/

''Overskriften antyder at oprettelsen af den jødiske stat bygger på en katastrofe.''

Klassisk kontrolleret opposition. Er der nogen der ikke vil kalde Den arabisk-israelske krig i 1948 som andet end en meget blodig katastrofe?

37
Hvem tør skrive noget objektivt?  :big_grin:


Det er ret svært.... Men du får noget bommerposting fra mig


At der er så mange muSLIMer der døde er en god ting, det er nemlig dem der laver alt terroren i mellemøsten. Israel har den fulde ret til at forsvare sig selv som det eneste demokratiske land (modsat de andre lande som er naziislamiske og dermed ultra venstreorienteret som naziislamisme jo er) i mellemøsten. Var det ikke for Israel så ville hele mellemøsten være naziislamistisk, så de fortjener alt den støtte fra Danmarks side. Når vi ser at nogle nationalSOCIALISTER og andre SOCIALISTER angribe Israels ret til at forsvare sig selv imod naziislamismen, så ser man igen at der ikke er nogen forskel på nationalSOCIALISMEN og andre SOCIALISTER. Vi skal have en krig imod Iran da Iran er et ondt naziislamisk land som vil bekæmpe det eneste demokratiske land i mellemøsten. Jeg tager også naturligvis afstand til den identitetspolitik som nationalSOCIALISTERNE er tilhænger af. Så længe at de ikke har en burka på og er tilhænger af danske værdier som homovielser og det liberale demokrati, så kan alle være danskere. :big_grin:

38
Der er andre tråde på Din-debat om det samme

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7325.msg97812#msg97812
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7815.msg107153#msg107153
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=4812.0

- det kontantløse samfund giver efter min mening en skævvridning i magtforholdet mellem borger og banker. Når man ikke længere har den mulighed at tage pengene ud af banken, er man afhængig af at have pengene stående i banken (da man ikke fysisk kan hive dem ud). Hermed får bankerne mulighed for at afkræve endnu større gebyrer o.s.v., uden at man kan gøre noget. For man er jo helt afhængig af banken, når man ikke kan hive pengene ud. Forleden læste jeg f.eks., at nogle banker nu snakker om, at det i fremtiden skal KOSTE penge at have penge stående i banken, hvor man før fik renter for dem. Det er jo et meget godt eksempel på bankernes ekstreme frækhed overfor den lille mand. :hyper:

Her rammer øgle Politisk Ukorrekt helt plet.

39

De færreste er overrasket.

Det er bare så trivielt.

Det burde ikke være trivielt  :dash2: :dash2: :dash2:

40
Samfund- & Kultur / Knivoverfald på Bakken: Politi massivt til stede
« Dato: Maj 15, 2018, 07:57:26 am »
Endnu mere kulturberigelse

En 14-årig dreng er mandag aften blevet stukket to gange med en kniv på Dyrehavsbakken i Klampenborg, efter at to grupper unge er røget i totterne på hinanden.

Det fortæller vagtchefen ved Nordsjællands Politi, David Borchersen, til Ekstra Bladet.


Overfaldet er anmeldt klokken 21.46. Politiet er lige nu massivt til stede i området uden for Bakken ved Peter Lieps Hus, fortæller David Borchersen.

Vidner har til politiet fortalt, at det hele begyndte med, at to grupper med hver fem-seks unge så sig sure på hinanden ved radiobilerne.

- Det udvikler sig så, og der er en af de unge, som trækker en kniv og stikker en anden. En ung mand er blevet stukket to gange, siger vagtchefen.

Drengen, som er blevet stukket, er blevet kørt på Rigshospitalets traumeafdeling til behandling. Han var ved bevidsthed, da ambulancen hentede ham.

Der er rigtig mange mennesker på Bakken i anledning af Blå Mandag, fortæller politiet. Det er ikke lykkedes at finde gerningsmanden, som er stukket af.

Men det er formentlig et spørgsmål om tid, før politiet finder den pågældende.

Der er nemlig kameraer mange steder på Bakken.

Politiet fortæller følgende om gerningsmanden:

- En 14-15-årig dreng med indvandrerbaggrund. Cirka 180 cm. Iført mørk hættetrøje, kort sort hår og med mørkeblå joggingbuks, siger vagtchefen.

Politiet har anmodet om assistance fra tekniske eksperter, som er til stede i området uden for Bakken ved Peter Lieps Hus, oplyser David Borchersen.

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at et større område er afspærret, og at der også er hundeførere til stede.

https://ekstrabladet.dk/112/knivoverfald-paa-bakken-politi-massivt-til-stede/7156398

41
Kulturberigelsen stopper aldrig så længe der ikke kommer gang i massehjemsendelserne


Fem politikredse har arbejdet sammen i en sag om hjemmerøverier, hvor de nu er blevet rejst sigtelse mod fem.
Politiet mener at have fundet gerningsmændene bag hele 25 hjemmerøverier rundt om i landet.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om en familie på fire mænd og en kvinde. De er alle herboende kroatiske statsborgere, og de er sigtet for deltagelse og medvirken i hjemmerøverierne.

Ifølge politiet drejer det sig om hjemmerøverier, der blev begået fra november 2016 og et år frem.

Gerningsmændene har været i gang over hele landet. Sigtelserne er blevet rejst efter et samarbejde med Nordsjællands Politi, Københavns Politi, Midt- og Vestsjællands Politi og Sydøstjyllands Politi.

Læs resten her https://www.jv.dk/krimi/Politi-Udlaendinge-staar-bag-25-hjemmeroeverier/artikel/2610982

42
Det er positivt at svinet bliver udvist. Men han burde slet ikke være i landet til at begynde medEn 24-årig mand skal 21 måneder i fængsel for seksuelt overgreb på en kvinde i Ringkøbing. Efterfølgende bliver han udvist.

En 24-årig mand fra Eritrea er mandag blevet idømt ét år og ni måneders fængsel. Årsagen er ifølge dommen, at han i marts tvang en yngre kvinde til blandt andet oralsex, oplyser anklager Iben Ernst Bøttker fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST.

Det var den 19. marts, de to personer havde aftalt at mødes i kvindens lejlighed. Da hun åbnede døren, begyndte manden straks at kysse hende. Herefter holdt han hende om halsen, truede med at slå hende ihjel og udsatte hende for forskellige seksuelle krænkelser.

- Det, at det foregår på bopælen, hvor man skal føle sig tryg, er skærpende. Og så er det ikke bare trusler, han har brugt, men også vold, siger anklageren.

Læs resten her https://www.tvmidtvest.dk/artikel/tvang-kvinde-til-oralsex-nu-skal-24-aarig-i-faengsel-og-udvises

43
Generation Identitær slog i dag til mod VUC Lyngbys seneste kampagne. Under billedet af en konvertit, står der "din uddannelse, din fremtid". Men den fremtid VUC illustrerer, er ikke en fremtid vi ønsker.
Vi skal ikke acceptere islamisk symbolik i det offentlige rum. Vi skal ikke tillade, at en statslig uddannelsesinstitution underkaster sig islamismen.
Kampagnen som er lavet af tidligere kandidat til byrådet for Enhedslisten, Karina Vestergård Madsen, Borgerrepræsentant hos Enhedslisten, forsøger at ændre forståelsen af islamisme, som det nye normale i Danmark. Det er det ikke. Uanset hvor diskret det forsøges, skal vi nok være der til at hjælpe dem på rette vej.

Derfor har vi hjulpet dem, og rettet teksten til billedet:
”Islamisering - din fremtid?”

Det er ikke vores fremtid der bliver vist på det billede - Er det din?

Generation Identitær ønsker:

Dansk kultur som den ledende kultur i Danmark
En de-islamisering af Danmark
Remigration i stedet for forfejlet integration

Kom op af sofaen og bliv aktiv for Europa: https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Aktivisme er ikke gratis. Støt vores arbejde: https://identitaer.dk/donation

Undgå censuren, meld dig til vores nyhedsbrev: https://identitaer.dk/nyhedsbrevSe de tre fotos fra GI her https://www.facebook.com/identitaerNu vil Anklageren og resten af brovtebanden (minus Carlo) snakke meget om islamofobien nu? Jeg bakker op om aktivismen.

44
Kassen er tom: Flere butikker vil være kontantløse om aftenen
150 butikker har tilkendegivet, at de ikke vil tage imod kontanter efter klokken 20.


Da det den 1. januar 2018 blev lovligt for butikker at nægte kontanter som betaling efter klokken 20 om aftenen, var der fem butikker, der tilkendegav det ønske over for Finanstilsynet. Nu har 150 tilkendegivet det ønske.

En af de butikker er Rema 1000 i Aalborg Øst. Ifølge købmand Jacob Dalgaard er der én årsag til, at butikken ikke længere tager imod kontanter om aftenen.

- Vi gør det udelukkende for at passe på vores medarbejdere. Når der er kontanter i butikken om aftenen, så er risikoen større for, at der sker røverier, siger Jacob Dalgaard, købmand i Rema 1000 i Aalborg Øst.

For halvandet år siden var der et røveriforsøg i butikken.

- For halvandet år siden kom der en til lukketid, der ville have udleveret kassebeholdningen. Det vil vi ikke have, at vores medarbejdere skal udsættes for, siger Jacob Dalgaard.
https://www.dr.dk/nyheder/regionale/nordjylland/kassen-er-tom-flere-butikker-vil-vaere-kontantloese-om-aftenen


NWO-eliten ønsker et kontantløst samfund da det giver NWO-eliten meget mere kontrol over borgerne. https://dailystormer.name/scandinavian-dissidents-are-not-going-to-be-allowed-to-buy-anything-in-cashless-society/
Hvis Dailystormer er for extremt for dig så har ronpaullibertyreport.com nogle fine artikler om dette emme http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/the-worlds-first-cashless-society-is-here-a-totalitarians-dream-come-true
http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/why-government-hates-cash
Og her hvor både Visa og Mastercard ønsker et NWO-samfund uden kontanter

https://www.zerohedge.com/news/2017-08-16/why-elites-are-winning-war-cash

Læs også
https://www.zerohedge.com/news/2018-05-09/australia-bans-cash-payments-over-10000-deploys-strike-teams-while-asking-citizens
https://www.zerohedge.com/news/2018-02-25/silicon-valley-joins-war-cash-tim-cook-seeks-elimination-money

Det er hele NWO-eliten der ønsker et NWO-samfund uden kontanter.

45
Religion-& Filosofi / Sv: Jordan Peterson er en falsk profet
« Dato: Maj 14, 2018, 06:56:13 pm »
Ramz Paul giver et rigtig godt modsvar til Peterson
https://twitter.com/ramzpaul/status/995587014258036736

 :big_grin:

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 177