Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - nobody

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 75
31
Fri Debat / Sv: Hvor finder man recevedele .
« Dato: Juli 05, 2017, 09:19:23 pm »
Tak Tørresnoren.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

32
Fri Debat / Sv: Hvor finder man recevedele .
« Dato: Juli 05, 2017, 07:19:14 pm »
Jeg skrev engang noget om kedelige kølediske i Div. forretninger, og det var jo så bare ikke noget jeg syntes, det viser sig at i Danmark er der kun Ca. 20% i kølediskene i forhold til alle andre lande i "eu", så tror da pokker jeg syntes de kølediske er kedelige.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

33
Fri Debat / Hvor finder man recevedele .
« Dato: Juli 05, 2017, 04:46:52 pm »
Jeg skal lave 3- knallerter (PUCH) og det er så også fint-nok alt det, det er en 2-gear og en 3-gear plus en PUCH-trilet , men hvor pokker finder jeg reservedele, jeg har været på nettet Osv. men jeg kan ikke finde nogle forhandler.

Kan nogen af jer hjælpe mig <3 .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen   

34
Fri Debat / Sv: skal i retten i miorgen?
« Dato: Juli 05, 2017, 03:42:34 pm »
Mak.

Du er en falsk profil, stavefejl er OK, men beviste stavefejl helt i den endende af tastaturet er meget dumt, og den  "Kunst" magter du, som den eneste her på debatten, jeg syntes du er tarvelig overfor dem som har problemer med at stave, sagt på en pæn måde, så er du et dumt svin.

Og skal vi væde på, at du bruger "TOR" .

Poul Jørgensen 

35
Videnskab / Sv: Den globaleopvarmning.
« Dato: Juli 04, 2017, 04:53:09 pm »
Forestil jer, at man nede i ørkenen i Afrika kunne sænke temperaturen med bare et par grader, så ville man lave et lav-tryk som ville trække vand ind fra havet af, også ville ørkenen pludseligt "blomstre" op og blive en "skov", som ville hjælpe hele verden med deres CO2 problem.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

36
Videnskab / Sv: Den globaleopvarmning.
« Dato: Juli 03, 2017, 06:42:22 pm »
Tørresnoren.

"men HVIDE TAGFLADER kan faktisk gøre en HEL del for at reflektere solens varme - og ikke optage den i samme grad..".

Det virker ret fornuftigt :) , hvis alle tage i hele verden blev malet hvide, man kunne også lave hvide veje.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

37
Videnskab / Sv: Den globaleopvarmning.
« Dato: Juli 03, 2017, 05:10:57 pm »
Politisk Ukorrekt.

Hvad hvis man lavede et stort stykke "plastik", 1X1-Km med en oppustelig kant så arealet automatisk ville rette sig ud til en stor kvadrat når den blev pustet op, og man så tog den med ud i rummet og pustede den op så den skyggede for solen.

Jeg ved godt at "et" stykke ikke gør den store forskel og at den ikke vil holde ret længe, men hvis man hver eneste gang man gik ud i rummet, at man så tog sådanne en med, bare det hjalp lidt, så havde vi da gjort noget.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen   

38
Videnskab / Den globaleopvarmning.
« Dato: Juli 03, 2017, 09:26:39 am »
Kunne man ikke give jorden en "sol-brille" på som skyggede lidt for solen, en som man kunne pille ned og sætte op efter behov.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

39
Religion-& Filosofi / Sv: Hvordan jeg blev muslim
« Dato: Juli 02, 2017, 01:00:19 pm »
"df"(gud forbyde det) 112.

tryg er kapitalistisk og det du vil hjælpe, til at snyde og svindle ofre for ulykker for deres erstatninger.

Poul Jørgensen

40
Religion-& Filosofi / Sv: Hvordan jeg blev muslim
« Dato: Juli 02, 2017, 06:52:47 am »
Alt det der er meget godt og rosenrødt, men du glemmer at fortælle at islam vil holde folk hen i uvidenhed, nægter at forholde sig til videnskaben, at de bevist undertrykker folk, at der er censur i alle muslimske lande og at de ikke overholder menneskerettighederne.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

41
Tant og fjas / Sv: Bare for sjov.
« Dato: Juli 01, 2017, 09:52:12 am »
Tørresnoren.

Hvad går det indlæg ud på?, hvorfor har du et gammelt indlæg fra SOLen, på mig virker det ikke helt normalt at gøre så meget ud af din jagt på mig, men du er jo så "lært" at du nok selv kan stille din egen "lidelse" ? :) .

Poul Jørgensen

42
Tant og fjas / Sv: Bare for sjov.
« Dato: Juli 01, 2017, 09:42:17 am »
Albert.

Det er efterhånden gået op for mig, at samtlige her på debatten har levet et meget kedeligt liv, uden nogen oplevelser.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

43
Tant og fjas / Sv: Bare for sjov.
« Dato: Juli 01, 2017, 07:41:16 am »
Phil.
"Hvem var blandt de første du kontaktede efter du havde fået røret i hovedet ? - og hvad skete der derefter ?".

Kl: 19:30 D:23/8-1985 på Grimstrups kartoffelmel fabrik på noget overarbejde stod min mester oppe på en 4-meter lang stige og skar et 75-100-Cm stort rør af, der var en øvelse af militæret fra Høvelte med kampvogne og alt andet som "gemte" sig inde i fabrikken, jeg gik ved gulvet og skar maskinen som havde røret i toppen af ved gulvet, jeg havde sagt til min mester 5-10-gange at han skulle sige til inden han havde skåret røret over så jeg kunne komme væk, fordi jeg ikke ville havde røret i hovedet, første gang sagde han at røret sad fast i en væg 8-10-meter fra der hvor han skar røret frit, jeg sagde at det ville jeg skide på og at han skulle sige til, ja ja sagde han så og skar videre.

Han sagde så ingen ting, og pludseligt kom røret så lige ned i hovedet på mig, jeg blev trykket ned imod gulvet men fik sat hænderne imod gulvet så røret gled af mig og ned over nakken og af, jeg besvimet et øjeblik men vågnede med det samme og rejste mig op, men så blev alt sort og jeg tog fat i mit hovedet og løftede i det, også kunne jeg se igen, jeg prøvede at sætte mig på en stak (3 EU-paller), men da jeg slap hovedet med den ene hånd besvimede jeg igen og vågnede op liggende på ryggen på gulvet igen, min mester stod stadigt på stigen, nu grad han så bare, jeg sagde til ham at han skulle stoppe fordi jeg jo ikke var død endnu, jeg er sammeritter og jeg var på det tidspunkt ikke i tvivl om at den var helt gal, der kom så også 3 soldater som også var sammeritter og undersøgte mig, og de satte sig sådanne at de kunne holde mit hovedet og trække lidt i det, da jeg ikke kunne mærke mine ben eller mine arme, men det kunne jeg så når de sad og trak i mit hovedet.

Min mester ville så havde de 3 soldater til at hjælpe ham med at bære mig ind i hans bil så han kunne køre mig hjem så jeg kunne holde et par fridage, men de 3 sammeritter og jeg var enige om at jeg skulle på hospitalet, så de sendte min mester ned til vagten på fabrikken for at ringe efter en ambulance, han kom tilbage 15-minutter efter og sagde at vagten var lukket, der blev de 3 soldater gale og sagde at så måtte han smadre et vindue, ellers ville de gøre det også ville de havde brug for 2 ambulancer, den forstod han, og 20-minutter efter kom ambulancen så og mit hovedet blev fikseret, min mester fik så en seddel med de 3 soldaters navne og adresser som han skulle give mig på hospitalet, den seddel fik jeg så aldrig, den smed min mester væk.

Det tog Ca. 1-time at køre de Ca. 15-Km til hospitalet, fordi hver gang ambulancen gav et lille hop eller ryg så besvimede jeg, og der kom hurtigt politi eskorte både foran og bag ambulancen så den ikke skulle stoppe for noget, og det var meget lidt jeg husker om den tur, jeg vågnede så op på en seng i en eller anden operationsstue på Frederikssund sygehus, hvor en kvindelig læge stod og fortalte mig at min nakke var brækket i C2-C3, men at den lille "tap" forst på C3 ikke var knækket, jeg bad min mester om den seddel fra de 3 soldater, men han sagde at han ikke havde nogen seddel, hvilket jeg viste var lyv, lægen forklarede så en masse som jeg ikke rigtigt fattede noget af, ud over at de ikke lige ville gøre noget ved det, så sagde jeg, at så kunne jeg jo lige så godt tage hjem, også stod jeg op af sengen og ud på gulvet, resultatet var bare at jeg besvimede og vågnede op nede på gulvet, hvor jeg så blev løftet op i sengen, lægen sagde at jeg skulle ligge på sygehuset i et par dage til observation, hvilket jeg så måtte give hende ret i, og jeg blev kørt ind på en 2-mandsstue.

Dagen efter på stuegangen blev jeg udskrevet Kl:09:30, det var så en fejl, ham i sengen ved siden af havde byttet om på journalerne på sengene, han ville ikke hjem, så jeg blev udskrevet, der gik så Ca. 45-dage inden hospitalet opdagede det, og kun fordi de tog nye billeder af "min" nakke (Journalens mig), ham i den anden seng, men det skete der intet ved, jo de sendte ham hjem, men jeg blev ikke indlagt igen, jeg lå så i sengen hjemme i næsten 2-måneder, Ca. D:13/9-1985 kom min mester hjem til mig, det viste sig at han bare kom for at fyre mig, og det gjorde han så, på fyresedlen stod der, Pga. arbejdsmangel, hvilket også var lyv, han havde ansat en anden.

Phil, det var hvad der skete .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen   

44
Tant og fjas / Sv: Bare for sjov.
« Dato: Juni 30, 2017, 06:56:09 pm »
Min "Kæreste".

Hun var her i dag, vi drak et par kopper kaffe og fik lidt "kage" til, så viste jeg hende hvad der bliver skrevet her på debatten, hun rystede på hovedet og sagde, "Er de helt sindssyge alle dem på den debat.

Tænk på den dag det er DIG en eller anden syg person begynder at jagte, personen er jo sådanne et PJOK at personen ikke tør stå frem med hvem personen er, og jeg har INGEN respekt for de "normale" debattører her på din-debat der holder "liv" i de indlæg, alle kan jo se hvem personen er, så!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Poul Jørgensen 

45
Tant og fjas / Sv: Bare for sjov.
« Dato: Juni 30, 2017, 06:41:46 pm »
Måneskin.

For første gang har du vist dig som en debattør :) .

"Slap nu lige af , jeg tror heller ikke Phil bruger det ,  det var en sjov joke , vi glemmer alt om de billeder . ".

Venlig Hilsen Poul Jørgensen 

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 75