Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Mak

Sider: [1] 2 3
1
Samfund- & Kultur / til carlo ?
« Dato: Marts 05, 2018, 01:38:59 pm »
carlo kommunen vi likke hjælpe mig med at få en asdiat kone til Danmark? Jeg har brug for at blive glad igen jeg var så gald nogen dage sammen med Bitten nu er hun væk / sammen med anden mand der drikker så nu drikker hun også.
nme
jeg vil gerne have nærhed og tryg hed, de danske mænd lider i ensomhed, hvorfor må vi ikke være glade? Jeg spurgte på kommunen, hun lignede et spøgelse i hovedet? Jeg spurgte om ikke de kunne forklare mig reglerne? Det ville de iokke, jeg spurrgte om ikke det er i samfundet interesse at eg er glad og har det godt?

carlo vil du ikke skrivfe til mig vil du ikke vise mit billede til nogen flotte søde kvinder i thailand? Jeg vil gerne i kontakt med dem, skrive mned dem lære dem at kende og have besøg? Måske kan jeg ofså finde en kone? så ville det nok være lidt lettetre at være glad og at finde mening med livet igen hele min familie er jo væk? Mine forældre vil ikek tale med mig stadigvækl min søster vil ikke lade mig se hendes to døtre? 

carlo kan du ikke hjælpe jeg ved en asiatisk kone kan frelse mig

2
Fri Debat / musbruger tv2
« Dato: Februar 23, 2018, 02:43:46 pm »
har i set musbruger på tv2? http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-02-22-den-stille-dreng-i-det-forkerte-toej-blev-misbruger-nu-er-han-taet-paa-at-doe det er vigtigt at der bliver sat fokus på os taberm,nd jeg var selv som philip før jeg stoppede ema at drikke i starten af januar

jeg lider stadig under mit lange mis brug jeg har fået at vide at jeg har brgyndende tehn på alkohol demens jeg havde det man kalder en våd hjerne. det er vitgigt med fokus på problæemet og at vi kan snakke om det, tør snakke o mdet

jeg har det stadig a helverds til min mor of far gider mig staduig ikke så jeg ved ikke om jeg kommetr tyil at tale med dem iden? Bitten skal føde mit barn men jeg ser hende ikke, huin har fået en ny kæreste der også drikker så det bliver et helvede det barn skal vokse op i

jeg ved ikke vad vej mit liv skal for der er ingen hjælp at hente. hvorfor vil i ikke hjælpe mig? Hvad skal jeg gøre nu?

3
Fri Debat / som barn
« Dato: Januar 29, 2018, 07:52:30 am »
jeg ved ikke hvrdor det blev så sindsygt med mit drikkeri, men jeg har tænkt på att det var min barndom. en mand r kunne ikke holde fingferne for sig selv så der var mange uhegahelige oplevelser der, jeg tror det kan ødelægge det for alle jeg blev i hvertfald aldrig glad. nu hvor jeg hasr været ædru noget tid sidder jeg bare og tænker på alt det h´jeg har ødelægt og på hvordan mit liv er blevet så dårligt keg har det virkelig dårligt og kunne ligeså godt være død

der er aligevel ingen der bville savne mig. jeg har bedt om hjælp så mange gange men der kommer aldrig noget nu må vi se med min nye læge der om hun også bvare vil fortælle mig hvor meget jeg koster for samfundet eller om hun vil hjælope mig med at få min mini crosser i ved sådan en som man altid ser indervandre damerne køre rundt på. jeg har så svært ved at gå nu jeg kan næsten ikke noget længere så jeg taner også hurtigt krops vægtr nu men det ville nok hjælpe hvis jeg kunne få lidt at spise men jeg ahr slet ikke få et apetiten tilbage endnumen jeg håber da det kommer snart

4
Fri Debat / 20 dage?
« Dato: Januar 22, 2018, 10:45:15 pm »
jeg har uikke drukket nu i 20 dage det har været jelt forfærfrlgt men jeg er langsomt ed at få det beder.rysteriet og abstinenserne har været ved at slå mig i hjel så det er ikke så sjovt mere. jeg ved godt at jeg aldrig kommer til at blive glad igen der er alt for meget der er gået i stykker men i det minste overlever jeg måske. jeg ved at jeg villle dø inden for få år hvis jeg havde drukket videre, det havde min læge fortalt mig.

Jeg ser ikke Bitten længere du hun drikker så jeg kan ikke se hende hvis jeg vil holde mig ædru? Hun har fået en kæreste der også drukker, så jeg regbner ikke med jeg nogen sinde får mit barn at se, det bliver en frygtelig opvækst for det barn.

jeg fiik hjælp fra kommunen til at få en ny læge på gruynd af min gamle læge ikke gad mig mere så nu kan jegh måske endelig få en mini crosser ligesp,m dem man altid ser indervandrerdamerne køre på, jeg kan næsten ikke gå længer. det er nigen meget lange dage nu hvor jeg er ædru hele tiden så nu tælnker jeg vbare på alt det jeg har ødelagt så det er ikke så sjovt mere

jeg ville bare gerne være glad, kan jeg slet ikke lbive glad igen? Hvorfor er sa,mfundet ikke inmdrettet til at hjælpe de mænd der ikke passer ind? Der er masser af hjælp til kvinderne, er vi mindre værd? Hvorfor?

jeg prøvede at kontakte mor og far for jeg ville gerne forsones med dem men det gider mig ikke længer så de reagerede ikke på kontakt, det gør meget ondt når ikke ingang ens mor og far vil vide af en længer, så er der jo stort set ikke noget tilbage af noget?

5
Fri Debat / en brug er har afsløret mig?
« Dato: December 02, 2017, 09:52:53 pm »
en bruger her inde fra ved nofgetg om niogle læser breve jeg har skrevet? altså han ved hvem jeg er - hvordan har jkan fundet ud af det? jeg jeg blevet hacket?

6
Politik / hjælp lige?
« Dato: December 01, 2017, 10:19:50 pm »
hvad læser i med fpor i vil ikke hjælpe mif alligevel, hvordsan kan man være så lige glad med sin medmennesker som i er?

7
Fri Debat / jeg blev smedt ud
« Dato: November 12, 2017, 06:44:10 am »
Bitten smed mig ud hjemmefra hdndes lejledhed, jeg havde ellers fluyttet mine ting ind men en da jeg ar ude egyer noget at drikke smak hun dørenbså jeg ikke kunne komme ind igen? Hva d skal jeg nu gøre`?

Jeg bankede på døren med min krykkestok i over en time men så endte det med at poiletet kom til sidfsty og så begyndte hele møllen for fra den ene betejnt begyndte at skuppe sel vom jeg går med krykker og næsten ikke kan bevæge mid rundt længere. Jeg burde have sådan en lille trehjulet kørevogn / knallert som man altid ser indvandre damerne på. Jeg burde også være bevet tilbudt førtidspension for længe siden, prøv I lighe at få en kontanthjæpåe til at slå tioæ l når i er så døds syge som jeg er.

nå men betjent tog mig ved kraven og trak til, og denne gang skulle jeg ikke have noget af at hive ham med ned, jeg skal ikke i fænmghesl igen, nej tak du, så jeg kunne jo ikke gøre andet end lade mig falde. Jeg slog en kæmpe flænge i panden. Det tror jeg ikke de habde regnet med, de troede jeg ville gøære modstand, men hvad skulle jeg kunne gære andet en værge for mig ved at holde fast i noget. Så de blev npok noget overraskede da jeg pludselig lå der på gulvet med blodet drivende ned over ansiktet.

Jeg blev liggende lidt og rodede lidt rundt før de d´fuik mig og og pressede en klud mod panden på mig. De sagde de ikke ville gære mede hvis bare jeg lovede at gå, så mig humpende væk på mine krykkestokke. jeg tog en taxa hjem yio mine forældre, de er millionære hvis man tæller det hele sammen biler husa sommerhus pensionsopsparing  osv, de kunne lade mig leve fedt hvis de ville, men dev gider mig ikkje mere, men jreg ved hvordan man lirker garagen op, så der sov jeg i nat? der er pisse koldt nu så kan ikke sove mere.

Men hvordab er reglerne? haR JEG IKKE ret ytil at bo i Bittens lejlighed, når jeg føærst én gang er flyttet ind? ved i ander det? man kan da ikke bare gøre ander boligløse på den måde? ved i noget om det?

8
Fra medierne / Carlo svate ikke?
« Dato: November 03, 2017, 11:08:34 pm »
jeg har peøv3et at skrice til Carlo herinde fra fordi nogen havde nævne at han pgså havde haft et alkohol problem, jeg har skrevet til ham og spurgt hvad han gjorde? Men han har ikke svaret? er der nogen der kender Carlo privat? Hjælp lige?

9
Fra medierne / drikker mens gravidP?
« Dato: November 03, 2017, 09:35:28 pm »
Bitten er blebet gravid og hun sider at det er mit? det kan jeg jio ikke vied nofet om, men hun fortsærrter med at drikke og jeg gider heller ikke stppe nu, det er alt for besværligt.

men hvad neber u andre om alkohol mens gravis? Min mor drak da selv sda hun ventede mig og det har jeg ikke tage t skade af.

Hvordan finder jeg ud af om jeg er faren?

10
Fri Debat / lorte jkælling
« Dato: Oktober 10, 2017, 10:58:15 pm »
mig og Bitten var på artilleri cafenn og vi hyggede og egentlig meget gort men jeg faldt forsdi heg nlæsten ikke kan gå længere og kraftedeme om ikke Bitten begynder at gringfe af mig med alle de abndre

jeg lå lidt på guldet og roddede lidt rundt men kom opå og smak hende eb over kinden men sp kom der to andre gæster og slo mif selvfølge lig ned så ned på gulevet med mig igen

denne dang blev jeg liggebnde lidt længere tid og kælluingen begyndte at skrige hysterisk af migjeg prøcede at komme op men måtte blive liggende lidt og samle krafter

forbandede klælling

men jeg har en nødle til hendes lejlighed så der sidder jweg og venter op ghende nu

11
Fri Debat / krykkestokl
« Dato: Oktober 10, 2017, 10:51:16 pm »
jeg har bruyfg for krykkestok for at kumme gå sbwrt eller sådan en lille trehjulet knallert, hvordan fpår jeg det, det er vel miun læge der skal give mig det men jeg har ikke en læfe lige nu på grund af jeg blev bedt om ikke at lkpomme der mere  men jeg gider ham helkkler ikke mere da han mente jeg er hypokonder?

jeg kan snart ikke gå mere og falder helæe tiden :smile:

12
Politik / en heldig kartoffel
« Dato: September 29, 2017, 09:54:18 pm »
Jeg er bare en helædig kartoffeæ i dag for jeg er sammen med Bitten som heg mædte i går på Klovnens bodega og hun er rigtig sød :smile:

jeg har ikke haft en kæreste u ti år - og jeg har ikke riftig haft noget at gøre med damer egtyer det begyndte at gå helt bananas med alkoholen så jeg er en meghet heldig mand nu. I dag var vi ud e og spise på restaurant, og det er fame nogfle år siden jeg har prøvbet det uden at damen er stukket af før for retten var slut

måske flasaker det hele sig så somt nu, hvis min far dør er der tvangs arv og nu har jeg mødt Bitten

livet er pluidselig lidt bedre :smile:

13
Politik / alkohol demens?
« Dato: September 26, 2017, 12:43:27 pm »
jeg mån ikke komme hos min læge længer så nmu har jeg ikke nogen læghe længere. de bad mig on ikke at komme mere men han troede også jeg var hypokonder så jeg gad dem ikke allifegevel

jeg er for nyligt blevet løsladt fra fændel, jeg belv tilset af en læge i forbindelse med at jeg var blevet slået ned cerinde - lægen mente heg har begyndende symtomer på alkohol demens

var det ikke lidt smartere hvios samfundet for længe siden havde betalt for mit minesota ophold så jeg var stoppet med at drikke for længe siden? nu kommer heg bare til at koste jer alle sammen endnu mere.

i skulle have hjulpet mig deb gang da jeg begyndte at have brug for hjlæp, så var det aldrig kommet hertill?

14
Politik / arve regler - faren har kræft
« Dato: September 26, 2017, 08:49:31 am »
min far har fået kræft så vidt jeg kan fine ud af - de gider mig ikkke m,er så det er ikke så meget jeg ved fra den kant.

hvis han dør niu er det så ikek rigtigt at jeg SKAL have lidt af arven? Det er måske min eneste chance overhovedet for at få et bare lidt godt liv.

De er millonærere men jeg ved godt at de vil give mig så lidt så muligt når de dør, men noget skal de vel give mig ? :smile: Kender i reglerne for det?

men måske har jeg selv fået kræft da bløder fra hals så det kan lige passe at jeg dør før ham,.

15
Politik / løs laget
« Dato: September 25, 2017, 03:12:04 pm »
så er jeg for nyligt kjommet ud fra fængselt det var heæt forfærdeligt. I har ikke vundet en skid ved at jeg har væet inde og side. jeg blev indsat fordi blev dømt for at overfalde en betjent - noget jeg aldrig har gjort.

der gik ikke mange dqage før jeg blev slået ned der inde - selvfølgelig. Nogen havde sagt at jeg var der på grund af havde lavet noget med børn (?) så jeg måtte i frivillig isolation. jeg kunne jo ikek gøre noget som helst, jeg burde side i rullestol,m så der var intet hjeg kunne gøre da de ville slå mig ned

så selvfølgelig røg jeg på en gevaldig druk tur da jeg kom ud for nogle dage siden, for jeg havde det simpelt hen sp dårligt over på grund af at have været i fængsel jeg har sovet i mine forældres garage, men kun ind til de opdagede det på¨ grund af de ikke gider mig mere så jeg ved ikke hvor jeg skal sove nu i nat?

er det retfærdsigt at jeg skulle i fængsel når jeg er så dåtrlig? tag dog og hjælp sådan en som mig, jeg har det bare så dårligt og nu er 2-3 måneders (ædrulighed) råget på gulvet, så nu kan jeg ikke rigtig finde ud af om jeg skal prøve igen eller give efter og drikke i aften hvilket er det jeg ahar lyst til.

samfundets hjælp er ikke en skid værd, så hjælp dog!

Sider: [1] 2 3