Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Mak

Sider: [1] 2 3 ... 17
1
carlo? kan du ikke hjælpe mig på en aller abnden måde? Vær du bare glad for dsert ikke er dig der har fået en "våd hjerne!"

2
buffdude? Vil du ikke nok hjælpe mig?

3
Kære venner? debatten er gået fra at handle om hvordan jeg kah blivbe hjulpet til at heg skulle have tøjettøjet af og låst dø'ren sammen med to små børn med vilje? sig mig er i helt syge iven i hovederne?

hvordan i alderden skulle det dog kunne hjælpe mig sag hvis jeg havde gjort det med vilje? tror i jeg er helt væk oven i hætten?

I kan da for helvede sige jer selv aty jeg aldriv ville have gjort det med vilje når nu jeg forsøger at vinde min familie tilbage?

I skulle hellere prøve at hkælpe mig lidt i stedet for at fordømme mig om noget i tuiæsuyneladene slet ikke har nogen indsigt i?

jeg blev simpelthen så forskærkket da de begyndte at skrige så jegh mistede balancen så selvfølhelig kunne jeg ikke forsøge at låse døren op med det samme: Jeg tror altså ikiek det er mig der er særlig mærkelig der, jeg tror nu heller ikke i andre kunne låse døren op, hvis i lå og rodede rundt nede på gulvet.

Mig der for op og begyndte at flå og hive i dør-håndtaget alt i mens jeg ikke havde tøj på og min søstyer der råbte og skreg fra den anden side? De fik døren op? Og mig der vraltede ud og måtte klæde mig på i værelset ved siden af? Sig mig tror i viekelig nogen bringer sdig i den situation med vilje? I skulle hellere hjælpe mig?

Hvad blev der af solidariteten?

4
Samfund- & Kultur / Sv: helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:54:38 pm »
vil du ikke nojkhjælpe?

5
Samfund- & Kultur / Sv: helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:42:03 pm »
hvordan hjalæp du dem ? Måske hvis jeg får det at vide så kan jeg selv gøre noet?

6
Samfund- & Kultur / Sv: helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:26:16 pm »
kan du ikke forsytå jeg er ved at dø

7
Samfund- & Kultur / Sv: helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:17:08 pm »
hold dog din kædft!

8
Samfund- & Kultur / Sv: helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:06:25 pm »
jeg har købt 10 flasker wiskey så nu ved jeg ikke hvad der skal ske?

9
Samfund- & Kultur / helt slut
« Dato: Maj 08, 2018, 10:05:33 pm »
det er  helt slit nu? jeg begyndte at drikke i gen jeg starteed i fredags? så jeg kan slet ikke huske weekenden der er bare et stort hul som er sort? Carlo? Jeg sagde det jo jeg har ikke mere at leve for det var som der falt en sten fra mit hjerte da heg startede med at drikke i gen men jeg har haft det då dårligte hele dagen i dag

mine forøældre og søster vil ikke mer med mig nu på  grund af det med mine små niecer, tror i virkelig jeg ville have taget t'jet af og låst døren hvis jeg havde vist de  var der? i må være sindssyge?

Lyse? Jeg prøvede med en vitamin pille fra livol men jeg ved ikke om jeg synes jeg har råd til dem?

Jeg harvde det helt forfærdeligt i morges jeg ved jeg var på klovnens bodega i går jeg snakkede med en mand der fortalte han havde tre sten i pungen, men det gad jeg ikke rigtigt  høtre mere om så jeg gik? Kender i klovnens bodega

jeg fik at vide at jeg har taget meget skade af al alkoholen så nu ved jeg at det skal være det der tager mig af dage, jeg vil ikke kæmpe mod det længere for jeg er for træt til at kømne tingene må gå som de vil

jeg har bedt om hjlækp på mine grædene knæ så mange gange nu og ingen ville hjælpe mig? Jeg vewd at det ville frelse mig hvis jeg havde fået en asiatiusk kone til landet men ingen ville forklare mig reglerne?

mine forældre skulle have hjulpet mig med penge for længe siden så havde jeg ikke hafty det så dprligt nu

farvel!

10
Samfund- & Kultur / Sv: Slut
« Dato: April 28, 2018, 07:12:00 pm »
Carlo? Jeg har det allerede som om jeg er død? minm e familie vil mig ikke jeg midtyede Bitten og ved aldrig om jeg komer til at se mit barn?

Carlo hvad er det overhovedet du tror jeg jar gkort? Hvordan skulle jeg vide de var derinde= Jeg bæev så befippet da de skreg op, hvis det havde være tlidt mere stille og rolit havde jeg selv været rolig og kunne låse op?

en læge fortalte mig at jeg allerede har en hjerne skade? samt en våd hjerne - men ville ikke fortælle mig hvad en våd hjerne er? jeg syne sikke det lyder særlig rart det med en våd hjerne carlo kan du ikke godt fprstå at jeg ikke har n oget til bafge aT LEVE FOR længere?

11
Samfund- & Kultur / Sv: Slut
« Dato: April 27, 2018, 08:18:41 pm »
kan su ikke gpdt forstå jeg mpåsker gerne vil drikke igen, carlo?

12
Samfund- & Kultur / Sv: Slut
« Dato: April 27, 2018, 08:17:51 pm »
Det er bed ay være helt slut nu for mig  jeg er stoppet med antibus fordi jeg måske gerne vil have muligheden fpor at komm i gang med at drikke igen-

Det vil nok koste dig livet.

Citér
mine forøældre har gjort det klart at de aldrig vil snakke med mig i gen min søster det samme. de begrunder at sidste gang jeg var ved min søster skulle jeg have"gjort noget" med mine to små niecer - jeg skiftede bare bukser og så var de der det var de t eneste jeg ville addrig gøre dem noget men det vil de ikke tro op?

hvad skal jeg nu gøre ? Vil de virkelig aldrig se mig mere på grund af den misforståelse?

Det er ikke nogen misforståelse. Det gør man bare IKKE.

Er du fuldstændig fra snøvsen? Indstil dig på at dine forældre og din søster aldrig vil se dig igen.

Carlo? hvad er det du mener jeg ar gjort? jeg er ellers sådan indrettet at ueg ikke kan se gennem vægge,, hvordan skulle jeh cvide de var derinde før jeg gik der ind og låste døren iog tog mitt tøj af?

Jeg blev så befippet da de bedyndte at skrige jeg fumlede me dlåsen og kunne slewt ikke få den op. min søsyter lignede et spøgeæse i hovedet  da hun endelig fin døren op. Jeg sagde jo det var en misforståelse`?

13
Samfund- & Kultur / Slut
« Dato: April 26, 2018, 02:37:21 pm »
Det er bed ay være helt slut nu for mig  jeg er stoppet med antibus fordi jeg måske gerne vil have muligheden fpor at komm i gang med at drikke igen-

mine forøældre har gjort det klart at de aldrig vil snakke med mig i gen min søster det samme. de begrunder at sidste gang jeg var ved min søster skulle jeg have"gjort noget" med mine to små niecer - jeg skiftede bare bukser og så var de der det var de t eneste jeg ville addrig gøre dem noget men det vil de ikke tro op?

hvad skal jeg nu gøre ? Vil de virkelig aldrig se mig mere på grund af den misforståelse?

14
Fri Debat / Sv: 20 dage?
« Dato: April 04, 2018, 10:13:37 am »
tak warlock det er jeg glaf for at høre det betyder meget for der er ikke rigtig nogen andre at snakke med alle har lagtt mig på is for længe siden, på nær min evenner der drikker og dem kan jeg ikke se længere

Ja, du får en svær tid foran dig. Hold kontakt med AA og se om der er noget for dig der.

Men ellers vil jeg stadigt foreslå at du henvender dig til dit kommunale behandlingstilbud og hører hvad de kan tilbyde dig. De tager også imod anonyme henvendelser. Dit kommunale behandlingstilbud har også tilknyttet socialrådgiver, læge og psykolog. De vil muligvis hjælpe dig med din boligsituation, men kun hvis du følger deres behandling.

Men husk nu, at du har erhvervet dig en kronisk og uhelbredelig sygdom. Så snart du bare lugter til en ølkapsel, risikerer du at du ryger du lige ned i helvedet igen. Du vil aldrig få et "normalt" forhold til alkohol.

Du vil gradvis være i stand til at håbe på en bedre tilværelse, med venner. Men giv dig tid.

Vær fysisk aktiv som du kan.

jeg har prøvet aa lidt mere men det virker ikke? Jeg gar stadig lyst til at sdrikke de virker ikke rigtig som om de vil hjælpe mig

15
Fri Debat / Sv: som barn
« Dato: April 04, 2018, 10:10:38 am »
jeg ved ikke hvrdor det blev så sindsygt med mit drikkeri, men jeg har tænkt på att det var min barndom. en mand r kunne ikke holde fingferne for sig selv så der var mange uhegahelige oplevelser der, jeg tror det kan ødelægge det for alle jeg blev i hvertfald aldrig glad. nu hvor jeg hasr været ædru noget tid sidder jeg bare og tænker på alt det h´jeg har ødelægt og på hvordan mit liv er blevet så dårligt keg har det virkelig dårligt og kunne ligeså godt være død

Ja, du skal have proffesionel hjælp.

Mit forslag er stadigt, at du går til din kommunes misbrugscenter og rådfører dig med dem. De vil kunne formidle den hjælp du har brug for. Ring til dem anonymt, og hør hvad de har at sige.

Du kan også benytte livslinien, som Lyjse foreslog.

Flot at du har klaret den så langt. Blev ved med det, selv om du har en hård tid foran dig.

carlo? jeg har været oppe og sanakke med kommunen og jeg får antibus og snakker med en psykolog og en pædagog, der skal hjælpe mig jeg vbed ikke om de kan hjælpe mig? Hvordor var den hjælp der ikke da jeg havde det aller værst?

i det lange løb er det nik bedst ikke at drikke men det er også mere kedeligt jeg savner salligevel at kunne nyde en kold fad øl i varmen jeg ved det bliver svært når nu det gode være kommer. det var så hyggeligt dengang

Sider: [1] 2 3 ... 17