Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 100
1
Samfund- & Kultur / Sv: At "sende dem hjem".
« Dato: I dag ved 01:55:41 am »
Hvis det bliver et holocaust så glæder jeg mig til at se alle de flotte lampeskræme som muslimerne bliver lavet af......

2
Fordelningspolitikken og om vigtige samfundsting er statsejet eller privatejet. I et 100% socialistisk (100% socialisme er kommunisme) samfund er alt ejet af staten. Nord Korea er hvis det eneste 100% socialistiske land hvad jeg ved af. Imens i et 100% kapitalistisk samfund er alt privatejet og der er ingen stat der ejer noget. Da liberalister ønsker en minimalstat som nok er 10-20% socialistisk og 80-90% kapitalistisk (det kommer an på personen man spørger) så er det kun anarkokapitalister der ønsker et 100% kapitalistisk samfund. Langt de fleste mennesker ønsker en blanding og jeg tror heller ikke selv på at 100% kapitalisme eller 100% socialisme (kommunisme) er et godt samfund.

3
Politik / Det er også løgn
« Dato: I dag ved 01:06:43 am »
Du spiller derimod kun på taberne, og hvor klogt er det?
Jeg var på vinderholdet da jeg stemte til retsforbeholdet og i 2015 var jeg også på vinderholdet, der stemte jeg DF til folketingsvalget. Jeg er ikke altid på taberholdet (som det at stemme ikke har noget som helst at gøre)

4
Fra medierne / Sv: Red Barnet International efterforskes for menneskesmugling
« Dato: November 24, 2017, 11:29:02 pm »
Hvad jeg ved af så er de fleste styreformer og lande en blanding af socialisme og kapitalisme. Da Bernie Sanders sagde at Danmark var et socialistisk land så sagde Løkke dette


"I know that some people in the US associate the Nordic model with some sort of socialism. Therefore I would like to make one thing clear. Denmark is far from a socialist planned economy. Denmark is a market economy,” Rasmussen said.
 
“The Nordic model is an expanded welfare state which provides a high level of security for its citizens, but it is also a successful market economy with much freedom to pursue your dreams and live your life as you wish,”

https://www.thelocal.dk/20151101/danish-pm-in-us-denmark-is-not-socialist

Jeg kan for en gangs skyld sige at jeg er enig med Løkke her. Men næsten alle lande er en blanding af socialisme og kapitalisme. I nogle lande er fordelningen 80% kapitalisme 20% socialisme imens andre lande er 80% socialisme 20% kapitalisme men det er stadigvæk en blanding. Danmark vil jeg sige er omkring 60% socialisme 40% kapitalisme men det er altid til debat.

5
Det har brovtebanden ikke forstået. Man stemmer ikke på et parti fordi at man tror at det parti man stemmer på kommer til at vinde, men fordi at man er mest enig med det parti man stemmer på. Brovtebanden (det er alle brovterne her) får det til at lyde som om at man kun stemmer fordi at man regner med at det parti man stemmer på kommer til at vinde og ikke at man stemmer på parti X fordi at det er det parti man er mest enig i. Dette er modsat at spille penge på en fodboldkamp hvor man kun spiller på det hold som man tror kommer til at vinde.

6
Kan i gætte rigtigt?


”Det folkelige pres, der er affødt af økonomisk kaos, som igen er blevet skabt af profitbegærlige spekulanter, tvang i dag Islands konservative statsminister Gier Haarde til at gå af.”

”Kun gennem en komplet forkastelse af de herskende værdinormer, af egoisme og materialisme, vil en ny verdensorden kunne realiseres.”

”Vi anser det ligeledes for utilstedeligt, at privatøkonomiske betragtninger fører til, at mennesker udskiftes med importerede maskiner.”

”Vi afviser den multinationale kapitals kontrol over vort økonomiske liv. For os er penge et praktisk byttemiddel — ikke en handelsvare”

Kan i se forskel?

7
Fra medierne / Sv: Av! Licensnægteren.
« Dato: November 24, 2017, 03:31:50 pm »
Seriøst besked så googletranslated jeg dette til engelsk

Frenchman Salah Abdeslam is considered one of the main suspects in the terrorist attacks in Paris on 13 November 2015, in which 130 people were killed. He is currently awaiting trial in a French prison. The Islamic State (IS) was known for its attacks. Therefore, an article of the Hungarian news page zoom.hu listened to the second anniversary of the attacks. It said that Abdeslam had met members of the militant "Hungarian National Front" (MNA) before the attacks in Hungary. The Austrian news agency APA and the German news agency dpa reported that several newspapers took up the information.


Så IS stod bag og en nyhedsside som jeg ikke aner noget om siger at han har mødt mellemer af Hungarian National Front (aldrig hørt om dem) Hvordan betyder det at det var nynazister der gjorde det?

8
Fra medierne / Sv: Av! Licensnægteren.
« Dato: November 24, 2017, 03:27:01 pm »
Hvad rager det os hvad der sker i så fjerne lande som Tyskland?

9
Politik / Sv: Merkel styrkdykker i meningsmålingerne
« Dato: November 24, 2017, 10:36:58 am »
Jeg glæder mig til at AfD forsætter med at storme frem i omvalget.

10
Politik / Merkel styrkdykker i meningsmålingerne
« Dato: November 23, 2017, 10:16:26 pm »
Glæder mig til GYSET når der kommer omvalg i Tyskland hvor AfD forsætter med at storme frem imens CDU går tilbage. Så kommer der masser af GYS når Merkel skal danne regering.

Merkel TANKS in the polls: Chancellor ratings slump as German anger grows

ANGELA Merkel’s worries continue as the latest polls reveal the majority of Germans did not want her to run as a candidate for Chancellor again.

The survey, carried out in the coalition talks breakdown, makes worrying reading for Angela Merkel.

While Mrs Merkel said yesterday she wanted to stand again in any new snap election the German people appear to be turned off by the prospect.

Of those polled, 54 per cent said she should not run for office, according to the polling institute Civey for t-online.de.

Only 38.5 percent of Germans would welcome a renewed candidacy of the chancellor.

https://www.express.co.uk/news/world/882802/Germany-election-Angela-Merkel-chancellor-coalition-CDU-CSU

11
Politik / Sv: Stemmer du på det perverse sammenrend?
« Dato: November 23, 2017, 06:14:59 pm »
Jeg tænker på fotoet. Citatet kommer fra Benjamin Franklin https://www.goodreads.com/quotes/7718791-democracy-is-two-wolves-and-a-lamb-voting-on-what
“Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!”
12
Det vil sige, at hvis det svenske folk ikke går ind for, at indvandrerne skal smides ud - og hvis NMR engang kommer til magten - så bliver indvandrerne ikke smidt ud, selvom NMR har magten - fordi NMR er demokratisk (efter din mening).

Jeg er forvirrret men hvis det svenske folk går ind for at indvandrerne skal smides ud så stemmer de på NMR og hvis de ikke går ind for hjemsendelser så stemmer de på et andet parti end NMR. Derfor fatter jeg ikke hvad du skriver.


13
Politik / Sv: En super god besked fra en skuffet tidligere SDvælger i Sverige
« Dato: November 23, 2017, 11:46:29 am »
Jeg kan også godt lige dette indlæg i kommentarfeltet

Tack för en bra insändare. Jag har däremot haft möjligheten att rösta på SD och har gjort så sedan dess begynnelse och fram till 2010. Under SD:s resa har vi fått uthärda från ett radikalt och sverigevänligt parti till ett förrädarparti.
För min egen del kommer jag att rösta på Nordiska motståndsrörelsen. Antalet röster som Motståndsrörelsen får till slut har mindre betydelse för mig. För mig handlar det om att jag vill visa systemet och folkförrädarna att dom har minst en person i Sverige som är deras eviga fiende.

Og folkeforrædere er der masser af i Sverige. Ved at give en stemme på NMR viser man folkeforræderne og NWO-globalisterne har modstand.


14
Politik / En super god besked fra en skuffet tidligere SDvælger i Sverige
« Dato: November 23, 2017, 11:42:39 am »
Personen er skuffet over Sverigedemokraterne og kommer til at stemme på NMR næste år. Han havde før planer om at stemme SD men han kommer til at stemme NMR. Stor ros til ham at han har forstået at SD ikke har løsningen på de problemer som Sverige har med deres åben svenskhed og politisk korrekthed (de har smidt rigtig mange politisk ukorrekte ud af partiet)


SD har nu för första gången på länge börjat tappa i opinionen. Insändarskribenten är en av de personer som tidigare hade tänkt lägga sin röst på partiet, men nu ångrat sig.

Först och främst: Jag har aldrig tidigare röstat på SD, jag är heller inte medlem i Nordiska motståndsrörelsen (än)

SD har sedan 2010 varit en symbol och ett hopp om förändring för många, liksom för mig. Efter att Moderaterna huggit sina väljare i ryggen och ingått den så kallade Decemberöverenskommelsen så var det nog många med mig som bet sig i underläppen, knöt näven i fickan och ihärdigt bestämde sig för att vänta tills nästa val då SD minsann skulle få bli största parti. Under dessa år har vi panikartat bevittnat hur samhället bit för bit fallit samman. Detta behöver jag inte utveckla mer då det har blivit en börda som vi alla burit runt på så länge.
Hursomhelst, det jag hade hoppats och längtat efter var en radikal förändring och en omdaning av samhället, SD spelade på dessa radikala strängar för några år sedan och gjorde det tillräckligt hårt för att jag skulle tro att de menade allvar.

När landet brinner så har vi inte tid med halvmesyrer och politiskt korrekthet.
Men SD har varit nästintill osynliga i debatten och sociala medier, det känns som om de letat ihärdigt efter någon att åka snålskjuts på. De verkar vara mer intresserade av att uttrycka sig diplomatiskt och korrekt än av att fånga upp den folkrörelse som skriker efter förändring.
Detta lämnar mig med en ökande misstro och besvikelse gentemot SD, jag vågar inte chansa och tro att de kommer utgöra någon som helst skillnad!
När hela huset brinner så räcker det inte att kasta några glas vatten i hallen.

Min röst kommer gå till Nordiska motståndsrörelsen, inte för att jag håller med om precis allt, utan för att de använder tillräckligt starka metoder för det som krävs för att rädda Sverige och svenskarna som folk. Det är ett stort steg att ta, men dagens förda politik ger mig inget val.
/En som aldrig fick rösta på SD

https://www.nordfront.se/insandare-varfor-skall-jag-rosta-pa-sd.smr


Jeg kan kun være enig her. Jeg er ikke enig med NMR i alt men der er ikke noget andet parti i Sverige som går ind for massehjemsendelser og kæmper imod NWO-globalisterne.15
Alt det andet / Sv: Jeg har brug for din hjælp
« Dato: November 23, 2017, 11:30:58 am »
Hvorfor bringer du denne lortetråd tilbage?

Sider: [1] 2 3 ... 100