Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - J. Langgaard-Nielsen

Sider: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18
61
Fri Debat / Sv: Ja, du er sjov, 'Kagleren'!
« Dato: December 04, 2017, 01:56:20 pm »
Anklageren:
Citér
Du får mig ikke til at rakke nogen af jer ned - som Langgaard-Nielsen ellers gør - jeg holder mig til at pege på, at det ikke er seriøse argumenter om grænsespørgsmålet - som enhver nok også kan indse.

Mon det er derfor en betragtelig del af hans svar-overskrifter inde i trådene ser sådan ud?:

"Kniber det med at læse?/Du virker ikke for kvik/Uvidenhed kender ingen grænser/Slangetunge/Du lyder som en tosse/Forhold dig nu til din løgn/Du er helt umulig/Sikke noget gylle" osv. osv. osv.....
Det er jo sådan, vi kender den glammende køter fra de grønlandske vidder!    :dance2:
 

62
Samfund- & Kultur / Sv: Det er Anklageren, der er en betalt falskner
« Dato: December 04, 2017, 01:24:46 pm »
Anklageren:
Citér
Hvis "man" nu havde forsøgt på at komme med realistiske bud på fremtiden - i modsætning til at få det til at se så slemt ud som overhovedet muligt - så ville "man" virke så meget mere troværdige.
Der er jo et problem, og det er ikke ved at blive løst endnu.

Trådholderens oplæg hører ikke til de realistiske bud på fremtiden - selvom der ellers er anledning til det ud fra PEW's analyse.

Denne sætning af J. Langgaard-Nielsen er falsk
 "OG endelig: *) Hvis man bare lader stå til (høj indvandring a la Sverige og Tyskland - vore nabolande), vil Europas islamisering gå med raketfart. I Sverige vil hver tredje indbygger så være en muslim i 2050!"

Vi var nogle, der skrev om Pew Research Centers undersøgelse forleden, ikke mindst om dens tredje scenarie - dér hvor undersøgelsen viser, at hvis man opererer med høj tilstrømning - eller lidt mindre - vil der også fremover, inklusive familiesammenføringer, være en kraftig vækst i antallet af muslimer i Europa.

Prøv at læse Pew Research Center (og glem alt om Anklagerens savl):

http://www.pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population

Se eventuelt fra:

"Pew Research Center has modeled three scenaries that vary depending on future levels of migration...."

Den såkaldte stramme danske udlændingepolitik har ikke været nok til at forhindre den kraftige vækst i antallet af muslimer.

Dem, der ikke kan lide at dette kommer frem, reagerer på to måder:

De store medier, herunder DR, TV2, Berlingske og Politiken har ikke nævnt omtalte undersøgelse med en stavelse. De bliver betalt for at fortie sandheden.

Herinde blev Anklageren - der også er betalt for at plapre savl af sig - naturligvis gram i hu, og han kalder os, der er islamkritiske "islamofober". (Ifølge debattøren Asger Aamund for nylig i Berlingske Tidende, er der slet ikke belæg for at bruge dette vrøvleord. Det er konstrueret af islamhåndlagere, der vil forsøge at sygeliggøre os andre.)
Og jeg skriver "falsk", påstår Anklageren.

Nej, jeg henholder mig til omtalte undersøgelse, "Europas voksende muslimske befolkning." Og Pew Research Center har ikke givet mig grund til at overdrive noget. Hvorfor skulle jeg/vi det?

Men det er jo det samme, der er sket, hver gang vi har påpeget, at islam vil passere kristendommen omkring 2070 og blive verdens største religion. Så skriger denne Anklageren, at vi "tror vi er spåmænd" og blar blar blar.

Jeg kan kun opfordre læserne til nøgternt at kigge på de undersøgelser, der kommer frem nu og da.
Når msm totalt fortier den slags nyheder, er der ekstra grund til at være på vagt.

63
Fri Debat / Sv: Svulstig nationalisme
« Dato: December 02, 2017, 07:26:29 pm »
Anklageren:
Citér
Citér
Den dansk-tyske grænse bør flyttes ned til Ejderen, mener Søren Krarup
Søren Krarup: "Sydslesvig er gammelt dansk land. Når der er 50.000 danskere syd for grænsen, så er det da et håb, at de bliver genforenet med deres eget folk. Det er indlysende", sagde Søren Krarup til Ritzau i 2006.

https://www.b.dk/danmark/krarup-sydslesvig-boer-atter-vaere-dansk

- som om "1864" ikke var nok ...

Det er karakteristisk for Anklageren, at han - selv om han antagelig næsten intet ved om Søren Krarup - VIL kommentere med noget. Og så har han jo en bemærkning fra et interview, hvor SK åbenbart taler for den sydslesvigske sag.

Det kan virke tvivlsomt, hvorvidt Anklageren nogensinde har talt med et rigtigt levende menneske fra det danske mindretal syd for 1920-grænsen.

Citér
- som om "1864" ikke var nok ...

Nok? Hvad året 1864 er for Anklageren, står for mig hen i det uvisse, men jeg kan godt have mine bange anelser. Skal vi gætte på, Anklagerens "viden" om emnet stammer fra DR1s venstreorienterede makværk af en filmserie?

Hvad Søren Krarup angår, var han i de næsten 40 år, han var sognepræst i Seem nær Ribe, meget interesseret i sønderjyske-slesvigske forhold.

Hvad er det 'Kagleren' vil prakke os på orkestreret med trofaste 'likes' fra den trådløse troll?
Den jyske nedkastningschef Anton I. Jensen, kaldet Toldstrup resten af livet, var også så "svulstig", at han mente Sydslesvig var gammelt dansk land, og derfor var det ikke ligegyldigt, om det blev regnet for tysk eller dansk efter 2. Verdenskrig.

Og var det egentlig ikke sådan, at England helhjertet støttede en tysk-dansk grænserevision i 1945-46?
Men Christmas Møller (K), den lille lusepuster, skyndte sig at råbe, at "grænsen ligger fast" ! Også selv om hans chef, statsminister Knud Kristensen (V) så anderledes på sagen. Så meget at Kristensen et par år efter sin afgang som statsminister helt forlod Venstre, hvor en fløj ikke bakkede ham op. Og iøvrigt i 1953 var med til at stifte partiet De Uafhængige.

64
Fri Debat / Sv: To begivenheder
« Dato: December 02, 2017, 07:04:54 pm »
kirstenelisabeth:
Citér
Kunne I ikke lige, nu I alligevel er her i København, prøve at lægge mærke til, hvordan
nogle af de unge danskere opfører sig, f. eks. på cykel. ....bla bla bla bla...

Har set tilsvarende i Aalborg. Men relevans for emnet her??    :dash1:

65
Fri Debat / Sv: To begivenheder
« Dato: December 02, 2017, 01:26:53 pm »
Søren Krarup er en hædersmand, ingen tvivl om den sag.
Det vi andre nationalsindede kan glæde os over, her hvor den stærke forfatter og debattør runder 80, er, at vi har hans mange bøger og enorme arsenal af artikler fra dagblade, tidsskriftet Tidehverv, og hvor han nu har slået sine folder. Der er ellers inspiration at finde, skal jeg hilse at sige.

Og så er 80 heldigvis ingen dødsdom. Krarups far, Vilhelm K., blev så vidt jeg husker midt i 90'erne.
På oplæggets video fortæller han frisk om de "menneskerettigheder", som han har været i et modsætningsforhold til i mindst 50 år.

Da Søren Krarups modsætning, Georg Brandes blev 70 år i 1912 og 80 i 1922 var der fakkeltog og store hyldesttaler for denne radikaler i København.
Det bliver der ikke for Søren Krarup, selv om denne er bosiddende midt i 'Kongens by' - han hører jo til "de skimlede kældermennesker" set fra den kulturradikalt-socialistiske upper-class på Politiken, DR2 og Information.

Men en hædersmand er han. Selv om sådanne naturligvis også kan tage fejl - det synes jeg, han gjorde ved at opstille til folketinget, endda tre gange, 2001-2007. Derfor burde han hyldes helt anderledes, end han vil blive i morgen.

66
Samfund- & Kultur / Dystre fremtidsudsigter i Europa
« Dato: November 30, 2017, 04:55:01 pm »
Det amerikanske institut Pew Research Center har offentliggjort en analyse, som påpeger bl.a. dette:

*) Hvis man virkelig stoppede al muslimsk indvandring til Europa, ville muslimernes andel af de europæiske befolkninger stadig vokse - f.eks. i Danmark til 7,6  procent, hvilket skyldes, at den muslimske befolkningsgruppe er yngre og gennemsnitligt får flere børn.

*) Hvis man opererer med et stop for asylansøgende muslimer, vil der fortsat være adgang for muslimske arbejdssøgende og studerende. I så fald vil muslimernes befolkningsandel naturligvis vokse mere end førstnævnte eksempel.

OG endelig:
*) Hvis man bare lader stå til (høj indvandring a la Sverige og Tyskland - vore nabolande), vil Europas islamisering gå med raketfart. I Sverige vil hver tredje indbygger så være en muslim i 2050!

Tænk over, hvad det er, vi må forberede vores børn og ikke mindst børnebørn på.
Hvordan har du det med det?

https://denkorteavis.dk/2017/ny-analyse-europa-bliver-mere-og-mere-muslimsk-og-det-vil-gaa-meget-staerkt-hvis-der-ikke-gribes-kraftigt-ind/

- - - - -
Nu er der vist noget med en brovte-bande, der ikke tåler at læse den slags, hvis det 'bare' står i DKA. Dertil kan man blot sige på forhånd: Glem det. Lev som I plejer - eller læs det i Die Welt, som skriver om det med samme kilde som DKA, nemlig Pew Research Center.

67
Fri Debat / Sv: Mere om Red Barnet International-sagen
« Dato: November 29, 2017, 02:01:14 pm »
Anklageren:
Citér
Nu er der jo nok ikke mange, som tror på, at jeg vil modarbejde mig selv.
Venstrefløjens Hævner er dukket op, efter at du/I har tabt - og så skal debatten køres af sporet.

Der kan jeg ikke følge med, for det ligger sådan, at jeg slet ikke ved, at jeg har tabt!    :JC-hysterical:   :laugh4:

Jeg synes skam, at jeg klarer mig fint, også selvom du gør brug af flere forskellige 'back up'-profiler, hvoraf Venstrefløjens Hævner og Dommeren blot er to.

Til gengæld er du førende, hvad angår at køre debatten af sporet. Der er jeg en ussel amatør - heldigvis.

68
Fri Debat / Sv: 'Snakker med mig selv....'
« Dato: November 29, 2017, 01:07:33 pm »
Anklageren:
Citér
('Venstrefløjens Hævner') Hvor mange muslimer er der i Danmark?

- eller: "Når argumenterne kikser"  :smile1:

Tak skæbne! Nu er han igen begyndt at snakke med sig selv (når argumenterne kikser).
Jeg troede først, det var efter vinter-solhverv. Så vidt jeg har forstået, har det noget at gøre med døgnets mange timers mørke deroppe i nærheden af Baffinbugten.

69
Fri Debat / Sv: Min yndlings julesang er dansk
« Dato: November 29, 2017, 12:32:58 pm »
Evalu:
Citér
Min far var musiker, og jeg har mange gode minder om ham ved klaveret, hvor han sang og spillede for os børn.
"Juletræet med sin pynt" var en af de julesange, som jeg tit bad ham om at spille.

Det var altid far, der pyntede juletræet, og jeg har arvet en del af den gamle juletræspynt, som jeg passer lige så godt på, som han gjorde.

Desværre døde han alt for tidligt; men det er blevet en tradition for os at synge "Juletræet med sin pynt", mens træet tændes og vi samles for at danse omkring det.

Jeg er klar over, at du ikke vil bryde dig om, hvis netop jeg skrev noget, der kan tolkes som pænt og venligt, så vil blot replicere, at dit indlæg må røre ved noget i mange.

Desværre er det blandt andet det, du skriver om - traditionerne, sangene/salmerne, maden, træet/pynten, kirken (julegudstjenesten), familiehyggen osv., der er ved at dø.
Mange yngre og de flere og flere "humanistisk troende", vil vælge ikke at fejre jul. De vil måske mødes og sige "season greetings" til hinanden - så har de da ikke stødt muslimerne! (Læg mærke til overfloden af lykønsknings-kort på denne tid, hvor der netop ikke står noget med jul, men...)

Eller hvis de "fejrer jul", vil de holde sig langt borte fra folkekirken (og eventuelt i en skåltale forbande den og alle kristne præster), hvorefter de vil ønske fred med alle muslimer og afsynge "And so this is Christmas" af John Lennon.

Min yndlings-julesang/salme (ikke 'favourite' !!, jeg skriver dansk på en dansk debatside) er i øvrigt på mindst 56. år "Julen har bragt velsignet bud", men så skal den også helst synges af kor - som i den i dag meget ukorrekte danske film, "Fra den gamle købmandsgård", som Danmarx Radio (DR1) til min store forbavselse sendte juleaften 2013. (Det er nok sket ved en fejl.)
70
Carlo:
Citér
Mange diskuterer aldrig andet. Som om de stammer.

Perfekt skrevet af efter dit idol. Ikke en eneste fejl!   :blum:
Og det er vel toppen af din "formåen", skidne brækspand. Hvorfor giver du dig dog ikke til at deltage i nogle dag-aktiviteter for sinker? Jeg tror, kommunerne - også Abenrade - laver en hel del. Du skal bare række ud, som de siger.

Tænk, hvor det - trods alt - ville højne Din-debats niveau, hvis du fandt hen i din naturlige krog.

Og vi kan godt undvære "øøøøh tak for kaffe, der fik vi godt nok hældt en spand møg ud over vore arme hoveder" og lignende genbrug af genbrug!

71
Fri Debat / Sv: Nej, emnet "interesserer" ikke MSM
« Dato: November 29, 2017, 11:43:17 am »
Anklageren:
Citér
- selvom emnet hverken interesserer medierne, danskerne eller debatdeltagerne.
Det er for lidt kød på sagen.

Nej, emnet "interesserer ikke medierne"...  :on_the_quiet2:

Og derfor er det ikke et top-emne hos danskerne, for de aner tit og ofte intet om, hvad msm fortier.

"Kødet" kunne jo dukke op, hvis der var andre end en en lille ikke-msm netavis, som gav sig til at bore. Blandt andet i Helle Thorning-Schmidts rolle - den slags har der ofte været salg i, hvis bore-holdet er fra en stor avis, hvis spisesedler danskerne ikke kan undgå at se.
Og det er selvfølgelig også det, man er nervøs for fra Anklager-segmentets side.

72
Politik / Jean-Claude Juncker ønsker afrikansk masseindvandring!
« Dato: November 29, 2017, 11:32:04 am »
"If those who come - who are, generally speaking, the poor and needy - are no longer able to enter the house of Europe through the front door, they'll keep making their way in through the back windows."

Sådan siger den modbydelige 'EU-chef', Jean-Claude Juncker, som erklærer, at Europa endog har et 'klart behov' (!!) for masseindvandring fra Afrika.

http://www.breitbart.com/london/2017/11/28/eu-president-without-millions-african-migrants-europe-lody/

Og det er millioner af afrikanere, denne galning ønsker ind i de europæiske folks fædrelande. Selvdestruktion for fuld udblæsning!

Begrundelsen plejer at være, at afrikanerne er 'nødvendige', fordi europæerne bliver ældre.
Jeg tør godt stille det simple, logiske spørgsmål: Gør afrikanerne ikke det?

Hvem skal så lige træde ind, når afrikanerne bliver ældre? Tror jeg kender svaret: Det skal flere afrikanere. Og flere...og flere....
Til den tid er befolkningsudskiftningen en realitet. De europæiske nationalstater historie.

Der var en eller anden, der på DD i går skrev, at USAs præsident er sindssyg.
Hvad er Juncker så?

73
Fri Debat / Sv: Mere om Red Barnet International-sagen
« Dato: November 28, 2017, 09:10:17 pm »
Tak for initiativet. Det var jo mig, der startede den oprindelige tråd, og jeg vil give dig ret i, at det er gøgeungeadfærd, sådan at bryde ind i tilfældige (?) debattråde for der at kunne fortsætte den vist årelange fejde, som de to dværgkyllinge-haner kører. (Uden nævneværdig interesse for os andre.)

Dansk Folkeparti fortjener ros for at tage sagen op i Folketinget. Me-en, mon ikke alle de andre får det tys-tysset ned til ingenting? ...

Og du friske pige, skal huske at ignorere det totalt, hvis Brovtebanden begynder at chikanere dig med nedladende bræk, ulækre sexistiske forslag og uvedkommende billeder. Lov mig det.

74
Fra medierne / Storgangsteren: De lyver alle sammen!
« Dato: November 28, 2017, 08:59:34 pm »
Storgangsteren 'Danny' Abdallah har været for en domstol for sin lange række af forbrydelser, og han grinede vist ikke så højt, da han blev ført ud af retssalen, som da han gik ind i den.

https://denkorteavis.dk/2017/ny-danny-abdalla-tryglede-for-at-undgaa-tidsubestemt-forvaring-jeg-skal-ikke-doemmes-for-voldtaegt-de-lyver-alle-sammen-loed-hans-sidste-ord-i-retten/

Ved et sjovt tilfælde har han én ting til fælles med en kendt debattør herinde, nemlig at han er omgivet af folk "der lyver".   :big_grin:

Det ikke spor sjove er, at nu ender han vel på et tidspunkt - når honning-advokaterne har været i sving - på det berygtede Kærshovedgård?
Udvises "kan" han jo ikke, det har tidligere retssager vist. 


75
Religion-& Filosofi / Sv: Men hvad nu med Eva og Adam?
« Dato: November 24, 2017, 01:01:21 pm »
12:30:
Citér
Allah kan ikke være en Q - Muhamz bliver nok sure og nægter at rejse til Sverige!

Det har du vist ikke forstået.
Nok er den svenske kirke, som det handler om, ikke en folkekirke længere - den er adskilt fra staten - men den er dog en oprindelig kristen kirke, og bliver da vist stadig fremstillet som sådan. 

For "muhamz" er det kun lifligt, at den politiske korrekthed tryner eller irettesætter en kristen kirke. De har jo det til fælles, at det er kristendommen, de vil til livs.
Hvad bilder denne kirke sig ind: Der skal ikke være hverken Vor Herre eller Vor Frue her, kun meningsløst, kønsløst plidderpladder i korrekthedens navn.
Eller sagt på en anden måde: Man vil sikre sig, at der i hvert fald ingen kristen Gud er til stede! Kun en "hen."    :unsure:
 

Sider: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18