Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - homofaber

Sider: 1 [2] 3 4
16
Debat om debatten / Hvad vil alle de danske nationalister?
« Dato: August 01, 2018, 07:13:52 pm »
Nu har der de sidste par dage været en del kritik fra de højrenationale. De gider ikke debatten eller har opgivet.
Det får mig til at spørge åbent, hvad er det, I ønsker at få ud af debatten? Hvad er det, der driver jer, for I bliver rigtig sure og fornærmet, når tingene ikke går som det skal, men hvad skal der til, for at I bliver tilfredse? Jeg går ikke ud fra, at I ønsker at vi andre skal give jer ret, for det er jo ligesom ikke ideen med debat, vel. Meningen er, at man har et bestemt synspunkt, som man så argumentere for.
Forventer I at få flere tilhængere i samfundet? Ser I debatten som en slags elektronisk tastaturkrig eller reklame?

Jeg spørger, fordi jeg rent faktisk undrer mig. Det er ikke et provokativt opslag. Det virker til, at de højrenationale virkelig går op i det med arme og ben og ved den mindste modstand, koger følelserne helt over. Er det fordi, I er frustrerede over, at ingen danskere deler jeres "nationalisme"?

Så hvad er det, I forventer at få ud af at debattere her på siden? Hvad kan vi gøre for at tilgodese jer?

17
Fra medierne / Messerschmidt stemte imod øget indsats mod svindel i EU
« Dato: Juni 23, 2018, 03:08:28 pm »
Da jeg så denne artiklel, troede jeg, den var fra et af de mange satiriske medier. Man burde jo tro, at en person, der er under så omfattende mistanke om svindel og bedrag, tilmed er med i et parti, der har solgt sig på at ville misbrug i EU til livs, ville stemme for, men nej. Begrundelsen er da også noget sølle, for det da effektivisere systemet endnu mere.

http://nyheder.tv2.dk/politik/2018-06-23-messerschmidt-stemte-imod-oget-indsats-mod-svindel-i-eu

18
Landsret skærper byrets dom: IS-kriger fra Aarhus udvist for bestandigt

Et ophold hos Islamisk Stat (IS) i Syrien koster en 26-årig mand bosat i Aarhus tilværelsen i Danmark.

Landsretten i Viborg har i dag givet ham tre års ubetinget fængsel og udvist ham for bestandig med indrejseforbud.

Han bliver dermed udvist til Tunesien, hvor han er statsborger.


https://www.dr.dk/nyheder/regionale/oestjylland/landsret-skaerper-byrets-dom-kriger-fra-aarhus-udvist-bestandigt?cid=soc_facebook_drnyheder_zdok40pn

19
Jeg sad og læste denne artikel, hvor en kvinde er blevet sigtet af politiet, fordi der gik ild i en gryde.
https://stiften.dk/alarm112/Uopmaerksom-kvinde-sigtet-af-politiet-Kogende-olie-antaendte-koekken/artikel/499951

Nu står der ikke helt præcist, hvad der skete, men jeg undrer mig alligevel over, hvorfor hun bliver sigtet. Jeg kan forstå, at man bliver sigtet, hvis man gør noget forkert eller ulovligt, men er ild i en gryde ikke det, man kalder for et uheld, selv om det kan være risikabelt?

20
Skal vi gøre det samme i Danmark, synes I? Det bliver brugt mere og mere i dag. Prisskilte i supermarkeder, husmure og lærere og pædagoger bruger det også. Personligt synes jeg, vi skal fortsætte med det, men hvad siger I? Måske det er en sag for et af de nedlagte højrenationale partier, tænker jeg.

21
Fra medierne / Så er der godt nyt til Danskernes Parti ...
« Dato: Marts 10, 2017, 02:32:21 pm »
Nu får de hjælp til at lave deres hjemmearbejde, så vi slipper for de dårlige undskyldninger, når de bliver spurgt, hvor mange vælgererklæringer de har fået.

Jeg er i øvrigt helt enig med Simon Emil Ammitzbøll i at det kun er fair at offentliggøre antal vælgererklæringer. En vigtig ting er, at der er åbenhed og gennemskuelighed i det politiske system, og Danskernes Parti har i alt for lang tid kunne opskrue deres popularitet uden konsekvenser. Noget der er typisk for ekstreme grupper, som er meget små.

http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-03-10-nye-tal-for-vaelgererklaeringer-danskernes-parti-har-lang-vej-igen?utm_source=Twitter&utm_campaign=tv2politik&utm_medium=Social

22
Fri Debat / Jeg er så totalt fucking pissed!!
« Dato: Marts 05, 2017, 11:50:03 pm »
De fleste har nok lagt mærke til, at jeg ikke har været online i et par dage. Grunden er så absurd og fordi arabiske damer er så forbandet psykopater og komplet hjernedøde. Jeg hader hende lige for tiden.
Totalt rasmus modsat er de, misforstår alt bare for at starte et skænderi, hvor ordene "dø lige", røvhul, munafiq (løgner) bliver flettet ind. Alt skal vendes og drejes og hels fordrejses.
Undskyld, men jeg skulle bare have luft. Er bare så hamrende irriteret lige nu og har været det hele weekenden.

23
Fra medierne / Det hvide hus blokerer for CNNog NYT.
« Dato: Februar 24, 2017, 09:09:49 pm »
CNN and other news outlets were blocked Friday from an off-camera White House press briefing, raising alarm among media organizations and First Amendment watchdogs.

However, four of the five major television networks -- NBC, ABC, CBS and Fox News -- were invited and attended the meeting, while CNN was blocked. The conservative media organizations Breitbart News, The Washington Times and One America News Network were also allowed in.

"The WHCA board is protesting strongly against how today's gaggle is being handled by the White House," it said in a statement. "We encourage the organizations that were allowed in to share the material with others in the press corps who were not. The board will be discussing this further with White House staff."


http://money.cnn.com/2017/02/24/media/cnn-blocked-white-house-gaggle/index.html?sr=fbCNN022417cnn-blocked-white-house-gaggle0725PMVODtopLink&linkId=34860851


Nu ser vi, hvad der sker, når man overdrager magten til folk, der ikke magter ansvaret. De kan simpelthen ikke tåle kritik. Hvad er det lige, man kalder lande der lukker munden på kritiske medier?

24
PC, internet og maskiner / Linux
« Dato: Februar 19, 2017, 01:17:46 am »
Eftersom der er en del computersnak, kunne jeg godt tænke mig at vide, om der er andre end mig, der primært har kørt linux på deres desktop?
I 2003 efter at have brugt Win2k prøvede jeg FreeBSD uden nogen erfaring på området. Efter flere dage fik jeg det endelig op og det blev efterfølgende mit primære system. Har været tidligere systemprogrammør så det tiltalte mig en del at der kunne rodes så meget, når man havde kildekoden. Senere, i 2008, blev jeg lidt irriteret, fordi det i bund og grund var meget bøvl, så jeg skiftede til Gentoo. Det var nok en af de bedste distributioner, jeg har set. Blandt andet kunne jeg ikke stå for Portage, som minder lidt om FreeBSD. Jeg havde en firkernet Q6600, som egentlig var ok, men alligevel var lidt træls, når der skulle oversættes. Gentoos dokumentation var også i særklasse. Arch linux var også en fræk sag, nok en af de hurtigste, men det blev alligevel Gentoo. Gentoo har dog mistet opbakning, synes jeg, og jeg har brugt Windows i de sidste to år. Mest fordi jeg begyndte at spille lidt og fordi jeg også ville holde mig lidt opdateret, hvad der skete på den front. Desuden blev jeg aldrig helt dus med UEFI, der erstattede BIOS.
Jeg overvejede i en periode at rode lidt med Xen, en bare metal hypervisor, så jeg kunne køre begge systemer samme tid. Desværre er nvidias grafikkort og vga-passthrough ikke glade for hinanden, så jeg forudså en masse problemer.
Har netop installeret Virtualbox for at prøve at se på enten Arch, Gentoo eller noget helt andet. I øvrigt var min vindow manager dwm. http://dwm.suckless.org/ Savner virkelig den minimalistiske ting, jeg kunne lide ved Gentoo.

25
Fri Debat / Danmark mit fædreland.
« Dato: Februar 13, 2017, 12:16:26 pm »
De højrenationale har tabt kampen. :heart2:


26
Fri Debat / Til alle de frustrerede højrenationale.
« Dato: Februar 07, 2017, 01:20:53 pm »
Inden I kommer med endnu et frustreret svar, der indeholder de sædvanlige personandgreb, manipulationer og stråmænd, vil jeg bare sige, at det preller af på mig. Man kan tydeligt fornemme jeres frustrationer over, at ingen gider hoppe på jeres paranoide tankespind, fordi I ikke er i sync med virkeligheden, hvilket giver mig et mentalt billede af en, der sidder bag skærmen med hvide knoer, sammenbidte tænder og laver hønserøv med munden af bar arrigskab. Det bidrager ikke til debatten, men jeres ufrivillige komik er faktisk underholdende. Jeg går ud fra, at det er et forsøg fra jeres side på at provokere for at få os til at forstå "alvoren", men det har den stik modsatte effekt. Hvis I har behov for at afreagere, når I taber besindelsen, er en boksepude et bedre alternativ end at bruge tastaturet.

27
Samfund- & Kultur / Højrenational dømt for trusler.
« Dato: Februar 06, 2017, 11:06:42 pm »
Michael Ellegaard, formand for det indvandrerkritiske parti Frit Danmark, har i Østre Landsret fået stadfæstet sin straf for trusler mod sagsbehandler i Odense Kommune.

Det koster nu formanden for det indvandrerkritiske parti Frit Danmark, 50-årige Michael Ellegaard fra Odense, ubetinget fængsel for to gange at have truet en sagsbehandler fra Odense Kommune.


http://www.fyens.dk/article/3119717?fbrefresh=true

Michael Ellegaard er kendt for at være en lidt utilregnelig nationalist og når han samtid elsker våben er det jo en skidt cocktail. Hvad skal vi stille op med ham?
En ting, jeg undrer mig efter flere år på nettet, er at de højrenationale total mangler selverkendelse, når det kommer til trusler og skyderi fra den gruppe. Alle normal mennesker kan tage afstand fra den slags uanset, hvem der fremsætter trusler. Den Korte Avis har heller ikke nævnt ham. Det kan man jo undre sig lidt over. (host)

28
Fri Debat / Thou shalt not commit logical fallacies!
« Dato: Februar 04, 2017, 07:08:03 pm »
Jeg tænkte, at eftersom vi har så mange højrenationale her på siden, der ofte har så svært ved at debattere uden konstant at anvende logiske fejlslutninger, ville jeg lige linke til denne lille samling af de mest bruge fejlslutninger, man ser dem bruge i debatter.
Måske det ville højne debatten en lille smule, hvis de tog et kig før de postede et svar.

https://yourlogicalfallacyis.com/system/App/Settings/a3posters/000/000/001/original/LogicalFallaciesInfographic_A3.pdf

29
Samfund- & Kultur / Hvordan har du det?
« Dato: Februar 03, 2017, 10:53:24 pm »
Sundhedsstyrelsen har udsendt et spørgeskema til 300.000 danskere om deres helbred angående rygning, alkoholvaner, vægt, kost, mental sundhed og motion. Jeg har ikke selv fået skemaet. Har du? Og hvordan er det med din sundhed? Jeg vil ikke sige, at jeg er fanatisk. Jeg løber meget i dag og som barn cyklede jeg hver dag. Har aldrig røget og drikker ikke alkohol. Sport har jeg aldrig dyrket, da jeg ikke kan finde ud af det.
Jeg har igennem tiden haft en del venner og noget familie, hvor overvægt, manglende motion og for meget alkohol har påvirket deres krop. En af mine bedste venner vejer over 240.
Egentlig har jeg altid set livsstilssygdomme af for meget usund mad, alkohol, slik og rygning som manglende ansvar og dovenskab, selv om jeg godt ved, at de her mennesker ikke gør det bevidst.
Og noget helt andet; er det i orden at blande sig i andres vægt, sundhed? Jeg har kendt min ven i snart 17 år, og det er først i de seneste 5 år, vi har snakket om det, men før var han bare stor.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-02-03-300000-danskere-far-nu-dette-sporgsmal-i-e-boks

30
Nok en af de bedste analyser, jeg har læst om USA.

Donald Trump – Det Amerikanske Århundredes sidste præsident?

Få måneder senere, med USA’s indtræden i 2. verdenskrig og dannelsen af den transatlantiske alliance, tog Det Amerikanske Århundrede sin begyndelse. Med fredsslutningen og igennem de følgende foreløbig godt 70 år udfoldede det amerikanske lederskab sig, båret af en udenrigspolitik bygget på grundpillerne NATO, international åbenhed og frihandel samt støtte til europæisk integration.

http://pov.international/donald-trump-det-amerikanske-arhundredes-sidste-praesident-maaske/

Det er interessant, at dem i Europa, der støtter Trump, ofte har været dem, der har langt vægt på USA's rolle mod slutningen af 2. Verdenskrig - en handling som jeg selv tror var det rigtige - nu støtter en præsident, der er i gang med at rulle tæppet væk over 70 års historie. Kan USA bare sådan lige trække sig og hvor meget ville borgerne i lande med diktatur mon påskønne demokratiet i Vesten, hvis de mister det sidste incitament til at tro på demokratiet?

Sider: 1 [2] 3 4