Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Mak

Sider: 1 2 [3]
31
Fri Debat / skal i retten i miorgen?
« Dato: Juli 02, 2017, 11:08:48 pm »
Jeg skal i retten i morfen? er der niogen af jer der har nogen ide om hvor langtid spdan en retsag tager? Eller har gode tips?

Hvad skal jeg sige? Og have på af tøj?

Hvis jeg bare hodler fast i at jeg ikke har gjort det, så kan de vel ikke bevise det`? De har jo ikke op taget det på kamera?

Ved i noget oim om det bliver flere rets møder eller kan sådan noget klares på et møde? det er i forbindelse med den betjent som væltede da jeg greb ud efter noget at holde fast i. Jeg kunne have slået hovedet ned i guylvet. :smile:

Tror i der er nogen, der kan hjælpe mig med at komme rundt? Jeg kan næsten ikke gå mere. Men jeg forståe heller ikke de gider bruge så mange resurcer på mig, det ændrer jo ikke noget siom helst om jeg kommer i fængsel eller hvad der sker.

Det aller bedste samfundet kunne gære for mig var at betale et minuisota ophold for mig og give mig de penge jeg har brug for for at have det godt. Det er det, der skal til.

32
Fri Debat / mænds grundlkæggende rettigheder
« Dato: Juni 30, 2017, 10:35:34 pm »
hvorfor er det altif mænbdene der ender som taberne på bundet af samfundet? Har vi ikke de samme rettigher som kvinderne, siden det altid er os det går galt for?

Næh det har vi faktisk ikke. samfundet i dag er sådan indrettet at det er kvinderne der får ekstra rettigher hjælp og omsorg fra vores velfærdssamfund, og så er de svage mænd overladt til sig selv.

Hvorfor blev der ikke sat ind allerede i folkeskolen da jegh ikke var så god til at læse og skrive? Hvorfor var der ingen hjælp der? Måske kunne jeg have været hjulæpet på rette vej?

Hvorfor er der ikke hjælp at hente nu hvor jeg bliver nødt til at drikke hver dag? Ja og jeg ved godt i bare siger jeg skal gå på ambulatorium og tage antabus, men probklemet er at det kan man jo bare lade være med.

Jeg skal have betalty et minisota ophold. Det er det eneste der er at gøre.

Prøv i lige at ryste så meget at i ikke kan drikke et glas vand - så ville i også finde noget med alkohol i så i kunne få det godt igen.

Og som om det ikke er noik skal jeg nok sbnart i fængsel. for vold mod en btjent som jeg ikke har rørt. Og så vil de slå det sammen med en masse bødeforlæg som jeg ikke har betalt, så skal jeg iogsp side dem af. Jeg kommer tiul at være så syg derinde, hvad vil de gøre ve det?

Det ville da være bedre for samfundet hvis jeg kunne bidrage i stedet fgor at være ebn udgift hele tiden? :smile:

Det er frygteligt som jeg har det, rysteriet. Jeg kan slet ikke orienterer mig hvis jeg ikke drikker, det er soim om verden strækker sig væk fra mig. Jeg kan næsten ikke gå længere.

33
Fri Debat / sigtet for vold mod bethjent - er det rimeligt?
« Dato: Juni 26, 2017, 11:02:08 pm »
Jeg er blevet sigtet for vold mpod betjent men jeg mener ikke jeg gar gjort nofget forker.

Jeg hørte et bånd på min ghetto blaster og så har nogen åbenbart banket på for at få mig til at sdkrue ned men det kunne jeg jo ikke hære på grtund af båndet.

Så ringede de efter politiet, der kom og bankede på men det hørte jeg heller ikke, så lige pludselig står der to bjtente inde i mit værelse med mit dårhåndtag i hånden og døren liggende nede på gulvet.

hvor blev hjeg forskrækket, jeg kom op at stå men var ved at falde med det samme igen, jeg kan næsten ikke stå op længere. HJeg var nød til at gribe ud efter noget for at blive stående, og det var så betjenten jeg fik fat i, den ene af dem. Men ned faldt jeg med betjent ovbenpå mig, vi lå og rullede rundt på guilvet lidt.

så nu er jeg siktet. Det synes jeg da ikke er helæt rimeligt, jeg var ved at falde,. jeg kunne have slået hovedet ned i gulvet.

Hvilken straf kan jeg risikere? Er der slet ingen steder jeg kan klage? Jeg havde jo intet gjort.

34
Fri Debat / skal smides ud fra mit værelse?
« Dato: Juni 21, 2017, 10:22:42 pm »
jeg bort på et lejet væretklse her i Albertslund, men nu bilver hefg smidt ud på grund af larm.og det er ikke engang fordi jeg har larmet helt vildt, men jeg kommer nogen gange til at falde, fordi jeg har svæt ved at gå.

Så nu skal jeg smides ud fordi jeg falder og kommert til at vælte noget. Hvad skal jeg så gøre? Hvor skal jeg bo nu? Jeg måp gpå til kommunen og så mp de finde et sted til mig, men jeg må ikek komme på borgerservice længere så må nok ringe til dem i stedet for.

Men synes nok det er lige vildt nok at skulle smides ud på grund af at mabn falder. :smile:

35
Samfund- & Kultur / gæld til det offentlige?
« Dato: Juni 21, 2017, 07:26:51 am »
Jeg har en kæmpe gæld til det offentlige, jeg er ikke enig i at jeg skylder dem de pengeh, er det jkorrekt forstået at hvios jeg siger, jeg intet har så kræver de jeller ikke at jegh betaler nu?

Jeg skulle aldrig have haft den gæld, for jeg mener de har regnet forkert og de har ike taget højde for min livs situation.

Jeg kommer aldrig af med den gæld alligevel, så for mig virker det helt hul i hovbedet at begynde at afdrage på det.

36
Fri Debat / Hvordan virker AA?
« Dato: Juni 20, 2017, 11:25:47 pm »
Nu er jeg ggodt nok dnart træt af det her, jeg kan mærke at helæe min krop snart står af på det. Jeg var smadder fuld i weekenden så har siddet og rystet siden søndag.

Hvordan virker AA? Er der nogen af jer der ved det? Har I selv prøve det måske? Jeg har gået til nogle møder men de ævler jo bare om deres liv, der er ikke nogen der vil fortælle mig hvordam de 12 trin virker??

Jeg gider snart ikke den sygdom længere, jeg kan næsten ikke komme omkring - jeg er bange for at jeg snart får det man kalder for 'en våd hjerne' - hvad skal jeg gøre ved det hvis det kommer så vidt? Jeg ville bare gerne være rask og gider ikke være syg længere, nmen det kan ikke undgå at ændre på ens personlighed og virkeligheds opfattekse når man har drukket så meget.

Men det er samfundet ligeglad med? Hvorfor får jeg ikke betalt et minesota-ophold? Andre syge mennesker kan få transplanterede forskellige organer. Den anden dag læste jeg om en der havde fåpet transplanteret et nyt ansigt, men ved ikke o mdet var her i Danmark?

Er der ingen hjælp til mig så?

37
Samfund- & Kultur / selvfølgelig
« Dato: Juni 14, 2017, 10:52:41 pm »
selvfølgelig holdt det heller ikke denne gang, så i søndags kom jeg tiul at drikke igen. ikke om jeg fatter hvordan der ikke kan være mere hjælp at hente fra det offentlige.

Ogh jeg har prøvet at gå i et ambulatorie hvor man fik antabus på uge basis, men problemet der er jo at man bare kan lade være med at møde op.

Jeg har gået til AA møder men det er sådan noget hemmeligt nogetr, hvor der ikke er nogen der vil fortælle mig, hvordan det virker. De virker helt vildt glade alle sammen, men de kan/ vil?? ikke fiorklare hvordan de er blevet ædru.

Hvorfor er det ikke en samfunds opgave at hjælpe mennesker ud af misbrug?

Hvorfor kan jeg ikke få betalt et ophold i Minesota kur? Pengene ville være tjent ind hvis jeg kunne blive rask og få et arbejde.

Lortepolitikere?

38
Fri Debat / En brun plet?
« Dato: Juni 11, 2017, 09:06:48 pm »
Jeg har fået en eller anden brun plet eller mørk rød på hånden spom jeg lige har opdaget for et par uger siden. Men den går ikke vækl, Det er helt nede ved håndroden på venstre hånd. Det er ikke særlig tydeligt men når man ved hvad man skal kigge efter så kan man godt se det.

Jeg har bestilt tid til lægen for at få tjekket at det ikke er noget alviorligt.m man han gider mig snart ikke mere. Men jeg vuil ikke have hud kræft hvis det er det så han bliver nødt til at se på det.

Måske er det bare for meget tobaks røg der er kommet op lige der?

Gider nlæsten ikke blive skældt ud af lægen igen men jeg er sgu da nød til atr vide at det ikke er noget alvorligt.

39
Fri Debat / Ikke alle
« Dato: Juni 11, 2017, 07:57:33 pm »
ikke alle må "få" en kæreste. Kvinders krav til mænd er ogfte for asvære at leve op til. Derfor vælger mange kvinder de mænd fra som de ikke har lyst til, ,også selvom der ikke er andre mænd de kan tage i stede for.

Selv har jeg ikke haft en kæreste i 10 år. Jeg har altid været glad for et godt glas men for fem år siden gik det helt bananas. S Jeg prøver at lade være men jeg har brug for hjælp.

Mændene på samfundets bund er oftest dem der bukker under for deprision og misbrug. Jeg identificerer mig med narkomaner, hjemløse og dødsyge.

Min læge gider mig snart ikke mere han skal altiod nævne hvor meget det koster samfundet når jeg er derbnede. Men jeg betaler da også skat af min kontanthjælp. Jeg skulle slet ikke være på den ydelse men efter unge under 40 ikke længere kan få førtids penmsion så er der ikke andet at gøre.

Det er da en opgave fior hele samfundet at rette op på de ting?

40
Fra medierne / Hvorfor har kvinder ikke værne pligt?
« Dato: Juni 10, 2017, 08:13:12 am »
Kvinderne har det godt i Danmark, det har de, mens vi mænd bliver flere og flere på samfundets bund. Vi kan ikke læse og regne når vi forlader folkeskolen, så vi får heller ikke gode jobs og så er der ingen kvionder der vil have os.

Kvinderne bæres frem af ligestillingen, selvom det er os mænd der har brug for ligestilling.

Men hvorfor er der ikke ligestilling når det kommer til værne pligt? Hvorfor skal kvinderne slippe for det? Kvinder vil gerne have lederstillinger via kvotering så de kan få jobs bare fordi de er kvinder, mens vi mnænd må undvære.

Reel ligestilling betyder naturligvis også at kvinder skal i millitæret på samme måde som mænd. :smile:

41
Fri Debat / manden på bunden har dårligt helbred
« Dato: Juni 05, 2017, 02:55:16 pm »
Mænd halter langt efter kvinder når det kommer til helbredet. Mange mænd går ikke til læneg før det er for sent. Sundhedssystemet er lavet til kvinderne der slet ikke erlige så syge som de mange tabermænd på bunden af samfundet.

Mænd med dårligt helbred har også dårligere jobs, hvis de da har job. Vi ser usunde og laskede ud, så der er ikke nogen kvinder der vil have os. Derfor får vi det endnu dårligere fordi vi går og er kede af det fordi der ikke er ngoen der vil røre ved os eller nusse om os.

Jeg vil også gerne have tryghed og varme.

Tabermandens dårlige helbrd er en belastning for hele samfundet. Er det ikke i statens interesse at berfolkningen er så suind som det er muligt. At kvinderne tiltrækkes af mændene så der fødes flere børn.

i stedet får kvinderne skatet betalt insamineret æg så de ikke behøver at have noget at gøre me de usunde mænd.

jeg lider af overvægt, alkoholisme, deprision, vejrtrækningsproblemer og smerter i maven, og jeg ryger to pakker cigaretter om dagen.

Hvorfor må jeg ikke have det godt? Hvorfor er der ikke hjælp at hente for mig?

Hvor er mandecentrene? Hvor er krisehjælpen til mænd? Hvorfor er det kun kvinder der får de tilbud? Er samfundet bedre tjent uden mænd eller hvorfor er det ellers så skidt som det er?

42
Politik / hvorfor må jeg ikke få lidt kærlighed og nærhed?
« Dato: Juni 04, 2017, 01:14:13 pm »
De fleste kvinder snopper op ad når de skal finde en mand - der er ingen, der vil være sammen med sådan en som mig, der er arbejdsløs og syg - alligevwel skal jeg være med til at betale for at de kan få insermineret æg, når jeg betaler skat til det.

Så kvinder behøer ikke tage de mænd der er - de kan få familie alligevel.

Hvorfor må jeg ikke have en kæreste?

Hvorfor er der så høje krav? Må jeg ikke føle lidt varme og tryghed nogengange?

På en kontanthjælp er der stort set ikke råd til at benytte prostituerede hvis det var den løsning man tyede til.

Reglerne for at få en udenlandsk kone til landet er for komplicerede.

Er det ikke på tide at gøre noget for manden på bunden?


43
Politik / Hvorfor kan jeg ikke få førtidspension - er det fair?
« Dato: Juni 03, 2017, 04:11:00 pm »
Fordi jeg er under 40 kan jeg ikke blive førtidspensionist selvom jeg er dødeligt syg - min læge siger, jeg nok ikke bliver 45 hvis det fortsætter.

Er det fair? Jeg må vbel også have lov at leve lidt - man kan ikke og en skid på kontanthjælp. Prøv i lige at klare jer for næsten ingen ting. Intet nyt tøj nogen siden. Jeg kunne også godt bruge en ny computer.

Hvis mine forældre ville kunne de lade mig leve i sus og dus, men de vil ikke.

Hvis alle bare gav lidt til mig, så kunne jeg have det godt.

Hvor må jeg efterhånden være?

44
Politik / Reglerne for lotto?
« Dato: Juni 01, 2017, 09:47:53 pm »
Hej er der ikke nogen, der kender reglerne for at vinde i lotto hvis man har gæld til det offentlige.? Jeg gider ikke blive ved emd at spille hvis de bare tager det for jeg skulder kommunen en hel del.

Sider: 1 2 [3]