Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21
196
Samfund- & Kultur / Dagens kulturberigelse fra politiets døgnreport
« Dato: September 15, 2017, 09:36:40 pm »

Tricktyveri i Glostrup

Tidspunkt: 13/09-2017

Onsdag den 13. september kl. 14.30 blev en 78-årig dame udsat for tricktyveri i sin opgang på Springholm i Glostrup. Tricktyveriet skete kort tid efter, at damen havde været ude at handle, da hun blev opsøgt af en kvinde i sin opgang, som fremviste et stykke papir og spurgte damen om hjælp til at finde en adresse. Da kvinden var gået, opdagede damen, at hun manglede sin pung. På overvågning fra det supermarked, hvor damen tidligere handlede, sås ligeledes to ukendte gerningsmænd, der aflurede damen pinkode og som altså angiveligt også var del af tricktyveriet.

Gerningsmændene beskrives som:
A: Kvinde med anden etnisk baggrund end dansk, ca. 50 år, 160-170 cm. høj, almindelig af bygning og havde lyst, mellemlangt hår, som var opsat i en hestehale. Hun var iført en blå vindjakke med elastik i taljen.

B: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 35-40 år, 170-175 cm. høj, almindelig af bygning med sort, kort hår. Han var iført en læderjakke, en polo med røde, hvide og sorte striber, lyseblå jeans og sorte Nike-sko.

C: Mand med anden etnisk baggrund end dansk, 30-35 år, 170-175 cm. høj, almindelig af bygning med sort, kort hår. Han var iført en sort læderjakke, en sort T-shirt, mørkeblå jeans og sorte Nike-sko.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Vær skeptisk
Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:
• Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.
• Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.
• Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.
• Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.
Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

197
Politik / Nyt nationalistisk parti i Norge Alliansen fik 0,9% til skolevalg
« Dato: September 15, 2017, 04:37:07 pm »
Alliansen er et norsk parti startet op 22 nov sidste år så det er et meget nyt parti. Men selvom det er så nyt så fik de en god start i skolevalget da 0,9% stemte på partiet (og 9,5% i den eneste skole hvor partilederen Lysglimt holdt tale og debat) Partiet fører den nationalisme som jeg selv ønsker dvs de vil stoppe indvandringen helt og starte hjemsendelserne. De er også meget anti NWO da de er modstander af NWO-zionisterne og Frimurermafiaen og Rochchildsene. Et parti jeg bakker op 100%


Her kan du læse at der var nogen skoler hvor man ikke kunne stemme på dem hvilket betyder at det rigtige procent er højere end 0,9%
https://docs.google.com/document/d/1lL3L9jblJ1e4gAhjvF45LIrtAKVCG6Q1NVXW8mTsamM/edit


https://www.facebook.com/AlliansenNorge/photos/a.258729061209239.1073741829.257769574638521/401876950227782/?type=3&theater
Her kan du se et foto hvor de viser at de er modstander af NWO-globalisterne, Federal Reserve, MSMløgnemedierne, masseindvandringspartierne i regeringen (FRP og Høyre som ligesom DF og Venstre har sviget stort på det område. Der er desværre kommer indvandringsrekord i Norge imens disse to forræderpartier var i regering hvilket viser hvor vigtigt det er at støtte ægte nationalister som Alliansen) og ikke mindst som de skriver her  ''og diskutert den israelske lobbyen og sionisters rolle i vestlige lands krigføring i Midt-Østen'' http://www.stemalliansen.no/2017/09/11/stemmer-pa-alliansen-ar-del-1/

Her er Alliansens syn på Assad
https://nb-no.facebook.com/HansLysglimtJohansen/posts/657912647729923

Fra det radigale antiracistisk senter (har man ingen argumenter så træk nazist eller rasistkortet) skriver de dette om Alliansen


''Alliansen-leder: Norske partier og politikere «i lomma på» mektige lobbyer
Et annet parti som stiller lister i år er det nystartede Alliansen, som ledes av Hans Jørgen Lysglimt Johansen. I en debatt på facebookgruppen «Vi som bryr oss om avisa Klassekampen» som handler om den jødiske eliten i USA med uttgangspunkt i en artikkel i tidsskriftet Forward, skriver Lysglimt Johansen:

«Norske partier og politikere er fullstendig i lommen på denne lobbyen. Se hvordan Høyre vingler om Assad skal styrtes. Så dere hvordan til og med SVs leder Audun Lysbakken fikk trukket benkeforslaget om forbud mot omskjæring etter påvirkning fra denne lobbyen, null ryggrad.»

Gruppen «Vi som bryr oss om avisa Klassekampen» drives av NTNU-amanuensis Trond Andresen, som tidligere har gjort seg bemerket ved å invitere den kontroversielle britiske musikeren Gilad Atzmon til Norge og ved å hevde at jøder mangler empati. Gruppen er preget av et svært negativt syn ikke bare på Israel men også på jødedommen som religion. Blant medlemmene i gruppen finnes også minst to kjente høyreekstremister.

Lysglimt Johansens parti ble startet i vinter, og har i likhet med Norgespartiet som hovedsak å få Norge ut av EØS. Lysglimt har også gått inn for en boikott av Israel, som han har begrunnet med motstand mot Israels atomvåpenprogram.

Under det amerikanske valget opptrådte Lysglimt ved flere anledninger som tilhenger av Donald Trump, og antydet ved en av disse at  Hillary Clinton kunne ha tatt imot israelske penger for å angripe Syria.''

Som svar til det radigale antirasistisk senter har Lysglimt sagt dette

Lysglimt Johansen: Ikke samme eliter
Lysglimt Johansen sier til Antirasistisk.no at han ikke mente å snakke om noen slik jødisk lobby i Norge.

– Det som er problemet her er en politisk korrekthetslobby, som er bredere enn som så.

– Å styrte Assad er jo i Israels interesse, de er i krig med Syria, det er hverken USA eller Norge. Når det gjelder SV (fra mig. Socialistisk Venstreparti som er Norges svar på EL) så trakk de forslaget med begrunnelse om at saken måtte utredes, men det var jo ikke den reelle begrunnelsen. Det er noe som foregår her, det er interessant hvor lite vi hører om muslimene her selv om mange fler av disse blir omskåret. Det er jødene som snakker høyest her.

Men du trekker langt på vei en sammenheng mellom disse to tingene?

-Jeg sier ikke at det er snakk om samme eliter. Utenrikspolitikk og USA/Nato/Israels krig med Syria – det er jo noe helt annet en den lokale debatten vi har i Norge om omskjæring. Forward kommer med en påstand om at «en jødisk elite seiler opp under Trump», og jeg bekrefter at dette ser ut til å være tilfelle og drar to paralleller til Norge. Men disse har ingenting med hverandre å gjøre, det sier seg nesten selv, sier Lysglimt Johansen.Sagt med andre ord Alliansen er Norges svar på DP. Jeg ser frem til at de kommer til at forsætte med den stormende fremgang

198
Duterte og co sparker forsat røv i Filipinerne. Hvor et massivt flertal af befolkningen støtter den modstand Duterte og co giver de kriminelle (Duterteløsningen er meget bedre end dialogkaffe) så har Duterte og co fået rigtig meget kritik af menneskerettighedskonventionen fordi de mener at det er synd for de hårde narkokriminelle at man bekæmper dem på et måde så de forstår det (dvs ikke dialogkaffe)


House gives CHR ₱1,000 budget for 2018
Metro Manila (CNN Philippines, September 12) — Lawmakers frustrated over the performance of the Commission on Human Rights (CHR) gave the agency a P1,000 budget for next year, effectively rendering it useless.

One-hundred nineteen lawmakers voted for the token budget, while 32 were against it.

The House of Representatives had to vote three times before a final ruling was made — twice through voice or viva voce and the last by each member standing to indicate a vote.

House Majority Leader Rudy Fariñas said there is no breakdown of the voice votes. So when lawmakers with the nay votes challenged the ruling that the ayes had it, 112 members stood to affirm their aye vote, while 32 stood to vote against the measly budget.

Reps. Raul Del Mar (1st district, Cebu) and Edcel Lagman (1st district, Albay) said giving the CHR a P1,000 budget would mean abolishing it.

“CHR can no longer function on such ridiculous amount. We are actually abolishing, which we don’t have the power to do so,” Del Mar said.

http://cnnphilippines.com/news/2017/09/12/Commission-on-Human-Rights-CHR-House-budget.html

Dejligt. Tænk hvis danske politikkere også ville give menneskerettighedskonventionen tørt på i stedet for at underkaste sig for dem som de nu gør. Danmark har brug for en Duterte


Nyheden kan også læses her http://pinoytrending.altervista.org/look-teary-eyed-chr-chair-gascon-comforts-members-congress-exiting-hall-following-%E2%82%B11000-budget/ og i andre medier med en hurtig søgning på internettet

199
Politik / Super godt spørgsmål fra Stram Kurs
« Dato: September 14, 2017, 01:27:35 pm »
Det er åbenlyst, at der er for mange muslimer (dvs. mere end 0 muslimer) i Danmark, men hvorfor har Dansk Folkeparti så ikke gjort noget ved det?

https://www.facebook.com/StramKurs/

200
Politik / Syriske frihedskæmpere har befriet 85% af Syrien for terrorister
« Dato: September 13, 2017, 05:50:37 pm »
NWO-globalisterne som støtter IS, AQ og ANF ryster i bukserne nu


Syria’s military have liberated around 85 percent of the country’s territory from the control of insurgent terrorists, according to the latest statement by the Russian Ministry of Defense.
Lieutenant General Aleksandr Lapin, Russian chief of staff in Syria, told reporters at Khmeimim air base that the Syrian forces will now have to liberate the remaining 15 percent, around 27,000 square kilometers.

Read more
© RuptlySyrian army secures full control of key highway linking Deir ez-Zor and Palmyra
Lapin also said that Syrian troops are continuing the operation to free Deir ez-Zor from Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL).

“Currently the operation to free the city is ongoing. The Syrian military will soon finish off the IS forces that used to occupy the city’s neighborhoods,” the Lieutenant General said in a briefing.


https://www.rt.com/news/403038-syria-liberated-percent-russia/

201
Selvom NWO-globalisterne prøver at tvinge Polen til at tage imod velfærdsjægere så vil Polen kæmpe en hård kamp imod EUssr

Hungary’s Orban to Fight EU Ruling on Asylum Seekers

BUDAPEST, HUNGARY —
Hungary’s prime minister says that a ruling by the European Union’s top court upholding the relocation of asylum-seekers opens the way to a “mixed culture and population” on the continent.

Prime Minister Viktor Orban says Hungary, which is refusing to take part in the EU scheme to temporarily relocate refugees from Greece and Italy, is not an “immigrant country” nor does it want to be one.

Orban has kept immigration on top of his political agenda since 2015. He said Friday on state radio that he “took note” of the European Court of Justice ruling which rejected legal arguments by Hungary and Slovakia against the EU decision creating the relocation scheme.

He says “now instead of a legal fight, we have to fight a political fight” to change the decision.

https://www.voanews.com/a/hungary-eu-ruling-asylum-seekers/4020355.html

202
Jeg mener at NB er for slap på indvandringspolitikken men det er trods alt et sundhedstegn på at danskerne bliver mere kritiske overfor indvandringen fra ikke-vestlige lande (især korandyrkerne) og de er bedre end gammelpartierne i forrædertinget. Hvis NB svigter så vil et mere nationalsindet parti få mange af de stemmer som kommer til at stemme NB til næste FT valg
http://borsen.dk/nyheder/politik/meningsmaalinger.html 2,4% og derved langt over spærregrænsen

203
Den danske ''grænsekontrol'' er totalt til grin da den for det meste slet ikke findes
https://www.youtube.com/watch?v=UwYcBXu-4j0

204
Hvor mange af disse profiler er en rigtig ny profil og ikke en dobbelt+ profil fra en gammel bruger? Jeg tror højst en af dem er rigtig ny men selv det er jeg meget i tvivl om

http://www.din-debat.dk/index.php?action=profile;u=1136
http://www.din-debat.dk/index.php?action=profile;u=1128
http://www.din-debat.dk/index.php?action=profile;u=1137
http://www.din-debat.dk/index.php?action=profile;u=1133
http://www.din-debat.dk/index.php?action=profile;u=1134
http://www.din-debat.dk/index.php?action=profile;u=1135

Din-Debat er ikke et forum hvor der kommer nye profiler ret tit, derfor finder jeg det meget mærkeligt at der er kommet 6 nye profiler på så kort tid. Det er helt klart en der har lavet dobbeltprofil men hvem der har gjort det ved jeg ikke. Men jeg tror ikke på at ret mange af disse profiler er rigtige nye brugere da D-D er for lille et forum til at der kommer 6 nye brugere så hurtigt

Mon politisk ukorrekt har et svar på det? Han plejer at være ekspert til den slags på D-D

205
Youtube anbefalinger / God video der viser hvor idiotisk Antifa er i USA
« Dato: September 10, 2017, 10:12:49 pm »
https://www.youtube.com/watch?v=xtZffyWiCN8 Anfifa er nogle kæmpe idioter

206
https://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.MKTP.KD.ZG?locations=US da Trump bliv præsident så kom der vækst igen. Endnu et bevis på at Obongo var en dårlig præsident

207
Samfund- & Kultur / Løbetur forstyrret af udenlandsk blotter
« Dato: September 09, 2017, 07:09:29 pm »
Løbetur forstyrret af blotter

To piger på 17 og 18 år var i går ved 13-tiden på løbetur ved Marselisskoven i Aarhus, da de pludselig blev overrasket af en mand, der trak bukserne ned og begyndte at onanere, da de løb forbi ham. Manden forsvandt herefter ind i noget buskads og pigerne løb videre. Manden beskrives som:

Udenlandsk 40-50 år Ca. 170 cm høj FedladenKort, mørkt hår iført mørkeblå jakke


https://www.dognrapport.dk/indhold/54441


Hvor mange danskere gør den slags?
208
Samfund- & Kultur / Road-Rage: Fire unge arabere amok på 51-årig bilist
« Dato: September 09, 2017, 06:54:23 pm »
LYNGBY: Torsdag eftermiddag blev en 51-årig mand overfaldet af fire arabisk udseende unge mænd, da de kørte råddent bagsværdvej i en sort mercedes.

Torsdag eftermiddag kl. 15.10 anmeldte en 51-årig mand fra Gentofte via 1-1-2 et netop begået overfald i en bilkø på Bagsværdvej, krydset Buddingevej i retning mod Lyngby.

En personbil, sort Mercedes, kørte hidsigt frem og prøvede at presse sig ind i køen af biler, hvilket ikke lykkedes. Herefter sprang der fire personer ud af Mercedesen som alle løb frem til den 51-årige mands bil og rev førerdøren op.

En arabisk udseende mand på 18-25 år, ca. 175 cm, alm. af bygning og iført en stribet trøje, slog den 51-årige bilist i ansigtet, hvorefter de fire mænd løb retur til bilen som speede op og flygtede fra stedet.

Overfaldsmændene beskrives således:
A: Mand, arabisk af udseende, 18-25 år, ca. 170 cm, spinkel, meget kort mørkt hår, markeret ansigt,

B: Mand, arabisk af udseende, 18-25 år, ca. 175 cm, alm. af bygning, iført stribet trøje,

C: Mand, arabisk af udseende, 18-25 år,

D: Mand, arabisk af udseende, 18-25 år.


Nu hvor Ankagleren snakker så meget om ''rigtige vikinger'' og ''tøsedrenge'' hvad mener du den 51 årige skulle have gjort udover det som han gjorde for ikke at komme til skade?

I Duterteland der var de blivet skudt på stedet

http://politirapporten.nu/2017/09/road-rage-fire-unge-amok-paa-51-aarig-bilist/

209
Samfund- & Kultur / Afrikansk gerningsmand til forsøg på voldtægt efterlyses
« Dato: September 08, 2017, 11:05:18 am »
En 27-årig kvinde blev her til morgen kl. ca. 0600 groft overfaldet og forsøgt voldtaget. Gerningsmanden fulgte efter den forurettede fra Ny Ellebjerg Station ad stisystemet bag Ellestykket/ Pilestykket (i retningen mod Ellebjergvej) hvor overfaldet fandt sted.

Gerningsmanden ankom kort før overfaldet med S-tog, linje E fra Hovedbanegården, og han flygtede efterfølgende fra stedet i retningen tilbage mod Ny Ellebjerg Station, herfra i ukendt retning.

Gerningsmande beskrives som:

MAND, Afrikansk udseende (sort i huden), 22-28 år. Han beskrives som alm. af bygning og ca. 175 cm høj. Han havde sort hår med snoede "totter". Han på gerningstidspunktet iført en sort jakke/trøje, blå løse cowboybukser og hvide kondisko. Han medbrage en brun/beige forholdsvis stor rygsæk med brede stofbærestykker over skuldrene. Han var engelsk talende.
Evt. tip og henvendelser fra borgere skal ske til Københavns Politi på tlf. 114.

For yderligere information kan pressen kontakte politikommissær Torben Madsen, Afdelingen for Lokal Efterforskning, tlf. 72588385.

http://www.mynewsdesk.com/dk/koebenhavns-politi/pressreleases/gerningsmand-til-forsoeg-paa-voldtaegt-efterlyses-2131060

Selv ikke brovterne kan påstå at det er fake news når det kommer fra KBH politi

210
Her er endnu et bevis på valgfusk fra Killarys side. Gubbi mener at det ikke er et problem eller er et meget lille problem men det er det bestemt ikke

More than 5,000 out-of-state voters may have tipped New Hampshire against Trump


More than 6,500 people registered to vote in New Hampshire on Nov. 8 using out-of-state driver’s licenses, and since then the vast majority have neither obtained an in-state license nor registered a motor vehicle.
Conservatives say the state’s same-day registration is an invitation for fraud because of loose proof-of-residence rules.
New Hampshire House Speaker Shawn Jasper, a Republican, issued the numbers Thursday based on inquiries he made to the Department of State, which oversees elections, and the Department of Safety.
Since Election Day, Republicans have charged that a significant number of nonresident Democrats, principally from Massachusetts, flowed into New Hampshire to vote illegally, tilting a close race to their party.
“Having worked before on a campaign in New Hampshire, I can tell you that this issue of busing voters into New Hampshire is widely known by anyone who’s worked in New Hampshire politics. It’s very real. It’s very serious. This morning, on this show, is not the venue for me to lay out all the evidence,” White House policy adviser Stephen Miller told ABC News in February.


http://www.washingtontimes.com/news/2017/sep/7/voter-fraud-alert-over-5000-new-hampshire-presiden/

Sider: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 21