Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - AnneS

Sider: [1]
1
Fri Debat / Sv: Invitationer via www.onlinefotoservice.dk?
« Dato: Juni 13, 2013, 02:36:31 pm »
Hmm...det kan godt være, det er "god opdragelse lige at sige hej", men det vidste jeg ærlig talt ikke var nødvendigt. Jeg troede alle og enhver kunne bruge forummet, som de ville.

Og ja, jeg må indrømme, at jeg ikke kommer så meget her i forummet. Jeg tænkte bare, at det kunne være et godt sted at spørge andre til råds - derfor oprettede jeg mig. Jeg tvivler på, jeg selv kommer til at give min mening i særlig mange debatter, men jeg skal da prøve at huske at melde mig en gang imellem...

Og tak for jeres svar. Jeg kender godt Vistaprint og har tidligere prøvet dem, men jeg synes, de sender alt alt for mange mails. Det er ikke til at holde ud. Derfor ville jeg gerne prøve noget andet.

Jeg endte med Onlinefotoservice.dk, og jeg har været fuldt ud tilfreds. På et tidspunkt skal jeg vist prøve et af deres andre fotoprodukter - overvejer bl.a. dette vendespil (http://www.onlinefotoservice.dk/fotogaver/spil-og-toejdyr/vendespil.html) med mine egne billeder! Det kunne være en mega sjov julegave til mine søsters børn :-D

2
Fri Debat / Sv: Invitationer via www.onlinefotoservice.dk?
« Dato: Maj 02, 2013, 09:59:44 am »
Og til Campanule: Mange tak for dit svar :-)

3
Fri Debat / Sv: Invitationer via www.onlinefotoservice.dk?
« Dato: Maj 02, 2013, 09:57:45 am »
J.Hartmann...undskyld mig...men jeg har aldrig brugt et forum før, og jeg vidste ikke, man skulle lave en længere præsentation for at stille et spørgsmål. Jeg søgte på Google og så, at folk bruger siden til at få svar på alt muligt. Og jeg tænkte, jeg måske kunne få hjælp her.

Men hej, her er jeg. Jeg hedder Anne og er 28. Jeg har fornylig fået en datter, som skal døbes i nærmeste fremtid. Jeg bor i Nordjylland og kender ikke meget til dette forum...

4
Fri Debat / Invitationer via www.onlinefotoservice.dk?
« Dato: Maj 01, 2013, 01:49:57 pm »
Hej Alle

Jeg skal til at lave invitationer til Lillepigens barnedåb. Jeg vil gerne have så personlige invitationer som muligt...gerne med et billede eller to af lillepigen. Jeg har fundet en masse muligheder på en hjemmeside (http://www.onlinefotoservice.dk/kort-og-invitationer/kort-saet-med-10-stk.html), og der er egentlig også et par design, jeg synes om, men jeg kender ikke siden.

Så er der nogen, der har købt noget gennem hjemmesiden? Hvordan er kvaliteten?

På forhånd mange tak for jeres hjælp. :-)

Mange hilsner

Anne

Sider: [1]