Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: 1 [2] 3 4 ... 203
16
Samfund- & Kultur / White Flight i Danmark
« Dato: I dag ved 01:27:52 pm »
Det er ikke en artikel der står noget jeg ikke ved, men jeg ved ikke om brovterne også ved det


Der er i dag områder i Danmark, hvor andelen af racefremmede og efterkommere er over 50 pct. Den store andel af racefremmede i boligområder fører til, at hvide etniske danskere fraflytter og fravælger områderne.


Der findes allerede hele postnumre i Danmark, hvor racefremmede og deres efterkommere udgør flertallet, blandt andet i 2620 Brøndby Strand, hvor 51 procent af befolkningen i dag består af racefremmede.

I de kommende år vil den udvikling forstærkes. I 2050 vil knap 20 procent af Danmarks befolkning være racefremmede og efterkommer, mod i dag cirka 13 procent. Det viser tal fra Danmarks Statistik.


Tendensen til at racefremmede og deres efterkommere bor i afgrænsede områder vil sandsynligvis forstærkes i takt med befolkningsudskiftningen, og vi vil formentlig se en yderligere skævvridning i de kommuner, hvor der i dag bor relativt mange racefremmede og efterkommere, vurderer Hans Oluf Hansen, ekspert i demografi og lektor emeritus ved Københavns Universitet.

»Hvad der vil ske fremover, kan ingen naturligvis vide, men hvis man ser på den resistente befolkning – det vil sige befolkningen med lovligt ophold i Danmark og dennes etniske sammensætning uanset statsborgerskab – så vil gruppen med ikke-dansk baggrund forventeligt komme til at optræde med større vægt fremover i de kommuner, hvor der i forvejen er en stor andel af indvandrere i dag,« siger Hans Oluf Hansen.

https://www.nordfront.dk/s47white-flight-danmark-s47/
https://www.bt.dk/danmark/saadan-ser-danmark-ud-i-2050-det-gaar-staerkt-den-forkerte-vej
17
Wow Bro! Godt at man ved at du bare er en Troll og ikke i virkeligheden lyder som en Racist på den måde.

Lad os lige tage Dansk Samlings familie-politik...
Et markant forhøjet beskæftigelses-fradrag hvis den ene forældre går hjemme, vil samtlige Indvander familier være yderst glade for. Det vil gøre det lættere for kvinden (som kun taler lidt dansk) at blive hjemme, og børnene kommer ikke i Børnehavne/Vuggestue hvor de bliver mødt med dansk sprog og normer.

Yderligere er det en motivation for nogen for at forblive hjemmegående, hvilket vi alle er klar over ikke er godt for samfundsøkonomien.

"Etniske" har i øvrigt en klar tendens til at have flere børn, hvormed denne skattelettelse mest kommer indvander familier til gode. Jeg har vært ved at forstå hvordan det hænger sammen med "Arisk-protektionisme" som ellers proklameres.

DS lyder til at gøre en stor dyd ud af at Familien skal have selvbestemmelse - det har jeg svært ved at se sammenhængen i, når de samtidig vil blande sig i at man ikke må tilbede Allah når man bor i Danmark. Så familien må selv bestemme, men de må ikke selv bestemme hvilken religion deres børn skal opdrages med?
Min mening er at i stedet for at få mennesker fra lav iq lortehuller så skal ForræderDanmark føre den Familiepolitik som DS og DP (det er den samme) https://dksamling.dk/politik/born-og-familie/ så danskerne kan få flere dejlige ariske børn.

Den danske udlændingepolitik skal strammes. Et af de vigtigste politiske mål for DS er at få bragt indvandringen fra tredjeverdenslande til ophør. I mange tilfælde kan indvandring fra andre end tredjeverdenslande også være skadelig, og der skal derfor indføres et forsigtighedsprincip. Hvis det ikke uden rimelig tvivl kan påvises, at en foreslået indvandring vil være gavnlig for Danmark, så skal den standses.

Dansk Samling vil afskaffe udlændinges ret til familiesammenføring i Danmark. Familiesammenføring skal alene kunne tildeles administrativt i de tilfælde, hvor det skønnes rimeligt. Familiesammenføring bør nemlig kun finde sted, hvor udlændinge vurderes at kunne integrere sig i Danmark.  Herboende udlændinge, som dømmes for grov kriminalitet, skal udvises af landet for bestandigt. Så vidt muligt skal de øjeblikkeligt sendes til oprindelseslandet for afsoning af deres fængselsstraf, og ellers skal de afsone i særlige danske fængsler, hvor der ikke anvendes store ressourcer på uddannelse og behandling. Udvisningen skal være en rent administrativ konsekvens af ubetingede fængselsdomme på f.eks. tre måneder og derover.
https://dksamling.dk/politik/udlaendinge/

18
Min mening er at i stedet for at få mennesker fra lav iq lortehuller så skal ForræderDanmark føre den Familiepolitik som DS og DP (det er den samme) https://dksamling.dk/politik/born-og-familie/ så danskerne kan få flere dejlige ariske børn.

19
Samfund- & Kultur / Endnu en anmeldelse om stenkast fra motorvejsbro
« Dato: Juli 19, 2018, 10:06:28 am »
Vi har haft mange tråde om disse stenkast fra motorvejsbroer og nu er der kommet en til


Anmeldelse om stenkast fra motorvejsbro

Østjyllands Politi fik i nat kl. 2.05 en anmeldelse om, at en lastbil var blevet ramt af en sten på Østjyske Motorvej. Episoden skete ved broen ved Gammel Viborgvej, da lastbilen kom kørende i nordgående retning. Lastbilen blev ramt lige over forruden på førerhuset, så der kom en lang flænge i bilens solskærm. Chaufføren slap uskadt.

Østjyllands Politi har haft afspærret området i nat i forbindelse med efterforskningen. Det er politiets formodning, at gerningsmanden har haft til hensigt at ramme forbikørende biler.

Der er blevet fundet nogle sten på stedet, som muligvis kan have været anvendt. De fundne sten er på størrelse med en knyttet hånd.

Politiet ser med meget stor alvor på sagen og efterforsker den med henblik på at finde gerningsmanden. Har man set eller hørt noget, der kan hjælpe politiet i sagen, bedes man ringe 114.Hvem tror det er en arisk person der har gjort det?

20
Fri Debat / Sv: Åh engang vræleri hos pigerne i Tour lesbiske rundt
« Dato: Juli 19, 2018, 09:37:38 am »
Og så er tennisspillere så pivet at de ikke spiller i regnvejr.

21
Politik / Sv: Løgne præsidenten
« Dato: Juli 19, 2018, 07:54:50 am »
Tror I også at Anklageren sad og græd da han hørte at Trump var blevet valgt?  :yes:


Jeg er helt sikker på at salget af buttplugs bliver helt udsolgt når Trump får fire år til. Så butikkerne køber sikkert ekstra buttplugs ind nu så de er klar til når Killarytilhængerne ser at Trump får fire år til  :blum: :blum: :blum: :blum:

22
Fra medierne / Muggiskøge symbol for Venstres totale forfald
« Dato: Juli 18, 2018, 08:53:32 pm »
Rigtig fin artikel på Blæseren (som altid da Dagens Blæser altid har masser af gode artikler)
Hvis man er så uheldig at færdes på den del af de sociale medier der omhandler dansk politik, kan man have stødt ind i en promiskuøs indvandrerperson m/k ved navn Anahita Malakians. Hun er tilsyneladende fortaler for det nogen vil kalde “luderadfærd” eller “hyperpromiskuøs skøgeopførsel”. Hun er med andre ord Danmarks Kardashian.

Hendes opslag omhandler åbenbart blandt andet fortællinger fra hendes besøg på AIDS-klinikken, hvor hun testes for alverdens tilragede sygdomme fra hendes benspredende rundtur i det danske natteliv. Føj og fy.

Denne sørgelige eksistens og hendes udskejelser er i sig selv ikke værd at give spalteplads, men hun er tillige Venstre-politiker og indfletter dette faktum i sine opslag.

Det er det syge, forfaldne demokrati vi har i udpinte Danmark i 2018: de fremmede kan stemme, de fremmede kan stille op i vores højtbesungne valg, og selv når de ydmyger deres parti med en for normale mennesker totalt ulækker opførsel og livsførelse, så har det ingen konsekvenser.

Se det selv ved at søge på det ovenfor nævnte navn på for eksempel facebook. Det er ikke kønt på nogen som helst måde eller niveau. Jeg har lige spist aftensmad og jeg har rent faktisk kvalme nu.

Velbekomme, Venstre-vælgere. Kan I lide det? Har I masseimporteret jeres bedste folk? Behager gadebilledet jer? Blev det multikulturelle Danmark det i forventede? Nyder I jeres eksotiske kandidater?

https://dagensblaeser.net/2018/07/18/muggiskoege-symbol-for-venstres-totale-forfald/


23
Fri Debat / Sv: Er det en joke ?
« Dato: Juli 18, 2018, 01:37:42 pm »
Jeg snakker ikke om debatten om nødder men om hvad der skete efter grundlovsforhøret. Nu er denne sag to år gammel så den er lidt svær at google sig til nu.

24
Samfund- & Kultur / Ja
« Dato: Juli 18, 2018, 01:35:39 pm »
Paragraf 248 findes ikke for sjov. Men tak for at du linker til den tråd, de argumenter som Anti-rød kommer med i tråden er også de samme som jeg ville komme med.

Citat fra dit link: "Årsagen til al balladen var en tvist om narkotika, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive."Anti-rød er bestemt ikke fortaler for at bruge paragraffen i narko opgør.

Jeg tror, at anti-rød vil kræve straffen forhøjet. Det gør han i hvert fald, når de skyder på gaden i stedet for at slå med et boldtræ.

Han har skrevet om motorbøsser.


En tvist kan være mange ting, det kan også være dem der har gjort noget ulovligt med narko. Jeg ville ønske at der stod mere omkring hvad den tvist gik ud på, så det ikke var en gætteleg hvad det er. Der er dog en ting som er sandt, en tvist skal afgøres med en samtale og IKKE et overfald.


''Den 40-årige beboer på Lokesvej er en gammel bekendt af politiet, mens de to mænd fra Højslev-området er nye bekendtskaber.''
Så det er en person som har været i brummen for et stykke tid siden og dette er dermed en gammel tvist der nok er fra før han kom i fængsel.

25
Og så er der også den del at Stram Kurs ikke er så kendt et parti. DP var pænt kendt efter deres reklamestunts.

26
Fri Debat / Sv: Er det en joke ?
« Dato: Juli 18, 2018, 12:03:21 pm »
Nogen her der ved hvordan sagen sluttede? Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide det nu hvor Carlo linkede til denne tråd.

27
Jeg ville havde gjort det samme hvis der var nogen der overfaldede mig i mit eget hjem (jeg ville nok havde brugt en kniv)

Ja, du er en lille forbryderspire. Anti-rød er også.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=4315.0

"Jeg ville forsvare mig, uden hensyn til stodderens sarte følelser over at få smækket noget tung i hovedet, eller føle min store kokkekniv"

Hvor er DerRudi blevet af? Han går også ind for selvtægt.
Paragraf 248 findes ikke for sjov. Men tak for at du linker til den tråd, de argumenter som Anti-rød kommer med i tråden er også de samme som jeg ville komme med.

28
Nogen gider ikke at skriver under med nemid igen når de har gjort det en gang før med DP. Andre ser en ond cirkel hvor partiet har mange få stillere og derfor ikke skriver under. Så er der dem som har skrevet under for et andet parti (NB/DS)

29
At Rasmus Paludan snakker om hans parti Stram Kurs. Der er mange der snakker om Stram Kurs på Din-Debat så jeg tænkede at i ville vide mere om partiet.

30
Det viste jeg godt men nu er den her så brovtebanden også kan læse det. Som tak for at være velfærdsjæger og få penge af skatteyderne så voldtager de befolkningen. Løsningen er en faldskærm med huller i
https://www.b.dk/nationalt/politiet-rejser-markant-flere-sigtelser-mod-asylansoegere-for-seksualforbrydelser


Sider: 1 [2] 3 4 ... 203