Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - J. Langgaard-Nielsen

Sider: 1 [2] 3 4 ... 18
16
Fra medierne / Røverisk overfald i Aalborg Øst
« Dato: Januar 14, 2018, 10:46:36 pm »
Røverisk overfald i Aalborg Øst her til aften.
Her blev en 16-årig dreng slået og sparket og truet med kniv på Skallerupvej. Det lykkedes gerningsmanden at stikke af med en tegnebog med kort og sygesikringsbevis.

https://www.bt.dk/krimi/teenager-overfaldet-og-truet-med-kniv-paa-gaden-i-aalborg

Gerningsmanden beskrives som cirka 20 år og 180 cm. Mørk i huden, taler dansk med accent.

(Se nærmere beskrivelse i BT-linket.)

Kvarteret er, så vidt jeg ved, noget nær det værste i Aalborg og har været det i over 30 år.
Har kendt et par der ved uheldige omstændigheder var kommet til at bo der, men de flyttede, så snart de kunne.


17
Debat om debatten / Debattens tilstand....
« Dato: Januar 14, 2018, 09:54:37 pm »
Det er længe siden, jeg har kigget herind og måske glædet mig over at se et par kommentarer fra nogle, som jeg opfatter som blandt de mere fornuftige.

Det samme i dag. Vrøvl og dødkedelig smalltalk mangler der derimod ikke.
Og så er det, man tænker bare nogle måneder tilbage... eller et år. Halvandet. Kan nogen huske Din-debat i det sene 2016? Jeg kan. Der var flere kvalitetsindlæg herinde, hvor debattører eksemplificerede de mange ting, som de synes er galt i det Danmark, som er under pres fra den tiltagende islamisering.

Der forsvandt mange - erfarne brugere kan udmærket huske en række af dem.
Når de gode debattør forsvinder, fordi de ikke orker at skrive op imod løgnene, grovhederne og overfladiskheden, er det at gamle trofaste kæmper keder sig og skriver:

"Din-debat er kun en skygge af sig selv."

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=6452.msg85467#msg85467

Ja.
Eller:

"Her sker ikke en ski´ efterhånden".

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7259.msg96785#msg96785

Jamen det er da klart, at fine debattører får det sådan, når Din-debat.dk også giver ly til én, der tildænger os med grovheder. Debattens sygdom - en dødelig virus for ordentlig debat.
Skal jeg vise jer vedkommendes fjæs?

"Her på debatten lyver islamofober hver eneste dag - så det er sandheden, jeg forsvarer."

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=7365.msg98570#msg98570

Prøv og kig på denne uges emner, og hvad der skrives. Og noter selvtilfredsheden hos vedkommende - brovtende selvtilfredshed over stort set at have fået jaget nationalsindede debattører væk!  Såre trist!

18
Debat om debatten / Sv: 77 gæster kl. 1 om natten? Arh, mon dog?
« Dato: Januar 11, 2018, 10:50:13 am »
genuine Troll
Citér
Det er nok det tavse flertal,  :girl_sigh:

Nej, det er det ikke. Og der er slet ingen, der tror på, at "genuine Troll" sidder oppe klokken halv to om natten og 'liker' eller skriver fjolle-kommentarer.
Klokken var imidlertid ikke nær så mange i Grønland. Hvis man i forvejen har installeret sådan en automatikprofil til at give én 'likes', hver eneste gang man skriver lidt, er det nok fristende i nattens ensomhed lige at aktivere den.  :on_the_quiet2:

19
Fra medierne / Så lyver Özlem Cekic atter
« Dato: Januar 09, 2018, 03:23:39 pm »
Så har Özlem Cekic igen løjet offentligt!
Hun har i DRs P1 slynget en påstand ud, som var der tale om ubestridelige kendsgerninger - uden iøvrigt at angive hvor hun måtte have sine "kendsgerninger" fra.

"97 pct. af nydanskerne er ikke kriminelle!"

Og Cekic skal endda have udtalt denne løgn tidligere, nemlig i DR2s Debatten med Clement Kjersgaard, som jeg ikke så.

Sandheden: 42 pct. af ikke-vestlige, mandlige indvandrere og 37 pct. af ikke-vestlige efterkommere født i 1987 - for nu at tage et tilfældigt tal, dem der blev 20 år i det forgangne år - er dømt for at have overtrådt straffeloven. (Danske mænd ligger på 17 pct.) Det kan man finde i Danmarks Statistiks "Indvandrere i Danmark 2017" (side 97 og følgende sider.)

Straffeloven!
Ikke færdselsloven.....

Børn af ikke-vestlige indvandrere er den mest kriminelle gruppe i Danmark.

For efterkommere fra Somalia er kriminaliteten syv gange højere end for alle mænd samlet.

Som forfatteren Mikael Jalving skriver:
"Myten om de 97 pct. skal ikke blåstemples af et medie, der hævder at tjene offentligheden, og som vi alle er tvunget til at betale til."

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE10185487/myten-om-de-97-pct-oezlem-cekic-boer-undskylde-offentligt/
Jalving skriver myten. Han kunne godt have skrevet en fed, beskidt løgn!

20
Fri Debat / Sv: SÅ præcist!
« Dato: Januar 07, 2018, 03:40:39 pm »
Phil:
Citér
Der rammer du vist hovedet på sømmet. Der er tydeligvis ikke mange der gider ham i det virkelige liv, i betragtning han er på debatten 24/7 og kommenterer hvert eneste indlæg, - hvor de fleste, incl. det du henviser til jo tydeligt viser manden har en skrue løs.

Desværre har han kørt flere intelligente og fornuftige debattører træt og fået dem til at opgive debatten, mere end halveret de indlæg der ellers ville være, og i høj grad fået den fornuftige debat til at dø ud og forsvinde, og resten til at dreje sig om ligegyldigt small talk og fantasier om reptiler.

Alene hans sidste to kommentarer til dig siger jo alt, - men bær over med ham eller ignorer ham, - der er koldt, mørkt døgnet rundt, dødkedeligt og ikke en skid at tage sig til på Grønland på denne tid af året.

Jeg må sige, at Phil selv rammer hovedet på sømmet - præcis er den beskrivelse af, hvad jeg vil kalde canceren på Din-debat.dk.
Jeg har fremhævet det allerbedste, så andre - også nye brugere, der måske ikke kender 'Ankagleren's grove, dominerende stil - kan notere sig, hvad der ødelægger dette forum, som ellers kunne have været et sted, hvor meninger kunne byttes uden at folk blev bedt om at "holde sig væk" eller truet som en kristent orienteret bruger blev sidste år.

At 'Ankagleren' befinder sig i et psykotisk skrigedengse-land har vi efterhånden set så mange eksempler på, at det burde være mere end nok. Nu med denne og et par andre tråde skal skrigeriet så hældes ud over Phil og jeg. Vi kan dog tåle det, voksne som vi er  :smile1:: (Bemærk eventuelt ved selv at læse tilbage).
'Ankagleren' opfatter jo i sin indelukkede, mugne gammelmandssurhed andre debattører som en slags tinsoldater, han selv har modelleret og malet. Hvis vi fraviger de stereotyper han fægter imod med sit træsværd (det gør skrigende smådrenge, når de bliver meget vrede!), så vé os. Så er vi ikke egnede til at debattere offentligt, og vi er syge, slangetunger, diverse '-fober', dværge, besat af islam og meget mere.

I et sådant psykotisk univers findes der slet ikke det, der kendetegner os almindelige mennesker, nemlig at man kan være rygende uenige og alligevel respektere hinanden som skribenter herinde. Jeg kendte, da jeg blev uddannet i sin tid nogle, som var meget uenige om f.eks. atomkraft eller EF, to meget store emner i sen-halvfjerdserne. Men hold op, hvor de kunne gi' hinanden det glatte lag - og så om aftenen kunne de ses festende i en kantine, syngende sammen, som studerende gør Fordi der også var en del, de var enige om. Og fordi de respekterede hinanden som mennesker.

Sådan noget forstår 'Ankagleren' ikke. Han sidder i sit eskimohul og kanonerer den ene bandbulle efter den anden afsted mod sit tidligere land. At han har en skrue løs, kan få være i tvivl om. Hans to trofaste 'medløber-tinsoldater', genuine Troll (tidligere Trådløse-Anna) og politisk ukorrekt regner jeg ikke med. Gør I? Prøv at se, hvad de skriver.

Phil har fuldstændig ret i, at det bedste ville være at ignorere sådan en person. 'Ise ham' som vor friske boksepige, Hjerter ES, formulerede det forleden.
Der er vi vist alle faldet i, dvs har svaret på noget af al den plapren, der hyler fra Nordvest. Måske egentlig i mangel på gode debat-oplæg...jeg sender jer en tanke Debatsvinet, Lyjse, The Honey og andre. Skulle det ikke kunne gennemføres?         

21
Samfund- & Kultur / Ubehagelig læsning om elevsammensætning på gymnasier
« Dato: Januar 06, 2018, 07:34:56 am »
En offentliggørelse af andelen af gymnasieelever med "anden oprindelse end dansk" på gymnasierne er rystende læsning. Særligt da når det drejer sig om København og omegn.

Høje Taastrup Private Gymnasium     94,4 pct. topper listen. Derefter følger:

Københavns Private Gymnasium (82,6)
Akademisk Studenterkursus (80,3)
NEXT - Sydkysten Gymnasium (77,7)
Aarhus Private Gymnasium (76,9)
Sankt Petri Skole (75,9)
Langkaer Gymnasium (65,1)
HF & VUC København Syd (60,3)
Copenhagen International School (53,2)
Københavns Åbne Gymnasium (50,6)

https://24nyt.dk/paa-gymnasie-94-4-eleverne-oprindelse-dansk/

Samtlige disse gymnasier har altså en elevsammensætning med majoritet - over 50 pct. - af "anden oprindelse end dansk"!
Det er efter min mening meget ubehageligt, også set i et fremtidsperspektiv.22
Fra mig til dig / Sv: Kim Møller indmeldt i Nye Borgerlige
« Dato: Januar 04, 2018, 08:44:07 pm »
Hjerter ES:
Citér
Jeg føler mig ikke sikker på, at "det er det, vi alle burde gøre på den nationalsindede fløj", som du spørger.
Og under alle omstændigheder vil det være meget vanskeligt at samle de nationalsindede. Også herinde på et lille forum som dette er der enkelte, der har ytret sig om, at Pernille Vermund og partiet ikke har udtalt sig "stramt" nok.
Måske er det bare svært at få nationale mennesker til at forliges, det har man i hvert fald set historisk. (1930'erne især.)

Jeg føler mig fristet til at stemme på Nye Borgerlige ved næste folketingsvalg, da det nok er tvivlsomt, at Dansk Samling eller Stram Kurs kan magte at samle vælgererklæringer nok.

PS Fin bemærkning, den øverste i oplægget. Jeg har haft travlt i dag, men synes jeg kan se, at det går fint med at ignorere Brovtebanden/Idiot-trollene!
Det kan formentlig gøre Din-debat til et langt bedre sted på sigt at "ise" eller tie disse hadere af virkelig debat ihjel.    :big_grin:

Du har nok ret i, at Dansk Samling ikke magter det for tiden, og det ærgrer mig. Formanden Morten Uhrskov er jo en fremragende skribent, som utallige gange har afklædt og spiddet de rød-radikale landsforrædere. Desværre har jeg på fornemmelsen, at der er alt for få til at hjælpe ham. Og af de få er en hel del vist noget oppe i årene.
Tror nok hellere jeg så Dansk Samling i folketinget end NB.

Nye Borgerlige? Tja, til tider bemærker man divergenser fra Thulesen Dahl-segmentet, og det skal Nye Borgerlige også sørge for at slå på. Ellers får folk bare et indtryk af et "Dansk Folkeparti II". Det er der ikke brug for.
Rigtigt nok at det ser ud til at være svært at samle de nationalsindede uden for DF. Det har tit ærgret mig, efter at jeg så, hvad den modsatte fløj lykkedes med fra 90'erne (EL).

23
Fra mig til dig / Kim Møller indmeldt i Nye Borgerlige
« Dato: Januar 04, 2018, 01:06:06 pm »
Dette indlæg er henvendt til brugere af nationalkonservativ observans.
"Indlæg" fra Brovtekartellet + idiot-trolls vil blive ignoreret, hvad de forresten bliver i forvejen fra min side.
- - - - -

URIASPOSTENS stifter og mangeårige redaktør, Kim Møller, har meldt sig ind i Nye Borgerlige.

http://www.uriasposten.net/archives/90176

Møller understreger, at det ikke vil få nogen indflydelse på Uriaspostens linje, men det er en interessant handling, ikke?
Er det det, vi alle burde gøre på den nationalsindede fløj? Styrke et parti, der regnes for at have en strammere udlændingepolitik end DF.

Eller slet ikke?

24
Debat om debatten / Sv: Ankaglerens egen dagligdag? Ha ha ha!
« Dato: Januar 04, 2018, 07:56:18 am »
Anklageren:
Citér
Det er sjovt, at det nu viser sig, at du kun har teoretiske erfaringer med muslimer fra islamfjendtlige blogs - og du har måske set nogen med tørklæde på gaden - ikke som vi andre, der kender muslimerne fra dagligdagen.

Ankagleren kender muslimerne fra dagligdagen!   :biggrin:   :JC-hysterical:   :dance3:

Lad dog helt være med at svare på den lallende skrigeunges baby-bavl. Det eneste en sådan debat-ødelægger trænger til, er en røvfuld så han ikke kunne sidde ned de næste 8-10 dage!  :JC_spank:


25
Politik / Lars Løkkes gentagne vrøvl
« Dato: Januar 03, 2018, 02:45:19 pm »
Statsminister Lars Løkke Rasmusen har det med at slynge noget forfærdeligt vås ud, når han snakker om indvandring af muslimer. Også i nytårstaler.
Man kan spekulere over, om han gør det for at tækkes de radikale?

"Det har ikke noget med religion at gøre."

Dette sludder har Martin Henriksen (DF) kommenteret: - Vi har diskuteret det i mange år. Det er tankevækkende, at man i toppen af Venstre ikke har forstået det. De problemer, vi har med undertrykkelse af kvinder, handler i høj grad om islam og det kvindesyn, man har i islam. Når man taler om, at folk lever i parallelsamfund med egne regler, så taler vi om sharia. Så er det islam.
Venstre tror, at hvis bare du får en højtuddannet pakistaner ud til Novo Nordisk, så er alt per definition godt, men sådan hænger det ikke sammen.

https://www.b.dk/politisk-morgenpost/venstre-tror-at-hvis-bare-du-faar-en-hoejtuddannet-pakistaner-ud-til

Henriksen har ret i sin kritik, og det er forstemmende, at det største regeringsparti cykler løs med sådanne forældede idéer. Det lyder som noget fra Poul Nyrup/Marianne Jelved-epoken!

Så er der Inger Strøjberg. Hun siger, at Danmark har fået lukket gaveboden (tror jeg nok, det lød.)
Tjaaa, har vi nu det, hvis man går det nærmere efter i sømmene?

26
Politik / Sv: Den ideelle åndelige verden er ikke så primitiv
« Dato: Januar 03, 2018, 02:08:01 pm »
Phil:
Citér
Statistikker er altid forældede, ofte bestillingsarbejde til propaganda brug og som regel ikke en dyt værd, da man altid kan finde nogle andre statistikker der siger noget andet.
Men hvordan skulle man dog kunne kende noget til virkeligheden og muslimernes opførsel og teen sig overalt i hverdagen, hvis man lever som en hillbilly på Grønland og aldrig møder og oplever dem ?

 :d_sunny:   Modtag en 'like' for den bemærkning!   :smile1:

27
Fri Debat / Sv: Vend ryggen til beskyldninger og personforfølgelse
« Dato: Januar 03, 2018, 01:58:17 pm »
Hjerter ES:
Citér
Som forventet fortsætter politisk ukorrekt og genuine troll, som de forlod det gamle år. Ingen seriøse interesser/ingen argumenter i debatten/hadet til en god debattør = lallende personfnidder.

Der skal nok en jætte-indsats til fra dem, der virkelig vil debat her på siden, for at opnå den.

Det vil i hvert fald kræve, at vi fuldstændig ignorerer sandkasse-bladder, som det politisk korrekt og genuine troll leverer. Jeg går gerne forrest og sætter de to profiler på ignorér. Vend ryggen til alle de beskyldninger!
Får for en gangs skyld lyst til at nævne navnene på nogen, jeg ønsker vil fortsætte på Dd og ønsker, at de ligeledes vil ignorere dem, der ikke har evner for at debattere og derfor forfalder til det sædvanlige beskyldninger om at være identisk med snart den ene så den anden. Jeg tænker bl.a. på Debatsvinet, Lyjse, Phil, Licensnægteren, J. Langgaard-Nielsen og Anti-rød.

Og Klondyke Carl, der ikke skriver specielt Rudi-lignende, skal ikke tage notits af fjolserne fra venstrefløjen. Han skal fortsætte.
 :smile1:

Helt enig. Lad os gøre den "jætte-indsats" og ignorere troll-idioterne. Bare skrive vore indlæg, som om de slet ikke var her med deres beskyldninger og tråd-obstruktioner.   :JC_doubleup:

28
Politik / Sv: Stenkasteri igen og igen....
« Dato: December 21, 2017, 01:43:52 pm »
Kagle kagle kagle... så kører genbrugspladsen igen. Z z z z....
Tjah, når man ikke VIL kommentere emnet, er det åbenbart sådan, en islam-håndlanger skal reagere. For money. (Tror jeg.)
 :lazy:   :connie_4:

29
Politik / Sv: Afsporing Classic!
« Dato: December 21, 2017, 01:20:51 pm »
Anklageren:
Citér
Den Korte Avis tør ikke tilmelde sig pressenævnet - som lødige aviser gør - for så kan man klage.

Afsporingsbavl Classic!

"Debattøren" har følgende "taktik":

Forholder sig for Allahs skyld ikke til emnet. Mener ingenting om vicepolitiinspektørens udtalelser, som sædvanlig heller ikke om gerningsmændene - i dette tilfælde de ufatteligt ondsindede indvandrerknægte.

Nej, skyd efter kilden. Måske hopper enkelte på den slags....

 :bad: 

Måske. Men det er sgutte mange, sølle skvadderhoved.

30
Mandehørmen / Sv: Pletter
« Dato: December 21, 2017, 01:08:34 pm »
anti-rød.:
Citér
Hvorfor skulle jeg skamme mig? Fordi jeg har en høj moral ?
Der ikke stiller mig tilfreds med, folk der trænger til hjælp, ikke får fuld omsorg, og ikke som dig siger. "hvad rager det mig" Blot fordi jeg har mit på det tørre.

Jeg udnytter heller ikke unge kvinder i Thailand der må prostiture sig, for gamle klamme stoddere.

 :clapping:   :good:   :JC_doubleup:

Sider: 1 [2] 3 4 ... 18