Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - J. Langgaard-Nielsen

Sider: 1 ... 15 16 [17] 18
241
Samfund- & Kultur / Sv: "Socialdemokrat" arm i arm med erhvervslivets top :)
« Dato: December 12, 2016, 10:12:07 pm »
Anklageren:
Citér
Det er en meget morsom beskrivelse af at en stigende række virksomheder i erhvervslivet ikke vil bringe reklamer i Den Korte Avis.
Nu tror du så, at erhvervslivets top ryster i bukserne over jeres læserbreve  :big_grin: :big_grin: :big_grin:

Det morsomme - og dog tragiske - er at se dig omklamre erhvervslivets top, du som med mellemrum kalder dig "socialdemokrat" på dette site (R.m.i.r.)

Kommer somme tider til at tænke på den tid - senhalvfjerdserne - hvor jeg endnu var under uddannelse. Da var de røde virkelig røde, tør jeg sige! Hvis du havde blandet dig og sagt noget i stil med det, du morer dig med i ovenstående, tror jeg faktisk, at visse af dem havde givet dig sådan et lag tæsk, at du måtte have haft hjælp til at ringe efter en ambulance til skadestuen! (Der eksisterede jo ingen mobiler dengang.)

Næh, du er ikke mere socialdemokrat end en flagspætte.

Men mens jeg husker det: Det er jo ikke alle "de kendte", der fryder sig over, hvis de store tunge virksomheder kan kvase en lille netavis, der flittigt arbejder med at give os relevante oplysninger som du og dine ønsker fortiet:

"Troede det var løgn, da jeg første gang hørte om virksomheders boykot af
Den Korte Avis. En avis der retter et helt nødvendigt fokus på indvandringens
konsekvenser! Nu må vi stå sammen imod de virksomheder, der forsøger at indskrænke
ytringsfriheden. De skal simpelthen ikke få lov til at slå Den Korte Avis ihjel. ENIG?"


- siger KRISTIAN THULESEN DAHL.

http://www.bt.dk/politik/thulesen-dahl-i-opsigtsvaekkende-forsvar-for-avis-jeg-troede-det-var-loegn

 

242
Fra medierne / Sv: Man kan også støtte
« Dato: December 10, 2016, 09:37:38 pm »
http://denkorteavis.dk/2016/stot-den-korte-avis/

Læste lige, at Pernille Vermund vil sende et passende beløb. Hun har jo et arkitektfirma.

243
Politik / Sv: Ak ja - de mange løgnehistorier!
« Dato: December 10, 2016, 05:40:21 pm »
Anklageren:
Citér
Det er ligesom, at man ikke må sammenligne Dansk Samlings politik med jødeforfølgelserne under krigen - selvom det ellers er oplagt

Oplagt?
Der følger måske en forklaring? Som sætningen fremstår, må det da være nogenlunde den sorteste løgn, der er bragt til verden herinde længe.

Jeg minder blot om, at Dansk Samling procentvis var det politiske parti, der havde flest aktive unge i modstandsbevægelsen - og som følge mistede mange. De var typisk i 18-24 års-alderen; et fotografi af én af dem hængte på min væg, da jeg var alumne på et 4. Maj-Kollegium for nu mange år siden.
Jeg mener ikke, at Dansk Samling er begyndt at føre Det tredje Riges politik godt 70 år efter.

Men sådan ser der åbenbart ud i dit hoved.

244
Debat om debatten / Sv: Danskerne bemærker næsten ikke Dansk Samling
« Dato: December 10, 2016, 04:42:20 pm »
Anklageren:
Citér
Jeg er på flere områder talsmand for danskerne - og det er du ikke.

 :JC-hysterical: :big_grin:  NU tror jeg omsider, at jeg forstår det med "brovte-banden".

245
Politik / Sv: Er de falske nyheder en bombe under demokratiet?
« Dato: December 10, 2016, 04:24:48 pm »
Det havde vist ikke nogen interesse, det oplæg.  :biggrin:
Ak ja, ak ja.

246
Fra medierne / Sv: Anklageren er en følelseskold manipulator
« Dato: December 09, 2016, 07:17:07 pm »
Billedet af den lille druknede dreng er nok det, der har været mest anvendt i forbindelse med mediernes og andres forsøg på at få masseindvandringen til at "glide ned." Taget på stranden i Bodrum, Tyrkiet. Hjerteløst brugt igen og igen af medierne til at få folk til at tie og samtykke angående de endeløse skarer, som uden hindringer marcherede ind i blandt andet vores land sidste efterår.

Men hverken den lille dreng eller hans familie var flygtninge i FN-forstand. De havde boet i Tyrkiet i tre år, da drengens far besluttede at han ville til Europa - ifølge en søster, der allerede var kommet til Europa, for at få lavet sine tænder på europæernes regning.
Ansvarsløst betalte faderen menneskesmuglere, som sendte familien af sted over Middelhavet uden redningsveste. Det gik galt, og det var det, der kostede den lille dreng livet.

Billedet af den lille fyr i vandkanten (hvortil han iøvrigt blev båret og lagt, så fotograferne kunne få de "helt rigtige vinkler" !) står som symbolet på den hensynsløse indtrængning i Europa og visse menneskers kyniske spekulation i følelsesporno, for at påvirke befolkningerne i de europæiske lande, så de ikke mukker for meget ved synet af tusinder af asylansøgere.

Det kommer ikke bag på mig, at netop Anklageren iskoldt anvender billedet som "argument" for at beskylde mere hæderlige moddebattører for at ville "skyde hul i flygtningenes både."   :sick:

247
Debat om debatten / Sv: Dansk Samling er et elitært nationalistisk parti
« Dato: December 08, 2016, 09:18:08 pm »
Mint:
Citér
Han kan godt få mit navn og CPR.nr igen for at blive opstillingsberettiget til 2019 når der valg igen.

http://dksamling.dk/vaelgererklaering/

248
Samfund- & Kultur / Sv: Dagligdag i Norden
« Dato: December 08, 2016, 01:04:42 pm »
Nordboen:
Citér
Spørgsmålene i DerRudis oplæg er meget relevante. Hvordan vil her blive? Hvordan bliver her uden de nødvendige tiltag?
Det er forresten løjerligt, som folk tænker nogle gange herinde. Når der spørges, som DerRudi gør, "vil vore børn og børnebørn bevæbne sig?" - så signalerer man, at det er noget ikke afgjort, som de nok vil overveje om 10 år. Omvendt så jeg i en anden debattråd, at nogle mente der er mange våben i omløb nu.    :on_the_quiet2:

Det er bestemt relevant at se fremad. Mener jeg strejfer det i mit oplæg, se venligst her:

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=4859.msg61076#msg61076

249
Debat om debatten / KAN man kommunikere med undermålerne?
« Dato: December 08, 2016, 12:44:51 pm »
Dette er ikke kun en kommentar til Din-debat, men til den danske debat som sådan.
Men nu placerer jeg det her.

Min inspiration til det kom for en times tid siden, da Jyllands-Posten offentliggjorde et blog-indlæg af Dansk Samlings formand Morten Uhrskov Jensen, "Hvordan skal vi tale til de åndelige undermålere?"
Når nu Uhrskov Jensen bruger "de åndelige undermålere" om nogen, må vi regne med, at det er nogen, der mener så nogenlunde det modsatte af ham. Han beskriver dem selv som dem, der har tilsvinet kritikere af Udlændingeloven af 1983 og hvad deraf fulgte. Og han lægger ikke skjul på, at han mener, at disse undermålere (som i stort tal er at finde i RV, EL og Alternativet) skal have igen med samme mønt.

Man er så vant til herhjemme, at man skal "bøje sig mod hinanden", "prøve at samles om noget der forener alle" og lignende. Som om det er muligt i en sag som udlændingepolitikken, hvor vi danske har været gravet ned overfor hinanden i to skyttegrave i 25-30 år. Det er altså et eksistensspørgsmål - ikke et eller andet dagsordens-punkt på et fagforeningsmøde, om hvorvidt nogle smedelærlinge skal have 50 øre mere i timen for ditten eller datten.
Så et synspunkt som MUJs vil nok bringe nogle i affekt. "Igen med samme mønt!" Hmm....så er der ikke langt til fascistkortet!

Men når jeg husker tilbage på, hvordan "undermåler-segmentet" har opført sig, kan jeg godt følge ham.
Racister, fascister, halv-nazister, "de brune", sorte højreekstreme - alt det, der er blevet smidt efter os modstandere af 1983-loven og den islamisering, som er fulgt med.
MUJ bruger som eksempel forfatteren Carsten Jensen, når denne har skrevet om "den skimlede sekt af klamme kældermennesker" om folk, der stemmer helt anderledes end han, og mener, at CJ bør kaldes "en nytotalitær trotskytype, der ikke kan få nok af at modellere sine medmennesker, indtil han har fået omskabt dem i sit eget perverse billede."

Udmærket. Men det er dér, vi har befundet os i mange år nu.
Og Uhrskov Jensen har vel sagtens også ret, hvis der bag ordene ligger en erkendelse af, at undermålerne aldrig bliver anderledes. Man kan næppe omvende dem, selv om der er set tendenser i den retning i de allerseneste år.
Med Din-debat i tankerne kan jeg også spørge mig selv: Er det ikke tidsspilde overhovedet at deltage? Skyttegravene er i hvert fald ikke mindre her end i det større debatterende samfund.

Jeg mener, at vi (dermed menes naturligvis modstanderne af ikke-vestlig og navnlig islamisk indvandring til vores land) i stigende grad må erkende, at vi står et sted, hvor man muligt bør tænke mere over, hvordan kampen mod smadringen af Danmark/en islamisk
magtovertagelse bør føres.


Internettet og dermed de sociale medier har skabt helt anderledes plads til modstanderne, end vi ellers kunne have drømt om. Ingen tvivl om det. En meget stor procentdel af vore debatindlæg var blevet bortcensureret fra papiraviserne i 1980'erne og 1990'erne. Og her tænker jeg på de lødige, der bare har udtrykt almindelig indignation - ikke frådende skrigeri, som jeg indrømmer også er set fra modstanderside, hvad enten det nu har været nogen, hvis nerver har taget skade, eller det var fabrikeret af venstreekstreme for at sværte modstanderne.

Spørgsmålet er så bare, om det nytter at blive ved med at skrive mange indlæg mod ødelæggelsen af Danmark?
Jeg selv kan ikke helt lade være. Men erkender, at det nok også er tid at se frem - mere end den næste måned, f.eks.

Jeg er ganske klar over, at dette oplæg ikke indbyder til deltagelse fra "venligbo"-side, men det står jo dem frit for at debattere, hvad de nu går op i.   :smile1: Samtidig må de nationale, som måtte have lyst til at give mig en kommentar med på vejen, også lige tænke over, hvad de skriver på et offentligt forum; det er jo ikke alt man skal nævne i tider som de nuværende - og i den grad tiden, der kommer.250
Tant og fjas / I går - og i dag
« Dato: November 28, 2016, 01:01:23 pm »

251
Samfund- & Kultur / Sv: Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves
« Dato: November 26, 2016, 04:04:03 pm »
Phil:
Citér
Det har han ja, og der er vi rygende uenige, men derfor begynder jeg da ikke at nedgøre manden som person eller kalder ham dum, men kritiserer alene det forbud han går ind for og viser hvor fejlagtigt og meningsløst det er, bl.a. ved links (stråmænd).

Desuden er den ene uoverensstemmelse jo ikke ensbetydende med at der ikke også kan være punkter hvor vi er enige. Det er der
højst sandsynligt.

Der er jo også emner hvor vi er enige, og nogle hvor vi ikke er, men jeg begynder da ikke at kalde hverken dig eller nogen anden for dum, naiv, eller uvidende på grund af det, eller indsætter en overskrift som den du lige har lavet.
- også fordi det giver et indtryk af barnlig højrøvethed at gøre det.

Folk er nemlig ikke opdelt i de kasser politikerne og deres partier gerne vil have dem ind i, og det er vist ved at gå op for flere og flere af dem, takket være bl.a. det frie internet.

Du burde arbejde lidt mere for at komme af med den dårlige vane, i stedet for at lave en hel tråd hvor du udstiller den. - for det er nok kun en dårlig vane, - skolegården har måske smittet for meget af på dig ? Man er jo et produkt af sine omgivelser, uanset om man vil eller ej.

Phil, jeg glædede mig over dit indlæg. For der er emner, hvor jeg tror vi er vældig enige - og som du skriver, andre hvor vi er rygende uenige. Det er sådan, det skal være på et debatforum.

Samtidig viser du med en fin besindighed, hvilken enorm forskel der er på den måde, vi formulerer os på her - og så en meget vred barnerumpes skrål og luskede nedgøring af anderledes tænkende.    :thumbsup:

252
Anklageren:
Citér
Jeg har lagt mærke til, at en debattør som Langgaard-Nielsen sætter lighedstegn mellem at se islam som en ond ideologi - og at gå ind for en stram indvandrerpolitik (og han er langtfra den eneste).
[....]
Det virker som om hans sind er formørket af had, for selvfølgelig kan man gå ind for, at Danmark fører en stram indvandrerpolitik uden at hade muslimer. Det bør ikke være så svært at forstå.
[....]
Omvendt kan skrantende fysisk sundhed hænge sammen med, at psyken er fyldt op med et uoverskueligt had, som helt dominerer
personligheden.

Dertil kommer, at et urationelt had belaster familielivet og går ud over børnene.

Hvor er det dog "smart" sådan at oprette en tråd, som går ud på at hænge undertegnede ud som et "psykologisk tilfælde". Èn, der bør tilbydes "gratis psykologhjælp" osv. Naturligvis uden at nævne mig i OPs overskrift, så jeg måske kunne have reageret på det med det samme.
Eller lad mig hellere blot spørge: Hvor infamt, hvor svinsk og lavt kan det blive, det denne "anklager" sidder og fabrikerer ved tranlampen højt mod nordvest?

Jeg tror ikke, der er nogen nedre grænse.
Det er ikke nok med, at mit sind er "formørket", jeg er åbenbart også handicappet, sidder måske i kørestol, er det sådan? For jeg skal jo fremstilles som en krøbling - både fysisk og psykisk.
Og min familie lider, skal man forstå på dette utrættelige væsen oppe på isen - "Danmarkseksperten" - det går ud over mine børn.

Læs disse ondsindede udgydelser roligt igennem. Jeg er næppe den eneste, der ser tankefællesskabet med den heldigvis hedengangne Sovjetunion. Jeg er gammel nok til at huske, hvordan kunstnere og andre "afvigere" blev omtalt og behandlet: Spærret inde på psykiatriske anstalter!
En skæbne, der helt uden tvivl ville være tiltænkt mig i et "Anklager-samfund", selv om mine evner ikke når en Alexander Solsjenitsyns.

For hvad er det, der får Anklageren til at angribe mig så unfair og grovt?
Det er da, at jeg ikke må mene, som jeg gør - dvs. det må jeg vist godt, men det skal have konsekvenser. Jeg skal - formentlig efter arrestation og afhøring hos Stasi-agtige "officials" - lukkes inde sammen med de andre "afvigere" på en såkaldt gak-anstalt.

Denne kommunistiske måde at se politiske modstandere på var brugt i million-antal i specielt Josef Stalins rige. Det kostede en del i patroner, men sådant har Anklageren nok kalkuleret med.

Hvad angår den fysiske tilstand, brugte jeg for nylig 52 minutter på at løbe 10 km - indrømmet i et ikke særlig kuperet terræn. Det er ikke noget man får medaljer for, men det er vist ganske sundt, det (træningen) der går forud for de 10 km. Jeg vil ikke være så ufin at spørge Anklageren, hvordan hans form er.
Den "formørkede" mand tror jeg ærligt talt ikke ville blive genkendt af min hustru, datter eller børnebørn, ej heller venner.

At man også skulle være psykisk formørket, fordi man ikke synes hash-salg skulle tillades vil jeg lade stå for sig selv. Det fortjener kun en rå latter!

Nu kan det selvfølgelig være, at Anklagerens position herinde er at være trollenes konge - det skulle i og for sig ikke undre mig, da hans lede oplæg virker som er det lavet for om muligt at få mig til at fare i flint. Det vil ikke ske.
På den anden side synes jeg, at han forleden skrev, at han ønskede administratoren ville fjerne nogle trolle.

Hvorom alting er: Hvor var det dog et modbydeligt oplæg, ondt, nedrigt og kun skrevet for at udspy had mod mig.
Jeg tror næppe nogen på Din-debat vil forlange af mig, at jeg i fremtiden svarer et sådant ...nå ja, menneske som Anklageren.

 253
Religion-& Filosofi / Sv: Anklageren er ikke "danskerne"
« Dato: November 26, 2016, 10:57:41 am »
Anklageren:
Citér
Hvorfor kalder du dig selv "vi"?
Problemet var nærmere, at der kom mange muslimer op gennem 1980'erne, og så startede propagandaen efter murens fald.

Selv i dag, er der kun et lille mindretal af danskerne, som vil have muslimerne ud - så værre er det ikke.

Det sidste bør især huskes. "så værre er det ikke" - her skriver altså én, der ønsker mange muslimer i Danmark. Rigtig mange.
Ellers ville han ikke skrive, at så er det ikke værre. Og det sidder han - efter eget udsagn - over 3000 km borte og skriver.
For hvad fanden rager det dumme lille land, han forlod engang for længe siden, dog ham?
Han og hans eventuelle afkom kommer ikke til at lide under den islamiske fremmarch i Europa/Danmark.

Føj for helvede!     :JC_moon:

254
Politik / Sv: Erdogan
« Dato: November 26, 2016, 10:30:53 am »
El_Nino:
Citér
Joeh - han (og dermed den tyrkiske regering) taler med tre tunger. :help:

Det gør muslimer, når det passer i deres kram. Jeg tror dog, at vi kan regne med, hvad han sagde engang:

"Der er ikke noget, der hedder moderat islam. Der er kun islam!"

Tænk om regeringscheferne i vesten huskede på de ord.

255
Samfund- & Kultur / Der skal mere politi til
« Dato: November 24, 2016, 09:15:01 am »
Vi hare lige set det igen:
Kvinde er på vej ud fra Magasins afdeling i Lyngby med sin 4-årige lille datter ved hånden, da en mand - formentlig på jagt efter et medlem af en indvandrerbande - træder frem og skyder vildt omkring sig. Kvinden bliver ramt i brystet, og hun måtte en tur på sygehuset og opereres. Hun er ikke i livsfare, men hun og ikke mindst den lille datter vil naturligvis præges af dette længe. Antagelig for livet.

Vold og skyderier i gaderne er et opløsningstegn.
Når disse gadebander, ofte af udenlandsk oprindelse, skyder omkring sig, kan ingen vide sig sikker. Tilfældet i Lyngby er ikke det første og vil heller ikke blive det sidste eksempel.

Jeg mener, at vi danske må se i øjnene, at der er brug for væsentligt mere politi i Danmark - også mere end det, politikerne i folketinget når frem til i øjeblikket.

Der findes desværre personer i debatten, som ikke har andet at byde på som svar på det utrygge samfund vi har bevæget os ind i, end at man skal gøre hash og lignende lovligt! Den slags mennesker anbefaler jeg, at man som hovedregel slet ikke at svarer. Det fortjener de ikke.
De har kun deres egen hamp-rus og dens virkninger for øje; det er samme type, som altid er parat til at slå et slag for Thy-Lejrens og Christianias beståen. Hvad fanden rager det dem, hvis vores unge bliver til sløve slaver af alverdens narkotiske midler.

Men hvordan og med hvad der skal sættes ind mod volden og skyderierne i danske gader er et af tidens mest alvorlige problemer.
Hvis man spørger politiet selv, er det ikke alene voldsofre, der føler sig svigtet - det er også mange politibetjente, idet de må lægge voldssager på hylden, som ellers før havde høj prioritet. "Fordi der ikke er tid til efterforskningen"!

Ikke tid? Jamen så må denne tid da skaffes. Ved ansættelse af mere mandskab. Pengene til dette skaffes ved at tage fra, hvad der bruges i øjeblikket på kæleri for og pleje af ikke-vestlige indvandreres interesser.
Sider: 1 ... 15 16 [17] 18