Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 128
1
Samfund- & Kultur / Sv: Khader er for priviligeret til at tale om penge
« Dato: Februar 18, 2018, 07:59:29 pm »

Det fandt Naser Kader også ud af ... :ermm:


Arabiske Kvinder spurgte Naser Kader: “Hvordan kan vi få flere penge”??

“Hold da op, hvor blev jeg skuffet over det, kvinderne spurgte om”, siger Naser Khader.

 “Der var mange spørgsmål. Men spørgsmålene handlede stort set kun om penge” ...  :pinch:

“ Hvor mange penge kan vi få udbetalt til det ene og til det andet” ... Det var som om, de var i Danmark for at trække så mange penge som muligt ud af danskerne ... :ermm:

 Det var som om, de slet ikke havde blik for, at der var nogen, der skulle betale, det de fik, og at det var de danske skatteydere. Det var en krævementalitet, når den er værst”, siger Khader ...

(Tænk! ... Homofaber er også med til at betale) ... :w00t:

https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiAt4XXgbDZAhWDyKQKHf1zA9kQFgg1MAI&url=https%3A%2F%2Fdenkorteavis.dk%2F2017%2Fen-naser-kharder-skulle-fortaelle-50-kvinder-om-integration-men-de-ville-kun-vide-hvordan-de-kunne-pa-flere-penge%2F&usg=AOvVaw34l0UOE7jLiFj5dOGGfvUR

                                                                     :spiteful: 


Noget for Anklageren at bore lidt i ... :whistle:

Ja - Khader er for priviligeret til at tale om penge

Grundlønnen for medlemmer af Folketinget er 54.171 kroner om måneden. Hertil kommer 5.173 kroner om måneden i skattefrit omkostningstillæg for de medlemmer, der bor i Danmark.

Når medlemmer af Folketinget ryger ud på grund af sygdom eller valg, får de et eftervederlag på 51.358 kroner i op til to år.

Ét år som medlem af Folketinget udløser ret til livslang politikerpension på 79.142 kroner om året. Har man siddet i Folketinget længere end 20 år - som Khader har - lyder pensionen på 347.008 kroner om året.

Den bliver udbetalt, selv om politikeren har indtægt fra en ny arbejdsgiver.

Khader kan få udbetalt folketingspension, når han fylder 60 år.

Mange folketingspolitikere har også andre ben, som de kan gnave, men jeg ved ikke lige hvilke bestyrelser og den slags, Khader er medlem af.

Det gælder vel alle folketingspolitikkere?

2
Du får da mavesår med al den bekymring for Sverige,  :girl_sigh:

Ta det roligt, det skal nok gå alt sammen,  :girl_smile:
I hvilket land tror du velfærdsjægerne tager hen når svenskerne får nok?

3
Med så mange velfærdsjægere der er i Sverige så siger det sig selv at NMR stormer frem i medlemmer


INRIKES. 23.000 personer väntas söka asyl i Sverige under det här året varav 1.500 är så kallade "ensamkommande flyktingbarn". Det meddelar Migrationsverket idag. Samtidigt beräknas 56.000 personer söka på anknytning.


Det är fortfarande tiotusentals människor som årligen kommer till Sverige för att söka asyl.

Enligt Migrationsverket kommer 23.000 personer söka asyl i landet under 2018. Av dessa är 1.500 "ensamkommande barn".

Nästa år kommer antalet asylsökare öka till 29.000, under förutsättning att den tillfälligt skärpta asyllagen upphör som planerat nästa sommar.

"Antalet människor som söker asyl i Sverige idag är stabilt och utvecklingen bedöms fortgå under året", skriver myndigheten idag.

Samtidigt väntas 56.000 personer söka på anknytning, varav 44.000 förstagångsärenden. Totalt ska 95.000 anknytningsärenden avgöras.

http://www.friatider.se/23000-asyls-kare-2018-och-n-sta-r-kar-det

Håber at forræderne blivet kulturberiget med alle de velfærdsjægere de lukker ind i Sverige. Håber også svenskerne stemmer på NMR til valget i år da de er det eneste parti i Sverige som vil bekæmpe befolkningsudskiftningen med massehjemsendelser. SD går ind for begrænset indvandring hvilket ikke vil løse en skid i Sverige.

4
Religion-& Filosofi / Sv: Muslimsk bønnekald i Roskilde Domkirke
« Dato: Februar 17, 2018, 05:23:07 pm »
Sverige http://www.breitbart.com/london/2018/02/13/not-visitors-muslims-call-prayer-sweden/
Så giver det god mening hvad SIAD gjorde der.

5
Fra medierne / Sv: Ham der udførte skoleskyderiet i USA var demokrat
« Dato: Februar 17, 2018, 10:08:15 am »
Jeg går til skydning hver uge.

Nådadadada! Med de holdninger du ellers har, er der nok en lille Breivik gemt i dig. Jeg håber da myndighederne holder lidt øje med dig.
GYSER du da nu?

7
De tre unge var 15,16 og 17 år.Det var et sørgeligt syn, der mødte personalet på Frederiksværk Bibliotek, da de onsdag morgen mødte ind på arbejde.

I bibliotekets store akvarium lå en masse døde fisk og flød rundt. Det viste sig, at akvariet var blevet udsat for hærværk.

Ved at gennemgå overvågning på stedet kunne bibliotekets leder, Lene Jacobsen, konstatere, at tre unge mennesker havde tømt hele beholdningen af algefjerner samt fiskefoder ned i akvariet, hvilket havde resulteret i, at fiskene var blevet forgiftet.

Det skriver Lene Jacobsen på bibliotekets Facebook-side, hvor der er blevet offentliggjort to billeder, der viser akvariet i en noget grumset tilstand.

»Den slags meningsløse handlinger er selvfølgelig uacceptable og truer fællesskabets glæde ved og nytte af bibliotekets selvbetjente åbningstid,« lyder det bl.a. fra bibliotekslederen.https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE10318712/tre-unge-politianmeldt-efter-de-forgiftede-samtlige-fisk-paa-bibliotek/


Nogen her som tror det IKKE er kulturberigelse?

8
Fra medierne / Sv: Ham der udførte skoleskyderiet i USA var demokrat
« Dato: Februar 16, 2018, 11:05:04 pm »
Der kommer helt sikkert mere om det hver dag i lang tid. Ligesom med ubådssagen og Charlottesville så er denne nyhed en varm nyhed så medierne (både MSM og de alternative medier) vil skrive mere om det hver dag.

9
Fra medierne / Sv: Ham der udførte skoleskyderiet i USA var demokrat
« Dato: Februar 16, 2018, 10:59:14 pm »
NRA har dummet sig et par gange med at gå på kompromis med våbenloven. Jeg fortrækker GOA (Gun Owners of America) som slet ikke går på kompromis med våbenloven.Pro-gun rights critics include Gun Owners of America (GOA), founded in the 1970s because some gun rights advocates believed the NRA was too flexible on gun issues.[230]:110–111 Jews for the Preservation of Firearms Ownership (JPFO) has also disagreed with NRA for what it perceives as a willingness to compromise on gun control.[231] The National Association for Gun Rights criticizes the NRA as not being conservative enough or not sufficiently protective of gun rights.[232][233] In June 2014, an open carry group in Texas threatened to withdraw its support of the NRA if it did not retract its statements critical of the practice. The NRA-ILA's Chris Cox said the statements were a staffer's personal opinion and a mistake.[234]

https://en.wikipedia.org/wiki/National_Rifle_Association#Pro-gun_rights_criticism


Derfor fortrækker jeg GOA. Men så dårlig er NRA heller ikke.

10

Han har ikke fået nogen dom endnu. Da det er lovligt at forsvare sig selv hvis man føler sig tvunget til det i USA så tror jeg ikke han får nogen dom andet end for reckless driving. Det her er også min næstsidste Charlottesville tråd (den sidste kommer når James Fields har fået dom og sagen er afsluttet) Jeg gælder mig til at denne sag er over.

Dom for reckless driving?
Tværtimod fik han i december opgraderet sigtelsen fra en second-degree murder sigtelse til en first-degree murder sigtelse, og det er nok ikke for sjov.

Nu ønskede borgermesteren i Cville at der skulle komme kaos hvilket var grunden til at politiet fik en stand down order.
http://dailycaller.com/2017/08/13/why-were-the-police-held-back-in-charlottesville/
Men en sigelse er ikke en dom. Jeg glæder mig til at Charlottevillesagaen slutter men der går nok en del tid inden det sker.

11

Nu var det jo dig der GYSEDE først under Charlottesville efter at James Fields kørte nogle ned. Jeg putter bare context på hvorfor han gjorde det.

Det er ligegyldigt hvilke undskyldninger forbrydere kommer med.

De er altid ÅH så uskyldige.

Han har ikke fået nogen dom endnu. Da det er lovligt at forsvare sig selv hvis man føler sig tvunget til det i USA så tror jeg ikke han får nogen dom andet end for reckless driving. Det her er også min næstsidste Charlottesville tråd (den sidste kommer når James Fields har fået dom og sagen er afsluttet) Jeg gælder mig til at denne sag er over.

12

Den artikel PU bringer kan koges ned til, at det er svært at afgøre, om ekstreme hvide nationalister løj, da de påstod at Nikolas Cruz var med i Republic of Florida  - eller om ekstreme hvide nationalister lyver nu, hvor de påstår at Nikolas Cruz ikke var med i Republic of Florida.

En af delene er selvfølgelig løgn.

Kun en tåbe påstår, at mainstream medierne har talt om 18 masseskyderier i USA i år - så det siger rigtig meget om dem, der tilbageviser den påstand, som aldrig har været fremsat.
Jeg gætter på det første. Men vi ved begge to at du håber stærkt på det sidste. Du har nemlig savnet en ny Breivik som vi kan GYSE over i lang tid.

Det kan da godt være, at Jordan Jereb løj om at skoleskyderen var med i hvid magt miljøet, fordi sherig´ffen ikke har fundet beviser for det - men det er vammelt at misbruge en national tragedie til reklameformål.

Du snakker om en kaliber .22 - men så lille en kaliber kan højst slå en hare ihjel  :smile1:

Det er i hvert fald forbudt at skyde dyr, som er større end en hare, med så lille en kaliber - fordi risikoen for at de løber sårede videre uden at dø er meget høj.

På den ene side side syntes jeg at det er dumt at ''misbruge en national tragedie til reklameformål'' af åbenlyse grunde plus det at det skader den nationalistiske bevægelse i USA. Men selvom jeg mener det var meget dumt så er der dog et god ting og det er at de igen viser at man ikke kan stole på løgnemedierne. Nationalististerne i USA har længe været sure på løgnemedierne og gør alt hvad de kan for at de mister troværdighed (se også pissgate som også var en sag hvor løgnemedierne stolede blindt på en person som så viste sig at det var en stor løgn) Det er nok det eneste positive med det

''Du snakker om en kaliber .22 - men så lille en kaliber kan højst slå en hare ihjel  :smile1:''
Man kan lave fin nok skade til at personen er slemt såret med en .22 (og rammer man rigtigt så kan man også dræbe med det) men når man skyder efter en skydeskive så er det ikke så vigtigt hvor meget skade man kan lave med det.

13
Jeg fandt dette foto hos den artikel PU bringer. De viser at de masseskyderier som der har været i USA ikke rigtig har været masseskyderier https://i.imgur.com/qBxpQ2d.png

Den artikel PU bringer kan koges ned til, at det er svært at afgøre, om ekstreme hvide nationalister løj, da de påstod at Nikolas Cruz var med i Republic of Florida  - eller om ekstreme hvide nationalister lyver nu, hvor de påstår at Nikolas Cruz ikke var med i Republic of Florida.

En af delene er selvfølgelig løgn.

Kun en tåbe påstår, at mainstream medierne har talt om 18 masseskyderier i USA i år - så det siger rigtig meget om dem, der tilbageviser den påstand, som aldrig har været fremsat.
Jeg gætter på det første. Men vi ved begge to at du håber stærkt på det sidste. Du har nemlig savnet en ny Breivik som vi kan GYSE over i lang tid.

14
Fra medierne / Sv: Ham der udførte skoleskyderiet i USA var demokrat
« Dato: Februar 16, 2018, 05:17:17 pm »
Jeg vil da ikke undlade at fremhæve én af de førnævnte skudepisoder:

1. februar   Salvador B. Castro Middle School   California   Los Angeles   En 12-årige pige skyder og sårer ved et uheld fire elever i sit klasselokale.

Lykkeligvis var der ingen døde, men man tør ikke tænke på hvor mange af den slags uheld, der kunne ske, hvis hver eneste elev havde sit våben med i skole.
Jeg går til skydning hver uge. Men selvom alle skyder med en .22 Long Riffel så er der ikke sket noget på noget som helst tidspunkt. Hvorfor skulle der så det på andre tidspunkter hvis de har lært hvordan man håndtere og bruger våbenet. Jeg mener dog at de skal bruge pistol og ikke en riffel da det er en del nemmere at holde en pistol end en riffel.

15
Fra medierne / Sv: Ham der udførte skoleskyderiet i USA var demokrat
« Dato: Februar 16, 2018, 04:08:33 pm »
Jeg fandt dette foto hos den artikel PU bringer. De viser at de masseskyderier som der har været i USA ikke rigtig har været masseskyderier https://i.imgur.com/qBxpQ2d.png

Sider: [1] 2 3 ... 128