Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Mak

Sider: 1 [2] 3 4 ... 19
16
Politik / Sv: cdet er helt forfærdeligt?
« Dato: Juli 09, 2018, 11:24:28 pm »
farvel buf dude jeg ved også at jeg ikke jar lønhe endnu så er det hele slut

17
lorenz hold nu din kæft

18
Politik / Sv: carlo?
« Dato: Juli 03, 2018, 10:49:04 pm »
carlo vil du ikke nok hjælper migØ?Å

Hvordan skulle jeg, eller nogen andre, kunne hjælpe dig? Du har lige været på hospitalet og fået et behandlingstilbud, som du har afvist.

Jeg fornemmer at det er dit langsomme selvmord. Eneste udvej er total alkoholfrihed.

jamebn du kunne da forklar4 mig hviordan du klareede dit eget alkoholproblem? Caræo, kenner du noget til heoin? for det er jeg også blevet afhængig af nui

19
Politik / Sv: cdet er helt forfærdeligt?
« Dato: Juli 03, 2018, 10:47:00 pm »
Mak  :boredom: jeg - med flere, har forsøgt at hjælpe dig.

Citér
De tilbæd mig et behandlingfroløb men jeg sagde nej?

Ja, du siger nej, og derfor kan vi ikke hjælpe dig.

Jeg undrer mig over, at du har råd til at købe stoffer...

lyse? JEG VED godt du vio hjælpe mif men je kan ikke gøære nogtet? De gav mig heroin gratis så de vbiste jeg ville vlive afhøngig af det så nu er jeg afhøngig af heorin sammen med min alkohol så nu kan de få mig til at gørte hvad som helst for at få det?

Jeg hasr stået vagt nogen gange og har også skulle sælge noget for dem så nu kan de bruge mig soim en slags tjener?

Jeg ville herbne væk fra det her liv og fra de mennesker mn det er nojk ikk e så nemt nu, jvor der er en ny tiung jeg er afhængig af jeg ville bare en ting, og det er at være glad, må kegh slet ikke være glad mere?

20
Politik / Sv: carlo?
« Dato: Juni 24, 2018, 03:33:31 pm »
jeg ved ikke hvorfor jeg vluivber ved med at gøre de her dumme ting?= måske er det på ghrund af det at har har fået en våd hjerne af at drikke alt for meget i alt for maghte år? læneg ville uikk f forklare mig hvad en våd hjerne er så nu ved jeg ikke hvad jeg kan gøre ved det? Hvad skal jeg så gøre nui?

21
Politik / carlo?
« Dato: Juni 24, 2018, 01:50:48 pm »
carlo du må hjælpe mig? jeg kebnder ikke andre hrtinde der sdelv gar haft mis-brugs problemer? viol  du ikke nok hjælpe mig? jeg er ved at b.live asfhængiof af heorin så det overlever jeg næppe? carlo vil du ikke nok hjælper migØ?Å

22
Politik / Sv: cdet er helt forfærdeligt?
« Dato: Juni 24, 2018, 01:48:51 pm »
jeg årpvede heoin uigen i morges, men cdet er i vel lige glade ned?

23
Politik / cdet er helt forfærdeligt?
« Dato: Juni 23, 2018, 11:08:31 pm »
det går leti ikke med mig lænere der er ikke længe tilnage nu det ved jeg ved sikkerhed. Jeg har det simpelthen så dårligt er der eslet ikke nogen der gerne vil hjælpe mifg? Hvorfor vil i ike hjælpe mig?

jeg har inden stder at bo så nu har jeg vlevewt bædt til at bo på mændends hjem på isted gade i? det er så forfærdeligt her de er alle asammen påvirkede så nu har jeg prøvet heorin? der var en helt fantastisk følelse men jeg vil gerne væk herfra så jeg ikke skal prøve det for mange gange for så bliver jeg jo nok afhænhuig af det lort?`

Det er niok med min alkohol jeg er helt nede nu eg drikker hver dag for ellers kan jeg ikke holkde det ud?

jeg skulle ned og købe enm burger og så knækkede benenen dammren under mig det blev sort og så vågnede jeg forst op på hospitalet men jeg ville helst ikke bliver der alt for længe for jeg har det iie så godt med læger.

De tilbæd mig et behandlingfroløb men jeg sagde nej? Så nu bor jeg på dobbelt-værelse på mændendes hjem med en der tæskede nmig første dag? DEt er ikke så fedt.

Jeg hr det så dårligt jeg ville bare gerne være glæad men jeg kan mærke at min krop snart ikke kan meder jeg ved slet ikke hvotdan jeg stadig kan være i live?

24
carlo? kan du ikke hjælpe mig på en aller abnden måde? Vær du bare glad for dsert ikke er dig der har fået en "våd hjerne!"

25
buffdude? Vil du ikke nok hjælpe mig?

26
Kære venner? debatten er gået fra at handle om hvordan jeg kah blivbe hjulpet til at heg skulle have tøjettøjet af og låst dø'ren sammen med to små børn med vilje? sig mig er i helt syge iven i hovederne?

hvordan i alderden skulle det dog kunne hjælpe mig sag hvis jeg havde gjort det med vilje? tror i jeg er helt væk oven i hætten?

I kan da for helvede sige jer selv aty jeg aldriv ville have gjort det med vilje når nu jeg forsøger at vinde min familie tilbage?

I skulle hellere prøve at hkælpe mig lidt i stedet for at fordømme mig om noget i tuiæsuyneladene slet ikke har nogen indsigt i?

jeg blev simpelthen så forskærkket da de begyndte at skrige så jegh mistede balancen så selvfølhelig kunne jeg ikke forsøge at låse døren op med det samme: Jeg tror altså ikiek det er mig der er særlig mærkelig der, jeg tror nu heller ikke i andre kunne låse døren op, hvis i lå og rodede rundt nede på gulvet.

Mig der for op og begyndte at flå og hive i dør-håndtaget alt i mens jeg ikke havde tøj på og min søstyer der råbte og skreg fra den anden side? De fik døren op? Og mig der vraltede ud og måtte klæde mig på i værelset ved siden af? Sig mig tror i viekelig nogen bringer sdig i den situation med vilje? I skulle hellere hjælpe mig?

Hvad blev der af solidariteten?

27
Samfund- & Kultur / Sv: helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:54:38 pm »
vil du ikke nojkhjælpe?

28
Samfund- & Kultur / Sv: helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:42:03 pm »
hvordan hjalæp du dem ? Måske hvis jeg får det at vide så kan jeg selv gøre noet?

29
Samfund- & Kultur / Sv: helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:26:16 pm »
kan du ikke forsytå jeg er ved at dø

30
Samfund- & Kultur / Sv: helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:17:08 pm »
hold dog din kædft!

Sider: 1 [2] 3 4 ... 19