Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 21
31
Hvorfor bliv svinet ikke smidt ud af Danmark første gang? Kun Stram Kurs som parti (og NMR som bevægelse) vil smide lav-iq ikke-vestlige ud af Danmark. Mon svinet bliver udvist denne gang?


Blot en måned efter seneste røveridom og betinget udvisning.
Så sent som i dagene mellem jul og nytår blev en 17-årig dreng fra Nakskov idømt et år og seks måneders fængsel samt en betinget udvisning for et groft gaderøveri begået sammen med to medgerningsmænd på 17 og 19 år i Maribo.

Her blot en måned senere er den allerede gal igen, idet han på ny er tiltalt for et gaderøveri - denne gang i forening med en 16-årig dreng fra Nakskov.
Ved røveriet i Maribo blev tre andre unge mænd tvunget til at betale en dummebøde for at sælge narkotika på et forkert territorium.

Ved retssagen mellem jul og nytår fik den 17-årige den hårdeste straf, fordi det var hans tredje dom i løbet af 2017. Han blev også sendt direkte til afsoning af dommen.
Tiltalen i den nye sag ligner meget gaderøveriet i Maribo. Her er den 16- og den 17-årige tiltalt for ved trussel om vold at tvinge en ung mand fra banegården i Nakskov hen til Jyske Bank i Nygade, hvor han blev tvunget til at hæve 20.000 kroner og aflevere disse til de to røvere.

Der er altså tale om lige præcis den type kriminalitet, som har skabt så stor utryghed i Nakskov på det seneste, og begge de tiltalte har relationer til Satudarah.
Den 16-årige og den 17-årige er i øvrigt tidligere dømt for at begå vold i forening. De blev dømt for vidnevold i forening mod en 15-årig dreng på Nørrevold i Nakskov.http://folketidende.dk/112/17-aarig-nok-engang-tiltalt-for-gaderoeveri/artikel/457540


Mener du at det er ok at udvisningen var betinget første gang? Jeg vil også høre et svar fra Anklageren/Trådløse om de mener at svinet skulle være i Danmark efter et røveri?

32
Politik / Nationalsocialisme og ligestilling
« Dato: Januar 31, 2018, 10:49:06 pm »
Jeg tænke at nu hvor Anklageren er besat af nationalsocialismen så vil jeg her bringe en artikel fra Nordfront.dk om den politiske ideologi som han elsker at snakke om. Så kan det være at han bliver klogere siden han er meget nazifobisk i sine kommentarer (og GYSER meget over nynazister)

Taget fra https://www.nordfront.dk/nationalsocialisme-og-ligestilling/


IDEOLOGI: Ligestilling og nationalsocialisme, er det overhovedet to ting som er forenelige? Nej, ville mange svare. Men hvordan ser det ud i virkeligheden? Hvad er egentlig det nationalsocialistiske syn på ligstilling imellem mand og kvinde.

Jeg skal forsøge på en kortfattet måde at redegøre for begrebet, og give læseren en mulighed for at noterer sig den korrekte version. I første omgang skal det bemækes at manden og kvinden fra naturens side er forskellige, det være sig både mentalt og fysisk. Inden for nationalsocialismen har ingen af kønnene større værdi end modparten, begge parter er ligeværdige og nødvendige, ikke mindst for at sikre vore folks fortsatte eksistens. Uden en gensidig respekt og forening imellem det maskuline og det feminine stopper alt, vi bliver kønsløse, for til sidst at sygne hen. Det er derfor det er yderst vigtigt, at vi på alle måder bestræber os på at supplerer hinanden og samarbejder. De nuværende kampe imellem kønnene, er et resultat af mere end tusinde års destruktivt og unaturlig livsstil, som er blevet påtvunget os nordboer. Den fremmede kristne kultur, som gav manden retten til både at slå både sin kone og børn, har absolut intet at gøre på vore nordiske breddegrader. Det er på tide at nordiske kvinder og mænd afviser dette regelsæt som pesten, og igen bliver frie individer.

Jeg fandt for noget tid siden et tysk maleri ved navn ”Nackte frauen”, hvis formål er at illustrere synet på kvinden hos to semitiske religioner, islam og kristendom, sammenlignet med det nordiske syn. Hvor vi hylder det kvindelige, og ønsker at favne de feminine og sensuelle kræfter, anser de ovennævnte dem for farlige drifter, styrke og egenskaber, der skal undertrykkes og holdes nede. Da jeg viste billedet til min fireårige datter og spurgte hende ”hvem ville du være?” pegede hun uden tøven på kvinden i midten. Endvidere spurgte jeg hvorfor hun valgte hende, og hun svarede ”jeg synes hun er smuk, jeg skal have langt hår ligesom hende, når jeg bliver stor, mor” Billedet taler for sig selv…
Da Tacitus skrev om det førkristne Norden, blev han chokeret over hvor meget kvinden havde at sige, og synes det var mærkeligt at mænd i høje positioner modtog rådgivning fra kvinder angående væsentlige spørgsmål. På det tidspunkt blev nogle kvinder ofte opfattede som en slags orakler eller intuitive væsener man spurgte til råds. En verden der ligger langt fra vore folkelige og kære kristendom, ikke sandt?

Når vi nationalsocialister taler om at der skal være ligestilling imellem kønnene, er det ikke et spørgsmål om hvem der tager opvasken. Vi ser i stedet på de to køns reelle kompetencer, og tager det for giver, at både manden og kvinden tager hvert sit ansvar for et harmonisk samspil. Skal en kvinde føle sig undertrykt hver gang hun udføre husholdningsarbejde eller ammer sit nyfødte barn?
Med dette syn, bliver omsorg hurtigt opfattet som ubehageligt, og nærmest som en form for slaveri. Sandheden er den, at nogen må organiserer hjemmet og tage hånd om børnene og de ældre. Naturen har sørget for, at det i 99 % af tilfældene er kvinder, der er bedst egnet til disse opgaver. Dermed er det ikke sagt, at en nationalsocialistisk mand IKKE kan udføre de samme opgaver hvis det kræves.
Men hvad skal mændene så gøre? Ja, omtrent det de nordiske mænd ikke gør i dag. Forsvarer sit folk… opdrage deres sønner til mænd af ære og sikre at familien og omgivelserne får det de har behov for, for at have et godt liv i trygge rammer. Uden et dybt engagement, samarbejde og ligeværd, er der ingen forældre, der kan opdrage deres børn med større succes. Det absolut vigtigste man kan give sine børn, er den vished om at mor og far sammen med de øvrige af de tilknyttede, danner et solidt grundlag.

En anden meget vigtig del af dette, er vores nordiske syn på kvinder. Vore unge piger bør ikke være nogle små svage og hjælpeløse individer. Nej, i stedet skal de som deres brødre, opmuntres til at være stærke og modige. Her skal kvinden ikke længere ”tie i kirken” Jeg tror det er på tide, at vore folk vender tilbage til at handle som rigtige mænd og kvinder, således at de med fordel kan værdsætte både den feminine og den maskuline styrke og intelligens. Først da, kan vi som vore forfædre forene de to, og for alvor begynde at tale om et ligestillet samfund.
Nu hvor du har læst noget mere om nationalsocialismen GYSER du så nu? Personligt virker det fornuftigt nok hvad der står her og jeg kan ikke se noget jeg er uenig i her. Det er også meget tam læsning på trods af hvor artiklen kommer fra.


https://www.nordfront.dk/nationalsocialisme-og-ligestilling/

33
Kulturberigelsen forsætter


 
Sent lørdag aften ringede telefonen hos en 46-årig mand i Greve. Opkaldet kom ved 23-tiden på mandens arbejdsmobil og var fra en engelsktalende kvinde, der oplyste, at hun var fra Somalia og indsamlede penge til nødlidende børn.
Den 46-årige Greve-borger afviste i første omgang kvinden og afbrød samtalen, men efterfølgende modtog han flere opkald fra den samme kvinde, der nu havde ændret taktik til det mere ubehagelige. Kvinden truede manden med at ville sende nogen for at dræbe ham – muligvis med en bombe.


Da kvinden både kunne oplyse den 46-åriges navn og adresse, sagde han, at politiet var på vej. Det fik med ét samtalerne til at ophøre. Manden kontaktede derefter Midt- og Vestsjællands Politi og fortalte om oplevelsen.
Politiet oplyser, at der ikke er sket noget med den 46-årige.

http://www.lokalavisen.dk/skraemmende-opkald-fra-somalisk-indsamler-betal-eller-vi-slaar-dig-ihjel-/20180129/artikler/180129696/1265

34
Jeg er stolt over at sige at jeg ikke giver så meget til en krone til ''Danmark''sindsamlingen. Den eneste måde man kan gøre disse lortehuller til et godt sted at leve i er at skifte befolkningen og regeringen ud med høj-iq vestlige. En lav-iq befolkning giver næsten altid et lortehul.

35
Politik / Økonomien i Rusland klarer sig rigtig godt under Putin
« Dato: Januar 31, 2018, 09:10:27 am »
Vi har flere gange hørt Carlo at Rusland klarer sig rigtig dårligt. Hvad mon han siger til denne artikel?Russian economy under Putin: Quality of life tripled, foreign debt fell 75%

Vladimir Putin was first elected as Russian President in 2000. Here’s how the Russian economy has transformed in the intervening years by numbers.
Quality of life
Before Putin’s election, Russia had a $9,889 GDP per capita by Purchasing Power Parity (PPP). The figure had almost tripled by 2017, and has now reached $27,900. Russia has the highest GDP per capita among its fellow BRICS countries, with the next-highest, China, having just $16,624. The PPP takes into account the relative cost of living and the inflation rates of countries in order to compare living standards in different nations.

The average nominal monthly wage has grown almost 11-fold from $61 to $652. Unemployment has contracted from 13 percent to 5.2 percent. Pensions have grown over 1,000 percent in the same period from $20 to $221.


Economy performance
Russia is the sixth-largest economy in the world by PPP, with a $4-trillion GDP. PwC has predicted that, by 2050, the country will become the largest economy in Europe by this measure, leaving behind Germany and the United Kingdom.

Back in 1999, the Russian economy by PPP was worth only $620 billion. So, in the last 18 years, Russian economic output in these terms has increased by 600 percent.

Inflation rates have decreased from 36.5 percent to 2.5 percent by the end of 2017. The total value of assets of the Russian banking system has risen 24-fold to $1.43 trillion. Capitalization of the Russian Stock Market has grown more than 15-fold to $621 billion.Nok derfor at Putin kommer til at vinde næste valg i Rusland. Han har nemlig gjort rigtig mange gode ting for Ruslands økonomi. Læs resten her

https://www.rt.com/business/417135-putin-presidency-economic-growth-russia

36


Anmeldelse om knivoverfald ved Frydenlund i Aarhus

Østjyllands Politi modtog i går aftes kl. 19.25 en anmeldelse om et muligt knivoverfald på Frydenlunds Allé i Aarhus. To forbipasserende kvinder, der netop havde parkeret deres bil, opdagede, at en ung mand hang op ad en stålhegn på hjørnet af Frydenlunds Allé og Spættevej. Den ene kvinde forklarede, at han virkede omtåget og fjern, men at han fik udtalt, at han var blevet stukket i benet. Kvinderne fik ringet 112 og blev ved manden, indtil en ambulance kom og tog over. Manden er 18 år og fra Aarhus. Han blev kørt til skadestuen i Aarhus, hvor han blev behandlet for sine skader, der umiddelbart ikke var livstruende.   

Den 18-årige forklarede selv, at han var på vej for at mødes med nogle venner i området, da at han pludselig blev overfaldet af tre ukendte gerningsmænd med skimasker. Han havde hørt en stemme råbe "tag ham", og derefter var han blevet væltet omkuld og overfaldet. Den ene af gerningsmændene beskrives som:

Mand
Arabisk af udseende
Ca. 175-180 cm.
Iført grå dunjakke med hætte
Den 18-årige har efter politiets oplysninger ikke tilknytning til en bandegruppering. Sagen har umiddelbart ikke sammenhæng med det større slagsmål på Dortesvej senere på aftenen. Østjyllands Politi er ved at efterforske omstændighederne ved overfaldet og hører gerne fra borgere, der kan have oplysninger om sagen, på 114.

http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/news/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-mandag-den-29-januar-2018-291709

38
Endnu et fornuftigt indlæg fra Rasmus Paludan. Jeg kan kun være enig her


I 2007 blev en 20-årig britisk ung mand Neil “Tony” Downes dræbt af afghanere i Afghanistan. Han var soldat i den britiske hær.

Han var der for at hjælpe afghanere med at forbedre Afghanistan, selvom det burde være klart for enhver, at en stor mængde afghanere hverken har viljen eller evnen til at “forbedre” deres land; og at enorme mængder af afghanere slet ikke ønsker en “forbedring”, da deres kultur er udmærket for dem.

Det er en kultur, hvor drenge i enormt omfang bliver voldtaget, hvor kvinder bliver undertrykt enormt og hvor stort set alting efter vestlige standard er modbydeligt og rædsomt. Menneskelig ondskab og nederdrægtighed for fuld skrue. Dette skyldes, at en stor andel af menneskene efter vores standarder er onde og nederdrægtige.

Det var altså sådan nogle mennesker, som Tony Downes gav sit liv for at hjælpe. Selvom de dræbte ham og så ganske åbenlyst slet ikke fortjener hjælp; og heller ikke skal have hjælp.

I Danmark og især i Sverige udmærker en del afghanere sig især ved, at der begås utroligt mange voldtægter og andre seksuelle overgreb af afghanere. Primært mod kvinder, men i Sverige også mod drenge. Der er tydeligvis en kulturel ballast, som mange afghanere ikke har evnen eller viljen til at frasige sig.

6 uger før sin død, er der et kort interview med Tony Downes, mens han venter på sin transport.

Som det ses, så er han jo nærmest stadig en dreng. En etnisk brite fuld af glæde og livsmod. Det er på alle måde en tragedie, at han gav sit liv for mennesker (visse afghanere), som er så lidt mennesker, at vi burde opfinde et nyt ord for dem. Biologiske mennesker måske? Eller ikke-mennesker? Måske skal man bare henholde sig til det udmærkede ord umenneske?

Antallet af afghanere i Danmark skal naturligvis være: 0.http://rasmuspaludan.dk/?p=171

39
Ifølge den irakiske efterretningstjeneste kunne den den berygtede højre-hånd til IS lederen ´dødens kalif´, gemme sig i Skandinavien.
PET udelukker ikke at han kunne gemme sig i DK, men siger at sandsynligheden for at han gemmer sig i nabolandet Sverige er langt højre. Der bliver også nævnt i artikellen, at det muligvis er gennem flygtninge strømme, at ´højre hånden´ er kommet ind.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/hoejre-haand-til-doedens-kalif-frygtet-terrorleder-kan-gemme-sig-i-danmark/7000717Altid fornuftige Stram Kurs skriver dette

Hvis det stod til Stram Kurs, kunne vi undgå at få disse farlige mennesker ind i landet, ved blot at få lukket grænsen og indfører en asyl tolerance = 0.
ekstrabladet.dk/…/hoejre-haand-til-doedens-kalif-fr…/7000717


40

Kæmpe razzia i indkøbscenter fører til lukning og anholdelser
130 myndighedspersoner kom onsdag på besøg i Bazar Vest i Aarhus. Det førte til påbud og mange sanktioner.

Mistanke om socialt bedrageri, sort arbejde og lukning af en virksomhed er nogle af resultaterne af en storstilet razzia mod Bazar Vest i Aarhus-bydelen Brabrand onsdag eftermiddag og aften.

Klokken 13.45 rykkede 130 medarbejdere fra Skat, Arbejdstilsynet, Fødevarestyrelsens Rejsehold og politiet i en fælles aktion ind i Bazar Vest, hvor udgangene blev spærret.

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-01-24-kaempe-razzia-i-indkobscenter-forer-til-lukning-og-anholdelserStram Kurs har dette ar skrive om razziaen

Bazar Vestbredden fik i dag besøg af SKAT. Som ventet var dialogkaffen sluppet op, og bureaukratiets tungeste skyts blev taget i brug.
Det offentlige Danmark tror stadigt på bedre moral og mere uddannelse, mens vi i Stram Kurs kun ser en løsning på problemerne. Kan du gætte hvad den er?
Del gerne!

Helt enig med Stram Kurs
41
Fra medierne / Landsforræder dømt for 9 blufærdighedskrænkelser
« Dato: Januar 27, 2018, 05:23:16 pm »
En person der både er en landsforræder OG en blufærdighedskrænkelser skal have en MEGET hård straf.


Tryllekunstneren fra helvede: Sexkrænkede flere børn på sommerlejr

Retten i Haderslev har kendt en 56-årig mand skyldig i ni tilfælde af blufærdighedskrænkelse af fire piger


Han var tryllekunstner for børn, frivillig i Dansk Flygtningehjælp og frivillig på Indre Missions sommerlejr, men de næste tre år må en 56-årig mand fra Grindsted-området overhovedet ikke have noget med børn at gøre.
Torsdag blev han idømt fire måneders fængsel for i ni tilfælde at have krænket fire piger i alderen 6 til 15 år. Det skriver jv.dk.http://www.lokalavisen.dk/tryllekunstneren-fra-helvede-sexkraenkede-flere-boern-paa-sommerlejr-/20180126/artikler/180129757/1009
https://www.jv.dk/112billund/Tryllekunstneren-pillede-ved-de-smaa-piger/artikel/25803104 måneder er alt for lidt. Han skulle have 20 år i et syrisk fængsel og derefter bortvisning fra Danmark.

42
Samfund- & Kultur / Masser af nye fede kamprapporter fra NMR i Danmark
« Dato: Januar 24, 2018, 03:45:47 pm »
De er godt nok aktive og fortjener ros af den grund. Her er nogle nye kamprapporter fra NMR i Danmark


Propagandaspredning i Skjern, Ringkøbing-Skjern kommune
Tirsdag d. 23. januar omdelte aktivister fra Modstandsbevægelsen flyveblade i et villakvarter i Skjern. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter blev også besøgt, hvor der bl.a. blev lagt flyveblade på caféborde og sat klistermærker op. Alt forløb uden problemer.

Se de flotte fotos her
https://www.nordfront.dk/propagandaspredning-skjern-ringkoebing-skjern-kommune/Flyveblade i Norddjurs Kommune

Jyske modstandsmænd lagde turen forbi Grenå den 19. januar. Det blev opsat klistermærker og omdelt 300 flyveblade. Aktionen forløb uden problemer.
Se de flotte fotos her https://www.nordfront.dk/flyveblade-norddjurs-kommune/


Propagandaspredning i Aalborg Kommune

Modstandsbevægelsen har den 16. januar opsat propaganda klistermærker på AAU campus trods det danske vejr. Mange af de tidligere opsatte klistermærker hænger stadig.

Se det flotte foto her
https://www.nordfront.dk/propagandaspredning-aalborg-kommune/


Løbesedler Bornholm
https://www.nordfront.dk/loebesedler-bornholm-2/


Propagandaspredning Viborg
Den Nordiske Modstandsbevægelse besøgte Viborg Den 16. Januar 2018. Der blev sat klistermærker op på udvalgte steder. Alt forløb uden problemer.

https://www.nordfront.dk/propagandaspredning-viborg/Flyveblade omdelt i København

Den Nordiske Modstandsbevægelse var atter ude d. 15/1 og omdelte ca. 200 flyveblade til borgernes postkasser. Desuden blev der sat klistermærker op på udvalgte steder. Alt forløb uden problemer.

https://www.nordfront.dk/flyveblade-omdelt-koebenhavn-2/Stencil-motiver i Ringkøbing-Skjern

Lørdag aften malede aktivister fra Nordisk Modstandsbevægelse stencil-motiver forskellige steder i Skjern og Tarm. Alt forløb uden problemer.

https://www.nordfront.dk/stencil-motiver-ringkoebing-skjern/Opsætning af plakater i Norddjurs Kommune

Sent om aftenen den 14. januar, var aktivister fra Modstandsbevægelsen i Grenå. Der blev sat store og mellemstore plakater op. Alt forløb fredeligt.


https://www.nordfront.dk/opsaetning-plakater-norddjurs-kommune/Klistermærker opsat i Thisted

Den Nordiske Modstandsbevægelse besøgte Thisted og opsatte klistermærker i byen den 13. Januar 2018 på udvalgtesteder. Alt forløb uden problemer

https://www.nordfront.dk/klistermaerker-opsat-thisted/
Propagandaspredning i Ringkøbing-Skjern

Aktivister delte d. 11. januar flyvesedler ud i et boligområde i Skjern. Omkring 200 postkasser fik en flyveseddel og der blev sat klistermærker op i området. Alt forløb uden problemer.

https://www.nordfront.dk/propagandaspredning-ringkoebing-skjern/
Hvor er det fedt at se så mange fede kamprapporter på så kort tid. Håber de forsætter med deres flotte arbejde imod NWO-globalisterne.

43
Politik / Hærens specialstyrker tester flere prototyper af Trumps mur
« Dato: Januar 21, 2018, 05:22:36 pm »
Endnu et skridt tættere på at den flotte mur bliver bygget. Så er det godt nok sur røv for Mexico nu

SAN DIEGO (AP) — Recent assaults by tactical teams on prototypes of President Donald Trump’s proposed wall with Mexico indicate their imposing heights should stop border crossers, a U.S. official with direct knowledge of the rigorous assessment told The Associated Press.

http://dfw.cbslocal.com/2018/01/19/border-wall-models-thwart-military-tests/

44
Politik / NWO-globalisten Peter Sutherland er død
« Dato: Januar 09, 2018, 05:34:31 pm »
Så mangler vi bare at Soros dør også.

Peter Sutherland, the notorious mass migration and multiculturalism campaigner dubbed the ‘father of globalisation’, has died.
Sutherland, 71, was a key player on a host of globalist bodies and multinational corporations, including the European Commission, the World Trade Organization (WTO), and Goldman Sachs International, throughout his life.

As the United Nations Special Representative for Migration and non-executive chairman of Goldman Sachs International in 2012, he infamously remarked that the European Union should “be doing its best to undermine” the sense of national “homogeneity” in Britain and Europe, in order to pave the way for multicultural societies.

“The United States, or Australia and New Zealand, are migrant societies and therefore they accommodate more readily those from other backgrounds than we do ourselves, who still nurse a sense of our homogeneity and difference from others,” he told the House of Lords.

“And that’s precisely what the European Union, in my view, should be doing its best to undermine.”


Dejligt at alle NWO-globalisterne begynder at dø nu. Desværre er der stadigvæk rigtig mange NWO-globalister der har mange år tilbage men dette er en god start

http://www.breitbart.com/london/2018/01/08/death-peter-sutherland-mass-migration-advocate-father-globalisation/

45
Samfund- & Kultur / Endnu et bevis for at de danske dommere er vatpikke
« Dato: Januar 06, 2018, 05:08:21 pm »
Otte måneders betinget fængsel. Det var dommen over den 20-årige kvinde fra Vestfyn, der var tiltalt for at sælge en 13-årig pige til en 21-årig mandlig bekendt, der efterfølgende havde sex med pigen i sit hjem.

https://www.fyens.dk/assens/Otte-maaneders-betinget-faengsel-Kvinde-doemt-for-at-saelge-13-aarig-til-sex/artikel/3219262Helt enig med Facebook kommentarerne om at det er en alt for lav straf. Det værste er at den er betinget. Så forstår jeg godt hvorfor folk laver selvtægt.
 

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 21