Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 31
31
Rasmus Paludan siger det samme som mig ''Selvom venstrefløjen og væmligboerne jublede, så endte hele sagen naturligvis som absolut ingenting! Skræmmende, at skolen er så uprofessionel, at den ringer til politiet baseret på sladder og løse rygter. #dkpol #dkmedier #politidk #dkkrim''
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/990968631881293824
Ingen har tilsyneladende hørt ung mand true med et egentligt skoleskyderi. Han bliver nu sat fri.

Efter knap to uger i en celle bliver en bortvist gymnasieelev fra Ishøj mandag løsladt fra sin varetægtsfængsling.

Det oplyser mandens forsvarer, advokat Rasmus Paludan, efter at have fået overbragt beskeden fra Københavns Vestegns Politi.
http://nyheder.tv2.dk/krimi/2018-04-30-politiet-loslader-elev-sigtet-for-planer-om-skoleskyderi

32
Dette er sikkert også kulturberigelseDer er fundet dna fra gerningsmand på 95-årigt offer. Alligevel nægter den tiltalte at have været på stedet.
En 95-årig kvinde lå i sin seng og sov, da hun en nat i oktober sidste år blev vækket og udsat for en brutal voldtægt i sit hjem i Græsted.

Mandag har et nævningeting ved Retten i Helsingør kendt en 33-årig mand skyldig i forbrydelsen.

Under sagen har den tiltalte nægtet, at han overhovedet havde været til stede hos den ældre og forsvarsløse kvinde, oplyser anklager Line P. Rosberg.

På offeret er der imidlertid fundet sæd fra manden, og blandt andet derfor valgte retten at kende den tiltalte skyldig.

- Jeg har haft dna som hovedbevis, og så er der vidner, som har set ham. De har blandt andet fortalt om en helt rød rygsæk, som han har haft på. Den har været med til at identificere ham, siger anklager Line P. Rosberg.

Retten betegner omstændighederne ved voldtægten som "særligt skærpende". Blandt andet fordi den 95-årige var så gammel og svag, at hun reelt ikke kunne gøre modstand.

Under forbrydelsen, som fandt sted natten til 12. oktober 2017, blev kvinden presset ned i sengen og fik armene holdt fast.

Anklager Line P. Rosberg oplyser, at manden havde fået adgang til kvindens hjem, da døren ikke var låst.


https://www.jv.dk/krimi/Forsvarsloes-kvinde-paa-95-blev-voldtaget-i-sit-eget-hjem/artikel/260705233
Fra medierne / Fra SvT: Judar i Ludvika rädda för nazisterna
« Dato: April 30, 2018, 09:22:04 pm »
Jøderne GYSER over at der kommer rigtig mange fra NMB i morgen i Ludvika. Det siger noget om at der er flere og flere der GYSER når NMB laver en demo i en byFlera av de judiska ättlingarna i Ludvika-trakten är rädda för nazisterna i kommunen.

Efter andra världskrigets slut, sommaren 1945, kom ungefär 300 judiska kvinnor, alla överlevare från koncentrationslägren, med de vita bussarna till Grangärde turisthotell.

I dag finns över hundra judiska ättlingar i Ludvika-området. En av ättlingarna berättar:

– Några vet jag känner en väldig oro och rädsla. Det gör jag också till och från. Jag vet de judar som känner att de inte vill bo kvar i Ludvika om det här fortsätter med tanke på den historia som familjerna och släkterna har varit med om. Det är en del av ett jättetrauma, säger han.


GYYYYYYYYYYYYYYYYYYSET er i maks nu. Jeg glæder mig til at se den demo i morgen


https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=6942573


34
På trods af at de brovtende trumphadere på Din-Debat gør alt hvad de kan for at fremme Trump som en fiasko så viser sandheden noget helt andet.
South Korea president says Trump deserves Nobel Peace Prize

SEOUL (Reuters) - South Korean President Moon Jae-in said U.S. President Donald Trump deserves a Nobel Peace Prize for his efforts to end the standoff with North Korea over its nuclear weapons program, a South Korean official said on Monday.


Det ville helt klart ikke havde sket hvis Killary var præsident.  https://www.reuters.com/article/us-northkorea-southkorea-trump/trump-should-win-the-nobel-peace-prize-says-south-koreas-moon-idUSKBN1I10OD

35
Hvor er det typisk ForræderDanmark at give de kriminelle et bedre liv end pensionisterne. Man må godt nok være dum hvis man mener at PM fortjener et bedre liv end en typisk pensionist i ForræderDanmark

Men hvis dommen stadfæstes, venter der et nyt liv for Peter Madsen, hvor ubådssejlads og raketaffyringer er skiftet ud med en lille celle, som han er låst inde i hver dag fra kl. 21.15 til 7.00. Om dagen skal han dog møde på arbejde på et af fængslets værksteder.

Forholdende for de indsatte i det topsikrede fængsel beskrev BT i en artikel lørdag morgen, og den artikel har sat sindene i kog på Facebook med en storm af kommentarer. Mange af BTs læsere mener, at den dømte drabsmand får det alt for godt i sit nye liv bag tremmer. Der er nemlig en lang række goder og adspredelser i fængslet, som mange ikke under ham.

Peter Madsen kan blandt andet: Dyrke sport som styrketræning, fodbold og badminton, få besøg en gang om ugen i en særlig lejlighed, sende så mange breve, han vil, spille playstation, se kabel-tv og besøge medfangerne.

»Fængslet lyder som en feriekoloni! Plejehjemmene i det her land lyder til gengæld som et helvede. Frisk luft i fængslerne, men ikke på plejehjemmene. Jeg synes, der er noget galt i fordelingen af midlerne«, skriver eksempelvis læseren Stefan Rubin på BT's Facebookprofi


Og Stefan Rubin er langt fra den eneste, som ikke under Peter Madsen et - efter deres vurdering - bedre liv end den gennemsnitlige pensionisttilværelse.

»Synes, det er sørgeligt at læse, at landets værste forbrydere faktisk har en mere indholdsrig hverdag end vores ældre på plejehjem. Fængslerne og opholdene deri, burde tage ved lære af f.eks. de amerikanske. Hvorfor fanden skal de behandles som var de på koloni, med de forbrydelser de har begået? Øv, det er en skændsel!«, skriver læseren Jeanette Ritnagel Nielsen.

»Det lyder så som et efterskoleophold. Skulle ikke være lovligt at have så alm. et liv. Lås ind til hans rum og tillad kun at låse op 1 time per døgn til at lufte Monsteret i en lille bås«, tilføjer læseren Dorte Broberg.

Peter Madsen får også mulighed for at skrive en bog og tage en uddannelse, ligesom han får begrænset adgang til internettet.

»Han får det da luksus? Alle dem, der sidder der, som har taget liv, burde slet ikke have mulighed for alt det der«, mener læseren Nana Christensen.

Læs resten her https://www.bt.dk/krimi/peter-madsens-nye-liv-forarger-han-faar-det-bedre-end-en-pensionist :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
36
Den daglige kulturberigelse forsætter  :dash2:En 20-årig mand og en 16-årig dreng er blevet varetægtsfængslet og sigtet for at have voldtaget og forsøgt voldtaget to 14-årige piger.

Det skriver Jydske Vestkysten.

De to voldtægts-episoder skulle være sket på toilettet i shoppingcenteret Broen Shopping i Esbjerg 31. marts i år, men er først kommet til offentlighedens kendskab nu. Politiet bekræfter, at det har sigtet to personer i sagen om de to veninder.

»Vi kan bekræfte, at to personer p.t. er varetægtsfængslet i forbindelse med efterforskningen af en hændelse den 31. marts om aftenen på Shoppingcentret Broen. En 16-årig dreng er varetægtsfængslet i surrogat, sigtet for voldtægt af en 14-årig pige, og en 20-årig mand er varetægtsfængslet for forsøg på voldtægt af en ligeledes 14-årig pige. Der er tale om to forskellige piger. Anholdelserne fandt sted henholdsvis den 3. april. og den 31. marts,« oplyser Mads Dollerup-Scheibel, der er informationsmedarbejder hos Syd og Sønderjyllands Politi, til BT.

Han bekræfter, at de to sigtede er afghanske statsborgere.

Ifølge Jydske Vestkysten gik først den ene veninde ind på det offentlige toilet, hvor de to mænd ventede, og her blev hun voldtaget. Derefter gik den anden veninde ind efter hende, og hun blev forsøgt voldtaget.

Efterfølgende har Broen Shopping skærpet sikkerheden ved toiletterne, så der nu oftere er vagter til stedeLæs resten her https://www.bt.dk/krimi/politiet-to-14-aarige-piger-voldtaget-og-forsoegt-voldtaget-af-afghanere-i

37
Jeg syntes det er fint med kritik af det liberale demokrati som brovtebanden er så stor tilhænger af. Men da resten ikke er så spændende i deres punkter så vil jeg finde det frem i deres punkt 6 og 7 som man kan GYSE mest af. Resten af punkt 6 og 7 er så tamt af jeg tror at selv brovtebanden kan være enig i noget af det der står

Fra deres punkt 6En bæredygtig planet
I det liberale demokratis tidsalder er mennesket i høj grad blevet forvandlet til en parasitisk skabning, som dræner jordens ressourcer og behandler den hensynsløst for enten at tilfredsstille sin egen livsstil eller gøre rige mennesker endnu rigere. Den Nordiske Modstandsbevægelse vil bekæmpe dette ved at stå i spidsen for de grønne værdier som nationalsocialismen altid har værnet om. Ved at leve naturligt og tænke langsigtet, kan vi skabe en bæredygtig planet for vores børn og børnebørn.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:
• Stå i spidsen for en strengere miljølovgivning.
• Satse på geovidenskab og være ledende indenfor udviklingen af vedvarende energi, som skal kunne forsyne boliger, biler, industri, osv.
• Arbejde for, at en mere naturvenlig tankegang skal erstatte den i dag rådende ’brug-og-smid-væk’-mentalitet.
• Samarbejde internationalt for at implementere dette på en bred front, også globalt.

https://www.nordfront.dk/s34vores-politiske-maal-punkt-6-s34/
Punkt 7 har denne del som også kommer med kritik af det liberale demokrati og også kritik af kulturmarxismen og homolobbienFamiliepolitik
Det liberale demokrati i dag propaganderer for et overdrevet stort fokus på karriere, hvorved mænd såvel som kvinder tvinges til store ofre. I kvindernes tilfælde gælder det om at give afkald på både børn og familie. Mange kvinder, som ønsker at være hjemme med sine børn, tvinges meget tidligt ud på arbejdsmarkedet. Andre får slet ikke børn, da de føler de må vælge mellem enten familie eller karriere.

Dette overdrevne fokus på karriere, på bekostning af familie og børn, har sit udspring, blandt andet, i kulturmarxismen, som gennem feminismen propaganderer for kamp mellem kønnene og påtvungen, såkaldt, ligestilling. En unaturlig og folkefjendtlig idéstrømning, som truer folkefælleskabet og forsøger at splitte nationen.

Modstandsbevægelsen har et naturligt syn på kønnene, og vil give både kvinden og manden frihed og mulighed for selv at vælge hvad de ønsker – om det så er et traditionelt familieliv, karriere, eller en kombination. Staten i det nye Norden skal naturligvis lægge op til, og opmuntre til, at nordiske mænd og kvinder stifter familie og får børn. Den traditionelle familie skal ophøjes, i både ord og handling, som det ideelle og naturlige, og selve fundamentet under et sundt og rask samfund. Dette er specielt vigtigt eftersom kernefamilien har været udsat for omfattende tilsværtning gennem de sidste årtier. Moderrollens status i samfundet skal styrkes. At være en hjemmegående mor skal anses for værende mindst ligeså værdifuldt og vigtigt som andre traditionelle erhverv.

Den ovenfor nævnte køns- og ligestillingskamp har også fået fodfæste indenfor erhvervslivet. Dette har resulteret i en form for anti-meritokrati, hvor man negligerer de mest egnede til jobbet og kvoterer arbejdstagere efter hvilket køn de har, hvilken seksuel orientering eller hvilken etnicitet de har. Alt sammen for at opnå en unaturlig og påtvungen ’mangfoldighed’ og ’ligestilling’. Denne praksis skal øjeblikkeligt ophøre.

Et andet våben i kulturmarxismens folke- og familiefjendtlige arsenal er homolobbyen og dens kamp for, blandt andet, at knuse den såkaldte heteronorm – det vil sige den naturlige struktur i ethvert sundt og rask samfund. I kraft af den efterhånden svært indflydelsesrige homolobby er homoseksualitet efterhånden blevet relativt normaliseret i samfundet, og betragtes i mange tilfælde som noget attraktivt i debatklimaet i både kulturen og medierne. Et eksempel på dette er, at både politikere, såvel som kulturpersonligheder, deltager i offentlige ’pride-festivaller’. Andre eksempler kan ses ved lovændringer, som nu tillader såkaldte ægteskaber for homoseksuelle, eller retten for homoseksuelle til at adoptere børn. Modstandsbevægelsen mener at kun en mand og en kvinde kan indgå ægteskab og stifte familie, og at adoption skal være forbeholdt den naturlige familiekonstellation.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:
• Opmuntre og lægge op til at nordiske mænd og kvinder stifter familie og får børn. Dette hjælpes på vej gennem blandt andet økonomiske støtteordninger og skattefradrag for flerbørnsfamilier.
• Fremhæve og ophøje den traditionelle familie (kernefamilien), som det ideelle og naturlige.
• Styrke moderrolles status i samfundet. Rollen som hjemmegående mor skal anses som værende lige så værdifuld som et traditionelt arbejde.
• Tilbyde gratis børnehave ved behov. Børnehaverne skal i langt højere grad end nu fokusere på udendørsaktiviteter.
• Forbyde kvoteringer baseret på køn, etnicitet eller seksuel orientering.
• Forbyde homoseksuelle ægteskaber og adoption for homoseksuelle.
• Kriminalisere homolobbyen og anden folkefjendtlig propaganda som aktivt modarbejder og forsøger at bekæmpe den naturlige orden.
• Forbyde homoseksualitet i det offentlige rum.


https://www.nordfront.dk/s34vores-politiske-maal-punkt-7-s34/

38
Det er ikke kun NMB der kan få folk til at GYSE. Her er et GYS for Ukarine som helt sikkert også vil få brovtebanden til at GYYYYYYYYYSE højt. Især det foto hvor en hel klasse giver en rigtig flot romerhilsen kan give et langt GYS
Ukrainian neo-Nazis mark Hitler's birthday with anti-Semitic incidents


Anti-Semitic incidents abound across Eastern European country, with a mass grave defaced, Holocaust monument sprayed with 'Heil Hitler' and posts praising Nazi leader by Lviv school teacher, local lawmaker.


Nu er GYSET i gang. Vi forsætter i teksten


Neo-Nazis in the Ukraine were out in force last Friday, Adolf Hitler's birthday, and desecrated monuments, spray painted memorials and made anti-Semitic Facebook posts.

The "Grieving Mother" monument, a memorial in Poltava in eastern Ukraine to 8,000 of the city's Jews murdered by the Nazis in 1941, was desecrated with the writing "Heil Hitler" and a swastika.


Not far from the monument, unknown perpetrators sprayed "Death to Jews" on the marker denoting a mass grave of Holocaust victims, 76 years after their extermination.

 

A source within Poltava's Jewish community told Ynet that a police investigation was underway, and that communal services had the epithets removed.

 

In the southern Ukrainian city of Odessa, meanwhile, graffiti saying "A world without Jews. Kill the kike" was sprayed on a large beachfront wall.
 

Det var noget værre noget de nynazister har gjort. Vi GYSER alle sammen nu. Nu til den bedste delUkrainian teacher gives Nazi salute with students
No less of a public outcry was engendered by a Facebook post of a Ukrainian history teacher, who also serves as vice principal of a Lviv high school in western Ukraine. Teacher Mariana Batyuk published the Nazi leader's photo and wrote he was "a great man whatever one may say."

Batyuk, also a member of the city's council on behalf of the far-right Svoboda party, added, "The nation and homeland—that is the only doctrine truly important to me and all true national-socialists."

She concluded her post with a quote from Mein Kampf, Hitler's treatise that later served as the Nazi's regime's guidebook: "He who would live must fight. He who doesn't wish to fight in this world, where permanent struggle is the law of life, has not the right to exist."
 

Following the outcry created by her post, Batyuk deleted all incriminating evidence from her Facebook profile shortly thereafter and claimed, following inquiries from the media, that her account was hacked by provocateurs.
 

She did not, however, delete the various neo-Nazi groups in which she was a member. Nevertheless, many intrepid users managed to take screenshots of her posts, including a photo of her standing with her students and giving the Nazi salute—a screengrab taken by director of the Board of Ukrainian Jews Edward Dolinski.


Læs resten og se de flotte fotos her https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5240624,00.html
Hvor meget GYSER brovtebanden efter at i har læst denne nyhed?


39
Den daglige kulturberigelse forsætterEn 24-årig mand fra Aarhus anmeldte torsdag aften klokken 18:18, at han om eftermiddagen klokken 13:30 var blevet passet op af to maskerede mænd ved opgangen til sin lejlighed i Aarhus Nord.

En af mændene holdt en køkkenkniv for den 24-åriges bryst og truede ham op i lejligheden, hvor han blev tvunget til at udlevere et kontant pengebeløb. Herefter forlod mændene lejligheden.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, 175 cm. høj, kraftig af bygning. Han var iført en mørk elefanthue med huller ved øjnene, en sort jakke, og mørke bukser. Huden var mørk og han talte dansk.

B: Mand, 175 cm. høj. Han var iført en mørk skimaske og solbriller, samt et mørkeblå joggingsæt med New York logo.

Kontakt Østjyllands Politi på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger i sagen.


http://www.lokalavisen.dk/112/2018-04-27/R%C3%B8vet-med-stor-k%C3%B8kkenkniv-for-brystet-Maskerede-m%C3%A6nd-tvang-sig-ind-hos-24-%C3%A5rig-2061877.html

40
Fire udenlandske mænd blev anholdt efter at have skabt utryghed i Frederikssunds Askelundscenter. De er nu varetægtsfængslet indtil 9. maj


Flere opmærksomme borgere kontaktede politiet onsdag ved middagstid, efter de havde lagt mærke til fire mænd med en mistænkelig adfærd.

De fire mænd, som kørte rundt i en blå stationcar med udenlandske nummerplader, blev bl.a. spottet ved Jem og Fix, Silvan og Stark i Frederikssunds Askelundscenter.

“De fortalte folk, at de kom fra Dansk Handicapforbund, og lod som om de var døvstumme. De holdt et stykke papir frem, hvor der stod, at de samlede penge ind,” fortæller Henriette Døssing fra Nordsjællands Politis presseafdeling.

En politipatrulje blev sendt til området, hvor det lykkedes at få fat på de fire mænd. Her viste det sig, at to af dem var under 18 år. De var alle af rumænsk afstamning, en af dem med bopæl i Tyskland.

De blev anholdt, sigtet for forsøg på bedrageri og fremstillet i Grundlovsforhør ved Retten i Hillerød, hvor dommeren valgte at varetægtsfængsle dem indtil den 9. maj. Det oplyser anklager ved Nordsjællands Politi Christina Grue til Lokalavisen Frederikssund.


http://www.lokalavisen.dk/112/2018-04-26/-Rum%C3%A6nske-m%C3%A6nd-f%C3%A6ngslet-for-fors%C3%B8g-p%C3%A5-bedrageri-mod-handlende-ved-byggemarkeder-2060536.html

41
Kulturberigelse endnu en gang


Hornsyld: En 30-årig kvinde blev udsat for blufærdighedskrænkelse, da hun søndag luftede sin hund ved Engparken i Hornsyld.

En afrikansk udseende mand, som hun passerede på turen, trak pludselig sine shorts ned foran hende. Kvinden løb væk, og der skete ikke mere, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Manden beskrives som 25-30 år med kort, sort hår. Han var iført røde shorts og en hvid fodbold-T-shirt med et blåt mærke på.

https://vafo.dk/112/Kvindelig-hundelufter-moedte-en-mand-der-luftede-noget-helt-andet/artikel/536204


42
Tænk der er så mange foreninger i Danmark der er tilhænger af islam. Der er flere foreninger end der er partier i Forrædertinget

Folketinget står til at indføre et diskriminerende niqab- og burkaforbud, der målrettet skal kriminalisere muslimske kvinder. Vi tager på det stærkeste afstand fra lovforslaget, og giver et opråb til regeringen og andre medspillere i dette.

Regeringen er på vej mod en farlig udvikling, hvor muslimske meninger mødes med sanktioner og forbud. Lovforslaget er, i alle sine former, et direkte angreb mod det muslimske fællesskab i landet. Uagtet antallet af muslimske kvinder, der bærer niqab, så handler lovforslaget om os alle, da det er et angreb mod den muslimske identitet og en muslimsk borgers ret til at udfolde sig religiøst.

Ved at fratage muslimske kvinder retten til at klæde sig efter islamisk overbevisning undergraver politikere egne liberale kerneværdier, samtidig med at de viser mistillid til egen grundlov.

Dette lovforslag er kun med til at sprede negativitet og anspændt atmosfære iblandt befolkningen. Man inkluderer ikke muslimske borgere ved at ekskludere, diskriminere og kriminalisere dem. Derfor appellerer vi til, at alle politikere og magthavende aktører forkaster dette lovforslag og vælger dialog frem for forbud, tvang, bøder og fængsel.
Denne erklæring er bakket op af følgende organisationer:

 

Aisha-moskeen
Dansk Muslimsk Ungdom
Dawah Vestsjælland
Den Bosniske Kulturforening – Vejle
Det Islamiske Trossamfund – København
Det Islamiske Trossamfund – Fyn
Fredens Moske – Århus
Furkan Kultur & Uddannelsescenter
Islamguide
Islams Klare Budskab
Kvinder I Dialog
Masjid Imaan – Amager Kulturforening
Masjid Imaan – Det Somaliske Forbund I København Masjid Nour
Masjid Salsabiil
Masjid Taiba
Masjid Taufiq (Slagelse)
Masjid Tawheed
Muslimsk Ungdom i Danmark – København Muslimsk Ungdom i Danmark – Odense
Oplev Islam
Offorlag
Somalisk-Dansk forening i Holbæk & omegn
SUUN – Somalisk Ungdoms & Udviklingsnetværk Udforsk Islam
Vejle Arabisk Forening
Vejles Muslimer i Sammenslutning
Viomis på Gadeplan

Alle henvendelser vedrørende erklæringen bedes rettet til:
stopburkaforbud@gmail.com
Ønsker din forening at støtte denne erklæring og være blandt underskriverne så kontakt ovenstående mail.
http://munida.dk/faelleserklaering-angreb-niqab-angreb-muslimer/
Med dem som er for niqab så er det et godt argument at være imod selvom det er symbolpolitik for det meste.43

En 24-årig mand kørte i Pirattaxa og blev udsat for røveri.

Søndag morgen gik en 24-årige mand på M.P. Bruuns Gade i Århus og stoppede, hvad han troede var en taxi.
Det viste sig at være en almindelig bil med tre mænd af anden etnisk baggrund.
Da den 24-årig mand var steget ind i bilen truede de tre mænd ham til at udlevere dankort og pinkode. De kørte til Brabrand, hvor de hævede et beløb på den 24-åriges Visa kort og hans Mastercard.
Herefter lod de den 24-årige stå tilbage, mens de kørte fra stedet.


To unge mænd udsat for røveri på Silkeborgvej/Tinesvej

To unge mænd på henholdsvis 17 og 18 år var lige steget af bussen, da de blev antastet af to unge mænd A og B.
A og B truede de to mænd til at udlevere deres mobiltelefoner

De to gerningsmænd beskrives som:

A: Mand, mellemøstlig af udseende, 15-20 år, 165-175 cm høj, almindelig af kropsbygning, kort sort krøllet hår, iført mørk Peak Performance dunjakke, knælange cowboyshorts, røde Yeezy Adidas sko og grønne arbejdshandsker.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, 15-20 år, 175-185 cm høj, almindelig af kropsbygning, kort brun hår, iført mørkeblå Moncler dunjakke, cowboy jeans og mørke Niko sko.
 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/news/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-soendag-d-22-skraastreg-4-18-303833

44
Endnu en daglig kulturberigelseshistorie
En 19-årig mand fra Odense blev sent fredag aften stukket med en kniv og truet til at udlevere både dankort og kontanter bag Granparken i Vollsmose.

Odense: Fyns Politi vil gerne høre fra vidner, der måtte have set noget i forbindelse med et røveri ved Granparken fredag omkring klokken 23.55. En 19-årig mand fra Odense havde parkeret sin bil ved en vendeplads på bagsiden af Granparken og var derefter gået ad en sti bag om Granparken ind i Vollsmose.

- Han går cirka 250 meter ind i Vollsmose, og der bliver han passet op af tre mænd, som truer ham til at udlevere kontanter og et dankort samt pinkoden til kortet. Han bliver stukket i maven med en kniv, men han har kun fået overfladiske sår, fortæller vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

Den 19-årige har kun kunnet give politiet et begrænset signalement af de tre mænd: De beskrives alle som cirka 20 år gamle, 170-180 centimeter høje og arabisk udseende. De talte formentlig arabisk sammen, oplyser vagtchefen.

Den ene overfaldsmand var iført en rød jakke, den anden var i sort jakke, mens den tredje var klædt helt i sort og gik med en kasket.

Politiet har ledt efter spor i området, men vil gerne høre fra vidner, der måtte have set nogen af de tre eller bemærket noget på tidspunktet omkring overfaldet. Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.


https://www.fyens.dk/odense/Overfaldet-i-Vollsmose-Unge-stak-mand-med-kniv-og-stjal-dankort-og-penge/artikel/3249485


 :angry:


45
Den daglige kulturberigelse forsætter  :dash2:

 

En 19-årig mand fra Odense havde netop parkeret sin bil ved en vendeplads på bagsiden af Granparken, hvorefter han var gået via en sti ind i Vollsmose. Men det kom han til at fortryde, skriver fyens.dk.

"Han går cirka 250 meter ind i Vollsmose, og der bliver han passet op af tre mænd, som truer ham til at udlevere kontanter og et dankort samt pinkoden til kortet. Han bliver stukket i maven med en kniv, men han har kun fået overfladiske sår," fortæller vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen til avisen.

De tre gerningsmænd beskrives som:

Cirka 20 år gamle, 170-180 centimeter høje og arabiske af udseende. De talte formentligt arabisk sammen, oplyser vagtchefen til fyens.dk.

Den ene overfaldsmand var iført en rød jakke, den anden var i sort jakke, mens den tredje var klædt helt i sort og gik med en kasket.

Politiet har ledt efter spor i området, men vil gerne høre fra vidner, der måtte have set nogen af de tre eller bemærket noget på tidspunktet omkring overfaldet. Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.


http://www.lokalavisen.dk/brutalt-gaderoeveri-gerningsmaend-stak-offer-i-maven---og-tog-benene-paa-nakken-/20180421/artikler/180429951/1265

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 31