Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 199
1366
Youtube anbefalinger / Var der krig i 1958-1961?
« Dato: December 23, 2017, 01:03:13 pm »
Det lyder som kommunisme at være ligeglad med om folk dør. I Kina døde der mindst 30 millioner i det store spring fremad under den dejlige kommunisme.

Når der har været krig, udbryder der meget let hungersnød.

Sådan har det altid været overalt i verden, og det er helt uafhængig af kapitalisme, liberalisme, socialisme eller kommunisme.

Det skyldes simpelthen, at der ikke bliver pløjet, sået og høstet i samme omfang - når mænd går i krig - og når nogen - især yngre - kvinder gemmer sig for soldaterne.
   

Det store spring fremad, eller bare 'det store spring', (大跃进, pinyin:dà yuè jìn) blev i 1958 den officielle parole for de igangværende og meget omfattende reformer i Kina. Det store spring fremad er gået over i historien som en uset katastrofe, med tab af op til 30 millioner menneskeliv, forårsaget hovedsageligt af sult. På kinesisk omtales hungersnøden 1959-1961 som 'de tre bitre år'

https://da.wikipedia.org/wiki/Det_store_spring_fremad


Så det er brug grund af kommunistisk politik og ikke fordi at der var krig.

1367
Youtube anbefalinger / Sv: Hedensk jul
« Dato: December 23, 2017, 10:10:12 am »
Det lyder som kommunisme at være ligeglad med om folk dør. I Kina døde der mindst 30 millioner i det store spring fremad under den dejlige kommunisme.

1368
Youtube anbefalinger / Sv: Hedensk jul
« Dato: December 23, 2017, 08:53:05 am »
Sjovt fordi foto 3 er taget fra en Foxconn fabrik i KOMMUNISTISKE Kina. Jeg er dog helt enig med foto 3 og 4

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2103798/Revealed-Inside-Apples-Chinese-sweatshop-factory-workers-paid-just-1-12-hour.html

1369
Fri Debat / Sv: Er islamofobien mere interessant end islam?
« Dato: December 22, 2017, 07:27:43 pm »
Jeg går ind for en politik hvor korandyrkerne bliver smidt ud af Danmark. Det er jeg ikke alene om, men det virker som om at du går ind for en politik hvor korandyrkerne skal blive i Danmark.

1370
Kulturberigelsen forsætter mod juletid. De skulle straffes i et syrisk fængsel som bestemt ikke er et luksusfængsel modsat de danske.


Brutal dobbelt voldtægt: To indvandrerdrenge lokkede kvinde i baghold med beskidt trick

To unge med syrisk baggrund er torsdag blevet dømt for en grov voldtægt af en kvinde i januar i Hobro.

Vestre Landsret i Aalborg har stadfæstet en tidligere afgørelse fra byretten om fængsel i fire år til såvel Ammar Khalid Ali som Mohammed Guli. Begge er samtidig udvist af Danmark for altid, skriver Ritzau.

En 22-kvinde, der var taget i byen, mistede på et tidspunkt kontakten med en veninde. De to unge syrere kom i snak med hende og tilbød at hjælpe med at finde veninden.

På et værtshus fortalte den ene hende, at veninden var fundet, og at hun sad og græd på Ambu-pladsen i byen.

Da offeret var lokket ned til pladsen, blev hun i stedet overfaldet og voldtaget af begge. Hun blev holdt for munden, ligesom der blev taget kvælertag på hende.

Den ene af gerningsmændene var 17 år på gerningstidspunktet, mens den anden netop var fyldt 18, skriver Ritzau.

http://www.lokalavisen.dk/brutal-dobbelt-voldtaegt-to-indvandrerdrenge-lokkede-kvinde-i-baghold-med-beskidt-trick-/20171221/artikler/171229918

1371
Fri Debat / Sv: Er islamofobien mere interessant end islam?
« Dato: December 22, 2017, 07:12:19 pm »
Hvorfor ønsker du at der er muslimer i Danmark? Alle de nationalsindede brugere her (og Carlo sjovt nok også) har kommet med mange gode grunde til at de skal smides ud af landet, imens har du ikke kommet med nogen gode grunde til at muslimerne skal blive i landet. Er det fordi du godt ved at det er en tabersag?

1372
Politik / Sv: Ham der Trump
« Dato: December 22, 2017, 12:34:07 am »
https://www.washingtonpost.com/world/national-security/trump-ends-covert-cia-program-to-arm-anti-assad-rebels-in-syria-a-move-sought-by-moscow/2017/07/19/b6821a62-6beb-11e7-96ab-5f38140b38cc_story.html

Anti Assad ''rebeller'' er terrorister fra ISIS og AQ. Det er NWO-zionisterne sure over så derfor prøver Trump at lave lidt skuespil for at få Trump til at virke mere pro Israel end han selv er nu.

1373
Politik / Sv: Ham der Trump
« Dato: December 21, 2017, 10:49:56 pm »
Det er skuespil for at gøre zionisterne mere glad, imens han fører en politik der er meget kritisk overfor NWO-globalisterne i Israel (bla med at tage pengene fra de moderate oprørere i ISIS og AQ) Det har han gjort flere gange før som med DACA hvor han sagde at der ikke ville ske noget og så skete der noget.

1374
Samfund- & Kultur / Husk også hvilke jobs de har
« Dato: December 21, 2017, 08:16:56 pm »
Citat
"den viste atikke vestlig indvandring koster Norge 100 mia årligt.
Personligt tror jeg at vi ligger meget tæt på dette tal også."

Det tror jeg godt du kan regne med. Udgifter til hospitaler, veje, og en lang række andre ting opgøres ikke, da vi har en flok tumbede akademiske landsforrædere der misregerer dette land.

Derfor bliver broer for korte, skat mister 12 miilliarder, sundhedsplatformen viser den er uduelig, som alle andre it systemer.

Gjorde man det med udlændinge, at man gav dem er CPR nummer med ekstra cifre, var det en smal sag at registrere udgifter efter nationalitet.Hvornår går det op for danskerne hvad socialisme betyder af skade for samfundet.
Gennemtænk hver gang socialister gør sådan noget som vi er vidne til. Hvad er det de vil opnå.
Tænk grundigt over det, undersøg meget gerne hvad det har betyder op gennem verdenshistorien.
[

Der er flere ikke-vestlige indvandrere på kontanthjælp, og selvfølgelig skal den slags udgifter regnes med - men der er trods alt godt og vel halvdelen af de ikke-vestlige indvandrere, som arbejder.

Værdien af deres arbejde skal også regnes med - og det bliver den i nul omfang.

Jeg kan lige så godt på forhånd spørge anti-rød, om han ikke mener, at det arbejde han har udført, har nogen værdi?

Grunden til at undersøgelsen af udgifterne på indvandrerne blev stoppet var, at der på forhånd var krav til resultatet. Det er ikke objektivt at stille krav om et bestemt resultat på forhånd.

Det kalder man at lave en undersøgelse med en bestemt bias.

Både dna og anti-rød stiller på forhånd et krav til en undersøgelse om, at tallet skal være meget højere end de tal, der allerede er der.

Alle ved jo godt, at anti-rød og dna kun vil acceptere resultatet, hvis det lever op til deres forventninger.

Det kan man ikke kalde en undersøgelse - det er et bestillingsværk - og derfor vil det være værdiløst.

Mange af dem der arbejder, arbejder sort i et pizzeria eller arbejder få timer om ugen imens de får kontanthjælp. Det er næsten ingen der har et rigtigt arbejde.

1375
http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-12-20-landets-stoerste-muslimske-friskole-staar-til-at-miste-millionstoette

21,7 millioner kroner  :ohmy: :ohmy: :bad:

Hvad skal vi så ha´for de penge... bedre ældrepleje ?

Vi kunne helt sikkert få endnu mere og bedre ældrepleje for de 12,3 milliarder skattekroner, som svindlere har lænset Skat for i årene 2007-2015; heraf alene 2,6 milliarder kr. i sommeren 2015.

https://www.dr.dk/nyheder/penge/undersoegelse-skat-blev-laenset-26-milliarder-paa-en-sommer

Ikke vestlig indvandring koster nemlig 33 milliarder skattekroner hvert år

https://www.b.dk/politiko/ikke-vestlige-indvandrere-koster-danmark-33-milliarder-kroner-faa-forklaringen-her

Og det rigtige tal er helt sikkert højere. Jeg vil ikke sige at det med skattesnyd er ligegyldigt men ser man hvilke af de to problemer der er størst så er det rigtige svar åbenlyst. Skattesnyd koster 2.46 milliarder skattekroner om året (12,3/5 giver 2.46) hvilket svarer til at skattesnyd hvert år koster 13.414% af den pris ikke-vestlig indvandring koster.

1376
Politik / Sv: Regeringen vedtager flygtningelov uden Dansk Folkeparti
« Dato: December 20, 2017, 05:07:06 pm »
Jeg er vel glad for at DF på trods af alle de problemer jeg har med DF, at de trods alt er en del bedre end Sverigedemokraterne i dag. DF prøver da at gøre en lille bitte smule til at trække politikken i en national retning imens Sverigedemokraterne ikke er et hak bedre end de andre 7 partier i Sverige.

1377
Lidt mere om Bielerplanen. SD kommer helt klart til at miste vælgere til NMR ved næste valg selvom en del af dem der stemmer NMR kun gør det i protest. Det eneste gode der er med dette er at de melder ud kort før et valg at de er et landsskadeligt parti ligesom de andre partier i Sverige. Ønsker man hjemsendelser så er der kun et parti man kan stemme på, nemlig NMR. Ønsker man derimod mere indvandring, så stemmer man på SD eller Socialdemokraterne eller Moderaterne eller noget andet parti i 8kløveren. Det gør ingen forskel for indvandringspolitikken hvor din stemme er på 8kløveren


SD får genomslag för Bielerplanen – regeringen ska stoppa ”kompetensutvisningar”

BIELERPLANEN. Nyligen antog SD ett nytt ”migrationspolitiskt inriktningsprogram”, som radikalt liberaliserade partiets invandringspolitik. Bakom programmet står judinnan Paula Bieler, som nu återigen fått genomslag för sina idéer hos regeringen.
SD:s ”invandringschef” Paula Bieler har ett inflytande långt bortom det egna partiet. Nu tar regeringen tag i ytterligare en av hennes hjärtefrågor, nämligen att stoppa ”kompetensutvisningar”.

Nordfront har tidigare granskat Sverigedemokraternas nya ”migrationspolitiska inriktningsprogram”, som antogs av partiets Landsdagar i november. Programmet, som författats av judinnan Paula Bieler, förnekar bland annat att svenskarna har rätt till Sverige och driver frågan om en liberalisering av arbetskraftsinvandringen.Nyligen lanserade regeringen också ett förslag om att kraftigt öka antalet främlingar som tas in via FN:s kvotsystem, en idé som Bieler länge har propagerat för.

Den 29 september i år skrev dessutom Bieler, som är SD:s invandringspolitiska talesperson, ett långt brandtal på Facebook som handlade om att hon ville stoppa vad hon kallar för ”kompetensutvisningar”. Bieler skrev bland annat att:

''Vi har nog alla kunnat läsa om de fall där högkompetent arbetskraft, ofta med nyckelpositioner inom företag, fått utvisningsbesked på vad som är minst sagt orimliga grunder. Misstag som skett för flera år sedan och som handlat om till exempel något för låg lön, för sen start av försäkringsinbetalningar eller fel val av arbetsförmedlare har plötsligt renderat i att en ansökan om förlängt uppehållstillstånd avslagits och utvisningsbesked meddelats. Ingen har ansett ordningen rimlig, inte heller vi som tvärtom varit med och röstat fram krav på att regeringen snarast ska presentera lösningsförslag''

Læs resten om denne forræder plan fra Sverigedemokraterne her
https://www.nordfront.se/sd-far-genomslag-bielerplanen-regeringen-ska-stoppa-kompetensutvisningar.smr

1378
Politik / Sv: Liberal alliance til grin
« Dato: December 19, 2017, 09:34:39 pm »
2% stigning i den offentlige sektor med støtte fra LA. Så har Anti-rød ret i at alle folketingspartierne er socialister når selv det mindst socialistiske parti i folketinget fører en socialistisk politik.

1379
Samfund- & Kultur / En god og en dårlig nyhed om julehjælp
« Dato: December 19, 2017, 05:22:54 pm »
Den gode. Kun julehjælp til halvt så mange


Dansk Folkehjælp må sige nej til fem af hver seks ansøgere til julehjælp, fordi der er færre penge at gøre godt med.

Viborg: Sidste år kunne den humanitære organisation, Dansk Folkehjælps Viborg-Skive-afdeling, uddele julehjælp til godt 50 enlige forsørgere. Men i år rækker pengene kun til, at 27 familier - fordelt med 14 i Viborg og 13 i Skive - kan få deres ønske om en økonomisk håndsrækning opfyldt.

- Vi har fået færre donationer fra både private og virksomheder, og der er også kommet færre penge i de indsamlingsbøsser, vi har stående i mange dagligvarebutikker. Jeg tror simpelthen, at vi er blevet for mange om budet, og folk er generelt trætte af at give penge til de mange indsamlinger, der efterhånden er året igennem, siger Michael Adamsen, der formand for lokalafdelingen.Den dårlige. Disse to nyheder er helt sikkert relateret


Kvindelig konvertit med ti børn får julepakke fra Dansk Folkehjælp: “Jeg har fire heste. … Jeg avler…”

Hun fandt en libaneser, da hun var 15 år og konverterede til Islam. Siden blvv hun gift med en pakistaner, og har i dag akkumuleret ti børn, der alle ‘er muslimer’, som hun stolt fortæller det. Klart hun skal have julehjælp, for ellers kan det godt være svært lidt stramt at holde heste som studerende. Et juleeventyr fra JyskeVestkysten – Mor til 10 glædede sig over julehjælpen.

    “Marianne Khan skammer sig ikke over sin situation, så hun har ikke noget imod at fortælle om den julehjælp, hun lørdag var nede at hente på Café Paraplyen i Varde, fra Dansk Folkehjælp.

    Jeg er i gang med at uddanne mig til social- og sundhedsassistent, så jeg kan forsørge mig selv og mine børn. Jeg blev færdig med hjælperuddannelsen i oktober, og læser videre fra januar – så i november og december skal jeg leve på ‘overlevelsesydelse’, eller 5000 kroner om måneden, siger hun. …

    De seneste fem måneder har hun været enlig med fem hjemmeboende børn, men selvom hun er skilt, er hun stadig muslim og bærer tørklæde. Det har jeg vænnet mig til, og alle mine børn er muslimer siger hun…

    Jeg har fire heste. Det er derfor vi bor ved Nordenskov, fordi jeg skulle have et sted, hvor jeg kunne have mine heste. Dem har jeg altid haft. Jeg avler, siger hun glad.”


http://www.uriasposten.net/archives/89941
https://www.jv.dk/varde/Mor-til-10-glaedede-sig-over-julehjaelpen/artikel/2570421


Det er idiotisk af give korandyrkere som ikke hører til i Danmark julehjælp. Men det er jo meget godt at danskerne ikke giver så meget julehjælp mere, helt sikkert fordi at det meste af hjælpen går til muslimer. Mon der kommer flere eller færre penge til Dansk Folkehjælps julehjælp næste år?

1380
Samfund- & Kultur / Sv: Hiver børnene ud af undervisningen for at gå i kirke
« Dato: December 19, 2017, 02:11:59 pm »
-
Nu har hverken anklageren eller anti-rød nogen indflydelse på hvad skolen/forældrene beslutter sig til, - så at anklage nogen for at ville "bestemme" eller "propagandere" for hvad de skal, er vist lidt ude af proportioner. Det afgør de to grupper nok selv.

Men det ser ud til at være spørgsmålet om det skal være i skoletiden eller ej, og der syntes jeg enhver skal følge den tradition de altid har haft, - uanset om det er med eller uden kirke.
Traditioner er noget af det der er med til at definere et folk og deres kultur, - det skal man ikke sådan bare afskaffe.

Jeg er også imod forkyndelse i skolen, -  en eneste dag om året er heller ikke forkyndelse men tradition.

Nu er skolen/forældrene så ikke enige om det, og det lader til at hver gruppe har i sinde at følge deres egne veje, det er der ikke noget galt i, det kan de jo bare gøre og jeg ser ingen grund til de skulle blive uvenner over det ?

Især når ingen forlanger skolen skal stille en lærer til rådighed, men forældrene selv overtager og tager med.

"Hiver børnene ud af undervisningen" - ja det er sikkert også stor og uvurderlig undervisning de går glip af de par timer een gang om året.

Børnene går ikke glip af nogen undervisning, men de går glip af at deltage i fællesskabet.

Nogen forældre spænder børnene for deres egen vogn, og konflikten er ikke godt for undervisningen på længere sigt.

Børnene er taberen i det her spil, for de har brug for et godt forældre/skole samarbejde.

Derfor er det dårligt, at statsministeren og pressen har blandet sig - og hele debatten i samfundet påvirker altså også.


Sikke noget vrøvl at de ikke deltager i fællesskabet, - de deltager i udmærket fællesskabet sammen med de andre børn og forældre der også går i kirke, - men det er måske ikke noget fællesskab ?

Nu er pædagogernes og skolernes påtvungne og stærkt opreklamerede "fællesskab" heldigvis ikke det eneste fællesskab der eksisterer. De rigtige fællesskaber for hver enkelt, er dem de frivilligt opsøger af egen interesse uden for skoletiden.

"Det har medført stor utilfredshed hos flere forældre, at det pædagogiske udvalg på Gribskolen i Græsted har valgt at afskaffe den årlige julegudstjeneste" står der, - pædagogisk udvalg, hmmmmm.

Det er altså en lille gruppe, traditionelt stærkt venstreorienterede, pædagogger der har tvunget den her "fælles" afgørelse ned over hovedet på forældre og elever, og derved spænder børnene for deres egen vogn og splitter eleverne. 
Det er selvfølgelig den slags tvungen "fælleskab" de protesterer imod at få trukket ned over hovedet - de vil nok selv have lov at bestemme hvem de ønsker at danner "fællesskab" med og hvem ikke.

Det er i høj grad den slags venstreorienteret pædagog diktatur der er årsag til oprettelse af mange af privatskolerne, hvor forældrene selv bestemmer hvem vil ansætte som lærere og hvor hjernevaskede pædagogger de ønsker skal diktere hvem deres børn skal danne "fællesskab" med.
Samme argument bruger licenstilhængerne også om dem der ikke vil betale til ''fællesskabet'' Ingen har bedt mig om at være en del af fællesskabet så hvorfor tvinges til at betale til et fællesskab man ikke kan lige. Jeg kan godt finde ud af at vælge mine fællesskaber selv.

Sider: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 199