Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 [2] 3 4 ... 49
16
Samfund- & Kultur / Mary og Frede forgylder inuitter
« Dato: November 25, 2018, 09:13:13 pm »
Anklageren ønsker noget andet, så det får han her. Dagens Blæser har lige lagt to fede grønlandsartikler ud i dag og jeg tror at især Anklageren bliver glad for at læse dem, som han jo gør når det er Dagens Blæser :blum: :blum:


Kronprisen og Mary har en stor bunke jydeguld at uddele hvert år og disse går til deres egne udvalgte favoritfolk. Det kan være incestudsatte stofmisbrugere, der bliver succesforfattere, hipstermusikere med intetsigende budskaber og middelmådige kompositioner eller foreninger, der på en eller anden måde spiller på det royale pars følelser og udløser pengeregnen.


Note: den ovennævnte succesforfatter er Kim Leine, og han sagde faktisk følgende om Grønland da han fik sin halve million:  “Vi skylder os selv og hinanden at skaffe os en større viden om vores fælles historie og langt om længe at smide skyldfølelsen, der hvor den hører hjemme – på bunden af Atlanterhavet.” Nemlig. For ved at bevidstgøre danskerne om deres førsteret til vores smukke Grønland, og få et helt andet billede af inuitten, nemlig som den tilvandrede ulykkesfugl, så kan vi blive selvbevidste og atter drømme stort; kræve hvad der retteligt er vort]


Foreningen Grønlandske Børn har netop fået en halv million kroner, og det er faktisk en enormt ærgelig situation. Det forstærker billedet af Grønland som hjemsted for de tilvandrede inuitter, og det forstærker ligeledes billedet af den inuitiske kultur og levevis som et socialt problem vi skal blande os i.

Læg mærke til at pengene også går til at styrke dem i forhold til deres hjemland. Ok, men der menes jo nok Grønland, vores Grønland, og så er det at filmen knækker for Mary. Det danske kongehus er desværre helt med på ideen om at stjæle Grønland fra det danske folk og Moder Danmark. Det skal der selvfølgelig sættes en stopper for, og de kunne jo faktisk sagtens udfylde en rolle som ambassadører for et dansk Danmark på Grønland. Give medaljer til storfamilier og på andre måde bidrage med gejst og inspiration til en demografisk lavine. Danske grønlandsfamilier kunne komme på sommerlejr i Jylland og skolebørn fra Hoveddanmark kunne besøge deres brødre på Grønland. Der er uanede muligheder i denne genrejsning.Resten af den super gode artikel kan læses på Dagens Blæser her https://dagensblaeser.net/2018/11/25/mary-og-frede-forgylder-inuitter/17
Ny dag ny kulturberigelse  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :dash2:  :angry: :angry:


En 22-årig mandlig cyklist blev udsat for en ubehagelig episode i nat i det centrale Aarhus
En 22-årig mand blev i nat klokken 02.19 overfaldet af tre mænd, da han kom cyklende ad Vestergade i det centrale Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.


De tre mænd væltede den 22-årige af cyklen, tildelte ham slag/spark og udsatte manden for røveri. Ifølge døgnrapporten mistede manden sin pung under overfaldet.

Den 22-årige kunne ikke give noget signalement af mændene, udover at de var udenlandske, oplyser politiet.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-11-25/Cyklist-overfaldet-af-tre-m%C3%A6nd-i-nat-Blev-sparket-og-udsat-for-r%C3%B8veri-3599264.html
Det værste er at dumstolene nok giver dem en betinget udvisning hvis de bliver fundet  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

19
Politik / TERRORKONFERENCE MOD IRAN I KØBENHAVN
« Dato: November 25, 2018, 08:16:16 am »
Jeg er doven for tiden, men jeg kan rigtig godt lige denne artikel hos Syrienblog hvor de rigtig angriber CIA og deres nyttige NWO-idioter hos PET som de kalder ''Den danske afdeling af CIA på Klausdalsbrovej'' Jeg kan kun være enig i denne artikel

Fra https://syrienblog.net/2018/11/24/terrorkonference-mod-iran-i-koebenhavn/


Forestil dig en konference i Tehran, hvor iranske efterretningstjenester sidder med kriminelle på fine hoteller og planlægger angreb på åben gade i Danmark.

Den danske afdeling af CIA på Klausdalsbrovej afholder i dag en konference på det amerikanske Radisson-hotel i København, hvor ny terror mod Iran skal planlægges og finansieres i samarbejde med terrororganisationen ASMLA, der er finansieret af den israelske vasal, Saud-famillien.

Det vil blive en stor forestilling, også for MSM, der vil påstå at iranske og russiske agenter lurer overalt i skabe, skuffer og under sengene om natten. En omvendt virkelighed.

Virkeligheden er selvfølgelig en anden, at:

Iran aldrig nogensinde har angrebet nogen i Danmark.
Det var ASMLA i Danmark, der hyldede et terrorangreb på iranere i Iran.
CIA’s militaristiske nedlukning af Danmark var et kæmpe flop!
(Hvor de dog testede, at de kan overtage magten i Danmark, når det passer dem!)
Danmark allerede har sendt sin “tilbagekaldte” ambassadør tilbage til Iran igen, efter et meget ensomt og mislykkket forsøg på at få andre EU-lande med.
Danmark blev mildest talt fuldstændig til grin i Bruxelles, da man fandt ud af at de øvrige “brødrelande” elsker iransk handel mere end deres danske lillebror/snothvalp.

For uger siden gennemførte påstået politi overfladiske ransagninger mod ASMLA for at aflede opmærksomheden fra deres massive støtte til dem. Det blev også blæst op i medierne, men vi måtte senere erkende, at ikke en eneste var blevet fremstillet i et grundlovsforhør.

Iran skal have udleveret alle de iranere de ønsker sig. Hellere 10 for mange end en for lidt. Lad dem endelig hænge disse børnemordere i en kran. Det vedkommer ikke en dansker i Danmark.

Udleveringsaftaler og lænkede hjemsendelser af fremmede NU!
Og bare rolig… Følgesvendene fra Klausdalsbrovej må også gerne komme med.

20
Jeg ville havde linket til den nyhed da jeg fandt den, men Din-Debat var nede på det tidspunkt så det kunne jeg ikke. Men når manden er 19 år gammel og fra Brabrand, så er chancen for at det er en perker nok 99,9%http://www.lokalavisen.dk/112/2018-11-08/Grov-tiltale-Mand-l%C3%A5ste-12-%C3%A5rig-pige-inde-i-bil-og-voldtog-hende-3483831.html

21
Samfund- & Kultur / To skyderier på en dag i våbenfrie Danmark
« Dato: November 20, 2018, 09:24:24 am »
Hvordan kan det dog ske i våbenfrie Danmark? Jeg troede at kriminelle overholder våbenforbudet?  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:En person er i kritisk tilstand efter skudepisode i København
En person er mandag aften blevet ramt af skud i Nordvestkvarteret i København.

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11017097/en-person-er-i-kritisk-tilstand-efter-skudepisode-i-koebenhavnPolitiet øger tilstedeværelsen i det vestlige Aarhus efter skudepisode
En 24-årig mand blev mandag eftermiddag skudt af politiet efter et knivangreb mod en patrulje. Han meldes nu uden for livsfare.

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11016955/politiet-oeger-tilstedevaerelsen-i-det-vestlige-aarhus-efter-skudepisodeEr du overrasket over at kriminelle ikke overholder våbenforbudet?

22
Politik / Paludan sparker røv på Twitter igen med dette tweet til Jacob Mark
« Dato: November 20, 2018, 09:15:58 am »
Respekt til Paludan. Han sparker virkelig røv med dette tweet

Det er logisk, at levebrødspolitikeren og mobberen @jacobmark_sf ikke selv synes, at der er en syg politisk kultur: han er nemlig selv en væsentlig del af sygdommen. #dkpol #dkmedier

https://twitter.com/RasmusPaludan/status/106469908047821619223
Til sammenligning så har Britta Nielsen taget 111 millioner kroner fra danskerne. Forræderregerningen har taget 308 millioner til at bekæmpe korruption i afghansk politi, selvom det ikke kommer til at hjælpe en skid. Samtidig så sparer ForræderDanmark på skoler, ældre, sygehuse og andet. Skattekroner skal bruges på DANSKERNE, ellers så er der ingen grund til at have en massiv høj skat som der er i ForræderDanmark. Det kræver ikke ret meget at regne ud at hvis man fjerner alt ulandsbistanden og fører en masssiv hjemsendelsespolitik, så ville der være råd til masser af skattelettelser OG velfærd på samme tid.


https://www.bt.dk/politik/danske-millioner-skal-bekaempe-korruption-i-afghansk-politi

24
Det ville jo være så synd hvis personen blev dræbt i sit hjemland, derfor beholder ForræderDanmark på denne kriminelle samfundstaber   :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
Frygt for dødsstraf i hjemlandet betyder, at Danny Abdallas fire udvisningsdomme ikke kan effektueres.
Den storkriminelle Danny Abdalla undgår atter en forvaringsdom.

Fredag er han ved Retten i Hjørring blevet dømt for blandt andet to tilfælde af frihedsberøvelse og to voldtægter.

Anklagemyndigheden gik efter en forvaringsdom, men byretten fandt, at en fængselsstraf på to års fængsel var mere passende.

Abdalla er blevet dømt for i 2014 i Randers at have tvunget en kvinde ind i en bil og kørt hende til en adresse i Frederikshavn, hvor han holdt hende indespærret i et døgn.

I det døgn blev hun udsat for seksuelle overgreb og tvunget til at sniffe kokain.
Læs resten her https://www.fyens.dk/indland/Storkriminel-undgaar-forvaring-Faar-fjerde-udvisningsdom-men-kan-stadig-ikke-sendes-hjem/artikel/3301565Personligt forstår jeg godt hvorfor at han kan få dødsstraf i hjemlandet. Det burde han også få i ForræderDanmark hvis vi skal beholde ham i landet:JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:


Hvad mener du? Skal svinet sendes hjem til Liberon selvom at han kan få dødsstraf i landet, eller skal han forsætte med at bo i et luksusfængsel betalt af skatteyderne som han gør nu?


25
Politik / Var Pittsburgh skyderiet et falsk flag?
« Dato: November 19, 2018, 03:59:30 pm »
Den Daglige Storm har sammen med tweets af Roosh V skrevet en super god artikel der forklarer at dette skyderi nok var et falsk flag. Da USA har lavet mange falsk flag angreb (9/11 er nok en af det mest kendte) så er dette nok også et falsk flag. De tweets som Roosh V skriver her er meget spændende og understøtter den teori at det var et falsk flag''In January, the FBI was involved in an active shooter drill at a Pittsburgh Jewish community center. Nine months later, it was attacked for real. Only TWO cities in the entire USA had a shooter drill involving both the FBI and a Jewish center. Crazy coincidence.''

https://twitter.com/rooshv/status/1056561979169607682
https://dailystormer.name/was-the-synagogue-shooting-yet-another-jew-trick/


Tror du at det var et falsk flag udført af NWO eller tror du at det var en ægte ''højreekstrem'' der har udført angrebet?

26
Politik / GYSEkandidaten Arthur Jones fik over 55.000 stemmer
« Dato: November 07, 2018, 04:46:02 pm »
Selvom han tabte så er det stadigvæk meget flot at en GYSEkandidat fik 26.5% af stemmerne i det område. Alle i GOP tog afstand til ham, men han fik stadigvæk lidt over 55.000 stemmer.


https://forward.com/fast-forward/413746/more-than-55-000-vote-for-nazi-leader-in-illinois-congressional-race/?attribution=blog-article-listing-1-headline

Former American Nazi Party leader Arthur Jones lost his longshot bid for an Illinois congressional seat on Tuesday. But he still received more than 55,000 votes.

Jones was running as a Republican candidate in the heavily-Democratic Third District outside Chicago. He was able to make the ballot because he was the only person to run in the Republican primary. He was condemned by the state Republican Party and the Republican Jewish Coalition, but they were unable to remove him from the ballot.

Read more: https://forward.com/fast-forward/413746/more-than-55-000-vote-for-nazi-leader-in-illinois-congressional-race/GYS?
27
Så er der kulturberigelse igen  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Et 15-årigt pizzabud blev overfaldet og udsat fra røveri, da han søndag skulle aflevere en ordre til Kirkevej i Viby uden for Aarhus.

Da buddet kom frem til adressen, var der ingen hjemme, men da han vendte sig rundt og ville køre fra stedet, blev der råbt »han er her nu« fra en park ved siden af adressen.

Seks til otte somalisk udseende drenge iført mørkt tøj på cirka 14-16 år kom ud fra parken og omringede pizzabuddet, der skriver Østjyllands Politi i søndagens døgnrapport.

Pizzabudet spurgte, om det var dem, der havde bestilt maden, og det bekræftede drengene, men de kunne ikke huske, hvilket navn maden var bestilt i - i stedet råbte de, at han skulle slippe maden.


Men buddet ville ikke aflevere pizzaerne og holdt fast i kassen, hvori alle leveringerne var placeret.

Det resulterede i, at det 15-årige pizzabud fik en knytnæve i ansigtet og stjålet sine høretelefoner.

Røverne løb ind i parken, og buddet forsøgte at følge efter, men da han kort tid efter kom tilbage til adressen, kunne han se, at hans cykel var væltet, og at al mad og drikkevarer i kassen var blevet stjålet.

Østjyllands Politi fortæller, at sagen nu er under behandling, men at de endnu ikke har nogen mistænkte i sagen.

 

https://www.bt.dk/krimi/pizzabud-fik-knytnaeve-i-ansigtet-og-stjaalet-sine-pizzaer

28
God aktivisme fra DNM. Hvor meget har Bent Melchior mon GYSET da han så disse flotte bannere?


Jøden Bent Melchior talte ved et arrangement i torsdags i Aalborg om tolerance og det at være jøde i Danmark. Aktivister fra Rede 3 tog til stedet og opsatte et banner med teksten “Holocaust er fup”.

https://www.nordfront.dk/aktivisme-i-aalborg-4/

29
Politik / Der er 83,3% chance for at republikanerne beholder senatet
« Dato: November 05, 2018, 07:07:03 pm »
Det gør mig rigtig glad. Brovterne må hellere bestille en stor buttplug her https://www.sexshop.dk/kvinder/anal-sexlegetoej/store-anal-plugs så i er klar til at tabe stort i morgen  :big_grin:https://projects.fivethirtyeight.com/2018-midterm-election-forecast/senate/


30
Hvor er det fedt med så mange gode artikler på Syrienblog. Denne her er også en super god artikel jeg kun kan være enig iNår man besøger Udenrigsministeriets hjemmeside, præsenteres man for en flot side med overskriften “Danmarks fingeraftryk“. Her fremgår det, at takket være Danmarks indsats, så er truslen fra al-Qaeda i Afghanistan reduceret. Og at taliban ikke længere er ved magten.

Det fremgår intet sted på ministeriets flotte sider, at 43 danske soldater blev dræbt (eksl. efterfølgende veteranmord og masseselvmord). Det fremgår heller ikke, at krigen har kostet skatteyderne over 800 milliarder kroner imens sygehuse og skoler er blevet lukket.

Du hørte rigtigt: En million kroner 8000 gange udgør alene Danmarks bidrag i Afghanistan.

Det fremgår heller ikke, at USA’s ledende NATO-general i Afghanistan, U.S. Army General Austin Scott Miller senest har erklæret, at Taliban i Afghanistan ikke kan besejres.

At USA og Afghanistans regering fremover vil arbejde for at forhandle og samarbejde med Taliban om Afghanistans fremtid. Og at Afghanistan er blevet verdens største heroin-producent.

Kriminelle krigsforbrydere og landsforrædere – intet andet.


https://syrienblog.net/2018/11/02/amerikansk-topgeneral-i-nato-taliban-kan-ikke-besejres/
http://um.dk/da/udenrigspolitik/lande-og-regioner/asien/danmark-i-afghanistan/
https://www.nbcnews.com/news/military/new-u-s-commander-afghanistan-says-he-s-going-offense-n926431
https://www.nytimes.com/2018/07/15/world/asia/afghanistan-taliban-direct-negotiations.htmlJeg er enig med Syrienblog. Det var kæmpe pengespild og spild af menneskeliv at ForræderDanmark gik med i Afghanistankrigen. Men nu fører ForræderDanmark også den samme Forræderkrigspolitik som andre NWO-lande i stedet for at blande sig uden om  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Syntes du at skattepenge skal bruges på NWOkrige eller på sygehuse, ældre, skoler osv?

Sider: 1 [2] 3 4 ... 49