Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 47
31
Fra medierne / Fyns Politi får tip om stenkast flere gange om ugen
« Dato: Oktober 05, 2018, 08:10:51 pm »
Ja stenkast fra broer er stadigvæk et stort problem selvom brovterne prøver at gøre det til noget der ikke sker  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:De seneste år er der flere gange kastet sten fra motorvejsbroer. Trods utallige tip er mange sager uopklarede.Når telefonen ringer hos Fyns Politi, er det ofte borgere, der henvender sig med informationer om stenkast.

Alligevel mangler det afgørende tip fortsat i en række sager.

Det oplyser vicepolitiinspektør Richardt Jakobsen.

- Vi får henvendelser - måske ikke dagligt, men i hvert fald flere gange om ugen - fra folk, der har informationer om hændelser med stenkast, siger han.

Ifølge Jakobsen er det især, når der har været bragt historier i pressen, at telefonerne kimer. Og henvendelserne kan både indeholde informationer om nylige sager samt stenkast måneder eller år tilbage.

- De ting, vi har i pressen, giver stof til eftertanke, og så kan folk lige pludselig komme i tanke om, at "Hov, den 21. august 2016 var vi da der, og det har vi glemt at melde ind", siger Richardt Jakobsen.Er du overrasket over at brovtebanden lyver når de ikke gør stenkast til et stort problem?

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE10919665/fyns-politi-faar-tip-om-stenkast-flere-gange-om-ugen/

32
Tænk hvis den 16 årige pige havde en ''asylspray, så ville der nok ikke være en asylvoldtægt. Men asylvoldtægter er ikke så vigtige for politiet i forhold til ''asylspray''


Det er sparsomt med oplysninger i en sag om en formodet voldtægt af en 16-årig pige lørdag aften i Ribe.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at anklagemyndigheden søndag fremstillede en 19-årig afghansk mandlig asylansøger i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg. Han er sigtet for voldtægt af den 16-årige pige og blevet varetægtsfængslet i 15 dage.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-10-02/-Afghansk-asylans%C3%B8ger-varet%C3%A6gtsf%C3%A6ngslet-for-voldt%C3%A6gt-af-16-%C3%A5rig-pige-3214932.htmlHvilken straf tror du at dummerne giver svinet?

33
Youtube anbefalinger / Hyggelig video på 10 sekunder fra dejlige Frankrig
« Dato: Oktober 01, 2018, 10:05:58 pm »
Hvor er det dejligt med multikultur

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1046734227167956992

#France: a foretaste of the coming civil war-like conditions! The French police are surrounded by a horde of usual diversity in one of the multi-ethnic neighborhoods (known as NO-GO-Area), they bombarded and attacked the police officers with mortar-like fireworks.https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1046734227167956992

34
Politik / Rusland giver opgraderet antimissil (S-300) system til Syrien
« Dato: September 30, 2018, 10:13:25 am »
Og det er selvom Israel ikke ønsker det. Det er så fedt at se Rusland forsætte kampen mod NWO-globalisterne i Syrien med dette køb til Syrien. Hvor ForræderDanmark bruger penge på at støtte NWO-terroristerne, så bruge Rusland penge på at Assadstyret hurtigere kan vinde krigen mod NWO i Syrien. Da NWO bruger missiler af NWO-landene som de angriber Syrien med, så er det bare super at Syrien har noget endnu bedre at forsvare sig med. Stor respekt for Ruslands beslutning herfra, især fordi at de trodser Israel (hvilket kræver store nosser i dagens NWO-samfund)Russian Foreign Minister Sergei Lavrov says his country has already started delivering the S-300 surface-to-air missile defense system to Syria as part of its efforts to ensure the safety of Russian forces in the Arab country.

"The delivery has been started already. And as President [Vladimir] Putin said, after that incident […] the measures which we will take will be devoted to ensure 100 percent safety and security of our men in Syria," said Lavrov at a press conference following his speech at the UN General Assembly on Friday in New York.

By “incident,” Lavrov meant the recent downing of a Russian aircraft by the Syrian air defenses, which both Moscow and Damascus blame on the Israeli regime’s fighter jets.

Israeli fighter jets attacking Syrian military posts misled the country’s air defenses into shooting down the Russian Ilyushin Il-20 reconnaissance plane on September 17, killing all 15 passengers onboard.

https://www.presstv.com/Detail/2018/09/29/575507/Russia-delivery-s300-Israel

36
Samfund- & Kultur / Hjælper dømt: Bedrog handicappet mand for 270.000 kroner
« Dato: September 29, 2018, 09:40:15 pm »
Dumstolene gav handicaphjælperen 1 års BETINGET fængsel. De danske dumstole er totalt til grin  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/pressreleases/hjaelper-doemt-bedrog-handicappet-mand-for-270-punktum-000-kroner-2724678


Efter 80-100 timers samfundstjeneste har hun afsonet sin straf (jeg gætter på at det var det antal timers samfundstjneste hun fik) Igen viser dumstolene at de giver idiotiske lave straffe  :dash2: :dash2: :dash2:

37
Politik / ForræderDanmark vil forsætte med at støtte terrorgrupper i Syrien
« Dato: September 29, 2018, 05:59:52 pm »
Samtidig vil Forræderregerningen spare på danskerne. Det er landsforræderi i stor stil og forræderne burde stilles for to retter, en i Danmark for landsforræderi og en i Syrien for at støtte terrorister der har gjort livet i Syrien meget værre.Regeringen vil bruge millioner på at støtte Assads fjender i Syrien
Udenrigsministeren frygter ikke, at støtten vil skabe vrede i Rusland og Syrien.


Der er blevet begået mange krigsforbrydelser under borgerkrigen i Syrien, som indtil videre har varet i godt syv år.

Derfor er det vigtigt, at der allerede nu bliver indsamlet så mange beviser som muligt, der kan bruges, når de skyldige på et tidspunkt skal retsforfølges.

Det er meldingen fra udenrigsminister Anders Samuelsen (LA), der sammen med resten af regeringen vil bruge 355 millioner kroner over de næste tre år på blandt andet at støtte syriske organisationer, der indsamler beviser på krigsforbrydelser.
Fra mig: Det er kun NWO-globalisterne der har lavet krigsforbrydelser i Syrien. Assadstyret er udskyldigt, men NWO gør alt hvad de kan for at få Assad dræbt og for at forsætte en krig som har rigtig mange dræbte i Syrien.Lommer, hvor vi kan hjælpe
Det såkaldte regionale stabiliseringsprogram, der skal køre fra 2019 til 2021, er en fortsættelse af et andet treårigt støtteprogram.

Udover indsamling af bevismateriale vil regeringen blandt andet også bruge penge på eksempelvis minerydning, etablere basal infrastruktur, på at støtte fredsprocessen i nabolandet Irak, og på at hjælpe den syriske opposition.

Udenrigsministeren understreger nemlig, at pengene kun skal gå til de områder i Syrien, hvor den syriske regering med præsident Bashar al-Assad i spidsen ikke har kontrollen.Fra mig: Det er naturligvis kun NWO-krigsforbryderne der skal have pengene  :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :angry: :angry: :angry: :angry:

Frygter ikke Rusland og Syrien
Regeringen vil også bruge penge på fortsat at støtte hjælpeorganisationen De Hvide Hjelme, som både den syriske og den russiske regering har betegnet som terrorister.

Risikerer vi at komme i karambolage med russerne og syrerne ved at give penge til De Hvide Hjelme?

- Det er ikke ukendt, at vi har det samarbejde, og at vi bakker op om det arbejde. Det er vigtigt at række en hånd ud til de mennesker, som faktisk forsøger at gøre en positiv forskel, siger Anders Samuelsen.

Udenrigsministeren understreger dog, at der først vil blive brugt danske penge på at genopbygge Syrien, når der er landet en politisk aftale for at afslutte krigen i landet.En fredsløsning er meget nem. Assad er meget tæt på at vinde krigen så der kommer fred meget snart. Men så står der dette- Den løsning kan i vores øjne ikke inkludere Assad, fordi han har så kæmpe stort et medansvar for de ulykker, der er sket i landet. Indtil den aftale er på plads, holder vi på pengene, og det er det største pressionsmiddel, vi kan bruge, siger Anders Samuelsen og understreger, at de næste måneder bliver vigtige, når det kommer til det.

- Vi har en situation, hvor man er tæt på at nærme sig en løsning, og hvor man godt ved, hvad der skal til. Men det er svært at sige, hvor langt vi er fra, og de næste par måneder bliver helt, helt afgørende, siger han.At Forrædertinget kommer med den ene løgn efter den anden når det gælder Assad og Syrien er så typiskOverraskende nok så siger DR’s Mellemøst-korrespondent, Michael S. Lund noget rigtigtIntet retsopgør på vej
Spørger man DR’s Mellemøst-korrespondent, Michael S. Lund, har en sådan aftale dog lange udsigter.

- Der er intet, der tyder på, at præsident Assad er ved at gå af eller blive væltet. Han står tværtimod stærkt i den syriske borgerkrig, og han har generobret store områder. Hvis der på et tidspunkt kommer en aftale, tror jeg, den stadigvæk vil inkludere Assad på den ene eller anden måde, siger han og fortsætter:

- Så Anders Samuelsen kommer sandsynligvis til at holde på de penge temmelig længe.

Lange udsigter har også et retsopgør i Syrien, når det kommer til de påståede krigsforbrydelser.

- Der er ingen krigsforbryderdomstol på vej mod Syrien, og landets allierede, Rusland, holder hånden over dem i FN’s Sikkerhedsråd. Så det er ikke noget, der kommer lige med det samme, men det kan måske komme ude i fremtiden, siger Michael S. Lund.

Han påpeger, at der er et behov for at få fjerne miner i eksempelvis det nordlige Syrien, hvor der har været hårde kampe. Men der er også et enormt behov for genopbygning i de områder, der er styret af den syriske præsident, understreger han.

- Jeg har selv været i nogle af dem, og det er fuldstændigt ødelagte områder. Men der er meldingen fra både Danmark og en række andre vestlige lande, at de penge vil de ikke sende, så længe Assad sidder på magten.
Ja fordi at bruge penge der hvor det giver mening (at genopbygge et land som NWO-har ødelagt og det gælder også Forrædertinget som har støttet NWO fuldt ud i stedet for at støtte Assad) vil de ikke bruge fordi at Assad forsat er med magten. Forrædertinget og mange andre NWO-vestlige lande vil kun støtte NWO i Syrien og IKKE Assad og civilbefolkningen som støtter Assad  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

https://www.dr.dk/nyheder/udland/regeringen-vil-bruge-millioner-paa-stoette-assads-fjender-i-syrien
38
Politik / Polens Lov og Orden parti (PiS) STORMER frem i popularitet
« Dato: September 29, 2018, 01:39:44 pm »
Hele 45% af polakkerne siger nu at de vil stemme på PiS. Så der er en rigtig STORMENDE fremgang de har fået  :blum: :blum:Poland’s ruling conservative Law and Justice (PiS) party is backed by 45 percent of voters who say they would take part in parliamentary elections, according to the latest survey by pollster Estymator.


Support for Law and Justice, which swept to power in late 2015, went up by 0.8 percentage points from a similar survey in August. Meanwhile, backing for the opposition Civic Platform (PO) party, which governed Poland from 2007 to 2015, slipped 0.9 percentage points to 23.9 percent, the survey found.

The left-wing Democratic Left Alliance (SLD), now outside parliament, is third on 8.1 percent, and the rural-based Polish People’s Party (PSL) is fourth on 7.4 percent, according to the survey, which was published by the DoRzeczy.pl website on Sunday.


https://voiceofeurope.com/2018/09/polish-ruling-party-widens-lead-in-new-survey/

http://www.thenews.pl/1/9/Artykul/383873,Polish-ruling-party-widens-lead-in-new-survey

39
Politik / Trump siger noget som gør Anti-rød rigtig glad
« Dato: September 27, 2018, 06:55:32 pm »
Trump angriber nemlig socialisme i et FNmøde og siger ''All nations of the world should resist socialism and the misery it brings''

Det lyder som noget som Anti-rød siger, men det er en ordkorrekt citat fra Trump

https://www.youtube.com/watch?v=RfvepDMLXSU

:blum: :blum:

40
Jeg ved godt at brovtebanden er ligeglad, men der er en del der er rystet over at det også sker i Danmark. Men Brovtebanden siger bare GYS  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:Efter en koordineret aktion og en række ransagninger blev to mænd torsdag fremstillet i grundlovsforhør i København sigtet for medvirken til terror.

- Når nu han kommer ind, så må I ikke tale sammen. I må ikke hilse på hinanden. I må ikke røre hinanden.

Anklager Sidsel Jessen-Klixbüll læner sig ind over bordet i den lille retssal 24 i Københavns Byret og taler til en sorthåret mand i grønternet skjorte. Skægget er også sort. Udtrykket i ansigtet alvorligt.

Manden er en af to personer, der onsdag formiddag blev anholdt i en koordineret aktion, nøje planlagt og udført af Københavns Politi i samarbejde med Politiets Efterretningstjeneste, PET.


Nu til det overraskende i artiklenBegge mænd har i en årrække været del af det radikale islamistiske miljø i Danmark. Begge har relationer til dømte syrienkrigere.


Hvem er overrasket?  :dash2: :dash2: :dash2:
http://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-09-27-to-maend-fremstillet-i-koebenhavns-byret-naegter-brud-paa-terrorlov

41
Politik / Nu kommer snart månedens højdepunkt for Anklageren
« Dato: September 27, 2018, 10:54:38 am »
Listen over indsamlede vælgererklæringer bliver nemlig snart opdateret igen. Det er en liste som Anklageren hver måned elsker at ''mobbe'' mig og Torsken med, så nu bliver Anklageren sikkert rigtig glad igen. Hvor meget fremgang tror du Stram Kurs kommer til at få?


https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer

42
Paludan har flere gange sagt at man godt må filme på åben gade, Anklageren påstår at man skal have samtrykke for det. Hvem har ret? Jeg kan godt se at den anden tråd nok bryder paragraf 266b, men jeg vil godt have denne del af debatten genåbent i denne tråd af den grund. Jeg er overbevist om at Paludan har ret, ellers så ville de være næsten umuligt at filme på åben gade. Det gør det også svært at finde bevis på vold og voldtægter hvis man ikke må filme nogen (jeg tvivler på at de voldsmennesker som er blivet filmet og meldt til politiet har givet samtrykke for det)

43
Youtube anbefalinger / Bonanza
« Dato: September 23, 2018, 10:42:55 pm »

https://www.youtube.com/watch?v=8iiRhb8SCOw

MEGET over grænsen. Hold indlæg lovlige, tak! Også når det gælder § 266 b. - GuBBi

44
Anklageren har påstået at folk er trætte af debatten om islam og indvandring. Selvom der er nogle få brovtere som er trætte af det emme (som er meget stort) så er jeg 99% sikker på at de tråde som folk er mest trætte af er fladjordstråde. Er der nogen på debatten som IKKE er træt af fladjordstråde?

45
Jeg kan kun se fordele med det. Prøv at komme med modargumenter for hvorfor lav-iq ikke-vestlige skal BLIVE i Danmark. Der er mange debattråde på Din-Debat om hvorfor massehjemsendelser er en god ide, nu vil jeg have en med argumenter for hvorfor det er en dårlig ide.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 47