Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32
271
Politik / Venstre – demokratiets skrækeksempel?
« Dato: November 13, 2017, 05:13:53 pm »
Ny lang og meget god artikel på Dagens Blæser. Jeg er helt enig med artiklen

Venstre er fyldt med selvmodsigelser. Fra Fogh og hans vision om en minimalstat, der blev til den største og dyreste i Danmarks historie under hans styre, til deres valgsejre baseret på løfter om håndtering af de fremmedes hærgen, som i stedet erstattes af yderligere fremmedimport, statsborgerskabstildelinger i titusindvis og mindst mulig blasfemi mod religionen Åbne Grænser, til trods for at snyltere fra andre kontinenter vælter ind i åbenlys modstrid med det danske folks interesser.

Venstre er ikke Skurken(TM). De er blot symbolet på vores nuværende styresystems råddenskab, og det er nærmere dette som nærer landsskadelige sammenslutninger som Venstre ved dets giftige barm.

Hele politikken som styrer os mod afgrunden, såvel i fremmedspørgsmålet som i mammutstatens umyndiggørelse af og krigserklæring mod kernefamilien, er resultatet af den skyttegravskrig, teatralsk iscenesat af medierne i samarbejde med politikerne selv, som kendetegner vort liberale demokrati. Folket er splittet i små fraktioner, og læres at finde deres lille interessegruppe repræsenteret i et parti, som udkæmper sølle slag om ressourcefordeling, der kan tilgodese netop deres historieløse verdensanskuelse.

Efterhånden som resultaterne af partiernes, herunder i den grad Venstres, politik manifesterer sig i ulyksaligheder som gruppevoldtægter, hensynsløs vold, stenkast mod politi og andre myndighedspersoner, krige i fremmede lande og pengeknaphed som følge af den enorme fremmedbyrde, så går partierne til kamp! Til kamp for næste valg, næste kortsigtede brandslukning, næste gulerod som kan lokke den ligeså kortsigtede vælger til at sætte sit kryds ved netop dem.

Her er Venstre i sit es. Nok havde de regeringsmagten, da den skæbnesvangre Flygtningelov af 1983 blev vedtaget, nok fik de magten i 2001 efter socialdemokraternes hæmningsløse Balkan- og negerimport, og kvitterede med nye befolkningsudskiftningsrekorder (med Dansk Folkepartis tragikomiske medvirken). Men disse ugerninger, disse forræderier mod det danske folk, er jo ikke upopulære hos de øvrige partier, så det er ikke et tema i valgkampene.

Læs resten her https://xn--dagensblser-h9a.net/2017/11/12/venstre-demokratiets-skraekeksempel/

272
Samfund- & Kultur / Ja løse hjulbolte er stadigvæk et problem i dag
« Dato: November 11, 2017, 02:49:06 pm »
Efter at Carlo nævnte det med løse hjulbolte så ville jeg se om det stadigvæk var et problem. Det er det desværre stadigvæk.

Bil fik løsnet hjulboltene

Billund: I løbet af natten mellem fredag og lørdag har en bil, som holdt parkeret ved Billund Lufthavn, fået løsnet sine hjulbolte.

De løsnede hjulbolte blev dog opdaget, inden ejeren kørte, og forholdet er nu blevet anmeldt til Sydøstjyllands Politi.

https://vafo.dk/112/Bil-fik-loesnet-hjulboltene/artikel/503927


Fra ingen til 126 anmeldelser om løsnede hjulbolte
Siden årsskiftet har 126 bilejere anmeldt løsnede hjulbolte til Østjyllands Politi, som har svært ved at gøre noget ved problemet. Autoværksteder i Aarhus melder om et stigende salg af låsebolte.

http://jyllands-posten.dk/aarhus/politiretsvaesen/ECE9963780/fra-ingen-til-126-anmeldelser-om-loesnede-hjulbolte/

273
Politik / Kæmpe selvmål fra DF
« Dato: November 10, 2017, 02:28:01 pm »
Dagens Blæser er tilhænger af den samme form for nationalisme som jeg er. Det gør det meget nemt fra mig. Denne artikel er jeg 100% enig med og giver noget god kritik af DF (og også giver dem lidt ret når de siger noget rigtigt)

“Denne mand har sit på det tørre! Og nu donerer han så overskuddet fra sin bog til fædrelandets fordærv…” Således skriver Kenneth Berth, Kommune- og regionsrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Vallensbæk og Hovedstaden, om FCKs norske manager Ståle Solbakken som nettop har udgivet bogen “Løvehjerte” om sin karriere som fodboldspiller. Kritikken går på at Solbakken giver overskuddet fra sin bog til såkaldte uledsagede flygtningebørn, hvoraf mange i virkeligheden er mænd i våbenførende alder som er kujoner eller kolonister, ofte begge dele, og har udtalt sig meget negativt om partier i Skandinavien der fører en “meget restriktiv” fremmedpolitik. Pengene går specifikt til Dansk Flygtningehjælps fritidspulje, en pulje som ved betaling af udstyr og foreningsmedlemskaber skal give Abdulla og Sambo et plausibelt tilhørsforhold så det bliver sværre at sende dem hjem hvor de hører til, og samtidig lære kommuner hvordan de selv kan undergrave eksisterende klubber ved at betale for medlemskab til fremmede ingen gider at være sammen med, så de danske medlemmer går deres vej.

Jeg vil gerne prise hr. Berth for hans kritik, for han har jo fuldstændig ret i at en nordmand ikke skal blande sig i danske anliggender. At kaste penge i grams til “integration” af folk fra lande med IQ så lave at de teknisk set er retarderede har borgerlige regninger med Berths eget Dansk Folkeparti i rykken klaret helt uden udenlandsk hjælp siden 2001, så nu skal en nordmand bestemt ikke komme og rende dem i hælene. DF der først efter 19 år i folketinget stoppede at stemme for statsborgerskaber til folkefremmede, og har brugt deres politiske magt som støtteparti til småforbedringer i ældreplejen eller begrænsning af skattelettelser, i stedet for at få sat en endelig stopper for den brune stormflod; er præcis det parti hvis politikere skal puste sig op, og tordne imod private penge til fremmedes fritidsaktiviteter.

Læs resten her https://xn--dagensblser-h9a.net/2017/11/10/selvmaal/

274
Politik / Danske stemmer
« Dato: November 09, 2017, 12:06:41 pm »
DF er lidt bedre end resten af forræderpartierne men ikke meget. Men dette viser hvor danskfjensk de andre forræderpartier er i Danmark når de giver velfærdsjægerne stemmeret til at bestemme.

Her er en kort quiz: Skal man være dansk, for at stemme ved danske region- og kommunalvalg?

I fornuftens verden ville svaret være ja. Desværre er dette kloveneverdenen hvor op er ned, både højre og venstre er venstre, og nærmest enhver idiot kan få udleveret smørrebrødssedlen med lokale klaphatte, der mener at de kan administrere dine kommune- og regionsskatter bedre end de klaphatte der allerede gør det.

Ifølge borger.dk er der kun følgende 3 krav for at være stemmeberettiget til region- og kommunalvalg:

Man skal være fyldt 18 (Uden at være umyndiggjort)
Man skal have fast bopæl i kommunen/regionen
Man skal have Dansk, Norsk, Islandsk eller EU statsborgerskab eller have boet i Rigsfællesskabet uafbrudt i 3 år
Du behøver altså hverken at være dansk, påstå at et stykke papir på magisk vis har gjort dig dansk, eller i det mindste bare tale dansk for at kunne stemme! Dansk Folkeparti har opdaget denne uhyrlighed, og er forarget over at fremmede kan stemme til vores lokalvalg. DF kræver handling! DF kræver ændringer! DF kræver fremmede skal kunne tale det danske sprog hvis de ønsker at være med til at bestemme over danskere!

DF har dårlig nået at stille dette forslag om en halv løsning før eksplicit anti-Danske partier straks skal udtale sig imod det. Holger K. Nielsen fra Socialistisk Folkeparti har i en skriftlig udmelding til Jyllandsposten gjort det klart at han mener ”Forslaget bryder mod alle demokratiske principper” og at ”Det danske demokrati er baseret på, at Maren i Kæret kan stille op imod og banke Biskoppen i Københavns Stift, hvis vælgerne vil det.”


Læs resten her
https://xn--dagensblser-h9a.net/2017/11/09/danske-stemmer/

275
Samfund- & Kultur / 5 fordele ved repatriering
« Dato: November 09, 2017, 12:00:32 pm »
En god artikel fra det nye nationale medie Dagens Blæser
 
Her på det æggsdreme højre kan vi godt fokusere for meget på de konkrete udfordringer, diskutere løsningsorienterede strategier og i nyligt regi, optik. Men vi skal også drømme stort og forestille os hvad vi kan se frem til ved et dejligt dansk Danmark. Her er en klichefyldt fempunktspræsentation af nogle af de gode sager en simpel dekebabificering og fjernelse af andre uønskede elementer, kan bringe med sig


1. En dejlig tur på gågaden. Har du været i en dansk provinsby eller lignende de sidste 10 år, ja så har du nok lagt mærke til, at et hav af brune, larmende, tørklædeindhyldte, muggisprogstalende mennesker fylder gadebilledet. Tænk at kunne gå i butikker, nyde en cafetur eller blot slentre i din egen by uden at skulle betale perleskat hvert 10. sekund. Det er virkelighed i et fremtidigt dansk Danmark

2. Lav skat. Selv om vi ikke fik nedkæmpet vore umyndiggørende, familiefjendtlige mammutstat, så ville de fremmedes forsvinden spare over 100 milliarder eller deromkring om året. Hvert år. Titusindvis af offentligt ansatte, der er beskæftiget med at understøtte befolkningsudskiftningen, skoler med fremmede, en stor del af sundhedsvæsenenet, sikkerhedsfolk, vagtfolk, politimænd, fængselsbetjente, pædagoger, undervisere, skrankepaver, socialrådgivere og andre hænder, der ødsler landets ressourcer bort. Forestil dig det beløb gå tilbage i danske familiers lommer. Så er hjemmegående mødre i middelklassehjem igen noget som realistisk set kan blive normen. Glæd jer, kvinder, og folk generelt der brænder for en fremtid for danske børn.

3. Grønne områder. Selv når vores fødselsrate når et normalniveau igen, vil vi ikke umiddelbart have boligmangel, så hvorfor ikke tage de områder tilbage, som i dag beslaglægges af enorme ghettoområder? Plant en skov hvor Volssmose ligger, lav fine rækker af juletræer på Gjellerupparkens misbrugte jord. Lav eksempler ud af disse stinkende pletter af ørkenavl og gør dem til smukke, rekreative steder hvor vi kan nyde freden og roen, som en modpol til i dag hvor civile og myndighedspersoner mødes med sten, knive, tilråb, lovløshed, truende adfærd og anden berigende multikultur.

Se de sidste 2 grunde og billederne her
https://xn--dagensblser-h9a.net/2017/11/08/top-5-fordele-ved-repatriering/

276
Videnskab / 10 måder at man kan se at jorden er rund
« Dato: November 09, 2017, 10:26:55 am »
Denne tråd burde jeg ikke lave men da der er nogle der af mærkelige grunde tror at jorden er flad så er jeg vel tvunget til at lave denne tråd. For at jeg ikke lyder some brovtebanden så vil jeg komme med en teori som ikke er bygget ud at den blå luft. Flad Jord er en del af COINTELPRO som har det mål at får konspirationstilhængere til at snakke om noget idiotisk og ligegyldigt i stedet for at snakke om NWO-globalisterne og andre ting som 9/11, JFK mordet, holocaust osv som er ting som NWO-globalister ikke ønsker at man snakker om. Dansk Wikipedia har en kort men fin artikel om COINTELPRO


COINTELPRO (akronym for Counter Intelligence Program) var en række projekter, drevet af FBI, med det fælles formål at skabe splittelse i forskellige kritiske organisationer. Programmet var oprindelig rettet mod Communist Party U.S.A, men fra 1956 og frem til 1971 (da COINTELPRO ophørte) bredte indsatsen sig også til organisationer og sammenslutninger som Socialist Workers Party, Ku Klux Klan, Black Panther Party, Malcolm X's Nation of Islam, Martin Luther Kings Southern Christian Leadership Conference, Weather Underground og andre.

COINTELPROs arbejdsmetoder omfattede blandt andet infiltration, vidtgående psykologisk krigsførelse som kunne bestå af falske medieoplysninger, propagandaskrifter som gav indtryk af at komme fra organisationen selv, forfalskede breve og anonyme telefonsamtaler, chikane, ulovlig fængsling, udenretlig voldsanvendelse og sågar snigmord. Ad officielle kanaler som FBI og politiet kunne COINTELPRO også skabe juridiske problemer for den udsete organisation, ligesom COINTELPRO havde mere vidtgående beføjelser til magtanvendelse end politi og FBI normalt havde.

https://da.wikipedia.org/wiki/COINTELPRO

Det giver da meget god mening?

Og nu til det kedlige

https://www.popsci.com/10-ways-you-can-prove-earth-is-round


Now that humanity knows quite positively that the Moon is not a piece of cheese or a playful god, the phenomena that accompany it (from its monthly cycles to lunar eclipses) are well-explained. It was quite a mystery to the ancient Greeks, though, and in their quest for knowledge, they came up with a few insightful observations that helped humanity figure out the shape of our planet.
Aristotle (who made quite a lot of observations about the spherical nature of the Earth) noticed that during lunar eclipses (when the Earth’s orbit places it directly between the Sun and the Moon, creating a shadow in the process), the shadow on the Moon’s surface is round. This shadow is the planet's, and it’s a great clue about the spherical shape of the Earth.

Since the earth is rotating (see the “Foucault Pendulum” experiment for a definite proof, if you are doubtful), the consistent oval-shadow it produces in each and every lunar eclipse proves that the earth is not only round but spherical—absolutely, utterly, beyond a shadow of a doubt not flat.

Se de andre grunde her

https://www.popsci.com/10-ways-you-can-prove-earth-is-round

277
Politik / Endnu en demokrat er blevet anklaget og taget i pædofili
« Dato: November 08, 2017, 09:41:05 pm »
Disse lortesager har Demokraterne jo en del af. Her er en til

Democrat Resigns After Being Charged With Child Porn, Includes Kids Sexually Abused By Animals

“The ages of these children is particularly disturbing. Anywhere from infants to 2-4 to 3-6, and all in those different categories.”

A Pennsylvania Democrat resigned from his position on Monday night after being charged with child porn and abusing children last month.

Philip Ahr officially resigned from the Radnor Township Board of Commissioners following his resignation as the board’s president in late October, WPVI-TV Philadelphia reported.

The 66-year-old Democrat was criminally charged with possession and dissemination of child porn, abuse of children, and criminal use of communication facility.

District Attorney Jack Whelan said that the crimes Ahr is alleged to have committed were “very disturbing.”

“The ages of these children is particularly disturbing. Anywhere from infants to 2-4 to 3-6, and all in those different categories,” Whelan said.


http://www.dailywire.com/news/23296/democrat-resigns-after-being-charged-child-porn-ryan-saavedra#
http://6abc.com/more-porn-found-on-former-radnor-commissioners-ipad/2610390/278
Man kan være sikker på at i dagens multikulturelle Danmark der er der kulturberigelse hver dag. Her er dagens kulturberigelse


Ældre mand blev bagbundet af fire hjemmerøvere

Natten til søndag brød fire gerningsmænd ind i en 63-åriges mand bolig på Møn.

En 63-årig mand blev natten til søndag udsat for et hjemmerøveri på Møn.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Det var ifølge manden omkring klokken 02, at fire mænd brød et vindue op på Klintholm Havnevej i Busemarke på Møn.

Herefter blev manden bagbundet, og de fire gennemsøgte huset, inden de forlod stedet med et "mindre pengebeløb", skriver politiet.

De fire gerningsmænd er på fri fod.

De beskrives som mellem 18 og 22 år, mellem 170 og 180 centimeter høje. Ofret beskriver dem som spinkle. De var iklædt mørkt tøj og talte dansk med udenlandsk accent.

Læs resten her

https://www.b.dk/nationalt/aeldre-mand-blev-bagbundet-af-fire-hjemmeroevere

279
De får vel en betinget udvisning og 1 års fængsel som man kender det fra det danske forræderretsvæsen. Tænk hvis Danmark var et ægte lov og orden samfund som i Filipinerne så ville disse tre svin få den straf de fortjener


I over tre timer blev et ældre ægtepar og to sosu-assistenter fra den kommunale hjemmepleje holdt fanget af tre unge gerningsmænd under et kynisk hjemmerøveri, der fandt sted natten til lørdag i et hus i Kirke Såby mellem Roskilde og Holbæk.

»Der er tale om et særdeles groft hjemmerøveri, som vi har sat massivt ind for at få opklaret,« siger vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til BT.

»Vi modtog kl. 0314 et alarmopkald fra en adresse i Kirke Såby, hvor et pensionistægtepar på 84 og 75 år havde været udsat for et groft hjemmerøveri. Omkring kl. 2330 brød tre gerningsmænd ind i ægteparrets hjem, hvor de truede sig til familiens dankort. En af gerningsmændene kørte herefter til Hvalsø, hvor han forsøgte at hæve penge på dankortet, mens de øvrige to gerningsmænd blev på gerningsstedet,« oplyser politiet.


Her kommer overraskelsen


De tre gerningsmænd beskrives af politiet som:

A: Mand, mellemøstligt af udseende (brun i huden), 16-18 år, 175-180 cm, spinkel kropsbygning, sort kort hår, iført sort dunjakke. Talte slavisk sprog.

B: Mand, mellemøstlig af udseende (lys i huden), 20-25 år, 180-185 cm, almindelig kropsbygning, sort kort hår, iført sort jakke og mørke bukser. Talte dansk med accent.

C: Mand, mellemøstlig af udseende (brun i huden), 20-25 år, ca. 170 cm, kraftig kropsbygning, sort kort hår, iført beige/lys jakke med hætte, sort tørklæde for ansigtet og sorte handsker. Talte dansk med accent.


Mener i at Danmark skal lukke flere af disse lav-iq tosser ind i landet?

https://www.bt.dk/krimi/politiet-jagter-tre-maend-efter-groft-hjemmeroeveri-0

280
Debat om debatten / Jeg vil stoppe med personangrebene fra nu af
« Dato: November 02, 2017, 11:06:06 pm »
Vil Anklageren så også stoppe med at antyde hvad andre personer ønsker og i stedet for lad dem fortælle selv hvad personen ønsker. Det syntes jeg han gør meget tit og nogen af dem er så dumme at det ikke er super høj debat. Her er den seneste

''I anti-rød samfundet vil man plaffe løs med maskingeværer på Nørrebro i myldretiden.

Du bliver i hvert fald ikke genvalgt  :big_grin:

For en sikkerheds skyld går du også ind for at skabe nye flygtningestrømme, så du har noget at gå til valg på. Du har lige rost Myanmar for at skabe 400.000 nye flygtninge.''

Jeg tror godt han selv er klar over at dette indlæg ikke er et super seriøst indlæg. Desværre ser man disse typer indlæg pænt ofte fra ham.

281
Debat om debatten / Dobbeltliking?
« Dato: November 02, 2017, 09:03:47 pm »
Jeg (og har set det hos andre også) har prøvet hvor man klikker to gange og dermed har dobbeltliket det samme indlæg. Hvad er grunden til det og har andre oplevet det samme?

282
Det er sund fornuft og giver rigtig god mening at indføre disse fem ting.

1. Send alt Ikke-vestlig indvandring ud af Danmark. Det koster 33 milliader om året.

2. Stop for alle angrebskrige. Tænk hvor mange flere penge Danmark ville havde hvis Danmark ikke gik med i disse idiotkrige

3. Stop for gyldene håndtryk i kommunerne

4. Stop for alt idiotkøb (disse store pengespildskøb som Anti-rød har været god til at nævne) uden at man er helt sikker på at man få det som man skulle få for pengene.

5. Fjern mediestøtten og lad det frie marked komme til orde. Problemet er at man som skattebetaler ikke selv kan bestemme hvilke medier man vil støtte

Så er det ellers ret ligegyldigt om den politik der bliver ført er liberal eller socialdemokratisk. Så længe den politik der bliver ført ikke er kommunistisk eller ultraliberalt så tror jeg på at alt kan virke fint for Danmark ellers. Det burde være sund fornuft

283
Historie / Harald Bergstedt – Socialdemokraten som blev nationalsocialist
« Dato: Oktober 31, 2017, 11:24:43 am »
NationalSOCIALISME og SOCIALdemokratisme har en ting til fælles. Derfor giver det god mening at der er socialdemokrater som blev nationalsocialister under Anden Verdenskrig.

HISTORIE: Den 10. august 1877 blev den kendte forfatter og lyriker Harald Bergstedt født. Efter at havde været Socialdemokratiets største kulturpersonlighed ændrede Bergstedt i begyndelsen af 1940erne sin mening om nationalsocialismen.

“Jeg har hele mit liv været anset for sanddru, modig og ubestikkelig. Så går jeg vel da for fanden ikke hen i mit 70ende år og pludselig bliver til en lort.”
Således svarede Bergstedt den såkaldte Æresret, der skulle bedømme hans virksomhed under 2. verdenskrig i 1947.
Han var blandt de førende forfatterpersonligheder der skiftede kurs, som også Harald Tandrup, Svend Fleuron og Svend Borberg m.fl. Hans udødelige sange, Solen er så rød, mor og Jeg ved en lærkerede var bandlyste indtil 1963, så måtte børnene igen lytte til de forbudte sange. Han var på listen over de sytten udødelige forfattere i 1928 kåret af læserne (svarer til Sveriges ”De Aderton”)

Harald Alfred Petersen Bergstedt blev født den 10. august 1877 i Køge (Syd for København), som søn af kordegn Hans Petersen og Maria Bergstedt. I 1908 tog han moderens navn. Det var også i 1908-09 han fik job som kommuneskolelærer i Skagen, og fandt kvinden, der skulle blive hans første kone, Christiane Iversen, der også var lærerinde på samme skole. Han meldte sig i samme periode ind i afholdsbevægelsen og Det radikale Venstre.

I 1913 fik de deres første barn, men Christiane kom sig aldrig ovenpå fødslen og døde i 1919 af tuberkulose, 44 år gammel. På samme tid debuterede han med sine første bøger: Sange fra Provinsen (første bog) i 1913, Sange fra Provinsen (anden bog) i 1915 og versromanen Hans og Else i 1916. Efter hustruens død fik han en ung pige i huset fra Læsø, Helga Hansen, som han dybt forelsket forlovede sig med den 10. august 1919 (på hans fødselsdag) og giftede sig med 7. november 1919 (på hendes fødselsdag). Dette ægteskab holdt indtil Bergstedt død, men uden børn.

Foruden bøgerne var Bergstedt også lokalredaktør på Vendsyssel Venstreblad indtil 1919, derefter ernærede han sig som oplæser, folketaler og afholdsagitator. Kollegaer og venner beundrede hans arbejdsindsats og engagement.

I 1927 flyttede han til København og blev ansat ved Social-Demokraten. Samme år meldte han sig ind i Socialdemokratiet. Det var især i søndagsudgaven han bidrog med en fast kommentar: Søndagens Tekst.

Læs resten her https://www.nordfront.dk/harald-bergstedt-socialdemokraten-som-blev-nationalsocialist/

284
Samfund- & Kultur / Lidt mere kulturberigelse
« Dato: Oktober 28, 2017, 10:10:46 am »
Nikkede ansat en skalle og stak af på cykel

I går kl. 19.20 blev en medarbejder på Q8 på Ormslevvej i Viby udsat for vold på sin vagt. Medarbejderen forklarede, at en mand helt umotiveret havde nikket ham en skalle efter at have købt jointpapir. Han pådrog sig synlige skader på overlæben. Manden forlod stedet på en damecykel og beskrives som:

Afrikansk af udseende
25-30 år
170-175 cm.
Almindelig af bygning
Talte dansk
Iført grå hue, rød trøje, blå dunjakke, lyseblå jeans og sorte sko
**

http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/news/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-tirsdag-d-27-oktober-2017-270607

285
Politik / Nu er blå blok i front igen
« Dato: Oktober 27, 2017, 07:11:41 am »
Blå blok går markant frem i ny måling - solid rød føring er væk
http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-10-26-blaa-blok-gaar-markant-frem-i-ny-maaling-solid-roed-foering-er-vaek

Rød blok 49,2% blå 50,8%


Sider: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32