Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 285
1816
Fri Debat / Sv: Regeringen er angste for et forbud mod blæksputteringe
« Dato: April 20, 2018, 12:30:51 pm »
Eller også er det en (((anden gruppe))) som regeringen og Socialdemokraterne er bange for.

1817
Fri Debat / Sv: Spørgsmål og svar om jødespørgsmålet (JQ) Antirød
« Dato: April 20, 2018, 12:30:02 pm »
Læs Finkelstein, som dog ikke har et problem med begrebet. Det er over 70 år siden, så hvorfor skal det hele tiden bringes på banen? Jo, det skal det fordi det er en del af det hvide folkemord, og som forsvar for Israels forbrydelser.

Jeg kan glæde dig over at ungdommen i USA ikke aner hvad Auschwitz er.
https://www.abcactionnews.com/news/local-news/holocaust-survivor-reacts-to-study-showing-23-of-millenials-dont-know-what-auschwitz-is


Men selv om 1000 år skal man GYSE over de 6 millioner.

1818
Politik / De Hvide Hjelme ville hverve Roger Water med saudi milliardær
« Dato: April 20, 2018, 11:49:48 am »
Godt at der er flere der forstår sandheden bag AQ gruppen ''De Hvide Hjelme''I oktober 2016 blev den tidligere Pink Floyd-stjerne Roger Waters inviteret til en fundraiser-event for The White Helmets på det fem-stjernede luksushotel Bulgari i London.
Invitationen kom personligt fra den saudiske milliardær Hani Farsi, der har tætte forbindelser til den saudiske diktatorfamilie, der myrder tusindvis af børn dagligt og spreder kolera i Yemen.

Kort tid før en koncert i Barcelona, blev Roger Waters igen kontaktet af headhuntere fra The Syria Campaign, der står bag White Helmets. Det skete den 12. april, hvor de ville have et øjeblik på scenen, til at “levere et budskab fra Syriens børn”.

Det fik i stedet Roger Waters til at sige fra over for The White Helmets.

https://syrienblog.net/2018/04/19/white-helmets-forsoegte-at-koebe-roger-waters-med-saudiske-penge/
https://www.youtube.com/watch?v=6FFReCibdMM

1819
Så er der kulturberigelse igen


En kvinde oplevede et forfærdelig mareridt i sit hjem i Skive midtby.


Hun var i august sidste år offer for en brutal voldtægt begået af to unge indvandrere, ifølge anklageren ved Retten i Viborg. De to tiltalte er 22 og 20 år.

 

De er anklagede for, at de ved vold og trusler om vold har tvunget kvinden til seksuelt samvær og forsøgt at begå en egentlig voldtægt mod hende. Det skriver Skive Folkeblad.

 

Overgrebet var så alvorligt, at kvindens navn, alder og nøjagtige bopæl er slettet i anklageskriftet. Hun skal forblive anonym i forbindelse med retssagen.

 

De to mænd er del af et miljø af unge indvandrere, der huserer i Skive.

 

Personer fra dette miljø var i marts sidste år involveret i en meget omtalt sag, hvor de overfaldt en soldat og hans kæreste ved McDonald’s i Skive.

https://denkorteavis.dk/2018/to-unge-indvandrere-tiltalt-for-brutal-voldtaegt-mod-kvinde-i-skive/
https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/barsk-sag-skal-retten-unge-tiltalt-voldtaegtsforsog-i-skive

1820
Youtube anbefalinger / De hvide hjelme - Al Qaeda med et ansigtsløft
« Dato: April 19, 2018, 10:00:46 pm »
En video der aldrig kommer i løgnepressen men som jeg varmt kan ambefale at se. Fire minutter og du bliver klogere på Syrien end at se og læse løgnepressen i en måned


https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=8aAaReVn2I4


Hvis læseren har mere tid se også denne video om
https://www.youtube.com/watch?v=Jq4LEIO740A

1821
Politik / Sv: Der stak koloniherren sit hoved frem der hva ba´?
« Dato: April 19, 2018, 07:13:31 pm »
Modbydelige racist!!  :girl_mad:

Grønland har været dansk i rigtig mange år. At Grønland brokker sig over Danmark imens de sælger mere af Grønland til Kina er meget idiotisk. Grønland er dansk og det skal det forsat være, selvom at der er nogle tossepolitikkere i Grønland som vil have selvstændighed OG samtidig have støtte af Danmark. Fra artiklen''Pele Broberg fra Partii Naleraq understregede, at selvstyreloven for Grønland ikke beskriver, at den økonomiske støtte fra Danmark bortfalder, hvis landet bliver selvstændigt. Og han henviste efterfølgende til, at FN’s principper for behandlingen af tidligere kolonier netop skal sikre fortsat støtte.''


De vil stjæle vores land OG fortsat kræve penge. Kan I komme væk fra vores ø! Send dog 100-120 elitesoldater derop, og få fanget disse storsnudede, ultrafrække sælgnaskere. Det er ubegribeligt at vi finder os i dette. Det er ikke kun sælblod der bør flyde.https://dagensblaeser.net/2018/04/19/stop-de-fraekke-groenlaendere/

1822
Fri Debat / Sv: Spørgsmål og svar om jødespørgsmålet (JQ) Antirød
« Dato: April 19, 2018, 05:02:45 pm »
Kan du ikke komme med kilder når du kommer med sådanne påstande?

Jo - det kan jeg, men nu spørger jeg - og så er jeg altså ikke kommet med nogen påstande - så hvor vil du hen med det?

Påstanden er ''- og du har også skrevet, at der ingen beviser er for Holocaust.''
Du burde henvise til hvor PU har skrevet det.

1823
4 måneders fængsel er alt for lidt men i det mindste bliver de allesammen udvist.
Onsdag faldt der dom i Retten i Randers mod ni rumænske mænd, der i marts stjal 5000 kilo messingspåner til en værdi af næsten 150.000 kroner fra en virksomhed i Randers

Tyveriet endte med at koste mændene fire måneder i et dansk fængsel, hvorefter de bliver udvist til Rumænien med indrejseforbud til Danmark i seks år.

Mændene slog til den 17. marts mod en virksomhed, der genbruger skrot på Kulholmsvej i Randers NØ. Fra en container læssede rumænerne de mange messingspåner op i en varebil midt om natten.

To dage efter fik politiet et tip om, at en gruppe rumænske mænd forsøgte at sælge et større parti messingspåner til en virksomhed i Aalborg. Det blev aftalt, at virksomheden skulle lave en aftale med mændene, og flere betjente stillede sig næste dag klar til en hemmelig modtagelse af sælgerne.

Da de ni mænd dukkede op på stedet for at gøre handlen færdig, blev de i stedet anholdt af politiet. Onsdag blev de så idømt fire måneders fængsel for tyveri og udvisning med indrejseforbud.

Anklager Toni Schorpen kalder dommen tilfredsstillende.

- Retten vurderede ligesom mig, at det var særligt skærpende, at tyveriet blev begået af en større gruppe, og at værdien af messingspånerne var så høj, siger anklageren.

Ingen af de ni mænd ankede dommen.


http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/pressreleases/ni-rumaenske-maend-faengslet-og-udvist-efter-stort-messingtyveri-2482659

1824
Fri Debat / Sv: Spørgsmål og svar om jødespørgsmålet (JQ) Antirød
« Dato: April 19, 2018, 04:35:29 pm »
Kan du ikke komme med kilder når du kommer med sådanne påstande?

1825
Fra medierne / DR-selfies: Ansatte interviewer hinanden
« Dato: April 19, 2018, 04:19:07 pm »
Betaler man licens til DR som nationalist så må man helt sikker til SM. Her er endnu en idiotisk artikel hos DR


Rendyrket smagsdommeri pakket ind som journalistik


DR-journalist interviewer DR-journalist.

Danmarks Radio er en dyr omgang for danskerne.

Og DR er en indspist verden hvor man giver hinanden vellønnede stillinger på kryds og tværs internt uden at slå stillingerne op.

Men også på en anden måde er DR indspist.

I dag ser vi på et eksempel hvor en DR-journalist interviewer en DR-vært.

Artiklen handler alene om DR-journalisternes egen personlige musiksmag og deres følelses af af de selv - og ikke festival-ledelserne - bør bestemme hvordan musikfestivalerne skal sammensætte line up'et af musikere til netop festivalerne.

Vi starte med overskriften:

"Ups, der mangler noget: Her er 5 kvinder de danske festivaler burde have på plakaten"

Allerede i ordet bør afsløres det at artiklen er smagsdommeri - eller mere teknisk udtrykt: Der er tale om en normativ tekst og ikke journalistik, som afdækker tingene som de er i stedet for at udtale sig bastant om hvordan du burde være.

Resten af artiklen er en sludder for en sladder hvor DR-værten bringer sine kæpheste på banen.

På den måde, med uholdbare interne reference, kan DR gøre sine egne folk til både forsvarere anklagere og dommere i den offentlige smag.

Det er smagsdommeri for fuld hammer.


https://www.folkets.dk/node/2660


Licensbetalerne må godt nok føle sig dumme  :JC_doubledown:


1826
Politik / Stop de frække grønlændere!
« Dato: April 19, 2018, 03:34:31 pm »
En rigtig god artikel på Dagens Blæser som mindst et brovtebandemedlem nok ikke er enig i.
Jeg har tidligere skrevet, at vi sagtens kan sameksistere med de indvandrede inuitter på den danske ø Grønland, når først vi har sat dem uden for indflydelse og fået den fulde kontrol. De har været deroppe længe og kan således godt være en del af faunaen. Det var min tanke.

Men nu er jeg da ved at blive i tvivl. Skal vi sende dem mod Nordpolens iskappe i stedet? For deres frækhed er komplet utålelig og der bør falde brænde ned. Eller istapper. Nok er Nok!

''Med bare fem dage til valget i Grønland på tirsdag, blev statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i aftes trukket ind i debatten om grønlandsk selvstændighed.''Enhver debat om selvstændighed (tyveri af dansk territorium) bør udløse en hård straf. Sæt dem til at bygge ishoteller, som turister  og danskere kan glædes over. De skal sætte på plads så de forstår det.


''Under et valgmøde i Nuuk arrangeret af KNR, der er Grønlands pendant til DR, langede såvel det fire år gamle Partii Naleraq som det helt nystiftede Nunatta Qitornai (NQ) ud efter Lars Løkke Rasmussen.

– Det klæder ikke statsministeren at true Grønland i processen mod selvstændighed. Hverken Lars Løkke Rasmussen eller regeringen skal blande sig i, om vi vil selvstændighed, sagde stifteren af NQ, Vittus Qujaukitsoq. Baggrunden for kritikken er, at Lars Løkke Rasmussen så sent som under en forespørgselsdebat i Folketinget i januar i år gjorde det klart, at Grønland ikke skal regne med fortsat dansk økonomisk støtte, hvis grønlænderne vælger at rive sig løs af rigsfællesskabet med Danmark.''Vi skal blande os rigtig meget, din skævøjede slambert. Du og dit taberparti skal til gengæld holde helt og aldeles kæft omkring hvorledes Grønland, Danmarks juvel mod Nord, skal styres. Du betræder vores jord på vores nåde og i mine blå øjne er nådekrukken ved at være tømt, Quiskonikabongobongo.

Læs resten her
https://dagensblaeser.net/2018/04/19/stop-de-fraekke-groenlaendere/


Til Anklageren. Hvad stemmer du til det Grønlandske valg og hvorfor?

1827
Ja - du fylder debatten med nazi propaganda.

Det er da bedre end flad jord og din snak om ''vikinger'' Jeg har også Syrientråde, Trump tråde og kulturberigelsestråde så du kan ikke sige at jeg kun skriver om et emme. Er dine indlæg så socialdemokratisk propaganda? Jeg fylder ikke debatten med nazistisk propaganda mere end du gør med socialdemokratisk propaganda.

1828
Er dokument no ikke også nazister, som du sværger sådan til, at du både er døv og blind?
Jeg startede med at gå ind på hjemmesiden fra den norske del af NMB og fandt nyheden der
https://www.frihetskamp.net/migrationsverket-apner-kundesenter-vil-hjelpe-flere-rasefremmede-til-sverige/


Så fordi at nyheden virker nok politisk korrekt til at andre medier også ville bringe den så fandt jeg frem til Dokument.no artiklen. Det giver nok flere læsere på Din-Debat. Begge artikeler er næsten ens.

1829
Mere nyt fra ForræderSverigeDet svenske Migrationsverket har åpnet et nytt nasjonalt «kundesenter» i Kalmar. Senteret skal hjelpe hjelpe flere innvandrere å komme til Sverige.

De som jobber i kundesenteret skal besvare henvendelser fra mennesker som bor utenfor Sveriges grenser og ønsker å flytte til landet, melder P4 Kalmar.

Senteret har blitt en suksess, i den betydning at det er så overveldende mange henvendelser at man allerede må ansette flere.


Ukentlig mottar man 2.000 henvendelser; 1.500 telefonsamtaler og 500 eposter fra folk som vil til Sverige.

– Vi har fått beslut om att vara 22-23 personer, i dag är vi 16 personer på plats så vi kommer behöva anställa fler, sier Cecilia Karlsson, enhetssjef for Migrationsverket i Kalmar.

– Det er hyggelig at vi blir flere, legger hun til.

Enheten i Kalmar var tidligere mottaksenhet for nyankomne.


https://www.document.no/2018/04/17/migrationsverket-apner-kundesenter-skal-hjelpe-flere-innvandrere-til-sverige/

 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

1830
Fri Debat / Sv: Nu handler detbatten om NMR er voldelig
« Dato: April 19, 2018, 12:10:53 pm »
Selvom en domstol ophævede forbuddet imod NMR i Finland, så beviser forbuddet, at NMR er voldelig.

Det er jo ikke nogen frifindelse, og forbuddet kom efter et drab under en demonstration.

Jeg tror selvfølgelig også mere på det svenske efterretningsvæsen, end jeg tror på dig.

Sapo er meget korrupt. Men det er en frifindelse indtil de kommer for en domstol. Efter dommen så ser vi hvad der så sker.

Sider: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 285