Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Mak

Sider: 1 [2] 3 4
16
Fra medierne / drikker mens gravidP?
« Dato: November 03, 2017, 09:35:28 pm »
Bitten er blebet gravid og hun sider at det er mit? det kan jeg jio ikke vied nofet om, men hun fortsærrter med at drikke og jeg gider heller ikke stppe nu, det er alt for besværligt.

men hvad neber u andre om alkohol mens gravis? Min mor drak da selv sda hun ventede mig og det har jeg ikke tage t skade af.

Hvordan finder jeg ud af om jeg er faren?

17
Fri Debat / lorte jkælling
« Dato: Oktober 10, 2017, 10:58:15 pm »
mig og Bitten var på artilleri cafenn og vi hyggede og egentlig meget gort men jeg faldt forsdi heg nlæsten ikke kan gå længere og kraftedeme om ikke Bitten begynder at gringfe af mig med alle de abndre

jeg lå lidt på guldet og roddede lidt rundt men kom opå og smak hende eb over kinden men sp kom der to andre gæster og slo mif selvfølge lig ned så ned på gulevet med mig igen

denne dang blev jeg liggebnde lidt længere tid og kælluingen begyndte at skrige hysterisk af migjeg prøcede at komme op men måtte blive liggende lidt og samle krafter

forbandede klælling

men jeg har en nødle til hendes lejlighed så der sidder jweg og venter op ghende nu

18
Fri Debat / krykkestokl
« Dato: Oktober 10, 2017, 10:51:16 pm »
jeg har bruyfg for krykkestok for at kumme gå sbwrt eller sådan en lille trehjulet knallert, hvordan fpår jeg det, det er vel miun læge der skal give mig det men jeg har ikke en læfe lige nu på grund af jeg blev bedt om ikke at lkpomme der mere  men jeg gider ham helkkler ikke mere da han mente jeg er hypokonder?

jeg kan snart ikke gå mere og falder helæe tiden :smile:

19
Politik / en heldig kartoffel
« Dato: September 29, 2017, 09:54:18 pm »
Jeg er bare en helædig kartoffeæ i dag for jeg er sammen med Bitten som heg mædte i går på Klovnens bodega og hun er rigtig sød :smile:

jeg har ikke haft en kæreste u ti år - og jeg har ikke riftig haft noget at gøre med damer egtyer det begyndte at gå helt bananas med alkoholen så jeg er en meghet heldig mand nu. I dag var vi ud e og spise på restaurant, og det er fame nogfle år siden jeg har prøvbet det uden at damen er stukket af før for retten var slut

måske flasaker det hele sig så somt nu, hvis min far dør er der tvangs arv og nu har jeg mødt Bitten

livet er pluidselig lidt bedre :smile:

20
Politik / alkohol demens?
« Dato: September 26, 2017, 12:43:27 pm »
jeg mån ikke komme hos min læge længer så nmu har jeg ikke nogen læghe længere. de bad mig on ikke at komme mere men han troede også jeg var hypokonder så jeg gad dem ikke allifegevel

jeg er for nyligt blevet løsladt fra fændel, jeg belv tilset af en læge i forbindelse med at jeg var blevet slået ned cerinde - lægen mente heg har begyndende symtomer på alkohol demens

var det ikke lidt smartere hvios samfundet for længe siden havde betalt for mit minesota ophold så jeg var stoppet med at drikke for længe siden? nu kommer heg bare til at koste jer alle sammen endnu mere.

i skulle have hjulpet mig deb gang da jeg begyndte at have brug for hjlæp, så var det aldrig kommet hertill?

21
Politik / arve regler - faren har kræft
« Dato: September 26, 2017, 08:49:31 am »
min far har fået kræft så vidt jeg kan fine ud af - de gider mig ikkke m,er så det er ikke så meget jeg ved fra den kant.

hvis han dør niu er det så ikek rigtigt at jeg SKAL have lidt af arven? Det er måske min eneste chance overhovedet for at få et bare lidt godt liv.

De er millonærere men jeg ved godt at de vil give mig så lidt så muligt når de dør, men noget skal de vel give mig ? :smile: Kender i reglerne for det?

men måske har jeg selv fået kræft da bløder fra hals så det kan lige passe at jeg dør før ham,.

22
Politik / løs laget
« Dato: September 25, 2017, 03:12:04 pm »
så er jeg for nyligt kjommet ud fra fængselt det var heæt forfærdeligt. I har ikke vundet en skid ved at jeg har væet inde og side. jeg blev indsat fordi blev dømt for at overfalde en betjent - noget jeg aldrig har gjort.

der gik ikke mange dqage før jeg blev slået ned der inde - selvfølgelig. Nogen havde sagt at jeg var der på grund af havde lavet noget med børn (?) så jeg måtte i frivillig isolation. jeg kunne jo ikek gøre noget som helst, jeg burde side i rullestol,m så der var intet hjeg kunne gøre da de ville slå mig ned

så selvfølgelig røg jeg på en gevaldig druk tur da jeg kom ud for nogle dage siden, for jeg havde det simpelt hen sp dårligt over på grund af at have været i fængsel jeg har sovet i mine forældres garage, men kun ind til de opdagede det på¨ grund af de ikke gider mig mere så jeg ved ikke hvor jeg skal sove nu i nat?

er det retfærdsigt at jeg skulle i fængsel når jeg er så dåtrlig? tag dog og hjælp sådan en som mig, jeg har det bare så dårligt og nu er 2-3 måneders (ædrulighed) råget på gulvet, så nu kan jeg ikke rigtig finde ud af om jeg skal prøve igen eller give efter og drikke i aften hvilket er det jeg ahar lyst til.

samfundets hjælp er ikke en skid værd, så hjælp dog!

23
Tant og fjas / lukket fængsel?
« Dato: August 01, 2017, 07:56:11 pm »
fordi jeg er vlevet dømt fotr vold skal jehg afsone i et lukket fængesl? er det rimelifgt? Jeg synes det er helt hul i hobedet med alt det der er sat i værk bare på grund af mig. Det kommer overhovedet ikke til at ænvre noget som helst.

hvaD med om jheg fik den hjælp jeg jhavde brug for i stedet for? Jeg ved da ikke noget om jeg kan holde mit drikkestop når jeg kommer ud igen?

jeg kan ikke komme på internettet på grund af voldsdom mens jeg er derinfe. Så slipper i da for mig? det synes i nok bare er helt fedt?

ikke om jeg fatter de mennesker der ikke vil hjælpe andre, der har ikke væeret en skid hjlæp at hente herinde!

24
Mandehørmen / hold kæft hvor er un lækker [NSFW]
« Dato: Juli 27, 2017, 03:44:00 pm »
- Hvis I linker til porno, skal I som minimum sætte [NSFW] i emnefeltet. - GuBBi

Er ik en troll så ghar slettet det nu ok? jeg synes vbare huun så så sød ud, jeg vil også gerne være glad, have en til at nusse om moig og så vider ikke? vil du ikke også det Gubbi? Drømte du ikke osaå om en sød kone og en lille familie da du var i 30erne?

det er nok ikke nmig der er helt galt på den her.

25
Politik / 10 augusy?
« Dato: Juli 27, 2017, 03:38:13 pm »
jeg skal ind og sodde 10 august? det har jeg fået at vide?

jeg fatter ukke hvordan samfundet svar på alle mine problemer kan være at sætte mig i fængsel? Hvad skal de ´t overhovedet nytte?

Og nej nu er det efterhånden et par uger (?) siden jegf stoppede med aty drikke og rysteriet er meget bedre, så hvorfor ødelægge det hele med et fængselsophold.?

Hvad synes I andre i får ud afg at jeg kommer i fængel``? I får ikke noget ud af det vel? Tænk dog lige på at det er jerers skatte penge der nu skal betale for mit ophold. I betaler for min bolig, mad læge hjælp og alt det andet, mens jeg er derinde, så i taber da også på det her?

Og jeg ved godt at der vil sidde nogen af her derude der vil godte jer over at jeg skal i fængsel, så nogen af jer vil få et godt grin for jeres skatte penge, som jeg tværtimod mener går tabt? Man skal være syg i hovedet for at more sdig over at jeg skal i fængsel.

hvad skal jeg gøre når jeg kommer ud? Jeg har ikke længere noget styed at bo, fordi jeg blev smidt ud? Jeg skykder også penge for den dør, som politiet bankede i stykker - det kan jeg ikke betale selv?

jeg ville gerne gå på borger service og spørge dem om ikke de kan betale for døren for mnig, men jeg er blevet bedt om ikke at komme der længere s¨sender dem mpók en e mail. De gider mig ikke mere, men jeg er efterhånden også godt træt af dem.

26
Historie / 40 dage?
« Dato: Juli 18, 2017, 03:13:21 pm »
jeg skal i fængsel 40 dage ubetinget for at angrebe enm betjent selv om jeg ikke har gjort det?

de sagde de ville slå det sammen med mio ne mange bøder?

Er de rokke nogen der ved hvordan jeg kan undgå det? Det kan da ikke sætte mig i fængsel når er så syg?

HAr alligevel ikke drukket i noget tid nu men jeg kommer da nio til det i dag oven på så dårlig en nyhed?

Er der slet uikke noget kjeg kan gøre?


27
Historie / mænd vælges fra snår kvindre skal være mødre
« Dato: Juli 18, 2017, 03:10:48 pm »
mænd er efterhånden kun en sædautomat så jvinderne kan undgå os mænd der ikke er attrektive for dem.

VI er syge, deprimerede og arbejdslæse, vi er dårligere uddannet og tjener minfre end kvinderne. derfor vil de ikke have os.

JKeg identifiverer mig med forbrydere, indsatte, dødssyge, misbrugere og narkomaner.

fælles dfor os alle er at vi er ofre for et samfund som bliver i stadigt mere grad feminiseret. Læs selv i artiklen:

 http://politiken.dk/debat/klummer/art6033801/Det-er-trist-at-s%C3%A5-mange-kvinder-v%C3%A6lger-at-f%C3%A5-b%C3%B8rn-med-sig-selv

28
Politik / selv vinder mæmd er taber
« Dato: Juli 13, 2017, 05:01:37 pm »
som mansd er det nær umuiligt at klare sig i vores samdund der er indrettet til kvinderne. Det hatr jeg jo sagt før, læs selv med her:

http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art6026590/Der-er-vinderm%C3%A6nd-og-taberm%C3%A6nd-men-i-sidste-ende-er-selv-vinderne-tabere

29
Politik / skyldtig?
« Dato: Juli 13, 2017, 04:55:04 pm »
jeg er blevet dømt skylditg i at angrebe en betjkent?  selv  om hjeg aldrig  har gjort det? Hvad skal der så ske nui, er der nogen der ved det? Hvornår får jeg en straf? Kan jeg ikke gå¨fri når jeg er så syg?

Jeg har ikek drukket nogen dage nu og rysteriet er lidt bedre, men det er sgu iokke særlig sjovt alligevel.

Jeg fatter ikke hvorfor samfunfdet ikke kunne hjælpe mig med at stoppe med at drikke, men de kan godt dømme mig for noget jeg ikke har gjort?

Hvornår får jeg at vide hvad min straf bliver? Kan jeg ikke anke, så keg ikke behøver få straffehn?

30
Politik / knop på fingeren?
« Dato: Juli 10, 2017, 08:53:42 pm »
jeg har fåert enknop op fuingeren, hvordan kan jeg få det undersøgre, hvis jeg skal i fængsel=? Jeg kan jo ikke vidfe om det er kræft, så jeg skal da life have det undersøgt?

Kan man få det i fængsel?

Sider: 1 [2] 3 4