Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Mak

Sider: 1 [2] 3
16
Historie / mænd vælges fra snår kvindre skal være mødre
« Dato: Juli 18, 2017, 03:10:48 pm »
mænd er efterhånden kun en sædautomat så jvinderne kan undgå os mænd der ikke er attrektive for dem.

VI er syge, deprimerede og arbejdslæse, vi er dårligere uddannet og tjener minfre end kvinderne. derfor vil de ikke have os.

JKeg identifiverer mig med forbrydere, indsatte, dødssyge, misbrugere og narkomaner.

fælles dfor os alle er at vi er ofre for et samfund som bliver i stadigt mere grad feminiseret. Læs selv i artiklen:

 http://politiken.dk/debat/klummer/art6033801/Det-er-trist-at-s%C3%A5-mange-kvinder-v%C3%A6lger-at-f%C3%A5-b%C3%B8rn-med-sig-selv

17
Politik / selv vinder mæmd er taber
« Dato: Juli 13, 2017, 05:01:37 pm »
som mansd er det nær umuiligt at klare sig i vores samdund der er indrettet til kvinderne. Det hatr jeg jo sagt før, læs selv med her:

http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art6026590/Der-er-vinderm%C3%A6nd-og-taberm%C3%A6nd-men-i-sidste-ende-er-selv-vinderne-tabere

18
Politik / skyldtig?
« Dato: Juli 13, 2017, 04:55:04 pm »
jeg er blevet dømt skylditg i at angrebe en betjkent?  selv  om hjeg aldrig  har gjort det? Hvad skal der så ske nui, er der nogen der ved det? Hvornår får jeg en straf? Kan jeg ikke gå¨fri når jeg er så syg?

Jeg har ikek drukket nogen dage nu og rysteriet er lidt bedre, men det er sgu iokke særlig sjovt alligevel.

Jeg fatter ikke hvorfor samfunfdet ikke kunne hjælpe mig med at stoppe med at drikke, men de kan godt dømme mig for noget jeg ikke har gjort?

Hvornår får jeg at vide hvad min straf bliver? Kan jeg ikke anke, så keg ikke behøver få straffehn?

19
Politik / knop på fingeren?
« Dato: Juli 10, 2017, 08:53:42 pm »
jeg har fåert enknop op fuingeren, hvordan kan jeg få det undersøgre, hvis jeg skal i fængsel=? Jeg kan jo ikke vidfe om det er kræft, så jeg skal da life have det undersøgt?

Kan man få det i fængsel?

20
Fri Debat / mere
« Dato: Juli 10, 2017, 01:24:36 pm »
præst om taber manden på bunden af samfundst:

https://www.b.dk/nationalt/praest-om-mandekrise-jeg-er-traet-og-ked-af-at-se-paa-tabermaend.-paa-maend-der

Morten Aagaard, der er præst i Kirkens Korshær i Aarhus, ser unge, fordummede mænd, der pendler mellem varmestuer og arresten. Han ser alkoholikere, stofmisbrugere, kriminelle, voldsforbrydere og sygeligt ensomme, der flyder på samfundets bund som udviklingens første ofre.

der er brug tor hjælp????????????????????

21
Fri Debat / skylduig eller ej?
« Dato: Juli 10, 2017, 01:16:02 pm »
i denne ughe får jeg atr vide om jeg er skyldig eller ej i at vælte en mbetjent?

Hvad skasl jeg gøre hvis jeg skal i fælnsel?

De kan sda ikke fængsle mig når jeg er spå syfg?

Jeg drikker stadig ikke, men jeg har det fiorfærdeligt, det må da væer i samfundets iunteresse at jeg bliver rask og glad igen? Jeg bliver da ikke rask ved at ko,mme i fængsel..

Hvor er glædespartiet, som arbejder for at flæest mulige danskere er glade og i godt humør? Hvorfor er de ikke valgt ind i folketinget?


22
Fri Debat / det er sltter her
« Dato: Juli 07, 2017, 07:37:48 am »
jeg stopper mef at drikke, har værte vde lægwn her sidste gang ud ober at fortække mig hvor meget det koster samfubndet at jeg var der, fortalte han at jeg er meget tæt på at få en våd hjerne.

han siger jeg allerede er blæevet hjerne skadet men jeg kan nå at minimere skaderbne hvios jeg stopper nu, så nun er jeg stoppet siden i nat. jeg agr det het forfærdeligt, rysteri, syner, jeg kan slet uikke spise noget, det er fruteligt. Jeg ved slet ikke hvads jeg skalk gøre hvis jeg skal i fænghsel mens jeg har det sådAN her

23
Fri Debat / sehvad jeg sagde
« Dato: Juli 06, 2017, 07:58:10 pm »
lidt ret havde jefg alligevel:  https://www.b.dk/nationalt/manden-har-mere-brug-for-kvinden-end-kvinden-har-for-manden

Vi er i mandens sidste dage.

Den verden, mænd var rustet til, findes ikke længere. Jagten, der blev til agerbrug, der blev til industrialisering og verdenskrige, der krævede enorme mængder stærke hårdtarbejdende mænd, er overtaget af robotter og droner.

Mens kvinden har formået at udvide tilværelsen fra hjemmet til hele verden, er manden ikke længere optimalt tilpasset til det moderne samfund. Det er en forandring, der, selv om vi er klar over den, ikke for alvor har haft konsekvenser i vores forståelse af manden. Institutionerne, ligestillingskampen, kvinder og mænd hænger stadig fast i et billede af manden, der bliver forældet hvert sekund. I dag klarer mænd sig så dårligt, at Kvinfos nye bestyrelsesleder Camilla Hersom for nylig sagde til Berlingske:

»Historisk giver det mening, at ligestilling i høj grad har handlet om kvinder. Men tiden er nok kommet til at sige, at vi ikke så entydigt kan lade det handle om kønsligestilling for kvinder.«

vinder er bedre uddannede, lever længere, arbejder mindre, har mere tid med børn og familie, er oftere bopælsforælder i skilsmissesager, mens mænd i langt højere grad bliver dræbt på jobbet, udsat for vold, er hjemløse, barnløse, alkoholikere, begår selvmord og har mindre tid sammen med børn og familie.

For en af Danmarks førende mandeforskere psykolog Svend Aage Madsen, der er forskningsleder på Rigshospitalet og formand for Forum for Mænds Sundhed, er det tegn på et samfund, der bevæger sig bort fra mænd, uden at de tilpasser sig.

»Kvindekampen har haft som udgangspunkt, at uligestilling var det samme som undertrykkelse og haft en tendens til at sige ’sikke noget vrøvl, at mænd er uligestillet, der er jo ingen, der undertrykker mænd’. Men når mænd har dårligere sundhed, dårligere relation til børnene, mindre barsel og er dårligere uddannet, så er det jo ikke fordi, nogen undertrykker eller har fordel af det. Det er bare stadig uligestilling. Vi skal som samfund tage stilling til, hvad vi skal gøre, for mænd skal jo ikke tabes på bagperronen og reelt være funktionsuduelige i det moderne samfund,« siger Svend Aage Madsen.

Dramatiske tal
Det, som han ser i statistikkerne, kan have med en langt større grundlæggende omvæltning at gøre; på det helt konkrete plan får flere enlige kvinder år for år børn med donorsæd, og i de lande, hvor de må vælge barnets køn, vælger de piger. Det ville nærmest være dumt andet. Imens forbliver hver femte danske mand barnløs hele livet.

»Lige nu er det forholdsvist populært at blive singlemor som en slags nødløsning for kvinder, der siger 'det ikke er til at finde mænd, der gider påtage sig ansvaret', og det kan også være svært at se, hvad en ung kvinde, der netop har fået topkarakter på jura, skal med en fyr, der går rundt i hættetrøje med en bajer i hånden og ser Champions League på smartphonen. Spørgsmålet er, hvilken forandring der kommer ud af, at kvinder, der har været vant til, at dem de anså for attraktive havde mere magt, bedre økonomi og bedre uddannelse end dem selv, skal vænne sig til at have en partner, der er det modsatte,« siger Svend Aage Madsen.

Den ene procent af nyfødte, der bliver født fædreløse, er et symptom på en større forandring, der for alvor kommer til at ændre, hvad det vil sige at være mand.

Manden har mistet sin nødvendighed.

»I dag har manden mere brug for kvinden, end kvinden har for manden,« siger Svend Aage Madsen i sit landsbyhus, der ligger så langt ude på landet, som man kan komme på det urbaniserede Sjælland. Han spørger mig, i hvor mange familier, jeg tror, kvinden tjener mere end manden, og svarer selv.

»Det er i over 30 procent af familierne,« siger han.

»Det er langt flere, end de fleste tror. Normalt svarer folk under fem procent.«

For Svend Aage Madsen er det tal udtryk for en dramatisk udvikling, når han sammenholder det med en undersøgelse fra Berlingske, der viste, at mens det er vigtigt for 68 procent af mænd at være i parforhold, så gælder det kun for 56 procent af kvinder. Det understøttes af udenlandske undersøgelser. Dybest set handler det om, at hun er det vigtigste i hans liv, mens han ikke er så afgørende.

»At det kun er vigtigt for omkring halvdelen af kvinderne i dag at være i en familie, synes jeg er vildt dramatisk,« siger Svend Aage Madsen.

»Den økonomiske afhængighed, som kvinder har haft af mænd for at stifte familie, er ophørt nu. Uddannelse er kvinders frihedsprojekt, mens mændene står stille. Nu ser vi i stedet, at mændene er emotionelt afhængige af at være i parforhold, og det er kvinderne ikke. Det hænger sammen med, at parforholdet for mændene er der, hvor de har deres nærmeste fortrolige, hvor de snakker om følelser og hvordan de har det, mens kvinder har mange andre fortrolige. Når mænd mangler det emotionelle i deres liv, har de det med at gå til grunde, så det kommer til at være meget bestemmende for deres liv,« siger Svend Aage Madsen.

24
Fri Debat / hvor er hjlækpen ?
« Dato: Juli 06, 2017, 07:45:26 am »
Hvor er fædrehjælpen? Møædrehjælpem findes, men hvor er hjælpen til enlige fædre?

Og så er vi enda mange mænd på bundem af samfundet som aædrig får lov t opleve at blicve fældre, fordi vi iikke er attraktive niok for kvinderne?

Kvinder kan bare sige nej til en mand, men vi er mange mænd der aldrig får mulgheden fgor at sige ja eller nej. Hvor for får vi kke det?

Jegt vil også gerne have varme og tryghed. Jeg vil røres med og have et sex liv. Vil i andre ikke ogdå det? Jeg tror ikke det er mig der er galt på den hre.

Har staten ikke et andsvar her? Staten skal da gøre hvad de kan for at befolkningen er glad? Hvordfor skal manden betale helæe gildet, mens kvinder bliver insamineret på statens regning for dine og mine skatte penge? på den måde kan de undgå de u attraktive mænd.

Kvinder går kun efter mlænd med status og højere uddannelse / iondtaæg, men når kvinder er så meget bedre uddannet så er der jo næsten ingen mænmd der er interessante for dem.

Er vi mænd på samfundets bund bare sæd automater, der skal levere til næste generation men ikke mp have en kvinde eller være en del af bores børns liv??

25
Fri Debat / forstuet fod
« Dato: Juli 05, 2017, 08:50:38 pm »
jeg har forstuet min fod dsa jeg fald oåp et tidspunkt. jeg gider næsten ikke tage til lægen da jeg med sikkerhed ved at han vil fortyælle mig hvor meget det koster for samfundet at jeg går til lægen.

han har visrt ikke læstr om at mænds sundged er for dårligt netop fordui vi ikke går nok til lægen. Det vil jeg nævne for ham.

26
Fri Debat / sæger hjlælp
« Dato: Juli 05, 2017, 01:30:25 pm »
jeg søger andre der lidre af sygdommen alkoholisme. er der ngen af jer der kender den sygdom?= Har  i selv lidt af den?`hvad sgjorde i for at blive raske? Hvem ville hjælpe jer?

Jeg spørger dfordi jeg selv er syg mend er er ikke novfen der vil hjkælpe mig alligevel. Hvorfor vil de ikke hjælklpe mig?

27
Fri Debat / skal i retten i miorgen?
« Dato: Juli 02, 2017, 11:08:48 pm »
Jeg skal i retten i morfen? er der niogen af jer der har nogen ide om hvor langtid spdan en retsag tager? Eller har gode tips?

Hvad skal jeg sige? Og have på af tøj?

Hvis jeg bare hodler fast i at jeg ikke har gjort det, så kan de vel ikke bevise det`? De har jo ikke op taget det på kamera?

Ved i noget oim om det bliver flere rets møder eller kan sådan noget klares på et møde? det er i forbindelse med den betjent som væltede da jeg greb ud efter noget at holde fast i. Jeg kunne have slået hovedet ned i guylvet. :smile:

Tror i der er nogen, der kan hjælpe mig med at komme rundt? Jeg kan næsten ikke gå mere. Men jeg forståe heller ikke de gider bruge så mange resurcer på mig, det ændrer jo ikke noget siom helst om jeg kommer i fængsel eller hvad der sker.

Det aller bedste samfundet kunne gære for mig var at betale et minuisota ophold for mig og give mig de penge jeg har brug for for at have det godt. Det er det, der skal til.

28
Fri Debat / mænds grundlkæggende rettigheder
« Dato: Juni 30, 2017, 10:35:34 pm »
hvorfor er det altif mænbdene der ender som taberne på bundet af samfundet? Har vi ikke de samme rettigher som kvinderne, siden det altid er os det går galt for?

Næh det har vi faktisk ikke. samfundet i dag er sådan indrettet at det er kvinderne der får ekstra rettigher hjælp og omsorg fra vores velfærdssamfund, og så er de svage mænd overladt til sig selv.

Hvorfor blev der ikke sat ind allerede i folkeskolen da jegh ikke var så god til at læse og skrive? Hvorfor var der ingen hjælp der? Måske kunne jeg have været hjulæpet på rette vej?

Hvorfor er der ikke hjælp at hente nu hvor jeg bliver nødt til at drikke hver dag? Ja og jeg ved godt i bare siger jeg skal gå på ambulatorium og tage antabus, men probklemet er at det kan man jo bare lade være med.

Jeg skal have betalty et minisota ophold. Det er det eneste der er at gøre.

Prøv i lige at ryste så meget at i ikke kan drikke et glas vand - så ville i også finde noget med alkohol i så i kunne få det godt igen.

Og som om det ikke er noik skal jeg nok sbnart i fængsel. for vold mod en btjent som jeg ikke har rørt. Og så vil de slå det sammen med en masse bødeforlæg som jeg ikke har betalt, så skal jeg iogsp side dem af. Jeg kommer tiul at være så syg derinde, hvad vil de gøre ve det?

Det ville da være bedre for samfundet hvis jeg kunne bidrage i stedet fgor at være ebn udgift hele tiden? :smile:

Det er frygteligt som jeg har det, rysteriet. Jeg kan slet ikke orienterer mig hvis jeg ikke drikker, det er soim om verden strækker sig væk fra mig. Jeg kan næsten ikke gå længere.

29
Fri Debat / sigtet for vold mod bethjent - er det rimeligt?
« Dato: Juni 26, 2017, 11:02:08 pm »
Jeg er blevet sigtet for vold mpod betjent men jeg mener ikke jeg gar gjort nofget forker.

Jeg hørte et bånd på min ghetto blaster og så har nogen åbenbart banket på for at få mig til at sdkrue ned men det kunne jeg jo ikke hære på grtund af båndet.

Så ringede de efter politiet, der kom og bankede på men det hørte jeg heller ikke, så lige pludselig står der to bjtente inde i mit værelse med mit dårhåndtag i hånden og døren liggende nede på gulvet.

hvor blev hjeg forskrækket, jeg kom op at stå men var ved at falde med det samme igen, jeg kan næsten ikke stå op længere. HJeg var nød til at gribe ud efter noget for at blive stående, og det var så betjenten jeg fik fat i, den ene af dem. Men ned faldt jeg med betjent ovbenpå mig, vi lå og rullede rundt på guilvet lidt.

så nu er jeg siktet. Det synes jeg da ikke er helæt rimeligt, jeg var ved at falde,. jeg kunne have slået hovedet ned i gulvet.

Hvilken straf kan jeg risikere? Er der slet ingen steder jeg kan klage? Jeg havde jo intet gjort.

30
Fri Debat / skal smides ud fra mit værelse?
« Dato: Juni 21, 2017, 10:22:42 pm »
jeg bort på et lejet væretklse her i Albertslund, men nu bilver hefg smidt ud på grund af larm.og det er ikke engang fordi jeg har larmet helt vildt, men jeg kommer nogen gange til at falde, fordi jeg har svæt ved at gå.

Så nu skal jeg smides ud fordi jeg falder og kommert til at vælte noget. Hvad skal jeg så gøre? Hvor skal jeg bo nu? Jeg måp gpå til kommunen og så mp de finde et sted til mig, men jeg må ikek komme på borgerservice længere så må nok ringe til dem i stedet for.

Men synes nok det er lige vildt nok at skulle smides ud på grund af at mabn falder. :smile:

Sider: 1 [2] 3