Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: 1 [2] 3 4 ... 94
16
20-årig ung mand overfaldet fredag aften af en gruppe på otte personer med anden etnisk oprindelse end dansk.

Fredag aften kl. 2006, fik Midt- og Vestsjællands politi en anmeldelse fra bekendte til en 20-årig mand fra Kalundborg om et overfald, som var sket få minutter tidligere ved indgangspartiet til Kalundborg Station. Her var den 20-årig umotiveret blevet tildelt lussinger og knytnæveslag, så han faldt omkuld.

Efterfølgende blev han trampet i hovedet og fik hovedet slået ned i jorden

https://tv-kalundborg.dk/Otte-personer-overfaldt-20-aarig-ung-mand

Hvilken straf mener i de 8 kulturberigere skal have? Og hvilken straf tror i at disse 8 kulturberigere får?

17
Politik / Venstre – demokratiets skrækeksempel?
« Dato: November 13, 2017, 05:13:53 pm »
Ny lang og meget god artikel på Dagens Blæser. Jeg er helt enig med artiklen

Venstre er fyldt med selvmodsigelser. Fra Fogh og hans vision om en minimalstat, der blev til den største og dyreste i Danmarks historie under hans styre, til deres valgsejre baseret på løfter om håndtering af de fremmedes hærgen, som i stedet erstattes af yderligere fremmedimport, statsborgerskabstildelinger i titusindvis og mindst mulig blasfemi mod religionen Åbne Grænser, til trods for at snyltere fra andre kontinenter vælter ind i åbenlys modstrid med det danske folks interesser.

Venstre er ikke Skurken(TM). De er blot symbolet på vores nuværende styresystems råddenskab, og det er nærmere dette som nærer landsskadelige sammenslutninger som Venstre ved dets giftige barm.

Hele politikken som styrer os mod afgrunden, såvel i fremmedspørgsmålet som i mammutstatens umyndiggørelse af og krigserklæring mod kernefamilien, er resultatet af den skyttegravskrig, teatralsk iscenesat af medierne i samarbejde med politikerne selv, som kendetegner vort liberale demokrati. Folket er splittet i små fraktioner, og læres at finde deres lille interessegruppe repræsenteret i et parti, som udkæmper sølle slag om ressourcefordeling, der kan tilgodese netop deres historieløse verdensanskuelse.

Efterhånden som resultaterne af partiernes, herunder i den grad Venstres, politik manifesterer sig i ulyksaligheder som gruppevoldtægter, hensynsløs vold, stenkast mod politi og andre myndighedspersoner, krige i fremmede lande og pengeknaphed som følge af den enorme fremmedbyrde, så går partierne til kamp! Til kamp for næste valg, næste kortsigtede brandslukning, næste gulerod som kan lokke den ligeså kortsigtede vælger til at sætte sit kryds ved netop dem.

Her er Venstre i sit es. Nok havde de regeringsmagten, da den skæbnesvangre Flygtningelov af 1983 blev vedtaget, nok fik de magten i 2001 efter socialdemokraternes hæmningsløse Balkan- og negerimport, og kvitterede med nye befolkningsudskiftningsrekorder (med Dansk Folkepartis tragikomiske medvirken). Men disse ugerninger, disse forræderier mod det danske folk, er jo ikke upopulære hos de øvrige partier, så det er ikke et tema i valgkampene.

Læs resten her https://xn--dagensblser-h9a.net/2017/11/12/venstre-demokratiets-skraekeksempel/

18
Fra medierne / Sv: Dak i tårer efter Vild med dans-exit?
« Dato: November 11, 2017, 09:59:40 pm »
Hvorfor så mange spørgsmålstegn????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

19
Samfund- & Kultur / Sv: 5 fordele ved repatriering
« Dato: November 11, 2017, 09:56:35 pm »
Derfor vil jeg stadigvæk kæmpe for disse synspunkter der kæmper for hjemsendelser. Jeg ved at der er en del flere der har de synspunkter i dag end for 10 år siden. Det kan man se med hvor meget NMR vokser hvert år. Det er en fiasko at kæmpe for noget some jeg ikke tror på vil løse en skid (''begrænset'' indvandring betyder bare at befolkningsudskiftningen kommer 20 år senere) derfor støtter jeg alle bevægelser og partier der går ind for hjemsendelser. Det er så vigtigt med de hjemsendelser hvis Danmark skal bevares som nation. Det første sætning er noget brovteævl som du godt selv med er forkert.

20
Samfund- & Kultur / Sv: 5 fordele ved repatriering
« Dato: November 11, 2017, 06:55:35 pm »
Men de vil ikke få det hårdt hvis de tog imod tilbudet om at rejse hjem. Målet er frivillig tvang hvor det åbenlyse bedste valg for disse ikke-vestlige at vælge hjemsendelse.

21
Fra medierne / Sv: 1.900 tip om terrorister i Danmark!?
« Dato: November 11, 2017, 04:46:32 pm »
Derfor stem ægte nationalt til kommunal og regionsvalget. Gammelpartierne fortjener ingen nationale stemmer.

22
Samfund- & Kultur / Sv: Ja løse hjulbolte er stadigvæk et problem i dag
« Dato: November 11, 2017, 04:12:52 pm »
NMR er en moderat bevægelse og parti der ikke går ind for at dræbe millioner i Irak, Afghanistan, Syrien og Rusland. Killary er ekstremist da hun går ind for disse ting.

23
Samfund- & Kultur / Sv: Ja løse hjulbolte er stadigvæk et problem i dag
« Dato: November 11, 2017, 03:35:53 pm »
Det er jo også dig, der mener, at "politisk revolution" betyder "absolut flertal i et demokrati"  :big_grin:
Både Obongo og Trump snakkede om revolution på den måde. Brexit var også en ''politisk revolution''

24
Samfund- & Kultur / Ja løse hjulbolte er stadigvæk et problem i dag
« Dato: November 11, 2017, 02:49:06 pm »
Efter at Carlo nævnte det med løse hjulbolte så ville jeg se om det stadigvæk var et problem. Det er det desværre stadigvæk.

Bil fik løsnet hjulboltene

Billund: I løbet af natten mellem fredag og lørdag har en bil, som holdt parkeret ved Billund Lufthavn, fået løsnet sine hjulbolte.

De løsnede hjulbolte blev dog opdaget, inden ejeren kørte, og forholdet er nu blevet anmeldt til Sydøstjyllands Politi.

https://vafo.dk/112/Bil-fik-loesnet-hjulboltene/artikel/503927


Fra ingen til 126 anmeldelser om løsnede hjulbolte
Siden årsskiftet har 126 bilejere anmeldt løsnede hjulbolte til Østjyllands Politi, som har svært ved at gøre noget ved problemet. Autoværksteder i Aarhus melder om et stigende salg af låsebolte.

http://jyllands-posten.dk/aarhus/politiretsvaesen/ECE9963780/fra-ingen-til-126-anmeldelser-om-loesnede-hjulbolte/

25
Samfund- & Kultur / Sv: Nogle idéer om ny våbenlov i Danmark
« Dato: November 11, 2017, 02:43:31 pm »
Hvad har DR licens med våben at gøre? Der findes lande hvor våbentilladelsen har navnet våbenlicens men det er da noget andet?

Hvordan går det med hjulboltene? Har politiet fået fat i nogen af dem der gør det?
Jeg har helt glemt det så jeg vil se om der er nye nu.

26
Samfund- & Kultur / Sv: 5 fordele ved repatriering
« Dato: November 11, 2017, 02:42:50 pm »
De kan klare sig selv derover. Det er et TÅLT ophold og ikke et luksushotel. Forholdene skal jo helst være dårlige nok til at de beslutter sig for at rejse hjem igen.

27
Samfund- & Kultur / Sv: 5 fordele ved repatriering
« Dato: November 11, 2017, 12:15:45 pm »
Send dem i tålt ophold et sted på Nordgrønland indtil de rejser hjem igen. Giv dem lidt pose penge mod at de ikke får lov til at bo i Danmark igen (50000 kroner plus det det koster at få personens ting med hjem og transport) Indlægget var til Carlo

28
Samfund- & Kultur / Sv: Nogle idéer om ny våbenlov i Danmark
« Dato: November 11, 2017, 11:24:02 am »
Hvad har DR licens med våben at gøre? Der findes lande hvor våbentilladelsen har navnet våbenlicens men det er da noget andet?

29
Samfund- & Kultur / Sv: 5 fordele ved repatriering
« Dato: November 11, 2017, 09:29:49 am »
Revolutionen består i at de ønsker et helt andet politisk styre end det der er nu. Kampen består ikke i vold (andet end i selvforsvar) men at bevise at NMR er vejen frem imod 8kløveren (8kløveren er alle partierne i rigsdagen da de alle fører den samme politik når det gælder indvandring og multikultur) Det kan man læse i deres kamprapporter som ikke har noget med vold at gøre.


30
Samfund- & Kultur / Sv: 5 fordele ved repatriering
« Dato: November 11, 2017, 08:39:49 am »
Der har ellers været mange fredlige revolutioner i tidens løb. Det kan man også sige om den artikel om EL

ANALYSE Enhedslisten - kæft, trit og fredelig revolution
Enhver tale om vold giver Enhedslistens topfolk nervøse trækninger - og de reagerer med topstyring og lukkethed, viser sagen om kandidaten Jonathan Simmel.

Hvad er forskellen?

Sider: 1 [2] 3 4 ... 94