Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 264
31
Fri Debat / Sv: Hvem er mest tiltrukket af raceteorier?
« Dato: Oktober 13, 2018, 04:37:13 pm »
Det er not ikke perkerne der er tiltrukket af raceteorier, da deres iq er for lav til kunne forstå dem....

32
Fri Debat / Sv: Du bestemmer ikke, hvad andre tænker
« Dato: Oktober 13, 2018, 03:27:43 pm »
Siger en der har snakket rigtig meget om ''NSU''  :dash2:

Må man da kun debattere noget, som er forfærdeligt???
Pointen var at Carlo siger at der dør mange hver dag (rigtigt nok) men at selv er med til at GYSE når han har nævnt ''NSU'' rigtig mange gange. Og ''NSU''terroren er meget lang tid siden.

33
Fri Debat / Sv: Islamisk terrorcelle løslades snart
« Dato: Oktober 13, 2018, 03:25:25 pm »
Mon homofaber havde sagt det samme hvis Breivik bliver løsladt?

Det kan du jo ikke sammenligne.
Så man kan ikke samligne folk der planlægger terror med folk der udfører terror? Hvis/når Omar bliver løsladt så vil du gøre grin af os og snakke om GYSEkulturen men hvis Breivik bliver løstladt så vil du GYSE helt vildt sammen med Anklageren.

Der er naturligvis forskel på at blive dømt for trusler og så at blive dømt for drab. Jeg har også ret stor tiltro til, at systemet håndterer den slags personer forsvarligt, hvis de er vurderet til at være farlige. Breivik bliver jo ikke løsladt sådan lige, fordi han er vurderet til at være for farlig - det har måske været anderledes med de fire personer, når de bliver løsladt.

Man kan nævne Palle Sørensen som også bliv løsladt men de tog en del år før det skedte. Man kan også gætte sig til hvor mange år Peter Madsen får i brummen før han er fri.

34
Alt det andet / Sv: Nu kan Torsten glæde sig.
« Dato: Oktober 13, 2018, 03:23:47 pm »
Du mener, vi trænger til noget mere kriminalitet ?? ... :ermm:

Tror du da, der eksisterer et særligt kriminalitets-gen?
Ja. Kriminelle har ofte en helt anden race end hvid

35
Fri Debat / Sv: Islamisk terrorcelle løslades snart
« Dato: Oktober 13, 2018, 03:22:31 pm »
Retten har talt og de har nok konsulteret fagfolk, herunder SÄPO, om de fortsat er til fare.

At de har forsøgt at radikalisere medfanger kan betyde mange ting. Mere muslimsk fromhed f eks.

Jeg tillader mig at mene, at det må give stof til eftertanke.
Disse fanatiske jihadister ville med koldt blod smadre løs på Jyllands-Postens københavnske redaktion. Sprede død og ødelæggelse, som vi kender den slags for i de vesteuropæiske lande. Fra Paris til London. Fra Berlin til Stockholm.
Alle jer, der ikke tilhører Anklagerens pattebarnsklike, kan I ikke stadig huske billederne af de lemlæstede, uskyldige mennesker. Jeg kan.

Der dør 70 000 mennesker i verden hver dag. Nogle på grusomme måder. Trafikuheld f eks eller myrdes af katolske nexicanske narkokarteller. Hvorfor skulle ofre for en terrorhandling, som slet ikke har fundet sted, være særligt slemme?
Siger en der har snakket rigtig meget om ''NSU''  :dash2:

36
Fri Debat / Sv: Islamisk terrorcelle løslades snart
« Dato: Oktober 13, 2018, 02:30:59 pm »
Mon homofaber havde sagt det samme hvis Breivik bliver løsladt?

Det kan du jo ikke sammenligne.
Så man kan ikke samligne folk der planlægger terror med folk der udfører terror? Hvis/når Omar bliver løsladt så vil du gøre grin af os og snakke om GYSEkulturen men hvis Breivik bliver løstladt så vil du GYSE helt vildt sammen med Anklageren.

37
Fri Debat / Sv: Islamisk terrorcelle løslades snart
« Dato: Oktober 13, 2018, 01:26:23 pm »
Mon homofaber havde sagt det samme hvis Breivik bliver løsladt?

38
Fri Debat / Sv: Om at se nuancer
« Dato: Oktober 13, 2018, 12:20:40 pm »
I det virkelige Danmark (det er lige nord for Tyskland, du ved!) er der nok hundredetusinder, som vil finde det vigtigt. Så det kunne da være værre.
Selv om man ikke hører stort andet i de danske medier i øjeblikket end klima, klima, klima, tror jeg heller ikke, det vil lykkes at bedøve alle vælgerne i klimaskræk til næste valg.

Der er ikke tvivl om, at rigtig mange vælgere anser den fremtidige indvandring som et meget stort problem.

Det skal man bare ikke forveksle med grænsebomme ved den tyske grænse. Det er mest noget symbolsk.

Det kan være svært at indse, hvis man både er imod muslimer og EU modstander. Det som er indlysende for én selv behøver ikke at være indlysende for andre.

Der er mange flere nuancer i den danske befolkning, end man får indtrykket af, når man debatterer her.
En mur virker. Ellers ville Israel ikke have en. Der er også en flot mur ved herstedvester fængsel så der er ingen tvivl om at mure virker.

39
En anden afsporing kan være at hvordan kan de gøre det når der er en stramvåbenlov i Danmark. Men igen det er også til en anden tråd.

40
Samfund- & Kultur / Dumstolene forsætter med at give idiotiske lave domme
« Dato: Oktober 12, 2018, 08:38:05 pm »
Hvor er de danske dummere bare til grin. Den dom burde slet ikke være betinget

En 71-årig kvinde er i dag blevet idømt et års betinget fængsel for mishandling og grov uforsvarlig behandling af 61 hunde, som blev opdrættet på hendes ejendom i Gjerlev uden tilladelse. Derudover blev hun frakendt retten til at holde dyr i ti år.

På kvindens adresse fandt politiet i februar sidste år de mange hunde, der var afmagrede, usoignerede og ikke havde den fornødne adgang til vand, mad og motion. Derudover blev der fundet flere hunde, som hun og hendes mand selv havde aflivet ved at skyde dem med en riffel og slå dem gentagne gange i hovedet.

Ud over mishandlingen blev den 71-årige også dømt for ulovlig våbenbesiddelse.

Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi havde påstået et års ubetinget fængsel, men retten valgte at gøre dommen betinget på grund af kvindens høje alder, og fordi hun ikke tidligere er straffet.

Kvindens mand, der oprindeligt også var tiltalt i sagen, afgik ved døden, inden sagen kom i retten.

http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/pressreleases/71-aarig-kvinde-doemt-for-dyremishandling-af-hunde-2760561
Hun skulle have samme straf som Kim Wall fik i ubåden :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

41
Hvor mange kristende tror du er med i HA eller Bandidos?

42
Hvis man gør grin med jesus eller kalder ham et dumt svin, tror du så at man vil få tæsk af de kristene? Man bliver bedt om at gå og det er det.

43
Det er deres profet de kalder et pædofilt svin, hvilket også er rigtigt.

Der står heldigvis ingen muslimer og råber, at Jesus er et dumt svin - når folk går til gudstjeneste.

Tror du at man får tæsk hvis man gør det?

44
Det er deres profet de kalder et pædofilt svin, hvilket også er rigtigt.

45
Din-Debat har eftenhånden fået en del udtryk som man kun bruger på debatten. Her er nogen af demGYS og GYSEkulturen. Det var Anklageren som opfandt det ord. Som han selv skriver her ''Jeg opfandt GYSE-kulturen, fordi debatten blev fyldt med voldtægter fra fjerne egne for at tilfredsstille behovet, når der ikke var nok hjemlige voldtægter.'' Så når man er bange for terrorangreb, voldtægter fra kulturberigerne eller sten fra motorvejsbroer så er man en del af GYSEkulturen. Jeg gør meget grin med det fordi at Anklageren har snakket rigtig meget om nazismen. Han har bla samlignet en hårspray hvor der er et asylsprayklistermærke fra det nedlagte parti Danskernes Parti med en Zyklon B dåse. Så har han også fået en advarsel fra den tidligere mod af stedet om at kaldte folk nazister for meget. Derfor provokerer jeg Anklageren med at han GYSER med nazismen
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=4705.0HVAD RAGER DET OS/Det var noget værre noget. Et udtryk fra Carlo når der er et voldsom voldtægt eller grov vold fra en kulturberiger. Det er nemlig noget man skal være ligeglad med. Nogen gange så bliver man svinet til af ''brovtebanden'' som profilen Murke-baronessen udtrykker rigtig fint her

''Jeg har efter kort tids medlemskab observeret, at der er nogle brugere, der konsekvent forsøger at håne og nedgøre den, der formaster sig til at pege på udlændinges grove forbrydelser. Særlig bliver Lyjse kaldt alt muligt, ligesom visse personer agiterer for, at forbrydelserne slet ikke har fundet sted.''
Da jeg er meget aktiv så er det især mig brovtebanden går efterBrovtebanden/brovtere/brovtekartellet. Det er de brugere som nedgør folk der snakker om hjemsendelser og er kritisk til kulturberigelserne som er i Danmark. I denne gruppe har vi Carlo/Anklageren/Evalu/Lunavecchia og genuine troll. De bliver af flere brugere kaldt brovtebanden fordi de tror at de er bedrevidende end de selv erTråden er mest henvendt til Murke-baronessen men andre kan også kommentere det hvis der er noget i er uenig i
 

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 264