Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: 1 [2] 3 4 ... 42
16
DF indrømmer her at de ikke vil føre en politik der stopper befolkningsudskiftningen. Så længer der kommer færre statsborgerskaber så er DF glad  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
Jeg er kun tilfreds når der kommer massehjemsendelser. Men det er forskellen på mig og DF


DF tilfreds: Færre vil få dansk statsborgerskab


Ny indfødsretsaftale strammer reglerne for at blive dansk statsborger. Bag aftalen står Regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet. Målet er færre statsborgerskaber, siger Martin Henriksen (DF)
Nåleøjet er blevet mindre for dem der fremover vil have dansk statsborgerskab. Regeringen, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti har indgået en aftale om indfødsret, som strammer reglerne for at få statsborgerskab. Udlændinge- og integrationsordfører Martin Henriksen (DF) forventer, at det vil betyde langt færre nye, danske statsborgere.

”Helt overordnet bliver det sværere at få statsborgerskab, og det er det afgørende for os. Vi vil mindske antallet, der får statsborgerskab. Derfor kigger vi hele tiden efter forskellige redskaber til stramninger, som vi kan samle flertal for,” siger han.https://ditoverblik.dk/df-tilfreds-faerre-vil-faa-dansk-statsborgerskab/Jeg siger det igen. ''Vi vil mindske antallet, der får statsborgerskab. Derfor kigger vi hele tiden efter forskellige redskaber til stramninger, som vi kan samle flertal for,” siger han.'' De vil ikke bringe antallet af statsborgerskaber ned på NUL.

17
En typisk velfærdsjæger  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:En dommer besluttede mandag at forlænge fængslingen af en syrisk terrormistænkt mand.

Der er umiddelbart grund til at tro på, at en 31-årig mand fra Syrien tilbage i november 2016 var parat til at begå terror i København.

Mandag har en dommer i Københavns Byret i hvert fald valgt at forlænge den sigtedes ophold bag tremmer i yderligere fire uger.

Manden, der er asylansøger i Sverige, blev anholdt 21. december 2017.


https://politiken.dk/indland/art6651775/Asylans%C3%B8ger-forbliver-f%C3%A6ngslet-i-sag-om-k%C3%B8benhavner-terror

18
og Stram Kurs får mange nye medlemmer

Paludan: 20.000 vælgererklæringer om 9-10 måneder (Aalborg Øst 5.8.2018)
https://www.youtube.com/watch?v=D4oGUS9ytM8

19
https://ditoverblik.dk/stramninger-virker-15-330-har-nu-indrejseforbud-til-danmark/

15.330 personer har nu forbud mod at rejse ind i Danmark. Det viser, at stramninger for at få flere kriminelle udlændinge udvist virker, siger Dansk Folkepartis udlændinge- og integrationsordfører Martin Henriksen


Gør det nu også det når de kriminelle bare kan gå tilbage til Danmark hvor grænsen er pivåben? Samtidig så går DF stadigvæk ikke ind for massehjemsendelser20
Fra medierne / Dansk Folkeparti lancerer »uafhængigt« netmedie
« Dato: August 07, 2018, 07:00:28 pm »
Desværre bliver det endnu et medie der ikke angriber nationalbanken, jøder eller resten af NWO. Dagens Blæser og Nordfront.dk er meget bedre, men jeg vil da kikke på dette medie selvom jeg ikke kan se pointen med mediet når DKA findes.

Ditoverblik.dk skal være et supplement til det eksisterende mediebillede, siger pressechef.
Endnu et dansk netmedie har set verdens lys.

Dansk Folkeparti har nemlig lagt sig i slipstrømmen af flere andre partier og lanceret en ny kommunikationskanal, der antager karakter af journalistik.

DitOverblik.dk, som DF's medie hedder, skal ifølge hjemmesiden være »et borgerligt-nationalt nyhedssite, som dækker dansk politik med særligt fokus på emner og vinkler, der har interesse for den borgerlige-nationale debat i Danmark«.

I skrivende stund består forsiden blandt andet af en historie om niqab-klædte kvinder, to hundehvalpe, en bedende muslim og en reklame med Kristian Thulesen Dahl.
https://politiken.dk/kultur/medier/art6652764/Dansk-Folkeparti-lancerer-%C2%BBuafh%C3%A6ngigt%C2%AB-netmedie

21
Politik / Trump: Løgnepressen er en fjende af folket
« Dato: August 05, 2018, 03:12:30 pm »
Jeg kan kun være enig

The Fake News hates me saying that they are the Enemy of the People only because they know it’s TRUE. I am providing a great service by explaining this to the American People. They purposely cause great division & distrust. They can also cause War! They are very dangerous & sick!
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1026069857589227520


Og en til

Too bad a large portion of the Media refuses to report the lies and corruption having to do with the Rigged Witch Hunt - but that is why we call them FAKE NEWS!
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1026087766071947265


Hvor er det dejligt at Trump bliver ved og ved med at angribe løgnepressen.

22
Dette er noget af det mest langt ude fra et brovtebandemedlem at den fortjener sin egen tråd. Homofaber skriver her  http://www.din-debat.dk/index.php?topic=8383.30

Islam har ingen indflydelse på ikke-muslimers liv eller på samfundet i det hele taget.


Dette er så idiotisk at man næsten kun kan grine af hvor naivt denne sætning er  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Hvad mener du selv? Hvor langt ude syntes du at den sætning er?

23
Det er sund fornuft. Det bedste med Jorden Frihed Kundskab er deres punkt 1 hvor de har en rigtig fornuftig politik på dette område. At Danmark ville blive meger rigere med den politik gør det til sund fornuft. Derfor fatter jeg ikke hvorfor ingen af gammelpartierne går ind for det, det burde være politik alle partierne har lige meget om man er rød eller blå
Mærkesag nummer 1 "SÆT PENGENE FRI" = Folkeejet Nationalbank

 

Økonomisk politik

 

1.Staten udsteder landets penge gældfrit og uden renter. (DKK 80 Mia pr år).

 

i. (Se forslaget på Island: ’Monetary Reform: A Better Monetary System for Iceland’ https://www.forsaetisraduneyti.is/media/Skyrslur/monetary-reform.pdf.


b. Alle borgere får en konto og en aktie direkte i en Folkeejet Nationalbank. Således kan alle indskudsordninger, statsgaranti og statsstøtte til privatejede banker ophøre. Ved fremtidige bankkriser kan banker således gå konkurs som alle andre virksomheder uden at vælte hele samfundsøkonomien.

 

c. Ens nuværende privatejede bank kan man give fuldmagt, således at alt i praksis bliver som nu med PBS og internetbank.

 

d.Statens indtjening ved at udstede landets penge (DKK 80 Mia) fordeles ligeligt til befolkningen i form af borgerdividende.

 

i. 2% af BNP (DKK 2.000Mia 2015) skabt som vækst plus 2% skabt som inflation.

 

ii.I alt ca. DKK 1.200 pr måned per dansker. Børn og voksne.

 

e. Penge skabt som gæld af bankerne (ca DKK 1.045 Mia) omlægges til Statslige penge over 12 år (DKK 87 Mia pr år i 12 år) og udbetales som borgerdividende direkte til borgernes konto i den Folkeejede Nationalbank.

 

i. I alt ca. DKK 1.300 pr måned per dansker. Børn og voksne. (I 12 år indtil alle de bank producerede penge som gæld med rente er konverteret til Statslige rentefrie penge uden gæld).

 

f. Finanstilsynet gøres uafhængigt af økonomiske interesser og må ikke høre under og ej heller finansieres af banksektoren. Desuden vedtages at et flertal i Finanstilsynet kommer fra sektorer udenfor banksektoren.

 

-------------------------------

 

KOMMENTAR:

 

"Pengeskabelsen skal komme alle ligeligt til gode". Vi har beregnet det konservativt til kr 2.500 per borger per måned, skattefrit.

 

Ideen er baseret på Frossti Sigurjonsson rapport på Island.

 

Man kunne se på at give flygtninge, der vender hjem borgerdividende i en årrække, som kompensation og erstatning for de ulovlige krige Danmark har deltaget i, og samtidig for at sikre en værdig hjemvenden for de der måtte ønske, at tage tilbage og deltage i genopbygningen af de lande, et enigt Folketing besluttede at destruere. En genopbygning som JFK21 – JordenFrihedKundskab mener, at vi bør deltage i som erstatning for de ulovlige handlinger i form af angrebs – og plyndringskrige, som et enigt Folketing valgte at sende vores bombefly og soldater afsted og deltage i. Til trods for et klart flertal i befolkningen IMOD disse uhyrlige morderiske destruktive menneskefornedrende krige.

 

------------------------------

 

Her en video af et foredrag om Pengeskabelsen:

 

1. del Mads Palsvig København 28 oktober 2016

 

https://www.youtube.com/watch?v=bNjVQo_IvRY

Tænk på alle de dejlige ting man kunne købe eller spare op for 2500 ekstra kroner hver måned.
http://jfk21.dk/m%C3%A6rkesag%20nr%201%20pengeskabelsen.html

24
Politik / NU SKAL DER GYSES HELT VILDT: Ebolaen er kommet tilbage i DRCongo
« Dato: August 03, 2018, 09:21:31 pm »
Det kan man rigtig GYSE af


Ebola er brudt ud på ny i DRCongo
Borgerkrig og ebola er ved at danne en uhyggelig cocktail i DRCongo. WHO er på vej til området


I DRCongo har sundhedsmyndighederne onsdag igen erklæret et udbrud af ebola. 20 er døde, og der er fire kendte tilfælde derudover.

Det oplyser landets sundhedsministerium onsdag aften.

Udbruddet er registreret i og omkring byen Mangina. Det er ikke oplyst, præcis hvornår udbruddet først er registreret.

I første omgang vil 12 af DRCongos egne eksperter drage til området. Også Verdenssundhedsorganisationen, WHO, er ved at samle et hold, der kan sendes til området.

DRCongo er ikke ubekendt med udbrud af ebola. For nylig har sundhedsmyndighederne slået et andet udbrud ned, efter 33 var døde af det.
https://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/ebola-er-brudt-ud-paa-ny-i-drcongo/7252280Det var noget værre noget

25
Dejligt at der også i denne måned kommer gang i Stram Kurs.

Demonstrationer
Vores kommende demonstrationer er med temaet:

“Demonstration for Danmark og mod ghettoens fremmede kriminelle samfundstabere”

Lørdag den 4. august 2018 kl. 11-14
Sted: Løvbakken 4 på parkeringspladsen ved REMA 1000 og Løvvangscenteret

Søndag den 5. august 2018 kl. 11-14
Sted: På parkeringspladsen mellem Fakta og Spar på Saltumvej 1, 9220 Aalborg

Søndag den 19. august 2018 kl. 10.00-23.00
Sted: Nivå Station, forpladsen
Tema: “Demonstration for forbud mod hijab og for fejring af HOMO-Hijab!”
Yderligere om temaet: Stram Kurs demonstrerer for forbud mod hijab, hvilket er en naturlig følge af forbuddet mod niqab og burka. Dog vil vi gerne tillade HOMO-Hijab, som betyder, at to kvinder, der er nøgne og har sex med hinanden, gerne må have hijab på, mens de har sex (og i øvrigt er nøgne). Vi uddeler løbesedler, der illustrerer, hvordan det ser ud, når to ludere har sex med hinanden kun iført hijab.

Søndag den 26. august 2018 kl. 10.00-23.00
Sted: Heimdalsvej, Frederikssund
Tema: “Kom og tegn profeten Muhammad!”
Yderligere om temaet: Stram Kurs fejrer kunsten ved at invitere til demonstration, hvor man kan komme og tegne profeten Muhammad. Vi stiller papir og blyant til rådighed.


https://stramkurs.dk/demonstrationer/

26
Endnu en kulturberigelse  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:Den ældre mand blev overfaldet i sin lejlighed på Østerbro i København
Politiet har foretaget en ny anholdelse i sagen om et grusom sag om grov vold og drabsforsøg på en cykelhandler i hans private hjem på Østerbro. Den anholdte er 45-årig mand af jugoslavisk oprindelse, oplyser Københavns Politi.

I sagen er en 18-årig mand fra Albanien ved i et nævningeting i Københavns Byret idømt ubetinget fængsel i 7 år og udvist af Danmark for bestandig. Dommen er anket af den dømte. Herudover sidder en 31-årig makedonsk statsborger varetægtsfængslet, efter at han blev anholdt i Albanien og udleveret til Danmark.


http://www.lokalavisen.dk/112/2018-08-02/-70-%C3%A5rig-cykelhandler-k%C3%A6mpede-p%C3%A5-liv-og-d%C3%B8d-grusomt-mishandlet-og-fors%C3%B8gt-myrdet-Nu-er-der-helt-nyt-i-sagen-2523534.html

27
Tak til Forrædertinget for at lukke dem ind i Danmark :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


To af landets politikredse samarbejder om at optrevle en usædvanlig stor sag mod fem mænd og en kvinde - alle kroatiske statsborgere


Sydøstjyllands Politi har netop været i Kroatien for at få udleveret en 36-årig kroatisk mand til retsforfølgelse i Danmark. Her er han, sammen med fem andre personer, fire mænd og en kvinde, sigtet i en usædvanlig stor sag, som omfatter hele 165 forskellige lovovertrædelser – heriblandt 26 hjemmerøverier, 10 indbrud og 10 kvalificerede frihedsberøvelser.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-08-02/-Seks-kroater-sigtet-for-hele-26-hjemmer%C3%B8verier-2523460.html

28
Hvor er det dejligt at se at Trump bliver ved og ved med at sparke røv på Twitter

The Fake News Media is going CRAZY! They are totally unhinged and in many ways, after witnessing first hand the damage they do to so many innocent and decent people, I enjoy watching. In 7 years, when I am no longer in office, their ratings will dry up and they will be gone!

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1024287257975566338
Dejligt at han også selv tror på at han får 4 år til.

29
Politik / I morgen bliver listen med stillere nok opdateret
« Dato: August 01, 2018, 05:27:14 pm »
Så bliver brovtebanden nok glad igen  :big_grin:
https://valg.oim.dk/valg/digitale-vaelgererklaeringer

30
Kulturberigelsen forsætterMen nu viser det sig, at endnu en ung pige blev voldtaget til stævnet. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Det gik ud over en 14-årig pige fredag den 27. juli og Nordjyllands Politi søger nu vidner i sagen.

Den 14-årige pige deltog fredag aften i nogle festligheder omkring Vendia-hallen, men på tidspunkt forlod hun området for at lede efter en veninde. Her mødte hun omkring Thomas Morrildsvej to unge mænd.

Den ene forlod stedet, mens den anden mand, sammen med pigen, gik hen til et telt, hvori han voldtog pigen. Manden forsvandt derpå fra gerningsstedet, Sportspladsen Landlyst, mens pigen tog kontakt til en veninde og en vagt ved Dana Cup, hvorefter politiet blev kontaktet.

"Vi har efterforsket intenst i sagen, siden vi modtog anmeldelsen. Vi har foretaget flere afhøringer og sporsikring og tekniske undersøgelser på gerningsstedet," siger den ansvarlige efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Frank Olsen.Politiet har dog hidtil været tilbageholdende med oplysninger af hensynet til den forurettede piges meget unge alder.

"Men vores efterforskningsskridt har indtil nu ikke kunne identificere en mulig gerningsmand," siger Frank Olsen, som derfor opfordrer borgerne til at henvende sig på 114, hvis de har nogle oplysninger i sagen.

Gerningsmanden beskrives som: Mørk af udseende, ca. 17 år, 185 cm høj, muskuløs, kortklippet og sort, krøllet hår i siderne og nakken, iført sort cowboyjakke, sorte cowboybukser og hvid t-shirt, engelsk talende.

"Hvis nogen har bemærket noget derude fredag aften, så ring til os på 114," opfordrer Frank Olsen,

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-08-01/-Endnu-en-modbydelig-voldt%C3%A6gt-har-ramt-Dana-Cup-14-%C3%A5rig-pige-voldtaget-i-telt-2520530.html

Sider: 1 [2] 3 4 ... 42