Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - homofaber

Sider: [1] 2 3 ... 354
1
Politik / Sv: Trumps verden er brudt sammen
« Dato: I dag ved 09:10:37 am »
Ikke overraskende. Højreorienterede med våben udnytter urolighederne til at forstærke konflikterne.

Det er negrene og deres hvide cucks der benytter hver eneste lille chance til at gå amok og plyndre. Hver eneste minut hver dag er der hvide der bliver myrdet eller voldtaget af sorte, men det giver aldrig anledning til bål og brand. Men når en kriminel neger bliver myrdet af en hvid betjent, så har vi balladen.

Er der mange sorte betjente, som myrder hvide mennesker i USA?

2
Fri Debat / Sv: 1.000 kroner til alle danskere hver måned
« Dato: I dag ved 09:09:27 am »
Hvad vil du sige til dem, der har mistet deres arbejde eller virksomhed eller ikke kan aflønne medarbejdere. Antallet af tvangsauktioner vil også stige. Hvordan kan du sige, at der er ingen, der lider nød, når det påvirker folk.

Et problem der er skabt af vor forvredne økonomi. Baseret på at der er en lille andel af verdens befolkning bruger den største del af verdens befolkning og deres ressourcer til at levere til deres forbrug.

Jeg holder med de somaliske pirater der kaprer skibe fra de rige lande og afpresser dem løsepenge. Så kan de passende betale en lille smule tilbage af de de har plyndret med rovfiskeri i somaliske farvande og dumpning af giftskibe på deres kyster.

Men hvad har en frisør, der lejer et lokale og har en salon og klipper folk, at gøre med din påstand om udnytning af ressourcer i andre dele af verden? Hvad har en frisør at gøre med fattige arbejdere i et på den anden side af kloden? Hvorfor er det ydnytning, at en person ejer en restaurant - som er en af de mest hårdeste brancher - og som laver mad til kunder. Hvorfor må folk ikke tjene deres egne penge uden at blive anklaget for at udnytte fattige?
Du bliver bare ved med at komme med de samme floskler, men der er intet belæg eller substans i det.

3
Historie / Sv: Sådan går det, når en naivist har læst en bog
« Dato: Maj 31, 2020, 04:34:04 pm »
Det er altså meget svært at kommunikere med dig, når du direkte skriver, at Gobbels var "hudløs ærlig" i sin selvbiografi - og senere i den samme tråd skriver at du ikke anser ham ham for at være "hudløs ærlig".
Nu var det jo en vis grønlandsk psykopat, der tilføjede ordet “hudløs”. Jeg skrev jo kun “ærlig”, hvad han jo også var om næsten alt.

Resten af dit imbecile psykopat-vrøvl er slettet.

Det var din egen formulering, at Goebbels var hudløs ærlig. Det er ikke Anklageren, der har ændret i din tekst.Du er ikke anden end en stor og uduelig narrøv, når du ikke har styr på, hvad du selv skriver og anklager andre for at rette i din tekst.

4
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 31, 2020, 04:23:24 pm »
Her er en anmeldelse af en bog skrevet af en tysk historier og som omhandler Goebbels og dagbøgerne. Anmelderen skriver bl.a.
Kildekritisk er Lammers helt opmærksom på, at Goebbels bevidst skrev disse dagbøger med henblik på eftertiden og med henblik på at tegne sit eget billede af sin egen indsats og position. Lammers evner helt klart at nuancere dette indtryk og sætte Goebbels og begivenhederne ind i et bredere perspektiv og sammenhæng.
http://www.historie-online.dk/boger/anmeldelser-5-5/2-verdenskrig-61-61/goebbels

Intet af det, som Forsvareren påstår om Goebbels, kan genkendes af dem, der har studeret Goebbels og forfattet bøger om ham.

5
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 31, 2020, 12:24:46 pm »
Vi venter spændt på, når Forsvareren har skrevet sin Ph.d. om Goebbels og udgivet et digert værk, som får rosende anmelder verden over. Vi bliver verdenskendt for at have sådan et unikum i vort lille Danmark. Heil.

6
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 31, 2020, 12:05:40 pm »
Hitler blev også en gammel og hævngerrig mand, fordi ingen ville anerkende hans store og fantastiske talent som maler, som han selv mente, han havde. På samme måde forfalder Forsvareren også til personangreb og terroriseren af debatsiden, når han ikke får sin vilje, fordi vi ikke vil anerkende hans store intellekt, som han mener må overgå mindst 5000 andre, der har læst Goebbels daggbøger og skrevet biografier om Goebbels.

7
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 31, 2020, 11:52:38 am »
Diskussionen er oppe på 6 sider og vi kan stadig ikke få Forsvareren til at fortælle os, hvad vi skal diskutere andet end at Forsvareren mener, at Goebbels var en misforstået og hudløs ærlig propagandist.  :big_grin:

8
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 31, 2020, 11:48:00 am »
Men hvad skal vi bruge det til. De skide dagbøger har været kendt i en menneskealder og for 117. gang så siger du ikke noget nyt, som vi i forvejen ikke kan google os frem til, fordi andre har læst dem. Som sagt før, så er nazitiden den mest analyseret periode så du kommer ikke med noget nyt.
Vi gider bare ikke delagtiggøres i dit tankemylder og forvirringer og hvad du ellers har fundet i din seneste googlesøgning.
Nå, nu er du også begyndt at udtrykke dig i majestætisk flertal. Endnu et trick, som jeg husker fra min skoletid, og nogen skulle mobbes og jordes. Så ville børnene gerne bilde alle ind, at alle stod bag deres mobbegruppe, selvom de andre normalt bare var tavse, fordi de var bange for selv at blive mobbet. Tror du virkelig, at dette barnlige trick stadig også virker her i forummet? :smile1:

Du er et fjols og har skrevet utroligt mange indlæg bare for at bevise, hvor dum og uvidende du er. Altsammen bare for at slikke Anklageren bagi.

Du kan ikke klare dig uden personangreb. Du er ikke den eneste, der har læst Goebbels dagbøger. En dansk søgning kommer med over 5000 resultater og mindst 10 bøger om Goebbels. Hvad skal vi diskutere?

9
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 31, 2020, 12:27:59 am »
Hans dagbøger giver et helt andet indtryk. For i dem er han ærlig, og de er tydeligvis ikke skrevet for at blive offentliggjort, mens Hitler stadig var ved magten. Dertil er han alt for åbenmundet i sin kritik af andre topnazister, og dem villet Hitler aldrig have tilladt ham at kritisere på denne måde offentligt. Dagbøgerne er i stedet skrevet til hans eget brug samt for eftertiden. For Göbbels elskede både Hitler og nationalsocialismen nærmest grænseløst. Han håbede derfor, at den senere ville genopstå og, at andre så ville kunne gøre den til den store succes, som han selv og især Hitler ikke havde formået.
Jeg uddyber det lige, selvom håbet om, at en psykopatisk vaneløgner som Anklageren vil forstå det alligevel er meget lille.

Göbbels var propagandaminister og hans opgave var at lave propaganda i medierne. Det gjorde han da også med stor succes i aviserne, radioen og i sine taler. Men han var ikke en psykopatisk vaneløgner ligesom Anklageren. Hans succes kom derimod fra følgende:
1. Han troede på nationalsocialismen og blev aldrig træt af at rose både den og Hitler.
2. Han udtrykte sig detaljeret og med følelser, der i hovedtrækkene var ægte og derfor gjorde et stort indtryk.

Men han udelod ting, som han ikke mente, at befolkningen var klar til at få at vide.

Han troede også på raceteorierne og havde formentlig en del viden om kz-lejrene. Det interesserede ham bare ikke ret meget, fordi han mente, at det var nødvendigt med en mere “ren” arisk race for at få skabt den storhed, som han drømte om.

Dagbøgerne var dels skrevet til ham selv og dels i de sidste år, hvor han havde indset, at krigen var tabt, som vejledning til den næste generation af nationalsocialister, som han var overbevist om ville genskabe nationalsocialismen efter hans død. Dagbøgerne var lærebøger for disse kommende nationalsocialister, som han håbede ville få den succes, som var mislykkedes for hans egen generation. Derfor var han næsten hudløs ærlig i dagbøgerne, selvom han måske pyntede på meget få detaljer i dem alligevel. For ellers ville dagbøgerne jo være værdiløse for dem, som han forsøgte at vejlede med dem. Man forsøger ikke at narre dem, som man så gerne vil vejlede, for at få dem til at begå de samme fejl endnu engang. Tværtimod!

Men hvad skal vi bruge det til. De skide dagbøger har været kendt i en menneskealder og for 117. gang så siger du ikke noget nyt, som vi i forvejen ikke kan google os frem til, fordi andre har læst dem. Som sagt før, så er nazitiden den mest analyseret periode så du kommer ikke med noget nyt.
Vi gider bare ikke delagtiggøres i dit tankemylder og forvirringer og hvad du ellers har fundet i din seneste googlesøgning.

10
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 30, 2020, 07:55:39 pm »
Du har påstået, at alle kors i tyske kirker blev udskiftet, fordi du har set det i en amerikansk propagangafilm på netflix.
Den løgn bliver du bare ved med at komme med, fordi du jo ligesom Anklageren mener, at debat kun handler om at jorde modparten og, at det er i orden at lyve og fordreje modpartens ytringer med det formål.

Min påstand er fakta og går ud på, at nazisterne ikke var allierede med den katolske kirke sådan, som Anklageren fejlagtigt påstod. Tværtimod forfulgte de først katolikkerne og senere også protestanterne, fordi de ikke ville gå med til at fjerne alt om jøder fra Bibelen. De planlagde at afskaffe kristendommen og skifte til en naturreligion med Hitler som den eneste guddommelige. Og ja, de planlagde også sådan, som amerikanerne beskrev det i dokumentarfilmen fra 1942 at udskifte korsene med hagekors og Bibelen med Mein Kampf! Det bliver du så ved med at tro, at du bare kan lyve dig fra for at støtte Anklagerens forkerte påstand.

Så sent som her i eftermiddag var der iøvrigt en dokumentarudsendelse på NDR om kirkens kamp mod nazismen. Så tyskerne er stadig ikke enige med jer i jeres beskyldninger om, at kirken støttede nazismen i stedet for at bekæmpe den!

Citér
Nu betvivler du, at Tyskland erklærede USA krig, fordi du har læst noget fra Goebbels og anklager samtid andre for at falde for amerikansk propaganda.
Nej, jeg har læst den såkaldte “krigserklæring” uden at finde noget som helst om, at Hitler på egen hånd skulle have erklæret USA krig! Det er du selvfølgelig som manipulerende løgner og manipulator også ligeglad med!

Der står tværtimod, at Tyskland, Italien og Japan i fællesskab nu gik i krig mod USA. Men ifølge dokumenterne havde USA jo åbenbart da allerede angrebet Tyskland (og sikkert også Italien). Men da du jo er løgnagtig, påståelig og kan lide at spille dum, så fortsætter du jo formentlig bare med at lyve og referere til den amerikanske krigspropaganda.

Din form for løgne og manipulation voksede jeg fra allerede som barn. Så det har været overraskende at konstatere, at der i dette forum er voksne, der aldrig er kommet videre end til at slås med den slags primitive metoder. Men det har jeg jo så bare måttet tage til efterretning.

Okay.

11
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 30, 2020, 07:16:43 pm »
Min reaktion kom på grund af den kommentar fra dig: Du har stadig ikke fattet pointen, der jo er, at sandheden ligger et sted midt imellem sejrherrernes og tabernes propaganda.
Hvilket jeg jo skrev, fordi du bare blev ved med at lire ting af, der oprindeligt er kommet fra amerikansk propaganda, men senere også har fundet vej ind i historiebøgerne.

Citér
Desuden nævnte jeg min familie netop jeg heller ikke deler parterne op i gode og onde. Men det kan du ikke engang læse og forstå. Derfor er det spild af tid da du kun debatterer med dig selv.
Du skrev ikke, hvad din familie overhovedet havde med sagen at gøre eller, hvad du mener om den nævnte gren af familien?

Så jeg havde ikke rigtigt nogle kommentarer til den. Men din stil er jo velkendt. Blandt fra nedenstående ordskvalder:
Ingen kan se eller så om fremtiden. Du kan bare sige, at det var en fejl og at du ikke lige tænkte dig om før du skrev. Men nu virker du pissedum, når du fortsætter.

Du er som en hovedløs høne, der bare render rundt.  :smile1:
Her efterlignede du jo bare Anklagerens personangreb, og det har du jo også gjort en del andre gange. For sådan er din stil jo åbenbart.

Du har påstået, at alle kors i tyske kirker blev udskiftet, fordi du har set det i en amerikansk propagangafilm på netflix. Nu betvivler du, at Tyskland erklærede USA krig, fordi du har læst noget fra Goebbels og anklager samtid andre for at falde for amerikansk propaganda. Hvor underlig er du lige.
Du siger, at det ikke kom som en overraskelse, at man gættede på, at Hitler ville begå selvmord, fordi andre nazister også begik selvmord, men det vidste man jo heller ikke dengang. Du kan ikke indrømme, at du ikke tænkte dig om, for man vidste jo heller ikke, at andre nazister ville begå selvmord.

Det er ikke værd at ofre så meget krudt på den slags uærlighed.

12
Fri Debat / Sv: 1.000 kroner til alle danskere hver måned
« Dato: Maj 30, 2020, 06:54:15 pm »
Carlo er noget så dobbeltmoralsk, fordi han selv har været chauffør og valgte at nasse på samfundet ved at gå på efterløn og nu får pension fra staten. Samtid er der nu en masse erhvervsdrivende som frisører og restaurantører, som ikke har kunnet tjene deres egen løn og finansiere finansiere Carlos luksusliv som tidlig pensionist så han kan rejse rundt til de varme lande betalt af dem, som han nu kritiserer. Det er at bide den hånd, der fodrer en.
For Carlo er den nødvendige arbejdsmængde det, der skal til for at finansiere hans rejser og spegepølsen i Rema1000, når han er hjemme.
Så fik vi vist det på plads. Er der mere?

Misfoholdene i samfundet har jeg ikke skabt og har ikke tænkt mig at gøre ret meget ved. Ja, sætte mit kryds rigtigt og holde mig godt orienteret.

Så du mener, det er et misforhold, at andre arbejder og betaler skat, som du får del af så du kan rejse rundt i verden? Det minder mig om Honeckers kone, der brokkede sig over, at sin pension var for lav (som hun tog med til Argentina) selv om hun ikke bestile andet end at svine Tyskland til.
Du er dig selv nærmest, Carlo. Du får ikke en flidspræmie for at påstå andet.

13
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 30, 2020, 05:39:49 pm »
Grunden til at jeg slettede mit indlag var fordi jeg ikke gider du skal fortælle mig, hvad jeg mener. Det er ikke debat.
OK. Du vil fortælle mig, hvad jeg skal mene og, jeg må ikke have mine egne meninger. Det er endnu mindre debat.

Til din orientering, så går debat normalt ud på, at man fortæller hinanden om, hvad man mener. Men for dig og Anklageren går det jo så i stedet ud på bare at jorde modparten. I har ikke fattet, hvad debat er.

Min reaktion kom på grund af den kommentar fra dig: Du har stadig ikke fattet pointen, der jo er, at sandheden ligger et sted midt imellem sejrherrernes og tabernes propaganda.

Jeg har aldrig påstået andet. Det er dig, der anklager mig for tro på amerikansk propaganda, fordi jeg er uenig med dig i en ting. Jeg skrev sgu da præcis, at jeg IKKE tror på den opdeling. Desuden nævnte jeg min familie netop jeg heller ikke deler parterne op i gode og onde. Men det kan du ikke engang læse og forstå. Derfor er det spild af tid da du kun debatterer med dig selv.

14
Historie / Sv: Hvor virkelighedsfjern var Hitler egentlig?
« Dato: Maj 30, 2020, 04:06:30 pm »
Grunden til at jeg slettede mit indlag var fordi jeg ikke gider du skal fortælle mig, hvad jeg mener. Det er ikke debat.

15
Fri Debat / Sv: 1.000 kroner til alle danskere hver måned
« Dato: Maj 30, 2020, 03:16:18 pm »
For Carlo er den nødvendige arbejdsmængde det, der skal til for at finansiere hans rejser og spegepølsen i Rema1000, når han er hjemme.
Så fik vi vist det på plads. Er der mere?

samt hans forbrug af unge thaikvinder og ladyboys.  :yes:

Nu var min kommentar også et forsøg på at være seriøs. Jeg er uenig med Carlo i mange ting og kan godt stikke til ham, men jeg synes det er for useriøst at komme med anklager om, at han køber thaipiger og den slags. Jeg har kendt Carlo siden 2005 på d-d og det er ikke det indtryk, jeg har af ham.

Sider: [1] 2 3 ... 354