Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 266
1816
Fra medierne / Sv: Breaking: Danmark opsætter grænsehegn!
« Dato: Marts 22, 2018, 09:23:27 am »
Når grænsehegnet virker rigtig fint i Ungarn så kan jeg ikke se hvorfor et grænsehegn i Danmark ikke også skulle virke rigtig fint.

1818
Samfund- & Kultur / Kulturberigelse: Mand overfaldet af scooterkører
« Dato: Marts 21, 2018, 03:04:32 pm »

En 56-årig mand anmeldte i går, at han var blevet overfaldet i Løvbjerg Centrets parkeringskælder på Otto Ruds Gade i Aarhus. Klokken var omkring 18.30, da manden gik ned til sin bil. Her bemærkede han en scooter, der gassede op i p-kælderen og kørte lidt mærkeligt rundt. Scooterkøreren stoppede pludseligt og gik hen til manden og spurgte, hvad han gloede på. Ifølge den 56-åriges forklaring nikkede scooterføreren ham derpå en skalle med sin hjelm - herefter slog han ham på kinden med en nødhammer eller lignende. Ved overfaldet fik den 56-årige en flænge over næseryggen. Da der kom andre personer ned i p-kælderen, kørte overfaldsmanden væk på sin scooter.

Gerningsmanden beskrives som:

ca. 20 år
ca. 175 cm. høj, alm./kraftig af bygning
Brune/mørke øjne
Skægstubbe
Iført sorte bukser og sort vateret jakke i stil med en Kansas-jakke eller en dunjakke
Bar sort styrthjelm med gennemsigtigt visir
Talte dansk med mellemøstlig accent
Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner på tlf. 114.
Taget fra her http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/news/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-onsdag-d-21-marts-299385

1819
Videnskab / Sv: Professor Kevin MacDonalds svar til Nathan Cofnas
« Dato: Marts 21, 2018, 12:11:14 pm »
Tilføjet til bogmærke til senere læsning.

1820
Stenkast fra motorvejsbroerne forsætter selvom brovtebanden gør grin med det. Nu er det sket igen
Midt- og Vestsjællands Politi lukkede tirsdag aften Vestmotorvejen midlertidigt for at lede efter en sten.


Det oplyser Henrik Olesen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Læs også: Politiet efterlyser vidner til stenkast fra motorvejsbro
- Der er en bilist, der mener, at der blev kastet en sten ned på hans bil.

- Så vi lukkede motorvejen for at se, om vi kunne finde en sten eller et eller andet. Men vi har ikke fundet noget, siger vagtchefen kort før klokken et natten til onsdag.

Motorvejen blev lidt før midnat åbnet igen i begge retninger.

Politiet modtog anmeldelsen om det mulige stenkast tirsdag klokken 19.59. Kastet skulle have fundet sted fra en motorvejsbro, oplyser politiet.

- Bilisten er ikke selv kommet til skade. Der er kommet nogle skader på hans bil. Men ikke nogle store skader, siger Henrik Olesen.

Han oplyser, at politiet blandt andet har søgt med hunde på motorvejen.

Men der er altså hverken fundet sten eller andre kasteskyts.

- Han mener selv, at der kunne være tale om en marksten, siger Henrik Olesen om anmeldelsen fra bilisten.

- Nu er vi dernede for at afhøre ham, lyder det fra politiet.

https://sn.dk/Ringsted/Muligt-stenkast-fra-bro-lukker-motorvej/artikel/733117
Hvad er oddsene på at det er en korandyrker der har gjort det?

1821
ForræderDanmark skal dog have ros for at smide idioten ud efter 6 måneders fængsel.


Georgisk asylansøger får seks måneders fængsel og udvisning for bl.a. røveri og otte butikstyverier AF JACOB NIELSEN
En 34-årig mandlig asylansøger fra Georgien blev tirsdag ved Retten i Roskilde idømt 6 måneders ubetinget fængsel samt udvisning af Danmark med et indrejseforbud de næste 6 år for et røveri, otte butikstyverier, overtrædelse af knivloven ved besiddelse af en ulovlig kniv samt ulovlig omgang med hittegods, da han havde tilegnet sig en andens togkort. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Røveriet blev begået den 3. januar i år i Netto på Holbækvej i Roskilde. Her truede han de ansatte med en blodig kanyle.

Dagen efter røveriet stjal han slik for cirka 150 kroner i supermarkedet Meny i Viby Sj., hvor politiet fik anholdt manden.

http://www.lokalavisen.dk/soegte-asyl-med-den-ene-haand---plyndrede-og-roevede-med-den-anden-/20180321/artikler/180329930/1265

1822
Politik / Sv: Russerne skal i stemmeboksen i dag
« Dato: Marts 20, 2018, 09:37:29 pm »
Taget fra https://www.nordfront.se/svar-pa-fragor-om-tredje-riket-judar-demokrati-och-granser.smr


4. Er politik förespråkar varken demokrati eller människors lika värde och rättigheter. Varför väljer ni då att sprida era åsikter och er politik med hjälp av ett demokratiskt uttryckssätt?

Vi förespråkar absolut demokrati. Vi har inte samma synsätt på vad demokrati är för något som de som idag styr utan istället är vår syn betydligt mer lik den grundläggande tanken om demokrati som formades hos grekerna. Dessa greker, alltså de som uppfann demokratin, hade vänt sig i sina gravar om de fått höra att demokrati idag är att likställa med att vilja blanda upp alla människor i världen, att kunna köpa folkets röst genom att äga media och att propagera för demoralisering och degenerering. För oss är demokrati folkstyre och det är vi för.

Vi vill bibehålla mötes-, demonstrations- och yttrandefrihet och till och med utöka den gentemot hur den ser ut idag där man de facto inte får vara kritisk mot vilka grupper man vill i samhället utan att sättas i fängelse.

Läs även: Är vi fiender till demokratin som bör förbjudas av staten?

Vi är också för att alla medborgare i det Nya Norden ska ha exakt samma rättigheter oavsett ålder, kön eller bakgrund.

Den enda åsikten du försöker tillskriva oss som jag håller med om att vi har i din frågeställning är floskeln om alla människors lika värde. Det finns ingen människa på jorden som tycker att alla är lika värda. Inte en enda. Alla värderar givetvis sin egen dotter eller son före en främmande människa på stan, alla värderar en människa som uppfinner botemedlet mot cancer högre än en dömd pedofil o.s.v. Allas lika värde är bara en tom floskel, ett naivt mantra som inte betyder något alls.Der har du deres syn på demokrati.

1823
Politik / Sv: Sporene skræmmer
« Dato: Marts 20, 2018, 09:34:28 pm »

Hvis der står det i deres partiprogram så går jeg da ud fra at det er rigtigt. Man kan ikke føre et debat om hvad man TROR at et parti vil, det bliver nemlig til et gætteri som jeg så også kan gøre med alle andre partier. Man kan kun lave en saglig debat ud fra det man VED står i partiprogrammet.

Jeg har allerede forklaret, hvordan Hitler kom til magten - og det var ham, der "opfandt" national socialismen.


Der er en grund til at de ikke er nationalsocialister men NYnazister. De skriver selv at de ikke ønsker en nazisme der passer til 30ernes Tyskland men som passer til Sverige i dag. Det er vel ligesom at der er forskel på socialdemokratiske partier (Socialdemokraterne i Sverige er ekstrem politisk korrekte og elsker masseindvandring og islam. Imens så vil Socialdemokraterne i Slovakiet ikke lukke nogen muslimer ind) så er der også forskel på gammelnazismen og nynazismen.

1824
Politik / Det er løgn at det var Hitler der opfandt nationalsocialismen
« Dato: Marts 20, 2018, 09:30:05 pm »

Hvis der står det i deres partiprogram så går jeg da ud fra at det er rigtigt. Man kan ikke føre et debat om hvad man TROR at et parti vil, det bliver nemlig til et gætteri som jeg så også kan gøre med alle andre partier. Man kan kun lave en saglig debat ud fra det man VED står i partiprogrammet.

Jeg har allerede forklaret, hvordan Hitler kom til magten - og det var ham, der "opfandt" national socialismen.

Flere partier brugte udtrykket nationalsocialisme før NSDAP. Her er en af dem


Der Nationalsoziale Verein wird üblicherweise dem liberalen Spektrum zugeordnet und keineswegs als Vorläufer des späteren Nationalsozialismus betrachtet.[3] Für Götz Aly hingegen war Naumann zwar kein Vordenker von Hitlers Antisemitismus, aber sein „nationaler Sozialismus“ mit seiner „nationalistischen Macht- und Volkswohlpolitik“ habe den Liberalismus „zur Unkenntlichkeit“ entstellt und „soziale, nationale und imperiale Gedanken zu einer geschlossenen Geistesströmung“ vermengt, die sich letztendlich mit der Ideologie der NSDAP vermischen konnte.[4]


Google oversæt til engelsk til dem der ikke kan tysk


The National Socialist Association is usually assigned to the liberal spectrum and by no means as a forerunner of the later National Socialism considered. For Götz Aly, on the other hand, while Naumann was not a mastermind of Hitler's anti-Semitism, but his "national socialism" with its "nationalistic power and popular welfare policy" had disfigured liberalism "beyond recognition" and "social, national and imperial thoughts to a closed Mental flow ", which could eventually mingle with the ideology of the NSDAP. [4]

https://de.wikipedia.org/wiki/Nationalsozialer_Verein
1825
Politik / Sv: Russerne skal i stemmeboksen i dag
« Dato: Marts 20, 2018, 08:11:35 pm »
Jeg har læst om demokrati på NMR's hjemmeside, og der står meget forskelligt om demokrati.

Jeg stoler alligevel ikke mere på, hvad de siger om demokrati - end du stoler på NWO løgnemedierne, så det er ikke noget, som jeg går højt op i.
Hvis der står det i deres partiprogram så går jeg da ud fra at det er rigtigt. Man kan ikke føre et debat om hvad man TROR at et parti vil, det bliver nemlig til et gætteri som jeg så også kan gøre med alle andre partier. Man kan kun lave en saglig debat ud fra det man VED står i partiprogrammet.

1826
Fri Debat / Sv: Hvornår skulle jeg have skrevet det, og hvor???
« Dato: Marts 20, 2018, 07:56:19 pm »
Anklageren skrev: Fredelige nyfranskmænd ville jo bare ind og høre gudtjenesten, men racistisk politi fjernede dem.

?

Jeg tror godt nok aldrig, at jeg har skrevet "nyfranskmænd" - et er da et åndssvagt udtryk.


Man ser ellers tit udtrykket ny''danskere'' hos løgnepressen. Men du har ret i at du aldrig har brugt det udtryk selv.

1827
Politik / Sv: Russerne skal i stemmeboksen i dag
« Dato: Marts 20, 2018, 07:55:24 pm »
Og til dem som ikke ved det. Den største forskel på hvad jeg går ind for og hvad NMR går ind for er samfundssynet. Hvor NMR går ind for revolution og et helt andet samfund en det der er i dag, så går jeg ind for at bevare det samfund vi kender i dag (på det område er jeg enig med det nu nedlagte Danskernes Parti) Jeg ved godt at der er flere problemer med dette samfund men jeg tror nemt på at det kan reddes. Det gør jeg dog ikke med Sverige og da de er størst i Sverige, så forstår jeg godt hvorfor de går ind for revolution. Det er hovedgrunden til at jeg ikke er medlem af bevægelsen og partiet. Ellers så kan jeg bakke op om det meste af hvad der står i deres partiprogram. 

1828
Politik / Sv: NMR går ind for direkte demokrati
« Dato: Marts 20, 2018, 07:45:06 pm »


Jeg er modstander af førerdiktaturet. Men NMR går ind for direkte demokrati og det kan jeg godt bakke op omkringDet står der ikke i partiprogrammet.

Det står på deres parti hjemmeside her
http://www.nordiska-motstandsrorelsen.se/?p=206

Du får også deres syn på folk med handicap her https://www.nordfront.se/var-syn-pa-manniskor-med-funktionsnedsattning.smr det er ikke gasning som du sikkert tror de går ind for, men derimod en fornuftig politik du sikkert også går ind for. Teksten er skrevet af partilederen selvIdag sänds (det kom ut redan i veckan på nätet) lögndokumentären ”Barnen i Nordiska motståndsrörelsen” på SR P1. Detta är den andra och sista delen där Motståndsrörelsen”granskas” (läs: där det tok-ljugs helt ogenerat om organisationen). Jag ämnar bemöta de bägge programmen i en egen artikel, men väljer här först att klargöra organisationens åsikt gällande en fråga som en av våra medlemmar uttalar i denna andra del, där denne menar att barn med allvarliga funktionsnedsättningar inte ska leva.

Till att börja med vill jag säga att det i Nordiska motståndsrörelsen är högre i tak än i exempelvis Sverigedemokraterna – där alla som inte följer partiledningens doktrin till punkt och pricka utesluts ur partiet. Vi tillåter våra medlemmar att ha egna åsikter som inte nödvändigtvis stämmer helt överens med mina och organisationens. De åsikter som framförs i P1-dokumentären kommer inte från någon presstalesman eller ledande person utan är just privata åsikter som inte i detta fall helt speglar organisationens. Värt att påpeka är också att personen som gjorde uttalandet växte upp i en annan tid när även Socialdemokraterna i Sverige hade liknande åsikter.

Till sakfrågan då. Hur ser egentligen Nordiska motståndsrörelsen på personer som föds med eller ådrar sig olika funktionsnedsättningar?

Den nationalsocialistiska världsåskådning som vi förfäktar bygger på folkgemenskap och kärlek till sin nästa. I denna folkgemenskap ingår även de svaga och utsatta. I den sjunde punkten i vårt politiska program skriver vi att vi ska ”Införa ett nationellt socialistiskt samhälle där resurserna fördelas så att vi tar hand om hela folket, såväl starka som svaga, och där alla ska ha möjligheten att nå sin fulla potential.” I kategorin svaga och utsatta ingår flera av de människor som har olika mer allvarliga typer av funktionsnedsättningar.

Till skillnad från dagens system vill vi dock inte vare sig trycka ner dessa människor som offer eller hålla tillbaka alla andra människor för att anpassas till den lägsta nivån, utan istället lyfta upp alla, starka som svaga, till att nå sin fulla potential som värdefulla delar av vårt folk. Vi skriver vidare i den sjunde punkten att alla människor både har rätt och skyldighet till ett arbete, att alla ska dra sitt strå till stacken och få känna att de gör en värdefull insats för folket. Att ”En person som inte har några ben ska sättas i arbete som denne klarar av liksom någon som har mental funktionsnedsättning.” Samtidigt menar vi också att ”Liksom staten har ett ansvar att kunna erbjuda arbete till alla arbetsföra måste också staten kunna ta hand om de som inte är arbetsföra. De som är sjuka eller skadade så gravt att de inte kan arbeta med någonting måste ha det stöd av samhället som behövs för att ändå kunna få ett drägligt och värdigt liv.”

En högstående stat definieras bland annat av hur man tar hand om de mest utsatta. Alla kan drabbas av olyckliga skeenden både under förlossning och i livet och där är det vår starka stats ansvar att göra sin plikt gentemot folket och införliva även dessa människor i folkgemenskapen.

På samma sätt har också individer ur folket en plikt gentemot folkgemenskapen och sina efterkommande. Vet man med sig att man har allvarliga genetiska defekter som med högsta sannolikhet kommer att gå i arv måste man ta sitt ansvar att inte av egoistiska skäl föra dessa vidare utan istället avhålla sig från att skaffa barn. Vi är alltså för positiv eugenetik genom utbildning och upplysning.

Sjukvården är långt utvecklad idag när det kommer till exempelvis fosterdiagnostisk och flera allvarliga funktionsnedsättningar kan skådas tidigt under graviditeten. Även här finns ett ansvar om att åtminstone inte medvetet sätta individer till världen som svårligen kommer kunna leva ett värdigt liv.

Nordiska motståndsrörelsen vill alltså, för att på humant maner undvika mänskligt lidande, under rimliga förhållanden minimera tillkomsten av människor med funktionsnedsättningar, men samtidigt med högsta respekt värdesätta och ansvarsfullt ta hand om de som trots detta kommer till.

Nogen som mener at denne politik er så slem at man skal GYSE? Jeg syntes selv den tekst giver god mening.

1829
Hvis det skete i Danmark så vil Allahternativet og Ensomhedslisten sig at det er synd for muslimerne og at det er de racistiske danskere der er skyld i at muslimerne opfører sig som de gør.

1830
Politik / NMR går ind for direkte demokrati
« Dato: Marts 20, 2018, 04:48:42 pm »
Anklagersamfundet er et demokratur med paragraf 266b og tvangsmediestøtte som man SKAL betale for som skatteyder. Lande som Sverige, Tyskland og England er ikke demokratier men demokraturer.

Det er ligesom anti-rød

Du mener, at du forklarer, hvad "nationalsocialistisk demokrati" går ud på ved at fortælle, hvad det ikke er  :yes:

Det er altså ingen forklaring!

Jeg er modstander af førerdiktaturet. Men NMR går ind for direkte demokrati og det kan jeg godt bakke op omkringSTATEN OCH DEMOKRATIN

I dagens Sverige är de olika partierna bara olika sidor av samma mynt då de i verkligt viktiga och stora frågor endast företräder den folkfientliga politik som massmedia och bankväsendet bestämt åt dem.

I mindre frågor, där de olika partierna faktiskt har skilda åsikter, är dagens statsapparat ändå av ondo för folket då partierna företräder olika intressegrupper i samhället och det politiska arbetet därför oftare leder till meningslöst kivande partierna emellan än vad det leder till verklig positiv förändring för folket.

I ett sjukt samhälle som Sverige kommit att bli är staten och folket något kraftigt åtskiljt från varandra – i många avseenden konkurrenter och i vissa till och med fiender. Staten verkar för sina specialintressen istället för folkets väl och föraktet för varandra är tydligt ömsesidigt.

Därför vill vi:

* Skapa en auktoritär och handlingskraftig stat vars främsta uppgift är att värna det nordiska folket.
* Införa direktdemokrati med beslutande folkomröstningar i flertalet frågor som rör folket konkret i vardagen.
* Formera om statens hela uppgift till att sörja för folkets överlevnad och utveckling. Staten ska vara folket och folket ska vara staten.

http://www.nordiska-motstandsrorelsen.se/?p=206

Sider: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 266