Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 42
1
Det er blevet lidt ensformligt nu og jeg kan mærke jeg er gået død, hvilket er grunden til at jeg ikke skriver lange eller halvlange indlæg mere. Dels er debatten blevet ensformlig og dels så trænger jeg til en pause fra debatten. Jeg håber Rudi kan tage over nu hvor jeg tager en pause, så brovtebanden kan få noget modstand fra deres løgne.

2
Man bliver så sur over forrædertinget som har givet dem statsborgerskab  :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :dash2: :dash2: :dash2:


26-årig kvinde udsat for gaderøveri i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi søger oplysninger fra vidner eller andre i sagen om et groft gaderøveri begået mod en 26-årig kvinde i Tranumparken i Brøndby Strand fredag aften.

Klokken 20:15 blev en politipatrulje kaldt ud til stedet, hvor to helt unge mænd på knallert havde slået og sparket den 26-årige kvinde, inden de stak af med hendes taske.


Mændene beskrives som mellemøstligt af udseende, cirka 15 år. De havde sort, kort hår. Den ene var maskeret på nederste del af ansigtet og iført en sort, langærmet trøje og sorte bukser.

Har du set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet så kontakt politiet døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.
http://www.lokalavisen.dk/112/2018-08-13/-Drenge-r%C3%B8ver-26-%C3%A5rig-kvinde-brutalt-med-slag-og-spark-2554105.html

3
Jasiden var fuld af løgn som man kan se her

Hvad sagde alle eksperterne og politikerne fra “ja-siden”? De sagde vi ville miste adgang til databaser og at det ville blive langt vanskeligere for dansk politi. Hele den kampagne var en stor løgn, og lige siden har virkeligheden indhentet dem. #dkpol #dkmedier #eudk

https://twitter.com/AndersVistisen/status/988872677904605185


Hvad mener du om at jasiden kom med så mange løgne for at få danskerne til at underkaste sig EUssr endnu mere med at stemme ja?

4
Jeg har set mig meget sur på Sverigedemokraterna, tænk at de vil smide en politikker ud som rigtigt nok kalder Löfven for en landsforræder. Det er totalt idiotisk  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: Håber at han går vidre til AfS eller DNM når han bliver smidt ud af SD.SD-ordförande riskerar uteslutning – anklagar Löfven för ”landsförräderi”


Lars-Anders Espert, Sverigedemokraternas ordförande i Burlöv, anklagar statsminister Stefan Löfven för ”landsförräderi” i ett valmanifest.

Betalningsartikel
https://www.dn.se/nyheter/politik/sd-ordforande-riskerar-uteslutning-anklagar-lofven-for-landsforraderi/
Eller man kan læse det samme her
https://www.nordfront.se/sverigedemokrat-kallade-lofven-landsforradare-riskerar-uteslutning.smr

Ros for at personen står fast på sine udtagelser. Tænk at smide en person ud de siger noget der er så sandt som dette. Hvad skal Sverige med Sverigedemokraterne når de ikke er et hak bedre end de andre partier? Heldigvis går det rigtigt godt for både AfS og DNM.

5
I skal bestemt ikke snydes for dagens kulturberigelse  :hyper:Københavns Vestegns Politi efterlyser en ung mand, som torsdag klokken 16:05 stod bag et brutalt gaderøveri mod en 81-årig kvinde på Mørkhøjvej i Søborg.

Her henvendte gerningsmanden sig først til den 81-årige kvinde, og efterfølgende skubbede han hende, så hun mistede grebet om sine ting. Manden kunne derfor stikke af med hendes taske med personlige effekter, nøgler og mobiltelefon.


Gerningsmanden beskrives som: mellemøstlig af udseende, 19-21 år, 175-180 centimeter høj. Han var brun i huden, havde krøllet hår, talte dansk og var iført en blå/grøn ternet skjorte, beigefarvet shorts og sneakers.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet.

Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48 eller 1-1-4.
http://www.lokalavisen.dk/112/2018-08-10/-Brutalt-gader%C3%B8veri-mod-81-%C3%A5rig-kvinde-Skubbet-omkuld-og-fl%C3%A5et-for-v%C3%A6rdier-2548445.html


Hvad mener du om de politikkere som har lukket sådanne mennesker ind i Danmark?

6
Politik / DF vil have loft over folk som kan blive familiesammenført
« Dato: August 10, 2018, 04:12:27 pm »
Mere idiotisk symbolpolitik fra DF. Hvis loftet ikke er på MINUS så hjælper det ikke en skid. Min politik er derimod intet loft over familiesammenførningerne som skal føre hele familien tilbage til det lortehul hvor de kom fra. Det er politik der virker


https://www.facebook.com/520449347983427/posts/2281057841922560

7
Denne artikel minder om en anden artikel men den er stadigvæk værd at læse. Efter dette voldsomme mord skal man naturligvis havde et rigtigt godt ophold i et dansk luksusfængsel  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:Peter Madsen, som sidder fængslet på livstid for mordet på den svenske journalist Kim Wall, efterlyser pennevenner, så han kan fordrive tiden i Storstrøms Fængsel, hvor han afsoner. I hvert fald er hans Facebook-profil blevet opdateret med en besked med hans nye adresse i fængslet og en efterlysning af pennevenner. Peter Madsen har ikke selv internetadgang i fængslet, så beskeden er skrevet af en ukendt person, der underskriver sig Zagadka, hvilket betyder “gåde” på polsk. Personen har fået adgang til Peter Madsens profil.

Men pennevenner eller ej, så er der ellers rig mulighed for at socialisere med andre fanger i Storstrøms Fængsel. Det forklarer institutionschef i Storstrøms Fængsel, Michael Gjørup, som B.T. har bedt om at beskrive det daglige liv i fængslet Han understreger, at han ikke kan udtale sig om Peter Madsens forhold, men alene udtaler sig om fængslets generelle forhold. Han kan heller ikke bekræfte, at Peter Madsen sidder i fængslet. Det har forsvarer Betina Hald Engmark dog bekræftet overfor B.T.

»Vi arbejder med at døgnet cirka er opdelt i tre gange otte timer. Altså otte timers arbejde, otte timers hvile og otte timers søvn,« siger Michael Gjørup og fortsætter:

»Fangerne skal også lave deres mad selv i et fælles køkken. De skal også vaske deres eget tøj og så videre. Vi vil gerne sørge for, at de indsatte kan lære at opretholde en hverdag, der minder om den udenfor fængslet,« siger han.

Storstrøms Fængsel er et af de bedste steder, som man kan havne i det danske fængselsvæsen, såfremt man altså har fået en fængselsdom til afsoning. Fængslet åbnede i oktober sidste år og rummer i øjeblikket 196 fanger, hvor der er plads til 250. Fangerne er fordelt på i alt 32 afdelinger.

»Du ville nok opleve afdelingerne som et moderne kollegie. Der er lyst og indrettet med varme farver. På afdelingen er der et stort fælles rum og køkken,« siger Michael Gjørup.


Ja fordi de skal nemlig ikke være en straf at få fængselsSTRAF. Når man får en forvaringsdom så forventer jeg at det fængsel personen kommer til at være i (nu hvor Dummark ikke har dødsstraf) kommer til at være et meget hårdt fængsel. Det er vel logisk når man har lavet noget så slemt som noget der giver en forvaringsdom?


https://www.bt.dk/nyheder/madsens-liv-i-faengsel-det-er-som-et-kollegievaerelse-med-lys-og-varme-farver

 :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :angry: :angry: :angry:


8
Fra medierne / Ny drabsrekord i våbenfrie Brazilen
« Dato: August 10, 2018, 08:56:08 am »
En stram våbenlov virker bare ikke  :JC_doubledown: :JC_doubledown:Data show a 3% increase of people killed in 2017 from the previous year; rapes also rose 8% to 60,018

Brazil broke its own record for homicides last year, according to new figures which showed that 63,880 people were killed in 2017 – a 3% increase from the previous year.

Data from the independent Brazilian Public Security Forum said that an average of 14 people died at the hands of police officers every day – an increase of 20% from the previous year.

Rapes also rose 8% to 60,018, while murders of women increased 6.1% to 4,539.

“It is a devastating scenario,” said Renato Sérgio de Lima, director of the forum, who said the homicide figures had been exacerbated by antiquated laws and police procedures and the growth in organised crime. Most victims were young, black men from poor urban areas, he said.

“The numbers show we have a serious problem with lethal violence,” he said.

The chilling statistics are likely to play into October’s elections where crime is a key issue for many voters. Rightwing presidential candidate Jair Bolsonaro leads some polls on a platform that includes loosening gun controls and giving police more licence to kill.

“We have two persistent phenomena: violence against women and criminal gangs dealing in drugs and arms,” Lima said.

https://www.theguardian.com/world/2018/aug/09/brazil-sets-new-record-for-homicides-63880-deaths


Vi tager den igen

“We have two persistent phenomena: violence against women and criminal gangs dealing in drugs and arms,” Lima said.

En gang til

“We have two persistent phenomena: violence against women and criminal gangs dealing in drugs and arms,” Lima said.


Denne sætning siger alt hvad du behøver at vide om våbenfrie Brazilen. Som sagt mange gange før så stopper det ikke kriminelle med at have våben, kun lovlydige borgere. I det mindste er der en kandidat der har fattet det lidt.

9
Politik / GYYYYYYS: Italien ramt af bølge af vold mod indvandrere
« Dato: August 09, 2018, 06:36:32 pm »
Hvor er det mærkligt at Italienerne er sure og gør modstand efter alt den kulturberigelse fra kulturberigerne. Men her er noget i kan GYSE over


Der er ikke nogen nødsituation med racistiske overfald, kun en nødsituation med indvandring, mener den italienske regeringstop.

Italiens nye regering tiltrådte 1. juni 2018 og siden da har der været 25 voldsepisoder mod indvandrere og efterkommere.

Angrebene tæller et skud i ryggen på en lille pige, en mand dræbt af lokalt vagtværn og senest et overfald på diskoskasteren Daisy Osakue, der har nigerianske forældre.

Fælles for angrebene er mistanken om racistiske motiver.

»Lad være med at være så hysteriske«
Italiens nye regering er en koaliationsregering mellem protestpartiet Femstjernebevægelsen og det højreorienterede parti Lega Nord, hvorfra indenrigsminister Matteo Salvini har udmærket sig med en række kontroversielle udtalelser:

»Der er ikke nogen nødsituation med racistisk motiverede overfald. Lad nu være med at være så hysteriske,« har Salvini udtalt, fortæller journalist Charlotte Sylvestersen fra Milano.

»Men der er en nødsituation med indvandring«, slutter indenrigsminister Matteo Salvini.


Hvis i vil GYSE så læs resten her https://www.radio24syv.dk/udvalgte-nyhedshistorier/italien-ramt-af-boelge-af-vold-mod-indvandrere

10
Politik / HOVEDBANEN LUKKET: TERRORISTER VADER UD AF VESTRE FÆNGSEL
« Dato: August 09, 2018, 11:38:12 am »
Syrienblog har altid artikler der er værd at læse


De dansk-støttede “moderate oprørere” i Syrien tjener gode penge på at destablisere og terrorisere en suveræn arabisk stat for deres storglobale, vestlige arbejdsgivere.

46-årige Anwar Daadoue (født 1.2.72) med påstået tilknytning til Jabhat al-Nusra (al-Qaeda i Syrien), kunne således vade direkte ud af Vestre Fængsel i går under et besøg, blot ved at påstå, at han var den besøgende. Den besøgende, der altså medvirkede til at få en terrorsigtet ud af arresten, har Politiet ikke engang ville fremstille i et grundlovsforhør. Han er løsladt, og begge er nu fri.

Hvorfor så overhovedet have arresthuse?

Manden er af italiensk antiterrorpoliti eftersøgt for omfattende menneskesmugling af migranter til Europa. Tro ikke, at al-Qaeda sprænger sig selv i luften for sjov. Nej, de tjener skam penge på det.

I Syrien havde militærpolitiet først skudt alle fængslets ansatte, og derefter de indsatte. Hos Kriminalforsorgen har man startet en “intern” undersøgelse, hvor nogle DJØF’ere hos Justitsministeriet nu skal have 70.000 kroner om måneden for at vaske direktoratets hænder rene i en flot PDF-rapport. Meget underlig sag. Gad vide, om den er udtænkt på Klausdalsbrovej?

Medgerningsmanden har da haft en skytsengel hos advokaturet, og det er jo set før.

En dansk ambassade i Damaskus og en effektiv udleveringsaftale er den eneste løsning. Danmark for danskerne og syriske fængsler for syriske kriminelle.

https://syrienblog.net/2018/08/02/hovedbanen-lukket-terrorister-kan-vade-ud-af-vestre-faengsel/

11
God video fra Stram Kurs og forræderpanserne
https://www.youtube.com/watch?v=oIfnRu04Scg

12
Samfund- & Kultur / Dagens kulturberigelsesvoldtægt
« Dato: August 08, 2018, 05:24:14 pm »
De sker efterhånden dagligt i ForræderDanmark  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Voldtog kvinde på bagsædet af taxa: Pakistansk chauffør, med kone og børn i Danmark, udvises for altid

Stoppede bilen, kravlede ind til kvinden og tiltvang sig samleje
En pakistansk taxachauffør er onsdag blevet straffet med tre et halvt års fængsel for at have voldtaget en kunde på bagsædet af sin bil, skriver Ritzau.

I dommen har Østre Landsret desuden udvist chaufførenfor altid.

Forbrydelsen fandt sted i københavnerforstaden Brønshøj natten til 28. september sidste år.

På Amager Torv i det indre København satte den 24-årige kvinde sig ind på bagsædet. Ønsket var en tur til Frederikssundsvej, men den 44-årige Shahzad Shariq satte i stedet kursen mod et grønt område i Brønshøj. Her stoppede han bilen, kravlede ind til kvinden og tiltvang sig samleje, inden han satte hende af på Frederikssundsvej, hvor hun oprindeligt ville af.

I Danmark har pakistaneren både hustru og tre børn, skriver Ritzau.

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-08-08/-Voldtog-kvinde-p%C3%A5-bags%C3%A6det-af-taxa-Pakistansk-chauff%C3%B8r-med-kone-og-b%C3%B8rn-i-Danmark-udvises-for-altid-2541790.html

13
Politik / Chicongo: det vilde afrikanske vesten
« Dato: August 08, 2018, 03:02:38 pm »
Alle elsker Dagens Blæser. Derfor få i endnu en god artikel fra Blæseren

Den amerikanske negerbefolkning har oplevet en dobbelt voldsspiral; en tilbagevenden til en afrikansk bundlinje. Den første kom i forbindelse med de såkaldte borgerrettigheder, hvor jødiske terrororganisationser såsom NAACP fortalte dem at deres tilværelse som de rigeste, absolut mest forkælede og velstående negere på hele Jorden, var en fornedrende og undertrykkende situation. Så de brændte byer ned og ooga-boogaede løs, indtil det svage Weimerica gav slip og lod “frihed” herske.

Væk var de nogenlunde stabile negerfamilier med få skilsmisser. Væk var den stærke kontrol og nultolerance som holdt deres kriminalitet på et minimum.

Så kom Obama, og der fik vi forstærket narrativet omkring den indbildte politivold. Selvom det viste sig at sorte blev behandlet bedre af politiet end hvide, netop fordi de frygter den jødiske presses løgnekampagner og “spontane optøjer”, så blev der lavet prominente sager, hvor voldelige, kriminelle congobanditter, der forårsagede deres egen død i mødet med ordensmagten, blev ophøjet til helgener og uskyldige ofre for strukturel racisme. (((Sorors))) finansierede Black Lives Matter og andre jødiske terrorgrupperinger som Southern Poverty Law Center hældte benzin i̶ ̶d̶æ̶k̶k̶e̶t̶  på bålet, og til sidst trak politiet sig tilbage og lod de stakkels ofre for politiets brutalitet leve som de fredselskende kangs og kweens fra Afrika, de så sandelig var.

Nu hører vi kun om masseskyderier når offer og gerningsmand er af usædvanlig karakter (hvid, gul, akbar), men fakta er, at der i Baltimore, Chicago og andre afrikaniserede lortehuller, finder massakrer sted hver uge året rundt. Når så blodet flyder, så holder lokale præster (87% af alle negere er selvudnævnte præster af en eller andet art og har en menighed) en march for retfærdighed. De ønsker at “man” stopper skyderier, stopper våben, stopper volden. Men det kræver meget, meget mere end en råben og syngen og spærring af gader.
Hele artiklen er super god og kan varmt anbefales at læse https://dagensblaeser.net/2018/08/08/chicongo-det-vilde-afrikanske-vesten/

14
Debat om debatten / Hvem er ''vi'' i brovtebandens øjne?
« Dato: August 08, 2018, 12:32:21 pm »
Brovtebanden (her er det næsten kun Carlo og Homofaber) bruger tit udtrykket vi. Hvem er vi og hvorfor tror de to brovtere at de taler for os alle sammen?

15
Politik / Trump fik endnu en YUGE sejr i går i Ohio
« Dato: August 08, 2018, 07:48:11 am »
Troy Balderson fik nemlig en YUGE sejr i går. Demokraterne havde smidt mange penge i dette valg, men det var en stor fiasko da Troy Balderson som fik fuld opbakning fra Trump fik en YUGE sejr. Det sur ud til at den der blue wave ser ud til at blive en red wave  :big_grin: :big_grin: :big_grin: :blum: :blum: :blum:

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1025920073159110657
 
https://dailystormer.name/election-results-forsake-your-mirth-and-weep-ye-despicable-democrats/


Til dem der ikke ved det. Rød er blå og blå er rød i USA.

Sider: [1] 2 3 ... 42