Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 46
271
Kulturberigelse igen. ForræderDanmark har kun givet ham 2 års fængsel og en betinget udvisning
En 39-årig mand er dømt for en bizar stribe af lovovertrædelser


En 39-årig mand fra Hundested er blevet dømt for at have begået en grotesk stribe af lovovertrædelser på bare ét år.

Det oplyser anklagemyndigheden under Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Således er manden blevet idømt to års fængsel for at have overtrådt loven intet mindre end 101 gange.

Ud over dommen er han blevet frakendt førerretten i 10 år, mens han også er idømt betinget udvisning af Danmark.

Manden var tiltalt for i alt 129 lovovertrædelser, hvoraf han altså er blevet dømt for 101 af dem.

Forsøgt fængslet tidligere
Ifølge anklagemyndigheden havde han erkendt de fleste forhold, men han nægtede sig helt eller delvis skyldig i omkring en tredjedel.

Den 39-årige var ikke selv mødt op til domsafsigelsen, og han har ikke siddet varetægtsfængslet op til. Han blev dog fængslet i forbindelse med dommen, hvorfor han forventes fremstillet ved Retten i Hillerød onsdag eftermiddag, hvorefter han vil blive fængslet.

Den 39-årige er ellers to gange tidligere, i henholdsvis marts og juli sidste år, forsøgt varetægtsfængslet, men begge gange valgte en dommer at løslade ham.

Men nu er der altså ikke længere nogen vej udenom for manden, der kan se frem til længere tid bag tremmer.

- Jeg er meget tilfreds med, at retten var enig i, at der skulle udmåles en længere fængselsstraf. Der var tale et stort antal forhold begået over en periode på et år. Jeg er også tilfreds med, at retten fulgte min begæring om at varetægtsfængsle den 39-årige in absentia, siger anklager Anne-Mette Wedell Seerup.

Manden var tiltalt for følgende forhold. Bemærk at et enkelt forhold kan indeholde flere lovovertrædelser.

Besiddelse af euforiserende stoffer: 9 forhold
Brugstyveri: 7 forhold
Forsøg på databedrageri: 2 forhold
Hærværk: 4 forhold
Kørsel i frakendelsestid: 17 forhold
Narkokørsel: 13 forhold
Overtrædelse af tilhold: 10 forhold
Overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen: 7 forhold
Trusler: 3 forhold
Tyveri: 39 forhold
Ulovlig omgang med hittegods: 6 forhold
Vold: 2 forhold (efter §244)
Ulovlig indtrængen: 2 forhold
Overtrædelse af våbenbekendtgørelsen: 1 forhold
Ugrundet alarmopkald: 1 forhold
Øvrige overtrædelser af færdselsloven: 3 forhold
Kilde: Anklagemyndigheden under Nordsjællands Politi
https://ekstrabladet.dk/112/begaaet-paa-kun-et-aar-mand-doemt-for-mere-end-100-forbrydelser/7121486Hvad mener du om den straf ForræderDanmark har givet ham?

272
Politik / ForræderDanmark overvejer nye skridt for at straffe Rusland
« Dato: April 18, 2018, 01:02:09 pm »
Vasalstaten Danmark underkaster sig NWO-globalisterne i NATO og EU. Det danske liberale demokratur er til grin

Anders Samuelsen siger, at EU holder sammen om sanktioner, der er indført mod Rusland, og overvejer nye


Danmark overvejer at tage nye skridt for at straffe Ruslands politik over for omverdenen.

Udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) erklærer sig åben over for at se på, om en af vejene frem kan være en dansk lov, der går mere direkte efter russiske rigmænd.

Det kan ske ved at forbyde navngivne russiske rigmænd indrejse og indefryse deres værdier.

USA, Canada og de baltiske lande har blandt andet indført den slags tiltag. Det kaldes populært en Magnitskij-lov.

- Jeg synes, at det er en overvejelse værd, helt sikkert, om Danmark også skal gå den vej, siger Anders Samuelsen mandag efter EU's udenrigsministermøde i Luxembourg.

Magnitskij-loven er opkaldt efter den russiske advokat Sergej Magnitskij.

Han afslørede milliardsvindel i Rusland. Men han endte med selv at blive smidt i fængsel. Her døde han i 2009.


Men den frygt synes forduftet efter den seneste tids mange konflikter med Rusland.

- Min klare fornemmelse er, at der ikke er nogen vaklen i geledderne. Der skal stadig være er hårdt pres på Rusland, konkluderer Samuelsen efter EU-mødet.

- Vi holder fast i sanktionerne og er åbne over for at se, om nye sanktioner kan komme på tale, siger han.

Læs hele artiklen her https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danmark-overvejer-nye-skridt-for-at-straffe-rusland/7119481#fnLFComments

Hvad med at lade danskerne bestemme om Danmark skal indføre sanktioner imod Rusland i stedet for at lade NATO bestemme det hele. Men det kommer nok ikke til at ske i vasalstaten Danmark  :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:

273
Sådanne ting er noget der sker i NyDanmark

Bilister i den nordlige del af Esbjerg fik sig noget af et særsyn for kort tid siden, da to grupperinger pludselig sprang ud af deres biler og gik amok på hinanden

Lidt over klokken 15 springer to grupper på samlet 6-8 personer ud af to biler i krydset mellem Spangsbjerg Møllevej og Degnevej i Esbjerg og begynder at slå løs på hinanden.

- Vi får mange anmeldelser lige oven i hinanden kl. 15.15 om, at to grupperinger slås i krydset med køller, mens der er rødt. En anmelder fortæller, at der er tale om baseballbat involveret, mens en anden taler om en form for rør, siger Ole Aamann, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Slagsmålet er dog hurtigt overstået, og derfor har politiet ikke fået fat i slagsbrødrene.

- Optrinnet varer kun få sekunder, men det er klart at vi gerne vil have fat i dem. Så hvis nogen har oplysninger om registreringsnumre på de to biler, eller hvad der er gået forud for slagsmålet, vil vi gerne vide det. Vi mener, at den ene bil er en mindre, sort Peugeot og den anden en bordeauxrød Audi, siger vagtchefen.

Lokal bandekonflikt
I fredags var der en lignende episode i Esbjerg, hvor to grupper kom op at toppes i et vejkryds, og politiet mener, at de to hændelser er forbundet.

- Vi mener absolut, at de to episoder har noget med hinanden at gøre. Vi har to bandegrupperinger med anden etnisk herkomst end dansk i byen, der opfører sig meget primitivt, siger Ole Aamann, der ikke kan svare på, hvorfor to de to grupper slås,

Der er ingen meldinger om skade på personer eller biler ved sammenstødet.https://ekstrabladet.dk/112/politiet-beder-om-hjaelp-to-grupper-i-koelle-slagsmaal-i-kryds/7120598

274

En 21-årig mand anmeldte i går, at han natten til søndag mellem kl. 4.45 og kl. 5.05 blev udsat for et røveri på vej hjem fra en bytur. Den 21-årige forklarede, at han kom gående i Randers via Nørregade til Adelgade, hvor en mand henvendte sig til ham. Men hvad der begyndte som en venlig samtale udviklede sig hurtigt, hvor manden bad ham aflevere sin pung. Og da den 21-årige nægtede, fik han tildelt et slag på siden af ansigtet, hvorefter gerningsmanden lykkedes med sin ærinde og stak af. Han beskrives som:

Ca. 180 cm.
Mellem 18 og 20 år
Mørk i huden
Iført sort tøj
Speciel frisure, muligvis cornrows
Talte med britisk accent
Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, som kan have set episoden eller har oplysninger om gerningsmanden, på 114.

http://www.mynewsdesk.com/dk/ojylpoliti/news/doegnrapport-fra-oestjyllands-politi-tirsdag-d-17-april-2018-303154

275
Fra medierne / NMB fik omtale på P4 Bornholm
« Dato: April 17, 2018, 11:26:02 am »
Lytterne af DR P4 Bornholm kunne i morges høre flere indslag omhandlende Den Nordiske Modstandsbevægelse.
En sympatisør til Den Nordiske Modstandsbevægelse optog indslagene og lagde dem på Youtube. Der linkes til dem sidst i artiklen.


P4 Bornholm sendte her til morgen, på baggrund af opmærksomheden omkring Modstandsbevægelsens propaganda på øen, flere indslag om Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Der er blandt andet bekymring at høre fra Enhedslistens Morten Riis og kommentarer fra Malte Frøslee Ibsen, der er post. doc i politisk teori ved Københavns Universitet, som vurderer, at “Modstandsbevægelsen er en meget marginal politisk bevægelse hvad angår medlemstal og mobiliseringspotentiale”.

At Modstandsbevægelsen i Danmark for øjeblikket er marginaliseret er ikke så underligt, da vi ikke har været aktive i landet specielt længe. Vi vil hellere vokse langsomt, men sikkert, og det er helt bevidst, at vi ikke stiller kvantitet frem for kvalitet.

At mobiliseringspotentialet er lavt, er vidst blot disse folkeforræderes ønsketænkning. Vi ser en stadig stigende interesse for organisationen og er helt sikre på, at vores potentiale for fremgang er yderst god.
Dejligt at se at så mange GYSER over NMBDet er, som man kan forvente fra de etablerede medier, kun modstand og skræmmeretorik som præger disse indslag, og derfor valgte Den Nordiske Modstandsbevægelse da heller ikke at stille op til interview, da journalist Kathrine Lykkegaard Jeppesen henvendte sig.

Tre løgne som diskuteres i klippet er, at vi skulle være nynazister, at vi er voldsparate, og at vi står bag bombesprængninger af flygtningeboliger i Sverige. Disse tre løgne behandles herunder:

• Vi er ikke nynazister, men nationalsocialister. ’Nynazist’, eller ’nazist’, er et skældsord skabt af vores fjender som gennem årtier i medierne, skolevæsnet og underholdningsindustrien, har brugt denne propaganda til at tegne et billede af os som monstre. Vi er ikke noget monster. Vi er helt almindelige, hæderlige familiefædre, sunde unge mennesker og stolte kvinder, som helt enkelt har fået nok af forrædernes vanstyre af Norden, og som har indset, at det eneste som kan redde danskerne fra udplyndring, er nationalsocialismen.
• Vi anvender kun vold i selvforsvar. Vi er ingen voldsom eller voldsparat organisation, men en civil og legal modstandsbevægelse.
• Vores medlemmer har aldrig sprængt flygtningeboliger. Det som løgnereporteren referer til, er sandsynligvis en sag i Sverige, hvor afhoppere fra Modstandsbevægelsen valgte at angribe et flygtningecenter. Ikke engang anklageren i den pågældende sag forsøgte at forbinde hændelsen til Modstandsbevægelsen, men var derimod meget tydelig omkring, at disse individer havde handlet ud fra eget initiativ.

Trods løgnene er det dog glædeligt, at flere og flere lægger mærke til Modstandsbevægelsens propaganda, og at flere og flere søger om medlemskab.

En sympatisør til Den Nordiske Modstandsbevægelse optog indslagene og lagde dem på Youtube. Lyt til indslagene her:

https://www.nordfront.dk/modstandsbevaegelsen-fik-omtale-paa-p4-bornholm/
https://www.youtube.com/watch?v=ExJ_Np1SLU0


Godt at de kommer med modsvar fra løgnepressen. Jeg ser også NMB som en bevægelse der kommer til at få fremgang i Danmark.

276
Politik / Denne Syrien nyhed kommer nok ikke i løgnepressen
« Dato: April 16, 2018, 04:17:52 pm »
This won’t be a New York Times front page story today: Syria’s three major churches condemn the US-British-French airstrikes against the Syrian state, declaring that Assad protects Syria’s Christian minority and noting that this aggression will only encourage jihadist groups.
https://twitter.com/sahouraxo/status/985690713697419265

277
Selve overskriften giver et GYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYSSSSSSSSSSSSS så langt at man ikke kan undgå at GYSE når man læser den. NMB skal have ros for at sige sandheden mod NWO-globalisterne og socialistlærerne. Anklageren burde rose NMB for at være vikinger og ikke tøsedrenge''Sveriges mest voldsomme Nazi-organisation, Nordiska motståndsrörelsen, har taget nye metoder i brug for at hverve unge medlemmer. 'Alt vi gør, gør vi for jer', siger de selv''
Det har de ret i. NWO-globalisterne og forræderpolitikkerne vil ikke gøre en skid.'Nordiska motståndsrörelsen', der har rygte som Sveriges mest voldsomme Nazi-organisation, demonstrerer allerede flittigt i den svenske by Ludvika.

For nyligt har de sat nye metoder ind for at rekruttere medlemmer.

Det sker direkte i skolegården i byens folkeskoler.

- De arbejder sig ind i hovedet på usikre unge. Situationen er alvorlig, siger rektor for Lorensbergaskolan, Göran Törnqvist, der selv har haft besøg af nazisterne, til Dagens Nyheter.


Hvis man ikke GYSER når man læser overskriften så gør man det nu

''Svensk-somalisk opgør
Baggrunden for nazi-sympatisørernes nye fremgangsmetode, er ifølge Dagens Nyheter, et opgør mellem en svensk dreng og en pige med somalisk baggrund i december sidste år.

Her mødte den somaliske piges storebror angiveligt op på Lorensbergaskolan, hvor han endte med at slå en tilfældig dreng ned.

Med hylende sirener, grøn røg og et banner med teksten 'svensk ungdom slå tilbage', troppede nazi-medlemmer op på selv samme skole få uger efter hændelsen.''

Det kan jeg ikke se noget galt i. Artiklen er i sig selv fake news fordi somaliere aldrig vil blive svensk men det er en anden sag. Jeg kan kun bakke op omkring aktivismen
''Det er vores land
- På trods af alle de løgne, som I bliver fortalt, skal I vide, at alt vi gør, er for jer. For os. Det her er vores land, og der er ingen, der skal komme her og lave ballade med os. Vi bestemmer, lød det ifølge Dagens Nyheter fra en af de demonstrerende i skolegården.

Efterfølgende har Nordiska motståndsrörelsen publiceret artikler i deres eget blad, hvor de antyder, at flere besøg på byens skoler, kan være på vej, ligesom der allerede er sat flyers op i gården hos Lorensbergaskolen.

- Eleverne kan være på vej til at blive radikaliseret, det er klart. Men jeg tror fortsat på, at vi kan omvende dem, hvis vi arbejder målrettet. Eller kommer nazisterne til at lykkes, siger Göran Törnqvist.

Dagens Nyheder har forsøgt at få en kommentar fra Nordiska motståndsrörelsen talsmand Pär Öberg.

Han har ikke ønsket at stille op til interview.''Men den kurs Sverige er på så er der ingen tvivl om at NMB nok skal lykkes med at omvende børnene til sidst.


https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/uhyggeligt-svenske-nazister-rekrutterer-boern-direkte-i-skolegaarden/7117031
278

Natten til mandag er en fængselsbetjent i Storstrøm Fængsel på Falster blevet udsat for et groft overfald. Det oplyser Kriminalforsorgen selv på Twitter.

"Vi kan bekræfte, at der er sket en voldsom episode søndag nat, og at det er blevet anmeldt til politiet," fortalte Via Christensen, kommunikationschef i fængslet til Ekstra Bladet mandag morgen.

På Twitter oplyser Kriminalforsorgen, at overfaldet formentligt var relateret til LTF (LoyalToFamilia, red.).

http://www.lokalavisen.dk/voldsomt-overfald-paa-faengselsbetjent-i-nat-/20180416/artikler/180419769/1265
Når det har med LTF at gøre så kan man næsten være helt sikker på at det er kulturberigelse.

279
Jeg ville prøve at læse nogle medier på en helt anden fløj end hvad jeg normalt læser. Arbejderen kan også skrive ting som NWO-medierne ikke skriver som deres fornuftige artikler om Assadstyret. Denne artikel viser at man som borger i ForræderDanmark betaler 4320 kroner til militæret hvert år. Disse penge bliver brugt på NWO-ting og ikke på at forsvare Danmark, dermed er alle danskernes tvunget til at støtte NWO-militæret som arbejder 100% for NWO-elitenHver eneste borger i Danmark – voksen som barn – betalte sidste år 4320 kroner til dansk militær. Det fremgår af NATO's seneste årsrapport, der blev fremlagt i sidste uge.

Heri opgør NATO, hvor meget indbyggerne i de enkelte NATO-lande betaler til deres nationale militær. Tallene viser, at danskerne ligger i top, og bidraget er stigende. I 2014 betalte hver indbygger 4000 kroner, som i 2017 var steget til 4320 kroner.

Dermed ligger Danmark langt over gennemsnittet i de europæiske NATO-lande, som sidste år var på 2960 kroner per indbygger til militæret.

Blandt de europæiske NATO-lande er Danmark kun overgået af Norge, Storbritannien og Estland. USA er det NATO-land, der bruger suverænt mest på militæret målt per indbygger, nemlig 11.400 kroner.
Totalt spild af penge. Dem som mener at pengene er meget bedre brugt på velfærd har ret ligemeget hvilken fløj de er på. Også fra artiklen

OPRUSTNING MOD ØST
Danmark er også med helt fremme, når det gælder om at bakke op om NATO's oprustning mod øst.

I januar sendte Danmark fire kampfly til Litauen, og 200 soldater er i Estland som del af NATO's oprustning i Baltikum mod Rusland.

Samtidig overtog Danmark kommandoen over NATO's stående flådestyrke i Nordatlanten.  Danmark bidrager med krigsskibene Niels Juel og Esbern Snare samt 150 soldater. Krigsskibene skal primært operere i Østersøen og den østlige del af Atlanterhavet.
Det rager Danmark intet hvad NWO-globalisterne i NATO ønsker af krig. NATO er en folkefjendtlig organisation styret af NWO-eliten. Hvorfor skal danskerne betale til noget så idiotisk som mere krig? Hvorfor sender NWO-Danmark fire kampfly til Litauen, og 200 soldater er i Estland som del af NATO's oprustning i Baltikum mod Rusland uden at der har været nogen folkeafstemninger om det? Nok fordi at i dette zioniststyret demokratur der er det NWO-eliten og ikke befolkningen der bestemmer


http://arbejderen.dk/indland/alle-danskere-betaler-4320-kroner-til-milit%C3%A6ret


 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:

280
Hvor de krigssyge socialdemokraterne hader Assadstyret så findes der sjovt nok nogen kommunister som ikke har hoppet med på Assadhadet. God artikel på KPnet


Krigskoalitions repræsentanter behøver ingen dokumentation, når de fælder deres dom over de skyldige bag giftgasangrebet i Syrien d. 4. april: ”Assads regering står bag”, erklærede både USA’s Trump, EU’s Federica Mogherini og Storbritanniens Theresa May. Angrebet benyttes af den vestlige koalition som et farligt propagandavåben i kampen om Syriens fremtid.

I følge CNN lagde Donald Trump øjeblikkeligt skylden på Assads regering og benyttede lejligheden til at klandre Barack Obama for ’tøven’ og manglende åben krig mod Syrien.

Men det tidligere giftgasangreb i 2012 har aldrig kunnet føres tilbage til den syriske regering.

USA’s udenrigsminister Rex Tillerson gav også straks Assad skylden, og udvidede ’det moralske ansvar’ til også at gælde Iran og Rusland.

EU’s udenrigschef, Federica Mogherini var lige så hurtigt klar med EU’s dom, da hun udtalte:

”Det er den syriske regerings under præsident Bashar al-Assad, der har har skylden for “det monstrøse angreb.”

Storbritanniens premierminister Theresa May stemte i med ordene:

”Jeg er sikker på at der ikke eksisterer en fremtid for Assad i et stabilt Syrien…jeg opfordrer alle involverede parter til at sikre en udvikling uden Assad”.

Angrebet kom præcis samme dag som EU indledte en konference i Bruxelles, hvor unionen tager en aktiv imperialistisk rolle i forhold til Syriens fremtid. I en erklæring op til konferencen udtrykker ministerrådet, at den syriske regering har skylden for landets humanitære situation, og udtaler bl.a. ”at der ikke kan opnås varig fred i Syrien under det nuværende regime”.
Brussels Conference “Supporting the Future of Syria and the Region” on 4-5 April 2017

EU lægger her en erklæret strategi for Syrien frem. Her slår man fast, at man støtter koalitionens krig og ’den syriske opposition’, og ønsker at indgå i ’genopbygningen’ af Syrien.

Den syriske regering afviser ethvert ansvar for giftgasangrebet. Det kommer på et tidspunkt, hvor de vestlige allierede desperat forsøger at gennemføre deres opdeling af Syrien, der efter 6 års krig ikke er slået, men har vundet store områder tilbage fra de vestligt støttede ’oprørere’.

Giftgasangrebet i Syrien og propagandaen omkring det må betragtes som et beskidt forsøg på at forberede en opinion, der skal acceptere en optrapning af et slutspil i Syrien, der vil forhindre Syriens fremtid som en samlet nation, der bestemmer sin egen fremtid.


http://kpnet.dk/2017/04/05/giftgasanklager-mod-assad-et-vaaben-i-kampen-for-opdeling-af-syrien/Jeg kan kun være enig.

281
Politik / Duterte indgår et tættere samarbejde med Kina og Rusland
« Dato: April 14, 2018, 05:26:58 pm »
Samtidig angriber han NWO-globalisterne i CIA'If my plane explodes, ask the CIA’ – Duterte after requesting arms from Russia & China
Philippines President Rodrigo Duterte isn’t ruling out that the US might be very annoyed and consider his decision to procure weapons from China and Russia a threat, after Washington refused to supply Manila with arms.
The Philippines has been seeking modern weapons and small arms to step up combat against ISIS-linked Islamists, ever since Duterte assumed office in June 2016. However, Washington’s refusal to sell assault rifles, over concerns about the country’s human rights record amid the ongoing war on drugs, has forced Duterte to seek new suppliers. Manila, which has long depended on the US for weapons, turned to China and Russia to fill the gap.

“The fact is, the Americans really do not honor their word,” Rodrigo Duterte said on Thursday, explaining his decision to look for alternative partners. Beijing and Moscow answered the call, even agreeing to provide some of the weapons for free, the Philippines leader told a group of farmers and fishermen gathered at a presidential palace reception.
https://www.rt.com/news/423349-duterte-plane-cia-arms-deals/


Duterte stopper aldrig med at sparke røv.

282
Politik / Fornuftig arbejderpolitik fra Rasmus Paludan
« Dato: April 12, 2018, 10:41:56 pm »
Jeg kan med glæde annoncere, at jeg som partileder for #StramKurs holder tale til DK's gode danske arbejdere i #Fælledparken den 1. maj 2018. Danske arbejdere og erhvervsuddannelser kan styrkes, når vi sparer milliarder på at smide de fremmede ud! #dkpol @Spolitik @Enhedslisten


Så nemt kan det siges https://twitter.com/RasmusPaludan/status/984119364017360896

283
Sådan er NWO-globalisterne. Daniel Carlsen fik også karantæne mange gange for at sige sandheden.I was given a 30 days ban on Facebook for this video about the Zambian Negro Bwalya Sørensen, who is the racist leader of Black Lives Matter  Denmark. Filmed in front of her home in the ghetto. #BlackLivesMatter #dkpol #dkmedier #StramKurs #DeSkalUd
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/981238833521070080

https://www.youtube.com/watch?v=Yd62v1v16F8


Respekt til Rasmus Paludan og Stram Kurs for denne video. Når NWO-globalisterne går efter censur så er der ingen tvivl om at Paludan har gjort noget godt her.

284
Et super godt punkt fra NMB der vil stoppe fake news og propaganda fra løgnemedierne. Også et godt angreb på det liberale demokrati som brovtebanden er stor tilhænger af
Vores medier skal ejes af statsborgere i det nye Norden. Udenlandske og indenlandske medier der agerer folkefjendtligt, skal kunne forbydes. Et alt for koncentreret ejerskab skal modarbejdes.I det liberale demokrati vi lever i for tiden, bliver det anset som en såkaldt frihed, at en lille og skjult elite med kommercielle og folkefjendtlige interesser, kan eje danske medier, og derigennem styre folkestemningen i den retning de ønsker. Det er et faktum, at en majoritet af “danske” massemedier er jøde-styret, enten gennem stærke familieklaner som Bonnier eller gennem amerikanske banker. Derudover er det også et faktum, at disse medie-moguler bruger massive mængder af propaganda, for at indoktrinere danskere med multikulturelle og andre folkefjendtlige ideer og tanker, hvilket alt sammen gavner deres zionistiske interesser. Deres magt skal for al fremtid brydes, hvis vort folk skal overleve.Love mod folkefjendtligt propaganda
Medierne propaganderer for masseindvandring og såkaldt integration, og de lyver og mørkelægger information om multikulturens konsekvenser. Samtidig bekæmper de aktivt enhver form for modstand gennem beskidte metoder som udhængning, hjemmebesøg og skandalereportager. For at forvirre, opløse og destabilisere, propaganderer de også moral- og normopløsende kulturmarxisme og andre undergravende tanker og idéer. De etablerede medier arbejder direkte fjendtligt mod folket, med katastrofale følger; etnisk, kulturelt og racemæssigt. Folkefjendtlig propaganda vil under det kommende nationalsocialistiske styre være ulovligt og strafbart.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:
• Udarbejde love mod folkefjendtligt propaganda. Give staten mulighed for at ekspropriere medier som agerer, eller har ageret, folkefjendtligt.
• Sikre at kun nordiske statsborgere kan eje nordiske medier.
• Forbyde udenlandske medier og organisationer som spreder folkefjendtligt propaganda i Norden, og klassificere disse som fremmede agenter.
• Rense de nordiske medier. Journalister og andre som har bidraget med at sprede folkefjendtlig propaganda skal udelukkes fra deres arbejde og nøje undersøges, inden de med en statslig godkendelse måske må arbejde med journalistik igen.
• Indlede en retsproces mod de som har været specielt aktive i den folkefjendtlige propaganda. Disse individer skal isoleres fra samfundet.


Alt det kan jeg kun bakke op omkring. Der er så meget folkefjendtligt propaganda i løgnepressen i dag at jeg kun kan bakke op hvad NMB vil her

Offentlig adgang og medbestemmelse
Til trods for, at mediernes magt er langt større end politikernes, er ingen af mediernes magthavere blevet valgt af folket. Folket har heller ikke nogen som helst form for adgang til afgørelsesprocesserne eller hvilke afgørelser der træffes. Medierne tager heller ingen form for moralsk ansvar, eller stilles til ansvar, for liv som ødelægges i deres jagt på overskrifter. Ydermere kan ressourcestærke personer opkøbe medierne, og derved få magt og kontrol over menneskers sind. Kun en hykler og løgner ville kalde noget som dette for et ’demokrati’. Den Nordiske Modstandsbevægelse vil sikre, at folket får både adgang til, og mulighed for selv at eje medierne.

Vores syn på medierne er, at medier ikke blot ser magthaverne over skulderen, men er en magtfaktor i sig selv. Derfor skal offentlighedsprincippet også gælde medierne. Dette gælder specielt for mediernes indre liv, det vil sige, hvordan afgørelser træffes, hvem der finansierer dem og så videre. Offentlighedsprincippet skal dog ikke påvirke kilders ret til anonymitet.

Vi er den opfattelse, at det er vigtigt at medierne har mulighed for at granske magthaverne, for blandt andet, at forhindre og modvirke korruption. Medier har ikke ret til at arbejde fjendtligt mod folket eller staten, men hvis en senator utvivlsomt har vist sig at være korrupt, er denne information både i folkets og statens interesse. Mediernes dækning af dette skal naturligvis ikke klassificeres som folkefjendtligt, men snarere folkevenligt.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:
• Fordele de eksproprierede medier til sammenslutninger og foreninger, og gennem statslige bidrag arbejde for mangfoldighed i medieverdenen.
• Sikre at majoriteten af nordiske medier ejes af staten, det vil sige folket. Statslige medier vil arbejde for folket. Kommercielle medier må arbejde frit, men ikke bedrive fjendtlig eller undergravende propagandavirksomhed mod folket.
• Sørge for at offentlighedsprincippet, med undtagelse af kildebeskyttelsen, også gælder for medierne. Hver enkelt statsborger skal have mulighed for at få adgang og indsigt i det som medierne undersøger.


Dejligt at medierne vil arbejde for folket i NMBs partiprogram modsat i dag hvor løgnepressen arbejder for NWO-globalisterne. At hver enkelt statsborger skal have mulighed for at få adgang og indsigt i det som medierne undersøger ser jeg også som en meget godt ting.
https://www.nordfront.dk/vores-politiske-maal-punkt-5/285
Historie / Frikorps Danmark
« Dato: April 10, 2018, 05:48:50 pm »
Endnu en god historisk artikel på Nordfront.dkDen 28. juni 1941 blev oprettelsen af det danske Frikorps Danmark offentliggjort.Den 9. april 1940 blev Danmark og Norge ”besat” af Tyskland. Dette skete for at forhindre de allieredes invasion af Danmark, Norge og Sverige og dermed forhindre de allierede i at åbne en ny frontlinje fra Nord. Et år senere startede tyskerne rekrutteringen af skandinaviske frivillige til SS-regiment Nordland under Waffen–SS. Regiment Nordland indgik i SS-Division Wiking og kæmpede på østfronten.

Kort tid efter blev det danske militærkorps Frikorps Danmark oprettet. Det blev annonceret den 28. juni 1941, og blev officielt oprettet dagen efter. Forskellen på regiment Nordland og det danske frikorps var at sidstnævnte var officielt godkendt af den danske regering. Det skete ved, at en forespørgsel kom fra Tyskland om, at Danmark, som var tilsluttet antikominternpagten, skulle stille militærenheder til rådighed ved en konflikt med Sovjetunionen. Dette blev virkelighed med operation Barbarossa den 22. juni. Der var altså ingen krav om at soldaterne i Frikorps Danmark skulle være nationalsocialister, men de skulle bekæmpe bolsjevismen.


Per Sørensen var i løjtnant i den danske hær før han meldte sig til Waffen-SS. Han deltog i kampen i Demjansk og Velikije, hvor han blev såret d. 25. december 1942. Da Frikorps Danmark blev opløst i 1943 kæmpede han videre i 11. SS Pansergrenaderdivision ”Nordland”. Han blev såret 7 gange i løbet af krigen, og faldt under slaget om Berlin den 24. april i 1945.


Mange frivillige meldte sig, og allerede i august samme år bestod enheden af 1000 mand. Forbundets første chef var oberstløjtnant Christian Peter Kryssing, som ikke var nationalsocialist. Deres anden chef, som skulle lede det danske Frikorps i kamp, var major Christian Frederik von Schalburg, som var medlem af Danmarks Nationalsocialistiske Arbejderparti (DNSAP).


Efter Træning i Hamburg og Treskau (Polen) kom ordren om afmarch til Østfronten d. 8. maj 1942. Efter frikorpsets ankomst sluttede de sig til 3. SS-Panzergrenadier-Division ”Totenkopf”. Frikorps Danmark blev sat ind i de meget hårde kampe i Demjansk syd for Novgorod, hvor de kom den omringede SS Totenkopf-division til undsætning. Den 2. juni døde von Schalburg da han trådte på en landmine, og tre dage senere faldt også frikorpsets tredje chef, Hans Albert Von Lettow Vorbeck. Den 2. juli blev SS-Sturmbannführer og DNSAP-medlemmet Knud Borg gjort til ny befalingsmand for korpset. Han regnes for at have været en vældig god taktiker.


Korpset blev trukket tilbage fra fronten fra august til oktober samme år og havde i denne periode orlov i Danmark. Den 5. december befandt korpset sig i russiske Nevel og blev sat ind ved forsvarsstillingerne i Velikije Luki. Russerne angreb juleaften og der blev igen udkæmpet hårde kampe.
I marts 1943 blev frikorpset atter trukket tilbage fra fronten og blev sendt til militærområdet Grafenwöhr i Nürnberg. Her blev Frikorps Danmark d. 20. maj 1943 opløst. Soldaterne blev opfordret til at slutte sig til SS-Panzergrenadier Regiment 24 Danmark, hvilket de fleste også gjorde. Regiment 24 Danmark var en del af Nordland-divisionen og fortsatte kampen til 1945.

https://www.nordfront.dk/s47frikorps-danmark-s47/

Sider: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 46