Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 ... 12 13 [14] 15
196
Fra medierne / Mere gadejihad i Danmark
« Dato: Juli 05, 2017, 08:47:58 pm »

På en befærdet cykelsti ud til en af Korsørs store veje tæt på centrum af byen var der spændt et langt stykke jerntråd ud mellem en lygtepæl og et træ. Tråden er af den tykke slags, som også bruges til hegn.

Jerntråden var sat i halvanden meters højde og fungerede som en såkaldt snubletråd.

Snubletråd har den djævelske effekt, at den ikke giver efter, hvis man går, løber eller cykler ind i den i høj fart.

»Det er helt vanvittigt og kunne have kostet menneskeliv. Forestil dig, at du kommer cyklende og den rammer halsen. Så får man jo kappet hovedet af,« siger Janni Rasmussen, der sammen  med sin kollegaer Rasmus Erichsen og Benjamin Erichsen gik vagt den aften og ved et tilfælde opdagede jerntråden.

Sagen kommer i kølvandet på flere sager om grov chikane mod helt tilfældige mennesker, som har trukket overskrifter de senere år. Først var det tilfældige bilister, som oplevede at blive ramt af betonklodser, sten og metal-skruer fra motorvejsbroer. For at en tysk familie endte det i en dødelig tragedie, da en mor til en lille dreng blev dræbt, mens faderen blev hjerneskadet, de de uforvarende fik en 30 kilo tung sten kastet gennem forruden fra en fynsk motorvejsbro. Siden har bilister fra hele landet oplevet at få løsnet deres hjulbolte, så hjulene risikerer at falde af under kørslen.

Seneste var det de festglade studenter som i forrige uge blev ramt af farlig chikane, efter de oplevede at blive angrebet afkanonslag, flasker og æg.

Læs hele artiklen her https://www.b.dk/nationalt/vanvittige-doedsfaelder-i-dansk-by-tilfaeldige-risikerede-at-faa-kappet-hovedet

197
Samfund- & Kultur / Korankugler skal terrorsikre Christiansborg
« Dato: Juli 05, 2017, 08:24:11 pm »
KORANKUGLER af granit skal terrorsikre Christiansborg (korankuglerne afløser de sten, der har været placeret foran Christiansborg i en årrække efterhånden).

Set fotoet her http://balletmagnifique.blogspot.dk/2017/07/korankugler-skal-terrorsikre.html


198
Youtube anbefalinger / En super god video om race og iq
« Dato: Juli 05, 2017, 07:46:29 pm »
Videoen kan varmt ambefales til Ankagleren som mener at all racer har samme iq og som snakker om folk der tror at forskellige racer har forskellig iq har et ''nazistisk'' (Ankagleren elsker det ord) racesyn. Nej jeg og andre der siger det samme har et sandt faktabaseret syn på racer

https://www.youtube.com/watch?v=6SJNVb0GnPI
Jared Taylor, editor of American Renaissance, discusses the evidence.

References:
John Baker, Race (London: Oxford University Press, 1974), pp. 360-400.

"The Persisting Racial Chasm in Scores on the SAT College Entrance Examination," Journal of Blacks in Higher Education, Autumn, 2009, p. 85.

Microcephalin, a Gene Regulating Brain Size, Continues to Evolve Adaptively in Humans, Science, September 9, 2005: Vol. 309 no. 5741 pp. 1717-1720, Patrick D. Evans, Bruce T. Lahn, et. al.

Antonio Regalado, Head Examined: Scientist's Study of Brain Genes Sparks a Backlash, Wall Street Journal, June 16, 2006.

Rushton, J. P. & Ankney, C. D. (1996). Brain Size and Cognitive Ability: Correlations with Age, Sex, Social Class, and Race. Psychonomic Bulletin & Review, 3, 21-26.

Gottfredson, L. S. (2006). Social consequences of group differences in cognitive ability (Consequencias sociais das diferencas de grupo em habilidade cognitiva). In C. E. Flores-Mendoza & R. Colom (Eds.), Introducau a psicologia das diferencas individuais (pp. 433-456). Porto Allegre, Brazil: ArtMed Publishers.

Wolff, Henry. "Eye Size, Brain Size, and Intelligence." American Renaissance 22.9 (2011): n. pag. Web.https://www.amren.com/ar/2011/09/index.html#article3

Cochran, Gregory, and Henry Harpending. The 10,000 Year Explosion: How Civilization Accelerated Human Evolution. New York: Basic, 2009. Print.

199
Ligesom med NPD så er det baseret på falske påstande på at partiet er facistisk/nazistisk og antidemokratisk. NWOglobalisterne er massive antidemokrater og vil derfor banne et parti der stormer frem. Sidste gang fik de 8% og 11 mandater. Dette er bestemt ikke et DF men et 100 ægte nationalsindet parti der er 100% imod multikulturen, løgnemedierne og NWOglobalisterne ligesom Gyldent Daggry i Grækenland. Af den oversag så vil NWOglobalisterne gøre alt hvad de kan for at banne partiet (ligesom med NPD i Tyskland)
https://spectator.sme.sk/c/20548289/will-the-far-right-lsns-be-banned.html

200
Politik / New Jersey Homeland Security kalder AFA for en terrorgruppe
« Dato: Juli 04, 2017, 10:29:52 pm »
Rart at de siger det selvom jeg har vist at AFA har været en terrorgruppe i lang tid nu https://www.njhomelandsecurity.gov/analysis/anarchist-extremists-antifa?rq=antifa

201
https://www.youtube.com/watch?v=4dRGMME4VnM&feature=youtu.be kan man stole på Fraud News Network? Nej se også videoen af Paul Joseph Watson her. Han forklarer godt hvorfor CNN er et fake news medie https://www.youtube.com/watch?v=Bxg6Xs3jQek

202
Fra medierne / Endnu en løgn fra Danmarx Radio
« Dato: Juli 04, 2017, 08:38:22 pm »
‘Flygtninge begår sjældent terror’, skrev DR Online: “Det er europæiske statsborgere, der står bag…”
De fleste artikler på DR Online er Ritzau-telegrammer fra dagspressen, men nogle gange producerer ‘hele Danmarks Radio’ selvstændig journalistik. For et par uger siden var den nedenciterede historie, der velsagtens er omfattet af Haagerup-doktrinet om konstruktive nyheder, men reelt er ‘fake news’ i reneste aftapning.

Det skal nok være korrekt, at kun få terrorister ‘har haft status som flygtning eller asylansøger’, og at hele ’73 procent af terroristerne var statsborgere i det land, de angreb’, men metoden er lidt for smart. I den forstand kunne man løse problemet, ved at give statsborgerskaber til alle asylansøgere ved grænsebommen. Det gør hverken fra eller til for ofrene, men så kan medierne gå skridtet videre: Ingen asylansøgere begå terror.

Omar El-Husseins forældre kom til Danmark som flygtninge, og selvom han fik statsborgerskab, så var angrebene på Krudttønden og synagogen en konsekvens af den danske udlændingelov. Helt på samme måde som kommende terrorangreb fra tilrejsende muslimer og efterkommere, vil være det, uanset om et politisk flertal vælger at give dem dansk pas. Ideologisk brandslukning set på DR.dk

http://www.uriasposten.net/archives/84617
Læs hjernevasken fra Danmarx Radio her http://www.dr.dk/nyheder/udland/forskere-flygtninge-begaar-sjaeldent-terror


203
Fra medierne / Mere Trumphetz fra Danmarx Radio
« Dato: Juli 04, 2017, 08:36:19 pm »
Hvis i mener det er ok at Danmarx Radio forsætter deres Trumphetz så må i også mene at det er også at Trumptilhængere ikke ønsker at give dem penge med at betale licens. Ellers så er i dobbelmoralske
https://hodja.wordpress.com/2017/06/23/danmarx-radio-er-med-paa-vognen-braender-donald-trump-af-som-heks-paa-sankt-hansbaal/
 
Jeg har tidligere blogget lidt fra Puk Damsgaard luftige tale under ‘Skt. Hans med Søren Ryge’ på DR1, men det var værre end først antaget. Årets heks havde DR-værten Frank ‘Bonderøven’ Erichsen lavet, og han havde besluttet at det i stedet skulle være en mand i jakkesæt. For hvis nu ‘heksen skal symbolere det onde’, så var der noget, som han ‘hellere vil brænde af’. Trump blev ikke nævnt ved navn, men var alligevel samtalen omdrejningsningspunkt i flere minutter.
“Det er sankthansaften. Vi tænder bål, vi sætter ild til heksen, og heksen hedder Donald, efternavn Trump. Det er godt nok en mand, men pyt med det, når manden opfylder alle krav som populistisk slyngel. Han er hvid, har er rig, han er rødhåret, han har TV-tække, og ingen gør ham rangen stridig i TV-arenaen. Trump kan folde en journalist sammen i begge ender og trille ham/hende ud i kulissen. …

‘Hver by har sin heks og hvert sogn sine trolde,’ som Holger Drachmann digtede i eventyrkomedien Der var engang, 1885, og det statement kan med sindsro overføres til klodesognet af i dag. … Med hekse og trolde overalt som sagt, så hvem skal man vælge? Hvem er værst? Det afhænger af, om man er borger i et demokrati eller i et land med de talrigt varierende former for diktatur, oligarki, kleptokrati, uoplyst enevælde med autoritære regimer eller noget femte og sjette med én ting fælles: brutaliteten.

… Trump er mildt sagt provokerende, men selvom han lægger sig ud med alt og alle, så er det noget andet, der udløser vreden, styrtvreden, den frådende aggression, der har fulgt ham fra første færd. Hvad det er? Det er, at Donald Trump svarer igen. Han svarer uforskammet igen, og svaret sidder lige i masken. Pressens selvudnævnte orakler får en tur, de aldrig glemmer, for de ydmyges for åben skærm. I TV-studiet. Det kan ingen lide. Det huskes, så det er pressefolkets nag og kernen i den afsindige forfølgelse af den mand, der i dag er USAs præsident.”

Læs og find linket til det hele her http://www.uriasposten.net/archives/84577

204
Politik / BRDregimet tager partipenge fra nationaldemokratiske NPD
« Dato: Juli 04, 2017, 08:26:52 pm »
Tysklands Nationaldemokratiske Parti NPD (vi har rettens ord tre gange på at de ikke er nazister) som er 100% imod NWOglobalisterne og multikulturen prøver Merkels BRDregime igen at bekæmpe. Denne gang med at tage partipengene fra partiet så de ikke har nogen partipenge. BRDregiment mener nemlig at det kun er NWO-partierne der skal have partipenge fra staten
http://www.dailymail.co.uk/wires/reuters/article-4629952/German-parliament-votes-cut-funding-far-right-NPD.html

Dette er også sket i Grækenland hvor NWOpartierne har fjernet partipengene fra Gyldent Daggry. Det viser bare at NWOglobalisterne hader demokrati

205
Clinton News Network er i kæmpe krise nu efter de er taget i at lyve igen igen. Trump giver CNN massivt tæv https://twitter.com/realDonaldTrump/status/881503147168071680
 
Three CNN journalists who worked on a now-retracted story about Russia and a top Trump adviser are leaving the network.
http://www.foxnews.com/politics/2017/06/26/three-journalists-quit-cnn-in-fallout-from-retracted-russia-story.html

På True News mediet Dailycaller kan man læse mere om det
http://dailycaller.com/2017/06/24/cnn-retracts-story-about-trump-adviser-being-under-investigation-for-russia-ties/
http://dailycaller.com/2017/06/27/trump-asks-when-will-more-cnn-employees-step-down-for-phony-stories/

Men man ved jo at MSMløgnemedierne lyver. Men Trump er nok den eneste der virkelig kæmper hårdt imod løgnemedierne for tiden. Det er ikke uden grund at nyhedssider som New York Slimes, Washington Compost og CNN/FNN Fake News Network er dødende. Washington Compost skriver om det her http://www.huffingtonpost.com/entry/new-york-times-copy-desk-walkout_us_595527bce4b02734df30a8eb?ncid=edlinkushpmg00000313

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/879682547235651584 Trump kæmper en hård kamp nu imod løgnemedierne. Den kamp kommer til at forsætte i lang tid


206
Youtube anbefalinger / Italien på 35 sekunder
« Dato: Juli 01, 2017, 02:43:59 pm »

207
Mindst 350000 velfærdsjægere har søgt a$yl i europa de eneste 6 måneder og det tal gælder ikke for de 100000 der er landet i Italien, Spainen og Grækenland i den samme periode  (så det svarer til 450000 i alt)

http://www.newobserveronline.com/2017/06/350000-invaders-land-in-europe-in-six.html

208
Trump gør det rigtigt godt lige nu. HAIL TRUMP, HAIL OUR PEOPLE, HAIL VICTORY

WASHINGTON (AP) — The Supreme Court is letting the Trump administration enforce its 90-day ban on travelers from six mostly Muslim countries, overturning lower court orders that blocked it.
The action Monday is a victory for President Donald Trump in the biggest legal controversy of his young presidency.

Læs resten her http://hosted2.ap.org/APDEFAULT/89ae8247abe8493fae24405546e9a1aa/Article_2017-06-26-US-Supreme-Court-Travel-Ban/id-95197569c86d41f18268a24a6b57ec4f

Trump kæmper nu og han kæmper hårdt. Stor ros til Trump at han fik det igemmen uden at inføre militær undtagelsestilstand. Men han er også dealkongen så jeg er ikke overrasket over at han fik de igemmen

209
Eller er det dem som er tilmeldt licens men ikke har betalt som SKATtestasi vil gå efter? Jeg har ikke forstået det helt

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-06-26-skats-nye-it-system-er-i-gang-licens-skyldnere-kan-forvente-regning
Det virker som det sidste men jeg er i tvivl. Men jeg er ikke bange for SKATtestasi og licensmafiaen hvis de kommer, de har nemlig kommet en gang før på min bopæl og jeg siger bare at jeg ikke har licenspligtige ting og så fucker licenssvinet af igen. Så jeg har ikke noget at frygte

210
Ser ud til at Trump gør det godt igen. Stor ros herfra at han ikke er som de andre presidenter der underkaster sig ISlam

Trump declines to host Ramadan dinner, breaking 20-yr White House tradition

Donald Trump has declined to host a dinner to mark the end of Ramadan, ending a tradition that has been observed at the White House for more than 20 years. Secretary of State Rex Tillerson also declined to host a reception to mark the holiday.
The White House’s tradition of holding an annual iftar dinner for Eid al-Fitr, which marks the end of Ramadan, began under the Clinton administration, which first hosted the event in 1996.

However, the first such dinner dates all the way back to 1805, when Thomas Jefferson invited an ambassador from Tunis to the White House.

Instead of following the tradition on Saturday, Trump and First Lady Melania attended the wedding of Treasury Secretary Steve Munchin, who married Scottish actress Louis Linton.

Secretary of State Rex Tillerson also reportedly said earlier in the year that the White House would not be hosting a dinner.
https://www.rt.com/usa/394005-trump-eid-ramadan-dinner/

Sider: 1 ... 12 13 [14] 15