Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 269
1366
Jeg mener at begge partier er alt for moderate for min smag. Men jeg er nu glad fordi at Anklageren kommer til at få meget mere buksevand når det næste valg kommer i Italienhttps://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_next_Italian_general_election

 :blum: :blum: :blum: :blum: :blum: :blum: :blum: :big_grin: :big_grin: :big_grin:

1368
Politik / Nu er han ikke den første der snakker om krig i Frankrig
« Dato: Maj 27, 2018, 08:26:24 pm »

1369
Politik / Det går rigtig dårligt i multikulturelle Frankrig
« Dato: Maj 27, 2018, 07:33:38 pm »
Poltiets specialstyrker i Frankrig snakker nemlig om at Franskmændene skal forberede sig på en guerillakrig.

https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2018/05/23/prepare-for-guerrilla-war-say-police-special-forces-as-the-authority-of-the-state-crumbles-in-france/


https://www.youtube.com/watch?v=JN0e-_qeTEY
https://www.youtube.com/watch?v=fIegQJVCYaI
In these videos we see French police coming under Kalashnikov fire in Marseilles.The local people interviewed about this incident afterwards said it was nothing special; things like that happen almost every day. Some of the footage showed them just walking around normally as the shooting went on.

Here, in a separate incident in another part of Marseille, we see a police car completely surrounded by moped-riding “jeunes” [young people]. They are intimidating the police.


Hvor er multikultur bare dejligt  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:

https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2018/05/23/prepare-for-guerrilla-war-say-police-special-forces-as-the-authority-of-the-state-crumbles-in-france/

1370
Politik / Sv: Hvem er så kulturmarxister?
« Dato: Maj 27, 2018, 06:55:50 pm »
Er Lars Hedegaard f.eks. kulturmarxist?

Han er konverteret til jødedommen, og har flere gange holdt foredrag ved Jewish Defense League i Canada - og de er meget yderliggående.

Det er et problem, at man ikke ved, hvem der snakkes om. Er det alle såkaldt politisk korrekte - (det vil sige det store flertal af danskerne)?
Har du nogensinde læst de artikler du har fået fra mig og PU?

https://reaktionaererefleksioner.wordpress.com/kulturmarxisme-i-historisk-lys/
https://www.youtube.com/watch?v=RgY5mH_YQbU

Så får du svaret. Der har været en del tråde nu om kulturmarxismen.

1371
Politik / Du har selv linket til denne artikel før
« Dato: Maj 27, 2018, 04:49:30 pm »
kulturmarxistiske

Hvad betyder det underlige intellektuelle udtryk?

Så jeg går ud fra at du også har læst den
https://www.nordfront.dk/hvad-er-kulturmarxisme/

1372
Løgnepressen har rigtig kommenteret aktionen fra DNM


Arnoldi-aktionen fik massiv omtale af løgnepressen


Modstandsbevægelsens vellykkede aktion i Skjern og Tarm natten til d. 25 maj mod den dekadente kunst fra den kulturmarxistiske kunstner Per Arnoldi, har genereret flere sure og løgnagtige opstød fra pressen.


Natten til d. 25. maj udførte Den Nordiske Modstandsbevægelse en protestaktion mod Per Arnoldis dekadente kunst som er opstillet i byerne Skjern og Tarm. Der var tale om en blitzaktion, hvor bannere blev ophængt sammen med opslag på “kunstværkets” søjler.


https://www.nordfront.dk/arnoldi-aktionen-fik-massiv-omtale-loegnepressen/ læs resten sammen med de fire artikler her

1373
Hver dag er der ny kulturberigelse i Danmark  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:En 29-årig kvinde og en 32-årig mand blev i nat overfaldet af 4-5 ukendte personer, da de var på vej hjem fra byen i Aarhus.

Kvinden og manden kom gående på Åboulevarden og skulle i et lysreguleret fodgængerfelt passere Vester Alle for at komme over på Thorvaldsensgade. De havde grønt lys, men måtte holde tilbage for en bil, der kørte over for rødt lys på Vester Alle, har de forklaret til politiet.

En af dem klapper ovenpå bilen for at markere deres utilfredshed med kørslen, hvilket får bilen til at stoppe op.

"Personerne i bilen stiger ud, og den ene slår kvinden i ansigtet. Der sker også en form for vold mod manden, inden gerningspersonerne kører videre," oplyser Østjyllands Politis vagtchaf Christian Riis til Lokalavisen.

Ifølge politiets døgnrapport blev kvinden og manden både slået og sparket, men de slap heldigvis fra overfaldet uden svære skader.

Der er et signalement af den person, som slog kvinden i ansigtet. Han beskrives som mellemøstlig mand på 20-35 år, cirka 170 centimeter høj, normal til lettere muskuløs og med kort trimmet mørkt hår. Han havde en hvid t-shirt på, da det skete.

Overfaldet skete natten til lørdag klokken 03.04, hvorefter det straks blev anmeldt til politiet.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-05-26/Mellem%C3%B8stlig-vanvidsbilist-amok-T%C3%A6skede-ung-kvinde-p%C3%A5-%C3%A5ben-gade-2225979.html

1374
Betinget udvisning igen  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
I dag blev fire unge mænd med tilknytning til bandegrupperingen LTF, Loyal to Familia, dømt for grov afpresning af seks massageklinikker på Vesterbro og Frederiksberg. Københavns Byret idømte tre af de fire bandemedlemmer 3 års fængsel, mens den fjerde fik 3,5 års fængsel. Derudover blev den ene betinget udvist af Danmark.

Anklager Anne Kirstine Jacobsen udtaler:

”Jeg er yderst tilfreds med, at retten har valgt at udmåle hårde straffe i en sag som den her. Vi kan ikke som samfund tillade, at bandegrupperinger tjener penge på kriminalitet”.

Afpresning, hærværk og ildspåsættelse
Københavns Politi har efterforsket sagen siden april 2017, hvor seks forskellige massageklinikker blev udsat for afpresning.
Gerningsmændene henvendte sig ved klinikkerne og truede med at smadre stederne, hvis ejeren ikke ringede til LTF indenfor 24 timer.

Gerningsmændene kom i dagene efter retur til flere af klinikkerne, hvor de knuste ruderne eller satte ild til hoveddøren. I et tilfælde var der personer til stede på klinikken, som måtte flygte ud af bagdøren, mens ilden blev slukket.

Det lykkedes politiet at finde frem til de fire personer, som Københavns Byret idag har fundet skyldige i afpresning, hærværk og ildspåsættelse.


http://www.mynewsdesk.com/dk/koebenhavns-politi/pressreleases/fire-ltfere-doemt-for-grov-afpresning-af-massageklinikker-i-koebenhavn-2519027

1375
ForræderTyskland forsætter den gale kurs.I februar 2016 beregnede professor Matthias Lücke fra Kieluniversitetet, at omkostningerne knyttet til masseindvandringen – bare for 2016 – ville være 25,7 milliarder euro. Omkostningerne ville stige til 37 milliarder euro i 2017 og øges yderligere til 55 milliarder euro pr. år inden 2022.

I februar 2017 advarede Merkels egen økonomiske rådgiver og en af Tysklands mest citerede økonomieksperter, Hans-Werner Sinn, om at de totale omkostninger for det antal migranter som indtil da var kommet til landet, samlet over tid kunne nå 450 milliarder euro eller ca. 13-14 % af Tysklands totale BNP. Sinn forklarer også tydeligt, hvordan dette hænger sammen:


Læs resten her https://www.document.dk/2018/05/21/tyskere-maa-arbejde-til-de-er-over-70-for-at-forsoerge-migranter-paa-offentlige-ydelser/

1376
Fra mig til dig / Sv: Til Lorenz
« Dato: Maj 26, 2018, 05:16:34 pm »
Jeg forstår ikke hvorfor han/hun (der er kun to køn) skriver sikkerhedskopieret så meget.

1377
Videoen har allerede fået over 1500 visninger. Det viser hvor stor interesse der er for aktionen.

1378
Jeg syntes at Anklageren er meget tavs i denne tråd. Han har ellers kaldt mange for islamofober her på debatten, men når man ser at der er flere muslimer som denne som bor i Danmark som ''vil slå folk
ihjel, fordi de ikke levede efter Islams ord'' så er man meget naiv hvis man ikke er islamofob.

1379
ForræderDanmark har gjort det igen  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet vil skære i bistanden til Irak, fordi landet afviser at modtage de irakiske statsborgere, der er blevet udvist af Danmark. Den konservative udlændinge- og forsvarsordfører, Rasmus Jarlov, vil nu også nedsætte støtten.

Regeringen vil dog fortsat sende millioner til Irak, selvom landet nægter at modtage sine egne statsborgere. Det skriver Berlingske.

Både udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) og udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) afviser at skære i Danmarks støtte til Irak for på den måde at presse landets myndigheder til at tage imod 138 irakere, der består af både afviste asylansøgere og udviste kriminelle.

I juni 2017 lovede Anders Samuelsen ellers, at regeringen ville sætte fart på udsendelsen af netop afviste asylansøgere og kriminelle udlændinge.
Men det løfte har han altså også brudt.

https://ksdha.wordpress.com/2018/02/23/irak-naegter-at-tage-imod-egne-statsborgere-regeringen-naegter-at-skaere-i-bistanden-til-irak/
https://www.b.dk/nationalt/deportering-af-irakere-splitter-regeringspartierne

1380
Dejligt at se mere aktivisme fra DNM i Danmark. Her er en ny artikel i kan GYSE overAktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse lavede i aftes en aktion mod den folkefjendtlige Per Arnoldis dekadente kunst i byerne Skjern og Tarm.

Per Arnoldi er kendt for sine “kunstværker” bestående af farverne rød, gul og blå, og med disse tre farver skaber han intetsigende, degraderende, nærmest infantile “kunstværker”.

Arnoldi er en erklæret antifascist og har tætte bånd til jødiske kredse. I 1993 skabte han plakaten “Det knækkede hagekors”, som et antifascistisk logo til brug på 50-årsdagen for fejringen af de danske folkeforrædere, de såkaldte modstandsfolk under Anden Verdenskrig.Aktionerne ved Pakhuset i Skjern og ved Tømmergården i Tarm

Per Arnoldis “kunst”, “Kulturtagene” skal indvies fredag d. 25 maj, så Modstandsbevægelsen benyttede denne lejlighed til at protestere mod dette kulturmarxistiske angreb på det nordiske folks kultur, og lavede natten til fredag en aktion mod “kunsten” i byerne Tarm og Skjern.

Der blev sat et banner op ved hver af de to “Kulturtage” i de to byer, og der blev sat opslag op med teksten:

Kunst har været menneskets følgesvend siden tidernes morgen.
Vi kan spejle os i kunsten, og kunsten kan ændre den måde vi ser på og forstår verden.

God kunst kan opløfte den menneskelige ånd, gøre os til bedre mennesker og udvide vores horisont.
God kunst bør være en idealistisk fremstilling af noget som mennesker kan stræbe efter.
God kunst skal have rødder fæstnet i den kultur hvorfra beskueren stammer.

Nordisk kunst og kultur har været under angreb meget længe.
Kunsten er gennem årtier blevet fordærvet og voldtaget af kulturmarxistiske kræfter – og nordisk kultur forsøges afviklet til fordel for kulturmarxistisk anti-kultur.

Dette “kulturtag” er ikke en gave i din by. Det er kulturel gift!

Den folkefjendtlige Per Arnoldi er, som de fleste kunstnere i det besatte Danmark, blevet hjernevasket af jødisk kulturmarxisme. Hans “kunst” er et angreb på den nordiske folkeånd og den nordiske kultur!

Vi, i Den Nordiske Modstandsbevægelse, nægter at glemme vores fortid og vores kulturelle ophav. Vi holder fast i vores kulturs rødder og vi forkaster kulturmarxismens angreb på det nordiske folks ånd!

https://www.nordfront.dk/aktion-folkefjendtlige-per-arnoldis-kunst-skjern-tarm/
https://www.jv.dk/tarm/Kulturtagene-haerget-af-nynazister-Det-er-kulturel-gift/artikel/2613972

Se den flotte aktivisme som video her https://www.youtube.com/watch?v=N_WhjxK0-4U

Sider: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 269