Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: 1 [2] 3 4 ... 164
16
Er dokument no ikke også nazister, som du sværger sådan til, at du både er døv og blind?
Jeg startede med at gå ind på hjemmesiden fra den norske del af NMB og fandt nyheden der
https://www.frihetskamp.net/migrationsverket-apner-kundesenter-vil-hjelpe-flere-rasefremmede-til-sverige/


Så fordi at nyheden virker nok politisk korrekt til at andre medier også ville bringe den så fandt jeg frem til Dokument.no artiklen. Det giver nok flere læsere på Din-Debat. Begge artikeler er næsten ens.

17
Mere nyt fra ForræderSverigeDet svenske Migrationsverket har åpnet et nytt nasjonalt «kundesenter» i Kalmar. Senteret skal hjelpe hjelpe flere innvandrere å komme til Sverige.

De som jobber i kundesenteret skal besvare henvendelser fra mennesker som bor utenfor Sveriges grenser og ønsker å flytte til landet, melder P4 Kalmar.

Senteret har blitt en suksess, i den betydning at det er så overveldende mange henvendelser at man allerede må ansette flere.


Ukentlig mottar man 2.000 henvendelser; 1.500 telefonsamtaler og 500 eposter fra folk som vil til Sverige.

– Vi har fått beslut om att vara 22-23 personer, i dag är vi 16 personer på plats så vi kommer behöva anställa fler, sier Cecilia Karlsson, enhetssjef for Migrationsverket i Kalmar.

– Det er hyggelig at vi blir flere, legger hun til.

Enheten i Kalmar var tidligere mottaksenhet for nyankomne.


https://www.document.no/2018/04/17/migrationsverket-apner-kundesenter-skal-hjelpe-flere-innvandrere-til-sverige/

 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

18
Fri Debat / Sv: Nu handler detbatten om NMR er voldelig
« Dato: April 19, 2018, 12:10:53 pm »
Selvom en domstol ophævede forbuddet imod NMR i Finland, så beviser forbuddet, at NMR er voldelig.

Det er jo ikke nogen frifindelse, og forbuddet kom efter et drab under en demonstration.

Jeg tror selvfølgelig også mere på det svenske efterretningsvæsen, end jeg tror på dig.

Sapo er meget korrupt. Men det er en frifindelse indtil de kommer for en domstol. Efter dommen så ser vi hvad der så sker.

19
Fri Debat / En opdatering på hvad der skete i Finland
« Dato: April 19, 2018, 11:22:29 am »

Det siger jo sig selv at når voldstosserne i den yderste venstrefløj angriber NMB så går de til modangreb. Det er vel sund fornuft at gå ind for vold i selvforsvar? Man kan ikke ligefrem bruge dialogkaffe med disse venstreekstreme.

Stifteren Clas Lund, har siddet inde for drab - og det er ikke et halvt år siden, at Nordiska motståndsrörelsen blev forbudt i Finland på grund af vold.

Jeg glemte at lave en tråd om det men du får det så nu
https://www.nordfront.dk/finske-politis-nederlag-intet-midlertidigt-forbud-modstandsbevaegelsen/

Det finske politis nederlag: Intet “midlertidigt forbud” for Modstandsbevægelsen

Åbo appelret har afvist det finske politis anmodning, om et midlertidigt forbud mod Den Nordiske Modstandsbevægelse. Meddelelsen betyder, at Modstandsbevægelsen officielt kan fortsætte sin kamp i Finland, indtil appelrettens dom.


Den 30. november sidste år offentliggjorde Birkalands domstol sin skandalebesked, om at forbyde Den Nordiske Modstandsbevægelse i Finland. Beslutningen kom efter, hvad der mest af alt mindede om en skindrettergang, hvor Politistyrelsen med vage argumenter om ”god skik”, havde krævet at organisationens aktiviteter skulle afvikles med juridisk tvang.

I første omgang var der nogen forvirring, om dommen var trådt i kraft, eller om den var inaktiv indtil Modstandsbevægelsens appel var blevet prøvet ved en højere retsinstans. Politistyrelsen valgte imidlertid at anmode om et såkaldt midlertidigt forbud, hvilket ville betyde, at forbuddet ville træde i kraft, selvom det endnu ikke var stadfæstet i retten.

Svenska Yle skriver, at appelretten afviser politiets anmodning med den begrundelse, at en uregistreret forening ikke kan påbydes et midlertidigt forbud mod sine aktiviteter. Dette vil vise sig, når Åbo appelret vælger at prøve Den Nordiske Modstandsbevægelses appel mod forbudsdommen.
Og med hensyn til drab så har Socialdemokraterne været med til at dræbe rigtig mange mennesker i Iran, Afghanistan og Syrien. De ønsker også Assad dræbt fordi at Socialdemokraterne underkaster sig NWO-eliten. Også vigtigt at nævne at Klas Lund ikke er leder af bevægelsen mere, nu er det Simon Lindberg som er leder.20
Fri Debat / Sv: TV2 kalder NMR for nazister
« Dato: April 19, 2018, 08:27:19 am »
Jeg kalder dem også nationalsocialister, men det er en anden from for nationalsocialisme end den i 30erne. Ligesom der findes flere former for liberalisme, konservatisme og kommunisme så findes der også flere former for nationalsocialisme. Det med volden er fake news fra løgnepressen, NMB går kun ind for vold i selvforsvar.

Alle andre kalder dem nazister, og det er løgn, at NMR ikke går ind for vold.

Jeg ved godt, at du tror, kamprapporter handler om klistermærker, så du kan blive komiker  :big_grin:

Det siger jo sig selv at når voldstosserne i den yderste venstrefløj angriber NMB så går de til modangreb. Det er vel sund fornuft at gå ind for vold i selvforsvar? Man kan ikke ligefrem bruge dialogkaffe med disse venstreekstreme.

21
Fri Debat / Sv: Spørgsmål og svar om jødespørgsmålet (JQ) Antirød
« Dato: April 19, 2018, 12:00:52 am »


Du er klar over at den bog ikke benægter holocaust men som angriber holocaustindustrien som er blevet en kæmpe pengemaskine. Der er næsten intet om selve holocaustbenægtelsen i bogen.

Og???

Du får det til at lyde som at bogen benægter holocaust. Har du læst bogen eller bare hørt hvad bogen handler om?

22
Fri Debat / Sv: TV2 kalder NMR for nazister
« Dato: April 18, 2018, 11:58:23 pm »
Du kan kalde NMR hvad du vil, men den danske presse kalder dem nazister.

Det er ikke kun TV2, men jeg linker til det. Gruppen bliver af efterretningstjenesten Säpo betegnet som en nynazistisk bevægelse med hang til vold.

http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-09-30-flere-nynazister-lagt-i-handjern-fa-timer-for-optog-politiet-forventer-kaosMin holdning er at alt for mange nationalsocialister ser bagud i stedet for at se fremad. Det så man med DNSB efter Jonni Hansen som ville have en nationalsocialisme som var en tro kopi af 30ernes Tyskland hvilket jeg ikke ønsker. Jeg kan godt lige NMBs nationalsocialisme der bygger på en moderne form for nationalsocialisme der passer til dagens norden og ikke 30ernes Tyskland. Der er også flere forskelle mellem NMBs nationalsocialisme og 30ernes nationalsocialisme. En af tingene er den direkte demokrati som NMB går ind for modsat 30ernes Tyskland som havde sloganet ''ein reich ein volk ein führer'' og ikke var særlig demokratisk. En anden ting er at 30ernes Tyskland dræbte folk under T4programmet imens NMB vil hjælpe disse mennesker (de vil hjælpe disse mennesker alt det de kan, de vil dog gøre det så personerne ikke får børn hvilket jeg syntes er fint nok da det er synd for børnene at have nogen af de problemer som barnets forældere har)

Jeg kalder dem også nationalsocialister, men det er en anden from for nationalsocialisme end den i 30erne. Ligesom der findes flere former for liberalisme, konservatisme og kommunisme så findes der også flere former for nationalsocialisme. Det med volden er fake news fra løgnepressen, NMB går kun ind for vold i selvforsvar.

23
Kulturberigelse igen. ForræderDanmark har kun givet ham 2 års fængsel og en betinget udvisning
En 39-årig mand er dømt for en bizar stribe af lovovertrædelser


En 39-årig mand fra Hundested er blevet dømt for at have begået en grotesk stribe af lovovertrædelser på bare ét år.

Det oplyser anklagemyndigheden under Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Således er manden blevet idømt to års fængsel for at have overtrådt loven intet mindre end 101 gange.

Ud over dommen er han blevet frakendt førerretten i 10 år, mens han også er idømt betinget udvisning af Danmark.

Manden var tiltalt for i alt 129 lovovertrædelser, hvoraf han altså er blevet dømt for 101 af dem.

Forsøgt fængslet tidligere
Ifølge anklagemyndigheden havde han erkendt de fleste forhold, men han nægtede sig helt eller delvis skyldig i omkring en tredjedel.

Den 39-årige var ikke selv mødt op til domsafsigelsen, og han har ikke siddet varetægtsfængslet op til. Han blev dog fængslet i forbindelse med dommen, hvorfor han forventes fremstillet ved Retten i Hillerød onsdag eftermiddag, hvorefter han vil blive fængslet.

Den 39-årige er ellers to gange tidligere, i henholdsvis marts og juli sidste år, forsøgt varetægtsfængslet, men begge gange valgte en dommer at løslade ham.

Men nu er der altså ikke længere nogen vej udenom for manden, der kan se frem til længere tid bag tremmer.

- Jeg er meget tilfreds med, at retten var enig i, at der skulle udmåles en længere fængselsstraf. Der var tale et stort antal forhold begået over en periode på et år. Jeg er også tilfreds med, at retten fulgte min begæring om at varetægtsfængsle den 39-årige in absentia, siger anklager Anne-Mette Wedell Seerup.

Manden var tiltalt for følgende forhold. Bemærk at et enkelt forhold kan indeholde flere lovovertrædelser.

Besiddelse af euforiserende stoffer: 9 forhold
Brugstyveri: 7 forhold
Forsøg på databedrageri: 2 forhold
Hærværk: 4 forhold
Kørsel i frakendelsestid: 17 forhold
Narkokørsel: 13 forhold
Overtrædelse af tilhold: 10 forhold
Overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen: 7 forhold
Trusler: 3 forhold
Tyveri: 39 forhold
Ulovlig omgang med hittegods: 6 forhold
Vold: 2 forhold (efter §244)
Ulovlig indtrængen: 2 forhold
Overtrædelse af våbenbekendtgørelsen: 1 forhold
Ugrundet alarmopkald: 1 forhold
Øvrige overtrædelser af færdselsloven: 3 forhold
Kilde: Anklagemyndigheden under Nordsjællands Politi
https://ekstrabladet.dk/112/begaaet-paa-kun-et-aar-mand-doemt-for-mere-end-100-forbrydelser/7121486Hvad mener du om den straf ForræderDanmark har givet ham?

24
Fri Debat / Sv: Spørgsmål og svar om jødespørgsmålet (JQ) Antirød
« Dato: April 18, 2018, 11:16:37 pm »
Jeg er ikke hitlerist i hvertfald. Poul H. Riis Knudsens nationalsocialisme virker fornuftig, for i følge den skal man blot følge biologiens naturlove. Men der er sikkert også mange andre nationalsocialisme opfattelser, som jeg ikke har læst om. Dog er jeg ikke begejstret for betegnelsen, for der hænger for meget anden verdenskrig ved.

Jeg forstår godt behovet for at træde ud af Hitlers skygge  :smile1:

Har du skrevet: “Holocaust Industrien er ikke til at spøge med, det er et typisk tegn på grådige jøder, som bekoster sig på en tragisk begivenhed. Jødiske Norman Finkelsteins familie har ikke fået en rød øre. Derfor har han skrevet bogen af samme navn. Den kan jeg klart anbefale. Kan sikkert findes online på engelsk, men kan ellers lånes på biblioteket" ?


Du er klar over at den bog ikke benægter holocaust men som angriber holocaustindustrien som er blevet en kæmpe pengemaskine. Der er næsten intet om selve holocaustbenægtelsen i bogen.

25
Fri Debat / Sv: Spørgsmål og svar om jødespørgsmålet (JQ) Antirød
« Dato: April 18, 2018, 09:47:47 pm »
Min holdning er at alt for mange nationalsocialister ser bagud i stedet for at se fremad. Det så man med DNSB efter Jonni Hansen som ville have en nationalsocialisme som var en tro kopi af 30ernes Tyskland hvilket jeg ikke ønsker. Jeg kan godt lige NMBs nationalsocialisme der bygger på en moderne form for nationalsocialisme der passer til dagens norden og ikke 30ernes Tyskland. Der er også flere forskelle mellem NMBs nationalsocialisme og 30ernes nationalsocialisme. En af tingene er den direkte demokrati som NMB går ind for modsat 30ernes Tyskland som havde sloganet ''ein reich ein volk ein führer'' og ikke var særlig demokratisk. En anden ting er at 30ernes Tyskland dræbte folk under T4programmet imens NMB vil hjælpe disse mennesker (de vil hjælpe disse mennesker alt det de kan, de vil dog gøre det så personerne ikke får børn hvilket jeg syntes er fint nok da det er synd for børnene at have nogen af de problemer som barnets forældere har)

26
Det er altid noget og det var pænt hurtigt at de fik fire af tosserne i brummen. Ros til politiet herfra.

27
Politik / ForræderDanmark overvejer nye skridt for at straffe Rusland
« Dato: April 18, 2018, 01:02:09 pm »
Vasalstaten Danmark underkaster sig NWO-globalisterne i NATO og EU. Det danske liberale demokratur er til grin

Anders Samuelsen siger, at EU holder sammen om sanktioner, der er indført mod Rusland, og overvejer nye


Danmark overvejer at tage nye skridt for at straffe Ruslands politik over for omverdenen.

Udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) erklærer sig åben over for at se på, om en af vejene frem kan være en dansk lov, der går mere direkte efter russiske rigmænd.

Det kan ske ved at forbyde navngivne russiske rigmænd indrejse og indefryse deres værdier.

USA, Canada og de baltiske lande har blandt andet indført den slags tiltag. Det kaldes populært en Magnitskij-lov.

- Jeg synes, at det er en overvejelse værd, helt sikkert, om Danmark også skal gå den vej, siger Anders Samuelsen mandag efter EU's udenrigsministermøde i Luxembourg.

Magnitskij-loven er opkaldt efter den russiske advokat Sergej Magnitskij.

Han afslørede milliardsvindel i Rusland. Men han endte med selv at blive smidt i fængsel. Her døde han i 2009.


Men den frygt synes forduftet efter den seneste tids mange konflikter med Rusland.

- Min klare fornemmelse er, at der ikke er nogen vaklen i geledderne. Der skal stadig være er hårdt pres på Rusland, konkluderer Samuelsen efter EU-mødet.

- Vi holder fast i sanktionerne og er åbne over for at se, om nye sanktioner kan komme på tale, siger han.

Læs hele artiklen her https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danmark-overvejer-nye-skridt-for-at-straffe-rusland/7119481#fnLFComments

Hvad med at lade danskerne bestemme om Danmark skal indføre sanktioner imod Rusland i stedet for at lade NATO bestemme det hele. Men det kommer nok ikke til at ske i vasalstaten Danmark  :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:

28
Politik / Sv: Rusland advarer USA
« Dato: April 17, 2018, 06:55:45 pm »
https://www.independent.co.uk/voices/syria-chemical-attack-gas-douma-robert-fisk-ghouta-damascus-a8307726.html?amp&__twitter_impression=true

En øjenvidneberetning fra en journalist på stedet. De døde på grund af støv-storm. Men hvem er egentlig "De hvide hjelme"?
AQ med et anden navn.
Jeg tror det er for unuanceret, men jeg tror jihadisterne nemt kan infiltrere og udnytte de gode, men naive humanitære folks gode ry.


Sandheden er meget svær at finde med alt det fake news i medierne om Syrien. At "De hvide hjelme" er AQ med et andet navn er jeg pæn sikker på er sandt

https://twitter.com/CarlaOrtizO/status/986060254277337089

29
Sådanne ting er noget der sker i NyDanmark

Bilister i den nordlige del af Esbjerg fik sig noget af et særsyn for kort tid siden, da to grupperinger pludselig sprang ud af deres biler og gik amok på hinanden

Lidt over klokken 15 springer to grupper på samlet 6-8 personer ud af to biler i krydset mellem Spangsbjerg Møllevej og Degnevej i Esbjerg og begynder at slå løs på hinanden.

- Vi får mange anmeldelser lige oven i hinanden kl. 15.15 om, at to grupperinger slås i krydset med køller, mens der er rødt. En anmelder fortæller, at der er tale om baseballbat involveret, mens en anden taler om en form for rør, siger Ole Aamann, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Slagsmålet er dog hurtigt overstået, og derfor har politiet ikke fået fat i slagsbrødrene.

- Optrinnet varer kun få sekunder, men det er klart at vi gerne vil have fat i dem. Så hvis nogen har oplysninger om registreringsnumre på de to biler, eller hvad der er gået forud for slagsmålet, vil vi gerne vide det. Vi mener, at den ene bil er en mindre, sort Peugeot og den anden en bordeauxrød Audi, siger vagtchefen.

Lokal bandekonflikt
I fredags var der en lignende episode i Esbjerg, hvor to grupper kom op at toppes i et vejkryds, og politiet mener, at de to hændelser er forbundet.

- Vi mener absolut, at de to episoder har noget med hinanden at gøre. Vi har to bandegrupperinger med anden etnisk herkomst end dansk i byen, der opfører sig meget primitivt, siger Ole Aamann, der ikke kan svare på, hvorfor to de to grupper slås,

Der er ingen meldinger om skade på personer eller biler ved sammenstødet.https://ekstrabladet.dk/112/politiet-beder-om-hjaelp-to-grupper-i-koelle-slagsmaal-i-kryds/7120598

30
Politik / Sv: Rusland advarer USA
« Dato: April 17, 2018, 06:08:40 pm »
https://www.independent.co.uk/voices/syria-chemical-attack-gas-douma-robert-fisk-ghouta-damascus-a8307726.html?amp&__twitter_impression=true

En øjenvidneberetning fra en journalist på stedet. De døde på grund af støv-storm. Men hvem er egentlig "De hvide hjelme"?
AQ med et anden navn.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 164