Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 322
1
Nu nævnte jeg en del flere end Soros. Soros er bare en lille brik som er ret kendt hos NWO.

Hvem er det da?

De onde jøder i de dekadente zioniststyrede demokratier?
Jeg har nævnt Bilderberg og en del andre.


2
George Soros havde en personlig formue på 172 mia. kroner i nov. 2016.

Det er da mange penge, hvis man står og mangler kontanter til en taxa, men ...

Det kan vi sammenlige ned, at den danske stat havde udgifter på 700 mia. sidste år (på finansloven)  - og det er med andre ord de penge, som den danske stat brugte.

Det vil sige, at hvis Soros bruger penge i samme takt, som den danske stat gør, så vil han blive fattig i løbet af 3 måneder.

Soros har altså væsentlig mindre chance for at styre verden end Danmark har  :yes:

Soros er derfor kun en ubetydelig person i denne sammenhæng.
Nu nævnte jeg en del flere end Soros. Soros er bare en lille brik som er ret kendt hos NWO.

3
Politik / Lad os få noget fakta på banen
« Dato: I dag ved 01:07:43 pm »

Rusland vil ikke tvinge Danmark til at tage imod velfærdsjægere. Det vil NWO.

Jeg skriver også om, at Rusland har taget imod flere velfærdsjægere end EU har taget imod.

Hvad mener du om, at Soros har ikke flere penge end en lille nordgrønlandsk kommune, som jo ikke kan præge verden ret meget?

En Googlesøgning på Soros Networth siger at hans networth er på 8,3 milliarder USD https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=soros+net+worth
Wikipedia siger at hele Grønlands GDP er på 2,7 milliarder https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Greenland

4
Det handler om at den ene side har støtte af USA/Israel/NATO/FN/EU. Det er nogen af dem som jeg kalder NWO.

Nu er jeg ved at være med.

Så er forskellen altså bare, at jeg kalder dem USA, Israel, NATO, FN eller EU - og du kalder dem alle sammen NWO  :smile1:

Min pointe er at Dummark er et vasalland for NWO. Når USA/Israel (same shit) siger at vasallandet Dummark skal gøre noget der gavner NWO, så siger Dummark ALTID ja. Selvom det bestemt aldrig har gavnet Danmark på nogen måde at sige ja, så fordi at Danmark er et vasalland for NWO så siger de ALTID ja.

Jamen NWO vil jo ikke noget, for du har selv skrevet, at det ikke handler om at globaliseringen går hurtigt i Rusland.

Det er ikke andet end luft  :smile1:
Rusland vil ikke tvinge Danmark til at tage imod velfærdsjægere. Det vil NWO.

5
Politik / Sv: Ved nærmere eftertanke så mangler der noget
« Dato: I dag ved 12:08:28 pm »
Sunni islam og shia islam spiller efter hvad du plejer at skrive en kæmpestor rolle i NWO - men du nævnte dem ikke.
Jeg nævnte kun nogle få. Jeg kan også nævne en del NGOere og nævne Bilderberg og Soros.

6
Det handler om at den ene side har støtte af USA/Israel/NATO/FN/EU. Det er nogen af dem som jeg kalder NWO.

Nu er jeg ved at være med.

Så er forskellen altså bare, at jeg kalder dem USA, Israel, NATO, FN eller EU - og du kalder dem alle sammen NWO  :smile1:

Min pointe er at Dummark er et vasalland for NWO. Når USA/Israel (same shit) siger at vasallandet Dummark skal gøre noget der gavner NWO, så siger Dummark ALTID ja. Selvom det bestemt aldrig har gavnet Danmark på nogen måde at sige ja, så fordi at Danmark er et vasalland for NWO så siger de ALTID ja.

7
Det handler om at den ene side har støtte af USA/Israel/NATO/FN/EU. Det er nogen af dem som jeg kalder NWO.

8
Jeg mener at Danmark skal blande sig helt uden om. Skattekroner skal ikke bruges på at deltage i nogen krige, da ingen af de idiotiske krige gavner Danmark.

9
1. Den første del af min politik er at Danmarks udenrigspolitik skal være hvad der er bedst for Danmark. Danske skattekroner og menneskeliv skal ikke bruges på idiotiske krige som kun gavner NWO, imens at der bliver sparet rigtig meget på sygehuse, skoler osv. Hvis EU, NATO, FN osv ikke går med til at Danmark vil bestemme selv så skal Danmark melde sig ud af disse NWO organisationer. Danmark Først i stedet for at Danmark er en Vasalland for NWO.


Det vil altså sige, at når Rusland bomber IS så er det meget rosværdigt, men hvis Danmark bomber IS - så er det idiotisk

Det falder helt i tråd med, at jeg heller ikke forstår, at Rusland bekæmper globalismen ved at gøre Rusland multietnisk  :yes:


Citér


2. Den anden del af min politik er etnonationalisme. Danmark for danskere og nært beslægtet folkeslag. Jeg syntes at Stram Kurs har en fin indvandringspolitik og jeg er ikke uenig i den.


Det er lidt det samme med, at jeg stadig ikke forstår, hvorfor Danmark skal være for danskerne, mens Rusland både skal være for russere og muslimer.

Jeg nævner det igen her, fordi jeg ikke har fået et svar på det.

Citér

3. Den tredje del er at borgerne skal have meget mere medbestemmelse, hvilket betyder at demokratiet skal være meget mere direkte. Jeg kan godt lige den del i NMRs partiprogram hvor de angriber demokraturet, selvom jeg er i tvivl om deres senat er den bedste mulighed. Det jeg vil til at starte med er at indføre muligheden for at alle borgere kan stille et mistillidsvotum til en politiker der lyver og så skal der være mange flere folkeafstemninger, så man som politiker ikke kan lave upopulære beslutninger (DONGsalget er nok den mest kendte. Jeg tror ikke på at der var flertal i befolkningen til at sælge DONG) Det kan man gøre med at der kun er 50 politikere i forrædertinget og så sende de store politiske forslag til folkeafsteming. På den måde så har borgerne meget mere magt end i dag, især fordi at Danmark ikke vil være et vasalland for NWO (se punkt 1)Der er en del andre ting jeg går ind for, men det er mine tre mærkesager. Om den økonomiske politik er socialdemokratisk eller liberalistisk er ikke særlig vigtigt for mig. Disse tre punkter er meget vigtig for mig, så kan man altid forhandle om resten. Nu kan du eller andre brovtere debattere eller stille spørgsmål til min politik.

Det er måske at male grafitti på jødiske gravstene på årsdagen for krystalnatten sammen med kammeraterne i NMR.

 
Når Danmark deltager i idiotiske krige som danskerne ikke har gavn af som Irakkrigen, en krig som Anti-rød har skrevet en del fornuftige ting omkring den krig. Eller når Dummark giver 180 millioner skattekroner til Assads fjender, i stedet for at bruge dem på sygehuse og skattelettelser (skatten er for høj og sygehusene har brug for flere penge) så er det at jeg kalder Danmark for et NWO-vasalland https://syrienblog.net/2019/09/11/regeringen-giver-yderligere-180-mio-til-syriens-fjender/ Det er penge der har gjort det VÆRRE i Syrien. I de få tilfælde hvor Danmark skal deltage i en krig så skal ALLE være enig i det. Det betyder at der skal en folkeafstemning OG enighed med den ledelse som styrer landet før at Danmark kan deltage i en krig. Assad ønsker ikke vestlig indblanding og blandede vesten sig uden om i stedet for at give våben

Samtidig så er jeg meget kritisk til ulandsbistanden. Modsvar hvad landsforræderiske røde og blå partier påstår så kan man nemt få meget bedre velfærd og masser af skattelettelser på samme tid. Der står her
Citér
.Ritzau skriver endvidere, at der i Finansloven i 2019 er afsat 2.600.000.000, altså en million kroner 2600 gange til såkaldt “humanitær bistand”. Der må være penge nok.
:dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:


Jeg er ligeglad med russisk eller iransk indenrigspolitik (da jeg også har nævnt Iran som et land der har kæmpet imod NWO) Jeg er ikke tilhænger af russisk multikultur eller iransk præstestyre. Men Danmark skal ikke bestemme over deres indenrigspolitik ligesom at Iran og Rusland ikke skal bestemme over Dansk indenrigspolitik. Det har jeg også sagt før. 


Hvad to tosser i en bevægelse som har en del flere medlemmer højst sandsynligt har gjort (husk at de stadigvæk ikke er dømt endnu) med det som der står i punkt 4 ved jeg ikke. Jeg ved at flere folkeafstemninger og muligheden for at straffe landsforrædere eller politikkere der lyver med at stille dem for et mistillidsvotum er en god ting som vil gøre demokratiet meget bedre. I dag er der straffrit for politikere at lyve 
https://www.youtube.com/watch?v=GNh66hTIqVA
10
Jeg har været på debatten i et stykke tid og du har været på debatten i endnu længere tid end jeg er. Min pointe med det er at med alle de indlæg jeg har skrevet og som du har læst, så ved du godt hvad min politik er. Du ved også godt at jeg ikke er tilhænger af islam og moskeer i Danmark. Jeg stemte Stram Kurs til sidste folketingsvalg og jeg har

Kan vi være enige om, at det nuværende Rusland blev dannet i 1991, hvor det blev besluttet hvilke tidligere Sovjetstater, der skulle være med i Rusland?

Rusland er altså yngre end EU - og det blev også besluttet i 1991, at muslimske stater skulle være med i Rusland. Derfor er der flere muslimer i Rusland, end der er i EU - og der er også mange muslimer i Moskva.

- hvorimod EU har sagt nej til at optage muslimske lande - især til Tyrkiet.

Putin viser desuden ved at være personligt til stede ved åbningen af stormoskeen, hvor han står.

Jeg forstår så ikke, hvorfor du mener, at Rusland skulle bekæmpe NWO i modsætning til EU - set i lyset af at Rusland er mere multietnisk end EU, og at det er noget de selv har valgt. Det er da mere globalistisk end EU.

Derfor spørger jeg:

Hvad går den der NWO ting egentlig ud på - hvis det er uden betydning - at Rusland har valgt at være mere globalistisk end EU?

1. Den første del af min politik er at Danmarks udenrigspolitik skal være hvad der er bedst for Danmark. Danske skattekroner og menneskeliv skal ikke bruges på idiotiske krige som kun gavner NWO, imens at der bliver sparet rigtig meget på sygehuse, skoler osv. Hvis EU, NATO, FN osv ikke går med til at Danmark vil bestemme selv så skal Danmark melde sig ud af disse NWO organisationer. Danmark Først i stedet for at Danmark er en Vasalland for NWO.


2. Den anden del af min politik er etnonationalisme. Danmark for danskere og nært beslægtet folkeslag. Jeg syntes at Stram Kurs har en fin indvandringspolitik og jeg er ikke uenig i den.


3. Den tredje del er at borgerne skal have meget mere medbestemmelse, hvilket betyder at demokratiet skal være meget mere direkte. Jeg kan godt lige den del i NMRs partiprogram hvor de angriber demokraturet, selvom jeg er i tvivl om deres senat er den bedste mulighed. Det jeg vil til at starte med er at indføre muligheden for at alle borgere kan stille et mistillidsvotum til en politiker der lyver og så skal der være mange flere folkeafstemninger, så man som politiker ikke kan lave upopulære beslutninger (DONGsalget er nok den mest kendte. Jeg tror ikke på at der var flertal i befolkningen til at sælge DONG) Det kan man gøre med at der kun er 50 politikere i forrædertinget og så sende de store politiske forslag til folkeafsteming. På den måde så har borgerne meget mere magt end i dag, især fordi at Danmark ikke vil være et vasalland for NWO (se punkt 1)Der er en del andre ting jeg går ind for, men det er mine tre mærkesager. Om den økonomiske politik er socialdemokratisk eller liberalistisk er ikke særlig vigtigt for mig. Disse tre punkter er meget vigtig for mig, så kan man altid forhandle om resten. Nu kan du eller andre brovtere debattere eller stille spørgsmål til min politik.

11
Politik / Sv: Svendborg Kommune kræver medarbejdere taler arabisk
« Dato: December 11, 2019, 11:34:14 pm »
Somaliere har meget lav iq og langt de fleste borgere er muslimer
https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Somalia#Islam

12
Politik / Sv: Svendborg Kommune kræver medarbejdere taler arabisk
« Dato: December 11, 2019, 10:53:49 pm »
PS. Hvis jeg boede i Rusland så ville jeg ikke stemme Forenet Rusland (Putins parti) men på LDPR.

13
Politik / Du kender jo godt min politik
« Dato: December 11, 2019, 10:37:00 pm »
Jeg har været på debatten i et stykke tid og du har været på debatten i endnu længere tid end jeg er. Min pointe med det er at med alle de indlæg jeg har skrevet og som du har læst, så ved du godt hvad min politik er. Du ved også godt at jeg ikke er tilhænger af islam og moskeer i Danmark. Jeg stemte Stram Kurs til sidste folketingsvalg og jeg har ingen planer om at stemme på noget andet parti i fremtiden

Du ved også godt at jeg forsvarer Rusland fordi at de kæmper imod NWO-globalisterne. Jeg er modstander af Putins kærlighed til islam. Jeg foragter Danmarks gale kurs i indrigs og udenrigspolitikken. Især Danmarks udenrigspolitik hvor de går med i den ene idiotiske krig efter den anden. Krige som Danmark INTET fik ud af. Dummark har endda givet penge til terrorister som har gjort forholdene i de lande DÅRLIGERE. Rusland har kæmpet på samme side som dem som jeg holder med. De har kæmpet imod NWO i Syrien og Ruslands indsats i Syrien er medskyld i at Syrien vandt over NWO. Derfor forsvarer jeg Rusland og angriber Danmark. Men jeg er ikke enig i Ruslands islampolitik og det ved du også godt. Jeg har bare ikke så stort et fokus på islam som andre på debatten.

14
Politik / Sv: Svendborg Kommune kræver medarbejdere taler arabisk
« Dato: December 11, 2019, 09:37:01 pm »
Hvor lang tid tog det dig at lave det billede?

15
Politik / Sv: Efterretningsmæssig Risikovurdering 2019
« Dato: December 11, 2019, 09:24:06 pm »
Tre citater:

1. Rusland baserer sin styrkeopbygning og militære planlægning i landets vestlige del på, at en krig med NATO tæt på eller i det tidligere sovjetiske område ikke kan udelukkes.

2. Det er fortsat sandsynligt, at Danmark uden eller med meget kort varsel vil kunne blive ramt af en russisk påvirkningskampagne.

3. Rusland vil samlet set fortsat være en betydelig sikkerhedspolitisk udfordring for Vesten.

Hvilket land holder du med?
Ikke med det land som støtter terrorister i Syrien og som var med på NWOs muslimske side i Kosovokrigen. Heller ikke med det land som er et vasalland for NWO i stedet for at holde sig ude. Dummark kommer med falske påstande imod Rusland imens at Dummark er et vasalland for NWO. Der er ingen russisk påvirkningskampagne men der er en påvirkningskampagne fra løgnepressen og NWO imod Rusland og Syrien. Jeg foragter NWO og derfor holder jeg med de få lande der kæmper imod NWO. Desværre er Dummark et NWO-land, derfor kan jeg ikke holde med Danmark. FE underkaster sig NWO, derfor er de utroværdige.

Sider: [1] 2 3 ... 322