Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - J. Langgaard-Nielsen

Sider: 1 ... 16 17 [18]
256
Fri Debat / Sv: Der skydes ved Magasin i Lyngby
« Dato: November 24, 2016, 08:34:22 am »
Carlo:
Citér
Hvor har du det fra, at "hash på virker evnen til at køre sikkert"? Nogen der har udført forsøg, måske?

Det er der nok, tror du ikke?

"Din opmærksomhed og koordinationsevne bliver nedsat, når du er påvirket af sløvende stoffer. Din reaktionstid bliver længere, og du bliver hurtigere træt.

Sløvende stoffer er fx:
* cannabis (hash, marihuana, pot)
* heroin, morfin, metadon (opioider)
* anden stærk smertestillende medicin
* sove- og nervemedicin (benzodiazepiner)
* GHB (fantasy)

Lad være med at køre bil, hvis du ryger hash."

https://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/i-bil/ulovlige-stoffer

257
Fri Debat / Sv: Der skydes ved Magasin i Lyngby
« Dato: November 23, 2016, 09:00:39 am »
DerRudi:
Citér
Det synes nærmest at være umuligt at finde danske politikere, der udtaler sig i retning af at gribe om nældens rod i forbindelse med hensyn til det omkring sig gribende skyderi (og knivstikkeri) i storbyerne.
Vi har en justitsminister, der lagde ud med at kalde sig "sheriffen" - han er p.t. mest optaget af, at der skal bygges en ny politiskole, så der rejses en slags monument over ham?
Der kan overhovedet ikke høres tale om at lave politiuddannelse i eksisterende bygninger. Som om uddannelsens kvalitet afhænger af bygningen! Ham forventer du næppe hjælp fra....

Næh, Peter Kofod Poulsen (retsordfører, DF) nævner, at det bør kunne mærkes, når man begår kriminalitet. Minimumsstraffen for ulovlig våbenbesiddelse skal fordobles fra et til to års fængsel.

http://nyheder.tv2.dk/politik/2016-11-18-finansloven-2017-et-tryggere-danmark

Jo, det er der intet forkert i. Men er det tilstrækkeligt? Nej.
Der skal ske adskillige ting på én gang, før myndighederne får has på banderne og anden grov kriminalitet. Og jeg indrømmer gerne, at jeg ikke har nogen patentløsning. Synes bare som så mange, at politikerne gør for lidt.

258
Politik / Sv: Angela Merkel - sidste bastion
« Dato: November 23, 2016, 08:30:15 am »
Jeg har lige læst, at data fra det tyske statistikbureau Destatis viser, at 138.000 tyskere forlod Tyskland i 2015. Bureauet forventer at flere udvandrer i år.
I en artikel om såkaldt hjerneflugt, har Die Welt skrevet, at mere end 1,5 millioner, heraf mange veluddannede, har forladt Tyskland i løbet af det seneste årti.

Mon ikke denne udvandring hænger sammen med Tysklands fatale indvandringspolitik gennem de senere år. Under kansler Merkel...?
Mange tyskere har mistet forhåbningerne til deres lands fremtid.

Jeg tror udvandringen fra vestlige lande vil fortsætte og øges, hvis ikke regeringerne i disse lande, herunder Danmark, indser at der må sættes en prop i for ikke-vestlig indvandring.

259
Fri Debat / Sv: Der skydes ved Magasin i Lyngby
« Dato: November 23, 2016, 07:51:28 am »
Politiet var talstærkt til stede og gør såmænd nok en prisværdig indsats.
Men for situationer som denne hvor sagesløse handlende eller forbipasserende udsættes for livsfare, dømmes der ofte mildt. Det er i hvert fald mit indtryk, uden at have påtaget mig nogen observatørpligt i byretten.

At skyderiet i aftes var banderelateret, er der næppe tvivl om, da politiet senere har fortalt, at flere Satudarah-relaterede er ankommet til Rigshospitalet, hvor de to sårede er indlagt.

De to indlæg oven over mit har jeg ikke meget respekt for. Det er sørgeligt, at mange forfalder til at gøre bandeaktiviteterne til et forsvar for fri hash, dette euforiserende stof som har ødelagt så mange skæbner og ført dem ud i værre misbrug (hårdere stoffer) og - kriminalitet, hvor de er kommet til at skylde store summer til samme slags gangstere.

Gangsterbander finder altid et "marked", altså en indtjeningsmulighed. De ville selvfølgelig ikke forsvinde, hvis man overlod narkotikabrugerne til en krank skæbne ved at legalisere hash. Banderne ville så stadig have amfetamin, kokain, heroin og hvad det djævelske skidt hedder at kriges om. Foruden indsmuglede ting og sager, herunder våben.
Men stoffer skal måske også være noget enhver kan gå ind på et apotek og købe, ligesom vi andre køber marcipanbrød i en chokoladekiosk?

Det er holdninger, som dem GuBBi og Anklageren iskoldt fremlægger, jeg kalder menneskefjendske.


260
Fri Debat / Sv: muslimer skal ikke tage afstand til isis
« Dato: November 21, 2016, 09:49:46 pm »
Anklageren:
Citér
Jeg har ikke hørt, at du har taget afstand fra at kristne har gjort noget tilsvarende.
Hvorfor det?

Kan forstå på noget af det, der skrives af personligheder på siden, at du bor langt pokker i vold oppe i 'Eskimo-land.'
For mig ser det ud, som om du ikke kan tåle det.

Du vil have, at din moddebattør skal sidde og vurdere med sig selv, om nu han kan skrive dette eller hint om én befolkningsgruppe, hvis han ikke har skrevet det samme om en anden?
Og når så alle ved, at islam er sex-fikseret helt ud i det groteske!

Mand, mand - det er en debatside. Der skal folk selvfølgelig have lov at komme frem med, hvad de har på hjerte. Det forhindrer heller ingen dig i.

Hvad i alverden er dit ærinde?
Jeg er målløs.

261
Fri Debat / Sv: Hun bliver ikke isoleret, hun isolerer sig selv
« Dato: November 20, 2016, 02:26:21 pm »
Phil:
Citér
.... og hvordan skulle Danmark så helt præcist blive tvunget til det ?

Vedkommende ønsker jo ligefrem en reprise af Muhammedkrisen. Havde det været i filmens verden: "Muhammedkrisen II".
Læg mærke til, at personen skriver "jeg blev så glad, da jeg så det fotografi"...! Fordi her er noget, der kan bruges imod danskerne - det er nemlig det væsentlige for Tigermanden; pigen selv er ligegyldig.

Men jeg kan se, at flere anser Tigermanden for at være en udpræget troll, så det er nok bedre bare at lade ham/hende hyle sit danskerfjendske galskab.

262
Politik / Sv: Det er resultater, der tæller
« Dato: November 16, 2016, 10:09:17 pm »
Carlo:
Citér
Ja, og det var faktisk de afstemninger jeg sigtede til som "boltreplads for popuslister" og populisterne var bestemt ikke kun på højre fløj.

Nej...det skal så forstås sådan, at du kalder nej-sigerne "populister", uanset om de kom fra Fremskridtspartiet og DF eller som i 1992 også fra SF. For dig er det populisme at være imod, hvad folketingsflertallet og EU-toppen lægger frem?
Meget EU-syg må du være, når du mener, at eliten dernede bare skal tromle alt hen over medlemslandene. I sandhed en gakket holdning for en, der kalder sig "kommunist"!
Jeg kan fortælle dig, at DKP var blandt de mest aktive i agitationen for et nej i 1972.

263
Politik / Sv: Det er resultater, der tæller
« Dato: November 16, 2016, 09:55:33 pm »
Carlo:
Citér
Nej, vi skal ikke have folkeafstemninger. Det er populisternes boltreplads. Det er set før. Og så vælger vi et parlament hvert 4. år til at tage beslutninger for os.
Hvordan skulle spørgsmålene til en folkeafstemning om muslimsk indvandring se ud? Skulle man spørge "Skal vi slæbe flere muslimer til Danmark?", ville der blive massivt nej. Spurgte man "Skal vi tage imod forfulgte flygtninge?", ville majoriteten af befolkningen sige ja.

Man kan vel godt både have folkeafstemninger om store emner og så det repræsentative demokrati til at tage sig af "den daglige gænge". Det har de i Schweiz, og herhjemme har vi trods alt haft otte folkeafstemninger - alle om EF/EU - i perioden 1972-2015. Desuden om 18-års valgret og kvinders ligeret til at blive dronning (tror jeg nok; det kunne altså ikke engagere mig!)

Nu bliver spørgsmålene selvfølgelig ikke udformet så "bøwet", som du skriver dem der, men det ene svar (hvis det er et ja/nej) kan favoriseres, så det f.eks. ser mest positivt og "rart" ud at stemme ja, mens nej-sigere traditionelt af modparten fremstilles som "sure" og negative.
Trods dette sidste stemte et flertal af danskerne nej til EU-spørgsmål i 1992, 2000 og 2015.
Da eliten havde tabt euro-afstemningen 28. september 2000 kaldte Mimi Jakobsen fra det døende CD-parti flertallet for "dumme" og "fede mus i en osteklokke."

Jeg ser, at du foruden at være missionerende ateist også er kommunist. Det forklarer antagelig, at du tror, man altid kan få folket til hvad som helst, bare man tilsyneladende sætter en skål mælk op foran dem.


264
Politik / Sv: Jeg er bestemt ikke ekstrem
« Dato: November 16, 2016, 04:46:24 pm »
homofaber:
Citér
Jeg tror, at du og mange andre højrenationale skal være glad for, at folket ikke er blevet spurgt, om vi skal lukke muslimer ind i landet. Indtil videre går det rigtig skidt for die hard højrenationalisterne, der helst ser et 100% muslimfrit Danmark. De lidt mere bløde højrenationale har heller ikke noget flertal, langt fra - og indtil videre er det sidste skud på stammen, Nye Borgerlige, lidt tunge i bagdelen siden de ligger lige omkring spærregrænsen.
Jeg tror, der er en del, der er kritiske overfor islam, men ikke har noget problem med muslimer, og så er der altså jer med vilde ekstreme fantasier, men vi ser aldrig noget til jer, andet end på nettet, hvor I er rigtige farlige.

Debatten om indvandring af muslimer føres jo kun i ringe grad på Christiansborg. På intet tidspunkt efter ca. 2000 ville jeg have været nervøs for en sådan afstemning. For så ville alle partier have været nødt til at forholde sig til spørgsmålet og ikke, som det i reglen er gået til folketingsvalgene, kunnet snakke om alt andet.

I november 2001 vandt Venstre folketingsvalget på det spørgsmål og intet andet. I den sidste uge før valget indrykkede partiet annoncer i alle mulige blade, sågar mere "kulørte" ugeblade, med billeder af råbende unge muslimer ("fuck Danmark") på vej ud fra retsbygningen i Aarhus. Alle troede det var Dansk Folkepartis!
Det var fra den gang, der skulle have været sat ind med en skrap politik, som snart alle taler om i dag.

Os med "vilde ekstreme fantasier" ?? Der kan jeg på ingen måde genkende mig selv, og da jeg kun har skrevet en lille håndfuld indlæg (endnu), virker det mærkeligt, at du mener sådan om mig! Mon ikke, at du skulle kigge andetsteds på Din-debat for at møde ekstreme fantasier? Du må også gerne kigge indad....265
Fra medierne / Sv: Uaaah, det er Reagans skyld :)
« Dato: November 16, 2016, 03:47:24 pm »
Anklageren:
Citér
Nu er vi blevet moderne, og det skal vi vel ikke beklage, men lige netop holmgangen har det ærgret mig, at vi har afskaffet, for jeg ville nyde at udæske Reagan til holmgang og sende ham ned til de dybe regioner i søen, der flyder med ild og svovl.

Reaganisme/thatcherisme har ødelagt en del af mit liv. Det var i det hele taget en dårlig periode, hvor min kone døde alt for tidligt, og jeg blev stavnsbundet. Det var en moderne form for stavnsbånd, hvor jeg ikke kunne sælge mit hus uden at ende i bundløs gæld. Jeg blev også arbejdsløs.
Det var Reagans skyld. Reaganisme/Thatcherisme går ud på, at man gjorde op med den økonomiske politik og indførte monetarismen - så jeg sendte Reagan mange onde tanker i min arbejdsløshed og stavnsbånd.

I USA havde de rigeste 10 procent fået en tredjedel af samfundskagen i hele perioden fra 2. verdenskrigs afslutning - og deres andel begyndte så at vokse under Reagan. USA var jo verdens økonomiske lokomotiv, så det kunne mærkes.
I dag får de rigeste 10 procent halvdelen af samfundskagen i USA - og for en almindelig middelklasse amerikaner betyder den ændring - at han har mistet omkring 20.000 $ om året.

Alligevel hylder Langgaard-Nielsen - Reagan - føj for satan for en nikkedukke!

Tak for kaffe!
Hvor er det indlæg dog typisk venstresocialistisk piberi. "Det er Ronald Reagans skyld, at jeg er arbejdsløs" (ikke engang Poul Schlüters!) Hvor man dog hørte lignende tit dengang - jeg havde næsten glemt hele den ynk. Her er det ikke engang "samfundets skyld", nej det er den amerikanske præsidents.

 :Laie_34:   :sarcastic_hand:

Jeg kan se, at du fravælger at debattere med brugeren Phil i dit sidste indlæg, (skulle du ikke have heddet Gnavpotten?) - du er velkommen til også at fravælge mig!

266
Politik / Sv: Det er resultater, der tæller
« Dato: November 16, 2016, 03:16:09 pm »
Anklageren:
Citér
Det glæder dig at så noget had, og grave grøfter i det danske folk - men hvor mange muslimer vil du anslå, der er blevet sendt ud af landet på grund af det?

Næh, hadet har været der i årevis, ligesom grøfterne er det vokset. Men det er politikerne cirka 1983-nu, der har gjort splittelsen i det danske folk større og større, fordi de år efter år er blevet ved med at lukke muslimer ind i vores land, uden at folket nogensinde er blevet spurgt.

Du er vist det, man kalder en gnaven stivstikker? Hvorfor skulle det glæde mig "at så had"?
At islam er meget lidt velkommen i Danmark, er jo ikke noget jeg lige finder på. Det er faktum.267
Fra medierne / Sv: "De gode" GYSER - nu over Stephen Bannon
« Dato: November 16, 2016, 07:57:24 am »
Hammergodt indlæg.
Jamen det er fantastisk, som menings-eliten kan hyle som ulve i disse dage. Flere har skrevet, at der var noget af det samme, da Ronald Reagan blev valgt i 1980. Det kan jeg også godt huske - jeg kan bare ikke huske, om det overhovedet stilnede af i løbet af hans to perioder.

Det gjorde det nok ikke. For de fleste danskere - også mange til højre for S og SF - var Gorbatjov helten!   :mosking:

268
Anklageren:
Citér
Tæsker tastaturet i en debat, som muslimerne vel ikke engang ved eksisterer

Umiddelbart forstår jeg ikke en sådan bemærkning.

Hvis der menes denne debat (Din-debat.dk), er det meget muligt, at de fleste muslimer ikke kender til den.
Men mere overordnet - den danske debat overalt, så ved rigtigt mange muslimer udmærket godt, at den eksisterer. De ved også, at islam er meget lidt velkommen i Danmark.

Man kan bare se, når ham Clement (DR2-debatten, torsdage) inviterer tre-fire muslimer i studiet. De virker enormt frustrerede og er i et sådant forsvar, at man kan høre de har forberedt sig på en ordentlig smøre, som de længe har glædet sig til at fyre af. (Ja, det er generaliserende, nogen virker mere aggressive end andre, men det er sådan jeg har oplevet dem.)

Hmmm. "Tæsker i tastaturet"; på forsiden ser det grangiveligt ud, som at du har tæsket dobbelt så meget som de andre.... :smile1:

269
Politik / Sv: Så undgik vi Hillary`s krig mod Rusland
« Dato: November 15, 2016, 12:22:00 pm »
Phil:
Citér
Spørgsmålet er også hvor stor en del af befolkningen der over hovedet ville følge de vesteuropæiske politiske EU pampere i i en aggression mod Rusland.
Hvis vi endelig skal have trukket en fremmed kultur ned over ørerne, vil mange nok også foretrække den Russiske frem for den muslimske.

Den gamle "pendul-diplomat" fra 1970'erne, Henry Kissinger siger:

"For Vesten er dæmonisering af Vladimir Putin ikke en politik. Det er et alibi for ikke at have en politik."

I stedet for den koldkrigs-lignende retorik, skulle Vesten og især Vesteuropa tage sig sammen til at få formuleret en fornuftig politik over for Rusland, så Baltikum og Østeuropa ikke bliver permanente konfliktzoner.
Jeg vil mene, at vi har sammenfaldende interesser på flere områder, som bør få os til at se Rusland som en kommende allieret.

Vi bør genoprette nationalstaternes Europa (altså ikke støtte den gale udvikling mod en stadig snævrere politisk union). Det tror jeg, at Rusland har mere respekt for end den hysteriske stemning mange åbenbart gerne vil piske op.
 

Sider: 1 ... 16 17 [18]