Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - dna

Sider: 1 ... 40 41 [42]
616
Fri Debat / Sv: Sender vi dem bare i armene på imamerne?
« Dato: Juni 22, 2017, 04:24:10 pm »
Souschefen fra Dyvekeskolen i København indrømmer, at skolen har sendt elever på ekskusion til 'Imam Ali moskéen' . Og Brorsons Kirke sender konfirmander på studieture til en radikal moské, styret af bl.a. steningstilhængeren Fatih Alev.

Det første jeg spørger mig selv om er, hvorfor gør man det? Er det 'integrationen' og 'dialogen', der endnu en gang spøger?
Det andet er: Var børnene ledsaget af lærere eller en præst fra deres eget miljø, eller blev de bare overladt til imamer?

Sådanne kontakter kan ende frygteligt.
Mange husker nok Victor Kristensen fra Aarhus, som fandt styrke i Grimhøjmoskéen. Han konverterede og døde i kamp for IS i Syrien, 21 år gammel!
Hans mor fortalte om hans uhyggelige skæbne i en film, der blev vist på tv for et par år siden.

'Imam Ali-moskéen' er iøvrigt opkaldt efter en jihadist fra Muhammeds tid, Ali Ibn Abi Talib, som udbredte islam gennem vold og terror. Denne moské underviser udfra "Fifty lesssons on principles of belief for youth", skrifter der hylder jihadister, der går i krig og dør for udbredelsen af 'sandheden' (islam).

Læs mere:   https://newspeek.info/koebenhavnsk-folkeskole-sender-uvidende-elever-til-jihad-moske/

Kan andre end jeg se tråden fra at komme under indflydelse af disse miljøer - og til eventuel konvertering og.....
Vi ved jo egentlig godt, hvor forvirrede og søgende store børn kan være.

Som jeg ser det må det være én af de to følgende grunde.

1) Stupiditet.

2) Man støtter op omkring islamisme inkl terrorangreb og drab på uskyldige.

617
Er det mange?

Sammenlignet med hvad?

Det er mange i den forstand at der burde være tæt på nul bilbrande.

De eneste "acceptable" bilbrande er vel når en bil bryder i brand i forbindelse med uheld.

618
Samfund- & Kultur / Sv: 3. verdenskrig
« Dato: Juni 20, 2017, 08:02:28 am »
Det kunne godt være udløsende faktor for en kommende krig. Mennesket er i bund og grund indrettet til at ville have mere og mere.

619
Fra medierne / Sv: Sådan behndles rumænske tyveknægte EFFEKTIVT
« Dato: Juni 20, 2017, 07:56:05 am »
Forståelig handling af nordmændene, men mon ikke det ender med at de bliver straffet og skal betale en klækkelig erstatning til rumænerne?

620
Politik / Sv: Trumps approval rating er oppe på 50%
« Dato: Juni 18, 2017, 10:50:54 pm »
Om han får 4 år mere vil tiden. Der er stadig lang tid til. Obama var, politisk set, lidt af en katastrofe, men han var vellidt af befolkningen. Trump er ikke vellidt, men hvis han leverer politiske resultater så kan han sagtens blive genvalgt.

Indtil videre har Trump præsidentskabet været kaotisk og præget af manglende resultater.

Vi skal ikke glemme, at da Trump blev præsident var arbejdsløsheden historisk lav i USA - så hvilke resultater tænker du på?

Kaotisk...absolut. Både pga hans egen opførsel og pressens mangel på nuanceret dækning. Den brede presse forsøger konstant at miskreditere ham (og det har ikke ligefrem været svært at finde noget da han er en noget "skæv" type). Af samme grund så ved jeg heller ikke hvad han har leveret af resultater indtil videre for dette beskæftiger pressen sig stort set ikke med og jeg stoler heller ikke rigtig på pressens dækning af Trump. Den er simpelthen for vinklet.

Med hensyn til kommende resultater så kan det være mange ting. F.eks. noget af alt det han lovede som muren/hegnet til Mexico. Hvad mange ikke ved, fordi pressen ikke har haft interesse i at lade det komme frem, er at Trump i bund og grund bare vil effektuere allerede vedtaget lov fra 2006, hvor bl.a. Obama og Clinton stemte for opførelsen.
Et andet resultat kunne være at få kontrol og den ukontrollerede stigning i USA's gæld som Obama lod vokse til astronomiske beløb.

621
Politik / Sv: Trumps approval rating er oppe på 50%
« Dato: Juni 18, 2017, 10:01:27 am »
Om han får 4 år mere vil tiden. Der er stadig lang tid til. Obama var, politisk set, lidt af en katastrofe, men han var vellidt af befolkningen. Trump er ikke vellidt, men hvis han leverer politiske resultater så kan han sagtens blive genvalgt.

622
Religion-& Filosofi / Sv: DET er islam
« Dato: Juni 17, 2017, 10:10:07 am »
Islam er ALT det som siges, skrives og gøres i religions navn uanset om det er terror eller bryllupsritualer.

623
Samfund- & Kultur / Sv: selvfølgelig
« Dato: Juni 17, 2017, 09:38:30 am »
selvfølgelig holdt det heller ikke denne gang, så i søndags kom jeg tiul at drikke igen. ikke om jeg fatter hvordan der ikke kan være mere hjælp at hente fra det offentlige.

Ogh jeg har prøvet at gå i et ambulatorie hvor man fik antabus på uge basis, men problemet der er jo at man bare kan lade være med at møde op.

Jeg har gået til AA møder men det er sådan noget hemmeligt nogetr, hvor der ikke er nogen der vil fortælle mig, hvordan det virker. De virker helt vildt glade alle sammen, men de kan/ vil?? ikke fiorklare hvordan de er blevet ædru.

Hvorfor er det ikke en samfunds opgave at hjælpe mennesker ud af misbrug?

Hvorfor kan jeg ikke få betalt et ophold i Minesota kur? Pengene ville være tjent ind hvis jeg kunne blive rask og få et arbejde.

Lortepolitikere?

Vend den rundt og indse at om du drikker eller ej så er det først og frememest DIT valg. Før du indser at det er dig selv, der har hovedansvaret for dit eget liv vil nok så mange kurophold, AA-møder osv formentlig ikke hjælpe.

624
Europols årsrapport, "Terrorsituationen og tendenser" blev offentliggjort i går.
Den fortæller sort på hvidt, at 142 mennesker blev dræbt og 379 såret ved terrorangreb i EU-landene i 2016.
Langt den overvejende del af angrebene - 135 - blev udført af muslimske jihadister.

http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-06-16-142-draebt-og-379-saret-i-terrorangreb-i-europa-i-2016

Jeg kan tilføje, at hvis terrorangrebet i Paris, 13. november 2015, udført af muslimer naturligvis, havde fundet sted få uger senere, var antallet af dræbte nået op på 272.

Rapporten nævner også, at det stigende antal "hjemvendte" sandsynligvis vil styrke jihadbevægelserne i Europa og dermed forstærke den trussel, de udgør for EU, og at Islamisk Stat vil forsøge at udnytte strømmen af flygtninge og migranter til at sende flere terrorister til Europa.
- - - - -

Rapporten dokumenterer dermed definitivt, hvad Brovtebanden (også kaldet 'Whataboutism-kliken') i måneder og år har påstået ikke passer.
Da vi således har de nødvendige facts at holde os til, kan alle ordentlige mennesker her på Din-debat blot henvise dertil, hvis nye løgnekampagner for islams sag skulle genopstå.

Er der efterhånden nogle som IKKE mener at islam har store problemer med deres religion? At se at islam står bag næsten al terror er bare at åbne øjnene. Og til forskel for anden terror så kan muslimsk terror ramme ALLE. Anden terror er typisk målrettet mod en bestemt gruppe eller et bestemt område som f.eks. catalansk terror som er et led i løsrivelsen af Catalonien. Muslimsk terror kan praktisk talt ramme stort set alle lande i hele verden og gør det i høj grad også.

Derudover kommer vi til at se MEGET mere muslimsk terror i Europa i årene fremover. I går offentliggjorde SÄPO i Sverige at der er tusindvis af voldsparate ekstremister i Sverige og det er nok ikke meget anderledes i resten af Europa.
http://ekstrabladet.dk/112/tusindvis-af-ekstremister-i-sverige-men-i-danmark-er-det-knapt-saa-slemt/6710270

625
Politik / Sv: S og DF i ny alliance
« Dato: Juni 17, 2017, 08:46:48 am »
Det giver meget god mening at de to partier danner alliance. Det er to partier med stort set samme politik.

Sider: 1 ... 40 41 [42]