Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 42
271
Samfund- & Kultur / Efterlyst: Denne mand gik voldsamok i tog
« Dato: Marts 23, 2018, 11:44:50 am »
Kulturberigelse igen.Kender du, eller har du set denne mand? Så vil politiet gerne høre fra dig, for manden på billedet er efterlyst for grov vold i et S-tog.

Den 4. marts 2018 i tidsrummet mellem klokken 22.31 og klokken 22.38 slog en ukendt voldsmand til i et S-tog på linje C mod Frederikssund. Overfaldet skete i den bagerste cykelvogn imellem Malmparken Station og Stenløse Station. Gerningsmanden tildelte sit offer gentagne knytnæveslag i ansigtet og på overkroppen. Både offeret og gerningsmand steg på toget på Husum Station klokken 22.26, oplyser politiet.

Gerningsmanden beskrives sådan af politiet: A: mand, brun i huden, 16-17 år, ca. 180 cm høj, mørkt/sort hår og iført sort jakke. Gerningsmanden var sammen med flere venner.

Københavns Vestegns Politi har siden efterforsket sagen, men har indtil videre ikke kunnet identificere den mistænkte og offentliggør derfor nu de vedhæftede overvågningsbilleder.

"Hvis nogen ved, hvem gerningsmanden er, så hører vi meget gerne fra dem," siger politikommissær Claus Bardeleben, Københavns Vestegns Politi. Henvendelse døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48.


http://www.lokalavisen.dk/efterlyst-denne-mand-gik-voldsamok-i-tog-/20180323/artikler/180329842/1265

272
Hvorfor bliver disse tosser lukket ind i Danmark til at begynde med?

31-årige Willy Dongmo Kenfack skal 12 år i fængsel for drab på en revisor på Østerbro i København.

København. 12 års fængsel.

Sådan lyder straffen til 31-årige Willy Dongmo Kenfack i Københavns Byret torsdag. Han udvises ligeledes fra Danmark.

Kenfack blev tidligere torsdag kendt skyldig i drabet på den 70-årige revisor Carl Erling Jensen i maj sidste år. En skyldkendelse, der udløste tårer hos de pårørende på tilhørerpladserne.

Forbrydelsen skete i en erhvervsejendom på Østerbro i København, hvor den 31-årige tidligere havde arbejdet som rengøringsassistent.


Læs resten her https://www.bt.dk/krimi/rengoeringsmand-faar-12-aars-faengsel-for-drab-paa-revisor-0?referrer=RSS


Rasmus Paludan har en god kommentar til artiklen

Det hele vil blive meget nemmere, hvis man i Danmark indfører dødsstraf for enhver udlænding, der illegalt opholder sig her i landet! Det vil have god præventiv effekt og rydde godt op i bundslammet!

https://twitter.com/RasmusPaludan/status/976775942902345728

Jeg kan kun være enig.

273
Nu er jeg glad. Dette er et godt første trin til at muren kommer. Resten af pengene kommer senere

Got $1.6 Billion to start Wall on Southern Border, rest will be forthcoming. Most importantly, got $700 Billion to rebuild our Military, $716 Billion next year...most ever. Had to waste money on Dem giveaways in order to take care of military pay increase and new equipment.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/976654851684945920
274
Det er nu at man skal GYSE helt vildt. Jeg er helt sikker på at Anklageren, Carlo og resten af brovtebanden GYSER rigtig meget nu. Jeg vil sige at bevægelsen har navnet Den Nordiske Modstandsbevægelse og deres hjemmeside har navnet Nordfront. Det er endnu en fejl fra løgnepressen af de kalder bevægelsen for Nordfront. Men ellers er det en fin GYSEartikel som nemt kan skabe et par GYS eller to. Den politiske forsker siger at det bliver svært for bevægelsen at få medlemmer, på trods af at bevægelsen har fået flere og flere medlemmer i Norge og Sverige hvert år. De har aldrig gået tilbage i medlemstal

Onsdag eftermiddag har borgere i Ribe modtaget løbesedler fra Nordfront, som er en nynazistisk forening.
Ribe: En lille hvid lap papir ligger i postkassen hos Thomas Hauger, da han onsdag eftermiddag tømmer postkassen på sin adresse i Præstegade i Ribe.

Han tager den op og læser, hvad der står på papiret: Opråb til modstand - en opfordring til dig om at deltage i kampen for et stærkt og forenet norden.

- Da jeg læser den, tænker jeg: Det er fandeme fascister, fortæller Thomas Hauger, der bagefter googlede mere om foreningen Nordfront, der er afsender af løbesedlen.

På deres hjemmeside beskriver Nordfront sig selv som en revolutionær, nationalsocialistisk kamporganisation.

- Det er straight up nazisme og en meget ekstrem politisk gruppe, forklarer Malte Frøslee Ibsen, der er post. doc i politisk teori ved Københavns Universitet, efter at have læst både løbeseddel og på foreningens hjemmeside.

En anden beboer i Præstegade, Eva Nathan, har også fået en af løbesedlerne i sin postkasse. Hun læser indholdet, men smider den hurtigt ud.


Læs resten her imens du GYSER
https://www.jv.dk/esbjerg/Nynazistisk-forening-forsoeger-at-hverve-medlemmer-i-Ribe/artikel/2594700

275
NMR er ikke de eneste som laver klistermærkeaktivisme. Stram Kurs vil også være med. Budskabet om hjemsendelser kan alle nationalister bakke op omkringhttps://www.facebook.com/StramKurs/photos/a.1376969599017542.1073741828.1375634942484341/1594061853974981/?type=3&theater

276
Trist dag for Stampisterne og Ensomhedslisten. Højsteret har frikendt DFÉn på listen er til fare for Danmarks sikkerhed, skrev DF i annonce med navne på 685 personer i 2013.
Dansk Folkepartis annonce i flere dagblade fra 2013 med navnene på 685 personer, som indgik i lovforslag om statsborgerskab, var ikke ærekrænkende.

Det har Højesteret afgjort i en dom torsdag.

Både landsretten og byretten var ellers nået frem til, at partiet krænkede 15 sagsøgeres ære. Partiet blev derfor dømt til at betale ti dagbøder à 1000 kroner, og en erstatning til hver af de 15 sagsøgere på 10.000 kroner.

Men nu slipper partiet altså for den regning.

Sagen går tilbage til 2013, hvor Dansk Folkeparti gengav navnene på 685 personer under overskriften: "Én på listen er til fare for Danmarks sikkerhed". Annoncen blev bragt i Kristeligt Dagblad og Jyllands-Posten.

Årsagen var, at PET havde en mistanke mod én af de nævnte, og partiet ville med annoncen problematisere, at en mistænkt kunne opnå statsborgerskab.

Da man ikke kunne få oplyst, hvem mistanken var rettet mod, valgte partiet at bringe samtlige navne.

Men flere ansøgere på listen ville ikke finde sig i at blive nævnt i den sammenhæng, og 15 personer lagde derfor en privat straffesag an mod partiet.


https://www.jv.dk/krimi/DF-annonce-om-kommende-statsborgere-var-ikke-kraenkende/artikel/2596405Håber at Daniel Carlsen og de tre andre har lige så meget held i Højsteret i asylspraysagen som DF. Jeg tror det dog ikke men jeg håber de anker til Højsteret.

277
I det mindste er kommentarerne fornuftige. Forræderpartiet DF mener at hun er dansker  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

DF siger det selv ''I dag har jeg haft besøg af Amina Sardar. Amina er medlem af Dansk Folkeparti bl.a. p.g.a. vores udlændingepolitik. Tak for en god snak og et godt møde 😃''

https://www.facebook.com/1604502423155684/photos/a.1622432261362700.1073741832.1604502423155684/2016127355326520/?type=3&theater

Der indrømmer DF at DF ikke har en stram indvandringspolitik som nogen tror de har. I et ægte nationalistisk parti var hun aldrig blivet medlem da personer som hende ville få en udsmidning, men nu går DF heller ikke ind for massehjemsendelser og er derfor ikke et nationalistisk parti.

278
Samfund- & Kultur / Kulturberigelse: Mand overfaldet af scooterkører
« Dato: Marts 21, 2018, 03:04:32 pm »

En 56-årig mand anmeldte i går, at han var blevet overfaldet i Løvbjerg Centrets parkeringskælder på Otto Ruds Gade i Aarhus. Klokken var omkring 18.30, da manden gik ned til sin bil. Her bemærkede han en scooter, der gassede op i p-kælderen og kørte lidt mærkeligt rundt. Scooterkøreren stoppede pludseligt og gik hen til manden og spurgte, hvad han gloede på. Ifølge den 56-åriges forklaring nikkede scooterføreren ham derpå en skalle med sin hjelm - herefter slog han ham på kinden med en nødhammer eller lignende. Ved overfaldet fik den 56-årige en flænge over næseryggen. Da der kom andre personer ned i p-kælderen, kørte overfaldsmanden væk på sin scooter.

Gerningsmanden beskrives som:

ca. 20 år
ca. 175 cm. høj, alm./kraftig af bygning
Brune/mørke øjne
Skægstubbe
Iført sorte bukser og sort vateret jakke i stil med en Kansas-jakke eller en dunjakke
Bar sort styrthjelm med gennemsigtigt visir
Talte dansk med mellemøstlig accent
Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner på tlf. 114.
Taget fra her http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/news/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-onsdag-d-21-marts-299385

279
Stenkast fra motorvejsbroerne forsætter selvom brovtebanden gør grin med det. Nu er det sket igen
Midt- og Vestsjællands Politi lukkede tirsdag aften Vestmotorvejen midlertidigt for at lede efter en sten.


Det oplyser Henrik Olesen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Læs også: Politiet efterlyser vidner til stenkast fra motorvejsbro
- Der er en bilist, der mener, at der blev kastet en sten ned på hans bil.

- Så vi lukkede motorvejen for at se, om vi kunne finde en sten eller et eller andet. Men vi har ikke fundet noget, siger vagtchefen kort før klokken et natten til onsdag.

Motorvejen blev lidt før midnat åbnet igen i begge retninger.

Politiet modtog anmeldelsen om det mulige stenkast tirsdag klokken 19.59. Kastet skulle have fundet sted fra en motorvejsbro, oplyser politiet.

- Bilisten er ikke selv kommet til skade. Der er kommet nogle skader på hans bil. Men ikke nogle store skader, siger Henrik Olesen.

Han oplyser, at politiet blandt andet har søgt med hunde på motorvejen.

Men der er altså hverken fundet sten eller andre kasteskyts.

- Han mener selv, at der kunne være tale om en marksten, siger Henrik Olesen om anmeldelsen fra bilisten.

- Nu er vi dernede for at afhøre ham, lyder det fra politiet.

https://sn.dk/Ringsted/Muligt-stenkast-fra-bro-lukker-motorvej/artikel/733117
Hvad er oddsene på at det er en korandyrker der har gjort det?

280
ForræderDanmark skal dog have ros for at smide idioten ud efter 6 måneders fængsel.


Georgisk asylansøger får seks måneders fængsel og udvisning for bl.a. røveri og otte butikstyverier AF JACOB NIELSEN
En 34-årig mandlig asylansøger fra Georgien blev tirsdag ved Retten i Roskilde idømt 6 måneders ubetinget fængsel samt udvisning af Danmark med et indrejseforbud de næste 6 år for et røveri, otte butikstyverier, overtrædelse af knivloven ved besiddelse af en ulovlig kniv samt ulovlig omgang med hittegods, da han havde tilegnet sig en andens togkort. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Røveriet blev begået den 3. januar i år i Netto på Holbækvej i Roskilde. Her truede han de ansatte med en blodig kanyle.

Dagen efter røveriet stjal han slik for cirka 150 kroner i supermarkedet Meny i Viby Sj., hvor politiet fik anholdt manden.

http://www.lokalavisen.dk/soegte-asyl-med-den-ene-haand---plyndrede-og-roevede-med-den-anden-/20180321/artikler/180329930/1265

281
Politik / Polens Lov og Orden parti (PiS) er stadigvæk meget populært
« Dato: Marts 20, 2018, 09:59:25 am »
Selvom Brovtebanden og NWO-globalisterne gør PiS til et parti der er meget upopulært så er sandheden den at 37% af polakkerne støtter partiet i dag
A new poll, by Kantar Public says Poland’s Law and Justice (PiS) party is supported by 37 per cent of Poles.

Support for the PiS party is stable and has not changed compared to February this year. The Law and Justice party is way ahead of the Civic Platform (PO). Poland’s largest opposition party is now backed by 22 per cent of voters.

The country’s other parties are far behind the two largest parties: The Kukiz’15 and the Nowoczesna (Modern) party are supported by 5 per cent. The Democratic Left Alliance has 4 per cent support, the Polish People’s Party 2 percent and the leftist Razem (Together) is supported by 1 per cent.


https://voiceofeurope.com/2018/03/polands-ruling-law-and-justice-party-is-still-widely-supported/

282
Jeg kalder ikke Danmark for ForræderDanmark uden grund. Her er en grund til at jeg kalder Danmark for ForræderDanmarkDen 53-årige dansk-marokkanske statsborger Omar Maarouf, der i 2003 blev dømt til døden for terrorisme i Marokko, er overraskende blevet løsladt. Han bor nu på Nørrebro i København, hvor han lever af integrationsydelse og modtager behandling på et center for torturofre. Det oplyser Radio24syv, der har mødt Omar Maarouf i København.

Den 53-årige dansk-marokkanske statsborger Omar Maarouf, der i 2003 blev dømt til døden for terrorisme i Marokko, er overraskende blevet løsladt. Han bor nu på Nørrebro i København, hvor han lever af integrationsydelse og modtager behandling på et center for torturofre.

Det oplyser Radio24syv, der har mødt Omar Maarouf i København.

Omar Maarouf blev i 90erne og 00erne kendt som islamist med kontakter til terrorgruppen Al- Qaeda. I 2003 blev han anholdt under en rejse til Marokko og i juli samme år dødsdømt for at tilhøre terrornetværket Salifistisk Jihad, der mistænkes for en række selvmordsangreb, blandt andet mod en synagoge i Casablanca i 2003, der kostede 44 mennesker livet. Han tilstod oprindeligt at tilhøre gruppen, men trak tilståelsen tilbage. Hans advokat i Marokko oplyser, at han blev benådet af kongen, og den 18. november 2016 blev han løsladt fra fængslet. Han flyttede tilbage til Danmark i januar 2017.

Om de anklager, han blev dømt for, siger han:

»Jeg er ikke skyldig. Det er ikke mig. Det er ikke Omar. Jeg føler, at der er en krig mod en type muslimer. Jeg tror, at det er derfor, der er sket alt dét her.«

Udenrigsministeriet ønsker ikke at oplyse, hvorvidt det har presset på for at få Omar Maarouf benådet, men formanden for Folketingets Udenrigspolitiske Nævn, Søren Espersen fra Dansk Folkeparti, kalder situationen »grotesk« og mener, at Omar Maarouf skal sendes tilbage til afsoning i Marokko:

https://www.bt.dk/danmark/omar-blev-doedsdoemt-for-terror-nu-bor-han-i-danmark-og-faar-offentlig
Som borger i ForræderDanmark er jeg ikke overrasket. Jeg er dog stadigvæk sur over at sådanne ting sker i ForræderDanmark  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

283
Politik / Russerne skal i stemmeboksen i dag
« Dato: Marts 18, 2018, 09:06:59 am »
Glæder mig til den STORMENDE sejr Putin får. Jeg har længe sagt at Putin fik en stor sejr og det ser ud til at jeg får retVoter polls have consistently given Putin a large lead over the opposition. The most recent, carried out by WCIOM on March 4, predicted that Putin would get 69.7 percent of the vote. Previous polls had him on a similar percentage.

His nearest rival, Grudinin, received a 7.1 percent approval rating, followed by Vladimir Zhirinovksy with 5.6 percent.

Yavlinsky and Sobchak received around 1 percent of the vote, while Titov, Baburin and Suraykin were each seen with around 0.3 percent of the vote.

Needless to say, Putin is expected to win the election with a comfortable majority. Russia has been widely accused of having little political plurality and the government's political opponents have faced harassment and death.

https://www.cnbc.com/2018/03/14/russias-election-2018-a-simple-guide.html

Jeg glæder mig til at se hvor populær Putin er i forhold til vestlige NWO-politikkere.

284
Sandheden er hvis alle lande gik ind for totalstop og hjemsendelser ville der ikke være nogen bådflygtninge og derved ingen døde. Men indtil det kommer til at ske så vil der komme flere GYSEnyheder af denne slags
En båd med migranter er kæntret i Det Ægæiske Hav, siger den græske kystvagt. Der er fem børn blandt ofrene


Mindst 15 migranter meldes druknet nær Grækenland. Deres båd kæntrede i Det Ægæiske Hav, siger den græske kystvagt.

Blandt de 15 ofre er der mindst fem børn.

- Yderligere mindst fire er savnet, siger en talsmand for kystvagten.

Båden kæntrede natten til lørdag ved den græske ø Agathonisi, som ikke ligger så langt fra den tyrkiske kyst.

Lokale græske medier melder ifølge det tyske nyhedsbureau dpa, at kystvagten og Frontex, EU's grænseorganisation i området, reddede tre mennesker op af havet.

Nyhedsbureauet AP skriver, at det lykkedes for tre personer - to kvinder og en mand - at redde sig i land, og det var dem, der alarmerede myndighederne om, at en migrantbåd var kæntret.


https://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/mindst-15-migranter-er-druknet-ved-graekenland/7083385Endda hele 5 børn også. Så skal GYSET være ekstra kraftigt. GYYYYYYYYYYYYYYYYYSSS?
285
Siden Anklageren elsker hans Zyklon B fotos så vil jeg her vise hvilken løsning nynazisterne i NMR har på masseindvandringen. Den er den samme som min. NMRs punkt 1 er en af de punkter som jeg er 100% enig med NMR i.


''Øjeblikkelig stop for masseindvandringen. Repatriering af størstedelen af alle, der ikke er Nordeuropæere eller af nær beslægtet oprindelse, vil begynde så hurtigt som muligt. På mest humane måde returneres de racefremmede til deres respektive oprindelseslande eller nærområder.''

Lyder det som at massemyrde indvanderne som du gør det til?


Andet citat


''Vores races overlevelse og frihed er det vigtigste mål for Den Nordiske Modstandsbevægelses politiske bestræbelser. Mod dette mål findes mange trusler, hvoraf den mest alarmerende og presserende, er masseindvandringen af fremmede racer til de nordiske lande. Kombineret med de nordiske kvinders nuværende lave fødselsrate, i forhold til antallet af immigranter, og det faktum, at de immigrerende fremmede nogle gange får børn med nordiske mænd og kvinder, resulterer dette i en nedgang af den etniske nordiske befolkning, i forhold til den ikke-nordiske befolkning. Den såkaldte multikulturalisme og masseindvandringen er i realiteten en befolkningsudskiftning og et folkemord på det nordiske folk.

Historisk har det nordiske folk været separeret fra sammenblanding med fremmede racer og har derfor bevaret en unik arvemasse, kultur og fornemmelse for samfund og fællesskab. Unikke egenskaber der adskiller sig fra andre racer, ses ikke alene i den nordiske races fysiske fremtoning, men også på et langt dybere plan. Det drejer sig for eksempel om evnen til at samarbejde, opfindsomhed, ordenssans, pligtfølelse og altruisme, der er resultatet af tusinder af års adskillelse fra andre racer.

Masseindvandringen er en stor byrde for vores velfærdssamfund, og medfører øgede kriminalitetsrater og forårsager kulturelle sammenstød. Men det er trivielle problemer i sammenligning med truslen om ophøret af vort folks eksistens. Vores immigrationspolitik handler ikke om had og undertrykkelse, men om overlevelse, og om hvad der er bedst for vort folk. En udryddelse af den nordiske race kan ikke laves om.''


Der er intet i den tekst jeg er uenig i. Næste del af tekstenStop for masseindvandringen
Millioner af fremmede mennesker opholder sig på nuværende tidspunkt i de nordiske lande, og flere strømmer ind hver dag. I Danmark har det resulteret i en befolkningsforøgelse på adskillige procent – en forøgelse udelukkende på grund af immigration af fremmede. Det er ikke længere relevant at debattere hvorvidt der er tale om masseindvandring eller ej.

Fjendtlige kræfter har bevidst gennem årtier sanktioneret immigrationen til de nordiske lande, uden omtanke for det nordiske folks kulturelle og racemæssige overlevelse. At de nordiske lande skulle gøres multikulturelle og blindt acceptere masseindvandringen er beslutninger taget uden støtte fra folket, og var et resultat af et omfattende lobbyarbejde, der blev maskeret som folkelig debat i de jødisk-ejede medier.

Masseindvandringen er et enormt demografisk problem og vi vil om kort tid være en minoritet i vores eget land. Hvis man kun begrænser indvandringen, mener vi, at det blot vil udskyde problemet.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:
* Introducere et fuldstændigt stop for al ikke-nordisk indvandring. Det vil blive iværksat uden undtagelser, i det mindste indtil repatrieringsprocessen er fuldendt.
* Forstærke grænsekontrollen betydeligt i den nordiske region. Dette er også nødvendigt for at forhindre kriminalitet på tværs af grænserne.


Denne del lyder også meget godt og ser man bort fra hvordan det er skrevet så går Stram Kurs og det nedlagte DP ind for det samme. Næste del
Påbegyndelse af repatriering
Det er den sammenlagte nordiske folkemasse og det nordiske folks arvemasse, som skal sikres. Et lille antal af fremmed race vil generelt ikke medføre betydelig skade. Men masseindvandringen har allerede nået så store proportioner, at det ville være umuligt at genskabe de nordiske landes sundhed, udelukkende ved at stoppe immigration og tillade de fremmede racer som allerede er i de nordiske lande, at blive. Tilbagesendelsen af majoriteten af alle dem som ikke er etniske nordeuropæere, eller nært beslægtede, skal begynde så hurtigt som muligt efter indvandringen er stoppet.

Staten vil arrangere transporten, så hver enkelt fremmed kan komme tilbage til deres oprindelsesland eller et land i nærområdet hvor der er fred, og hvor man er villig til at tage imod dem. Der kan blive tale om undtagelser fra den tvungne repatriering, for eksempel hvis der er en direkte helbredsmæssig risiko forbundet med rejsen, eller for adopterede, raceblandede, og de fremmede som er født i de nordiske lande uden nogen slægt eller forbindelse til deres forfædres hjemland.

Personer der har gjort en særlig stor indsats for det nordiske folk, kan blive gjort til æresborgere og få lov til at blive. Vi vil sikre, at de ikke-nordiske borgere, der får lov til at blive i landet, aldrig vil udgøre et stort nok antal til at kunne true det nordiske folks overlevelse på længere sigt.

Repatrieringen af fremmede personer vil også være positivt for de lande eller områder der modtager dem. De enorme kompetencer, som politikerne hævder de fremmede kommer med, bliver samtidig drænet fra deres oprindelseslande. Vi kunne anklage vores såkaldte valgte politikere for en ny form for kolonialisme, hvor de dræner kompetencer fra sårbare lande, for at “berige” vore egne. Der er langt større behov for hjernekirurger og ingeniører i deres lande, end der er i vores.

Den nordiske modstandsbevægelse vil:
* Etablere en statsinstitution, der effektivt og med hjælp fra moderne genetisk profilering, racemæssigt vil vurdere alle personer der er ankommet til norden via indvandring.
* Med det samme påbegynde returnering af majoriteten af racefremmede der befinder sig i den nordiske region. Dette vil blive gjort på den mest humane måde muligt for at undgå at gøre situationen unødvendigt hårdere.


Så hvor Anklageren får HUMANE HJEMSENDELSER til at være det samme som Zyklon B ved jeg ikke. Men jeg kan stadigvæk ikke se noget forkert i NMRs punkt 1. Nu til den sidste del af teksten
Etniske nordeuropæere og nært beslægtede folk
Der er forskellige racer i verden, med ikke kun visuelle forskelle, men også mentale karakteristiske forskelle, hvilket inkluderer intelligens, karakter og personlighedstræk. Det er en sandhed der ikke kan fornægtes og som både viser sig i videnskabelig forskning og almindelig sund fornuft. Vores opposition mod indvandring er primært baseret på en racepolitik, eftersom vi ønsker at bevare vort folk. Vores mål er ikke først og fremmest at skabe en ren nordisk race, men snarere, at bevare de nordiske folk som de er i dag, hvor den nordiske racetype er dominerende i den nordiske arvemasse.

Da forskning i race har været tabu siden 1945, mangler vi desværre moderne og korrekt raceterminologi. Det gør det muligt for racebenægtere fortsat at sprede løgnen om, at der ikke er nogen unikke forskelle racerne imellem. I realiteten er det dog, i langt de fleste tilfælde, meget åbenlyst, hvem der er af nordisk eller nært beslægtet afstamning. I mere usikre sager kan vi anvende moderne genetisk profilering, for at fastslå hvilke personer der er af primær nordisk afstamning. Dem der vil få lov til at blive i de nordiske lande, er blandt andre alle nordeuropæiske etniciteter, en stor del af de central og østeuropæiske etniciteter, nogle af de sydeuropæiske etniciteter og personer med etnisk nordeuropæiske forfædre, der på nuværende tidspunkt opholder sig andre steder i verden. Med andre ord, så mener vi at majoriteten af den oprindelige befolkning fra den såkaldte Vestlige verden, vil få lov til at blive i de nordiske lande, uanset hvornår de kom ind i landet.

Ulandshjælp og hjælp i nærområdet
Naturens ressourcer er ikke fordelt ens i verden, ligesom klimatiske forhold og naturkatastrofer varierer geografisk. Såfremt det ikke er på bekostning af vort eget folks fundamentale nødvendigheder, har vi et positivt syn på nordisk ulandshjælp, forudsat at landet der søger hjælp følger bestemte etiske regler. For eksempel vil vi ikke hjælpe lande der, i forhold til deres omstændigheder, ikke praktiserer en ansvarlig miljøpolitik. Vi ville heller ikke være villige til at assistere nationer der bevidst handler på en måde, der står i modsætning til de grundlæggende nationalsocialistiske principper, som for eksempel ukontrolleret masseindvandring.
Foruden at sørge for humanitær hjælp i katastrofeområder, kan vi også assistere diplomatisk, eller i værste fald hjælpe militært, bekæmpe imperialistiske stater som fører krig mod suveræne nationer og derved skaber flygtningestrømme rundt omkring i verden.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:
* Sikre det nordiske folks fundamentale interesser, før vi bidrager med ressourcer til andre lande.
* Sørge for en generøs ulandshjælp, om muligt, til lande som følger de etiske retningslinjer som vores fremtidige stat vil etablere.
* Sørge for hjælp til humanitære aktioner i katastrofeområder og modvirke imperialisme.

Nordens fremtidige immigrationspolitik
Når masseindvandringen er blevet stoppet og repatrierings processen er fuldendt, kan vi gradvist og forsigtigt genåbne den nordiske nations grænser. På det tidspunkt kan en kontrolleret immigration tillades for nært beslægtede etniske grupper. Den frie nordiske nation kan også give asyl til personer af vor egen race, som bliver forfulgt på grund af deres racemæssige ophav andre steder i verden.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:
* Føre en ansvarlig immigrationspolitik, der som på ingen måde vil udgøre en trussel for vort folk.
* Give asyl til personer af vor egen race der bliver forfulgt andre steder i verden.


Det er en fornuftig politik. Der er andre punkter fra NMR hvor jeg ikke er fuldt ud enig med dem, men punkt 1 er ikke en af dem. Jeg bakker op omkring alt i deres punkt 1Taget fra https://www.nordfront.dk/vores-vej-1/ 

Sider: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 42