Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - nobody

Sider: 1 2 [3] 4
31
Fri Debat / 2-gange nu.
« Dato: November 14, 2016, 05:20:33 pm »
Her inden for den sidste time er min Facebook profil prøver hakket 2 gange , vi ved jo godt hvem det er, men er sådanne noget bare SYGT.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

32
Dyr / Svanerne ?.
« Dato: November 11, 2016, 01:19:20 pm »
Ikke siden vinteren 70/71 har jeg set så mange svaner oppe på markerne så tidligt på året, og vinteren 70/71 var et helvedet for svanerne, de frøs fast i Roskilde fjor for et godt ord, det var grimt at se.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen 

33
Fri Debat / En kat ?.
« Dato: November 10, 2016, 06:19:07 pm »
Ja jo, jeg har nu kun 7, en er kørt ihjel ude på vejen, men nu er der kommet 2 katte til, hvad må jeg gøre for at "skræmme" dem væk, jeg gider ikke at fodre på dem også, jeg ved ikke hvor de 2 katte kommer fra, men de virker "tamme" og som om det er "huskatte".

Skal jeg bare sørge for at de ikke får mine kattes mad, og så håbe på at de tager "hjem", eller skal jeg fange dem og give dem til kattenesværn ?.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

34
Fri Debat / smerten 2
« Dato: November 09, 2016, 02:13:40 pm »
der var en der skrev, at samfundet ikke havde ret meget ud af mig, nej det har det ikke, det hader jeg også mig selv for, men!, det var ikke mig der udskrev mig ved en fejl fra Frederikssundssygehus ved en fejl D:14/8-1985, hvad jeg fået den rigtige hjælp, så ville jeg kunne have haft bidraget meget til samfundet.

Det var ikke mig, der ved en fejl udskrev mig fra Hillerød sygehus D:23/10-1985, var jeg kommer i den rigtige behandling, så ville jeg i dag kunne have haft bidraget meget til samfundet.

De sidste par dage/uger, har jeg haft ondt som en i helvedet, er der nogen der vil bytte, dit helbred imod min pension ?, nå så dum er du ikke, men OK!, jeg har så ondt at jeg i dag klippede en ligtorn ud af min pegefinger, jeg klippede den "fri" med en neglesaks og trak den ud, det gjorde ikke engang ondt, det blødte som en i helvedet, jeg prøvede at få den ud for 2-3-uger siden, men der virkede det ikke, "roden fik jeg ikke ud, det tror jeg fik i dag :) .

Hvem vil bytte, dit liv/helbred imod min skide pension, hver morgen når jeg vågner, så savner jeg det at kunne gå på arbejdet, hvad laver du, hvad lever du af?, pension/kontanthjælp eller hvad ? Bismer-vægten ligger stadigt ude på min postkasse.

Jeg var nede i Holeby i dag og handle, jeg mødte ikke 1448, men 1448 ved jo godt, at en som har haft brækket nakken 2 gange, at han IKKE må belaste sig nakke.

Undskyld mig, men nu fik jeg lidt "luft" for mine følelser, og det gik ud over Jer, så undskyld, men smerter driver nogle gange folk til vanvid  :(.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

PS: tag nu og hent den skide Bismer-vægt :) , det er ikke nogen "fælde" det er din hvis du vil havde den :) .

35
Politik / Mogens Glistrup.
« Dato: November 09, 2016, 12:27:54 pm »
Og Adolf Hitler vandt deres valg, nu har "trump" gjort det samme, Mogens Glistrup var et økonomisk geni uden sidestykke, Hitler var bare en gal mand som ødelagde den verden vi kendte, nu kommer "trump", han er IKKE noget geni, så hvad er han så ?.

jeg tror det der er sket i usa er, at den "indre-svine-hund" har sejret, og at alle dem der var imod ham, tænkte, det sker aldrig, så de gad ikke gå op og stemme.

"trumpen" har ødelagt aktie -markedet , for det meste af verden, her i Danmark har vi lavet en vindmøllepark/er ved at ville lave den, strømmen fra den kommer helt ned på 37,2-øre Pr. Kg W, Vestas aktier er faldet med hele 11% Pga.ham "trumpen", Pga. hans politik.

Mogens Glistrup vandt det danske valg i protest imod Socialdemokraterne, og fordi han var fræk som en "tyrker" og viste et skattekort med et stort fedt "0", selvfølgeligt vil folk helst ikke betale skat, altså indtil de får brug for hjælp fra det offentlige.

I usa skyder de jo de præsidenter de er utilfredse med, og jeg tror ham "trump" kan starte en borgerkrig i usa, manden er jo gal.

Nå men PYT, det er omme på den anden side af jorden, og min BISMER-vægt ligger stadigt ude på min postkasse :) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen 

36
Politik / Han er død.
« Dato: November 08, 2016, 07:18:46 pm »
Borgermesteren i Farum er død.


37
Køb, salg, bytte / Hvem vil havde en BISMER-vægt.
« Dato: November 08, 2016, 12:05:51 pm »
Jeg har en bismervægt  som går fra 0,250 til 5-Kg og fra 5 til 50-Kg, den må du godt FÅ, helt gratis, du skal bare selv hente den, du har min Mail:adresse og alt muligt andet, og hvis du ikke vil give dig til kende, så kan vi aftale et sted hvor du kan hente den.

Poul Jørgensen

PS:. Jeg har fået kontakt med ham med alle VWèrene, og vi har lavet en aftale, så nu får jeg mit tandhjul og en indsugningsmanifold, så nu er jeg glad, og TAK for hjælpen, det er bare dejligt at man kan hjælpe hinanden, ikke ?.

38
Debat om debatten / Hjælp lige !?.
« Dato: November 07, 2016, 03:44:49 pm »
Kære Poul Jørgensen

 

Ved e-mail af 8. marts 2015 har du rettet henvendelse til Rigspolitiet.

 

Da din henvendelses ses at være stilet til Politiet i Nakskov, har Rigspolitiet videresendt sin henvendelse til lokalpolitiet i Nakskov på e-mail ssj@politi.dk, hvorfra du vil modtage svar.

 

Rigspolitiet foretager sig ikke yderligere i anledning af din henvendelse.

 

Med venlig hilsen

 

Rigspolitiet POLITI

 

Direktionssekretariatet

Polititorvet 14

1780 København V

 Brian Mikkelsen   
Brian Mikkelsen   10. maj 14:56
Tak for beskeden, som jeg har læst med stor interesse. For selvfølgelig skal folk have den erstatning, der er deres uanset hvornår det er sket.
Fair_udloesning 5 timer 25 minutter siden

Ja jeg mødte ham for to md. siden oppe i Brugsen hvor han stod og skabte sig til expeditricen over at der ikke var gevinst på hans fedtede lottokupon. Så skulle du kraftedeme se hvad han havde i kurven: 20 flagbajere! Det kraftedeme de stærke du! Så sagde han et eller andet med at han ville skide på et eller andet og expeditricen så ganske forskrækket ud - og når man så tænker på at hans egen datter har søgt ind i selv samme brugs så korser man sig jo.

Så sagde jeg hej til ham - og jeg ved ikke hvad han er så sur på mig for, for så truede han eddermame også mig med at jeg kunne få mig "et par varme håndmadder" af netop ham hans homo-pædagogven fra bokseklubben som jeg ikke havde hørt tale om før da. Så bad jeg ham fjerne hans skrammelbunke af en omgang rustne jernplader fra parkeringspladsen da han holdt helt umotiveret - jeg tror faktisk han havde fået sig et par gibbernakkere - og så ud at køre "bil" - dygtig er man!

Nå, men så skred han tilbage til Krøngevej med sine bajere og sine voksenbind. Jeg kvitterede med at sige at jeg ringede 1448 hvis ikke han fik ordnet sine ulovligheder af en omgang skrammelbil snart - og jeg kender lokalbetjenten og det ved han!

Så fortrak han og det var så det sidste jeg så af hans grimme uglefjæs den gang. Men i indkørslen holdt altså før en hvid bil. Man så er det jo nok ordensmagten tænker jeg. Jeg kørte bare hurtig forbi. Går han og roder med noget tuskhandel fortsat eller er han kun på invalidepension stadigvæk? Er der ikke også noget med at han har kørt rundt i Syncroen UDEN plader? Det er hvad nogen siger.

 Liselottejoergensen 7 timer 45 sekunder siden

Syncroen er ikke hvid, men rustfarvet med med grøn plade i føresiden har været orange en gang.
Han har afmeldt pladerne den 28/4 ifølgelig nummerpladefinder, det er dumt at have en bil holdende,hele omegnen ved jo han blev taget med på Vestergade, her sker intet uden alle ved det.
Det var det han var så hidsig over her, selvom han prøvede at får det til at se ud som om det var hans sag folk sladrede om, .

Nu køre knægten for ham, eller ham pædagogvennen der kommer i Nakskov bokseklub, ham Poul Jørgensen har truet her med kunne stikke øretæver.

Han er fortsat med at kommer der efter al det ballede der var med familien mens de boede i det gamle lort i Sandved, det han ynder at kalde sin gård her.

Pigerne er ikke set på Lolland længe, og Poul Jørgensens ondskabsfulde fjæs er heldigvis heller ikke set meget i gade billede efter hans far døde.
 
Før holdt han gamle skrammelkasse lige i t-krydset overfor Brugsen, lige rundt hjørnet er der p-pladser men i Holeby tager folk ikke færdselsregler så tungt.

Om han stadig tisser i sengen skal jeg lade være usagt, men han kunne godt lugte sådan.

 Tak for din henvendelse til Justitsministeriet. Dette er din kvittering for, at vi har modtaget din e-mail.

Thank you for contacting the Ministry of Justice. This is your confirmation that we have received your e-mail.

 

Bemærk venligst, at dette er en automatisk meddelelse, der ikke kan besvares.

Please be aware that this is an automated receipt which cannot be answered.

 

 

cid:image001.gif@01D0897F.3307DE70
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Tlf.: 7226 8400
www.justitsministeriet.dk
jm@jm.dk

SOL.dk   
SOL.dk   24. maj 14:33
Hej Poul.

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager, at du ikke føler, at vi har gjort nok for at fjerne de profiler, som du omtaler. Vi har blokeret en lang række brugere i denne sag og slettet mange indlæg, men da alle kan oprette en profil hos os, kan det være svært at for os altid at være på forkant med personer, som bevidst ønsker, at skade andre.

Med venlig hilsen
Bo
Kundeservice - SOL.dk

Vis tråd på Facebook

Brian Mikkelsen   31. maj 12:32
Jeg synes at du skal gå til politiet.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen

PS: dette er kun et lille udsnit af alle de Mail: jeg har.

39
Debat om debatten / Kære GUBBI.
« Dato: November 07, 2016, 02:34:55 pm »
Jeg ved, at en gammel fjende ligger her på "Din-debat", også OK! som sådanne, men, jeg ved at du kan se de IP-adresser der bliver brugt til at oprette X-antal profiler fra, min ender F.eks på .DK, så vit jeg ved, men kan du ikke bare for "sjov" oplyse om hvem der har en IP-adresse der ender på " .com ", adresser ovre fra USA af, som politiet har svær ved at spore.

Du vil godt havde en "god" debat, en som giver nogle "klik", kik på hvad der sker på din-debat, det minder om, at man en klod nat pisser i bukserne for at holde varmen, det giver varme et øjeblik, men så fryser man ihjel, og det skal "din-debat" vel ikke, eller hvad ? :) .

Poul Jørgensen

40
Politik / GUBBI.
« Dato: November 05, 2016, 04:51:15 pm »
Det duer ikke, du har en "hård" kerne af bruger der skræmmer alt og alle langt væk, den kerne "ejer" på en måde debatten, mens jeg har været her på debatten, der er der 2 nye mulige bruger der er flygtet , de kom ind og fik en "varm" modtagelse, også flygtede de, det ville de ikke være med til, hvilket jeg godt forstår, men det "tjener" du jo intet på, så vil du ikke godt prøve at få lidt "pli" på Din-debat, for din egen skyld, ellers dør den :( .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

41
Køb, salg, bytte / WV transporter.
« Dato: November 05, 2016, 07:17:22 am »
Købes.

Et 1`st gear, 37-tand til en 5-trinsgearkasse og en indsugningsmanifold med luftfilter til en AUDI 1,6 D.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

42
Politik / Det er tyveri.
« Dato: November 03, 2016, 12:00:17 pm »
de lavede en vandafledningsafgift fordi vi skulle spare på vandet, sagde de, 100-Kr Pr. M3, også sparede folk, nu får regeringen så ikke de penge ind de regnede med, så nu hæver de den faste afgift med 900-Kr om året for alle, se det vil jeg kalde tyveri ved højlys dag.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

43
Fri Debat / Fyns politi.
« Dato: November 03, 2016, 06:26:54 am »
Nu har Fyns politi en DNA prøve fra den person som smed flisen ned på motorvejen og dræbte den Tyske kvinde, hvordan de så end har fået fat i DNA ?, så nu er der da en chance for at de får fat i den morder.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

44
Fri Debat / Se lige dette her.
« Dato: November 01, 2016, 08:14:10 am »
Pigen er kun 4-år, og taler og læser 7 sprog.

https://www.youtube.com/watch?v=Tuhs2GWrnXc

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

45
Debat om debatten / Smerten.
« Dato: Oktober 30, 2016, 02:08:36 pm »
Har I nogen sinde haft ondt, altså rigtigt ondt, så ondt at hvis i drejede hovedet, at i så besvimede af smerte, at i engang imellem får så ondt i venstre skulder, at I besvimede af smerte, hvor alt bliver "sort" og I vågner op lang tid efter nede på jorden, selvfølgeligt har ingen af jeg prøvet det, gud-skal-takke-og love-for-det, det er et helvedet.

Desværre var der nogle her på Din-debat, som jeg ønskede, at de fik den smerte bare i en dag om måneden, så jeg fik "fri", jeg tror ikke I ved hvor ondt en smerte kan være, men når man direkte besvimer af en smerte, så gør det altså ret meget ondt.

På SOLen var der flere, der skrev "FÅ DIG DOG ET NYT LIV", ja jo tak, intet ønskede jeg mig mere, jeg har også prøvet, men smerten glemte at den ikke skulle med, jeg kan ikke glemme sagen imod tryg, hver eneste dag bliver jeg mindet om de ulykker i form af smerter.

Jeg ville ønske jeg kunne glemme det hele, men smerterne minder mig om det 1.000-gange om dagen.

Uanset hvor meget jeg er "sur" på en her på debatten, så vil jeg aldrig ønske dette for den person, så ond er jeg ikke, forstå mig ret :), og derfor gør det ekstra ondt, når nogen UDEN smerter angriber mig, men de ved jo så ikke hvad de taler om, surt .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Sider: 1 2 [3] 4