Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Mak

Sider: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16
181
Fritid / Sv: Motionerer du nok?
« Dato: Juni 14, 2017, 11:01:45 pm »
Jeg kan ikke dyrjke motion på grund af kronisk sygdom, så nej jeg får slet ikke den motion jeg burde. Minm krop er simpelthen ved at sige stop. Det er enormt ubehageligt.

182
Fri Debat / Sv: En brun plet?
« Dato: Juni 14, 2017, 10:55:19 pm »
lægen gav mig den sædvanlige svada om hvor meget det koster samfundet når jeg kommer derned. Han gad knab nok kigge på min bruge / mørk røde plet, så nu føler jeg mig ikke sikker på atr det ikke er noget, selvom det var det han sagde.

Hvordan skifter man læge? er der nogen der ved det`? Han gider mig ikke mere men jeg gider heller ikke ham længere.

183
Samfund- & Kultur / selvfølgelig
« Dato: Juni 14, 2017, 10:52:41 pm »
selvfølgelig holdt det heller ikke denne gang, så i søndags kom jeg tiul at drikke igen. ikke om jeg fatter hvordan der ikke kan være mere hjælp at hente fra det offentlige.

Ogh jeg har prøvet at gå i et ambulatorie hvor man fik antabus på uge basis, men problemet der er jo at man bare kan lade være med at møde op.

Jeg har gået til AA møder men det er sådan noget hemmeligt nogetr, hvor der ikke er nogen der vil fortælle mig, hvordan det virker. De virker helt vildt glade alle sammen, men de kan/ vil?? ikke fiorklare hvordan de er blevet ædru.

Hvorfor er det ikke en samfunds opgave at hjælpe mennesker ud af misbrug?

Hvorfor kan jeg ikke få betalt et ophold i Minesota kur? Pengene ville være tjent ind hvis jeg kunne blive rask og få et arbejde.

Lortepolitikere?

184
Fri Debat / Sv: Ikke alle
« Dato: Juni 14, 2017, 10:44:30 pm »
Folk som dig burde gøre oprør mod systemet. Det er en skændsel, at folk under 40 ikke kan få førtidspension mere, uanset hvor svækkede de er. Faktisk burde du kontakte menneskerettighedsdomstolen.

Jeg ved det godt men hvordann starter man overhovedet sådan nioget? Der er nogen der er nødt til at hjælpe mig med det - alene kan jeg efterhånden intet.

Jeg kan knap nok gå 100 meter uden at få åndedrætsbesvær.

Men du hare ret i at det er meget nemmere for kvinder, de vil altid kunne finde en der er interersseret i dem. Jeg tror slet ikke nogen kvinde kunne finde på at kigge min vej længere. Kun i væmmelse.

Hvorfor tolerere samfundet det? Der er ikke meget ligestilling i at alle de sørgelige eksistenser på samfundets bund er mænd. Det er der den ægte ligestilliingskamp ligger. Ligestilling er ikke at få flest mulige kvindelige ledere, ligestilling er at hjælpe de hjemløse, misbrugerne og de syge - og de er altså oftest mænd.

185
Fri Debat / En brun plet?
« Dato: Juni 11, 2017, 09:06:48 pm »
Jeg har fået en eller anden brun plet eller mørk rød på hånden spom jeg lige har opdaget for et par uger siden. Men den går ikke vækl, Det er helt nede ved håndroden på venstre hånd. Det er ikke særlig tydeligt men når man ved hvad man skal kigge efter så kan man godt se det.

Jeg har bestilt tid til lægen for at få tjekket at det ikke er noget alviorligt.m man han gider mig snart ikke mere. Men jeg vuil ikke have hud kræft hvis det er det så han bliver nødt til at se på det.

Måske er det bare for meget tobaks røg der er kommet op lige der?

Gider nlæsten ikke blive skældt ud af lægen igen men jeg er sgu da nød til atr vide at det ikke er noget alvorligt.

186
Fri Debat / Sv: Ikke alle
« Dato: Juni 11, 2017, 08:43:51 pm »
Poul!

Jeg vil også gerne give til en kvinde men jeg får jo ikke lov! Jeg kan ikke tryklle selvom jeg ville ønske det nogen gange. Jeg mener jeg har  noget at byde på når man lærer mig at kende.'

Alkoholisme og deprision er ikke en selvskabt dsygdom, og man kan ikke kurere det ved at tage sig sammen.

Jeg prøver jo for helvede, har ikke dtrukket i tre dage nu, men jeg kan mærke at det snart går galt. Nå men det er vel såpdan "samfundet" gerne vil have det. Så koster jeg dem heller ikke så mange penge, vel?

187
Fritid / Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Dato: Juni 11, 2017, 08:38:00 pm »
Han kan sgu uda bare melæde det. politiet har da også brug for et godt grin :smile:

188
Fri Debat / Sv: Ikke alle
« Dato: Juni 11, 2017, 08:12:31 pm »
Poul, der er ikke noget jeg selv kan gøre ved det og tro mig jeg har prøvet.

Selvfølgelig har jeg ondt af mig selv når det gør indt. Og folk sdiger hele tiden at devgerne vil hjælpe men de kan ikke.

Hvis alle ville give lidt til mig så kunne jeg leve godt. Hvis en kvinde ville nusse lidt om mig og røre ved  mig så ville jeg igen kunne være glad.

Jeg er syg, men samfundet vil ikke behandle mig. Er jeg ikke lige så meget værd? Vores velfærd samfund er åbenbart kun for de rigr, fordi man er lige så meget vær som man kan skaffe penge til sdamfundet = skattekassen.

Jeg er ligeglad med om du tror jeg er falsk, for jeg gider ikke være en del af jeres person kampe.

189
Fri Debat / Ikke alle
« Dato: Juni 11, 2017, 07:57:33 pm »
ikke alle må "få" en kæreste. Kvinders krav til mænd er ogfte for asvære at leve op til. Derfor vælger mange kvinder de mænd fra som de ikke har lyst til, ,også selvom der ikke er andre mænd de kan tage i stede for.

Selv har jeg ikke haft en kæreste i 10 år. Jeg har altid været glad for et godt glas men for fem år siden gik det helt bananas. S Jeg prøver at lade være men jeg har brug for hjælp.

Mændene på samfundets bund er oftest dem der bukker under for deprision og misbrug. Jeg identificerer mig med narkomaner, hjemløse og dødsyge.

Min læge gider mig snart ikke mere han skal altiod nævne hvor meget det koster samfundet når jeg er derbnede. Men jeg betaler da også skat af min kontanthjælp. Jeg skulle slet ikke være på den ydelse men efter unge under 40 ikke længere kan få førtids penmsion så er der ikke andet at gøre.

Det er da en opgave fior hele samfundet at rette op på de ting?

190
Fri Debat / Sv: Tidligere Syrienkriger vil beholde statsborgerskab
« Dato: Juni 11, 2017, 07:41:17 am »
hvis han hader Danmark er der mange andre lande han kanm bo i hvor han kan leve muslimsk. Jeg ser ingen grund til at holde på ha,m

191
Fra medierne / Sv: Nogen der GØR noget
« Dato: Juni 10, 2017, 10:48:56 pm »
det er da også sindssygt at vi bare lader dem komme. VI kan kjo ikke brødføde hele verden. Jeg synes på en må det er i irden at de ikke bliver redet i land.

192
Religion-& Filosofi / Sv: Danske imamer forsvarer stening
« Dato: Juni 10, 2017, 10:05:49 pm »
Stening til døde er forfærdeligt, men da strafformen er givet af Gud selv, er det ikke op til mennesker at ændre den.

Det kan de røde ikke lide - da de risikere at blive hængt af deres favoritter!

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/danske-imamer-forsvarer-stening

Det er ikke en nyhed - men når Andefar kan finde eksempler fra 18-hundre hvidkål må de vantro osse!
 :hyper:

De er hulemænd fatter ikke hvorfor de røde elsker dem. Var det kristne der opførte siog sådan så ville socialisterne ikke være så vilde med dem - hykleri?

193
Fri Debat / Sv: manden på bunden har dårligt helbred
« Dato: Juni 10, 2017, 10:04:22 pm »
Gider ik være en del af de person kampe, nu har jegh skrevet til ham så må han svare eller lade være.

194
Mandehørmen / Sv: Se hvad jeg fik gennem Amazon.com
« Dato: Juni 10, 2017, 06:55:03 pm »
Carlo, hvor fik du sådan en fra pog hvad kostede "hun"? Vil da godt erkende at nysgerrigheden er vakt. :smile:

195
Fri Debat / Sv: manden på bunden har dårligt helbred
« Dato: Juni 10, 2017, 06:52:06 pm »
"Mak".

Jeg tror ikke en dyt på dig, om nogen her på debatten, så har jeg hjulpet mange mennesker,

Dert kan da godt være jeg bare tager fejl af dig men jeg synes bare ikke du virker særlig venlig mod os, der måske ikke har det ligeså godt soim dig selv, men hvad ved jeg.

men jeg kan ved "gud" også se et det du skriver ikke passer en meter.

Jeg synes nu ikke det jeg skriver er så kontroversielt. Der har været skrevet masser om det før:
http://politiken.dk/debat/art5469882/Hva-med-os-taberm%C3%A6nd
https://www.information.dk/debat/2011/05/roede-glemt-maend
http://kvinfo.dk/webmagasinet/maend-og-ligestilling

Modbevis det jeg skriver og kontakt mig over en besked, er du ærlig og den du siger du er, så vil jeg hjælpe dig hvis jeg kan, og jeg skal nok holde mund, om hvem du er i virkeligheden, nu har du blodten også er resten op til dig.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Hvordan skal jeg modbesivse det? Jeg har ikke tænkt mig at sende en fotrokopi af mit sygesikrings bevis eller pas, hvis det er sådan noget du tænker på.

Men jeg kan da godt prøve at skrive til dig, så må vi jo se om du vil stå ved dit løfte eller om du bare griner videre af dine brødre på bunden af samfundet. :smile:

Sider: 1 ... 11 12 [13] 14 15 16