Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 268
2
Ifølge Convex Earth - som ganske vist ikke har opfundet den dybe tallerken - så må det skyldes, at Nye Borgerlige fokuserer på indvandrerpolitik  :smile1:
Og nok heller ikke den FLADE tallerken  :big_grin:

3
Hallo mand, vør dog ikke sådan på nakken af os araber, vi er som alle andre!
:yes: :yes:

En homofob som dig skulle tvinges med Albert en tur på fælleden - så du kan blive omvendt. :yes:

Tror du da danske nationalister er til at drive ud på fælleden?

Jeg tager gerne derud hvis jeg må have et flot hagekorsflag med  :hyper:

5
Historie / Sv: Robert 'holocaustbenægter' Faurisson død 21. oktober 2018
« Dato: Oktober 22, 2018, 09:03:36 pm »
Carlo Mattogno og Jürgen Graf har gjort sig et stort arbejde, som seriøse historikere så bruger tid på at debunke.

Dette er sikkert hovedværket http://www.academia.edu/15658347/Belzec_Sobibor_Treblinka_A_Refutation_of_Mattogno_Graf_and_Kues

Seriøsiteten af først eller sidstnævnte, kan jeg desværre ikke komme med en kvalificeret udtalelse om, hvilket er beklageligt, men tid er desværre ikke en uendelig ressource for mig.

Jeg vil dog sige at de tre som nok er de bedste holocaustskeptikere er Carlo Mattogno, Jürgen Graf og Germar Rudolf. Faurisson har sagt nogle ting som ikke passer og det har skadet bevægelsen lidt. Det er disse tre som har skrevet lange bøger med mange kildehenvisninger i.

Der har også været en debunking af den debunking. Den er på 1554 sider og kan læses her hvis man virkelig keder sig
https://codoh.com/library/document/3052/?lang=en her kan man læse meget kort om den debunking af debunkingen

http://holocausthandbooks.com/dl/28-tecoar-long.pdf her kan man læse bogen i PDFform som er på 1554 sider. God læselyst.............  :hyper:Jeg er doven så jeg har ikke læst bøgerne. Men fordi at holocaust som våben mod nationalisme nok ikke stopper om 10-20 år, så overvejer jeg at læse nogle af bøgerne. Jeg kan dog sige at med så meget arbejde som de har lagt så syntes jeg at det er synd at de ikke bliver læst af flere.

6
Historie / Sv: Robert 'holocaustbenægter' Faurisson død 21. oktober 2018
« Dato: Oktober 22, 2018, 08:24:04 pm »
Med Treblinka så er der en bog som er på 371 sider som jeg ikke har læst hvor de påstår at Treblinka var en transitlejr http://holocausthandbooks.com/dl/08-t.pdf

Jeg kan dog sige to ting med bogen med at skimte bogen igemmen. Den er fyldt med kildehenvisninger og så har de to som har skrevet bogen skrevet rigtig mange andre bøger. Problemet er det samme som med countersemitter som ikke har læst kulturkritikken, bogen er for tung læsning og for lang til dagens ungdom. Men det skulle være en god bog, jeg overvejer at læse den nu.

7
Historie / Sv: Robert 'holocaustbenægter' Faurisson død 21. oktober 2018
« Dato: Oktober 22, 2018, 07:08:11 pm »
Men hensyn til Nordens Grænse som jeg har lyttet meget til så er den persons holdning til holocaust (det som handler om del 4, det er der hvor uenigheden mellem mig og PU er) meget forskellig. Der har været folk på som Altmark som ikke tror på holocaust (og som er positiv overfor DNM) Så er der Christian Lindtner som skiftede holdning til holocaust. Så har der været to nationalsocialister med i programmet. Desværre har der ikke været en debat om emmet, måske fordi at de ikke vil sprede spild mellem nationale eller noget? Boatsinker skrev dette for 2 måneder sidenVi talte i timer bagefter. Vi ER uenige omkring holohoax, men jeg vil hellere latterliggøre det end sidde syv timer og dekonstruere narrativet, til ingens tilfredshed. Om der kreperede 150.000 eller sytten trilliarder, så er faktum at de dels fortjente at blive fordrevet og dels at det slet, slet ikke var grundigt nok. I dag er de mere magtfulde og forbryderiske end nogensinde før, så næste opgør med Shlomo bliver forhåbentlig meget mere definitiv.

Generelt nyder jeg ikke at høre folk diskutere fra hver sin skyttegrav. Det ved jeg er god underholdning, men så så helst at andre end jeg gjorde det.


https://dagensblaeser.net/2018/08/29/nordens-graense-kasler-og-claus/

Det er nok grunden til at de undgår den debat når der er folk der er uenig med holocaust.

8
Historie / Sv: Robert-Faurisson død 21. oktober 2018
« Dato: Oktober 22, 2018, 06:36:06 pm »
Der er fire dele i holocaust debatten

1. Holocaust som kulturmarxisterne bruger som våben mod nationalister i dag. Det er en vigtig del af white guilt at man skal have skyldfølelse overfor MUH 6 MILLIONER hvis man er en ond ond HVIDT menneske  :dash2:

2. Holocaust som pengemaskine. Israel får rigtig mange penge fra Tyskland og andre lande hvert år. Børn af børn af holocaustoverlevende får rigtig mange penge hvert år. Der er en god artikel om dette her. Men den klassiske bog The Holocaust Industry er stadigvæk god hvis man vil vide hvor stor pengemaskine holocaust er
https://www.tabletmag.com/jewish-news-and-politics/222735/israel-abuses-holocaust-survivors

3. Ytringsfrihedsspørgsmålet. Hvorfor bliver flere og flere lande ved med at gøre det ulovligt ikke at tro på holocaust. Hvorfor får folk der laver grov vold eller voldtægter en mildere straf end en person som ikke tror på holocaust?

4. Selve holocaust og hvad der skete og ikke skete. Hvor mange døde i Auschwitz? Var Treblinka en transitlejr eller en dødslejr? Hvad brugte nazisterne Zyklon B til? Hvor troværdig er de vidner som sagde at gassningerne var sande når det var under tortur?


Sandheden er at mange ikke ved ret meget om holocaust. Hvor mange her ved at der var en del lejre i den officielle udgave af holocaust hvor der ikke var gaskamre. Eller at der i Dachau blev bygget et gaskammer som aldrig blev brugt. Eller at Soviet påstod i 1944 at der døde 1,5 millioner i Majdanek, i dag er det officielle dødstal på 78.000. Der har været meget stor uenighed med hvor mange der døde i Majdanek blandt historikere
https://en.wikipedia.org/wiki/Majdanek_concentration_camp#Death_toll


Men jeg er for doven til at læse bøger på 200+ sider om holocaust. Det er de fleste desværre hvilket er grunden til at dem som skriver disse bøger ikke tjener noget som helst på det. Overraskende fordi at antallet af folk som ikke tror på holocaust vokser hvert år, men når folk har nået til det punkt hvor de kommer til at læse bøger på rigtig mange sider så står de af.

9
Jeg kan ikke se ind i fremtiden, så jeg overlader det til profeterne på den yderste fløj.

Hvorfor skulle centeren eller venstrefløjen komme med en bedre profeti?

10
Historie / Sv: Robert-Faurisson død 21. oktober 2018
« Dato: Oktober 22, 2018, 05:49:41 pm »
@Licensnægter
Det glimrende program Nordens Grænse, har haft Boatsinker med i nogle afsnit, men der blev holocaust ikke debatteret. Det må vi have til gode.
Det ved jeg godt. Jeg er overbevist om at det er bevist da de nok godt ved at de er uenige. Anders Kjær siger at han tror på holocaust, men om det er for at holde sig på god fod med Paludan eller om han virkelig mener det er så et spørgsmål der er til debat. Hvad der ikke er til debat er at holocaust bliver brugt som våben mod nationale og det gælder bestemt også i Danmark. Det kan du læse her

https://uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/indlaeg-og-taler-af-m/2018/180125-skoleelever-skal-kende-holocaustI Danmark skal alle grundskoler forberede den enkelte elev til medbestemmelse i et demokratisk og tolerant samfund med frihed og folkestyre. Og rettigheder kan synes som en selvfølge, som de fleste skoleelever i Danmark heldigvis ikke tænker nærmere over i det daglige liv med Snapchat, danske stile, legekammerater og iPads. Men frihed, demokrati og respekten for menneskerettigheder er ikke en selvfølge. Det viste Holocaust. Derfor er frihed, demokrati og respekten for det enkelte menneskes værdevigt aktuelt at tale om – og ikke mindst at undervise i på alle skoler i Danmark.

HUSK MENNESKERETTIGHEDERNE OG DE 6 MILLIONER GOYIMUden paralleller til Holocaust, oplever minoritetsgrupper i Danmark stadig diskrimination herunder antisemitisme. At komme overfald på homoseksuelle, eller drab på en jødisk vagt til livs, kræver, at vi allerede som unge lærer at værdsætte tolerance og bliver opdraget med respekt for menneskerettigheder. Auschwitz-dagen kan hjælpe os alle sammen med at huske på, hvor dyrebar vores frihed er, og hvor vigtig respekten for menneskeliv er.


Hvad mener du selv om de sidste tre sætninger?

11
Historie / Sv: Robert-Faurisson død 21. oktober 2018
« Dato: Oktober 22, 2018, 05:35:51 pm »
Du skulle snakke med Boatsinker fra Dagens Blæser og Radio266b som er uenig med dig
https://dagensblaeser.net/2018/01/01/nordens-graense-panel-om-holocaust-og-bolsjevisme/

Der er ikke ret mange debatter mellem folk der tror på 6 millioner døde og folk der ikke gør. De fleste ender i fængselsstraf eller at dem der tror på holocaust bakker ud om debatten. Det eneste sted hvor der er en fri debat er RODOH men sidens forum er ikke ret meget større end Din-debat. Men jeg er sikker på at det vil være spændende at høre på, især fordi at hvad jeg har set så er der ingen der tror på holocaust på Dagens Blæser.


https://codoh.com/library/document/4547/?lang=en 
https://codoh.com/library/document/979/?lang=en
Problemet er at holocaust er så stort et emme at langt de fleste giver op når artiklerne er så lange som de er her. Men keder du dig så læs den første, den er nemlig ikke så lang igen.

13
Alt det andet / Også Dragsted
« Dato: Oktober 22, 2018, 01:12:47 pm »
I sommeren 2006 besøgte jeg sammen med min familie Venezuela. Når vi valgte, at tage til Venezuela, var det selvfølgelig på grund, af den spændende udvikling som er sket der i de sidste 6-7 år efter valget af Hugo Chavez til præsident. Jeg skrev et langt rejsebrev, hvor jeg diskuterede udviklingen, problemerne og mulighederne. Det blev bragt i Rød-Grønne Linjer, men kan også læses her

I forbindelse med kuppet i 2002 mod Chavez, skrev jeg i øvrigt dette lille essay sammen med min kæreste.

I det hele taget har jeg altid interesseret mig meget for udviklingen af den latinamerikanske venstrefløj. Se f.eks. dette temanummer af Tidsskriftet Gaia, som jeg i en del år var medredaktør af.

http://pelledragsted.blogspot.com/2008/01/venezuela-p-vej-mod-socialisme.html

Sikke en spændende udvikling. Han fik dog helt ret i at Venezuela var på vej mod socialisme
 :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:http://punditokraterne.dk/2017/05/28/venezuela-ikke-langt-nok/ læs også dette

14
Alt det andet / Sv: Endelig skatteretfærdighed.
« Dato: Oktober 22, 2018, 01:08:44 pm »
Pelle Dragsted? Var han ikke en af dem som forsøgte at save sig ind til Jonni Hansen?

 :JC_racer: :hyper: :hyper: :hyper:

Han var en tidligere AFAcist. Jeg ved han har fået nogle voldsdomme også overfor politiet, men jeg kan ikke huske om det var ham.

15
Alt det andet / Sv: Endelig skatteretfærdighed.
« Dato: Oktober 22, 2018, 01:07:42 pm »
Det er NWO-bankerne som har gjort det. Hvis Mads Palsvig var statsminister så ville NWO-bankerne få den straf som de fortjener.

Du synes da også selv vi betaler for meget i skat.

Er det ikke rimeligt at den for meget betalte licens bliver betalt tilbage på den måde?

Hvis man førte en fornuftig hjemsendelsespolitik, stoppede med de idiotiske NWO-krige (er der seriøst nogen der benægter at det er NWO der står bag krigene? Hvem tror at det er folket som ønsker krig?) og førte en fornuftig bankpolitik som Mads Palsvig går ind for. Så ville der være råd til MASSER af skattelettelser OG råd til velfærd.

Sider: [1] 2 3 ... 268