Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 44
196
mange flere anklager.


Det er kulturberigelse igen.Den 22-årige, der er anklaget for at have ramt og dræbt en 68-årig kvinde i Silkeborg, er en del af en hel gruppe af vanvidsbilister i Skive, fortæller politiet.

Narko, vold, hasarderet kørsel og trafikdrab.

Alt sammen er det voldsomme forseelser, som ifølge Midt- og Vestjyllands Politi er blevet begået af en 22-årig mand fra Skive af anden etnisk herkomst.

Det fremgår af politiets anklageskrift, som TV MIDTVEST er kommet i besiddelse af.

Sidstnævnte, det tragiske trafikdrab, kostede den 19. januar 2018 en 68-årig kvinde livet i Silkeborg, efter den anklagede angiveligt skulle have ramt hende med 105 kilometer i timen, da hun var ved at krydse Viborgvej.Her er de væsentligste punkter i politiets anklageskrift
Januar 2018 – Ramte og dræbte en 68-årig kvinde med 105 kilometer i timen i Silkeborg. Han flygtede efterfølgende fra gerningsstedet.
December 2017 – Manden kastede flasker og glas mod to mænd og en kvinde på Bar-Mix i Viborg. Alle tre fik skader i ansigtet.
December 2017 – Taget med en 10 centimeter lang halskniv på sig.

September 2017 – Taget for at hensynsløs kørsel på Skivevej i Herning Kommune. Manden overhalede 10-15 biler på en strækning over otte kilometer uden at sikre sig, at han ikke var til fare for sine omgivelser.
September 2017 - Kørte 147 kilometer i timen på Skivevej mod Møldrup i en zone, hvor hastighedsgrænsen er på 80 kilometer i timen.
Januar 2017 – Kørt i hasarderet og i narkopåvirket tilstand i gågaden i Skive. Han nægtede at stoppe, da politiet ankom.

Er siden 2016 blevet taget adskillige gange for narkokørsel og for at være i besiddelse af narko.
Er siden 2016 blevet taget fem gange for at køre uden kørekort. I det ene af tilfældene var det på motorcykel.
Har fusket med sit kørekort på rådhuset i Skive. Har desuden kørt uden sele og talt i håndholdt mobiltelefon bag rattet.
 

Læs hele artiklen her https://www.tvmidtvest.dk/artikel/vanvidsbilist-anklaget-draebe-kvinde-med-105-km/t-politiet-har-mange-flere-anklager

197
Samfund- & Kultur / En dansk-patriotisk Grønlandshymne
« Dato: Maj 16, 2018, 08:17:41 am »
Hvor er det dejligt med flere Grønlandsartikler på Blæseren. Jeg ved at Anklageren er stor fan  :big_grin:Det viser sig til både min og forhåbentlig også læserens store forfærdelse, at de uforskammede Grønlændere er i besiddelse af deres egen nationalsang. Tænk sig, en nationalsang for et folk, der i 1300-tallet kom vadende til en i forvejen skandinavisk bosat ø.

Sangen findes både på dansk og på polarperkernes eget arktisarabiske jægerstenaldersprog. På sidstnævnte har sangen titlen Nunarput utoqqarsuanngoravit (“Vort land, som er blevet så gammelt”), mens man på dansk har valgt det lidt mere mundrette Vort ældgamle land.

Som enhver, der følger Claus Boatsinkers skriverier, utvivlsomt ved, er de hæmnings- og samvittighedsløse tundratyrkere—når da de ikke er travlt optagede af at hælde brændevin i hovedet og begå sexforbrydelser mod deres eget afkom—i fuld gang med at stjæle vores ø. Jeg har, hele denne uheldige situation taget i betragtning, set mig nødsaget til at omskrive deres “nationalsang”, så den lidt bedre afspejler nutidens politiske virkeligheder.

Hvor den oprindelige sang består af hele fem vers, har jeg nøjedes med tre; men jeg er overbevist om, at jeg på tre vers kan sige mere, end en grønlænder ville kunne på 10—ja, nok mere end en grønlænder ville kunne sige overhovedet. Synes man i øvrigt, at jeg gør brug af nogle lidt mærkværdige versefødder, bør man huske på, at jeg blot holder mig til sangens melodi, som jo er skrevet af en grønlænder. Man skal derfor nok gerne have drukket en halv flaske Rød Aalborg, før man helt kan følge med.

Men her er den altså: sangen, der gerne skal få is-ISIS ned med nakken—Vor ældgamle ø—

Vor ældgamle ø i det højeste nord,
Du, Danmarksimperiets hovedandel,
Nu trues, da griske sælfangere tror,
At de fra os kan vriste rigets kronjuvel.

Til våben, I danskere, fat jeres mod,
Lad ej eskimoen jer betvinge;
Mal Grønland som Dannebrog—rødt-hvidt med blod—
Til inuitten knæler for vor sværdklinge!

Ja, dansken skal sejre i Sisimiut,
Fra Godthåb og helt ned til Qaqortoq.
I spæklystne isfolk, jert styre er slut!
Harpunens dag sig nærmer, vi har fået nok.


https://dagensblaeser.net/2018/05/15/en-dansk-patriotisk-groenlandshymne/

198
Samfund- & Kultur / Knivoverfald på Bakken: Politi massivt til stede
« Dato: Maj 15, 2018, 07:57:26 am »
Endnu mere kulturberigelse

En 14-årig dreng er mandag aften blevet stukket to gange med en kniv på Dyrehavsbakken i Klampenborg, efter at to grupper unge er røget i totterne på hinanden.

Det fortæller vagtchefen ved Nordsjællands Politi, David Borchersen, til Ekstra Bladet.


Overfaldet er anmeldt klokken 21.46. Politiet er lige nu massivt til stede i området uden for Bakken ved Peter Lieps Hus, fortæller David Borchersen.

Vidner har til politiet fortalt, at det hele begyndte med, at to grupper med hver fem-seks unge så sig sure på hinanden ved radiobilerne.

- Det udvikler sig så, og der er en af de unge, som trækker en kniv og stikker en anden. En ung mand er blevet stukket to gange, siger vagtchefen.

Drengen, som er blevet stukket, er blevet kørt på Rigshospitalets traumeafdeling til behandling. Han var ved bevidsthed, da ambulancen hentede ham.

Der er rigtig mange mennesker på Bakken i anledning af Blå Mandag, fortæller politiet. Det er ikke lykkedes at finde gerningsmanden, som er stukket af.

Men det er formentlig et spørgsmål om tid, før politiet finder den pågældende.

Der er nemlig kameraer mange steder på Bakken.

Politiet fortæller følgende om gerningsmanden:

- En 14-15-årig dreng med indvandrerbaggrund. Cirka 180 cm. Iført mørk hættetrøje, kort sort hår og med mørkeblå joggingbuks, siger vagtchefen.

Politiet har anmodet om assistance fra tekniske eksperter, som er til stede i området uden for Bakken ved Peter Lieps Hus, oplyser David Borchersen.

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at et større område er afspærret, og at der også er hundeførere til stede.

https://ekstrabladet.dk/112/knivoverfald-paa-bakken-politi-massivt-til-stede/7156398

199
Kulturberigelsen stopper aldrig så længe der ikke kommer gang i massehjemsendelserne


Fem politikredse har arbejdet sammen i en sag om hjemmerøverier, hvor de nu er blevet rejst sigtelse mod fem.
Politiet mener at have fundet gerningsmændene bag hele 25 hjemmerøverier rundt om i landet.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om en familie på fire mænd og en kvinde. De er alle herboende kroatiske statsborgere, og de er sigtet for deltagelse og medvirken i hjemmerøverierne.

Ifølge politiet drejer det sig om hjemmerøverier, der blev begået fra november 2016 og et år frem.

Gerningsmændene har været i gang over hele landet. Sigtelserne er blevet rejst efter et samarbejde med Nordsjællands Politi, Københavns Politi, Midt- og Vestsjællands Politi og Sydøstjyllands Politi.

Læs resten her https://www.jv.dk/krimi/Politi-Udlaendinge-staar-bag-25-hjemmeroeverier/artikel/2610982

200
Det er positivt at svinet bliver udvist. Men han burde slet ikke være i landet til at begynde medEn 24-årig mand skal 21 måneder i fængsel for seksuelt overgreb på en kvinde i Ringkøbing. Efterfølgende bliver han udvist.

En 24-årig mand fra Eritrea er mandag blevet idømt ét år og ni måneders fængsel. Årsagen er ifølge dommen, at han i marts tvang en yngre kvinde til blandt andet oralsex, oplyser anklager Iben Ernst Bøttker fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST.

Det var den 19. marts, de to personer havde aftalt at mødes i kvindens lejlighed. Da hun åbnede døren, begyndte manden straks at kysse hende. Herefter holdt han hende om halsen, truede med at slå hende ihjel og udsatte hende for forskellige seksuelle krænkelser.

- Det, at det foregår på bopælen, hvor man skal føle sig tryg, er skærpende. Og så er det ikke bare trusler, han har brugt, men også vold, siger anklageren.

Læs resten her https://www.tvmidtvest.dk/artikel/tvang-kvinde-til-oralsex-nu-skal-24-aarig-i-faengsel-og-udvises

201
Generation Identitær slog i dag til mod VUC Lyngbys seneste kampagne. Under billedet af en konvertit, står der "din uddannelse, din fremtid". Men den fremtid VUC illustrerer, er ikke en fremtid vi ønsker.
Vi skal ikke acceptere islamisk symbolik i det offentlige rum. Vi skal ikke tillade, at en statslig uddannelsesinstitution underkaster sig islamismen.
Kampagnen som er lavet af tidligere kandidat til byrådet for Enhedslisten, Karina Vestergård Madsen, Borgerrepræsentant hos Enhedslisten, forsøger at ændre forståelsen af islamisme, som det nye normale i Danmark. Det er det ikke. Uanset hvor diskret det forsøges, skal vi nok være der til at hjælpe dem på rette vej.

Derfor har vi hjulpet dem, og rettet teksten til billedet:
”Islamisering - din fremtid?”

Det er ikke vores fremtid der bliver vist på det billede - Er det din?

Generation Identitær ønsker:

Dansk kultur som den ledende kultur i Danmark
En de-islamisering af Danmark
Remigration i stedet for forfejlet integration

Kom op af sofaen og bliv aktiv for Europa: https://identitaer.dk/bliv-aktiv

Aktivisme er ikke gratis. Støt vores arbejde: https://identitaer.dk/donation

Undgå censuren, meld dig til vores nyhedsbrev: https://identitaer.dk/nyhedsbrevSe de tre fotos fra GI her https://www.facebook.com/identitaerNu vil Anklageren og resten af brovtebanden (minus Carlo) snakke meget om islamofobien nu? Jeg bakker op om aktivismen.

202
Kassen er tom: Flere butikker vil være kontantløse om aftenen
150 butikker har tilkendegivet, at de ikke vil tage imod kontanter efter klokken 20.


Da det den 1. januar 2018 blev lovligt for butikker at nægte kontanter som betaling efter klokken 20 om aftenen, var der fem butikker, der tilkendegav det ønske over for Finanstilsynet. Nu har 150 tilkendegivet det ønske.

En af de butikker er Rema 1000 i Aalborg Øst. Ifølge købmand Jacob Dalgaard er der én årsag til, at butikken ikke længere tager imod kontanter om aftenen.

- Vi gør det udelukkende for at passe på vores medarbejdere. Når der er kontanter i butikken om aftenen, så er risikoen større for, at der sker røverier, siger Jacob Dalgaard, købmand i Rema 1000 i Aalborg Øst.

For halvandet år siden var der et røveriforsøg i butikken.

- For halvandet år siden kom der en til lukketid, der ville have udleveret kassebeholdningen. Det vil vi ikke have, at vores medarbejdere skal udsættes for, siger Jacob Dalgaard.
https://www.dr.dk/nyheder/regionale/nordjylland/kassen-er-tom-flere-butikker-vil-vaere-kontantloese-om-aftenen


NWO-eliten ønsker et kontantløst samfund da det giver NWO-eliten meget mere kontrol over borgerne. https://dailystormer.name/scandinavian-dissidents-are-not-going-to-be-allowed-to-buy-anything-in-cashless-society/
Hvis Dailystormer er for extremt for dig så har ronpaullibertyreport.com nogle fine artikler om dette emme http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/the-worlds-first-cashless-society-is-here-a-totalitarians-dream-come-true
http://www.ronpaullibertyreport.com/archives/why-government-hates-cash
Og her hvor både Visa og Mastercard ønsker et NWO-samfund uden kontanter

https://www.zerohedge.com/news/2017-08-16/why-elites-are-winning-war-cash

Læs også
https://www.zerohedge.com/news/2018-05-09/australia-bans-cash-payments-over-10000-deploys-strike-teams-while-asking-citizens
https://www.zerohedge.com/news/2018-02-25/silicon-valley-joins-war-cash-tim-cook-seeks-elimination-money

Det er hele NWO-eliten der ønsker et NWO-samfund uden kontanter.

203
Politik / Duterte sparker røv endnu en gang
« Dato: Maj 13, 2018, 07:31:38 am »
Trump kan lære meget af Duterte hvordan man bekæmper forræderiske NWO-dommere.
Philippine Supreme Court removes Duterte 'enemy' judge

MANILA (Reuters) - The Philippine Supreme Court voted on Friday to remove its top judge, whom President Rodrigo Duterte called an “enemy” for voting against controversial government proposals, citing violations in the way she was appointed.


One opposition party said the ouster of Maria Lourdes Sereno, the country’s first woman chief justice, removed a shield against abuse of power in government and left behind a “puppet Supreme Court”.

By a vote of 8-6, the court granted the government’s petition to cancel Sereno’s appointment on the grounds of alleged violations in the appointment process.

“Maria Lourdes Sereno is found disqualified from, and hereby adjudged guilty of unlawfully holding and exercising, the office of the chief justice,” said court spokesman Theodore Te, who read out the decision.

Sereno is the first chief justice to be removed by her peers and the second top judge to lose the position after her predecessor was impeached for non-disclosure of wealth.

The court declared Sereno’s position vacant with immediate effect and ordered the judicial and bar council to begin a new selection process, Te said.


Der er en fin artikel til det på Den Daglige Storm

https://dailystormer.name/philippines-this-is-how-you-deal-with-uppity-judges/

204
Det er altid rart at blive klogere på kulturmaxisme


Martin Kasler gæster her Nordens Grænse i en liveoptagelse. Samtalens primære fokus er kulturmarxisme, men samtalen kommer også ind på andre relateret emner såsom sociale medier, vores nuværende politikere, krænkelseskultur, medierne, islam og den igangværende Danske debat om omskæring.


https://www.youtube.com/watch?v=RgY5mH_YQbU

205
Fra medierne / Den Evige Inuit
« Dato: Maj 13, 2018, 05:59:24 am »
Nyt flot foto på Blæseren
 


Vi modtog på redaktionen et spændende bidrag fra en ukendt dansk kunstner med navnet “Spækrister”. Formentlig på baggrund af vores intensive dækning af det grønlandske g̶r̶o̶t̶e̶s̶k̶e̶ ̶ø̶t̶y̶v̶e̶r̶i̶ valg til inuitselvstyret, er denne kunstner blevet inspireret til at spidde vores håbløse modstandere oppe på vort Grønland.

Da denne kulturelle og territorielle krig er følelsesladet og historisk, så tillader vi naturligvis at man malende beskriver virkeligheden og går på barrikaderne for Godthåbs hellige jord. Stort tak til Spækrister lyder det fra en samlet redaktion


Se det super flotte kunstværk her https://dagensblaeser.net/2018/05/12/spaekrister/

206
Den daglige kulturberigelse forsætterFem års fængsel og udvisning for bestandig. Sådan lød dommen i Retten i Holbæk over 24-årig mand, der ikke er dansk statsborger. Han blev dømt for fire forhold af voldtægt, oplyser Sn.dk.

Den 24-årige var tiltalt for voldtægt af en jævnaldrende kvinde, som han havde truffet på en net-datingside sidste år. Gennem flere måneder havde han truet kvinden med at offentliggøre nøgenbilleder og videoer af hende, hvis hun ikke gik med til at mødes og have sex.

Manden har under hele sagen nægtet sig skyldig. Han valgte at anke dommen til landsretten med krav om frifindelse, skriver Sn.dk.
http://www.lokalavisen.dk/112/2018-05-10/Afpressede-sig-til-sex-Udl%C3%A6nding-d%C3%B8mt-for-fire-voldt%C3%A6gter-2145362.html
https://sn.dk/Odsherred/Skyldig-Fem-aars-faengsel-for-voldtaegt/artikel/744844

207
Politik / Rasmus Paludan sparker røv på Twitter nu
« Dato: Maj 10, 2018, 10:18:57 am »
Masse af fede Tweets fra Paludan her på de seneste par døgn


Det er utroligt positivt, at familien viser, hvor afdøde og de selv hører hjemme: "Tirsdag eftermiddag er Servet Abdija blevet begravet i landsbyen Xhepcishte i Makedonien."
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/993809761203359744


Jeg har løsningen, som jeg har tilbudt mange gange: #DeSkalUd!
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/993819313155997696

Sjovt, at den #fremmedefjende #løgneren og #kurderen @cekicozlem prøver at gøre vores sprogbrug til et problem, når faktum er, at hun bare kan skride hjem til Tyrkiet! 🇹🇷☪️#dkpol #dkmedier #Væmmelse #DeSkalUd #StramKurs
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/993825825446354945
 

En eller anden #mongol forklarede mig, at Danmark vil gå under, hvis vi lukker grænserne og smider folk ud, som jeg vil have. Så jeg lagde mig fladt ned og overgav mig. #dkpol
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/993881349885976577


This is not a novel idea. Danish males have been completely feminized and neutered, and so many Danish girls seek out relationships with primitive Muslim males who will gladly treat them like sluts. After all: to any Muslim man a non-Muslim female is a whore! #dkpol #sex #IslamRasmus Paludan tilføjet,


Nogle autonome ringede og chikanerede kl. 16.10. De glemte dog "skjult nummer". Har nogen lyst til at tale med dem? 27 11 63 06 !Nogl
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/994219100674158592


Den #fremmede @hediyedptemiz tror, at jeg hader hende. Det har hun misforstået. Jeg vil bare gerne have, at hun rejser hjem, da hun absolut intet har at gøre i Danmark. Sandt er det dog, at jeg elsker hende mere, når hun er rejst hjem. #dkpol #DeSkalUd #StramKurs #ForbydIslam
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/994220549835501569


Dette tweet kan med få ændringer genbruges, hver gang en #fremmed tror eller lyver om, at vedkommende er dansker. #Væmmelse
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/994231888125493248


Kære @YildizAkdogan Jeg skal være den første til at beklage, hvis mit budskab til dig ikke er blevet formuleret klart nok. Jeg mener IKKE, at du er et dårligt menneske eller på anden måde er dum. Jeg synes bare, at du og @hediyedptemiz skal gøre gavn der, hvor I hører hjemme (og til sidst viser han et Tyrkisk flag)
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/994453565908414464


Jeg har forsøgt at forklare en #fremmedfjende, at vedkommende ikke skal egne sig til at tro, at vedkommende må irettesætte en #dansker på nogen som helst måde. #dkpol #dkmedier
https://twitter.com/RasmusPaludan/status/994456166808813568


En #fremmedfjende @OzcanApoet fra #Tyrkiet🇹🇷☪️ var #uforskammet og påstod løgnagtigt, at hans pas betød, at han var dansker. Sikke dog en #sinke. #dkpol #DeSkalUd #ForbydIslam #StramKurs

https://twitter.com/RasmusPaludan/status/994456997071343616
Dejligt at se Paludan give den gas overfor de fremmede fjender.


208
Fra medierne / Fire masseskyderier på 48 timer i våbenfrie London
« Dato: Maj 10, 2018, 09:30:27 am »
Man kan rigtig se at den stramme våbenlov har stor effekt i London  :dash2: :dash2: :dash2:

Four people have been shot over a 48-hour period in Sadiq Khan’s London, leaving a teenager dead and a 13-year-old and a 15-year-old with head injuries.
The first victim, 17-year-old Rhyhiem Ainsworth Barton, was shot in Cooks Road, Southwark, on Saturday evening, while playing football.

Witnesses to the killing told the BBC a number of shots were fired during the attack, including one which missed a woman and punched through somebody’s window.

Barton, described as a talented rapper by his godmother, later died from his injuries.

Twitter Ads info and privacy
The next day, two even younger boys, aged 13 and 15, were shot within minutes of each other in broad daylight in Wealdstone, north-west London.

Both are in hospital being treated for head injuries, although neither are thought to be in a life-threatening condition.

A local shopkeeper said the 13-year-old was “lucky to be alive”, with a bullet appearing to have only grazed the back of his head.

“He was holding his head down [when I saw him],” the shopkeeper told reporters.

“I could not see his face but could see his white T-shirt was proper covered in blood.”

Finally, a member of the public flagged down police on New Cross Road to attend a 22-year-old man suffering from gunshot wounds in the early evening — the last known victim of a weekend of violence when Londoners were supposed to be enjoying a sunny Bank Holiday.

Læs resten her http://www.breitbart.com/london/2018/05/07/gun-free-uk-four-shootings-48-hours-khans-london/

209
ForræderDanmark giver ham en betinget udvisning fordi at det ''ville være i strid med Danmarks internationale forpligtelser.'' Er det ikke typisk ForræderDanmark?


En 18-årig mand er tirsdag blevet idømt to år og seks måneders fængsel for at voldtage en 17-årig pige til en fest på Produktionsskolen i Kolding.

Dommen faldt i Retten i Kolding tirsdag, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse. Den unge mand blev desuden betinget udvist af Danmark, da han er congolesisk statsborger.

Voldtægten skete, da de to unge var til fest på skolen den 1. marts. Ifølge pigen slog den 18-årige hende i hovedet med en knyttet hånd, så hun fik næseblod.

Herefter holdt han hende for munden, så hun ikke kunne sige noget, trak bukserne af hende og voldtog hende.

Den 18-årige nægtede derimod at have haft samleje med pigen, men fortalte at de to havde kysset og haft oralsex.

Retten lagde imidlertid vægt på pigens forklaring og fandt dog den unge mand skyldig i voldtægt. Desuden lagde retten vægt på, at der var fundet sæd samt forklaringer fra vidner, som var til stede efter voldtægten.

Anklagemyndigheden havde lagt op til, at manden skulle udvises ubetinget af Danmark, men det ville ifølge retten være i strid med Danmarks internationale forpligtelser.

Det skyldes hans unge alder, og at han har boet i Danmark i 15 år - altså langt størstedelen af sit liv.

Han modtog dommen og er blevet fængslet.

https://www.bt.dk/krimi/ung-mand-betinget-udvist-voldtog-teenager-ved-skolefest


Igen føler man sig dum som borger i ForræderDanmark
 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

210
Dette er en flot rekord de har lavet. Ingen har i svensk retshistroie fået så mange tiltale for HMF som Redaktionen af Nordfront.se har fået. Fra Friatider.se


INRIKES. Ett åtal med 103 fall av hets mot folkgrupp riktas nu mot utgivaren av Nordiska Motståndsrörelsens hemsida Nordfront. Det är det största åtalet för hets mot folkgrupp i svensk rättshistoria, rapporterar Medievärlden.

Det är Nordfronts ansvarige utgivare, Emanuel Lärkestål från Borlänge, som nu står åtalad för 103 fall av hets mot folkgrupp.

Detta för sådant som publicerats på Nordfront.se.

Åtalet omfattar bland annat 91 så kallade hyllningar av Adolf Hitler, fem bilder på hakkors och en bild på den tyske nationalsocialisten Horst Wessel med två hakkors.

"De anmälde artiklarna och bilderna ger uttryckt för gillande av Adolf Hitler", skrev Justitiekanslern när förundersökningen inleddes i höstas.

– Vi tycker att hets mot folkgruppslagstiftningen är en gummiparagraf som enbart är till för att kväsa oppositionen, säger NMR:s presstalesman Pär Öberg till SVT.

Hets mot folkgrupp kan, om brottet anses som grovt leda till fängelse i lägst sex månader och högst fyra år. Vid normalfall är påföljden fängelse i högst två år eller, om brottet är ringa, böter.http://www.friatider.se/talas-f-r-103-fall-av-hets-mot-folkgrupp
https://www.medievarlden.se/2018/05/utgivare-atalas-103-fall-av-hets-mot-folkgrupp/


 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
Sider: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 44