Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - homofaber

Sider: 1 2 [3] 4 5
31
Skal vi gøre det samme i Danmark, synes I? Det bliver brugt mere og mere i dag. Prisskilte i supermarkeder, husmure og lærere og pædagoger bruger det også. Personligt synes jeg, vi skal fortsætte med det, men hvad siger I? Måske det er en sag for et af de nedlagte højrenationale partier, tænker jeg.

32
Fra medierne / Så er der godt nyt til Danskernes Parti ...
« Dato: Marts 10, 2017, 02:32:21 pm »
Nu får de hjælp til at lave deres hjemmearbejde, så vi slipper for de dårlige undskyldninger, når de bliver spurgt, hvor mange vælgererklæringer de har fået.

Jeg er i øvrigt helt enig med Simon Emil Ammitzbøll i at det kun er fair at offentliggøre antal vælgererklæringer. En vigtig ting er, at der er åbenhed og gennemskuelighed i det politiske system, og Danskernes Parti har i alt for lang tid kunne opskrue deres popularitet uden konsekvenser. Noget der er typisk for ekstreme grupper, som er meget små.

http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-03-10-nye-tal-for-vaelgererklaeringer-danskernes-parti-har-lang-vej-igen?utm_source=Twitter&utm_campaign=tv2politik&utm_medium=Social

33
Fri Debat / Jeg er så totalt fucking pissed!!
« Dato: Marts 05, 2017, 11:50:03 pm »
De fleste har nok lagt mærke til, at jeg ikke har været online i et par dage. Grunden er så absurd og fordi arabiske damer er så forbandet psykopater og komplet hjernedøde. Jeg hader hende lige for tiden.
Totalt rasmus modsat er de, misforstår alt bare for at starte et skænderi, hvor ordene "dø lige", røvhul, munafiq (løgner) bliver flettet ind. Alt skal vendes og drejes og hels fordrejses.
Undskyld, men jeg skulle bare have luft. Er bare så hamrende irriteret lige nu og har været det hele weekenden.

34
Fra medierne / Det hvide hus blokerer for CNNog NYT.
« Dato: Februar 24, 2017, 09:09:49 pm »
CNN and other news outlets were blocked Friday from an off-camera White House press briefing, raising alarm among media organizations and First Amendment watchdogs.

However, four of the five major television networks -- NBC, ABC, CBS and Fox News -- were invited and attended the meeting, while CNN was blocked. The conservative media organizations Breitbart News, The Washington Times and One America News Network were also allowed in.

"The WHCA board is protesting strongly against how today's gaggle is being handled by the White House," it said in a statement. "We encourage the organizations that were allowed in to share the material with others in the press corps who were not. The board will be discussing this further with White House staff."


http://money.cnn.com/2017/02/24/media/cnn-blocked-white-house-gaggle/index.html?sr=fbCNN022417cnn-blocked-white-house-gaggle0725PMVODtopLink&linkId=34860851


Nu ser vi, hvad der sker, når man overdrager magten til folk, der ikke magter ansvaret. De kan simpelthen ikke tåle kritik. Hvad er det lige, man kalder lande der lukker munden på kritiske medier?

35
PC, internet og maskiner / Linux
« Dato: Februar 19, 2017, 01:17:46 am »
Eftersom der er en del computersnak, kunne jeg godt tænke mig at vide, om der er andre end mig, der primært har kørt linux på deres desktop?
I 2003 efter at have brugt Win2k prøvede jeg FreeBSD uden nogen erfaring på området. Efter flere dage fik jeg det endelig op og det blev efterfølgende mit primære system. Har været tidligere systemprogrammør så det tiltalte mig en del at der kunne rodes så meget, når man havde kildekoden. Senere, i 2008, blev jeg lidt irriteret, fordi det i bund og grund var meget bøvl, så jeg skiftede til Gentoo. Det var nok en af de bedste distributioner, jeg har set. Blandt andet kunne jeg ikke stå for Portage, som minder lidt om FreeBSD. Jeg havde en firkernet Q6600, som egentlig var ok, men alligevel var lidt træls, når der skulle oversættes. Gentoos dokumentation var også i særklasse. Arch linux var også en fræk sag, nok en af de hurtigste, men det blev alligevel Gentoo. Gentoo har dog mistet opbakning, synes jeg, og jeg har brugt Windows i de sidste to år. Mest fordi jeg begyndte at spille lidt og fordi jeg også ville holde mig lidt opdateret, hvad der skete på den front. Desuden blev jeg aldrig helt dus med UEFI, der erstattede BIOS.
Jeg overvejede i en periode at rode lidt med Xen, en bare metal hypervisor, så jeg kunne køre begge systemer samme tid. Desværre er nvidias grafikkort og vga-passthrough ikke glade for hinanden, så jeg forudså en masse problemer.
Har netop installeret Virtualbox for at prøve at se på enten Arch, Gentoo eller noget helt andet. I øvrigt var min vindow manager dwm. http://dwm.suckless.org/ Savner virkelig den minimalistiske ting, jeg kunne lide ved Gentoo.

36
Fri Debat / Danmark mit fædreland.
« Dato: Februar 13, 2017, 12:16:26 pm »
De højrenationale har tabt kampen. :heart2:


37
Fri Debat / Til alle de frustrerede højrenationale.
« Dato: Februar 07, 2017, 01:20:53 pm »
Inden I kommer med endnu et frustreret svar, der indeholder de sædvanlige personandgreb, manipulationer og stråmænd, vil jeg bare sige, at det preller af på mig. Man kan tydeligt fornemme jeres frustrationer over, at ingen gider hoppe på jeres paranoide tankespind, fordi I ikke er i sync med virkeligheden, hvilket giver mig et mentalt billede af en, der sidder bag skærmen med hvide knoer, sammenbidte tænder og laver hønserøv med munden af bar arrigskab. Det bidrager ikke til debatten, men jeres ufrivillige komik er faktisk underholdende. Jeg går ud fra, at det er et forsøg fra jeres side på at provokere for at få os til at forstå "alvoren", men det har den stik modsatte effekt. Hvis I har behov for at afreagere, når I taber besindelsen, er en boksepude et bedre alternativ end at bruge tastaturet.

38
Samfund- & Kultur / Højrenational dømt for trusler.
« Dato: Februar 06, 2017, 11:06:42 pm »
Michael Ellegaard, formand for det indvandrerkritiske parti Frit Danmark, har i Østre Landsret fået stadfæstet sin straf for trusler mod sagsbehandler i Odense Kommune.

Det koster nu formanden for det indvandrerkritiske parti Frit Danmark, 50-årige Michael Ellegaard fra Odense, ubetinget fængsel for to gange at have truet en sagsbehandler fra Odense Kommune.


http://www.fyens.dk/article/3119717?fbrefresh=true

Michael Ellegaard er kendt for at være en lidt utilregnelig nationalist og når han samtid elsker våben er det jo en skidt cocktail. Hvad skal vi stille op med ham?
En ting, jeg undrer mig efter flere år på nettet, er at de højrenationale total mangler selverkendelse, når det kommer til trusler og skyderi fra den gruppe. Alle normal mennesker kan tage afstand fra den slags uanset, hvem der fremsætter trusler. Den Korte Avis har heller ikke nævnt ham. Det kan man jo undre sig lidt over. (host)

39
Fri Debat / Thou shalt not commit logical fallacies!
« Dato: Februar 04, 2017, 07:08:03 pm »
Jeg tænkte, at eftersom vi har så mange højrenationale her på siden, der ofte har så svært ved at debattere uden konstant at anvende logiske fejlslutninger, ville jeg lige linke til denne lille samling af de mest bruge fejlslutninger, man ser dem bruge i debatter.
Måske det ville højne debatten en lille smule, hvis de tog et kig før de postede et svar.

https://yourlogicalfallacyis.com/system/App/Settings/a3posters/000/000/001/original/LogicalFallaciesInfographic_A3.pdf

40
Samfund- & Kultur / Hvordan har du det?
« Dato: Februar 03, 2017, 10:53:24 pm »
Sundhedsstyrelsen har udsendt et spørgeskema til 300.000 danskere om deres helbred angående rygning, alkoholvaner, vægt, kost, mental sundhed og motion. Jeg har ikke selv fået skemaet. Har du? Og hvordan er det med din sundhed? Jeg vil ikke sige, at jeg er fanatisk. Jeg løber meget i dag og som barn cyklede jeg hver dag. Har aldrig røget og drikker ikke alkohol. Sport har jeg aldrig dyrket, da jeg ikke kan finde ud af det.
Jeg har igennem tiden haft en del venner og noget familie, hvor overvægt, manglende motion og for meget alkohol har påvirket deres krop. En af mine bedste venner vejer over 240.
Egentlig har jeg altid set livsstilssygdomme af for meget usund mad, alkohol, slik og rygning som manglende ansvar og dovenskab, selv om jeg godt ved, at de her mennesker ikke gør det bevidst.
Og noget helt andet; er det i orden at blande sig i andres vægt, sundhed? Jeg har kendt min ven i snart 17 år, og det er først i de seneste 5 år, vi har snakket om det, men før var han bare stor.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-02-03-300000-danskere-far-nu-dette-sporgsmal-i-e-boks

41
Nok en af de bedste analyser, jeg har læst om USA.

Donald Trump – Det Amerikanske Århundredes sidste præsident?

Få måneder senere, med USA’s indtræden i 2. verdenskrig og dannelsen af den transatlantiske alliance, tog Det Amerikanske Århundrede sin begyndelse. Med fredsslutningen og igennem de følgende foreløbig godt 70 år udfoldede det amerikanske lederskab sig, båret af en udenrigspolitik bygget på grundpillerne NATO, international åbenhed og frihandel samt støtte til europæisk integration.

http://pov.international/donald-trump-det-amerikanske-arhundredes-sidste-praesident-maaske/

Det er interessant, at dem i Europa, der støtter Trump, ofte har været dem, der har langt vægt på USA's rolle mod slutningen af 2. Verdenskrig - en handling som jeg selv tror var det rigtige - nu støtter en præsident, der er i gang med at rulle tæppet væk over 70 års historie. Kan USA bare sådan lige trække sig og hvor meget ville borgerne i lande med diktatur mon påskønne demokratiet i Vesten, hvis de mister det sidste incitament til at tro på demokratiet?

42
Fra medierne / DKA mister mediestøtte
« Dato: December 19, 2016, 01:50:20 pm »
Det går bare ikke godt for DKA. Først mistede de annoncer og nu mister de også mediestøtten.

Det er et krav for at få mediestøtte, at der skal være ansat tre redaktionelle fuldtidsmedarbejdere inklusiv den ansvarshavende redaktør.
Den Korte Avis har to ansatte, Ralf Pittelkow og hans hustru Karen Jespersen, og dermed lever mediet ikke op til kravet.


http://www.dr.dk/nyheder/penge/den-korte-avis-mister-sin-mediestoette

Mon ikke, der er et par stykker, der trækker offerkortet nu igen eller bruger krænkelse af ytringsfriheden som kritik af beslutningen. Eller måske finder på noget helt nyt.

43
Fra medierne / Folk ser flere muslimer end der er
« Dato: December 15, 2016, 07:04:14 pm »
Egentlig er det ikke en nyhed, for vi har set tilsvarende undersøgelser, men det britiske opinionsinstitut Ipsos MORI har lavet en undersøgelse blandt befolkningen i 40 lande, der viser, at folk gætter alt for højt, hvis de skal angive antallet af muslimer. I Danmark gætter folk på 15%, hvor det virkelig tal ligger på 4,1. I USA gætter folk på 17%, men hvor muslimer kun udgør 1%.
Det interessante er, at der også indgår ikke-vestlige lande som Peru og Indien, og her er der samme tendens. Det kan altså ikke bare undskyldes med, at muslimerne besætter Europa, som antimuslimerne påstår.
Er det ikke på tide at komme tilbage til virkeligheden? Det er lidt svært at tage spådomme om kommende masseødelæggelse og borgerkrige i Europa seriøst, når folk skyder langt over målet.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-12-15-der-er-langt-fra-saa-mange-muslimer-i-danmark-som-vi-tror

44
Fri Debat / Vi har et alvorligt problem her på DD.
« Dato: December 12, 2016, 04:17:25 pm »
Vi har et stort problem på Din-debat. Jeg er nemmelig blevet offer for et helt uhørt angreb på ytringsfriheden af DerRudi.

homofaber:
Citér
Venter spændt på (D)DerRudis svar.

Nej, det gør du ikke, hr. homoprovokatør.
Du er nemlig blevet gjort opmærksom på, at jeg ikke svarer/yderst sjældent læser dig (kun hvis det er nødvendigt, når nogen svarer dig); det skyldes, at jeg regner dig for at være endnu en rødlakeret troll, [...].

Hvorfor fanden skulle jeg svare sådan en?

DerRudi vil hverken læse eller svare mig. Han boykotter og vil ikke have noget med mig at gøre, ligesom Føtex, Nordea og alle de andre slyngler gør mod Den Korte Avis. Det er jo et fuldstændigt uhørt angreb på demokratiet og de DANSKE værdier.

Måske jeg kan få lidt støtte fra Phil, Debatsvinet, Nordboen, Lyjse, J. Langgaard-Nielsen, Sharia, Desdicardo. I må da komme mig til undsætning og kæmpe for min ytringsfrihed.

45
Fra medierne / Den Korte Avis - hvem sagde klar, skarp, seriøs
« Dato: December 07, 2016, 07:20:50 pm »
Jeg er normal ikke den, der linker så meget til DKA - I ved bloggen, der får ca 70.000 kr i mediestøtte - men denne informative artikel om en (kul)sort mand med skinnende blankt ansigt, der står og taler i telefon, kan jeg simpelthen ikke dechifrere, men så er det jo godt, at forfatteren kan hjælpe mig lidt på vej og forklare mig lidt om den kraniometriske differens mellem mennesker med højt og lavt melaninindhold i huden.

http://denkorteavis.dk/2016/en-sort-mand-stod-og-snakkede-mens/

Sider: 1 2 [3] 4 5