Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 47
1
Samfund- & Kultur / To skyderier på en dag i våbenfrie Danmark
« Dato: I dag ved 09:24:24 am »
Hvordan kan det dog ske i våbenfrie Danmark? Jeg troede at kriminelle overholder våbenforbudet?  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:En person er i kritisk tilstand efter skudepisode i København
En person er mandag aften blevet ramt af skud i Nordvestkvarteret i København.

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11017097/en-person-er-i-kritisk-tilstand-efter-skudepisode-i-koebenhavnPolitiet øger tilstedeværelsen i det vestlige Aarhus efter skudepisode
En 24-årig mand blev mandag eftermiddag skudt af politiet efter et knivangreb mod en patrulje. Han meldes nu uden for livsfare.

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11016955/politiet-oeger-tilstedevaerelsen-i-det-vestlige-aarhus-efter-skudepisodeEr du overrasket over at kriminelle ikke overholder våbenforbudet?

2
Respekt til Paludan. Han sparker virkelig røv med dette tweet

Det er logisk, at levebrødspolitikeren og mobberen @jacobmark_sf ikke selv synes, at der er en syg politisk kultur: han er nemlig selv en væsentlig del af sygdommen. #dkpol #dkmedier

https://twitter.com/RasmusPaludan/status/10646990804782161923
Til sammenligning så har Britta Nielsen taget 111 millioner kroner fra danskerne. Forræderregerningen har taget 308 millioner til at bekæmpe korruption i afghansk politi, selvom det ikke kommer til at hjælpe en skid. Samtidig så sparer ForræderDanmark på skoler, ældre, sygehuse og andet. Skattekroner skal bruges på DANSKERNE, ellers så er der ingen grund til at have en massiv høj skat som der er i ForræderDanmark. Det kræver ikke ret meget at regne ud at hvis man fjerner alt ulandsbistanden og fører en masssiv hjemsendelsespolitik, så ville der være råd til masser af skattelettelser OG velfærd på samme tid.


https://www.bt.dk/politik/danske-millioner-skal-bekaempe-korruption-i-afghansk-politi

4
Det ville jo være så synd hvis personen blev dræbt i sit hjemland, derfor beholder ForræderDanmark på denne kriminelle samfundstaber   :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:
Frygt for dødsstraf i hjemlandet betyder, at Danny Abdallas fire udvisningsdomme ikke kan effektueres.
Den storkriminelle Danny Abdalla undgår atter en forvaringsdom.

Fredag er han ved Retten i Hjørring blevet dømt for blandt andet to tilfælde af frihedsberøvelse og to voldtægter.

Anklagemyndigheden gik efter en forvaringsdom, men byretten fandt, at en fængselsstraf på to års fængsel var mere passende.

Abdalla er blevet dømt for i 2014 i Randers at have tvunget en kvinde ind i en bil og kørt hende til en adresse i Frederikshavn, hvor han holdt hende indespærret i et døgn.

I det døgn blev hun udsat for seksuelle overgreb og tvunget til at sniffe kokain.
Læs resten her https://www.fyens.dk/indland/Storkriminel-undgaar-forvaring-Faar-fjerde-udvisningsdom-men-kan-stadig-ikke-sendes-hjem/artikel/3301565Personligt forstår jeg godt hvorfor at han kan få dødsstraf i hjemlandet. Det burde han også få i ForræderDanmark hvis vi skal beholde ham i landet:JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:


Hvad mener du? Skal svinet sendes hjem til Liberon selvom at han kan få dødsstraf i landet, eller skal han forsætte med at bo i et luksusfængsel betalt af skatteyderne som han gør nu?


5
Politik / Var Pittsburgh skyderiet et falsk flag?
« Dato: November 19, 2018, 03:59:30 pm »
Den Daglige Storm har sammen med tweets af Roosh V skrevet en super god artikel der forklarer at dette skyderi nok var et falsk flag. Da USA har lavet mange falsk flag angreb (9/11 er nok en af det mest kendte) så er dette nok også et falsk flag. De tweets som Roosh V skriver her er meget spændende og understøtter den teori at det var et falsk flag''In January, the FBI was involved in an active shooter drill at a Pittsburgh Jewish community center. Nine months later, it was attacked for real. Only TWO cities in the entire USA had a shooter drill involving both the FBI and a Jewish center. Crazy coincidence.''

https://twitter.com/rooshv/status/1056561979169607682
https://dailystormer.name/was-the-synagogue-shooting-yet-another-jew-trick/


Tror du at det var et falsk flag udført af NWO eller tror du at det var en ægte ''højreekstrem'' der har udført angrebet?

6
Politik / GYSEkandidaten Arthur Jones fik over 55.000 stemmer
« Dato: November 07, 2018, 04:46:02 pm »
Selvom han tabte så er det stadigvæk meget flot at en GYSEkandidat fik 26.5% af stemmerne i det område. Alle i GOP tog afstand til ham, men han fik stadigvæk lidt over 55.000 stemmer.


https://forward.com/fast-forward/413746/more-than-55-000-vote-for-nazi-leader-in-illinois-congressional-race/?attribution=blog-article-listing-1-headline

Former American Nazi Party leader Arthur Jones lost his longshot bid for an Illinois congressional seat on Tuesday. But he still received more than 55,000 votes.

Jones was running as a Republican candidate in the heavily-Democratic Third District outside Chicago. He was able to make the ballot because he was the only person to run in the Republican primary. He was condemned by the state Republican Party and the Republican Jewish Coalition, but they were unable to remove him from the ballot.

Read more: https://forward.com/fast-forward/413746/more-than-55-000-vote-for-nazi-leader-in-illinois-congressional-race/GYS?
7
Så er der kulturberigelse igen  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Et 15-årigt pizzabud blev overfaldet og udsat fra røveri, da han søndag skulle aflevere en ordre til Kirkevej i Viby uden for Aarhus.

Da buddet kom frem til adressen, var der ingen hjemme, men da han vendte sig rundt og ville køre fra stedet, blev der råbt »han er her nu« fra en park ved siden af adressen.

Seks til otte somalisk udseende drenge iført mørkt tøj på cirka 14-16 år kom ud fra parken og omringede pizzabuddet, der skriver Østjyllands Politi i søndagens døgnrapport.

Pizzabudet spurgte, om det var dem, der havde bestilt maden, og det bekræftede drengene, men de kunne ikke huske, hvilket navn maden var bestilt i - i stedet råbte de, at han skulle slippe maden.


Men buddet ville ikke aflevere pizzaerne og holdt fast i kassen, hvori alle leveringerne var placeret.

Det resulterede i, at det 15-årige pizzabud fik en knytnæve i ansigtet og stjålet sine høretelefoner.

Røverne løb ind i parken, og buddet forsøgte at følge efter, men da han kort tid efter kom tilbage til adressen, kunne han se, at hans cykel var væltet, og at al mad og drikkevarer i kassen var blevet stjålet.

Østjyllands Politi fortæller, at sagen nu er under behandling, men at de endnu ikke har nogen mistænkte i sagen.

 

https://www.bt.dk/krimi/pizzabud-fik-knytnaeve-i-ansigtet-og-stjaalet-sine-pizzaer

8
God aktivisme fra DNM. Hvor meget har Bent Melchior mon GYSET da han så disse flotte bannere?


Jøden Bent Melchior talte ved et arrangement i torsdags i Aalborg om tolerance og det at være jøde i Danmark. Aktivister fra Rede 3 tog til stedet og opsatte et banner med teksten “Holocaust er fup”.

https://www.nordfront.dk/aktivisme-i-aalborg-4/

9
Politik / Der er 83,3% chance for at republikanerne beholder senatet
« Dato: November 05, 2018, 07:07:03 pm »
Det gør mig rigtig glad. Brovterne må hellere bestille en stor buttplug her https://www.sexshop.dk/kvinder/anal-sexlegetoej/store-anal-plugs så i er klar til at tabe stort i morgen  :big_grin:https://projects.fivethirtyeight.com/2018-midterm-election-forecast/senate/


10
Hvor er det fedt med så mange gode artikler på Syrienblog. Denne her er også en super god artikel jeg kun kan være enig iNår man besøger Udenrigsministeriets hjemmeside, præsenteres man for en flot side med overskriften “Danmarks fingeraftryk“. Her fremgår det, at takket være Danmarks indsats, så er truslen fra al-Qaeda i Afghanistan reduceret. Og at taliban ikke længere er ved magten.

Det fremgår intet sted på ministeriets flotte sider, at 43 danske soldater blev dræbt (eksl. efterfølgende veteranmord og masseselvmord). Det fremgår heller ikke, at krigen har kostet skatteyderne over 800 milliarder kroner imens sygehuse og skoler er blevet lukket.

Du hørte rigtigt: En million kroner 8000 gange udgør alene Danmarks bidrag i Afghanistan.

Det fremgår heller ikke, at USA’s ledende NATO-general i Afghanistan, U.S. Army General Austin Scott Miller senest har erklæret, at Taliban i Afghanistan ikke kan besejres.

At USA og Afghanistans regering fremover vil arbejde for at forhandle og samarbejde med Taliban om Afghanistans fremtid. Og at Afghanistan er blevet verdens største heroin-producent.

Kriminelle krigsforbrydere og landsforrædere – intet andet.


https://syrienblog.net/2018/11/02/amerikansk-topgeneral-i-nato-taliban-kan-ikke-besejres/
http://um.dk/da/udenrigspolitik/lande-og-regioner/asien/danmark-i-afghanistan/
https://www.nbcnews.com/news/military/new-u-s-commander-afghanistan-says-he-s-going-offense-n926431
https://www.nytimes.com/2018/07/15/world/asia/afghanistan-taliban-direct-negotiations.htmlJeg er enig med Syrienblog. Det var kæmpe pengespild og spild af menneskeliv at ForræderDanmark gik med i Afghanistankrigen. Men nu fører ForræderDanmark også den samme Forræderkrigspolitik som andre NWO-lande i stedet for at blande sig uden om  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Syntes du at skattepenge skal bruges på NWOkrige eller på sygehuse, ældre, skoler osv?

11
Politik / YUGE! Trumps approval rating STORMER frem og er oppe på hele 51%
« Dato: November 03, 2018, 05:53:15 pm »
Det siger noget om hvor godt det går for Trump når hans approval rating er så høj. Det er trist for brovterne der gør Trump til en politikker som er meget upopulær, når flertallet af amerikanerne er tilfredse med Trump  :blum: :blum: :blum: :blum:


The Rasmussen Reports daily Presidential Tracking Poll for Friday shows that 51% of Likely U.S. Voters approve of President Trump’s job performance. Forty-seven percent (47%) disapprove.

The latest figures include 37% who Strongly Approve of the president is performing and 40% who Strongly Disapprove. This gives him a Presidential Approval Index rating of -3. (See trends)
http://www.rasmussenreports.com/public_content/politics/political_updates/prez_track_nov02

12
Politik / PET I RINGSTED DRÆBTE 25 PÅ GADEN I IRAN
« Dato: November 01, 2018, 07:58:21 pm »
Jeg elsker Syrienblog fordi at deres artikler er så velskrevene at jeg ikke behøver skriver noget selv. Selv deres skrivestil er som jeg ville skrive det og det er der jeg har udtrykket Forrædertinget og ForræderDanmark fra. Her er en ny artikel fra i forgårsDe beskidte og fremmede CIA-agenter på Klausdalsbrovej spreder deres falske nyheder og landsskadelige fordummelse i dag. Nu vil de gøre ofre til forbrydere og omvendt. Bytte rundt på alting og vende virkeligheden, som de små slanger de er.

Vi skal huske på, at 25 iranere blev dræbt i Ahvaz. Mordene var tegnet og tilrettelagt i Ringsted med CIA’s fulde støtte. De sidder stolte i Ringsted og tager ansvar på TV for at have dræbt børn, imens PET hopper og danser rundt for dem.

PET og andre fremmede agenter har ingen fremtid i et dansk Danmark.

De er nutidens tyskertøser. Danmark er frit, når danske militser samler sig på Klausdalsbrovej for at afkræve dem deres hår og værdighed. De er kvalmende beskidte fremmede udyr.

De har altid hundredevis af makulatorer, brændstof og tændstikker klar døgnet rundt, der bare venter på at slette sporene ved Danernes Vrede. Deres bygninger er tegnet, designet og konstrueret til evakuering og selvdestruktion fra fundmanetet af. Så lyssky er disse kriminelle.

Lad os bebrejde Iran, når de har dræbt 25 mand på åben gade i Danmark.


https://syrienblog.net/2018/10/30/25-blev-draebt-i-iran/

13
Samfund- & Kultur / Politiet sigter 17 personer efter demonstration i ghetto
« Dato: November 01, 2018, 01:36:18 pm »
Er der nogen anden end brovtebanden der er overrasket over at alle 17 sigtelser er tildelt ghettotosserne?
Vold mod politiet, ulovlig maskering og deltagelse i slagsmål.

Det er bare noget af det, som 17 personer er blevet eller vil blive sigtet for efter en demonstration, der foregik 24. juli i år i Ringparken i Slagelse.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Det var det kontroversielle parti Stram Kurs, der demonstrerede i Ringparken, og i den forbindelse opstod der uroligheder, forklarer vicepolitiinspektør Lars Feldt-Rasmussen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Det er det her parti, der spiller på provokation, som demonstrerer i området, og det gør så, at stemningen bliver lidt overophedet, og vi bliver nødt til at gribe ind, siger Lars Feldt-Rasmussen til TV ØST.

https://www.tveast.dk/artikel/politiet-sigter-17-personer-efter-demonstration-i-ghetto


Sådan er de kriminelle samfundstabere  :dash2: :dash2: :dash2:


14
Fra medierne / Mand ramt af skud i BrøndbyHOMOstrand
« Dato: Oktober 29, 2018, 10:15:17 pm »
Det er et sted hvor danskerne allerede nu er i mindretal. Der har der lige været et skyderi  :JC_doubledown: :JC_doubledown: :JC_doubledown:En mand er mandag aften blevet ramt af skud i Brøndby Strand.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi, der fik anmeldelsen ved 20.30-tiden.

- Jeg ved ikke så meget endnu, men han er ramt i overkroppen og er bragt til sygehuset, siger vagtchef Brian Munck.

Han kan ved 20.45-tiden ikke sige mere om mandens tilstand. Det er heller ikke helt klart, hvor skudepisoden har fundet sted.


https://ekstrabladet.dk/112/mand-ramt-af-skud/7374325

15
Altid fedt at se Trump sparke røv. Jeg kan kun være enig


There is great anger in our Country caused in part by inaccurate, and even fraudulent, reporting of the news. The Fake News Media, the true Enemy of the People, must stop the open & obvious hostility & report the news accurately & fairly. That will do much to put out the flame...


https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1056879122348195841

Med så meget han sparker røv nu så får han helt sikkert fire dejlige år til, selvom brovterne på debatten tror på noget andet  :blum: :blum: :blum: :big_grin: :ROFL:

Sider: [1] 2 3 ... 47