Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: 1 ... 90 91 [92] 93 94
1366
De kommer ikke da de ikke ved en skid om jeg har licens ting. Jeg siger jeg ikke har og så SKAL de tro på det

1367
Trump gør det rigtigt godt lige nu. HAIL TRUMP, HAIL OUR PEOPLE, HAIL VICTORY

WASHINGTON (AP) — The Supreme Court is letting the Trump administration enforce its 90-day ban on travelers from six mostly Muslim countries, overturning lower court orders that blocked it.
The action Monday is a victory for President Donald Trump in the biggest legal controversy of his young presidency.

Læs resten her http://hosted2.ap.org/APDEFAULT/89ae8247abe8493fae24405546e9a1aa/Article_2017-06-26-US-Supreme-Court-Travel-Ban/id-95197569c86d41f18268a24a6b57ec4f

Trump kæmper nu og han kæmper hårdt. Stor ros til Trump at han fik det igemmen uden at inføre militær undtagelsestilstand. Men han er også dealkongen så jeg er ikke overrasket over at han fik de igemmen

1368
DDR har mange flere penge end jeg har og vil derfor vinde en retsag meget nemt. Men jeg ved dog at det er nemt, ufarligt og hurtigt at afmelde licensen i Danmark. I England har de også tvanglicens (og BBC er også multikulti hjernevask som DDR er det) Kan ikke huske om det er en medie-licens som Danmark eller en TV-licens som i Sverige. i Sverige har de en TV-licens hvor alle der har et TV skal betale til StasiTV men har man ikke noget TV så behøver man ikke at betale licens. Norge er det betalt over skatten så med mindre man er skattefrihedskæmper som Glistrup var det så er ALLE tvunget til at betale licens. Det ønsker de rødradigale her så DDR kan få mere magt end de har nu og endnu flere penge i kassen. Men at gøre DDR til en privat kanal er næsten ligeså vigtigt for mig som at stoppe den ikke-vestlige indvandring helt på starte på hjemsendelserne

1369
Fri Debat / Intet er mere ekstremt end befolkningsudskiftning
« Dato: Juni 26, 2017, 05:32:20 pm »
Det er fuldstændig i orden i et land med ytringsfrihed, men vi behøver vel ikke at lade som om det er nationale synspunkter?

Der er på ingen måder tale om, at det er folkets stemme imod eliten, som kommer til udtryk her.

Det er utroligt, at man hele tiden skal minde om, at hovedparten af de synspunkter ikke har en chance for at blive repræsenteret på tinge.

- fordi det er et lille mindretal af danskerne (noget under 2%), som slet ikke er mange nok til at sende et parti over spærregrænsen - ja - det kniber endda gevaldigt med at samle stillere nok til at blive opstillingsberettigede.

Vær dog tilfredse med at være et lille mindretal, så I ikke bliver til grin.
Dem der er tilhænger af en politik der gør at danskerne kommer i mindretal i Danmark (hvilket sker om ca 80 år) er dem som er ekstreme. Og det gør alle partierne i forrædertinget (og KD og NB gør det også) Jeg er ikke ekstrem da jeg er modstander af befolkningsudskiftningen. I Brøndby strand er danskerne allerede i mindretal i Danmark og det kommer til at ske mange flere steder. Det er nemlig hvad Brovtebandens politik fører til

1370
Jeg vil hellere dø i Syrien for Assad end betale så meget som en krone i licens til Danmarx Radio

1371
Jeg har sagt i lang tid at jeg er stolt licensfrihedskæmper og har været det i en del år efterhånden. Jeg vil kæmpe en hård kamp for at licensstasi ikke får så meget som EN krone af mig

1372
Hvorfor elsker du det foto så meget?

1373
Politik / Sv: Afmeld DDRlicensen????? - Den går ikke mere,
« Dato: Juni 26, 2017, 02:36:53 pm »
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)

Pas du bare på - Skat har overtaget inddrivningen af licens, så du slipper ikke,  :girl_smile:
Jeg er i tvivl hvad skat vil. Kan du ikke poste det i denne tråd her http://www.din-debat.dk/index.php?topic=6177.msg81047#new jeg ved ikke om det er for dem der har tilmeldt licens og glemt at betale eller om det er licensfrihedskæmperne de går efter. Men jeg er ikke bange for SKATtestasi

1374
Den kriminelle kult Radigale Venstre forsvarer jo deres støttere i Moskeen. Jeg er spændt på om C,I,V vil gøre noget også eller om DF er alene om det

1375
Eller er det dem som er tilmeldt licens men ikke har betalt som SKATtestasi vil gå efter? Jeg har ikke forstået det helt

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-06-26-skats-nye-it-system-er-i-gang-licens-skyldnere-kan-forvente-regning
Det virker som det sidste men jeg er i tvivl. Men jeg er ikke bange for SKATtestasi og licensmafiaen hvis de kommer, de har nemlig kommet en gang før på min bopæl og jeg siger bare at jeg ikke har licenspligtige ting og så fucker licenssvinet af igen. Så jeg har ikke noget at frygte

1376
Eller også er det omvendt. At Trump besøgte Saudi Arabien som det allerførste land i sin præsidentperiode for at få folk til at tro at han ikke er så stor islammodstander som han er? Men det ved du ikke noget om?

1377
Kniber det med at skrive på Dansk? jeg troede i nationale var så glade for jeres modersmål?  :girl_smile:

Det er  ikke nemt når man tror man laver et citat og så kopierer (som man ikke må) og så glemmer at oversætte det. :smile:
Jeg har ikke kopiret hele artiklen kun noget af den. Og der er for få på d-d til at jeg gider at bruge tid på at oversætte det (især med de Brovtekommentarer jeg får bla fra Lumre-Carlo HVAD RAGER DET MIG?)

1378
Ser ud til at Trump gør det godt igen. Stor ros herfra at han ikke er som de andre presidenter der underkaster sig ISlam

Trump declines to host Ramadan dinner, breaking 20-yr White House tradition

Donald Trump has declined to host a dinner to mark the end of Ramadan, ending a tradition that has been observed at the White House for more than 20 years. Secretary of State Rex Tillerson also declined to host a reception to mark the holiday.
The White House’s tradition of holding an annual iftar dinner for Eid al-Fitr, which marks the end of Ramadan, began under the Clinton administration, which first hosted the event in 1996.

However, the first such dinner dates all the way back to 1805, when Thomas Jefferson invited an ambassador from Tunis to the White House.

Instead of following the tradition on Saturday, Trump and First Lady Melania attended the wedding of Treasury Secretary Steve Munchin, who married Scottish actress Louis Linton.

Secretary of State Rex Tillerson also reportedly said earlier in the year that the White House would not be hosting a dinner.
https://www.rt.com/usa/394005-trump-eid-ramadan-dinner/

1379
Ja ja, og hvad er det så lige for nogle "legislative bills", Trump har underskrevet?
Det kan man læse mere om her:

https://www.mprnews.org/story/2017/06/23/npr-despite-claims-to-contrary-trump-has-signed-no-major-laws-5-months-in

Og en ekstra krølle: Trump er ikke den præsident, der har rekorden i antal "Legislative Bills" i løbet af sin første tid som præsident - ligesom han heller ikke er den præsident, der har haft flest tilskuere til ceremonien i forbindelse med indsættelsen af præsidenten.
Han må virkelig have et mindreværdskompleks af rang!

"But by way of recent historical comparison, Presidents Jimmy Carter (52), George H.W. Bush (41) and Clinton (41) had all signed more bills into law than President Trump by this point in their presidencies."

En anden kilde, som endda kan konkludere, at præsidenten har glemt to af sine "bills"

https://www.vox.com/policy-and-politics/2017/6/24/15862072/trump-new-legislation
Kvalitet er bedre end kvantitet. Hellere få gode bills end mange dårlige

1380
Og nu kæmper han for at få AHCA indført. Obummercare er heldigvis snart fortid
I cannot imagine that these very fine Republican Senators would allow the American people to suffer a broken ObamaCare any longer!
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/878717095701336064

Så Trump kæmper hårdt ligenu

Sider: 1 ... 90 91 [92] 93 94