Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 264
1
Politik / Sv: Fremgang i Bayern for AfD
« Dato: Oktober 15, 2018, 10:30:56 pm »
Hun glemte også at fortælle at AfD i Bayern ligger under forbundsgennemsnittet.

På tysk betyder ordet "Land" noget helt andet end på dansk.

Men om et par uger er der Landdagsvalg i Hessen, hvor prognoserne tegner ilde for Merkels CDU. Iagttagere mener at det kan sprænge koalitionen i Bundestag, som var kæmpet frem efter mange måneders hårde regeringsforhandliner.

Et nyvalg i Tyskland vil betyde stort set samme sammensætning af Forbundsdagen.

Uha, hvor kan de højreorienterede partier lave ravage.

Også i Sverige har de problemer med at danne ny regering p gr a Sverigesdemokraterne. Det samme vil ske i DK, hvis NB kommer i folketinget. De vil lamme parlamentet med ultimative krav.
Bare vent til når Rasmus Paludan STORMER ind i folketinget. Så vil alle folketingspolitikkerne GYSE helt vildt  :blum: :hyper:

2
Fri Debat / Sv: Om behovet for en mere varieret debat
« Dato: Oktober 15, 2018, 06:13:21 pm »
Jeg linker kun til danske kulturberigelser hvis de har en hvis grovhed. Tricktyverier er for kedlige, det skal være voldtægter, vold eller røverier før at jeg linker til dem. Masseskyderier fra LTF/BA/Den Internationale Klub er naturligvis det ''bedste'' hvis man vil GYSE maks. Eller bare fra voldsmosen.

3
Fri Debat / Sv: Det er ikke noget, jeg går højt op i
« Dato: Oktober 15, 2018, 04:49:47 pm »
Hvis jeg har forstået det rigtigt så kan alle kvinder som vil have sex med Peter Madsen og andre tosser få lov til det i dag.

Hvis de kan det, er jeg imod - men jeg ved jo ikke, om det er sandt.
Jeg læste et sted at med mindre man har besøgforbud så kan alle der vil besøge en indsat få lov til det. Det var derfor at PM ikke ankede dommen, så kunne han nemlig få sit besøgforbud ophævet. Jeg har dog ikke undersøgt om det også gælder sex, men når de snakker om det så må besøgene også gælde sex?

4
Fri Debat / Sv: Det er ikke noget, jeg går højt op i
« Dato: Oktober 15, 2018, 04:02:23 pm »
Hvorfor er du ikke kommet med din holdning Anklager?

Fordi jeg ikke kender praksis. Jeg er ikke meget for ideologiske standpunkter.

Hvis fangerne bare kan bestille en sex-partner, er jeg imod.
Hvis jeg har forstået det rigtigt så kan alle kvinder som vil have sex med Peter Madsen og andre tosser få lov til det i dag.

5
Fri Debat / Sv: DJØVS
« Dato: Oktober 14, 2018, 10:21:58 pm »
Ja, det er ved at være noget tid siden, vi har hørt noget til vores gode kammerat Anti-rød.

Han bruger vel sin tid på at lege i sin hoppeborg  :hyper: :hyper: :dash2:

7
Fri Debat / Sv: Kvindebesøg i fængsel
« Dato: Oktober 14, 2018, 04:33:31 pm »
Jeg skulle til at lave samme tråd. Man kan sige rigtig meget om de kvinder som besøger tosser som PM og Lundin men det er ikke kvinder som er helt normal. Folk der har lavet grov voldtægt eller pædofildømte skal kastreres og så skal det ikke være luksus at komme i fængsel som det er det i dag.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7071.0

https://www.youtube.com/watch?v=KD0IMRU4NV0 åbent fængsel
https://www.youtube.com/watch?v=pJWrDczQd9k lukket fængsel


8
Man ser aldrig vore konspirationsteoretikere har på debatten gøre indvendinger mod hinandens konspirationsteorier selv om de er indbyrdes modstridende. Licensnægteren f eks  siger jo aldrig til øglemanden at hans trekanter er noget vås. De kan heller ikke enes om jødekonspirationen.

Det er fordi de allesammen ved de sidder i et glahus. Hvis en kaster den første sten, vil de smadre hinandens glashuse.
Det er løgn. Jeg har rigtig mange gange sagt at jorden er rund og gjort mange indvendinger til fladjordstossen om at jorden ikke er flad. Det med øglemanden aner jeg ikke, da jeg ikke har taget den debat.

9
Kulturmarxisme har ikke noget at gøre med en konspirationsteori. I ved jo ikke engang, hvad begrebet dækker over, for vi har fået tre forskellige forklaringer på det. Det er et begreb, I bruger, fordi I har holdninger, som I ikke kan forsvare på normal vis.

Anklageren har rigtig mange gange kaldt kulturmarxisme for en konspirationsteori. Og Anti-rød og PU var enig i den korte forklaring jeg gav.

10
Det må han jo forvente, når han gør reklame for nazister.

Han gør reklame for en uigenkendelig pærevælling. Men kaster det proselytter af sig? Det skulle eller være formålet.

Nok nærmere det modsatte. Licensnægteren prøvede at gøre sig til hos både Anti-rød og PU. Licensnægterens mange tosserier og konspirationer om NWO gør, at han bliver anset som det sorte får, der ødelægger kampen for den hvide race.

Du glemmer at Anti-rød også har snakket om kulturmarxismen. Så det er ikke alle konspirationsteorier som Anti-rød afviser. Anti-rød har også sine egne teorier (som er rigtig nok) om socialister og om Me-too bevægelsen.

11
Jeg tror, du fortsat ville storme frem med dit sædvanlinge nazitrolleri.

Selvom jeg tror, at Licensnægteren godt kan lide at drille, så tror jeg grundlæggende ikke at han troller. Men jeg kan tage fejl. Jeg har indtryk af, at han i store træk mener, hvad han skriver. Men han har også en drillepind i sig, så jeg tror også, at han nogle gange smørrer lidt ekstra tykt på for at tage pis på brovtebanden. :yes:

Selvfølgelig er licensnægteren ikke en troll og jeg kan godt forstå hans måde at svare på, når det han mener, bliver jordet på en ulækker måde.

Det må han jo forvente, når han gør reklame for nazister.

Har selv prøver at lave sjov og det blev forvrænget til en løgn. Dig og dine nærmeste gruppekammerater debattere ikke; men jorder folk med løgnehistorier, der ikke har samme mening som jer.

Der er ikke meget debat i at poste nyhedsartikler om muslimer. Der er heller ikke meget debat i at man gentagelse efter gentagelse gør opmærksom på personlige holdninger. Jeg kan ikke rigtigt bruge meninger til ret meget. Hvad tilfældige mennesker mener er jeg ligeglad med. I en debat argumenterer man for sine synspunkter. Det gør Licensnægteren ikke, når han henviser til konspirationsteorier som NWO som jeg skulle støtte.

Du gør også grin med folk der bliver ramt af en brosten eller bliver voldtagtet af en kulturberiger. Selv nye brugere der er en del mere moderat end mig bliver angrebet af brovtebanden når personen laver et indlæg. Det og så Øglebob som har helt ret i at Din-Debat er et trollerolle forum gør at jeg kører en anden stil på Din-Debat end jeg ville gøre på et andet forum. Hvor PU skriver BØVS og andet (han har sagt at han stoppede før fordi at han var træt af kulturmarxisterne på Din-Debat. Det er så hans nye stil) så kører jeg denne stil da Din-Debat er et trollerolle forum.

12
Jeg tror, du fortsat ville storme frem med dit sædvanlinge nazitrolleri.

Selvom jeg tror, at Licensnægteren godt kan lide at drille, så tror jeg grundlæggende ikke at han troller. Men jeg kan tage fejl. Jeg har indtryk af, at han i store træk mener, hvad han skriver. Men han har også en drillepind i sig, så jeg tror også, at han nogle gange smørrer lidt ekstra tykt på for at tage pis på brovtebanden. :yes:

Selvfølgelig er licensnægteren ikke en troll og jeg kan godt forstå hans måde at svare på, når det han mener, bliver jordet på en ulækker måde.

Det må han jo forvente, når han gør reklame for nazister.
Du gør reklame for multikulturen og NWO. Det er langt værre.

13
Politik / Sv: Nordfronts Gilleleje-aktion er til grin
« Dato: Oktober 14, 2018, 12:00:14 pm »
I Danmark er det fuldt lovligt. Danmark er også en af de få lande hvor romerhilsenen er tilladt.

14
Up to half a million migrants from Afghanistan are waiting for a chance to sneak into Europe, Greek newspaper Kathimerini reports.

The newspaper says that 500,000 Afghans have recently entered Turkey from Iran and Iraq, with the intention of coming to Europe.

The worrying information from Turkey says that the migrants are gathered near the area of Andrianoupolis, in order to cross the mostly unguarded Turkish-Greek land borders in the Evros region.

The Greek government has already contacted the EU, as well as Turkey, over the lack of border protection from Turkish side on protecting the border with Greece.


Hvor er det bare fedt med endnu flere afghanske velfærdsjægere som kan voldtage og kaste brosten i Europa  :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:


https://voiceofeurope.com/2018/10/500000-afghan-migrants-are-ready-to-enter-europe-via-unprotected-turkish-greek-border-area/#.W8CgM9t9xII.twitter


Hvad mener du at ForræderDanmark skal gøre? Give dem asyl eller luk grænsen og bygge et grænsehegn som Ungarn har?


15
Fra medierne / Sv: Pik Botha er død.
« Dato: Oktober 13, 2018, 11:26:36 pm »
Mon han kender til General Kehla ‘Sithole’:
https://twitter.com/blaircottrell89/status/1050224042232299520

Sider: [1] 2 3 ... 264