Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - nobody

Sider: 1 2 3 [4]
46
Fri Debat / FEDT SEX.
« Dato: Oktober 28, 2016, 10:14:25 pm »
Fedt/Grease.

Jeg sad lige og så Grease med John og Olivia Osv. hvor var de FEDE,  at se GREASE var lige så godt som SEX, det var jo sådanne man/jeg levede i gamle dage på en måde, jeg så Grease første gang i Spises biograf sammen med min kæreste som var smukkere end Olivia :) , og meget dejligere :) .

https://www.youtube.com/watch?v=7oKPYe53h78

Og så skulle I bare have haft set min kæreste, men hende var jeg så dum at jeg tog røven på hende, også var det slut, hun tilgav mig, det gjorde jeg så ikke.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen 

47
Fri Debat / jeg ved det ikke er godt, men!.
« Dato: Oktober 28, 2016, 04:09:21 pm »
Jeg arbejdede på DDS (det danske stålvalseværk), og der var der rigtigt mange af de "fremmedet", (UF), men mange af dem var nu meget flinke og de ville gøre alt for at blive danskere, og det gjorde de, mange opgav deres "tro" og alt muligt andet, og de blev "danske", og hvad var "takken", hver eneste gang der skete noget i Frederiksværk, så fik de "fremmedet" skylden, selvfølgeligt var det deres skyld nogle gange, men 9 ud af 10 tilfælde så var det en etnisk dansker.

Derfor syntes jeg, at vi som dansker skal vise de udlændinge som virkeligt vil være danske, at de får lidt respekt fra os der siger at vi er rigtige dansker og at vi får dem ind i samfundet, ellers bliver vi så ensarvlet  at vi dør af det :).

Jeg glemmer ikke "Klar Klak", han var jugoslaver og han havde kun været i Danmark i 3-måneder, og han talte flyene dansk lige så godt som dig og mig, men ellevetallet blev han "stemplet" som fremmedarbejder og "perker", det var tarveligt, sådanne skal ingen mennesker behandles, tænk lige på alle de "dansker" der bor fast i andre lande, skal vi så acceptere at de bliver chikaneret og hængt ud som alt mulige, lige for lige.

mennesker er mennesker uanset hvor de kommer fra, selvfølgeligt skal dem som IKKE vil være danske slet ikke havde lov til at være i Danmark, de skal bare UD med det første fly, men dem som vil være danske, de fortjener vores respekt, de har opgivet alt hvad de havde der hvor de kom fra, bare for at få lov til at blive dansker, kan I følge mig i det ?.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen   

48
Fri Debat / AND med det hele.
« Dato: Oktober 28, 2016, 03:44:41 pm »
En and burde være dyr, men en and til 70-Kr på 2,6-Kg, så er det jo meget billigt, og alle har råd til at deltage, så jeg er ved at lave and, det er lige før at svesker og æbler er dyre end selve anden, men pyt, and skal jeg havde til aften :) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

49
Fri Debat / Venner .
« Dato: Oktober 25, 2016, 08:10:27 pm »
Nå men nu er det så sat på plads :) , den rigtige Poul Jørgensen er kommet på "din-debat", efter rigtigt mange opfordringer fra gamle SOL.DK venner, jeg har så holdt mig tilbage Pga. jeg lovede politiet i Nakskov/Næstved ikke at gå på nettet/ind i debatforummer, men de har ikke holdt deres del af aftalen, så HER ER JEG, den rigtige Poul Jørgensen :) .

Der var engang en der spurgte den falske "pouljoergensen" om hvad mesteren i Ganløse VVS hed, den falske "pouljoergensen" svarede at det måtte han ikke oplyse, sikke noget plat, jeg startede i Ganløse VVS efter at "vi" havde fået en ny "mester/ejer", den gamle hed Søren Terp, han kørte race med en moris 850- med et 2.000-Liters motor i, han boede i Jyllinge ved siden af elektrikeren i Bygaden, så ved EN her på "din-debat" at jeg er den jeg udgiver mig for at være.

Så er spørgsmålet til den falske "pouljoergensen", hvad hed ejeren/mesteren af Ganløse VVS efter 1973, og ikke nogen dumme svar som, "det må jeg ikke sige", for som en i helvedet må du da det.

Poul Jørgensen

50
Fri Debat / Din-debat.
« Dato: Oktober 25, 2016, 06:50:34 pm »
Jeg forstår slet ikke hvordan at en som "Gubbi" kan tillade at der er så mange falske profiler som kun er oprettet for at svine en bestemt person til fra, selv en blind høne kan sgu-da se der er noget helt galt.

det er i strid imod alle regler og love der er opsat for "din-debat", men det vil "gubbi" måske skide på bare for at få nogle "klik" ind på hans konto, SYGT.

Poul Jørgensen

Sider: 1 2 3 [4]