Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - J. Langgaard-Nielsen

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18
46
Samfund- & Kultur / Sv: 'Forsoningsmøde' i Aarhus-moské
« Dato: December 10, 2017, 11:04:00 am »
Anklageren:
Citér
Muslimerne begår vel 4-5 drab om året, og langt de fleste er almindelige jalousidrab.
Jeg tror ikke, at der har været nogen æresdrab siden drabet på Ghazala Khan i 2005. Banderne skyder ret meget, men det er sjældent, der dør nogen

Ha ha ha. Nej, så skidt, pyt. Når bare ikke der dør ret mange!
'Ankagleren' har slet ingen nedre grænse for, hvor han vil gå til for at forskønne den dejlige muslimske ungdom, heller ikke den voldelige og bevæbnede.

Han er ikke rigtig klog.   :JC_doubledown:


47
Politik / Krigerisk facebook-opslag fra Asmaa Abdol-Hamid
« Dato: December 09, 2017, 12:20:45 pm »
Islamisten, den ubehagelige palæstinenser Asmaa Abdol-Hamid, som er ansat ved Fyns Politi som "brobygger" mellem politi og borgere af anden etnisk baggrund, har gjort sig uheldigt bemærket mange gange.
Nu er den gal igen.

Torsdag aften lagde hun et opslag ud på facebook. Det blev senere slettet, men der var taget kopi. Asmaa A.-H reagerede på USAs anerkendelse af Jerusalem som Israels hovedstad, og skrev:

"Blot et lille udpluk af de militære styrker, som samler støv."

Det var efterfulgt af en liste over otte islamiske landes militære kapacitet med præcis angivelse af tropper, flyvevåben etc.

Meningen var ikke rigtig til at tage fejl af. Hun vil have krig mod Israel.

Nu kontakter MF Pernille Bendixen (DF) justitsminister Søren Pape Poulsen (K), og det er ikke første gang i forbindelse med den infame islamist ved Fyns Politi (hvis idé var den ansættelse egentlig?)
Bendixen udtaler, at Asmaa A.-H ikke fungerer som brobygger men tværtimod som ophidser.

Gad vide, om Pernille Bendixen får noget ud af et eventuelt samråd? Jeg synes, at det gennem årene har virket som om den palæstinensiske sæk (det er påklædningen, jeg hentyder til   :sarcastic:) er fredet, lige meget hvad hun finder på.
48
Samfund- & Kultur / Muslimsk privatskole med støtte til Hizb ut-Tahrir
« Dato: December 07, 2017, 03:24:33 pm »
Vi har tidligere i år hørt om, hvordan muslimske friskoler i Danmark spreder islamisk had og tekster, der handler om islams erobring.
Skolen Nordvest i København blev snuppet ved et uanmeldt tilsyn i juni med jihad-materiale i kopirummet, hvilket kostede skolen statstilskuddet. Senere lukkede den.
Det har været galt et par steder til - og nu er det kommet frem, at den muslimske friskole Iqra Privatskole, som er modtager af 21,7 millioner kroner i år, er lige så ubehagelig:

"Vi udgiver snart en video, der opsamler det globale arbejde for det islamiske kalifat over de sidste 2-3 år af den islamiske bevægelse Hizb ut-Tahrir", skrev Iqra Privatskoles leder tidligere på facebook.

https://denkorteavis.dk/2017/en-hyldest-til-hizb-ut-tahrir-leder-af-muslimsk-friskole-der-aarligt-modtager-et-tocifret-millionbeloeb-i-statsstoette-har-spredt-materiale-fra-den-rabiate-organisation/

Hvad mener I? Skal det være lovligt at drive en privatskole med et tydeligt varmt forhold til en organisation som Hizb ut-Tahrir?

49
Fri Debat / Sv: Din vinkel - og vi andres!
« Dato: December 07, 2017, 02:44:32 pm »
Anklageren:
Citér
- MEN - Osmannerne kunne ikke klare sig ved Wien i femtenhundrede og hvidkål - og kristne har været endnu mere på fremmarch i verden end muslimerne har.

De kristne har siden både underlagt sig Amerika, Afrika, Østen (bortset fra Japan), Australien OG hovedparten af de muslimske lande (som var kolonier).

Europæerne (som også er spredt ud over store dele af verden) opgav kolonierne - men ikke fordi de blev slået - næh - efter at have besejret hele verden i WW2 - fordi et nyt system bedre kunne betale sig, så de fik billigere kanel på risengrøden.
Derfor er det ikke ligefrem vikinger, som føler sig truet i dag (selvom de selv er førende videnskabeligt, teknologisk og industrielt). I en konflikt vil den - alt andet lige - vinde, som har det bedste industriapparat.

NATO er klart den stærkeste militærmagt i dag. Under erobringen af Irak, havde invasionshæren meget små tab, selvom de var talsmæssigt meget underlegne - og indtog alligevel Irak i ekspresfart med store tab for de irakiske styrker.

Hold op med at bide negle nede under gulvtæppet, og koncentrer dig om at skabe fred i stedet for at tænke på at forsvare dig. Du har styrken til det.

Svært overhovedet at se, hvor du vil hen med dine tilbageblik.
Når du skriver om "de kristne", er det næsten altid - som vi ser det her - om, at de har været på fremmarch. Ak ja, det er de mildest talt ikke nu, vel? Og det er nutiden, vi klartseende "vikinger" (som ikke er en kæft bange, men føler pligt til at advare vores landsmænd og iøvrigt bekymrer os om andre nordiske folk) fortrinsvis skriver om. Og for den sags skyld, hvad der tegner sig i en nær fremtid.

Vi "vikinger" - siden vi nu skal hedde det; vikingerne var jo ellers nogen, der tog ud og erobrede! - ønsker at forsvare os, og det vil således nok være mere rammende at kalde os modstandsfolk. Vi ønsker ingen "integration" af muslimer, da islam og sharialov aldrig vil kunne forenes med gammel, tusindårig nordisk kultur. Det er et faktum alle, der har sat sig ind i hvad islam er og selv siger, er vidende om.

Så får vi at vide, at vi skal "koncentrere os om at skabe fred."
Hm-hm. Er det den der med, at hver gang islam har udøvet et terrorangreb i Vesteuropa, skal vi stå sammen med islam (for angrebet havde jo "ingenting med islam at gøre"), tage muslimerne i hånden og synge John Lennon-sange og "Kringsat av Fiender"?
Er det den med at lægge et hav af blomster, anbringe bamser og forsikre om, at "freden" vinder?
Er det den?

Den der med at "bide negle under gulvtæppet" plejer du ellers at bruge som Tigermanden. Malplaceret er det, lige meget hvad du kalder dig, men det er et led i din måde at se debat-verdenen på, at du nægter at se forskel på en neglebidende, skrækslagen kryster og så en person, der er villig til med de nødvendige midler at forsvare folk og fædreland.
Ligesom du nægter at se forskel på fortidens regulære arabiske hære og nutidens "hvilende celler", som allerede befinder sig i Europa, klar til at sætte ind med terrorangreb. Fatter du ikke nutiden? Der var engang én herinde, der skrev, at du spiller dum, når det passer bedst i dit kram, Anklager. Har han ret, mon?
50
Fri Debat / Sv: Fred i mellemøsten
« Dato: December 07, 2017, 01:20:08 pm »
Carlo:
Citér
Jeg kan også godt lide denne ydmygelse af de storsnudede muslimer.

- og ih og næh, hvor det dog interesserer os, storvrøvlende gamle pispotte!   :LaieA_064:

51
Samfund- & Kultur / Sv: Asocial vold i indvandrerbebyggelse i Esbjerg
« Dato: December 07, 2017, 01:04:34 pm »
Anklageren:
Citér
Du er jo helt paranoid

Osmannerne kunne ikke klare sig ved Wien, selvom de var allierede med protestanterne - og kristne har været endnu mere på fremmarch i verden end muslimerne har.
De kristne har siden både underlagt sig Amerika, Afrika, Østen, Australien OG hovedparten af de muslimske lande (som var kolonier).

NATO er klart den stærkeste militærmagt i dag. Under erobringen af Irak, havde invasionshæren meget små tab, selvom de var talsmæssigt meget underlegne - og indtog alligevel Irak i ekspresfart med store tab for de irakiske styrker.
Du er godt nok ikke en krigersjæl  :big_grin:

Så de kristne sidder fortsat på hele Afrika?   :connie_nutzo:

Ellers har jeg kun denne kommentar (frit efter Luder-Carlo'en):

Er det nu, vi skal minde om, at bl.a. Pew-undersøgelser viser, at islam overhaler kristendommen som verdens største religion senere i dette århundrede?
 :big_grin:

52
Samfund- & Kultur / Sv: Du er useriøs, Anklager
« Dato: December 07, 2017, 12:33:44 pm »
Anklageren:
Citér
Du føler dig tvunget til at komme med personangreb i stedet for at forsvare dine synspunkter, og dit argument om at starte en krig i Århus er da også svagt.

Personangreb på? Oussama Saadi?
Det tager jeg gerne på mig.

På det tidspunkt, hvor du skrev dit første indlæg her i tråden, var mine synspunkter slet ikke blevet anfægtet, Anklager. De andre syntes også, at islam er noget krigerisk skidt.   :big_grin:
Og det er altså slet ikke min stil at skrive 3-4 indlæg efter hinanden i samme tråd for endelig at blive lagt mærke til. Det er mere din, har jeg lagt mærke til.

Jeg synes, at det er realistisk, når jeg skriver som jeg gør:
Med imamernes støtte rejste for et par år siden adskillige ganske unge muslimer til Syrien for at kæmpe som jihad-krigere.
Derfra er der ikke noget stort skridt hen til at føre krig mod Danmark sammen med de mange islamister, som efterretningstjenesterne siger, er kommet ind i  Europa i ly af migrantbølgen.

Jeg tror El_Nino har ret: Grimhøjmoskéen er et arnested for vold.

Iøvrigt kan jeg ikke forstå, hvorfor Anklageren stadig plaprer sine infantile personangreb op her på siden. Han må være blevet hængt til tørre mindst 100 gange, bare i den tid, jeg har iagttaget det.
Skriv dog noget om arktiske forhold eller fiskeri, som du hævder at have forstand på.

53
Samfund- & Kultur / Sv: 'Forsoningsmøde' i Aarhus-moské
« Dato: December 07, 2017, 12:12:52 pm »
Hej Nino. Det er da godt, at DU kan se ud af øjnene.   :thumbsup:

54
Politik / Sv: Muslimer * fjerner nu kloakdæksler
« Dato: December 06, 2017, 11:35:36 am »
Venstrefløjens Hævner:
Citér
Hvor mange muslimer er der i Danmark?

Mellem 300.000 og 400.000 (selvsagt eksklusive illegale.)

55
Fri Debat / Sv: Svulstig, nedladende Anklager
« Dato: December 06, 2017, 11:18:01 am »
Hjerter ES:
Citér
Anklageren virker som én, der i sin indebrændte surhed, helst vil have Din-debat.dk ødelagt. (Vi ved jo, hvad han skriver om andre 24/7: De er dumme og lyver hele tiden!)   :dash2:

Sådan oplever jeg det også. Vi andre er - ikke hver, men hver eneste gang - dumpet, når vi står overfor den store Ankagler!
Uanset hvor stor umage vi gør os - for Anklageren dumper vi bare med et brag. Hver gang året rundt, som de ufuldstændige, løgnagtige, "ny-nazistiske", dumme danskere, vi i hans øjne er. Der er næppe noget at gøre ved det.    :dash3:   :sarcastic:

56
Fri Debat / Sv: To begivenheder
« Dato: December 06, 2017, 11:05:26 am »
Anklageren:
Citér
Vi kan lige så godt forsøge at få det bedste ud af det - indvandrerne bliver alligevel ikke smidt ud - så der er ikke rigtig
nogen alternativer.

Selv om det er pjokket, er der alligevel tradition over det.

"Den danske Regering har under Protest besluttet at ordne Landets Forhold under Hensyn til den Besættelse, som har fundet Sted, og i Henhold hertil kundgøres følgende:
De tyske Tropper, der nu befinder sig her i Landet, træder i forbindelse med den danske Værnemagt, og det er Befolkningens Pligt at afholde sig fra enhver Modstand overfor disse Tropper. Den danske Regering vil forsøge at sikre det danske Folk og vort Land imod de af Krigsforhold følgende Ulykker og opfordrer derfor Befolkningen til rolig og behersket Holdning overfor de Forhold, som nu er opstået. Ro og Orden maa præge landet, og loyal Optræden maa udvises overfor alle, som har en Myndighed at udøve."


I det øjeblik den benævnte krig rammer Danmark i skikkelse af et islamisk angreb, vil der blive messet noget i stil med det citerede fra "ansvarlig" politisk side.

57
Fri Debat / Merry Christmas, Mr. President :)
« Dato: December 06, 2017, 09:38:34 am »
Når der udsendes officielle julehilsner fra Det Hvide Hus i år, står der 'Merry Christmas.'

Ikke Barack Hussein Obamas politisk korrekte 'Season's Greetings', dette fimsede, 'neutrale' udtryk opfundet af dem, der er rædselsslagne for at komme til at støde I-ved-nok-hvem. Dette pjaltenes forsigtige vink til hinanden, som jeg lærte at kende for en halv snes år siden, da det tog fart i Danmark i form af sådanne kort i december fra et par slægtninge (som jeg nu for længst er holdt helt op med at have kontakt med.)

Donald Trump har tidligere udtalt:
"Vi nærmer os den smukke julesæson, som folk ikke taler om længere. Man anvender ikke ordet jul, fordi det ikke er politisk korrekt."

https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE10082444/merry-christmas-eller-happy-holidays-trump-goer-op-med-obamas-politisk-korrekte-juletradition/

Vel kikser han engang imellem, den gode præsident, men det er nu opmuntrende, at han også i forbindelse med julen bekender sig til, hvem han er: Et barn af den kristne, gode gamle amerikanske jul.    :smile1:

58
Samfund- & Kultur / 'Forsoningsmøde' i Aarhus-moské
« Dato: December 06, 2017, 08:51:17 am »
I søndags (den 3/12) blev der afholdt et såkaldt forsoningsmøde i Grimhøjmoskéen i Aarhus mellem nogle fremtrædende imamer, cirka 100 bandemedlemmer og "bekymrede forældre."

Oussama Saadi, formand for Den Muslimske Sammenslutning siger:
"Vi kan ikke garantere, at det er slut med konflikter nu. Vi lavede et møde, hvor vi snakkede, og det gik godt, og vi håber, at det fortsætter..."

https://nordjyske.dk/nyheder/grimhoejmoskeen-i-aarhus-maegler-mellem-bander/7656bf17-aea6-473b-815b-0505bfb69200

Flere politikere i Aarhus udtaler, at de ikke ser mæglerrollen som en opgave for Grimhøj-moskéen, som de ikke har meget tillid til.

Man fristes til at tilføje:
Når man kan afholde møde om forsoning i en moské, kan en krig nok også startes fra en moské. 

59
Fra medierne / Sv: Hyklerisk islam-ven
« Dato: December 05, 2017, 08:56:28 am »
Anklageren:
Citér
Sådan ser beton grænsemure ud, når de er 15 år gamle - og det er den verden, beton-nationalister forestiller sig, at fremtidens mennesker skal leve i.

Føj for satan - hvad mon Jesus ville have sagt?

Hvor er det kvalmende at se en inkarneret ateist råbe op om, hvad Jesus Kristus ville have sagt (sic!)
Mere hyklerisk kan det vel næppe blive, når denne spradebasse slår knuder på sig selv i sit evige forsøg på at "renvaske" islam og ved brug af kigge-væk-finte fjerne fokus fra årsagen til betonklodserne i Europa.
Føj for s ....  :bad:

60
Samfund- & Kultur / Sv: Dystre fremtidsudsigter i Europa
« Dato: December 04, 2017, 02:32:49 pm »
anti-rød.:
Citér
Findes der tal for hvor mange muhammedanere der er kommet i Sverige over de sidste 20 år. År for år ?

Jeg tror, det er lidt sværere at få fat i alle de relevante tal om ikke-vestlig (især muslimsk) indvandring i Sverige sammenlignet med Danmark. Og herhjemme kan det endda være med at holde hovedet koldt, fordi der "snydes på vægten", når der fremlægges tal. F.eks. "glemmer" man somme tider nogle af efterkommerne.

I Sverige er der folk (der er journalister i blandt), der væmmes sådan ved løgnepressen og visse myndigheders fordrejninger og fortielser, at de roder med privat at få nogle mere sandfærdige tal på bordet.
Men det er jo under alle omstændigheder svært at være helt nøjagtig, når begge landes myndigheder står stejlt på, at "vi registrerer altså ikke efter religion."

Men Dansk Samling-formanden Morten Uhrskov Jensen er en ihærdig sjæl, som har gransket i de svenske forhold i nogle år. Af og til fremlægger han noget på sin Jyllands-Posten-blog. Se f.eks. her:

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10036320/er-sverige-laboratorium-for-altright/

Anti-rød, du har nok lagt mærke til, at når vi har skrevet om Sverige, kommer der altid noget ødde-wødde-blipblap fra typer som Anklageren og lunavecchia. Ifølge dem er der jo næsten ingen muslimer i Sverige.

Januar-Oktober, de første 10 måneder af dette år, har 67.311 personer fået tilladelse til at blive i Sverige, som følge af asyl eller familiesammenføring.
Det er sådan en 25.-30.000 flere mennesker, end når der er fuldt hus i Parken i København! På 10 måneder!

Du kan fandeme tro, det går stærkt - også i år, hvor det hedder sig, at svenskerne er begyndt at "stramme" så vældigt.   :big_grin:

Jeg skal snart køre mit henrivende barnebarn til noget julehygge, så har dårligt tid til at skrive mere nu - men har du tid, så kig også denne her:

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10023884/206-procent-i-sverige/

Der har han gravet mange tal frem, som nok burde interessere andre end dig og mig.   :smile1:

 

Sider: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18