Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Mak

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 19
31
Samfund- & Kultur / Sv: helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:06:25 pm »
jeg har købt 10 flasker wiskey så nu ved jeg ikke hvad der skal ske?

32
Samfund- & Kultur / helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:05:33 pm »
det er  helt slit nu? jeg begyndte at drikke i gen jeg starteed i fredags? så jeg kan slet ikke huske weekenden der er bare et stort hul som er sort? Carlo? Jeg sagde det jo jeg har ikke mere at leve for det var som der falt en sten fra mit hjerte da heg startede med at drikke i gen men jeg har haft det då dårligte hele dagen i dag

mine forøældre og søster vil ikke mer med mig nu på  grund af det med mine små niecer, tror i virkelig jeg ville have taget t'jet af og låst døren hvis jeg havde vist de  var der? i må være sindssyge?

Lyse? Jeg prøvede med en vitamin pille fra livol men jeg ved ikke om jeg synes jeg har råd til dem?

Jeg harvde det helt forfærdeligt i morges jeg ved jeg var på klovnens bodega i går jeg snakkede med en mand der fortalte han havde tre sten i pungen, men det gad jeg ikke rigtigt  høtre mere om så jeg gik? Kender i klovnens bodega

jeg fik at vide at jeg har taget meget skade af al alkoholen så nu ved jeg at det skal være det der tager mig af dage, jeg vil ikke kæmpe mod det længere for jeg er for træt til at kømne tingene må gå som de vil

jeg har bedt om hjlækp på mine grædene knæ så mange gange nu og ingen ville hjælpe mig? Jeg vewd at det ville frelse mig hvis jeg havde fået en asiatiusk kone til landet men ingen ville forklare mig reglerne?

mine forældre skulle have hjulpet mig med penge for længe siden så havde jeg ikke hafty det så dprligt nu

farvel!

33
Samfund- & Kultur / Sv: Slut
« Dato: April 28, 2018, 07:12:00 pm »
Carlo? Jeg har det allerede som om jeg er død? minm e familie vil mig ikke jeg midtyede Bitten og ved aldrig om jeg komer til at se mit barn?

Carlo hvad er det overhovedet du tror jeg jar gkort? Hvordan skulle jeg vide de var derinde= Jeg bæev så befippet da de skreg op, hvis det havde være tlidt mere stille og rolit havde jeg selv været rolig og kunne låse op?

en læge fortalte mig at jeg allerede har en hjerne skade? samt en våd hjerne - men ville ikke fortælle mig hvad en våd hjerne er? jeg syne sikke det lyder særlig rart det med en våd hjerne carlo kan du ikke godt fprstå at jeg ikke har n oget til bafge aT LEVE FOR længere?

34
Samfund- & Kultur / Sv: Slut
« Dato: April 27, 2018, 08:18:41 pm »
kan su ikke gpdt forstå jeg mpåsker gerne vil drikke igen, carlo?

35
Samfund- & Kultur / Sv: Slut
« Dato: April 27, 2018, 08:17:51 pm »
Det er bed ay være helt slut nu for mig  jeg er stoppet med antibus fordi jeg måske gerne vil have muligheden fpor at komm i gang med at drikke igen-

Det vil nok koste dig livet.

Citér
mine forøældre har gjort det klart at de aldrig vil snakke med mig i gen min søster det samme. de begrunder at sidste gang jeg var ved min søster skulle jeg have"gjort noget" med mine to små niecer - jeg skiftede bare bukser og så var de der det var de t eneste jeg ville addrig gøre dem noget men det vil de ikke tro op?

hvad skal jeg nu gøre ? Vil de virkelig aldrig se mig mere på grund af den misforståelse?

Det er ikke nogen misforståelse. Det gør man bare IKKE.

Er du fuldstændig fra snøvsen? Indstil dig på at dine forældre og din søster aldrig vil se dig igen.

Carlo? hvad er det du mener jeg ar gjort? jeg er ellers sådan indrettet at ueg ikke kan se gennem vægge,, hvordan skulle jeh cvide de var derinde før jeg gik der ind og låste døren iog tog mitt tøj af?

Jeg blev så befippet da de bedyndte at skrige jeg fumlede me dlåsen og kunne slewt ikke få den op. min søsyter lignede et spøgeæse i hovedet  da hun endelig fin døren op. Jeg sagde jo det var en misforståelse`?

36
Samfund- & Kultur / Slut
« Dato: April 26, 2018, 02:37:21 pm »
Det er bed ay være helt slut nu for mig  jeg er stoppet med antibus fordi jeg måske gerne vil have muligheden fpor at komm i gang med at drikke igen-

mine forøældre har gjort det klart at de aldrig vil snakke med mig i gen min søster det samme. de begrunder at sidste gang jeg var ved min søster skulle jeg have"gjort noget" med mine to små niecer - jeg skiftede bare bukser og så var de der det var de t eneste jeg ville addrig gøre dem noget men det vil de ikke tro op?

hvad skal jeg nu gøre ? Vil de virkelig aldrig se mig mere på grund af den misforståelse?

37
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: April 04, 2018, 10:13:37 am »
tak warlock det er jeg glaf for at høre det betyder meget for der er ikke rigtig nogen andre at snakke med alle har lagtt mig på is for længe siden, på nær min evenner der drikker og dem kan jeg ikke se længere

Ja, du får en svær tid foran dig. Hold kontakt med AA og se om der er noget for dig der.

Men ellers vil jeg stadigt foreslå at du henvender dig til dit kommunale behandlingstilbud og hører hvad de kan tilbyde dig. De tager også imod anonyme henvendelser. Dit kommunale behandlingstilbud har også tilknyttet socialrådgiver, læge og psykolog. De vil muligvis hjælpe dig med din boligsituation, men kun hvis du følger deres behandling.

Men husk nu, at du har erhvervet dig en kronisk og uhelbredelig sygdom. Så snart du bare lugter til en ølkapsel, risikerer du at du ryger du lige ned i helvedet igen. Du vil aldrig få et "normalt" forhold til alkohol.

Du vil gradvis være i stand til at håbe på en bedre tilværelse, med venner. Men giv dig tid.

Vær fysisk aktiv som du kan.

jeg har prøvet aa lidt mere men det virker ikke? Jeg gar stadig lyst til at sdrikke de virker ikke rigtig som om de vil hjælpe mig

38
Fri Debat / Sv: som barn
« Dato: April 04, 2018, 10:10:38 am »
jeg ved ikke hvrdor det blev så sindsygt med mit drikkeri, men jeg har tænkt på att det var min barndom. en mand r kunne ikke holde fingferne for sig selv så der var mange uhegahelige oplevelser der, jeg tror det kan ødelægge det for alle jeg blev i hvertfald aldrig glad. nu hvor jeg hasr været ædru noget tid sidder jeg bare og tænker på alt det h´jeg har ødelægt og på hvordan mit liv er blevet så dårligt keg har det virkelig dårligt og kunne ligeså godt være død

Ja, du skal have proffesionel hjælp.

Mit forslag er stadigt, at du går til din kommunes misbrugscenter og rådfører dig med dem. De vil kunne formidle den hjælp du har brug for. Ring til dem anonymt, og hør hvad de har at sige.

Du kan også benytte livslinien, som Lyjse foreslog.

Flot at du har klaret den så langt. Blev ved med det, selv om du har en hård tid foran dig.

carlo? jeg har været oppe og sanakke med kommunen og jeg får antibus og snakker med en psykolog og en pædagog, der skal hjælpe mig jeg vbed ikke om de kan hjælpe mig? Hvordor var den hjælp der ikke da jeg havde det aller værst?

i det lange løb er det nik bedst ikke at drikke men det er også mere kedeligt jeg savner salligevel at kunne nyde en kold fad øl i varmen jeg ved det bliver svært når nu det gode være kommer. det var så hyggeligt dengang

39
Fri Debat / Sv: musbruger tv2
« Dato: April 04, 2018, 10:07:28 am »
Hej Mak

Der er stadig håb, selvom du har fået at vide, du har begyndende tegn på skader, efter dit misbrug.

Jeg vidste ikke hvad "våd hjerne" var, så jeg søgte:

https://www.information.dk/2007/07/svaereste-forsone

Artiklen er fra 27. juni 2006

Helt slut blev det 13. juli ’89.

"Jeg forstod det til sidst, i al ydmyghed: At alkoholen altid vil være større end jeg. Alkohol er for mig en dødelig sygdom, og jeg er simpelthen ikke i stand til at drikke med måde. Det tog mig flere år at blive seriøst clean, hvor jeg kæmpede med de samme dæmoner dag ud og dag ind."Læs den artikel, og se, du skal ikke give op, og du skal prøve at snakke - med dine forældre, de skal tro på dig nu !

Er du fri - kan du få indflydelse på, det barn, måske kommer det i familie-pleje, ellers må du gå til myndighederne.

Held og lykke  :smile1:

jeg ved heller ikke hvad en våd hjerne er for min læge ville ikke gå i detaljer med et? så jeg ved at jeg har det men ikke hvad det betyder

Ved du hvad det betyder lyse? Det lyder ikke så rart det medn en våg herjene men måske klan det gå i orden igen? det håber jeg

jeg vil så gerne have et godt liv den stund jeg har ilbage her på jorden. Allerhelst ville jeg at minde forælddre og gamilie ville tale med mig igen? Men min søæster vil ikke lade mig se dem på grund af hendes to døtre?

40
Samfund- & Kultur / Sv: til carlo ?
« Dato: April 04, 2018, 10:04:36 am »
carlo? hvordan kan jeg glemme det? jeg ved hvor glad det vil gøre mig det er nogne meget lange dage nu hvor jeg ikke drikker det er dslæet ikke lige så sjovt som tidligeere?

Men min nye læge siger jeg er blevet meget syg men hun vil ikke gå i detaljer med det? Hvor for må jeg ikke vide det er det ikke mærkeligt?

carlo jeg ved hvotr gald jeg ville blive for at få en kone og en lille familie jeg vil også gerne havbe et godt job måske bare et par timer om dagen, men jeg ved ikke hvafd jeg orker at lave? Jeg kan næsten ikke gå længere og jeg er så ked af det hele tioden

tiden føles meget lang nu.

41
Samfund- & Kultur / Sv: til carlo ?
« Dato: Marts 05, 2018, 06:16:49 pm »
det er slet ikke det jeg er ufde efter jeg ville ikkke styarte en indsamkling til mig selv? jeg ville bare vide om ikke carlo kente reglerne? jeg troede da han havde tjekket det inden jan tog til thailand hvis nu han skulle møde en sød dame?

det er bare det at jeg ikke ved hvor jeg skal finde reglerne henne og jeg kan jeller slet ikke konventrere mig om at læse dem jeg bliver simpelthen så træt i hovedet hvis jeg skal læse så meget det kan jkeg slet ikke længere

er der ikke noge af jer der kender en mand der har en asiatisk kone? kan i ikk sætte mig i forbindelse med ham så jan kan forklre mig hvordan? :smile:

42
Samfund- & Kultur / til carlo ?
« Dato: Marts 05, 2018, 01:38:59 pm »
carlo kommunen vi likke hjælpe mig med at få en asdiat kone til Danmark? Jeg har brug for at blive glad igen jeg var så gald nogen dage sammen med Bitten nu er hun væk / sammen med anden mand der drikker så nu drikker hun også.
nme
jeg vil gerne have nærhed og tryg hed, de danske mænd lider i ensomhed, hvorfor må vi ikke være glade? Jeg spurgte på kommunen, hun lignede et spøgelse i hovedet? Jeg spurgte om ikke de kunne forklare mig reglerne? Det ville de iokke, jeg spurrgte om ikke det er i samfundet interesse at eg er glad og har det godt?

carlo vil du ikke skrivfe til mig vil du ikke vise mit billede til nogen flotte søde kvinder i thailand? Jeg vil gerne i kontakt med dem, skrive mned dem lære dem at kende og have besøg? Måske kan jeg ofså finde en kone? så ville det nok være lidt lettetre at være glad og at finde mening med livet igen hele min familie er jo væk? Mine forældre vil ikek tale med mig stadigvækl min søster vil ikke lade mig se hendes to døtre? 

carlo kan du ikke hjælpe jeg ved en asiatisk kone kan frelse mig

43
Fri Debat / musbruger tv2
« Dato: Februar 23, 2018, 02:43:46 pm »
har i set musbruger på tv2? http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-02-22-den-stille-dreng-i-det-forkerte-toej-blev-misbruger-nu-er-han-taet-paa-at-doe det er vigtigt at der bliver sat fokus på os taberm,nd jeg var selv som philip før jeg stoppede ema at drikke i starten af januar

jeg lider stadig under mit lange mis brug jeg har fået at vide at jeg har brgyndende tehn på alkohol demens jeg havde det man kalder en våd hjerne. det er vitgigt med fokus på problæemet og at vi kan snakke om det, tør snakke o mdet

jeg har det stadig a helverds til min mor of far gider mig staduig ikke så jeg ved ikke om jeg kommetr tyil at tale med dem iden? Bitten skal føde mit barn men jeg ser hende ikke, huin har fået en ny kæreste der også drikker så det bliver et helvede det barn skal vokse op i

jeg ved ikke vad vej mit liv skal for der er ingen hjælp at hente. hvorfor vil i ikke hjælpe mig? Hvad skal jeg gøre nu?

44
Fri Debat / som barn
« Dato: Januar 29, 2018, 07:52:30 am »
jeg ved ikke hvrdor det blev så sindsygt med mit drikkeri, men jeg har tænkt på att det var min barndom. en mand r kunne ikke holde fingferne for sig selv så der var mange uhegahelige oplevelser der, jeg tror det kan ødelægge det for alle jeg blev i hvertfald aldrig glad. nu hvor jeg hasr været ædru noget tid sidder jeg bare og tænker på alt det h´jeg har ødelægt og på hvordan mit liv er blevet så dårligt keg har det virkelig dårligt og kunne ligeså godt være død

der er aligevel ingen der bville savne mig. jeg har bedt om hjælp så mange gange men der kommer aldrig noget nu må vi se med min nye læge der om hun også bvare vil fortælle mig hvor meget jeg koster for samfundet eller om hun vil hjælope mig med at få min mini crosser i ved sådan en som man altid ser indervandre damerne køre rundt på. jeg har så svært ved at gå nu jeg kan næsten ikke noget længere så jeg taner også hurtigt krops vægtr nu men det ville nok hjælpe hvis jeg kunne få lidt at spise men jeg ahr slet ikke få et apetiten tilbage endnumen jeg håber da det kommer snart

45
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: Januar 29, 2018, 07:46:56 am »
tak warlock det er jeg glaf for at høre det betyder meget for der er ikke rigtig nogen andre at snakke med alle har lagtt mig på is for længe siden, på nær min evenner der drikker og dem kan jeg ikke se længere

Ja, du får en svær tid foran dig. Hold kontakt med AA og se om der er noget for dig der.

Men ellers vil jeg stadigt foreslå at du henvender dig til dit kommunale behandlingstilbud og hører hvad de kan tilbyde dig. De tager også imod anonyme henvendelser. Dit kommunale behandlingstilbud har også tilknyttet socialrådgiver, læge og psykolog. De vil muligvis hjælpe dig med din boligsituation, men kun hvis du følger deres behandling.

Men husk nu, at du har erhvervet dig en kronisk og uhelbredelig sygdom. Så snart du bare lugter til en ølkapsel, risikerer du at du ryger du lige ned i helvedet igen. Du vil aldrig få et "normalt" forhold til alkohol.

Du vil gradvis være i stand til at håbe på en bedre tilværelse, med venner. Men giv dig tid.

Vær fysisk aktiv som du kan.

måske har du ret carlo men jeg drømmer nu stafog om at kunne nyde et godt glas røs vin en dag når jeg er blevert rask

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 19