Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 97
1
Fri Debat / Sv: ?
« Dato: November 20, 2017, 10:55:57 pm »

Der kan man jo se at der findes aliens.....

2
Norge har jo råd til det, ikk? det er ikke for meget at de får lov til at dele ud af deres oliemill. til de fattige,  :girl_smile:

Hvorfor skal nogen leve fedt i overflod og andre ingenting får,  :girl_sad:

Du er jo Kommunist ... :ermm:  Så kan du og Carlo tage hinanden i hånden ...  :sick:

Det er jeg faktisk ikke, jeg bekymrer mig bare om mine medmennesker,  :girl_smile:

Ud fra hvad du har skrevet så bekymrer du dig i hvert fald nok for dine medmennesker til at du mener at andre skal betale for at fattige kan få nogle penge.

Det er løgn hvad du skriver. De er ikke helt fattige når de betaler en menneskesmugler til at komme til vest-europa med deres iphone. Velfærdsjægerne har jo lidt penge.

3
Pestnord fortjener at gå konkurs med deres dårlige service. Men i KlovneDanmark der bliver 1,4 milliader skattekroner brugt på at redde Pestnord

http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-10-20-danmark-skal-betale-milliardbeloeb-for-redning-af-postnord

Danmark betaler mest
Aftalen betyder, at ejerne - den danske og svenske stat - skal skyde yderligere kapital i Postnord.

Danmark skal betale klart mest, nemlig næsten 1,4 milliarder danske kroner.

Omkring 200 millioner kroner er kapitalindskud, mens cirka 1,2 milliarder kroner skal dække udgifter i forbindelse med afskedigelser af tidligere tjenestemænd.


Kæmpe pengespild. Overrasket over at Anti-rød ikke skrev om denne nyhed noget før, derfor vil jeg linke til den nu.

4
Fri Debat / Sv: Ændre profil?
« Dato: November 20, 2017, 05:57:56 pm »
Mon ikke vi har at gøre med en troll som har fundet Mingler-Polles facebookprofil og så lånt hans navn og billede?

Slet ikke!

Du er velkommen til at besøge mig på Facebook, så kan vi snakke sammen i Facebook PB systemet!

Så kan du få syn for sagen.

https://www.facebook.com/profile.php?id=1786516570

Jeg administrerer 5 grupper på Facebook med tilsammen 1291 medlemmer p.t.!

Man kan se derinde, at du har skrevet RETTENPAAVRANGEN. Jeg kender godt hans Youtube-side, Folkets Ret. Den er udmærket, hvor han bl.a. udstiller frimurerne o.s.v. :yes:

Frimureriet og svineriet i Danmark


https://www.youtube.com/watch?v=LrfgTANW_n4

Aner ikke hvad du snakker om her - det er ikke noget jeg kender til! :yes:

Ok, sært. D.v.s. at på facebook er man altså ikke selv herre over, hvilke sider, man har som favoritter? Det synes jeg er spøjt. Det vil altså sige at man bare automatisk bliver sat til at have bestemte sider som favoritter? :ohmy:

Men hvá, jeg kender jo heller ikke fjæsbogen, da jeg ikke selv er derinde.

Motivet er meget logisk. For at være på fjæsbogen, skal man vise fjæs. Hvilket jeg ikke vil. Ergo kan jeg ikke være på fjæsbogen.

I virkeligheden er fjæsbogen er overvågningsværktøj for NSA og CIA. De lokker alle til at vise deres fjæs og VUPTI, så ved CIA og NSA hvem alle er. Jeg synes det er dumt af folk at lade sig lokke til at vise fjæs for CIA og NSA. :yes:
Jeg tror også helt klart at PET læser med her.

5
Fandt lige frem til den her
https://www.tv2ostjylland.dk/profil/andreas-gram-drachmann

Her er hans anden mærkesag


2.   Skabe bedre integration i Aarhus ved at tillade en ny fællesmoske i Gellerup.
Jeg tror på at integrationen lykkes, når folk mødes på tværs af sociale og kulturelle skel, og netop det vil en fællesmoske i Gellerup sikre. Folk fra forskellige religiøse kulturer kan derved mødes og lære af hinanden samt respektere hinanden.

Er det ikke bare typisk Radigalisme?

6
Radigale knuselsker ISlam. Derfor er en af deres store mærkesager at der kommer en grim stormoske i Aarhus

Radikale Venstres byrådskandidat i Aarhus, Andreas Gram Drachmann, vil have en stor fællesmoské i byen på dagsordenen igen.

Han ser ideen om en fællesmoske som en måde, hvorpå man giver en håndsrækning til de moderate muslimer i Aarhus.

- Jeg synes, det er en måde at hjælpe de moderate muslimer. Vi vil hjælpe dem med at finde et sted, hvor de kan udøve deres tro, i stedet for de der kælderlokaler, de bruger nu, siger Andreas Gram Drachmann (R).

https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/rad-v-vil-genoptage-planer-om-stormoske

Selv ikke Socdem er så islamofile at de er tilhænger af en stormoske i Aarhus.

7
Politik / Sv: Super gode odds på at Trump bliver den næste præsident i USA
« Dato: November 20, 2017, 04:06:17 pm »
Men jeg er spændt på at se hvem der bliver hovedkandidaten hos Demokraterne. Uden en hovedkandidat så bliver det en walkover for Trump.

Selvfølgelig vil Demokraterne også have en hovedkandidat til den tid. Alt andet er utænkeligt, så det behøver du ikke at bryde din hjerne med.
Men er det Killary igen så bliver det en walkover for Trump. Hvem tror du bliver hovedkandidaten?

8
Politik / Ros til Socialdemokraterne...
« Dato: November 20, 2017, 03:37:18 pm »
De gjorde noget rigtigt denne gang. Også ros til DF for at sige noget der er helt rigtigt (og også er grunden til at de vil have så mange velfærdsjægere ind i landet)

DF-viceborgmester afviste kampagne for at få flere indvandrere og unge til at stemme: »Jeg troede ikke mine egne ører«

Hvidovre Kommune har en lavere stemmeprocent end resten af landet. Alligevel stemte et stort flertal i kommunalbestyrelsen imod en række initiativer for at få flere unge samt tosprogede vælgere i stemmeboksen. »Vi ønsker ikke at hjælpe den yderste venstrefløj,« lyder det fra folketingsmedlem og viceborgmester, Mikkel Dencker (DF). Også Socialdemokratiet, som sidder med borgmesterposten, stemte imod.
 

https://www.b.dk/politiko/df-viceborgmester-afviste-kampagne-for-at-faa-flere-indvandrere-og-unge-til-at

Når et parti gør noget jeg mener der er godt selvom det er en lille ting så skal de også have ros.

9
Politik / Sv: Et stort had til DF muslim
« Dato: November 20, 2017, 03:29:13 pm »

10
Samfund- & Kultur / Sv: Farvelfærd
« Dato: November 20, 2017, 03:27:58 pm »
Lars Løkke påstår, at man kan give skattelettelser for milliarder uden at det kan mærkes i ældreplejen, folkeskolerne og daginstitutionerne. Det passer naturligvis ikke.

Citat: Finansministeren oplyser f.eks. at der i dag er 2300 færre til at passe på vores ældre, selvom der siden valget i 2015 er kommet mere end 42.000 flere i aldersgruppen +65 år.

http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-11-20-blog-42000-flere-aeldre-2300-faerre-ansatte-under-loekke

Nu har vi valg, og så bliver det tydeligt, at det ikke er virkeligheden politikerne snakker om, når de snakker - og det gør de tit.

Hvordan er det i din kommune?

Klart med alle de penge der bliver spildt på velfærdsjægere, IC4 tog og andet som Anti-rød har været god til at skrive om.

11
Politik / Sv: Et stort had til DF muslim
« Dato: November 20, 2017, 03:03:00 pm »
Hvorfor hører han ikke til sammen med PiS i Polen som deler meget af hans politiske holdninger? Jeg glemte at nævne Duterte som jeg også er stor tilhænger af og som også fik et kanon godt valg. Anklageren mener at jeg kun er tilhænger af småpartier.

12
Politik / Sv: Super gode odds på at Trump bliver den næste præsident i USA
« Dato: November 20, 2017, 02:57:02 pm »
Jeg håber at Killary stiller op igen som Trump vil have at han gør. Så spiller jeg min formue på at Trump vinder igen.

Hvis demokraterne vælger Hillary som kandidat igen fortjener de at tabe. Ikke at jeg ville have Trump til at vinde det valg, men det ville være idiotisk i en helt ny klasse.

Jeg har hørt at Mark Zunderberg har høj chance for at han stiller op. Jeg er heldigvis meget skeptisk for at han har en chance for at vinde og tiltrække de mennesker som stemte på Trump til at stemme på ham. Men jeg er spændt på at se hvem der bliver hovedkandidaten hos Demokraterne. Uden en hovedkandidat så bliver det en walkover for Trump.

13
Politik / Sv: Halvdelen af dem der er på bistand i Norge er velfærdsjægere
« Dato: November 20, 2017, 02:55:02 pm »
Det er ingen af gammelpartierne og NB der går ind for det. Og med indvandring mener jeg indvandring fra lav iq ikke-vestlige lande som du nok godt kan regne ud.

14
Politik / Sv: Super gode odds på at Trump bliver den næste præsident i USA
« Dato: November 20, 2017, 02:50:21 pm »
Jeg håber at Killary stiller op igen som Trump vil have at han gør. Så spiller jeg min formue på at Trump vinder igen. Når det er sagt så hvis der er en demokrat som jeg godt kan bakke op omkring så er det Lyndon LaRouche. Han virker til at være en 100% anti NWO demokrat.

15
Politik / Sv: Super gode odds på at Trump bliver den næste præsident i USA
« Dato: November 20, 2017, 02:42:31 pm »
Danske spil giver Donald Trump super gode odds i forhold til alle andre kandidater til at være den næste præsident i USA med odds 3,25. Den næste er Mike Pence med odds 9.00
Alle de demokratiske kandidater har lave odds.

https://danskespil.dk/oddset/politik/usa/pr%C3%A6sidentvalg/hvem-vinder-det-amerikanske-pr%C3%A6sidentvalg-i-2020-659155.html

Jeg glæder mig til fire dejlige år til med Trump

Givet at vi allerede ved at Trump bliver en af kandidaterne ved næste valg (medmindre noget super dramatisk sker), er det faktisk meget dårlige odds han har. De odds er jo for hele det republikanske parti, mens ingen endnu aner hvem der bliver demokraternes kandidat. De odds tyder på at bookmakerne mener sandsynligheden for en demokratisk sejr er størst. Hvis der var 50/50 sandsynlighed ville odds på Trump være lige knap 2 (Under 2 fordi bookmakeren også skal tjene penge).

Bookmakerne havde heller ikke meget tiltro til ham under valgkampen for et år siden. Oddsene på ham var vist oppe over 5 på et tidspunkt.

Sandt. Men det var trådstarter der lagde ud med at bruge oddsne til at spå om Trumps chancer. Jeg følger bare den logik til dørs. Hvis bookmakerne tager fejl igen er der jo ingen der ved hvordan landet reelt ligger, men hvis man vil bruge odds til at spå om chancer, må man gøre det konsekvent og ikke nøjes med at bruge det når man tror at det taler til ens egen fordel.
Der er også Neocons og RINOs fra GOP der er på listen. Bla Paul Ryan, John Kasich, Marco Rubio og Jeb Bush er på listen
https://danskespil.dk/oddset/politik/usa/pr%C3%A6sidentvalg/hvem-vinder-det-amerikanske-pr%C3%A6sidentvalg-i-2020-659155.html
Du får det til at lyde som at alle dem der er på listen er demokrater.

Sider: [1] 2 3 ... 97