Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Mak

Sider: [1] 2 3 ... 19
1
Fri Debat / Når fortiden kommer tæt på
« Dato: Februar 05, 2019, 10:17:09 pm »
Som I ved, var jeg desværre med i en bande, der holdt til i området omkring Istedgade og Hovedbanegården. Min opgave var at holde vagt og give tegn, mere kunne jeg ikke.

Jeg er blevet kontaktet af politiet, de vil gerne afhøre mig, så de har givet mig besked på at møde på politigården på fredag. Jeg møder selvfølgelige op og høre, hvad de vil. Jeg vil også fortælle, hvad jeg ved. Det er da det mindste, jeg kan gøre.

Det kan da godt være, jeg bliver straffet med fængselsstraf, men det er jeg ikke bange for. Der er ikke noget på jord, der kan gøre mig bange længere. Jeg vil få masser af tid til at meditere og komme Gud Herren nærmere, hvis det er det, der bliver resultatet. Og måske kan jeg sprede det gode budskab til nogen, der har brug for det inde i fængslet.

Forstå mig ret, jeg vil helst ikke i fængsel, men bliver det så, så tager jeg det med. Jeg ved, at jeg nok skal klare det, for nu er jeg ikke alene længere.

2
Fra mig til dig / Sv: Glædelig jul Mak
« Dato: December 30, 2018, 09:05:29 pm »
God vind fremover til Mak herfra.

For mig er jul bare noget forløjet bræk.

Hej Carlo, sådan var det også for mig i mange år. Det handlede for mig kun om, hvor meget jeg kunne komme til at drikke, så jeg kunne glemme mig selv.

3
Fra mig til dig / Sv: Glædelig jul Mak
« Dato: December 30, 2018, 09:04:25 pm »
Kære Lyjse

Mange tak for den flotte julehilsen, det blev jeg rigtig glad for, og beklager at jeg ikke har svaret før, men jeg har ikke set den før nu.

Jeg holdt jul med en familie fra menigheden, som jeg bor sammen med, manden arbejder på det samme landbrug som jeg, så jeg kender dem efterhånden ret godt. De havde et rent og pænt værelse klar til mig, da nogen fra menigheden havde samlet mig op inde på hovedbanen.

De har tre børn, så for første gang i jeg ved ikke hvor længe havde jeg en rigtig hyggelig familiejul, det var lige sådan som man ønskede sig julen skulle være, da man var en lille dreng. Der var både and og flæskesteg og risalamande, og jeg fik gaver af dem.

Jeg ville selvfølgelig gerne have fejret jul sammen med mor og far, men jeg tør ikke kontakte dem endnu, jeg ved ikke engang, om de er klar over, at jeg er i live. Jeg er så flov, de sidste mange gange jeg så dem har jeg stjålet fra dem, og henne ved min søster kom jeg til at skræmme mine to niecer, fordi jeg var smadderfuld, så jeg ved slet ikke, om min familie kommer til at ville se mig igen. Men det kan også bare være fordi, de tror, at jeg er død, for jeg er jo slet ikke i det offentlige system med kontanthjælp og aktivering og sagsbehandlere og pædagoger, der skal prøve at hjælpe mig længere.

Mine forældre ved vist heller ikke, at jeg har været i fængsel, så jeg ved ikke om jeg tør stå frem overfor dem engang i fremtiden, men jeg ville gerne fejre julen sammen med dem en dag igen.

I hvert fald er jeg så glad for, at jeg har mødt Gud Herren, og at Jesus satte mig fri. Det har jeg tænkt meget over her i julen.

Lyjse, jeg håber, du har haft en dejlig og velsignet jul med din familie, og at I alle vil få et godt nyt år.

4
Fri Debat / Sv: Livet
« Dato: December 03, 2018, 10:47:06 pm »
Alkoholisme er en kronisk lidelse. Ikke nogen der er specielt ubegavede. I dette tilfælde kaldte Jesus på ham i det yderste øjeblik. Jeg synes det er bedre end at han var død.

Tak, Carlo, det er jeg glad for at høre.

5
Fri Debat / Sv: Livet
« Dato: December 03, 2018, 10:25:20 pm »
Jeg bliver helt ked af det, når jeg læser tråden her og ser hvad det har ført med sig. Det var ikke meningen!

Lyjse, jeg sætter så stor pris på dine varme ord og din megen hjælp, men du skal ikke kæmpe slag herinde for mig skyld. For mig betyder det ikke noget, hvem der tror hvad, og hvem der mener jeg lyver. Jeg skrev bare for at lade vide, at jeg har fået det godt igen. Det er ikke fordi jeg overhovedet har planlagt at poste herinde på regulær basis.

VI må huske på, at Jesus omgikkes toldere og syndere, så det er ikke op til os at fordømme de mest vildfarende herinde. De kan meget vel stå Jesus og Gud Herren nærmere end vi to gør, Lyjse. Det er den ydmyghed vi må huske at tage med os.

Jeg vil ikke kæmpe imod de der skriver ondskabsfuldt herinde. Jeg vil vende den anden kind til.

6
Fri Debat / Sv: Livet
« Dato: November 28, 2018, 09:58:09 pm »
fedt

Citér
Den lille Danieldreng kom op til Gud, som gav ham et sæt vinger.

Nej fedt, Mak har da ikke været mere levende, i mange år, end han er nu :heart: Nu begynder et helt nyt liv for ham.
Han er ung endnu, så han skal da blive på jorden, i mange år  :smile1:

Tak Lyjse, ja livet med Jesus og Gud Herren er helt fantastisk. Den kærlighed der er at finde der - man kan ikke beskrive det med ord. Jeg er så glad for jeg mødte Menigheden. Ellers havde jeg været død nu, det ved jeg med sikkerhed.

7
Fri Debat / Sv: Livet
« Dato: November 28, 2018, 09:52:02 pm »
Den lille Danieldreng kom op til Gud, som gav ham et sæt vinger.
Jubii, nu er jeg en lille engel
Gu´ er du ej, du er en flagermus og skrid så med dig   :blum:

Fedt, Jesus vil se gennem dit had. Han vil møde dig med kærlighed.

8
Fri Debat / Sv: Livet
« Dato: November 28, 2018, 09:50:38 pm »
Du har mistet meget og det får du svært ved at få igen, men bliv ved, ved, ved.

Carlo, jeg kan se og forstå, hvorfor det kunne falde dig ind, men jeg vil sige dig Carlo, jeg har tidligere mistet, men jeg er blevet givet mere, end jeg nogensinde havde kunne ønske mig.

9
Fri Debat / Livet
« Dato: November 27, 2018, 11:00:18 pm »
Livet - det er hvad jeg har fået igen. Jeg mødte Menigheden da jeg var ved at dø i Københavns gader. Jeg boede på stationerne og sov i opgange. Jeg havde været afhængig af alkohol i ti år og jeg var lige blevet afhængig af heroin. Jeg ved nu, at det var djævlen der tog bolig i mig.

Jeg mødte to disciple fra Menigheden, og de rakte ud til mig på et tidspunkt, hvor kun Djævlen ville kendes ved mig. De tog mig med sig på et tidspunkt, hvor jeg bare ville dø - jeg ville ikke Livet længere, og dog var det Livet der blev mig givet, da jeg lærte Gud Herren at kende.

Det er så enkelt og så herligt nu, hvor jeg bor og lever med Menigheden. Patriarken er god ved os og vejleder os i vor forhold til Gud Herren. Mine dage går med stille bøn, meditation og arbejde i marken og med håndsysler som vi sælger til torvedage og lignende. Jeg fik ved min indtræden et nyt navn, så nu hedder jeg Daniel, og jeg blev salvet.

Det er så mærkeligt for mig at tænke tilbage på mit tidligere liv, men jeg ved, at det er Djævlen, der har boet i mig. SÅdan må det aldrig gå igen.

10
Politik / Sv: kan det lbive godt igen
« Dato: August 26, 2018, 08:50:45 pm »
Carlo? vil deu ikke nok hjælpe mig? ved du ikke om det hjælper med kristen bøn? hjælp lige?

Hej Mak, lad de kristne hjælpe dig, der er før sket mirakler.

https://udfordringen.dk/2018/01/hjaelp-vores-soen-alkoholiker/

Der er håb for alkoholikere

lyse? de er venlige mod nig og giver mig mad og vand så jeg skal ikke tænke på så megey selv det føles godt?

lyse jeg fik af vide af min klæge at jeg har fået nervebetændelse på grund af mit store minfsbruig af alkohol kan man gøre noget ved de?= hun ssagde der ikke var meget at gøre men måske fu ved nogetg?

Jeg får ogdå nogen vitamin-piller nu så jeg følger dit råd?

11
Politik / Sv: kan det lbive godt igen
« Dato: August 26, 2018, 08:48:25 pm »
Carlo? vil deu ikke nok hjælpe mig? ved du ikke om det hjælper med kristen bøn? hjælp lige?

Hvordan skulle jeg, eller nogen andre, kunne hjælpe dig?

Du vidste nøjagtigt hvad du gik ind til, da du begyndte på heroin. Ingen  kan hjælpe dig, hvis du bærer dig så ufatteligt tåbeligt ad. Ligesom dengang du spillede så høj musik at politiet kom, og du blev smidt ud af din bolig. Og lige som dengang du blottede dig for småpiger. Det er så dumt og langt ude at ingen kan hjælpe.

Skal de kristne kunne hjælpe dig, vil de givetvis give dig nogle anvisninger, du skal følge, bl a total alkoholfrihed. Nu skal du ikke fucke situationen op med dem også.

jamen carlo kan du ikke fptrstå at jeg ikke kunne hære der da politiet stod og bnankede på? Jeg ville dfa have lukket op, jvos jeg vidste de var der?

Jeg blev så forskræklket da de pludselig stod der inde i stuen med min dør i revet af hængsler i hænderne.

de med de piger gider jeg ikke snakke om nu

12
Politik / Sv: kan det lbive godt igen
« Dato: August 26, 2018, 08:46:53 pm »
Carlo skal nok hjælpe
dig. din stakkels troll?
Carlo har jo travlt med
at udse shemales.
Du kunne vælge den muslimske
vej, hvor man lever på en sten.
Muslimer må ej ryge, drikke eller
have sex med burkaen på på
stranden?
Det eneste de må, er at brænde
biler som de gjorte i nat.
Godt, at det ikke var den grimme
bil på dit foto?

hold fop din kæft dit fede svin det er sgu alvorligt ment det her. kan du iokke forstå jeg ed ved at dø så hold dog kæft

13
Politik / Sv: kan det lbive godt igen
« Dato: August 26, 2018, 06:47:26 am »
Carlo? vil deu ikke nok hjælpe mig? ved du ikke om det hjælper med kristen bøn? hjælp lige?

14
Politik / kan det lbive godt igen
« Dato: August 25, 2018, 07:16:05 am »
jeg kom væk fra vesterbro og er måske ved at komme ud af mistruget af heoin? det vbatr så ugyggeligt det jeg skulle hjælpe dem med, de lod mig strå vagt når de skulle lave noget så jeg fik heoin for det? en mand skylte dem penge så de bandt ham og smurte rust-fjerner på hans ben

jeg ville ikke ære med mere men keh kunne ikke betale dem pengene? så nu var det mig de var efter? jeg kan jo næsten ikke gå længere så selvfølgelig fangede de mig de holft mig fast og en dame de kalder Kulsoen skulle klippe min ene lille-finger af? hun kravlede rundt på mig mens de holdt mig nede jeg forestillede mig hende som en giftig edderkop det var en boltsaks og så tog hun fingeren så nui mangler jeg lille-.fingeren på venstre hånd

jeg prøvede dat gå til politiet jeg ville gerne fortælle og indrømme alt det jeg havde været med til og også at de hgavde klippet min finger af men politiet grinte bare af mig? de bille ikke tage mig alvorligt?

Jeg savner mor og far sådan jeg kan huslke da jeg var barn og vi sag om fredagen og så Disney Skæg det savner jeg sådan der er bare en ting jeg gerne ville og det er at være glad i gen

så nu møete keg ngen inde på hovedbane gårdeb som sagde de ville hjælpe mig sp jeg tog med dem, de er kristen og beder for mig ogg gav mig et værelse med en seng og et bord?  måske er det godt for mig jeg ved det ikke nen abstinenserne er ved at være boget bedre hold da og hvor har jeg vlret syg rysteruet var helt forfærdeligt

jeg håber aldrig i kommer til at prøve sådan nogfet

15
Fri Debat / Sv: klippe en finger afr?
« Dato: Juli 15, 2018, 04:41:41 pm »
carlo? vil du ikke niok hjælpe mig?

Hjælpe dig med hvad? Du begyndte på heroin med åbne øjne. Du vidste nøjagtigt hvad du gik ind til.

jamen carlo? alle andre sjorde de t jo de virkede flinke nok da de tilbød det? Det var først bagefter de blev så onde ved mkig

carlo du havde djort det samme som mig hvis du havde haft dey så dårligt

Sider: [1] 2 3 ... 19